Wix mikroskoopin alla

Wix on verkkosivustojen rakennus jättiläinen. Sinä’olen todennäköisesti nähnyt heidän ilmoituksensa, ja sinäkin’olet todennäköisesti ollut heidän tekemissään verkkosivustoissa, mutta jos haluat tietää enemmän, sinä’uudelleen oikeassa paikassa. Me’Katson Wixiä’historiaa, kuinka sitä käytetään ja kuka sitä’s varten. Sinulla on luettelo usein kysytyistä kysymyksistä (FAQ) ja linkit perusteellisiin artikkeleihimme’Jään tunne valaistuneeksi. Joten mikä on Wix? Ja voisiko se olla vain täydellinen verkkosivustojen rakentaja sinulle? Antaa’Aloita…


Mikä on Wix?

Wix on verkkosivustojen rakentaja, joka auttaa sinua luomaan verkkosivun tyhjästä. Se’on kuuluisa vedä ja pudota -editorista, mikä tarkoittaa, että voit rakentaa verkkosivuston valitsemalla haluamasi elementit (esim. kartat, kuvat tai painikkeet) ja vetämällä ne haluamaasi sivulle verkkosivustollesi. Se on todella helppoa. Sinä et’t tarvitse mitään koodauskokemusta, teknisiä taitoja tai huippuluokan ohjelmistoja; Wixin kanssa tarvitaan vain muutama napsautus ja vähän luovuutta!

Tosiasia, että se’Niin helppokäyttöinen tekee siitä erittäin suositun verkkosivustojen rakentajan. Yli 132 miljoonaa ihmistä käyttää Wixiä maailmanlaajuisesti! 82% Wixin tilaamista asiakkaista on heidän kanssaan vuoden tai pidempään, ja uudet käyttäjät kirjautuvat koko ajan, keskimäärin 45 000 uutta liittymistä päivittäin. Itse asiassa huhti-kesäkuussa 2018, valtava 5,8 miljoonaa käyttäjää rekisteröity Wixiin.

Kuten voit nähdä’S on saanut jatkuvasti korkeat pisteet ja on oikeastaan ​​meidän paras monipuolinen verkkosivustojen rakentaja. Sen lisäksi, että se on helppo käyttää, voit myös luoda ammattimaisia ​​verkkosivustoja ilman teknistä kokemusta. Haluatko todisteita? Alla voit nähdä itse Wix-verkkosivustojen laadun:

Wix-sivuston rakennusvalokuvasivustoWix-verkkosivustojen rakentaja luo ammattilaisille tarkoitettuja ja esteettisiä verkkosivustoja sekä henkilökohtaisia ​​projekteja – tämä on valokuvaussivusto, jonka nimi on Louise Amelie Whitehouse.

Yllä oleva kuva on valokuvaussivusto, joka on tehty Wix-verkkosivuston rakennustyökalulla. Se’on vain yksi monista ammattimaisen näköisistä Wix-verkkosivustoista.

Lue meidän perusteellinen Wix-arvostelu Lisätietoja.

Wixin historia

Kolme israelilaista kehittäjää, Avishai Abrahami, Nadav Abrahami ja Giora Kaplan, aloitti Wixin vuonna 2006. Yrittäessään luoda omaa verkkosivustoa liikeidealle, he ymmärsivät kuinka vaikeaa, aikaavievää ja kallista se voi olla. Joten he päättivät rakentaa Wixin, jotta verkkoon pääsy olisi helppoa kaikille budjetistasi tai teknisistä kyvyistäsi riippumatta.

Vuoteen 2009 mennessä Wixillä oli miljoona käyttäjää, joka kasvoi 10 miljoonaan vuoteen 2011 mennessä.

wix-korko ajanjaksollaWixin suosio ja koko ovat kasvaneet vuosien varrella, kuten käy ilmi tästä kaaviosta, joka osoittaa kiinnostusta Wixiin ajan myötä.

Vuosien varrella Wix on julkaissut lukuisia päivityksiä ja ohjelmistoja, kuten Wix ADI, joka käyttää tekoälyä luodaksesi verkkosivuston sinulle, ja App Market, jonka avulla voit kasvattaa sivustoasi lisäämällä sovelluksia verkkosivuillesi. Ne’ve julkaisi myös uusia toimittajia pitämään Wix-verkkosivustojen rakentamisen tuoreena ja ajan tasalla.

Nykyään se on yli 132 miljoonaa käyttäjää 190 maassa ympäri maailmaa, toimistot Israelissa, Yhdysvalloissa, Liettuassa, Saksassa, Brasiliassa ja Ukrainassa.

Kuinka käyttää Wixiä

Wix palvelee kaikkia. Voit käyttää sitä haluamallasi tavalla. Jos haluat koodata, voit käyttää Wix Editoria, mutta ylivoimaisesti yleisin tapa käyttää Wixiä on vetämällä ja pudottamalla..

Raahaa ja pudota antaa sinulle vapauden luoda tyylikäs verkkosivusto mallista. Voit vain valita sivulta haluamasi elementin (esim. Kuva, yhteystietolomake), vetää se haluamaasi kohtaan ja pudottaa sen.!

Kun sinä’Suunnitellessasi verkkosivustoa ruudulta näkemäsi on täsmälleen miltä se näyttää kerran’elää.

Wix’Lisäominaisuuksia ovat verkkokauppasuunnitelmat, joiden avulla voit myydä tuotteita, hallita varauksia ja hyväksyä maksuja verkkosivustosi kautta. Wix ADI (keinotekoinen suunnitteluäly) käyttää tekoälyä luodaksesi sinulle verkkosivun automaattisesti! Lisäksi sinulla on laaja valikoima erittäin tyylikkäitä malleja useista toimialoista, joista valita, ja mahdollisuus lisätä videoita ja multimediaa verkkosivustollesi – Wix merkitsee kaikki ruudut.

Kuinka paljon tämä maksaa? Totuus on, että ei’t tarvitse maksaa sinulle mitään! Wixillä on ilmainen suunnitelma, jonka avulla voit pysyä ikuisesti. Mutta kun haluat päivittää, jotta voit myydä sivustosi kautta tai käyttää omaa henkilökohtaista verkkotunnustasi, halvin suunnitelma alkaa vain 5 dollaria kuukaudessa. Palkkiojärjestelmiä on erilaisia ​​riippuen siitä, mitä tarvitset sivustoltasi – voit Lue lisää Wix-hinnoittelukatsauksesta.

Kuka on Wix?

Kanssa yli 500 muokattavaa mallia, ja kahdeksan eri hintatasoa (mukaan lukien ilmainen versio), Wix pyrkii saamaan jokaiselle jotakin. Tässä on vain muutama Wixiä käyttävistä ihmisistä:

 • Yrityksen omistajat
 • Verkkokaupan omistajat
 • Valokuvaajat
 • muusikot
 • suunnittelijat
 • Ravintolan omistajat
 • bloggaajat
 • Taiteilijat
 • opettajat
 • Tapahtumayritykset
 • Matkustaa & matkailuyritykset
 • kosmetologit

Wix-arvostelu menee Wixiin paljon yksityiskohtaisemmin’s ominaisuuksia, malleja, hinnasuunnitelmia ja paljon muuta.

Suosittelemmeko Wixiä?

Suosittelemme Wixiä sen erinomaisen helppokäyttöisyyden, vastinetta rahalle ja luovan joustavuuden vuoksi.

Vedä ja pudota -toiminto on uskomattoman helppokäyttöinen, sopii aloittelijoille ja intuitiivinen suunnittelussa. Voit luoda tyylikkään, ammattimaisen verkkosivun muutamassa tunnissa ilman mitään koodausta tai pään naarmuuntumista!

Mallivalikoima palvelee monenlaisia ​​toimialoja ja henkilökohtaisia ​​tyylejä – mm yli 500 teemaa, joista valita, jokaisella on todella jotain. Saatavilla olevat lukuisat sovellukset ja ominaisuudet tekevät siitä loistavan valinnan riippumatta siitä, oletko sinä’perustamalla henkilökohtainen blogi tai käynnistämällä yrityksesi verkossa. Sinulla on paljon luovaa hallintaa, joten voit tehdä verkkosivustosi juuri haluamallasi ilman, että sinun on huolehdittava joutumisesta teknisiin ongelmiin.

Wixin ilo on, että voit luoda erittäin räätälöity sivusto nopeasti, edullisesti ja tietämättä yhtä koodiriviä.

FAQ

Mikä on Wix?

Wix on verkkosivustojen rakentaja, joka käyttää helppoa vedä ja pudota -editoria, jotta voit muokata sivusi sellaisena kuin se ilmestyy julkaistuaan. Voit luoda oman verkkosivustosi ilman teknistä kokemusta.

Kuinka kallis on Wix?

Wixillä on vapaa suunnitelma jonka päällä voit olla niin kauan kuin haluat. Mutta jos haluat poistaa Wix-mainoksia, käyttää omaa henkilökohtaista verkkotunnustasi tai hyväksyä maksuja sivustosi kautta, sinun on päivitettävä. Halvin maksettu suunnitelma on nimeltään Yhdistä verkkotunnus ja alkaa 5 dollaria kuukaudessa. Muut suunnitelmat kasvavat hinnan ja ominaisuuksien suhteen – Voit lukea lisää hinnoittelusta Wixin hinnoittelukatsauksessa.

Tarjoaako Wix ilmaisen kokeilujakson??

Kyllä, Wix tarjoaa 14 päivän ilmainen kokeilu kaikille maksettaville suunnitelmille. Tämä on hieno tapa kokeilla käytettävissä olevia lisäominaisuuksia ja nähdä, onko se’s oikealle sinulle ilman taloudellista riskiä tai sitoumusta. Vapaa suunnitelma ei’t sillä on aikaraja, joten voit valita parhaan ajankohdan päivitykseen ilman painetta.

Kuinka Wix toimii?

Wix-verkkosivustojen rakentaja toimii tarjoamalla valmiita malleja useista eri kategorioista ja toimialoista. Kerran sinä’olet päättänyt, että voit muuttaa niin paljon tai vähän tätä mallia kuin haluat vetämällä elementtejä, kuten tekstikenttiä ja kuvia sivun ympärille, lisäämällä täysin uusia ominaisuuksia tai poistamalla sisältöä, jota et halua’ei halua. Lue Wix-arvostelu yksityiskohtaista katsausta tämän verkkosivuston rakennustyökaluun.

Voinko minulla olla kaksi verkkosivustoa Wixissä?

Joo! Voit luoda yhtä tiliä varten niin monta sivustoa kuin haluat – joten sinun on kirjauduttava vain kerran, ja sinulla voi olla rajoittamaton määrä sivustoja! Mutta muista, että Premium-suunnitelma on voimassa vain yhdessä sivustossa – joten jos haluat enemmän, voit joko maksaa ylimääräisistä Premium-suunnitelmista tai luoda lisää ilmaisia ​​sivustoja ilman lisäominaisuuksia.

Tarjoaako Wix isännöintiä?

Joo! Wix isännöi verkkosivustoasi sinulle, joten et’t ei tarvitse etsiä isännöintipalveluntarjoajia tai maksaa ylimääräisiä isännöintipalveluista. Itse asiassa et’Ei tarvitse miettiä sitä ollenkaan: Wix hallitsee kaikki päivitykset ja teknisen puolen puolestasi, jotta voit rentoutua!

Onko Wix parempi kuin muut rakentajat?

Wix on markkinoiden paras monipuolinen verkkosivustojen rakentaja. Se menestyi todella hyvin tutkimuksissamme ja käyttäjätestauksissamme, ja tarjoaa uskomattoman vastinetta rahalle ja luovaa ohjausta. Mutta se’s ei ole ainoa vaihtoehto siellä! Sinä pystyt lue kymmenestä parhaasta Wix-vaihtoehdosta perusteellisessa vertailussa, varmistaaksesi, että löydät parhaan rakentajan.

Wix on pelinsa kärjessä, mutta myös Weeblyn ja Squarespace-kilpailijoiden kaltaisilla kilpailijoilla on paljon tarjottavaa. Jos sinä’kun olet revitty, miksi et voi tutustua vertailutaulukoihimme parhaiden verkkosivustojen rakentajien vierekkäistä erittelyä varten. Ota selvää kuka voittaa Wix vs Weebly -katsaus, tai lisätietoja kahden suosituimman rakentajan eduista ja haitoista Wix vs WordPress -vertailumme. Jos sinä’etsit jotain luovaa, lue Wix vs Squarespace löytää täydellinen ottelu.

Keitä me olemme?

Täällä Website Builder Expert -yrityksessä tavoitteemme on antaa sinulle selkeitä, rehellisiä ja luotettavia tietoja auttaaksesi sinua löytämään vastaukset’etsitkö uudelleen.

Me’Olet kokeillut Wixiä ja todennut sen olevan markkinoiden paras monipuolinen rakentaja.

Miksi kuunnella meitä? Suoritamme tutkimusta kirjoittaaksemme tietopohjaisia ​​ja tasapainoisia artikkeleita, onko sinulla’Oletko aloittelija tai teknisesti taitava guru, voit luottaa siihen, että tuotat korkealaatuista ja tarkkaa sisältöä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me