Wix-hinnoittelukatsaus: hinnat ja vältettävät sudenkuopat


Contents

Wix-hinnoittelukatsaus

Wix-hinnoittelukatsaus


luokitus

5/5 tähteä

Katso Wix-hinnasuunnitelmat

Wix’Hinnasuunnitelmat tarjoavat todella hyvää vastinetta muihin vedonlyöntiin verrattuna & pudota verkkosivustojen rakentajat. Mielestämme Wix on paras All-Around-verkkosivustojen rakentaja ja heidän hinnoittelualueensa on alhaisempi kuin sen välittömien kilpailijoiden.

Katsaus Lucy Carney

Viimeksi päivitetty 22. huhtikuuta 2020

Wixin avulla on helppo rakentaa ammattimainen verkkosivusto ilman teknisiä taitoja. Entä budjetti? Tässä artikkelissa me’Sukellaan edelleen Wixiin’Hinnasuunnitelmat auttavat sinua välttämään piilotettuja kustannuksia ja tekemään parhaan valinnan sivustollesi.

Pikakatsaus Wix-hintoihin

Wix-hinnat vaihtelevat 13–500 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain) kahdeksassa hinnoittelusuunnitelmassa. Combo-suunnitelma on halvin hintaan 13 dollaria kuukaudessa, ja se antaa sinulle mainokseton sivuston. Rajoittamaton 17 dollarin kuukausi -suunnitelma on paras freelancereille, kun taas online-myyjät voivat alkaa 23 dollaria kuukaudessa Business Basic -suunnitelmasta. Wixillä on myös ilmainen suunnitelma, joka on hyvä tapa testata vesialueet ennen sitoutumista.

Me’Olemme testanneet Wixiä perusteellisesti eri alueilla, mukaan lukien suunnittelu, helppokäyttöisyys ja ominaisuudet. Yksi testatuista alueista oli vastinetta rahalle, missä se sai vaikuttavan 4,5 tähteä viidestä. Voit nähdä Wixin’Tähtiarvostelut alla:

Vastuuvapauslauseke: Tässä artikkelissa esitetyt hinnat olivat oikeat kirjoituksen tekohetkellä. Wix kokeilee parhaillaan hintojaan, joten Wix-hinnasivulta löytyvät suunnitelmat saattavat poiketa tässä katsauksessa kuvatuista. Kun Wix on viimeistellyt hinnoittelun, luvut päivitetään tietojen pitämiseksi oikeina.

Lisätietoa

 • Haluatko tietää enemmän Wixistä? Lue perusteellinen Wix-arvostelu Lisätietoja.
 • Hyvä uutinen – et’t joudut maksamaan verkkosivustostasi! Katsokaa vain luettelomme Parhaat ilmaiset verkkosivustojen rakentajat.
 • Ei myytävänä Wixissä? Katso, kuinka se vertaa tai valitse toinen rakentaja omasta Verkkosivuston rakentajien vertailutaulukko.
 • Varmista, että valitset laadukkaan rakentajan tarkistamalla arvostelu Parhaat verkkosivustojen rakentajat.

1

Kuinka paljon Wix maksaa?

Wixillä on kahdeksan hinnasuunnitelmaa, jotka vaihtelevat 13 dollarista 49 dollariin kuukaudessa (laskutetaan vuosittain), samoin kuin ilmainen suunnitelmansa sekä erikoistunut yritysratkaisu, nimeltään yrityssuunnitelma, joka maksaa 500 dollaria kuukaudessa. Voit nähdä kaiken Wixin’Hinnasuunnitelmat alla:

 1. Yhdistelmäsuunnitelma: 17 dollaria / kuukausi (13 dollaria / kuukausi maksetaan vuosittain)
 2. Rajoittamaton suunnitelma: 22 dollaria kuukaudessa (17 dollaria kuukaudessa maksetaan vuosittain)
 3. Pro-suunnitelma: 27 dollaria / kuukausi (22 dollaria / kuukausi maksetaan vuosittain)
 4. VIP-suunnitelma: 47 dollaria / kuukausi (39 dollaria / kuukausi maksetaan vuosittain)
 5. Liiketoiminnan perussuunnitelma: 28 dollaria / kuukausi (23 dollaria / kuukausi maksetaan vuosittain)
 6. Business Unlimited -suunnitelma: 33 dollaria / kuukausi (27 dollaria / kuukausi maksetaan vuosittain)
 7. Liiketoiminnan VIP-suunnitelma: 56 dollaria / kuukausi (49 dollaria / kuukausi maksetaan vuosittain)
 8. Yrityssuunnitelma: 750 dollaria / kuukausi (500 dollaria / kuukausi maksetaan vuosittain)

Nämä hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa, joten tarkista lopullinen hinta ennen maksamista välttääksesi toivomattomia yllätyksiä!

Hyvä tietää… Kun puhutaan Wixistä’s hinnasuunnitelmat, käytämme vastaavia kuukausittaisia ​​hintoja vuosisuunnitelmiin, jotka ovat Wix-hinnassa näkyviä hintoja’verkkosivuilla. Koska nämä ovat vuosisuunnitelmia, maksat koko vuoden etukäteen, ei kuukausittain kuukausina kuin Wix’hinnasivu ehdottaa!

Wix on aika hankala esittämällä vuotuiset suunnitelmansa tällä tavalla, mutta se’s ole yksin. Tämä on yleinen taktiikka, jota monet verkkosivustojen rakentajat käyttävät, ja se on syytä olla tietoinen jo varhain, jotta sinäkin’uudelleen ei ole kiinni iso ennakkomaksu!

Ylösalaisuus on säästät paljon kirjautumalla 12 kuukauden tilaukseen sen sijaan, että maksamme kuukausittain, jonka me’Ll kansi tarkemmin myöhemmin.

Silti, se’on syytä huomauttaa tästä Vaikka kuukausittainen maksaminen on hieman kalliimpaa, se’s paljon joustavampi vaihtoehto ja voi sopia paremmin niille, joilla on tiukempi budjetti. Voit peruuttaa milloin tahansa, eli et halua’sinun ei tarvitse sitoutua kokonaiseen vuoteen etukäteen, ja sinä’Sinulla ei ole edessään suuria etukäteiskustannuksia kirjautumisen yhteydessä!

vain Wix-verkkosivustojen hinnatWixin verkkosivustojen suunnitelmat vaihtelevat 13–39 dollaria kuukaudessa (kun maksetaan vuosittain, ilman arvonlisäveroa)vain Wix-verkkokaupan hinnatWixin verkkokaupan hinnat vaihtelevat 23–500 dollaria kuukaudessa (kun maksetaan vuosittain, ilman arvonlisäveroa)

Voit myös maksaa Wix-tilauksesi kuukausittain tai vuosittain, kanssa kahdeksan premium-suunnitelmaa mistä valita. Wix tarjoaa myös ilmaisen suunnitelman, joka on loistava tapa aloittaa. kuitenkin, me emme’t suositella sitä pitkällä aikavälillä koska se’s niin rajoitettu.

Voit poistaa Wix-mainokset sivustoltasi ja käyttää omaa räätälöityä verkkotunnustasi sinä’Sinun on päivitettävä maksulliseen suunnitelmaan. Halvin palkkiojärjestelmä on 13 dollaria kuukaudessa Combo-suunnitelma. Tervehdi 3 Gt: n tallennustila, 30 videominuuttia, 2 Gt: n kaistanleveys, ilmainen mukautettu verkkotunnus ja paljon muuta!

Combo-suunnitelma on halvin suunnitelma ja paras henkilökohtaiseen käyttöön. Jos sinä’uudelleen ammattimaisempaa sivustoa varten, suosittelemme 17 dollaria kuukaudessa Rajoittamaton suunnitelma, joka antaa sinulle anteliaampia ominaisuuksia, kuten 10 Gt tallennustilaa ja rajoittamaton kaistanleveys.

Verkkokaupoissa suosittelemme aloittamista 23 dollaria kuukaudessa liiketoiminnan perussuunnitelma, koska sillä on hienoja ominaisuuksia pienille kaupoille edulliseen hintaan.

Heads up: säästää 10% Wix-suunnitelmassa!

Wix on aina tarjonnut hyvää vastinetta rahalle, ja nyt siellä’s vielä enemmän mahdollisuuksia säästää. Syötä koodi TAKE10 kassalla säästät 10% kaikista vuotuisista premium-suunnitelmista paitsi Combo ja Connect Domain. Siirry Wixiin nyt aloittaa säästö!

Wix-hintavertailu: kuukausittaiset ja vuosisuunnitelmat

Wix-hinnasuunnitelmien kuukausisuunnitelma
($ / kk) vuosisuunnitelma
($ / kk) Säästöt
Combo $ 17 $ 13 24%
Rajoittamaton $ 22 $ 17 23%
ammattilainen $ 27 $ 22 19%
eCommerce * $ 28 $ 23 18%
VIP $ 47 $ 39 17%
yritys $ 750 $ 500 33%

* Tämä hinta heijastaa Business Basic -suunnitelmaa, joka on halvin kolmesta verkkokaupan palkkiosta. Me’Menen tarkemmin eri verkkokaupan vaihtoehtoihin vähän myöhemmin.

Kun valitset kuukausittaisen suunnitelman sijaan vuosisuunnitelman, voit säästää missä tahansa 17% – 33%. Paitsi, että on olemassa joitain ominaisuuksia, jotka eivät ole’t sisältyvät kuukausisuunnitelmiin – esimerkiksi ilmaiset verkkotunnukset ja premium-sovellukset ja tositteet.

Ja muista, et’ensin on hyppäävä jalat maksamaan Wix-sivustostasi – Wixillä on ilmainen suunnitelma, ja sinun pitäisi käyttää sitä 100%! Kokeile Wix-sovellusta, katso, toimiiko se sinulle, rakenna testisivusto ja päätä sitten, mihin suunnitelmaan haluat kirjautua.

2

Wix-verkkosivustojen hinnasuunnitelmat läheltä

Wixillä on neljä suunnitelmaa ihmisille, jotka haluavat vain rakentaa verkkosivun verkkokaupan sijasta. Niille teistä, jotka haluavat rakentaa henkilökohtaisen blogin, portfolion tai jopa yrityssivuston, yksi näistä suunnitelmista on sinulle!

Nämä suunnitelmat vaihtelevat hinnasta vain 13 dollarista kuukaudessa 39 dollariin kuukaudessa.

YhdistelmäsuunnitelmaRajoittamaton suunnitelmaPro-suunnitelmaVIP-suunnitelmaHintakaistanleveysvarastointimainoksiaTeräväpiirtovideo
$ 13,00 / kk$ 17,00 / kk$ +22,00 / kk$ 39,00 / kk
2 GtRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
3 Gt10 Gt20 Gt20 Gt
Ei mitäänEi mitäänEi mitäänEi mitään
Jopa 30 minuuttiaJopa 1 tuntiJopa 2 tuntiaJopa 2 tuntia

Alla olevien linkkien avulla voit siirtyä suunnitelmaan, josta haluat lisätietoja:

  • Yhdistelmäsuunnitelma: paras henkilökohtaiseen käyttöön
  • Rajoittamaton suunnitelma: paras freelancereille
  • Pro-suunnitelma: paras pienille yrityksille
  • VIP-suunnitelma: paras suurille verkkosivustoille

wix-verkkosivustojen hinnasuunnitelmatWixillä on neljä verkkosivustojen valmistajan hinnasuunnitelmaa, jotka vaihtelevat 13–39 dollaria kuukaudessa.

Yhdistelmäsuunnitelma ($13.00 / kk)

Tämä suunnitelma tarjoaa paljon monipuolisempia ja syvällisempiä ominaisuuksia kuin ilmainen suunnitelma, poistamalla ilmoitukset ja tarjoamalla ilmaisen verkkotunnuksen vuosisuunnitelmassa. Sulautetut videot ovat aina ilmaisia, mutta tämän suunnitelman avulla voit myös lähettää jopa 30 minuutin videon teräväpiirtona toistettavaksi.

Tämä suunnitelma poistaa kaikki Wix-mainokset verkkosivustoltasi, joten kävijät voitti’T tietää, että verkkosivustosi on rakennettu verkkosivuston rakentajan kanssa.

Tämän suunnitelman mukaan saat 2 Gt kaistanleveyttä ja 3 Gt tallennustilaa.

Combo-suunnitelma on vain 13 dollaria kuukaudessa, ja se on hieno pienille ja henkilökohtaisille verkkosivustoille. Ominaisuudet täyttävät kaikki perustarpeesi:

 • 2G kaistanleveys
 • 3 Gt tallennustila
 • Yhdistä verkkotunnuksesi
 • 30 videota minuuttia
 • Poista Wix-tuotemerkki & ilmoitusta
 • Ilmainen verkkotunnus vuodeksi

Onko se oikea minulle?

Paras: henkilökohtainen käyttö. Combo-suunnitelma on paras Wix-perussuunnitelma ensimmäiselle päivityksellesi, ja se tarjoaa hyvää vastinetta rahalle, jos verkkosivustosi on pienellä tasolla.

Rajoittamaton suunnitelma ($17.00 / kk)

Wix’s Rajoittamaton suunnitelma sopii hyvin pienille yrityksille ja yrittäjille. Rajoittamaton kaistanleveys, 10 Gt: n tallennustila, ilmainen mukautettu verkkotunnus vuodeksi ja premium-sovellukset tekevät tästä suunnitelmasta 4 dollaria ylimääräistä kuukaudessa (verrattuna Combo-suunnitelmaan).

Wixin kanssa’S Rajoittamaton suunnitelma avaa Site Booster -sovelluksen (arvo 60 dollaria), joka auttaa parantamaan verkkosivustoasi’mahdollisuudet löydyä Googlessa (täällä voit myös nähdä oppaan Web-sivuston rakennusohjelman hakukoneoptimoijalle).

Rajoittamaton suunnitelma poistaa tietyt alemman hinnan suunnitelmien rajoitukset. Poistamalla premium-sovellusten ja videosisällön lukumäärä, voit luoda käyttäjäystävällisemmän ja vuorovaikutteisemman sivuston lisäämällä tallennustilaa, kaistanleveyttä ja SEO-tehostajaa.

Onko se oikea minulle?

Paras: pienyritykset, yrittäjät ja freelancerit. Jos et’Ei tarvetta myydä verkkosivustosi kautta, Rajoittamaton suunnitelma on täydellinen antamaan sinulle enemmän vapautta käydä kävijöiden kanssa ja antaa verkkosivustollesi tilaa kasvaa.

Pro-suunnitelma ($22.00 / kk)

Paras hinta-laatusuhde on Pro-suunnitelma. Se’Se on älykäs valinta kaikille yrityksille, jotka eivät vielä ole merkinneet tuotemerkkiään.

Pro-suunnitelman tärkein myyntikohta on ilmaisen, sinulle suunnitellun logon hankkiminen. Tämän arvo on yleensä 50 dollaria yksin, joten se’s massiivinen bonus sen sisällyttämiseksi kuukausikustannuksiin.

Toinen tasapeli on pääsy Ascend – Wixiin’s räätälöity markkinointityökalu. Ascend -sovelluksella voit perustaa oman live-chatin, automatisoida henkilökohtaisia ​​viestejä ja ilmoituksia, markkinoida sosiaalisen median kautta ja saada parempaa SEO-tukea.

Onko se oikea minulle?

Paras: pienet yritykset, jotka tarvitsevat apua tuotemerkkinsä ja markkinointistrategiansa laatimisessa. Räätälöidyn logon saamisesta räätälöityihin markkinointityökaluihin Pro-suunnitelma on mukavasti Wix’parhaiten arvostettu suunnitelma muille kuin verkkokauppasivustoille.

VIP-suunnitelma ($39.00 / kk)

Wix VIP -suunnitelmaan sisältyy myös VIP-hinnoittelu – kallein suunnitelma neljästä vain verkkosivusto -suunnitelmasta!

Tämä suunnitelma sisältää kaikki alemman palkkion ominaisuudet ja yhdistää sen ylimääräisiin bonuksiin, jotka ovat saatavana vain VIP-järjestelyssä.

Saat kaikki ominaisuudet halvemmista suunnitelmista sekä lukituksen avaamisesta ensisijainen vastaus ja VIP-tuki. Ensisijainen vastaus antaa sinulle todellisen VIP-hoidon, työntämällä kysymyksesi jonon eteen. Saat jopa VIP-tuella yksinoikeudellista puhelinapua!

Joten Wix’VIP-suunnitelma on premium-hinta premium-palvelusta. Tämä on todella niille, joilla on isompi verkkosivusto, jotka tarvitsevat ylimääräistä kaistanleveyttä, ja niille, joilla on suurempi budjetti, joilla on varaa siihen VIP-palveluun.

Onko se oikea minulle?

Paras: isommat verkkosivustot. VIP-suunnitelma on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat korkeatasoista tukea ja suuria määriä sähköpostikampanjoita.

Mitä suunnitelmaa suosittelemme?

Combo-suunnitelma kattaa useimpien muiden kuin verkkokauppasivustojen tarpeet, varsinkin jos sinä’vasta aloittamassa. Sen mukautettu verkkotunnus ja mainosten poisto antavat sivustollesi ammattimaisen ilmeen, ja voit aina skaalata edistyneempää suunnitelmaa sivustosi kasvaessa.

3

Wixin liiketoiminnan ja verkkokaupan hinnoittelusuunnitelmat läheltä

Niille, jotka haluat myydä tuotteita verkkosivustosi kautta, sinä’Tarvitsen verkkokauppasuunnitelman. Wixillä on kolme verkkokauppasuunnitelmaa voit valita, hinnasta alkaen 23–49 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain).

siellä’s myös Yrityssuunnitelma, edistyksellinen liiketoimintaratkaisu, joka maksaa 500 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain).

Business BasicBusiness rajoittamatonLiiketoiminnan VIPHintavarastointikaistanleveysVideotunnitHyväksy online-maksut
$ +23,00 / kk$ 27,00 / kk$ 49,00 / kk
20 Gt35 Gt50 Gt
RajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
510Rajoittamaton
JooJooJoo

Mikä verkkokauppasuunnitelma sopii sinulle? Alla olevien linkkien avulla voit siirtyä suunnitelmaan, josta haluat lisätietoja:

  • Liiketoiminnan perussuunnitelma: paras pienille verkkokaupoille
  • Business Unlimited -suunnitelma: paras kasvaville yrityksille
  • Liiketoiminnan VIP-suunnitelma: paras suurille verkkokaupoille (ja suurille budjeteille)

wix verkkokaupan ja yritysten hinnasuunnitelmatWixillä on kolme säännöllistä verkkokauppasuunnitelmaa, jotka vaihtelevat 23–49 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain).

Business Basic ($23 kuukaudessa)

Jos sinä’Perustamalla tavallisen verkkokaupan, tämä on paras vaihtoehto sinulle – ja halvin! Siinä on kaikki tarvitsemasi ominaisuudet maksujen vastaanottamisesta kuponkien luomiseen Wix Stores -sovelluksella. Jos sinä’Palvelumyynnin tai tapaamisten tarjoamisen avulla voit luoda Wix Bookings -sovelluksen varauksia, asettaa sähköpostimuistutuksia ja muuta.

Nämä ovat hienoja lisäosia, mutta mitä saat itse Business Basic -suunnitelmasta?

 • 20 Gt tallennustila
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • SSL-salaus
 • Ilmainen verkkotunnus
 • Ei Wix-ilmoituksia
 • Verkkokauppa – ei komissiota
 • Sivuston rakentaja & Form Builder premium -sovellukset
 • Google Analytics
 • 300 dollaria mainoskuponkeja

Tämä suunnitelma on edelleen paras aloittaa, ja tämän pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi kasvattaaksesi verkkokauppaasi. Mutta jos tiedät, että tarvitset enemmän kuin tätä, tutustu Business Unlimited -suunnitelmaan.

Onko se oikea minulle?

Paras: pienet verkkokaupat! Jos sinä’perustaessasi verkkokaupan tai haluat hyväksyä maksuja verkkosivustosi kautta, Business Basic -suunnitelma on saanut sinut kattamaan.

Liiketoiminnan rajoittamaton ($27 kuukaudessa)

Tämä on Wix’suosituin verkkokauppasuunnitelma. Siinä on kaikki Business Basic -suunnitelmaan sisältyvät ominaisuudet ja lisäominaisuudet!

10 videotuntia tarkoittaa, että voit ladata jopa 10 tuntia videosisältöä verkkosivustollesi, mutta 35 Gt: n tallennus- ja sähköpostikampanjat ovat tämän suunnitelman todelliset vahvat puolet. Se antaa sinulle työkalut mainostaa ja kasvattaa online-yritystäsi vain 4 dollarilla ylimääräiseltä kuukaudelta!

Ellei sinulla jo ole verkkokauppaa, joka on määritetty ja käynnissä, se’s luultavasti parasta työskennellä tämän suunnitelman mukaisesti, joten saat todellakin eniten rahasi. Sinä et’t halua maksaa verkkosivustosi ominaisuuksista’S ei ole valmis – se olisi kuin ostaa auto ja käyttää sitä vain radion kuunteluun sen sijaan, että ajaisit sitä!

Onko se oikea minulle?

Paras: kasvavat yritykset ja verkkokaupat. Business Unlimited -suunnitelma sisältää kaikki Business Basic -suunnitelman ominaisuudet ja todella arvokkaat lisäominaisuudet, kuten sähköposti-kampanjat ja ylimääräisen tallennustilan.’koko ja ulottuvuus.

Liiketoiminnan VIP ($49 kuukaudessa)

Tämä on kallein verkkokauppasuunnitelma, joka on 49 dollaria kuukaudessa. Ensisijaisella vastauksellaan ja premium-tuellaan tämä on Wixin verkkokaupan vastine’s säännöllinen VIP-suunnitelma. Se tarjoaa:

 • Kaikki sisältyy pienempiin liiketoimintasuunnitelmiin, kuten rajaton kaistanleveys, Google Analytics, premium-sovellukset ja sähköpostikampanjat
 • 50 Gt tallennustila
 • 30 videotuntia
 • Ensisijainen vastaus
 • VIP-tuki

Tässä Wix-premium-paketissa on eniten tallennustila kaikista kuudesta suunnitelmasta vaikuttavalla 50 Gt: lla. Joten jos se’tilaa sinulle’uudelleen, katso enää! Ensisijainen vastaus ja VIP-tuki tarkoittaa, että et halua’Ei tarvitse tuhlata kallista aikaa odottamalla vastauksia kyselyihisi tai yrittääksesi selvittää ongelmia verkossa. Puhu asiakastukeen puhelimitse, hyppää suoraan jonon eteen ja siirry eteenpäin – aika on kuitenkin rahaa!

Onko se oikea minulle?

Paras: suuret verkkokaupat ja suuret budjetit. Business VIP -suunnitelmassa on eniten ominaisuuksia, tallennustilaa ja tehokkaita ominaisuuksia mistään Wixistä’s premium-suunnitelmat.

Mitä suunnitelmaa suosittelemme?

Liiketoiminnan perussuunnitelma on Wix’halvin verkkokauppasuunnitelma, mutta et halua’t tiedä sitä sen tarjoamien monien ominaisuuksien perusteella. Suosittelemme aloittamista tästä suunnitelmasta. Jos sinä’Kun käytät pienempää verkkokauppasivustoa, voitit’t ei tarvitse päivittää pian. 23 dollaria kuukaudessa, sinä’Varustetaan kaikella mitä tarvitset!

4

Wix-yrityssuunnitelma suurille yrityksille

Yritys on Wix’edistynein ja kallein suunnitelma klo 500 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain). Tämä on kokonaisvaltainen yritysratkaisu, joka heittää sivustosi suuriin liigaihin.

wix yrityksen hinnasuunnitelmaWix’s Yrityssuunnitelma maksaa 500 dollaria kuukaudessa, laskutetaan vuosittain, ja se on suunniteltu suurille yrityksille, joilla on edistyneitä tarpeita.

On sanomattakin selvää, että tämä ei ole suunnitelma niille, joilla on tiukka budjetti tai pienimuotoinen yritys. Kuitenkin, jos sinä’uudelleen suuri myymälä, joka tarvitsee täydet työt menestyä ja kasvaa, tämä voisi olla hyvä vaihtoehto.

Yrityssuunnitelma ei’t luettele ominaisuuksia, kuten tallennustila ja kaistanleveys. Saat nauttia Business VIP -suunnitelman ominaisuudet mukana, mutta todellinen painopiste on henkilökohtainen, käytännöllinen palvelu yrityssuunnitelma antaa sinulle.

Tervehdys alukselle pääsyyn ja asennukseen Wix-ammattilaisten tuella – he’Autan sinua joko suunnittelemaan, kehittämään ja käynnistämään sitten projektisi tai laajentamaan olemassa olevaa yritystä. Saat jopa asiantuntevan ratkaisukumppanin, joka’omistettu tilillesi.

500 dollaria kuukaudessa antaa sinulle mahdollisuuden seurata jatkuvasti projektiasi, neuvotella alan johtavien asiantuntijoiden kanssa, tehdä vuosittaisia ​​turvatarkastuksia ja paljon muuta. siellä’Ellei yrityssuunnitelmaa kiistä, se tukee ja asiakaspalvelua aivan uudelle tasolle – ollakseni oikeudenmukainen, 500 dollaria kuukaudessa, sinä’d toivon niin!

Kyllä, yrityssuunnitelmaan sisältyy mojova liittymismaksu. Mutta jos sinulla on budjetti hintamerkinnän tukemiseksi ja sen palveluiden tarve, tämä suunnitelma on täydellinen tapa nostaa yritystäsi seuraavalle tasolle.

5

Wix Free Plan: Onko se hyvä?

Yksi houkuttelevimmista asioista Wixissä on, että se tarjoaa ilmaisen suunnitelman. Monella tavalla se’hienoa – siellä’Sillä ei ole aikarajaa, ja voit rakentaa ja julkaista sivustosi maksamatta senttiä.

Kuitenkin muilla tavoin’se ei ole niin hieno, rajallisilla ominaisuuksilla, ilmoituksilla ja muilla – me’Menen näihin alla.

Vapaa suunnitelma on ehdottomasti houkutteleva ominaisuus, joka’hauska leikkiä, ja se’Se on loistava tapa saada tuntemaan Wix ennen kuin kulutat rahaa.

Sinä et’t tarvitse maksutietoja kirjautuaksesi Wixiin’ilmainen suunnitelma – sinun tarvitsee vain luoda tili sähköpostiosoitteellasi ja voit aloittaa sivustosi rakentamisen. Varoitamme käyttäjiä kuitenkin pitämästä ilmaista suunnitelmaa liian kauan kiinni, koska se rajoittaa kasvua’t liian ammattimainen.

Joten mitä oikeasti saat ilmaiseksi suunnitelmaksi? Pääset jopa 500 Mt sekä tallennustilaa että kaistanleveyttä, ja saat silti pääsyn kaikkiin Wix-sovelluksiin’malleja ja paljon sen ominaisuuksia.

5 asiaa, jotka sinun pitäisi tietää ilmaisesta suunnitelmasta

1: Voit’t käytä omaa verkkotunnustasi.

Tämä on merkittävä haittapuoli vapaalle suunnitelmalle, kuten sinäkin’Sinun on käytettävä Wixin sinulle nimeämää verkkotunnusta. Verkkotunnuksesi on ilmainen, mutta se’Seuraan tätä muotoa: oma käyttäjätunnus.wixsite.com/siteadress. Sinä’Olen samaa mieltä siitä’s ole kovin ikimuistoinen!

Wix vapaa suunnitelma verkkotunnuksen muodossaKatso verkkotunnuksen muoto yhdellä omilla ilmaisilla Wix-sivustoiltamme – se ei auta sinua erotumaan joukosta!

2: Sinä’Wix-ilmoitukset näkyvät sivustossasi.

Toinen Wixin käytön päähaittapuoli’Vapaa suunnitelma on, että sinä’Wix-ilmoitukset näkyvät sivustossasi. Tämä ei näytä ammattimaiselta tai tyylikkäältä, ja saattaa lykätä vierailijoita.

Wix-sivustomainosten esimerkkiTämän ilmaisen Wix-sivuston yläosassa oleva bannerimainos heikentää muuten ammattimaista sivua.

3: Voit’t myydä verkossa.

Verkkokauppa ei sisälly ilmaiseen suunnitelmaan, joten voit’t myydä tuotteita Wix-verkkosivustosi kautta.

wix ilmaisen verkkokaupan rajoitusVoit yhdistää maksutavan Wix-maksuttomaan suunnitelmaan, mutta se on tyhjä lupaus, koska et voi hyväksyä todellisia maksuja ennen päivitystä.

4: Saat vain rajoitetut ominaisuudet.

Vaikka Wix antaa käyttäjille, jotka eivät maksa maksuja, pääsyn useisiin ominaisuuksiin kuin useimmat verkkosivustojen rakentajat, työkaluille, joita voit käyttää, on edelleen rajoituksia – esimerkiksi et’t saada Google Analytics mukaan ilmaiseen suunnitelmaan.

5: Saat perusasiakastukea.

Saat silti pääsyn tavanomaisiin tukikanaviin, kuten Wix-ohjekeskukseen, mutta voitit’t vastaan ​​mitään prioriteettitukivaihtoehtoja nopeampien vastausaikojen saavuttamiseksi.

Suosittelemme siis Wixiä’ilmainen suunnitelma? No, tavallaan – mutta vain siksi’s ilmaiseksi. Voit julkaista verkkosivuston maksamatta senttiä ja se ansaitsee jonkin verran luottoa. Tämän lisäksi emme kuitenkaan’t todella kannustaa sinua pitämään sitä liian kauan – sinä’olet paljon parempi aloittaa kuukausittaisessa suunnitelmassa nähdäksesi, millainen Wix todella on, ja päättää siitä, haluatko pysyä siinä pitkällä tähtäimellä.

Jos haluat menestyvän, ammattimaisen tai suositun verkkosivuston, tarvitset paremman suunnitelman kuin ilmainen versio. Tärkeimmät tekijät, jotka pitävät sivustosi takaisin ilmaisella suunnitelmalla, ovat:

 • mukautetun verkkotunnuksen puute
 • mainosten esiintyminen sivustossasi
 • rajoitetut ominaisuudet – saat vain 500 megatavun tallennustilaa ja kaistanleveyttä!

Vapaa suunnitelma sopii todella vain pelaamiseen – jos sinäkin’olet lainkaan tosissasi sivustossasi, joten tosiasiallisesti kaiken rakentamiseksi maksetun suunnitelman valitseminen on paljon älykkäämpi siirto. Vapaa suunnitelma vain ei’t ei voi viedä sivustosi uudelle tasolle.

Milloin sinun pitäisi päivittää?

Mutta vapaa suunnitelma on hyvin vapaa!

Saamme sen – kaikki rakastavat ilmaisia ​​juttuja (myös meitä!), Ja voi olla vaikea kuvitella, miksi haluaisit maksaa jostakin, josta voit saada mitään. Jos sinä’olet jo ilmaisessa suunnitelmassa, ehkä sinäkin’mietin, milloin päivitykseen on paras aika, jotta saat kaiken irti rahastasi. Onko se todella sen arvoista? Monissa tapauksissa rehellinen vastaus on: kyllä, kyllä ​​se on!

Tässä on muutama esimerkki siitä, kun päivittäminen on ehdottoman välttämätöntä:

 • Kun haluat alkaa myydä tuotteita
 • Jos verkkosivustosi edustaa tuotemerkkiäsi, yritystäsi tai ammatillisia palveluitasi
 • Verkkosivustosi hidastuu tai kaatuu (alhaisen tallennustilan ja kaistanleveyden vuoksi)
 • Kun haluat aloittaa verkkosivustosi mainostamisen
 • Jos sinulla on mukautettu verkkotunnus (tai haluat sen)

6

4 Piilokustannukset, joista sinun tulee olla tietoinen ennen Wix-palveluun kirjautumista

Kuukausittaisen liittymismaksun lisäksi on myös muita kustannuksia, jotka sinun tulee ottaa huomioon, mukaan lukien:

 • Wix-automaattinen uusiminen
 • Verkkotunnus
 • Muokatut sähköpostiosoitteet
 • Premium Wix -sovellukset

# 1. Wix-automaattinen uusiminen – Don’t Hanki kiinni vartija

Tämä on jotain, joka on vihastanut paljon Wix-asiakkaita, joten haluamme antaa sinulle kantaa välittömästi. Mitä monet asiakkaat don’t ymmärtää, että Wix’tilaukset asetetaan uusimaan automaattisesti, tilauksen lopussa.

Wix tekee tämän välttääksesi häiriöitä verkkosivustollasi, mutta automaattinen uusiminen voi ymmärrettävästi tulla ikävänä shokina, jos et’t todella suunnittelet uusittavan Wix-jäsenyytesi.

Jos et’Jos haluat suunnitelmasi automaattisen uusimisen, voit yksinkertaisesti sammuttaa sen asetuksissa. Tässä’näytä:

 • Siirry Wix-tilisi kohtaan Laskutus ja maksut.
 • Napsauta Suorita toimenpiteet.
 • Napsauta Peruuta nyt.

Don’t hätää – napsauttamalla ‘Peruuta nyt’ doesnt’t peruuttaa suunnitelmasi siellä sitten. Sen sijaan se tarkoittaa, että suunnitelmasi voitti’t uusitaan automaattisesti seuraavan kerran tilauksesi vanhentuessa. Se’Hyvin komea sanamuoto Wixissä’osa, mutta kun tiedät miten’se on helppoa.

Wix antaa selkeät ohjeet siitä, kuinka premium-suunnitelmien, verkkotunnusten, postilaatikkopalvelujen ja premium-sovellusten automaattinen uusiminen poistetaan käytöstä Ohjekeskuksessa, jotta voit hallita asetuksia haluamallasi tavalla.

# 2. Dollaria sinun Verkkotunnus

14,95–24,85 dollaria vuodessa

Mitä’Onko verkkotunnus? Se’s oma henkilökohtainen verkkosivustosi osoite, jonka ihmiset voivat kirjoittaa verkkoselaimeen päästäksesi verkkosivustollesi.

Esimerkiksi verkkosivustomme verkkotunnus on websitebuilderexpert.com

Jos kirjaudut johonkin Wixistä’n vuosisuunnitelma sinulle’Saat ilmaisen mukautetun verkkotunnuksen vuodeksi.

Wix-verkkotunnukset ovat ilmaisia ​​ensimmäisenä vuonna, minkä jälkeen suurin osa verkkotunnuksista maksaa 14,95 dollaria vuodessa. Lisää erikoistuneita verkkotunnuksia voi maksaa enemmän, jopa noin 24,85 dollaria vuodessa. Tämä vuosimaksu pitää verkkotunnuksen rekisteröidyn sinulle, joten se’s lisäkustannusten arvoinen.

Jos et’t maksaa, joku muu voi rekisteröidä kyseisen verkkotunnuksen ja käyttää sitä itseään varten. Sinun pitäisi tietää, että verkkotunnuksesi’uusiminen tapahtuu automaattisesti, niin että et’et vahingossa menetä verkkotunnustasi – älä’t anna tämän yllättää sinut!

Wix-verkkotunnuksetNapsauta nähdäksesi Wixin verkkotunnusten tarjoukset

Verrattuna Squarespaceen ja Weeblyyn, Wix’Verkkotunnuksen maksut ovat kohtuullisia. Ruututila veloittaa 20 dollaria vuodessa ja Weebly veloittaa 19,95 dollaria. Joten Wix tarjoaa todella kilpailukykyisen uusimisprosentin 14,95 dollaria vuodessa.

Haluatko tietää lisää??

 • Meillä on kattava verkkotunnusten opas, joka pohtii tätä.
 • Jos päätät hankkia verkkotunnuksesi Wixiltä, ​​tämä on heidän sivu, joka antaa sinulle lisätietoja.

# 3. Hinta Muokatut sähköpostiosoitteet

4,08 dollaria kuukaudessa sähköpostiosoitetta kohti

Wix on tehnyt yhteistyötä G Suite (pohjimmiltaan Google’s Gmail for Business), jonka avulla voit luoda mukautettuja sähköpostiosoitteita suoraan Wix-tiliisi, eli voit maksaa, määrittää ja määrittää sähköpostiosoitteesi suoraan Wixin sisällä’s kojetaulu.

Joten mitä saat, jos päätät käyttää G Suite -sovellusta? Saat:

 • Henkilökohtainen sähköpostiosoite
 • 30 Gt sähköpostilaatikko ja aseman tallennustila
 • Yhteistyökalenteri, Google-dokumentit, Taulut & dioja
 • Verkkovideokokoukset ja viestit (Google Hangout)
 • Ei mainoksia
 • Saatavilla mobiili- ja työpöydällä
 • 24/7 tuki

Kaikki nämä ominaisuudet maksavat sinulle 4,08 dollaria, jos kirjaudut vuotuiseen suunnitelmaan, tai 5,00 dollaria, jos päätät käyttää kuukausittaista suunnitelmaa..

wix hinnoittelu postilaatikkosuunnitelmatNapsauta nähdäksesi Wixin sähköpostipalvelut

# 4. Lisää ylimääräinen sovelluksille

Wixillä on tonnia ilmaisia ​​sovelluksia Wix-sovellusmarkkinoilla – 79 olla tarkka – siinä on myös joukko premium-sovelluksia, joita voit lisätä sivustoosi. Useimmissa sovelluksissa on sekä ilmainen että premium-versio, joten voit valita haluamasi.

Ensiluokkaisten sovellusten hinta vaihtelee, yleensä välillä 3–20 dollaria sovellusta kohden. Joissakin sovelluksissa on ilmainen kokeilu, kun taas toisissa sovelluksissa maksetaan ensimmäisestä päivästä.

Voit aloittaa ilmaisen version ja päivittää sitten premium-sovellukseen milloin tahansa. Wix’Automaattinen uusiminen koskee premium-sovelluksia, joten jos et’Älä halua jatkaa maksamista sovelluksesta, varmista poista tämä asetus käytöstä.

Wix-hinnoittelu: johtopäätös

Wix on suosituin verkkosivustojen rakentaja ja sen hinnat ovat kilpailukykyisiä. Ominaisuudet, premium-sovellukset, lisääntynyt kaistanleveys ja tallennustila sekä ilmaisen verkkotunnuksen kaltaiset etuudet tarjoavat hyvää vastinetta rahallesi.

Emme’t suosittele ilmaista suunnitelmaa pitkäaikaiseen menestykseen. Kun sinä’olet valmis päivittämään, voit olla varma’saat kaiken irti kovalla työllä ansaitsemastasi käteistä kaikella Wix-laitteella’s premium-suunnitelmat.

Wix Hinnat: Korota

 1. Vapaa suunnitelma: 0 dollaria ikuisesti! Laaja valikoima ominaisuuksia, malleja ja sovelluksia, mutta rajoituksilla sivustollesi’Sivuston toiminnot, Wix-brändäys ja ilmoitukset sivustollasi sekä wix.com-verkkosivustoosoite.
 2. Yhdistelmäsuunnitelma: 13 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain). Hanki ilmainen verkkotunnus vuodeksi vuodessa, lisää tallennustilaa, kaistanleveyttä ja poista Wix-mainokset. Paras henkilökohtaiseen käyttöön.
 3. Rajoittamaton suunnitelma: 17 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain). Lisää tallennustilaa ja rajoittamaton kaistanleveys. Wix’suosituin suunnitelma, erityisesti yrityksille.
 4. Pro-suunnitelma: 22 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain). Oma ammatillinen logosuunnittelu ja pääsy Wixiin’markkinointityökalu, Nouse.
 5. VIP-suunnitelma: 39 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain). Myy verkossa, saat rajoittamattoman kaistanleveyden ja premium-tuen, ensisijaisen palvelun ja kertaluonteisen sivustotarkistuksen. Wix’Kallein verkkosivusto -suunnitelma.
 6. Liiketoiminnan perussuunnitelma: 23 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain). Myy verkossa, ilman komissiota, hanki premium-sovelluksia verkkokaupan tukemiseksi, 20 Gt tallennustilaa, rajaton kaistanleveys ja ilman Wix-mainoksia. Halvin online-myynnin suunnitelma.
 7. Business Unlimited: 27 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain). Myy verkossa, ei komissiota, 35 Gt tallennustilaa ja 20 sähköpostikampanjaa kuukaudessa. Paras verkkokaupan kasvattamiseen.
 8. Liiketoiminnan VIP: 49 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain). Myy verkossa, ei komissiota, 50 Gt tallennustilaa ja ensisijaista tukea. Kallein verkkokauppasuunnitelma.
 9. Yrityssuunnitelma: 500 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain). Myy verkossa ja saat edistynyttä tukea ja erikoistuneita palveluita. Kallein ja monimutkaisin liiketoimintasuunnitelma.

Wix’Ilmainen suunnitelma on loistava tapa aloittaa, rakenna ja testaa verkkosivustosi ennen päivittämistä. Voit sitten siirtyä johonkin Wixista’kahdeksan maksettua suunnitelmaa: suosittelemme päivittämistä suoraan Combo-suunnitelmaan 13 dollarilla kuukaudessa, koska siinä on kaikki mitä tarvitset henkilökohtaiseen verkkosivustoon.

Verkkokaupassa suosittelemme Business Basic -suunnitelmaa 23 dollaria kuukaudessa, koska siinä on kaikki mitä tarvitset verkkokaupan menestymiseen. Yrityksesi kasvaessa voit päivittää Business Unlimited -suunnitelmaan, jonka hinta on 27 dollaria kuukaudessa ja joka tukee sähköpostikampanjoita ja jolla on 35 Gt tallennustilaa.

Löysimme kaikki piilotetut kustannukset, jotka sinun pitäisi tietää ennen kirjautumista – heti kun tiedät niistä, ne’uudelleen helppo sivuaskel.

Joten mikä suunnitelma valitset, riippuu tarpeistasi ja mieltymyksistäsi sekä budjetistasi. Mutta onko sinä’Aloittaessasi omaa blogiasi tai haluamasi myydä verkossa, Wixillä on todella jokaiselle jotakin – hinnoilla, joilla kaikilla on varaa!

Wix-hinnoittelu: UKK

Website Builder Expert pyrkii tarjoamaan sinulle rehellisiä tietoja. Että’siksi teemme oman tutkimuksen ja saamme suoran, henkilökohtaisen kuvan. Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja.

Tämä opas on hyödyllinen?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map