Wix Review 2020: 7 lucruri cruciale de știut


Cel mai bun pentru

Cel mai bun constructor general


Rating general

5 din 5 stele

Wix’s editorul drag-and-drop simplifică crearea unui site web profesionist – fără a fi nevoie să cunoașteți o linie de cod! Cu sute de șabloane și instrumente excelente, Wix vă permite să construiți și să vindeți prin intermediul site-ului dvs. Începător și scalabil, Wix este potrivit pentru orice, de la portofolii personale online până la site-uri web pentru afaceri mici.

Care sunt pro și contra Wix?

Pro-uri

 • Editor extrem de intuitiv și ușor de utilizat
 • O valoare excelentă pentru bani și caracteristici de ajutor
 • Cea mai înaltă recomandare publică a oricărui constructor de site-uri web

Contra

 • Poate sa’Nu schimbați șabloanele după ce site-ul dvs. web este activ
 • Poate fi necesar să cheltuiți mai mult pentru aplicații terțe pentru a vă extinde site-ul
 • Alegerea și cantitatea de opțiuni personalizabile pot fi copleșitoare

Wix ReviewÎncepeți călătoria către un nou site făcând primul pas și încercând gratuit Wix

Prezentare generală a Wix

Wix este folosit de peste 100 de milioane de oameni din 190 de țări diferite. Aceasta’este un mod accesibil, ușor și fără probleme de a-ți crea propriul site web în câteva minute.

Construirea propriului site web a fost ceva ce ar putea face doar codificatorii whizkid. Sau oameni suficient de bogați pentru a plăti codificatorii whizkid pentru a o face pentru ei!

Dar, datorită Wix, acum fiecare își poate crea un site web. Indiferent de nivelul tău de abilitate, Wix’s editorul de șabloane puternic vă oferă un control creativ complet – fără a fi nevoie să cunoașteți un cuvânt de cod.

Dacă vă uitați la unele exemple de site-uri web create de Wix, acestea’esti frumos si profesionist.

Wix nu este’este singurul constructor de site-uri drag-and-drop, desigur. Dar’este cel mai bun din lume astăzi.

De ce credem asta? În primul rând, acoperă sute de industrii – multe altele decât orice alt constructor de site-uri web. Verifică doar ce’Am primit…

 • Treburi mărunte
 • Cafenele și restaurante
 • Hoteluri și ospitalitate
 • muzicieni
 • Fotografi
 • Graficanți

Indiferent care este nișa ta, tu’Voi găsi Șabloane, instrumente și aplicații Wix potrivite. Călătorii de câini? Antrenori de succes? Stele de internet ?? Aceasta’e mai ușor să spun ce industrii face Wix’acoperire!

De la lansarea sa în 2006, Wix s-a stabilit rapid ca piață’este principalul constructor de site-uri web. Cu toate acestea, înainte de a ne înfoca în această recenzie a Wix, hai’fac un pas înapoi și explică ce este de fapt un constructor de site-uri:

Un constructor de site-uri web este o platformă online care vă ajută să vă creați propriul site web, fără codificare.

Există două tipuri principale de construitori de site-uri web – platformele clasice bazate pe șabloane și cele mai moderne platforme AI (Inteligență artificială).

Un constructor de site-uri clasice vă permite să alegeți dintr-o gamă vastă de șabloane pre-proiectate. Puteți apoi să personalizați cu ușurință șablonul și să-l populați cu tot conținutul dvs., adăugând funcții utile pe măsură ce mergeți.

Constructorii de site-uri AI funcționează punându-ți o serie de întrebări, cum ar fi tipul de site-ul web’îmi place și preferințele dvs. de proiectare. După aceea, creează un site web pentru tine. Puteți face totuși câteva modificări în ceea ce privește designul, dar această abordare este cu adevărat pentru persoanele care au nevoie de un site web simplu și rapid.

Wix este un constructor de site-uri șablon clasic și o platformă AI rulată într-unul singur. Puteți alege dintre peste 500 de șabloane specifice industriei și folosiți incredibilul său editor drag and drop. Sau dacă tu’preferă, utilizați Wix ADI și permiteți-vă Wix să vă proiecteze un site web!

Wix vine cu o mare reputație, dar aici, la Website Builder Expert, aceasta’este treaba noastră să zgâriem sub suprafață și să vă spunem exact ce bine e. Spre deosebire de multe recenzii Wix, efectuăm propriile noastre cercetări și teste amănunțite pentru a vă oferi analize de experți.

Pe parcursul acestei recenzii despre Wix, voi’Voi afla despre punctele tari și punctele slabe ale acestuia, cât de potrivit este Wix pentru diferite tipuri de site-uri web și cum a decurs atunci când îl punem la punct.

Wix Review Video

Chiar daca tu’reîncercați un computer sau pur și simplu înțelegeți elementele de bază, Wix este rapid și ușor de utilizat pentru toată lumea.

Pentru a demonstra, punem testul Wix:

Joaca

Wix Recenzii pentru utilizatori

Am luat legătura cu diverși utilizatori Wix pentru a obține informații despre experiența lor de utilizare a constructorului de site-uri web pentru a crea și crește afacerile lor online.

REVIZUIREA UTILIZATORULUI: COUTELE NOUĂ

wix user review sara headshot

“Recomand cu încredere Wix fiecărui proprietar de întreprinderi mici pe care îl întâlnesc, pentru ușurința de utilizare, funcțiile de afaceri centralizate și pentru comoditatea de a putea gestiona totul de pe telefonul meu.”

Inspirată de pasiunea ei pentru tricotat, Sara și-a început mica afacere, Cloud Nine Knits, să învețe oamenii din Marea Britanie cum să croșeteze și să brațeze tricotul folosind fire gigantice. Sara și-a creat site-ul pentru că avea nevoie de un loc online unde să poată gestiona rezervările pentru atelierele sale, precum și să vândă o mică selecție de produse tricotate manual..

EXAMENUL UTILIZATORULUI: NAZ & ELLA

ella wix recenzie utilizator

“Am găsit Wix foarte ușor să ne construim site-ul. Aceasta’Este foarte simplu și face o mulțime de lucrări pentru tine, cum ar fi furnizarea de șabloane pre-făcute și scheme de culori.”

Ella cântă la chitară și cântă vocală în trupa ei de indie-folk, Naz & Ella. Duo joacă concerte în și în jurul Londrei, inclusiv funcții la pub-uri și baruri, precum și evenimente corporate. Ella și-a dorit un loc online unde să își poată promova muzica, videoclipurile și întâlnirile pentru fani.

REVIZUIREA UTILIZATORULUI: VEGANUL BUCURI

wix ecommerce recenzie utilizator claudia headshot

“Îmi place cât de simplu este să navighezi și să creezi site-uri frumoase. Mi-am dorit un site cu aspect minimal, modern și profesional, iar acest lucru a fost atât de ușor de creat pe Wix.”

Claudia aleargă The Vegan Bakes din bucătăria ei de acasă. Și-a lansat afacerea după ce s-a transformat vegan și s-a străduit să pună mâna pe orice delicioase delicioase vegane. Crezând că nimeni nu ar trebui să rateze o mică îngăduință, Claudia a ales să creeze un magazin online Wix pentru a-i vinde și a livra brownie-urile, prăjiturile și prăjiturile către clienții din Marea Britanie..

Cât de ușor este de folosit Wix?

Am rugat o mulțime de oameni de zi cu zi să încerce Wix și să ne spună ce au crezut.

Feedback-ul pe care l-am primit vorbește de la sine – oamenii au iubit Wix! Iată doar câteva din gândurile lor:

“Am fost cu adevărat surprins de faptul că realizarea unui site web ar putea fi făcută rapid. Nu am’Nu cred că totul se va termina, dar într-o oră, eu’am făcut totul.”

“Odată eu’trebuia să mă ocup de el, a devenit foarte ușor. Mă pot vedea cu siguranță folosind Wix pentru a crea propriul meu site personal.”

Cu Wix, aveți două opțiuni – Wix Editor sau Wix ADI. Wix Editor folosește funcționalitatea drag-and-drop, ceea ce înseamnă că orice lucru de pe site-ul dvs. web poate fi repoziționat doar făcând clic și menținând elementul, apoi mutându-l acolo unde doriți.

Editor Wix ADIWix face foarte simplu să vă configurați site-ul. Puteți alege între Wix Editor, unde editați un șablon, sau Wix ADI, care vă creează un site personalizat pentru dvs. în câteva minute.

Wix ADI va proiecta site-ul dvs. pentru dvs. Răspundeți la câteva întrebări despre tipul site-ului web’Aș dori și înainte de a-l cunoaște, propriul dvs. site personal, unic, va fi creat în fața ochilor. Tu poate sa efectuați modificări la designul final, dar acest proces nu este ideal dacă doriți un control total.

Gândește-te la el ca la jocul tău pe telefon în comparație cu o consolă de jocuri. Puteți juca jocul într-o aplicație și’e mai ușor, dar tu’nu obțineți același nivel de control sau experiență pe care l-ați avea de la consola de jocuri.

Pentru cei care sunt un pic mai experimentați, puteți folosi Wix Code. Acest lucru vă permite să accesați și să editați HTML-ul brut din spatele șablonului pentru o personalizare și mai mare. Utilizarea Codului Wix nu este în niciun caz esențială, dar opțiunea’sunt acolo dacă vrei să săpați puțin mai adânc.

Satisfacția clienților

După ce toată lumea a terminat testarea Wix, i-am întrebat dacă’l-as recomanda .. Ei bine, rezultatele sunt in – si ei’sunt stralucitoare.

Un procent masiv de 88% dintre utilizatorii l-ar recomanda cu încredere pe Wix unui prieten.

Pentru a pune acel scor într-un anumit context, recomandarea este:

 • Cu 24% mai mare decât Weebly’s
 • Cu 20% mai mare decât Squarespace’s
 • Cu 12% mai mare decât GoDaddy’s.

Oamenilor le-a plăcut libertatea pe care Wix le-a acordat-o la editare și cât de ușor a fost să trageți și să aruncați lucruri pe site-ul lor. Au fost, de asemenea, uimiți de cât de repede ar putea crea ceva’Aș fi fericit să public online.

Singura critică pe care oamenii au avut-o a fost că, pentru început, Wix se poate simți copleșitor. Acolo’este atât de multă alegere – în șabloane, caracteristici și personalizare – încât se necesită câteva minute pentru a vă stabili în platformă.

Pentru o ușurință pură de utilizare și un control creativ, totuși, Wix este de neegalat.

Lectură ulterioară

Wix Editor vs Wix ADIO defalcare detaliată a diferențelor cheie dintre Wix’Opțiuni de construire a site-urilor web.

Pentru cine este Wix cel mai bine?

Noi’Am stabilit că Wix este cel mai bun per total constructor de site-uri web, dar este potrivit pentru dvs.?

Tip de site Wix ReviewCu Wix puteți proiecta un site web pentru orice nevoie imaginabilă.

În funcție de nevoile dvs., Wix ar putea fi doar răspunsul la care sunteți’caut. Cu toate acestea, poate exista o altă platformă acolo mai potrivită pentru job. Mai jos, noi’Voi analiza de ce oamenii construiesc site-uri web, vom discuta despre ce este Wix capabil și sugerați alte opțiuni pentru Wix dacă simțim că există mai bine acolo.

Afaceri

Site-urile de afaceri sunt Wix’s pâine și unt. Există sute de șabloane din care să alegeți, concepute special pentru diferite industrii. De la servicii la îndemână la publicitate și marketing, imobiliare la finanțe și drept, totul este acoperit.

Wix are, de asemenea, o serie întreagă de caracteristici de afaceri uimitoare – cum ar fi formularele de abonament, rezervările de întâlniri și e-mail marketing – și o piață de aplicații izbucnită de suplimente uimitoare.

Lectură ulterioară

Cum să construiți un site web de afaceriCăutați să vă faceți afacerea online? Urmați cei 5 pași simpli.

5 cei mai buni producători de site-uri pentru afaceri miciConsultați ghidul nostru pentru a vedea cele mai bune platforme de pe piață.

Comerț electronic

daca tu’Reîncercați să începeți să vindeți online, Wix eCommerce v-a acoperit. Creați-vă propriul magazin online uimitor cu ușurință și rapiditate folosind Wix Editor sau Wix ADI.

Wix vă permite să vindeți o cantitate nelimitată de produse – fizice, digitale sau un serviciu. De asemenea, puteți crea coduri de reducere și promoții, puteți controla opțiunile de expediere și chiar puteți gestiona magazinul din mers prin aplicația sa mobilă.

Dacă doriți să vă duceți magazinul online la nivelul următor, noi’d recomand să utilizați o aplicație Wix numită Ecwid. Acest lucru vă oferă acces la checkouturi pentru clienți, urmărirea stocurilor, comerț social și multe altele.

Wix a adus, de asemenea, multă energie pentru a face analizele sale de comerț electronic mult mai puternice. Prin intermediul analizelor sale de pe tabloul de bord, puteți accesa acum datele interne pentru a rivaliza cu platformele dedicate de comerț electronic.

Asta a spus, dacă tu’generați profituri lunare cu șase cifre și aveți nevoie de o platformă puternică, capabilă să gestioneze comenzile în vrac și să crească cu dvs., uitați-vă fie la Shopify, fie la BigCommerce. Acestea sunt construitori de site-uri de comerț electronic concepute exclusiv pentru construirea de magazine online.

Lectură ulterioară

Wix eCommerce ReviewPentru o privire mai detaliată la Wix’capacitățile de comerț electronic, consultați recenzia noastră dedicată.

Shopify vs BigCommerceVedeți cum acești doi giganti comerțului electronic se acumulează unul împotriva celuilalt.

Personal

Site-urile personale sunt un alt punct forte al Wix’s. Indiferent dacă ai nevoie de un site pentru un eveniment (cum ar fi nunta ta), un portofoliu care să îți prezinte munca sau chiar doar un CV online, Wix te-a acoperit.

Există șabloane pentru aproape toate imaginile și cu Wix’editor intuitiv, puteți într-adevăr să vă obțineți personalitatea.

Cu toate acestea, dacă tu’reveniți într-un domeniu creativ – cum ar fi fotografie, artă sau grafică – este posibil să vă folosiți mai bine de Squarespace. Șabloanele sale sunt frumoase și se potrivesc mai bine zonelor respective.

Lectură ulterioară

9 cei mai buni producători de portofoliu – Vezi lista noastră definitivă cu cele mai bune platforme de portofoliu.

Revizuirea spațiului – 10 întrebări pe care trebuie să le puneți înainte de a utiliza Squarespace.

Blogging

Wix oferă mai multe funcții decât suficiente pentru a crea un blog fantastic. Acestea fiind spuse, dacă aveți nevoie de un site web doar pentru blogging, există opțiuni mai bune acolo.

Wix vă permite să creați postări pe blog, să le separați în categorii, marcaj social și chiar să adăugați o secțiune de comentarii și o bară de căutare pentru utilizatorii dvs. Perfect dacă aveți nevoie de o secțiune de blog pentru site-ul dvs..

Pentru o experiență mai rotunjită, totuși, poți’nu mă uit pe Weebly. Weebly’Caracteristicile de blog sunt excelente și ele’Sunt folosiți de unii dintre bloggeri foarte consacrați. Pentru mai multe despre Weebly, citiți aici recenzia noastră de experți.

scalabilitate

Când vorbesc cu utilizatorii noștri, unii și-au exprimat îngrijorarea cu privire la posibilitatea de a depăși un site web Wix. Cu toată cinstea, cu excepția cazului în care site-ul dvs. web’Va deveni un nume global, gospodăresc, Wix are mai mult decât suficient pentru a face o scară cu tine.

Wix’piața de aplicații este excelentă și întotdeauna lansează noi suplimente interesante care vor îmbunătăți site-urile sale web – fie în ceea ce privește funcțiile pe care le poate îndeplini, fie calitatea celor existente..

După cum am menționat, dacă aveți nevoie de un site web de comerț electronic puternic, puternic, este posibil ca Wix să nu fie cel mai potrivit. În caz contrar, Wix’dezvoltatorii s-au îmbunătățit constant platforma și ține pasul cu aproape toate nevoile.

Cât de bine sunt Wix’s Modele?

Wix’șabloane toate arată ca site-uri web ale designerilor. Sunt sute din care să alegeți, iar design-urile sunt la curent cu ultimele tendințe.

Oricare dintre ele poate oferi site-ului tău aspectul elegant și profesional de care are nevoie – chiar dacă nu ai deloc abilități de proiectare sau codare.

Toate șabloanele Wix sunt clasificate în tipuri de site-uri web – cum ar fi business, blogging, fotografie etc – și sunt complet mobile. Asta înseamnă site-ul dvs. web se va ajusta automat pentru a se potrivi atât cu dimensiunile ecranului pentru mobil cât și pentru tablete.

Wix are mai mult de 510 șabloane personalizabile, care acoperă fiecare industrie la care vă puteți gândi.

Un dezavantaj al folosirii Wix este că poți’schimbați șabloanele după ce site-ul dvs. a fost publicat online. Asigurați-vă că nu’nu te grăbi să alegi un șablon preferat – dacă schimbați șabloane mai târziu, dvs.’Vă pierd conținutul și personalizările.

Daca asta’este un întreruptor pentru dvs., este posibil să preferați Squarespace. Squarespace’s șabloanele sunt mai puțin flexibile decât Wix’s, dar puteți comuta între ele oricând doriți.

Ne-am așezat cu un expert de design web lider în industrie pentru a obține părerea lor despre Wix’șabloane în comparație cu alte platforme de top. Aici’ce au spus ei:

“Îmi place Wix, deoarece are aceste caracteristici coerente care rulează pagina. Aceasta’este singurul constructor de site-uri care are un sentiment de personalitate, deși Weebly și Squarespace urmează probabil modele de design mai consistente”

Personalizare proiectare

Wix’șabloanele sunt site-uri web gata făcute la propriu. Puteți păstra conținutul manechinului și publica imediat dacă doriți, dar pentru a vă face un site propriu, dvs.’Va trebui să fac ceva de editare.

Wix face modificările de bază foarte ușoare. De exemplu, pentru a edita text, trebuie doar să faceți clic pe textul manechin și să tastați. Modificarea dimensiunii sale este, de asemenea, o simplă problemă de a trage un glisor:

Wix face treabă simplă la modificările de bază precum editarea textului și modificarea dimensiunii fontului.

Aceasta’De asemenea, este simplu să încarci conținut de pe laptop sau din alte conturi online, precum Facebook sau Instagram.

Când începi să devii mai creativ, Wix intră într-adevăr. Tu’În curând voi găsi că puteți transforma cu adevărat acel șablon în ceva special.

Butonul de animație este un exemplu excelent. Puteți aduce aproape orice caracteristică vieții – titlu, fotografie, meniu sau orice – făcând-o să mărească, să se estompeze sau chiar să se rotească pe pagina.

Wix Editor animațieAdu-ți site-ul’caracteristicile vieții prin animarea lor folosind Wix’s instrument ușor încorporat

Wix are, de asemenea, sute de funcții suplimentare ale site-ului, pe care le puteți adăuga trăgându-le în șablon.

Puteți adăuga bloguri, meniuri de restaurant, formulare de contact, playere muzicale, hărți, prezentări de diapozitive interactive, fundal video… mult mai mult decât avem loc să listăm aici!

Odata ce tu’Am adăugat funcții suplimentare, majoritatea pot fi personalizate modificând dimensiunea și comportamentul acestora sau adăugând efecte precum animația.

Wix Editor adaugă elementAdăugați formulare de contact, hărți, meniuri pentru restaurante și multe altele – doar glisând șablonul.

Wix oferă o bibliotecă uriașă de fotografii, imagini și videoclipuri profesionale, toate gratuite pentru a fi utilizate pe site-ul dvs.. Wix’conținutul media gratuit vă poate economisi tone de timp și luarea deciziilor.

Lectură ulterioară

Prezentare generală a șabloanelor Wix – Faceți clic aici pentru a vedea recenzia noastră detaliată despre Wix’șabloane.

Aspecte impresionante pe pagina de pagină pe care le puteți copia – Aveți nevoie de ceva design? Iată câteva sfaturi.

Wix’s Instrumente și caracteristici

În timp ce șabloanele și caracteristicile sale fură spectacolul, acesta’s Wix’instrumente care mențin lucrurile bifând în spatele scenei.

Noi’Aș fi aici toată ziua dacă am dori să listăm fiecare unul singur din Wix’instrumente s. Deci, noi’Am ales unele dintre cele mai importante pe care să le iei în considerare.

Piața aplicațiilor

Wix’Instrumentele încorporate sunt excelente, dar pot’nu fac totul. Din fericire, dacă există’e ceva ce pot’nu fac, acolo’este probabil o aplicație Wix care poate.

Wix App Market conține sute de caracteristici ale site-urilor terțe care fac ca site-ul dvs. să facă mai mult, mai bine.

Practic, ceea ce înseamnă că există anumite instrumente pe care Wix nu le oferă ca parte a serviciilor sale principale, astfel încât pentru a umple acest gol, Wix vă oferă o instalare simplă cu un clic, fără probleme, a instrumentelor realizate de furnizorii de servicii externe.

Aplicațiile Wix sunt asemănătoare ‘Plugin-uri’ puteți adăuga la WordPress sau ‘extensiile’ puteți adăuga la Chrome; nume diferite, practic același lucru.

Servirea proprietarilor site-ului web Wix este prioritatea noastră numărul unu. Scopul nostru este de a oferi o gamă largă de aplicații care oferă caracteristicile populare și de nișă pe care utilizatorii Wix le-au solicitat sau care abordează tendințele actuale și viitoare ale pieței. – Avishai Abrahami, CEO Wix & Fondator

Aplicațiile Wix sunt foarte populare. Utilizatorii Wix instalează în prezent aplicații la o rată de 44.000 de aplicații pe zi – asta’s 16 milioane de instalații de aplicație pe an!

Aplicațiile zboară de pe Wix App Market pe o rată de 44.000 în fiecare zi

Wix App Market include integrări utile, cum ar fi coșurile de cumpărături, widget-urile live chat și instrumente de marketing. Multe dintre aceste aplicații sunt complet gratuite, deși unele vă oferă versiuni premium pentru o taxă lunară mică, astfel încât să puteți accesa și mai multe funcții.

Iată câteva aplicații pe care le evaluăm cu adevărat:

123FormBuilder

123FormBuilder este un software bazat pe cloud conceput pentru a lucra pentru orice afacere și persoană fizică care trebuie să colecteze date online și offline. Platforma lor flexibilă oferă o varietate de posibilități pentru a crea orice tip de formular, sondaj, chestionar, chestionar, sondaj și chiar fișe de timp.

Flip Books

Dacă produceți materiale tipărite (cum ar fi broșuri sau reviste) și doriți să le afișați și online, aceasta este aplicația pentru job. Flip Books creează versiuni digitale ale tuturor celor mai bune materiale tipărite. Utilizatorii pot transforma paginile virtuale chiar pe site-ul dvs., fără a fi necesar să descărcați un PDF plictisitor. Sunt disponibile versiuni gratuite și premium.

daca tu’nu sunteți sigur ce face o aplicație, aplicațiile Wix App Market sunt dotate cu descrieri, recenzii ale utilizatorilor și demo-uri video. Asta inseamna ca tu’Voi primi o idee destul de bună dacă o aplicație’este potrivit pentru tine înainte de a decide să-l folosești.

Lectură ulterioară

Wix App Market Review – Una dintre numeroasele noastre recenzii Wix, axată pe piața de aplicații.

Ajutor & A sustine

Butoanele semnului de întrebare împrăștiate în Wix’editorul este de dimensiuni mici, dar este foarte util!

Fiecare buton deschide o cutie plină de sfaturi inteligente despre instrumentul pe care îl are’s atașat la, extras din Wix’s imens centru de ajutor. Unele căsuțe au chiar și un tutorial video.

wix recenzie centru de ajutorWix’butoanele semnului de întrebare vă ghidează prin utilizarea editorului – și vă economisesc mult timp de căutare.

daca tu’căutați o notă mai personală, puteți intra în contact cu Wix direct prin e-mail sau telefon, de luni până joi, între 17:00 și 17:00 EST.

Wix nu face’În prezent, nu oferă asistență pentru chat live, dar puteți primi răspunsurile la întrebările dvs. contactând Wix direct pe rețelele de socializare sau de către un coleg utilizator de pe Wix’s forumul oficial.

Domenii și integrare socială

Dacă vă înscrieți la oricare dintre Wix’planuri premium, tu’Voi primi gratuit un nume de domeniu personalizat pentru primul an. Prețul de reînnoire este de 16,89 USD anual și puteți, de asemenea, să transferați un domeniu existent și să îl conectați la site-ul dvs. Wix odată ce faceți upgrade la un plan plătit.

Conectarea site-ului dvs. web la conturile dvs. de socializare este o modalitate excelentă de a crește implicarea pentru ambele. Wix vă permite să adăugați butoane sociale, like-uri, share-uri, feed-uri și numere de urmăriți pe site-ul dvs. web, astfel încât oamenii să vă poată găsi ușor și să vă urmărească.

Wix hasn hasn has’T cracked încă este vânzare cu mai multe canale. În prezent, puteți’nu vindeți produse direct pe rețelele de socializare sau pe piețele de piață, cum puteți cu Shopify și BigCommerce.

SEO

Când vine vorba de SEO (optimizarea motorului de căutare), Wix este unul dintre cei mai buni producători de site-uri web care vă ajută să vă poziționați foarte bine pe Google cu instrumentele sale SEO integrate. Puteți edita meta titluri și descrieri, personaliza URL-uri și chiar puteți modifica codul antetului.

Acolo’s, de asemenea, o întreagă serie de aplicații SEO disponibile de la Wix’s piața aplicațiilor dacă aveți nevoie de îndrumare sau asistență pentru cuvinte cheie. Din propriile testări SEO, doar Weebly s-a apropiat de Wix pentru cât de bune au fost ofertele sale de SEO.

Doriți să aflați mai multe despre SEO? Citiți ghidurile noastre uimitoare pentru sfaturi profesionale:

 • Arhitectura site-urilor web
 • backlinking
 • Text ancorat

Securitate, Copii de rezervă și restaurări

Toate site-urile web Wix vin cu certificate de securitate SSL încorporate. SSL înseamnă ‘Strat securizat pentru prize’, și tot ce înseamnă cu adevărat este că vizitatorii dvs. vor cunoaște site-ul pe care îl au’reînceperea este în siguranță, datorită pictogramei micului lacăt care apare lângă adresa URL.

Pentru a vă opri să vă smulgeți părul, în cazul în care ceva nu va merge bine, Wix are, de asemenea, o caracteristică automată la îndemână. Mai multe versiuni ale site-ului dvs. vor fi salvate, astfel încât să puteți restaura site-ul dvs. web la un punct anterior, în câteva clicuri. ptiu!

Wix Ascend (Marketing)

După cum sugerează și numele, Ascend by Wix ajută afacerea dvs. să atingă niveluri mai înalte. Aceasta’este o soluție integrală, care vă permite să vă conectați cu clienții, să vă automatizați fluxul de lucru și, în general, să vă promovați afacerea.

Ce face Ascend atât de diferit? În timp ce Squarespace și Weebly au introdus mai multe instrumente de marketing, pachetul Wix este mult mai ambițios. Acopera 20 de zone de produs toate într-un singur loc, inclusiv:

 • Chat live
 • Automatizări Wix (cum ar fi mesaje personalizate și notificări)
 • Marketing prin e-mail
 • Postări în social media
 • SEO

Îți place sunetul asta? Ascend by Wix este disponibil ca abonament separat, variind de la doar 9 USD până la 45 USD pe lună. Lăsa’aruncați o privire la ce puteți obține pe fiecare plan de mai jos.

Planuri de prețuri ascendente

Profesional de bază nelimitat Contribuabili Forme de captare a plumbului Campanii de e-mail Marketing pe lună E-mailuri pe lună Campanii de social media pe lună
1 5 Nelimitat
50 150 Nelimitat
5 20 Nelimitat
9.500 50.000 1.000.000
5 20 Nelimitat

Acest lucru arată cât de mult Wix vă poate ajuta afacerea să crească și, cu trei opțiuni de stabilire a prețurilor, acesta se potrivește aproape oricui. Site-ul dvs. va fi în ascensiune în acest an?

Prețul Wix și valoarea pentru bani

Nici o recenzie a lui Wix nu ar fi completă fără să ne uităm la ce anume’o să te coste. Ei bine, pentru început, nu’nu trebuie să vă coste ceva!

Wix are un plan gratuit precum și un total de șapte planuri de primă plătite, variind între 13 $ – 49 $ pe lună. Acolo’este, de asemenea, o soluție de afaceri de înaltă calitate numită Wix Enterprise, care costă 500 de dolari pe lună. Cu cât planul dvs. este mai mare, cu atât vă deblocați mai multe funcții, cum ar fi eliminarea anunțurilor Wix de pe site-ul dvs. web și obținerea gratuită a unui domeniu personalizat timp de un an.

De asemenea, Wix are o garanție de returnare de două săptămâni, deci dacă nu’Îți place ceea ce vezi, poți solicita imediat o rambursare.

Aici’aruncați o privire mai atentă asupra ceea ce obțineți cu fiecare plan:

site-ul web wix și planurile de prețuri de comerț electronic(Prețurile sunt taxe lunare atunci când sunt plătite anual, fără TVA)

Cu cât planurile pe care le parcurgeți sunt mai mari, cu atât veți obține mai multe funcții (și șabloane și aplicații și suport – mai mult de toate!) În plus, cu cât vă înscrieți mai mult, cu atât va fi mai bună valoarea planului dvs..

De exemplu, dacă plătiți pentru un plan de un an sau doi ani, puteți economisi între 25% și 43% pe an.

Dacă valoarea mare este ceea ce tu’după ce, apoi Wix’s Planul Pro este pentru tine. Aceasta’Sunt concepute pentru întreprinderile mici care au nevoie de branding pentru companie, care au grijă de ele. Obțineți un logo gratuit proiectat – în valoare normală de 50 USD – și acces la Ascend, Wix’instrument de marketing.

Wix’Cel mai popular plan este totuși planul său Business Unlimited. Nu este surprinzător că obțineți o lățime de bandă nelimitată, împreună cu accesul la toate Wix’principalele servicii de ajutor, funcții și aplicații. Puteți chiar să vă construiți propriul magazin online cu Wix’instrumente excelente de comerț electronic.

Lectură ulterioară

Evaluarea prețurilor Wix – Vedeți aici pentru o detaliere detaliată a ceea ce’sunt incluse în fiecare plan și aflați care este potrivit pentru dvs..

Wix Review: Rezumat

Wix simplifică crearea unui site web uimitor, puternic și interactiv pentru orice proiect, afacere sau idee pe care ți-l poți imagina – și puteți face totul într-o după-amiază, nu este necesară codarea.

Șabloanele sale de design vă oferă un început important. Vă permite să personalizați pe scară largă folosind controale de drag-and-drop, care sunt mai puternice decât dvs.’Voi găsi în orice alt constructor de site-uri web.

Wix’Cele mai bune funcții premium costă doar câțiva dolari pe lună. ei’sunt o valoare excelentă – și ei’îi voi face pe vizitatorii tăi să te creadă’am plătit mii de dolari pentru un site web personalizat.

Noi’Aș recomanda Wix oricui dorește să construiască fie o companie mică sau un site personal. Pentru companii, Wix are șabloane strălucitoare, instrumente de SEO și marketing și o mulțime de aplicații care vă pot ajuta la scară. Pentru site-urile personale, aveți tot ce aveți nevoie pentru blogging, portofolii sau CV-uri la îndemână.

Wix nu face’nu am de toate pentru toti, deşi. Funcțiile sale de comerț electronic nu sunt’este la fel de puternic ca Shopify’s, și nu face asta’nu vă permite să schimbați șabloane sau să primiți ajutor prin chat live – ambele oferite de Squarespace.

Niciunul dintre aceste dezavantaje nu este pentru noi tranzacții. De exemplu, credem că calitatea Wix’sprijin mai mult decât depășește faptul că există’nu există opțiune de chat live.

Aceasta’e ușor de început, și nu’nu costa un ban. Nu uitați, toate planurile premium Wix vin cu o garanție de returnare de două săptămâni, fără întrebări (deși puteți utiliza Wix gratuit pentru totdeauna, dacă doriți).

Wix needn’nu te costă altceva decât jumătate de oră din timp, așa că dă-i un vârtej! Până la urmă, asta’este cel mai bun mod de a afla dacă’este într-adevăr creatorul de site-uri potrivit pentru tine.

Întrebări frecvente Wix

Website Builder Expert își propune să vă ofere date oneste. Acea’de ce ne desfășurăm propriile cercetări și obținem o perspectivă directă, personală. Faceți clic aici pentru informații suplimentare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map