Wix Review 2020: 7 Fontos tudnivaló


A legjobb

A legjobb általános építő


Összesített értékelés

5 csillag az 5-ből

Wix’A drag-and-drop szerkesztő megkönnyíti a professzionális weboldal létrehozását – anélkül, hogy tudnia kellene egy sor sort! Több száz sablonnal és nagyszerű eszközökkel a Wix lehetővé teszi az Ön webhelyén történő építést és eladást. A kezdőbarát és méretezhető Wix bármihez használható, a személyes online portfólióktól kezdve a kisvállalkozások webhelyein.

Mik a Wix előnyei és hátrányai??

Előnyök

 • Nagyon intuitív és könnyen használható szerkesztő
 • Kiváló ár-érték arány és a súgó funkciók
 • Bármely weboldal-készítő legmagasabb nyilvános ajánlása

Hátrányok

 • Tud’Ne váltson sablonokat a webhely életbe lépése után
 • Lehet, hogy többet költene harmadik fél alkalmazásaira webhelyének méretezésére
 • A puszta választás és a testreszabható opciók száma lenyűgöző lehet

Wix ReviewIndítsa el az új webhelyre vezető útját az első lépés megtételével és a Wix ingyenes kipróbálásával

A Wix áttekintése

Wix több mint 100 millió ember használja 190 országban. Azt’Ez egy megfizethető, egyszerű és problémamentes módja annak, hogy percek alatt elkészítse saját webhelyét.

Saját webhelyének elkészítésekor valami csak a whizkid kódolókat tehette meg. Vagy olyan emberek, akik elég gazdagok voltak, hogy whizkid kódolókat fizetjenek érte!

De Wixnek köszönhetően mostantól mindenki létrehozhat saját weboldalt. Bármi legyen is a képzettségi szintje, Wix’A nagy teljesítményű sablonszerkesztő teljes kreatív irányítást biztosít Önnek – anélkül, hogy meg kellene ismernie egy kódszót.

Ha átnézi néhány, a Wix által létrehozott webhely-példát, akkor ezeket’újra szép és profi.

Wix nincs’t természetesen az egyetlen drag and drop weboldal készítő. De’ez a mai világ legjobbja.

Miért gondoljuk? Először is, több száz iparágat fed le – sokkal több, mint bármely más weboldal készítő. Csak nézd meg, mi az’megvan…

 • Kis vállalkozás
 • Kávézók és éttermek
 • Szállodák és vendéglátás
 • zenészek
 • fotósok
 • Grafikusok

Nem számít, milyen rád van, te’meg fogja találni Wix-sablonok, eszközök és alkalmazások, amelyek megfelelnek. Kutya sétálók? Siker edzők? Internet csillagok ?? Azt’könnyebb megmondani, hogy az iparágak mit csinálnak’t fedelet!

A 2006-os bevezetése óta a Wix gyorsan piacré vált’vezető weboldal készítője. Mielőtt belefoglalnánk a Wix ezen áttekintésébe, engedjük meg’s lépjen vissza és magyarázza el, mi a weboldal-készítő valójában:

A weboldal készítő egy online platform, amely kódolás nélkül segít létrehozni saját webhelyét.

Két fő típusú webhely-készítő van: a klasszikus sablon alapú platformok és a modernabb AI (mesterséges intelligencia) platformok.

A klasszikus weboldalkészítő lehetővé teszi, hogy válasszon az előre elkészített sablonok széles választékából. Ezután könnyedén testreszabhatja a sablont, és feltöltheti azt az összes saját tartalommal, hasznos funkciókat adva hozzá, amint csak megy.

Az AI weboldal-építők olyan kérdések feltevésével dolgoznak, mint például az Ön webhelyének típusa’szeretné, és a tervezési preferenciáit. Ezután létrehoz egy weboldalt az Ön számára. Még mindig meg lehet változtatni a tervezésben, de ez a megközelítés valóban azoknak szól, akiknek gyorsan szükségük van egy egyszerű weboldalra.

A Wix egy klasszikus sablon weboldal készítő és egy AI platform, amelyet egybe gördítünk. Választhat több mint 500 iparág-specifikus sablon és kihasználhatja hihetetlen drag-and-drop szerkesztőjét. Vagy ha te’Ha inkább, használja a Wix ADI-t, és hagyja, hogy a Wix hozzon létre egy weboldalt az Ön számára!

A Wix nagy hírnevet szerzett magának, de itt a Website Builder Expertnél’Feladatunk, hogy megkarcoljuk a felületet, és elmondjam pontosan milyen jó ez. Számos Wix-áttekintéssel ellentétben saját alapos kutatást és tesztelést végezünk, hogy szakértői elemzéseket készítsünk Önnek.

A Wix ezen áttekintése során Ön’megtanulom az erősségeit és gyengeségeit, hogy a Wix mennyire alkalmas különféle típusú webhelyekre, és hogy mennyire viselkedett, ha átlépjük az ütemét..

Wix Review Video

Vajon te’újból számítógépes zseniálisan, vagy csak megérteni az alapokat, Wix gyors és könnyen használható mindenki számára.

Ennek bizonyítására Wix-et teszteltük:

Játék

Wix felhasználói vélemények

Megkeresettük a Wix különféle felhasználóit, hogy betekintést nyerjünk tapasztalataikba a weboldal-készítő segítségével online üzleti vállalkozásuk létrehozásában és bővítésében..

FELHASZNÁLÓI ÁTTEKINTÉS: KÖRNYEN KILENC KÉNT

wix felhasználói vélemény sara fejlövés

“Nagyon ajánlom a Wix-et minden egyes kisvállalkozás tulajdonosának, akikkel találkozom, könnyebb kezelhetősége, központosított üzleti funkciói, valamint azért, hogy kényelmesebb legyen az egész telefonról történő kezelése.”

A kötés iránti szenvedélye ihlette Sara kisvállalkozását, a Cloud Nine Knits-et, hogy az Egyesült Királyságban megtanítsa az embereknek a horgolás és a karozás kötését óriási fonal segítségével. Sara azért hozta létre weboldalát, mert olyan helyre volt szüksége online, ahol foglalkozásainak foglalásait kezelheti, valamint kézzel készített kötött termékek kis választékát is eladhatja..

FELHASZNÁLÓI ÁTTEKINTÉS: NAZ & ELLA

ella wix felhasználói vélemény

“Nagyon könnyűnek találtuk a Wix weboldalának felépítését. Azt’Nagyon egyszerű, és sok feladatot csinál az Ön számára, például előre elkészített sablonokat és színsémákat biztosít.”

Ella gitározik és énekel az énekesnője az indie-folk zenekarában, a Naz-ban & Ella. A duó koncertekkel jár Londonban és környékén, ideértve a kocsmák és bárok funkcióit, valamint a vállalati rendezvényeket is. Ella olyan helyet akart online, ahol reklámozza zenéit, videóit és koncertjeit a rajongók számára.

FELHASZNÁLÓI ÁTTEKINTÉS: A VEGÁN SZEREP

wix e-kereskedelem felhasználói vélemény claudia fejlövés

“Szeretem, milyen egyszerű navigálni és gyönyörű oldalakat létrehozni. Minimális, modern és professzionális megjelenésű webhelyet akartam, amelyet oly könnyű létrehozni a Wix-en.”

Claudia otthon vezeti a konyhából a Vegán süteményeket. Miután vegánná vált és küzdött, hogy megszerezze minden finom vegán ételét, megkezdte vállalkozását. Hidd el, hogy senkinek nem szabad kihagynia egy kis kényeztetést. Claudia úgy döntött, hogy létrehoz egy Wix online áruházat, amelyben süteményeket, süteményeket és süteményeket ad el és szállít az ügyfeleknek az Egyesült Királyságban..

Milyen egyszerű a Wix használata?

Sok mindennapi embert felkértünk, hogy próbálkozzon Wix-szel, és mondja el nekünk, mit gondoltak.

A kapott visszajelzés önmagáért beszél – az emberek imádták a Wix-et! Íme néhány gondolat:

“Őszinte meglepett, hogy egy weboldal elkészítése ilyen gyorsan megtehető. Én nem’Nem gondolom, hogy mindez megtörténik, de egy óra alatt, én’mindent megtettem.”

“Egyszer’d megbirkóztam vele, ez nagyon egyszerű lett. Látom magam, hogy határozottan használom a Wix-t, hogy ténylegesen elkészítsem saját személyes webhelyem.”

A Wix használatával kétféle lehetősége van: Wix Editor vagy Wix ADI. A Wix Editor a drag-and-drop funkciót használja, ami azt jelenti, hogy a webhelyén bármit meg lehet helyezni, egyszerűen rákattintva és tartva az elemet, majd a kívánt helyre mozgatva..

Wix ADI szerkesztőA Wix nagyon egyszerűvé teszi webhelyének beállítását. Választhat a Wix Editor, ahol szerkeszt egy sablont, vagy a Wix ADI, amely percek alatt személyre szabott weboldalt hoz létre az Ön számára..

A Wix ADI megtervezi az Ön weboldalát. Válaszol néhány kérdésre az Ön által használt webhely típusával kapcsolatban’szeretné, és mielőtt megtudná, a saját szemében elkészül a saját, egyedi webhely. te tud végezzen szerkesztéseket a végső tervben, de ez a folyamat nem ideális, ha teljes irányítást akar.

Gondolj úgy, mintha játékot játszol a telefonján egy játékkonzolhoz képest. A játékot továbbra is játszhat egy alkalmazáson, és azt is’könnyebb, de te’nem kap olyan szintű irányítást vagy élményt, mint a játékkonzolból.

Azok számára, akik kicsit technikusabbak, használhatja a Wix kódot is. Ez lehetővé teszi a sablon mögött található nyers HTML elérését és szerkesztését a még nagyobb testreszabás érdekében. A Wix kód használata egyáltalán nem nélkülözhetetlen, de ez a lehetőség’ott, ha egy kicsit mélyebbre akar ásni.

Vevői elégedettség

Miután mindenki befejezte a Wix tesztelését, megkérdeztük őket’d ajánlom .. Nos, az eredmények vannak – és ők is’újra izzó.

Az emberek hatalmas 88% -a, aki ezt használta, erősen ajánlja a Wix-et egy barátjának.

A pontszám beillesztése valamilyen összefüggésbe az Ön számára:

 • 24% -kal magasabb, mint a Weeblynél’s
 • 20% -kal magasabb, mint a négyzet’s
 • 12% -kal magasabb, mint a GoDaddy-nél’s.

Az emberek imádták a Wix által a szerkesztés során megadott szabadságot, és azt is, milyen könnyű volt a dolgokat a webhelyük körül húzni. Meglepődtek az is, hogy milyen gyorsan tudnak létrehozni valamit’d szívesen közzétesz online.

Az egyetlen kritika az embereknek az volt, hogy kezdetben Wix elsöprőnek érzi magát. Ott’annyi választás – a sablonokban, a szolgáltatásokban és a testreszabásban -, hogy néhány percbe telik, amíg települnek a platformon.

A tiszta használat és a kreatív irányítás érdekében a Wix páratlan.

További irodalom

Wix szerkesztő vs Wix ADIA Wix közötti különbségek részletes lebontása’S webhely-készítési lehetőségek.

Ki a Wix??

Mi’megállapítottam, hogy Wix a legjobb átfogó weboldal készítő, de ez az Ön számára megfelelő?

A Wix Review webhely típusaA Wix segítségével bármilyen elképzelhető webhelyet megtervezhet.

Igényeitől függően a Wix lehet a válasz’újra keresi. Lehet, hogy van egy másik platform is, amely jobban megfelel a munkához. Az alábbiakban mi’Megvizsgálom, hogy miért építenek az emberek webhelyeket, megvitatják, mire képes a Wix, és más lehetőségeket javasolnak a Wix számára, ha úgy érzik, hogy ott vannak jobbak.

Üzleti

Az üzleti webhelyek a Wix’kenyér és vaj. Több száz sablon közül választhat, amelyek kifejezetten a különböző iparágak számára készültek. A praktikus szolgáltatásoktól a reklámig és a marketingig, az ingatlanoktól a pénzügyekig és a jogig mindenre vonatkozik.

A Wixnek számos csodálatos üzleti funkciója van – például előfizetési űrlapok, találkozófoglalások és e-mail marketing -, valamint egy csodálatos kiegészítőkkel felvágó alkalmazáspiac.

További irodalom

Hogyan hozzunk létre egy üzleti webhelyetSzeretné online elérni vállalkozását? Kövesse az 5 egyszerű lépést.

5 legjobb kisvállalkozói webhely-készítőNézze meg útmutatónkat, hogy megnézze a legjobb platformokat a piacon.

E-kereskedelem

Ha te’Az online értékesítés megkezdésekor a Wix eCommerce fedezte magát. Készítsen saját lenyűgöző online áruházát könnyedén és gyorsasággal a Wix Editor vagy a Wix ADI segítségével.

A Wix lehetővé teszi korlátlan mennyiségű termék – fizikai, digitális vagy szolgáltatás – értékesítését. Kedvezményes és promóciós kódokat is létrehozhat, irányíthatja a szállítási lehetőségeket, és akár mobilalkalmazásán keresztül akár üzletet is kezelhet útközben.

Ha azt akarja, hogy az online áruházát a következő szintre emelje, mi’d javasoljuk az Ecwid nevû Wix alkalmazás használatát. Ez hozzáférést biztosít a vendégek pénztárához, a készletkövetéshez, a szociális kereskedelemhez és még sok máshoz.

A Wix sok energiát adott az e-kereskedelem elemzésének sokkal hatékonyabbá tételéhez. Az irányítópulton tárolt analitika révén most már hozzáférhet a házon belüli adatokhoz, hogy riválisa legyen a dedikált e-kereskedelmi platformokra.

Ez azt mondta, ha te’havi számjegyű havi nyereséget generál, és szüksége van egy erőteljes platformon, amely képes kezelni az ömlesztett megrendeléseket és méretezni magával, tekintse meg a Shopify vagy a BigCommerce oldalt. Ezek olyan e-kereskedelmi webhely-készítők, amelyeket kizárólag online áruházak építésére terveztek.

További irodalom

Wix eCommerce ReviewA Wix részletesebb ismertetése’e-kereskedelem képességeit, olvassa el a külön áttekintést.

Shopify vs BigCommerceNézze meg, hogy e két e-kereskedelmi óriás hogyan áll egymáshoz.

Személyes

A Wix másik erőssége a személyes webhelyek’s. Szükség van-e egy webhelyre egy eseményhez (például az esküvőhöz), egy portfólióhoz, amelyen bemutatja a munkáját, vagy akár csak egy online összefoglalóra – a Wix fedezte.

Vannak sablonok szinte mindent elképzelhető, és a Wix’Intuitív szerkesztővel valóban megismerheti személyiségét.

Ha azonban’Kreatív területen – például fényképezés, művészet vagy grafika – valószínűleg jobban használhatja a Squarespace alkalmazást. Sablonjai gyönyörűek, és jobban megfelelnek ezeknek a területeknek.

További irodalom

9 legjobb portfólió-webhely-készítő – Tekintse meg a legjobb portfólióplatformok végleges listáját.

Négyzet áttekintés – 10 kérdés, amelyet fel kell tennie magának a Squarespace használata előtt.

Blogolás

A Wix több mint elegendő funkcióval rendelkezik fantasztikus blog létrehozásához. Ennek ellenére, ha kizárólag blogolásra van szüksége webhelyére, akkor vannak jobb lehetőségek odakint.

A Wix lehetővé teszi blogbejegyzések létrehozását, kategóriákra és társadalmi könyvjelzőkre bontását, valamint a felhasználók megjegyzésrészének és keresősávjának hozzáadását. Tökéletes, ha webhelyére van szüksége egy blogszakaszra.

A lekerekített élmény érdekében azonban megteheti’Ne nézzünk Weebly előtt. Weebly’A blog funkciói kiválóak, és ők is’néhány nagyon jól bevált blogger használ. A Weeblyről bővebben itt olvashatja szakértői véleményünket.

skálázhatóság

Amikor felhasználóinkkal beszélgettünk, néhányan aggodalmuknak adtak hangot amiatt, hogy kibővíthetik-e a Wix webhelyet. Minden őszinteség azonban, hacsak nem a saját weboldala’Globális, háztartási névgé válik, és a Wix-nek már eléggé van ahhoz, hogy veled skálázhasson.

Wix’Az alkalmazáspiac nagyszerű, és mindig új, izgalmas kiegészítőket jelenít meg, amelyek tovább fejlesztik webhelyeit – akár a végrehajtható funkciók, akár a meglévők minősége szempontjából..

Mint már említettük, ha nagy, hatékony e-kereskedelmi webhelyre van szüksége, akkor a Wix lehet, hogy nem a legmegfelelőbb. Egyébként Wix’A fejlesztők folyamatosan fejlesztik a platformot, és szinte minden igényével lépést tartanak.

Mennyire jó Wix’s sablonok?

Wix’s sablonok minden úgy néz ki, mint a designer webhelyek. Vannak száz közül lehet választani, és a tervek naprakészek a legújabb trendekkel.

Bármelyikük megadhatja az Ön weboldalának a stílusos, professzionális megjelenését, amire szüksége van – még akkor is, ha egyáltalán nincs tervezési vagy kódolási ismerete.

Az összes Wix sablont webhelytípusokba sorolják – például üzleti, blogkészítés, fotózás stb. -, és teljesen mobilra reagálnak. Ez azt jelenti, hogy webhelye automatikusan beállítja azt, hogy illeszkedjen mind a mobil, mind a táblagép képernyőméretéhez.

A Wix több mint 510 testreszabható sablonnal rendelkezik, amelyek minden iparágra kiterjednek.

A Wix használatának egyik hátránya, hogy tudsz’t váltson a sablonokra, miután webhelyét online közzétették. Ne felejtsd el’nem rohanok kiválasztani a kedvenc sablont – ha később vált be sablonokat, akkor te’Elveszíti tartalmát és testreszabását.

Ha az’Ha üzletkötő az Ön számára, akkor a Squarespace-t részesítheti előnyben. Squarespace’s sablonjai kevésbé rugalmasak, mint a Wix’s, de bármikor válthat közöttük.

Leültünk egy iparágvezető webdesign-szakértővel, hogy megkérdezzük véleményüket a Wix-ről’s sablonjai, összehasonlítva a többi felső platformon. Itt’s mit kellett mondaniuk:

“Szeretem a Wix-et, mert rendelkezik ezekkel a koherens funkciókkal, amelyek lefuttatják az oldalt. Azt’az egyetlen olyan webhely-készítő, amely érzékeli a személyiséget, bár a Weebly és a Squarespace valószínűleg következetesebb tervezési mintákat követ”

Design testreszabás

Wix’A sablonok önállóan kész webhelyek. Megőrizheti a dummy tartalmat, és ha akar, azonnal közzéteheti, de Ön is saját webhelyet készíthet’Meg kell tennem néhány szerkesztést.

A Wix nagyon egyszerűvé teszi az alapvető csípéseket. Például a szöveg szerkesztéséhez kattintson csak a dummy szövegre, és írja be. A méret megváltoztatása egy csúszka húzásának egyszerű kérdése:

A Wix megkönnyíti az alapvető javításokat, például a szöveg szerkesztését és a betűméret megváltoztatását.

Azt’Ezenkívül egyszerű a tartalom feltöltése laptopjáról vagy más online fiókokról, például a Facebook vagy az Instagram.

Amikor elkezdesz kreatívabbá válni, a Wix valóban a sajátjába kerül. te’Hamarosan megtudhatja, hogy valóban átalakíthatja ezt a sablont valami különlegessé.

Az animációs gomb kiváló példa erre. Szinte bármilyen funkciót felhozhat az életbe – címsort, fényképet, menüt vagy bármit – azáltal, hogy nagyítja, elhalványítja, vagy akár az oldalra fordul is.

Wix Editor animációHozza fel webhelyét’Jellemzői az életre, a Wix segítségével animálva őket’Könnyen beépített eszköz

A Wix több száz további webhely-funkcióval is rendelkezik, amelyeket hozzáadhat a sablonra húzásával.

Hozzáadhat blogokat, éttermi menüket, kapcsolatfelvételi űrlapokat, zenelejátszókat, térképeket, interaktív diavetítéseket, video háttereket… sokkal több, mint amennyit itt tudunk felsorolni!

Ha egyszer’További funkciókkal rendelkezik, a legtöbb testreszabható méretük és viselkedésük megváltoztatásával, vagy effektusok, például animáció hozzáadásával.

A Wix Editor hozzáadja az ElemetVegyen fel kapcsolattartási űrlapokat, térképeket, éttermi menüket és még sok másat – egyszerűen húzza rá a sablonra.

A Wix hatalmas könyvtárat kínál professzionális fényképeket, grafikákat és videókat, amelyek ingyenesen használhatók az Ön webhelyén. Wix’Az ingyenes médiatartalom rengeteg időt és döntéshozatalt takaríthat meg.

További irodalom

A Wix sablonok áttekintése – Kattintson ide a Wix részletes áttekintésének megtekintéséhez’s sablonok.

Félelmetes Honlap-elrendezések, amelyeket másolhat – Szüksége van valamilyen bemutatóra? Íme néhány tipp.

Wix’s Eszközök és szolgáltatások

Míg sablonjai és funkciói ellopják a show-t, addig is’s Wix’Olyan eszközök, amelyek tartják a dolgokat a kulisszák mögött.

Mi’d egész nap itt lehetek, ha fel akarunk állni minden egyetlen Wix’eszközök. Szóval, mi’kiválasztotta az Ön számára legfontosabb néhányat.

App Market

Wix’A beépített szerszámok kiválóak, de képesek’t nagyon mindent megteszek. Szerencsére, ha van’valami, amit tudnak’ott nem’Valószínűleg egy Wix alkalmazás, amely képes.

A Wix App Market több száz, harmadik féltől származó webhely-funkciót tartalmaz, amelyek révén az Ön weboldala többet és jobbat tehet.

Alapvetően ez azt jelenti, hogy vannak bizonyos eszközök, amelyeket a Wix nem nyújt Önnek az alapszolgáltatások részeként, tehát ennek az üregnek a kitöltéséhez a Wix egy kattintással, problémamentesen telepíti az eszközöket, amelyeket a külső szolgáltatók készítettek..

A Wix alkalmazások olyanok, mint a ‘plugins’ hozzáadhat a WordPresshez, vagy a ‘bővítmények’ hozzáadhat a Chrome-hoz; különböző nevek, alapvetően ugyanaz.

A Wix webhelytulajdonosok kiszolgálása az első számú prioritásunk. Célunk olyan alkalmazások széles választékát kínálni, amelyek biztosítják a Wix felhasználók által igényelt népszerű és niche funkciókat, vagy amelyek a jelenlegi és a jövőbeli piaci tendenciákkal foglalkoznak. – Avishai Abrahami, a Wix vezérigazgatója & Alapító

A Wix alkalmazások nagyon népszerűek. A Wix-felhasználók jelenleg alkalmazásokat telepítenek napi 44 000 alkalmazással – ez az’s 16 millió alkalmazás telepítés évente!

Az alkalmazások napi 44 000 arányban repülnek ki a Wix App Marketből

A Wix App Market olyan hasznos integrációkat tartalmaz, mint például bevásárlókocsik, élő chat-kütyü és marketing eszközök. Ezeknek az alkalmazásoknak a többsége teljesen ingyenes, bár néhányuk prémium verziót kínál kis havi díjért, hogy még több funkciót elérhessen.

Íme néhány alkalmazás, amelyet igazán értékelünk:

123FormBuilder

A 123FormBuilder egy felhőalapú szoftver, amelyet minden olyan üzleti vállalkozás és egyén számára terveztek, akiknek online és offline adatgyűjtésre van szükségük. Rugalmas platformja sokféle lehetőséget kínál bármilyen típusú űrlap, felmérés, kérdőív, kvíz, közvélemény-kutatás és akár munkafüzetek létrehozására..

Flip Books

Ha nyomtatott anyagokat (például brosúrákat vagy folyóiratokat) készít, és online is szeretné azokat bemutatni, ez az alkalmazás a feladathoz. A Flip Books készíti a legjobb nyomtatott anyagok digitális verzióit. A felhasználók közvetlenül a webhelyen fordíthatják a virtuális oldalakat anélkül, hogy unalmas PDF-t kellene letölteniük. Ingyenes és prémium verziók érhetők el.

Ha te’Ha nem biztos benne, mit csinál egy alkalmazás, a Wix App Market alkalmazásai leírásokkal, felhasználói véleményekkel és videofilmekkel érkeznek. Ez azt jelenti, hogy te’Nagyon jó ötlet lesz egy alkalmazásról’az Önnek megfelelő, mielőtt felhasználná.

További irodalom

A Wix App Market áttekintése – A Wix számos véleményének egyike, amely az alkalmazáspiacra összpontosít.

Segítség & Támogatás

A kérdőjelgombok szétszórva a Wix-ben’A szerkesztő kicsi, de hatalmas hasznos!

Minden gomb megnyit egy dobozt, amely okos tippekkel van ellátva a szerszámról’csatolva, Wix-ből készült’hatalmas Súgója. Néhány dobozban még video oktató is található.

wix áttekintő szerkesztő súgójaWix’A kérdőjelgombok végigvezetik a szerkesztő használatát – és sok keresési időt takarítanak meg.

Ha te’Ha személyesebb kapcsolatot szeretne keresni, vegye fel a kapcsolatot közvetlenül a Wix-szel e-mailben vagy telefonon hétfőtől csütörtökig, 17–17 EST.

Wix nem’Jelenleg nem kínálnak élő chat-támogatást, de kérdéseire úgy válaszolhat, ha közvetlenül a közösségi médián keresztül veszi fel a kapcsolatot a Wix-szel, vagy a Wix-en lévő másik felhasználóval.’hivatalos fóruma.

Domainek és a közösségi média integrációja

Ha feliratkozik a Wix bármelyikére’prémium tervei, te’Az egyéni domain név az első évben ingyenes. A megújítási ár évente 16,89 USD, és Ön is átvihet egy meglévő domaint, és csatlakoztathatja azt a Wix webhelyéhez, miután frissítette a fizetett tervet..

A webhely és a közösségi média-fiókok összekapcsolása nagyszerű módja annak, hogy mindkét fél elkötelezettségét fokozza. A Wix lehetővé teszi közösségi gombok, kedvelések, megosztások, hírcsatornák és követői számok felvételét a webhelyére, így az emberek könnyen megtalálhatnak és követhetnek téged..

Egy dolog, amit Wix nem tett’t repedt, de a többcsatornás értékesítés. Jelenleg megteheted’Nem értékesíthet termékeket közvetlenül a közösségi médián vagy a piacon, mint ahogyan a Shopify és a BigCommerce.

SEO

Ami a SEO-t illeti (Search Engine Optimization), A Wix az egyik legjobb weboldal-készítő, amely segít magas rangsorolásban a Google-on a beépített SEO eszközökkel. Szerkesztheti a metacímeket és leírásokat, testreszabhatja az URL-eket, és még fejléckódot is módosíthat.

Ott’Számos SEO alkalmazás található a Wix-től’alkalmazáspiac, ha útmutatásra vagy kulcsszótámogatásra van szüksége. Saját SEO tesztelésünkből csak a Weebly közeledett a Wixhez, hogy mennyire jó volt SEO ajánlata.

Szeretne többet megtudni a SEO-ról? Olvassa el a professzionális tippeket nyújtó csodálatos útmutatóinkat:

 • Weboldal-építészet
 • Backlinking
 • Horgony szöveg

Biztonság, biztonsági mentések és visszaállítások

Minden Wix webhely beépített SSL biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik. Az SSL jelentése ‘Biztonsági aljzatok rétege’, és ez valójában azt jelenti, hogy a látogatók megismerik a webhelyet’Az újból bekapcsolás biztonságos az URL melletti kis lakat ikonnak köszönhetően.

A Wix emellett praktikus automatikus mentési funkcióval is rendelkezik, hogy ne szakadjon el a haja. A webhely több verzióját biztonsági másolat készíti, így kattintással visszaállíthatja a webhely egy korábbi pontját. Huhh!

Wix Ascend (marketing)

Ahogy a neve is sugallja, az Ascend by Wix segíti vállalkozása magasabb szintjeinek elérését. Azt’Ez egy mindent az egyben megoldás, amely lehetővé teszi, hogy kapcsolatba lépjen az ügyfelekkel, automatizálja a munkafolyamatot, és általában reklámozza vállalkozását.

Mi teszi az Ascend oly különféle? Míg a Squarespace és a Weebly további marketing eszközöket vezettek be, a Wix csomag sokkal ambiciózusabb. 20 termékterületet fed le egy helyen, ideértve a következőket:

 • Élő chat
 • Wix automatizálás (például személyre szabott üzenetek és értesítések)
 • E-mail marketing
 • Közösségi média hozzászólásai
 • SEO

Mint a hang? Az Ascend by Wix külön előfizetésként elérhető, mindössze havonta 9 dollártól 45 dollárig. enged’Vessen egy pillantást arra, hogy mit szerezhet az alábbiakban.

Emelkedő ár tervek

Basic Professional Korlátlan Közreműködők

Ólomfogó űrlapok

E-mail marketing kampányok havonta

E-mailek havonta

Közösségi média kampányok havonta

1 5 Korlátlan
50 150 Korlátlan
5 20 Korlátlan
9500 50.000 1.000.000
5 20 Korlátlan

Ez megmutatja, hogy a Wix mennyire segíthet a vállalkozása növekedésében, és három árképzési lehetőséggel szinte bárki számára megfelelő. A webhelye lesz az emelkedés idén?

Wix árképzés és ár-érték arány

A Wix egyetlen áttekintése sem lenne teljes, ha nem nézzük meg, mi az’valójában költségekbe kerül. Nos, a kezdőknek ez nem igaz’nem kell neked fizetned!

Wix rendelkezik egy szabad terv valamint összesen hét fizetett prémium terv, 13 és 49 USD között havonta. Ott’A Wix Enterprise nevű csúcskategóriás üzleti megoldás is havi 500 dollárba kerül. Minél magasabb a terve, annál több olyan funkciót nyit ki, mint például a Wix hirdetések eltávolítása a webhelyről, és a saját egyéni domainjének egy évre ingyenesen biztosítása..

A Wixnek kéthetes pénz-visszafizetési garanciája is van, tehát ha nem’ha tetszik, amit látsz, azonnal visszatérítést kérhet.

Itt’s közelebbről megnézheti, hogy mit kap az egyes tervekkel:

wix webhely és e-kereskedelem árazási tervei(Az árak havi díjak, ha évente fizetik, ÁFA nélkül)

Minél magasabbra veszi a terveket, annál több szolgáltatást kap (és sablonokat, és alkalmazásokat, valamint támogatást – mindent mindezt!) Plusz, minél hosszabb ideig feliratkozik, annál jobb az értéke a tervnek..

Például, ha előzetesen fizet egy vagy kétéves tervért, évi 25–43% -ot takaríthat meg.

Ha nagy érték az, amit te’utána, majd Wix’A Pro terv az Ön számára. Azt’A kisvállalkozások számára készült, akiknek vállalati márkanevükre van szükségük. Ingyenes logót kap – általában 50 dollár értékben -, és hozzáférést biztosít az Ascend, Wix-hez’marketing eszköz.

Wix’A legnépszerűbb terv azonban a Business Unlimited terv. Nem meglepő, hogy korlátlan sávszélességet kap, és hozzáférést biztosít az összes Wix-hez’Főbb súgószolgáltatások, szolgáltatások és alkalmazások. A Wix segítségével akár saját online áruházát is felépítheti’Kiváló e-kereskedelmi eszközök.

További irodalom

Wix árképzés – Nézze meg itt egy mélyebb lebontást’bekerül minden tervbe, és megtudja, melyik az Ön számára.

Wix áttekintés: Összegzés

A Wix megkönnyíti a lenyűgöző, hatékony, interaktív weboldal létrehozását minden olyan projekthez, üzleti vállalkozáshoz vagy ötlethez, amelyet elképzelhet – és délután megteheti mindent, nincs szükség kódolásra.

A tervezősablonok nagyszerű előnyt kínálnak Önnek. Ez lehetővé teszi a széles körű testreszabást a drag and drop vezérlőkkel, amelyek erősebbek, mint te’Bármely más weboldal-készítőn megtalálhatja.

Wix’A legjobb prémium szolgáltatások csak néhány dollárt fizetnek havonta. Ők’újra kiváló érték – és ők’Majd arra készteti a látogatóit, hogy gondol’Több ezer dollárt fizetett egy egyedi weboldalért.

Mi’d ajánlom a Wix-et mindenkinek, aki kisvállalkozás vagy személyes webhelyet szeretne létrehozni. A vállalkozások számára a Wix ragyogó sablonokat, SEO és marketing eszközöket, valamint rengeteg alkalmazást kínál, amelyek segítenek a skálán. A személyes oldalakhoz mindent megtalál, amire szükséged van blogok készítéséhez, portfóliókhoz vagy önéletrajzokhoz.

Wix nem’t van mindenki mindenkinek, bár. E-kereskedelmi funkciói nem fejlődnek’t olyan erős, mint a Shopify’s, és nem’t nem engedheti meg a sablonok közötti váltást, vagy az élő csevegésen keresztül segítséget kapni – mindkettőt a Squarespace kínálja.

Ezen hátrányok egyike sem jelent szándékos megszakítót. Például úgy gondoljuk, hogy a Wix minősége’Támogatása több mint meghaladja azt a tényt, hogy van’Nincs élő csevegési lehetőség.

Azt’könnyű elkezdeni, és nem’t fillérbe kerül. Ne feledje, hogy minden Wix prémium terv kéthetes pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, kérdés nélkül (bár bárha is használhatja a Wix-t örökre, ha akarod).

Wixnek nincs szüksége’Semmi másra nem kerül, mint az idő fél órája, szóval adj neki egy örvényt! Végül is’ez a legjobb módja annak kiderítésére’S valóban a megfelelő weboldal készítő az Ön számára.

Wix GYIK

A Website Builder Expert célja, hogy őszinte adatokat szolgáltasson az Ön számára. Hogy’Ezért végezzük el saját kutatásainkat, és közvetlen, személyes betekintést szerezzünk. További információkért kattintson ide.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me