Wix Review 2020: 7 cruciale dingen om te weten


Best voor

Beste algehele bouwer


Algemene beoordeling

5 van de 5 sterren

Wix’Met de drag-and-drop-editor kunt u eenvoudig een professionele website maken – zonder dat u een regel code hoeft te kennen! Met honderden sjablonen en geweldige tools kunt u met Wix bouwen en verkopen via uw site. Beginnersvriendelijk en schaalbaar, Wix is ​​geschikt voor alles van persoonlijke online portefeuilles tot websites voor kleine bedrijven.

Wat zijn de voor- en nadelen van Wix?

Voordelen

 • Zeer intuïtieve en gebruiksvriendelijke editor
 • Veel waar voor uw geld en hulpfuncties
 • Hoogste openbare aanbeveling van elke websitebouwer

Nadelen

 • Kan’t sjablonen wisselen nadat uw website live is gegaan
 • Mogelijk moet u meer uitgeven aan apps van derden om uw website te schalen
 • De enorme keuze en het aantal aanpasbare opties kan overweldigend zijn

Wix recensieBegin je reis naar een nieuwe site door de eerste stap te zetten en Wix gratis te proberen

Overzicht van Wix

Wix wordt gebruikt door meer dan 100 miljoen mensen in 190 verschillende landen. Het’is een betaalbare, gemakkelijke en probleemloze manier om binnen enkele minuten uw eigen website te maken.

Het bouwen van uw eigen website was iets dat alleen whizkid-coders konden doen. Of mensen die rijk genoeg waren om whizzkid-coders te betalen om het voor hen te doen!

Maar dankzij Wix kan iedereen nu een eigen website maken. Wat je vaardigheidsniveau ook is, Wix’De krachtige sjablooneditor geeft u volledige creatieve controle – zonder dat u een woord code hoeft te kennen.

Als u enkele van de voorbeelden van websites bekijkt die door Wix zijn gemaakt, zijn ze dat’opnieuw mooi en professioneel.

Wix is ​​niet’t is natuurlijk de enige websitebouwer met slepen en neerzetten. Maar het’s vandaag de beste ter wereld.

Waarom denken we dat? Ten eerste bestrijkt het honderden industrieën – veel meer dan welke andere websitebouwer dan ook. Kijk maar wat het is’heeft…

 • Kleine bedrijven
 • Cafés en restaurants
 • Hotels en gastvrijheid
 • Muzikanten
 • Fotografen
 • Grafische ontwerpers

Wat je niche ook is, jij’Ik zal het vinden Bijpassende Wix-sjablonen, tools en apps. Hondenuitlaters? Succescoaches? Internetsterren ?? Het’Het is makkelijker om te zeggen wat Wix niet doet’t dekking!

Sinds de lancering in 2006 heeft Wix zich snel gevestigd als de markt’s toonaangevende websitebouwer. Voordat we echter onze tanden in deze recensie van Wix zetten, laten we eerst kijken’s doe een stap terug en leg uit wat een websitebouwer eigenlijk is:

Een websitebouwer is een online platform waarmee u uw eigen website kunt maken zonder codering.

Er zijn twee hoofdtypen websitebouwers: de klassieke op sjablonen gebaseerde platforms en de modernere AI-platforms (kunstmatige intelligentie).

Met een klassieke websitebouwer kunt u kiezen uit een groot aantal vooraf ontworpen sjablonen. Vervolgens kunt u de sjabloon eenvoudig aanpassen en vullen met al uw eigen inhoud, terwijl u onderweg handige functies toevoegt.

AI-websitebouwers werken door u een reeks vragen te stellen, zoals het type website dat u gebruikt’d, en uw ontwerpvoorkeuren. Daarna wordt er een website voor u gemaakt. Je kunt nog steeds wat aanpassingen maken aan het ontwerp, maar deze aanpak is echt voor mensen die snel een eenvoudige website nodig hebben.

Wix is ​​een klassieke sjabloonwebbouwer en een AI-platform in één. Je kunt kiezen uit meer dan 500 branchespecifieke sjablonen en maak gebruik van de ongelooflijke editor voor slepen en neerzetten. Of als je’gebruik liever Wix ADI en laat Wix een website voor u ontwerpen!

Wix heeft een grote reputatie, maar hier bij Website Builder Expert wel’Het is onze taak om onder het oppervlak te krabben en het u te vertellen precies hoe goed het is. In tegenstelling tot veel Wix-beoordelingen, voeren we ons eigen grondige onderzoek en testen uit om u deskundige analyse te bieden.

Tijdens deze recensie van Wix, jij’Ik leer over zijn sterke en zwakke punten, hoe geschikt Wix is ​​voor verschillende soorten websites en hoe het ging wanneer we het probeerden.

Wix Review Video

Of je’opnieuw een computer zoeven of gewoon de basis begrijpen, Wix is snel en gemakkelijk te gebruiken voor iedereen.

Om het te bewijzen, hebben we Wix op de proef gesteld:

Speel

Wix Gebruikersrecensies

We hebben verschillende Wix-gebruikers benaderd om inzicht te krijgen in hun ervaring met het gebruik van de websitebouwer om hun online bedrijven te creëren en te laten groeien.

GEBRUIKERSOVERZICHT: CLOUD NINE KNITS

wix gebruikersrecensie sara headshot

“Ik raad Wix ten zeerste aan aan elke eigenaar van een klein bedrijf die ik ontmoet, vanwege het gebruiksgemak, gecentraliseerde zakelijke functies en voor het gemak om alles vanaf mijn telefoon te kunnen beheren.”

Geïnspireerd door haar passie voor breien, begon Sara haar kleine bedrijf, Cloud Nine Knits, om mensen in het hele VK te leren haken en armbreien met gigantisch garen. Sara heeft haar website gemaakt omdat ze online een plek nodig had waar ze boekingen voor haar workshops kon beheren en een kleine selectie handgemaakte gebreide producten kon verkopen.

GEBRUIKERSOVERZICHT: NAZ & ELLA

ella wix gebruikersrecensie

“We vonden Wix heel eenvoudig om onze website te bouwen. Het’is heel eenvoudig en doet veel werk voor u, zoals het leveren van vooraf gemaakte sjablonen en kleurenschema’s.”

Ella speelt gitaar en zingt achtergrondzang in haar indiefolkband Naz & Ella. Het duo geeft optredens in en rond Londen, waaronder functies in pubs en bars, evenals zakelijke evenementen. Ella wilde online een plek waar ze haar muziek, video’s en optredens bij fans kon promoten.

GEBRUIKERSOVERZICHT: DE VEGAN BAKT

wix e-commerce gebruikersrecensie claudia headshot

“Ik hou ervan hoe eenvoudig het is om te navigeren en prachtige sites te maken. Ik wilde een minimale, moderne en professioneel ogende site en deze was zo gemakkelijk te maken op Wix.”

Claudia runt The Vegan Bakes vanuit haar keuken thuis. Ze startte haar bedrijf nadat ze vegan was geworden en worstelde om smakelijke veganistische lekkernijen te bemachtigen. Omdat ze geloofde dat niemand een beetje verwennerij zou moeten missen, koos Claudia ervoor om een ​​Wix-onlinewinkel te creëren om haar brownies, koekjes en cakes te verkopen en te verzenden naar klanten in het hele VK.

Hoe gemakkelijk is Wix te gebruiken?

We vroegen veel gewone mensen om Wix te proberen en ons te vertellen wat ze dachten.

De feedback die we hebben gekregen spreekt voor zich – mensen waren dol op Wix! Hier zijn slechts een paar van hun gedachten:

“Ik was oprecht verrast dat het zo snel kon gaan om een ​​website te maken. Ik wist het niet’Ik denk niet dat het allemaal klaar is, maar over een uur, ik’heb alles gedaan.”

“Zodra ik’d kreeg het onder de knie, het werd heel gemakkelijk. Ik zie mezelf zeker Wix gebruiken om mijn eigen persoonlijke website te maken.”

Met Wix heb je twee keuzes: Wix Editor of Wix ADI. Wix Editor gebruikt slepen-en-neerzetten-functionaliteit, wat betekent dat alles op uw website kan worden verplaatst door simpelweg op het item te klikken en het vast te houden en het vervolgens te verplaatsen waar u maar wilt.

Wix ADI-editorWix maakt het supereenvoudig om uw website in te stellen. U kunt kiezen tussen de Wix Editor, waar u een sjabloon bewerkt, of Wix ADI, die binnen enkele minuten een gepersonaliseerde website voor u maakt.

Wix ADI ontwerpt uw ​​website voor u. Je beantwoordt een paar vragen over het type website dat je hebt’d, en voor je het weet, wordt je eigen persoonlijke, unieke site voor je ogen gemaakt. U kan breng wijzigingen aan in het uiteindelijke ontwerp, maar dit proces is niet ideaal als u totale controle wilt.

Zie het als het spelen van een game op je telefoon in vergelijking met een gameconsole. Je kunt het spel nog steeds spelen in een app en het’is makkelijker, maar jij’krijgen niet hetzelfde niveau van controle of ervaring die u zou hebben van de spelconsole.

Voor degenen die een beetje meer technisch onderlegd zijn, kunt u ook Wix Code gebruiken. Hiermee kunt u de onbewerkte HTML achter uw sjabloon openen en bewerken voor nog meer aanpassingen. Het gebruik van Wix Code is zeker niet essentieel, maar de optie’is er als je wat dieper wilt graven.

Klanttevredenheid

Nadat iedereen Wix had getest, vroegen we hen of ze dat deden’d het aanbevelen .. Nou, de resultaten zijn binnen – en ze’gloeien.

Maar liefst 88% van de mensen die het gebruikten, zou Wix ten zeerste aanbevelen aan een vriend.

Om die score voor u in een context te plaatsen, is die aanbeveling:

 • 24% hoger dan Weebly’s
 • 20% hoger dan Squarespace’s
 • 12% hoger dan GoDaddy’s.

Mensen hielden van de vrijheid die Wix hen gaf bij het bewerken en hoe gemakkelijk het was om dingen rond hun website te slepen en neer te zetten. Ze waren ook verbaasd over hoe snel ze iets konden maken dat ze konden maken’zou graag online publiceren.

De enige kritiek die mensen hadden was dat Wix om te beginnen overweldigend kan zijn. Daar’s zoveel keuze – in sjablonen, functies en maatwerk – dat het een paar minuten duurt om op het platform te gaan zitten.

Voor puur gebruiksgemak en creatieve controle is Wix echter ongeëvenaard.

Verder lezen

Wix Editor versus Wix ADIEen gedetailleerd overzicht van de belangrijkste verschillen tussen Wix’s opties voor het bouwen van websites.

Voor wie is Wix het beste?

Wij’hebben vastgesteld dat Wix de beste is algemeen website builder, maar is het geschikt voor u?

Wix Review Type van siteMet Wix kunt u een website ontwerpen voor elke denkbare behoefte.

Afhankelijk van uw behoeften kan Wix precies het antwoord zijn dat u zoekt’re zoekt. Er kan echter een ander platform zijn dat beter geschikt is voor de klus. Hieronder, we’Ik zal doornemen waarom mensen websites bouwen, bespreken waartoe Wix in staat is en andere opties voorstellen aan Wix als we denken dat er betere zijn.

Bedrijf

Zakelijke websites zijn Wix’s brood en boter. U kunt kiezen uit honderden sjablonen, speciaal ontworpen voor verschillende industrieën. Van handige diensten tot reclame en marketing, van onroerend goed tot financiën en recht, alles is gedekt.

Wix heeft ook een hele reeks geweldige zakelijke functies – zoals abonnementsformulieren, afspraakboekingen en e-mailmarketing – en een app-markt vol geweldige add-ons.

Verder lezen

Hoe een zakelijke website te bouwenWilt u uw bedrijf online zetten? Volg onze 5 eenvoudige stappen.

5 Beste website-bouwers voor kleine bedrijvenBekijk onze gids om de beste platforms op de markt te zien.

E-commerce

als jij’Als u op zoek bent om online te gaan verkopen, heeft Wix eCommerce u gedekt. Creëer eenvoudig en snel uw eigen prachtige online winkel met Wix Editor of Wix ADI.

Met Wix kunt u een onbeperkt aantal producten verkopen – fysiek, digitaal of een dienst. U kunt ook kortings- en promotiecodes maken, uw verzendopties beheren en zelfs uw winkel onderweg beheren via de mobiele app.

Als u uw online winkel naar een hoger niveau wilt tillen, wij’d raadt aan om een ​​Wix-app genaamd Ecwid te gebruiken. Dit geeft u toegang tot check-outs voor gasten, voorraadregistratie, social commerce en meer.

Wix heeft ook veel energie gestoken in het veel krachtiger maken van zijn e-commerceanalyses. Via de dashboard store-analyse hebt u nu toegang tot interne gegevens die kunnen wedijveren met die van speciale e-commerceplatforms.

Dat gezegd hebbende, als je’voor het genereren van zescijferige maandelijkse winsten en een krachtig platform nodig dat in staat is om bulkorders te beheren en met u te schalen, kijk naar Shopify of BigCommerce. Dit zijn e-commerce website-bouwers die uitsluitend zijn ontworpen voor het bouwen van online winkels.

Verder lezen

Wix eCommerce recensieVoor een meer gedetailleerde kijk op Wix’s e-commerce mogelijkheden, zie onze speciale review.

Shopify versus BigCommerceKijk hoe deze twee e-commerce-giganten het tegen elkaar opnemen.

Persoonlijk

Persoonlijke websites zijn een andere kracht van Wix’s. Of je nu een site nodig hebt voor een evenement (zoals je bruiloft), een portfolio om je werk te laten zien, of zelfs gewoon een online cv, Wix heeft het voor je.

Er zijn sjablonen voor bijna alles wat je je kunt voorstellen, en met Wix’Met de intuïtieve editor kun je echt je persoonlijkheid overbrengen.

Maar als je’re op een creatief gebied – zoals fotografie, kunst of grafische afbeeldingen – is het misschien beter om Squarespace te gebruiken. De sjablonen zijn mooi en passen beter bij die gebieden.

Verder lezen

9 Beste Portfolio Website Builders – Bekijk onze definitieve lijst met de beste portfolio-platforms die er zijn.

Squarespace Review – 10 vragen die je jezelf moet stellen voordat je Squarespace gebruikt.

Bloggen

Wix biedt meer dan genoeg functies om een ​​fantastische blog te maken. Dat gezegd hebbende, als je een website alleen voor bloggen nodig hebt, zijn er betere opties.

Met Wix kunt u blogposts maken, deze in categorieën verdelen, een sociale bladwijzer maken en zelfs een commentaargedeelte en zoekbalk voor uw gebruikers toevoegen. Perfect als u een bloggedeelte voor uw site nodig heeft.

Voor een meer afgeronde ervaring kun je dat wel’Kijk niet voorbij Weebly. Weebly’s blogfuncties zijn uitstekend en dat is ook zo’opnieuw gebruikt door een aantal zeer gevestigde bloggers. Lees hier onze expertbeoordeling voor meer informatie over Weebly.

Schaalbaarheid

Sommigen spraken hun bezorgdheid uit over de vraag of u een Wix-website zou kunnen ontgroeien. Eerlijk gezegd, tenzij je website’s een wereldwijde begrip wordt, Wix heeft er meer dan genoeg over om met u mee te schalen.

Wix’De app-markt is geweldig en brengt altijd nieuwe, opwindende add-ons uit die zijn websites zullen verbeteren – hetzij wat betreft de functies die het kan uitvoeren, hetzij de kwaliteit van bestaande.

Zoals gezegd, als u een grote, krachtige e-commerce website nodig heeft, is Wix misschien niet de beste keuze. Anders, Wix’s ontwikkelaars verbeteren het platform voortdurend en het past bij bijna elke behoefte.

Hoe goed zijn Wix’s sjablonen?

Wix’s sjablonen zien er allemaal uit als designerwebsites. Er zijn honderden om uit te kiezen, en de ontwerpen zijn helemaal up-to-date met de laatste trends.

Elk van hen kan uw site de stijlvolle, professionele uitstraling geven die het nodig heeft, zelfs als u helemaal geen ontwerp- of codeervaardigheden heeft.

Alle Wix-sjablonen zijn onderverdeeld in soorten websites – zoals zakelijk, bloggen, fotografie enz. – en reageren volledig mobiel. Dit betekent uw website wordt automatisch aangepast aan de afmetingen van zowel mobiele als tabletschermen.

Wix heeft meer dan 510 aanpasbare sjablonen, voor elke branche die u maar kunt bedenken.

Een nadeel van het gebruik van Wix is ​​dat je het kunt’t van sjabloon wisselen nadat uw site online is gepubliceerd. Zorg ervoor dat je het niet doet’t haast je om een ​​favoriete sjabloon te kiezen – als je later van sjabloon wisselt, jij’Ik verlies uw inhoud en aanpassingen.

Als dat’s een dealbreaker voor u, misschien geeft u de voorkeur aan Squarespace. Squarespace’s sjablonen zijn minder flexibel dan Wix’s, maar u kunt er tussen schakelen wanneer u maar wilt.

We gingen zitten met een toonaangevende webdesignexpert om hun mening over Wix te krijgen’s sjablonen vergeleken met andere topplatforms die er zijn. Hier’s wat ze te zeggen hadden:

“Ik hou van Wix omdat het deze coherente functies heeft die over de pagina lopen. Het’s de enige website builder die een gevoel van persoonlijkheid heeft, hoewel Weebly en Squarespace waarschijnlijk meer consistente ontwerppatronen volgen”

Ontwerpaanpassing

Wix’s sjablonen zijn kant-en-klare websites op zich. Je kunt de dummy-inhoud bewaren en meteen publiceren als je wilt, maar om een ​​site je eigen te maken, jij’Ik moet wat bewerkingen uitvoeren.

Wix maakt eenvoudige aanpassingen heel eenvoudig. Als u bijvoorbeeld tekst wilt bewerken, klikt u gewoon op de dummy-tekst en typt u deze weg. Het wijzigen van de grootte is ook een kwestie van slepen:

Wix maakt eenvoudig werken met basisaanpassingen zoals het bewerken van tekst en het wijzigen van de lettergrootte.

Het’Het is ook eenvoudig om inhoud te uploaden vanaf uw laptop of andere online accounts, zoals Facebook of Instagram.

Wanneer je creatiever begint te worden, komt Wix echt goed tot zijn recht. U’Je zult snel merken dat je die sjabloon echt in iets speciaals kunt veranderen.

De animatieknop is een goed voorbeeld. U kunt bijna elke functie tot leven brengen – kop, foto, menu of wat dan ook – door deze in te zoomen, uit te faden of zelfs op de pagina te draaien.

Wix Editor-animatieBreng uw site’s functies tot leven door ze te animeren met Wix’s eenvoudig ingebouwde tool

Wix heeft ook honderden extra sitefuncties, die u kunt toevoegen door ze naar de sjabloon te slepen.

U kunt blogs, restaurantmenu’s, contactformulieren, muziekspelers, kaarten, interactieve diavoorstellingen en video-achtergronden toevoegen… veel meer dan we hier kunnen vermelden!

Als je eenmaal’Hebben extra functies toegevoegd, de meeste kunnen worden aangepast door hun grootte en gedrag te wijzigen of effecten zoals animatie toe te voegen.

Wix Editor voegt Element toeVoeg contactformulieren, kaarten, restaurantmenu’s en meer toe – gewoon door naar uw sjabloon te slepen.

Wix biedt een enorme bibliotheek met professionele foto’s, afbeeldingen en video’s, allemaal gratis te gebruiken op uw site. Wix’s gratis media-inhoud kan u veel tijd en besluitvorming besparen.

Verder lezen

Overzicht van Wix-sjablonen – Klik hier om onze gedetailleerde recensie van Wix te zien’s sjablonen.

Geweldige startpagina-indelingen die u kunt kopiëren – Heb je wat ontwerpinspiratie nodig? Hier zijn een paar tips.

Wix’s Tools en functies

Terwijl de sjablonen en functies de show stelen, is het’s Wix’s tools die ervoor zorgen dat dingen achter de schermen blijven draaien.

Wij’d zijn hier de hele dag als we een lijst wilden maken elk de enige van Wix’s gereedschappen. Zodat we’We hebben enkele van de belangrijkste voor u uitgekozen.

App-markt

Wix’s ingebouwde tools zijn uitstekend, maar ze kunnen’t doet eigenlijk alles. Gelukkig, als daar’is iets wat ze kunnen’t doen, daar’is waarschijnlijk een Wix-app die dat kan.

Wix App Market bevat honderden sitefuncties van derden die ervoor zorgen dat uw website meer en beter doet.

Wat dit in feite betekent, is dat er bepaalde tools zijn die Wix u niet biedt als onderdeel van zijn kernservices, dus om deze leegte op te vullen, biedt Wix u een probleemloze installatie met één klik van tools gemaakt door externe serviceproviders.

Wix-apps zijn als de ‘plug-ins’ je kunt toevoegen aan WordPress, of de ‘extensies’ je kunt toevoegen aan Chrome; verschillende namen, eigenlijk hetzelfde.

Het dienen van de eigenaren van de Wix-website is onze eerste prioriteit. Ons doel is om een ​​brede keuze aan apps aan te bieden die de populaire en niche-functies bieden waar Wix-gebruikers om hebben gevraagd of die inspelen op huidige en toekomstige markttrends. – Avishai Abrahami, CEO van Wix & Oprichter

Wix-apps zijn erg populair. Wix-gebruikers installeren momenteel apps met een snelheid van 44.000 apps per dag – dat’s 16 miljoen app-installaties per jaar!

Apps vliegen elke dag met een snelheid van 44.000 uit de Wix App Market

Wix App Market bevat nuttige integraties zoals winkelwagentjes, live chat-widgets en marketingtools. Veel van deze apps zijn volledig gratis, hoewel sommige u premium-versies bieden voor een klein maandelijks bedrag, zodat u nog meer functies kunt gebruiken.

Hier zijn een paar apps die we echt beoordelen:

123FormBuilder

123FormBuilder is een cloudgebaseerde software die is ontworpen om te werken voor elk bedrijf en individu dat gegevens online en offline moet verzamelen. Hun flexibele platform biedt een verscheidenheid aan mogelijkheden voor het maken van elk type formulier, enquête, vragenlijst, quiz, poll en zelfs urenstaten.

Flip Books

Als u gedrukt materiaal (zoals brochures of tijdschriften) maakt en dit ook online wilt laten zien, dan is dit de app voor de klus. Flip Books maakt digitale versies van al uw beste gedrukte materialen. Gebruikers kunnen de virtuele pagina’s rechtstreeks op uw site omdraaien, zonder dat ze een saaie pdf hoeven te downloaden. Gratis en Premium-versies zijn beschikbaar.

als jij’Weet u niet zeker wat een app doet, Wix App Market-apps worden allemaal geleverd met beschrijvingen, gebruikersrecensies en videodemo’s. Dit betekent jij’Ik krijg een redelijk goed idee als een app’is geschikt voor u voordat u besluit het te gebruiken.

Verder lezen

Wix App Market Review – Een van onze vele Wix-beoordelingen, gericht op de app-markt.

Helpen & Ondersteuning

De vraagtekenknoppen verspreid over Wix’s editor is klein van formaat, maar erg handig!

Elke knop opent een doos vol slimme tips over de tool’s gehecht aan, getrokken uit Wix’s enorme Helpcentrum. Sommige boxen bevatten zelfs een video-tutorial.

wix review editor helpcentrumWix’De vraagtekenknoppen leiden u door de editor – en besparen u veel zoektijd.

als jij’Bent u op zoek naar een persoonlijker tintje, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Wix via e-mail of telefoon van maandag tot en met donderdag van 05.00-17.00 uur EST.

Wix niet’bieden momenteel geen ondersteuning voor live chats, maar u kunt uw vragen beantwoorden door rechtstreeks contact op te nemen met Wix op sociale media of door een medegebruiker op Wix’s officiële forum.

Domeinen en integratie van sociale media

Als u zich aanmeldt bij een van Wix’s premium plannen, jij’Ik krijg het eerste jaar een aangepaste domeinnaam gratis. De verlengingsprijs is $ 16,89 per jaar en u kunt ook een bestaand domein overzetten en verbinden met uw Wix-site zodra u een upgrade naar een betaald abonnement uitvoert.

Het verbinden van uw website met uw sociale media-accounts is een geweldige manier om de betrokkenheid voor beide te vergroten. Met Wix kunt u sociale knoppen, likes, shares, feeds en volgersaantallen toevoegen aan uw website, zodat mensen u gemakkelijk kunnen vinden en volgen.

Eén ding heeft Wix niet’nog niet gekraakt is verkoop via meerdere kanalen. Momenteel kan dat’Verkoop producten niet rechtstreeks op sociale media of marktplaatsen zoals u kunt met Shopify en BigCommerce.

SEO

Als het gaat om SEO (Search Engine Optimization), Wix is ​​een van de beste websitebouwers waarmee u hoog op Google kunt scoren met zijn ingebouwde SEO-tools. U kunt metatitels en beschrijvingen bewerken, URL’s aanpassen en zelfs koptekstcode aanpassen.

Daar’Er is ook een hele reeks SEO-apps beschikbaar bij Wix’s app-markt als u begeleiding of zoekwoordondersteuning nodig heeft. Van onze eigen SEO-tests kwam alleen Weebly in de buurt van Wix voor hoe goed zijn SEO-aanbod was.

Wilt u meer weten over SEO? Lees onze geweldige gidsen voor professionele tips:

 • Website-architectuur
 • Backlinking
 • Anker tekst

Beveiliging, back-ups en herstel

Alle Wix-websites worden geleverd met ingebouwde SSL-beveiligingscertificaten. SSL staat voor ‘Secure Sockets Layer’, en het betekent eigenlijk alleen dat uw bezoekers de site die ze kennen zullen kennen’re on is veilig dankzij het kleine hangslotsymbool dat naast uw URL verschijnt.

Om te voorkomen dat je je haar uittrekt als er iets misgaat, heeft Wix ook een handige functie voor automatisch opslaan. Er wordt een back-up gemaakt van meerdere versies van uw website, zodat u met een paar klikken uw website naar een eerder punt kunt herstellen. opluchting!

Wix Ascend (marketing)

Zoals de naam al doet vermoeden, helpt Ascend by Wix uw bedrijf om hogere niveaus te bereiken. Het’is een alles-in-één oplossing, waarmee u contact kunt leggen met klanten, uw workflow kunt automatiseren en over het algemeen uw bedrijf kunt promoten.

Wat maakt Ascend zo anders? Terwijl Squarespace en Weebly meer marketingtools hebben geïntroduceerd, is het Wix-pakket veel ambitieuzer. Het omvat 20 productgebieden allemaal op één plek, waaronder:

 • Live chat
 • Wix-automatiseringen (zoals gepersonaliseerde berichten en meldingen)
 • Email reclame
 • Social media-berichten
 • SEO

Vind je het geluid daarvan leuk? Ascend by Wix is ​​verkrijgbaar als afzonderlijk abonnement, variërend van slechts $ 9 tot $ 45 per maand. Laat’s bekijk wat u op elk plan hieronder kunt krijgen.

Stijg prijsplannen

Basic Professional Unlimited Bijdragers

Lead Capture Forms

E-mailmarketingcampagnes per maand

E-mails per maand

Social Media-campagnes per maand

1 5 Onbeperkt
50 150 Onbeperkt
5 20 Onbeperkt
9.500 50.000 1.000.000
5 20 Onbeperkt

Dit laat zien hoeveel Wix uw bedrijf kan helpen groeien, en met drie prijsopties past het bijna iedereen. Zal uw website dit jaar in opkomst zijn?

Wix-prijzen en waar voor uw geld

Geen beoordeling van Wix zou compleet zijn zonder te kijken naar wat het is’gaat je echt kosten. Nou, om te beginnen niet’het hoeft u niets te kosten!

Wix heeft een gratis abonnement evenals een totaal van zeven betaalde premieplannen, variërend van $ 13 – $ 49 per maand. Daar’s ook een high-end bedrijfsoplossing genaamd Wix Enterprise, die $ 500 per maand kost. Hoe hoger uw abonnement, hoe meer functies u ontgrendelt, zoals Wix-advertenties van uw website verwijderen en uw eigen aangepaste domein een jaar lang gratis krijgen.

Wix heeft ook een geld-terug-garantie van twee weken, dus als je dat doet’Vind je het niet leuk, dan kun je meteen een terugbetaling aanvragen.

Hier’Bekijk wat je bij elk plan krijgt:

wix website en e-commerce tariefplannen(Prijzen zijn maandelijkse kosten bij jaarlijkse betaling, exclusief btw)

Hoe hoger de plannen die je gebruikt, hoe meer functies je krijgt (en sjablonen, apps en ondersteuning – meer van alles!) Bovendien, hoe langer je je aanmeldt, hoe beter je plan zal zijn..

Als u bijvoorbeeld vooraf betaalt voor een een- of tweejarig plan, kunt u tussen 25% en 43% per jaar besparen.

Als grote waarde is wat je bent’opnieuw na, dan Wix’s Pro-plan is voor jou. Het’s ontworpen voor kleine bedrijven die behoefte hebben aan bedrijfslogo’s die voor hen worden verzorgd. Je krijgt een gratis logo ontworpen – normaal $ 50 waard – en toegang tot Ascend, Wix’s marketingtool.

Wix’Het meest populaire abonnement is echter het Business Unlimited-abonnement. Het is niet verwonderlijk dat je onbeperkte bandbreedte krijgt, samen met toegang tot heel Wix’s belangrijkste hulpdiensten, functies en apps. Je kunt zelfs je eigen online winkel bouwen met Wix’s uitstekende e-commercetools.

Verder lezen

Wix Pricing Review – Zie hier voor een diepgaand overzicht van wat’s inbegrepen in elk plan en ontdek wat voor u geschikt is.

Wix Review: samenvatting

Met Wix kunt u eenvoudig een verbluffende, krachtige, interactieve website maken voor elk project, bedrijf of idee dat u maar kunt bedenken – en je kunt het allemaal in een middag doen, zonder codering.

De designer-sjablonen geven je een grote voorsprong. Hiermee kunt u uitgebreid aanpassen met behulp van slepen-en-neerzetten, die krachtiger zijn dan degene die u gebruikt’Ik vind het in elke andere websitebouwer.

Wix’De beste premiumfuncties kosten slechts een paar dollar per maand. Ze’re uitstekende waarde – en ze’Ik laat uw bezoekers u denken’heb duizenden dollars betaald voor een op maat gemaakte website.

Wij’d raad Wix aan aan iedereen die een kleine onderneming of een persoonlijke website wil bouwen. Voor bedrijven heeft Wix briljante sjablonen, SEO- en marketingtools en talloze apps om u te helpen schalen. Voor persoonlijke sites heb je alles wat je nodig hebt voor bloggen, portfolio’s of cv’s binnen handbereik.

Wix niet’t hebben alles voor iedereen, hoewel. De e-commercefuncties zijn niet’t zo krachtig als Shopify’s, en dat doet het niet’u kunt niet van sjabloon wisselen of hulp krijgen via live chat – beide worden aangeboden door Squarespace.

Geen van die nadelen zijn voor ons dealbreakers. We denken bijvoorbeeld aan de kwaliteit van Wix’s ondersteuning weegt ruimschoots op tegen het feit dat er’s geen live chat optie.

Het’is gemakkelijk om mee te beginnen, en doet dat niet’het kost een dubbeltje. Vergeet niet dat alle Wix premium-abonnementen worden geleverd met een geld-terug-garantie van twee weken, zonder vragen (hoewel je Wix voor altijd gratis kunt gebruiken, als je wilt).

Wix nodig’Het kost je niets anders dan een half uur van je tijd, dus probeer het eens! Na dat alles’is de beste manier om erachter te komen of dit het geval is’is echt de juiste website builder voor jou.

Wix FAQ’s

Website Builder Expert streeft ernaar u eerlijke gegevens te verstrekken. Dat’s waarom we zelf onderzoek doen en direct persoonlijk inzicht krijgen. Klik hier voor meer informatie.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me