Wix Review 2020: 7 основни неща, които трябва да знаете


Contents

Най-доброто за

Най-добрият цялостен строител


Обща класация

5 от 5 звезди

Wix’Редакторът с плъзгане и пускане улеснява създаването на професионален уебсайт – без да се знае ред код! Със стотици шаблони и страхотни инструменти Wix ви позволява да изграждате и продавате през вашия сайт. Приятелски за начинаещи и мащабируем, Wix е подходящ за всичко – от лични онлайн портфейли до уеб сайтове за малък бизнес.

Какви са плюсовете и минусите на Wix?

Професионалисти

 • Силно интуитивен и лесен за използване редактор
 • Голяма стойност за парите и помощните функции
 • Най-високата публична препоръка на всеки строител на уебсайтове

Против

 • Мога’не превключвайте шаблони, след като уебсайтът ви се активира
 • Може да се наложи да похарчите повече за приложения на трети страни, за да мащабирате уебсайта си
 • Едрият избор и количеството опции за персонализиране могат да бъдат огромни

Wix прегледЗапочнете пътуването си до нов сайт, като направите първата стъпка и изпробвате Wix безплатно

Преглед на Wix

Wix се използва от над 100 милиона души в 190 различни страни. То’s достъпен, лесен и безпроблемен начин за създаване на собствен уебсайт за няколко минути.

Изграждането на собствен уебсайт е било нещо, което биха могли да правят само уискидни кодери. Или хора, които са били достатъчно богати, за да плащат причудливи кодери, за да го направят вместо тях!

Благодарение на Wix, сега всеки може да създаде свой уебсайт. Независимо от нивото на уменията ви, Wix’Мощният редактор на шаблони ви дава пълен творчески контрол – без да е необходимо да знаете дума на код.

Ако разгледате някои от примерите за уебсайтове, които са създадени от Wix, те’отново си красива и професионална.

Wix isn’t, единственият създател на уебсайтове с влачене и пускане, разбира се. Но’е най-доброто в света днес.

Защо мислим това? Първо, той обхваща стотици индустрии – много повече от всеки друг създател на уебсайтове. Просто вижте какво’имам за…

 • Малък бизнес
 • Кафенета и ресторанти
 • Хотели и гостоприемство
 • Музиканти
 • фотографи
 • Графични дизайнери

Без значение каква е вашата ниша, вие’Ще намеря Wix шаблони, инструменти и приложения, които да съвпадат. Проходители на кучета? Успех треньори? Интернет звезди ?? То’е по-лесно да се каже какви индустрии Wix не’t покритие!

От пускането си през 2006 г. Wix бързо се утвърди като пазар’водещ уебсайт строител. Преди да вкараме зъби в този преглед на Wix обаче, нека’s направете крачка назад и обяснете какво всъщност представлява създателят на уебсайт:

Създател на уебсайт е онлайн платформа, която ви помага да създадете свой собствен уебсайт, без кодиране.

Има два основни типа създатели на уебсайтове – класическите платформи, базирани на шаблони, и по-модерните AI (Artificial Intelligence) платформи.

Класическият уебсайт създател ви позволява да избирате от огромна гама от предварително проектирани шаблони. След това можете лесно да персонализирате шаблона и да го попълните с цялото си собствено съдържание, добавяйки полезни функции, докато вървите.

AI създателите на уебсайтове работят, като ви задават поредица от въпроси, като типа на уебсайта, който сте’харесвам и вашите дизайнерски предпочитания. След това той създава уебсайт за вас. Все още можете да направите някои промени в дизайна, но този подход е наистина за хора, които се нуждаят от прост уеб сайт бързо.

Wix е класически създател на уебсайтове за шаблони и AI платформа, превърната в такава. Можете да избирате над 500 специфични за индустрията шаблона и се възползвайте от невероятния си редактор за плъзгане и пускане. Или ако вие’d предпочитайте, използвайте Wix ADI и оставете Wix да създаде уебсайт за вас!

Wix идва с голяма репутация, но тук, в Website Builder Expert, това е така’нашата работа е да надраскаме под повърхността и да ви кажем точно колко е добре. За разлика от много прегледи на Wix, ние провеждаме собствено задълбочено проучване и тестване, за да ви предоставим експертен анализ.

В целия този преглед на Wix, вие’Ще науча за неговите силни и слаби страни, колко подходящ е Wix за различни типове уебсайтове и как се справя, когато го пускаме през крачките му.

Видео за преглед на Wix

Дали сте’повторно компютърно удоволствие или просто разбиране на основните положения, Wix е бърз и лесен за използване за всички.

За да го докажем, поставихме Wix на тест:

Играй

Отзиви на потребители на Wix

Свързахме се с различни потребители на Wix, за да получим представа за опита им от използването на създателя на уебсайтове за създаване и разрастване на техния онлайн бизнес.

ПОТРЕБИТЕЛ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ: СЛУЧАЙТЕ девет възли

wix потребител преглед Сара

“Горещо препоръчвам Wix на всеки собственик на малък бизнес, който срещам, за неговата лекота на използване, централизирани бизнес функции и за удобството да мога да го управлявам от моя телефон.”

Вдъхновена от страстта си към плетенето, Сара започна своя малък бизнес, Cloud Nine Knits, за да научи хората от Обединеното кралство как да плетат на една кука и да плетат плетене с помощта на гигантски прежди. Сара създаде своя уебсайт, защото има нужда от място онлайн, където да може да управлява резервации за своите работилници, както и да продава малка селекция от ръчно изработени трикотажни продукти.

ПРЕГЛЕД НА ПОТРЕБИТЕЛЯ: NAZ & ТЯ

ella wix потребителски преглед

“Намерихме Wix много лесно да изградим нашия уебсайт. То’е наистина проста и прави много от краката за вас, като предоставя предварително направени шаблони и цветни схеми.”

Ела свири на китара и пее подкрепящи вокали в своята инди-фолк група, Naz & Тя. Дуото изпълнява концерти в и около Лондон, включително функции в кръчми и барове, както и корпоративни събития. Ела искаше място онлайн, където да промотира своята музика, видеоклипове и дати на концерти пред феновете.

ПОТРЕБИТЕЛ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ: ВЕГАНСКАТА ПЕЧЕ

wix електронна търговия потребител преглед Клаудия

“Обичам колко е лесно да се ориентирате и да създавате красиви сайтове. Исках минимален, модерен и професионално изглеждащ сайт и това беше толкова лесно да се създаде в Wix.”

Клавдия управлява веганските печици от кухнята си у дома. Тя стартира бизнеса си, след като се обърна към веган и се мъчи да се сдобие с всякакви вкусни веган лакомства. Вярвайки, че никой не трябва да пропуска малко снизхождение, Клаудия избра да създаде онлайн магазин за Wix, който да продава и изпраща брауни, бисквитки и торти на клиенти от цяла Великобритания.

Колко лесно е да се използва Wix?

Помолихме много от ежедневните хора да опитат Wix и да ни кажат какво мислят.

Отзивите, които получихме, говорят сами за себе си – хората обичаха Wix! Ето само няколко от техните мисли:

“Искрено се изненадах, че създаването на уебсайт може да стане толкова бързо. Не го направих’не мисля, че всичко ще стане, но след час, аз’направих всичко.”

“Веднъж аз’Трябваше да се справя с него, стана наистина лесно. Виждам, че определено използвам Wix, за да създам собствен личен уебсайт.”

С Wix имате два варианта – Wix Editor или Wix ADI. Wix Editor използва функцията за плъзгане и пускане, което означава, че всичко на вашия уебсайт може да се пренастрои просто като щракнете и задържите елемента, след което го преместите където искате.

Wix ADI редакторWix прави супер просто да настроите вашия уебсайт. Можете да избирате между Wix Editor, където редактирате шаблон, или Wix ADI, който създава персонализиран уебсайт за вас за минути.

Wix ADI ще проектира вашия уебсайт за вас. Отговаряте на няколко въпроса за типа уебсайт, който сте’ще харесате и преди да го знаете, пред очите ви ще бъде създаден вашият личен, уникален сайт. Вие мога направете редакции на крайния дизайн, но този процес не е идеален, ако искате пълен контрол.

Мислете за това като да играете игра на телефона си в сравнение с игрова конзола. Все още можете да играете играта в приложение, и то’е по-лесно, но ти’не получавате същото ниво на контрол или опит, което бихте от конзолата за игри.

За тези, които са малко по-технологични, можете да използвате Wix Code. Това ви позволява да имате достъп и редактирате суровия HTML зад вашия шаблон за още по-голямо персонализиране. Използването на Wix Code в никакъв случай не е от съществено значение, но е опцията’е там, ако искате да копаете малко по-дълбоко.

Удовлетвореността на клиентите

След като всички завършиха тестване на Wix, ги попитахме дали те’d препоръчвам .. Е, резултатите са в – и те’отново свети.

Големите 88% от хората, които го използват, силно биха препоръчали Wix на приятел.

За да поставите тази оценка в някакъв контекст за вас, тази препоръка е:

 • 24% по-висока от Weebly’с
 • 20% по-висока от Squarespace’с
 • 12% по-висока от GoDaddy’с.

Хората обичаха свободата, която Wix им предоставя при редактиране и колко лесно беше да плъзгате и пускате нещата около уебсайта си. Те също бяха изумени колко бързо могат да създадат нещо, което те’ще се радвам да публикувам онлайн.

Единствената критика, която хората имаха, беше, че в началото Wix може да се почувства непосилна. Там’е толкова голям избор – в шаблони, функции и персонализиране – че са нужни няколко минути, за да се установите в платформата.

За чистота на използване и творчески контрол обаче Wix е ненадминат.

Допълнителна информация

Wix Editor срещу Wix ADIПодробна разбивка на основните разлики между Wix’Опции за изграждане на уебсайт.

Кой е Wix най-добър за?

ние’установих, че Wix е най-добрият цялостен създател на уебсайт, но дали е подходящ за вас?

Вид на преглед на Wix на сайтаС Wix можете да създадете уебсайт за всякакви нужни възможности.

В зависимост от вашите нужди, Wix може да бъде само отговорът’търся. Въпреки това може да има друга платформа, която е по-подходяща за работата. По-долу ние’Ще разгледам защо хората изграждат уебсайтове, ще обсъдим на какво е способна Wix и ще предложим други опции на Wix, ако смятаме, че там е по-добре.

Бизнес

Бизнес уебсайтовете са Wix’s хляб и масло. Има стотици шаблони за избор, създадени специално за различни индустрии. От удобни услуги до реклама и маркетинг, недвижими имоти до финанси и право, всичко е покрито.

Wix също има цял набор от невероятни бизнес функции – като формуляри за абонамент, резервации за срещи и маркетинг по имейл – и пазар на приложения, разрастващ се с невероятни добавки.

Допълнителна информация

Как да изградите бизнес уебсайтТърсите да получите бизнеса си онлайн? Следвайте нашите 5 лесни стъпки.

5 най-добрите строители на уебсайтове за малък бизнесВижте нашето ръководство, за да видите най-добрите платформи на пазара.

Е-търговия

Ако ти’търсите да започнете да продавате онлайн, Wix електронната търговия ви обхвана. Създайте свой собствен зашеметяващ онлайн магазин с лекота и бързина с помощта на Wix Editor или Wix ADI.

Wix ви позволява да продавате неограничено количество продукти – физически, цифрови или услуга. Можете също така да създавате отстъпки и промоционални кодове, да контролирате опциите си за доставка и дори да управлявате магазина си в движение чрез мобилното си приложение.

Ако искате да изведете вашия онлайн магазин на следващото ниво, ние’d препоръчвам да използвате приложение Wix, наречено Ecwid. Това ви дава достъп до каси за гости, проследяване на инвентара, социална търговия и други.

Wix също е вложила много енергия, за да направи анализа си за електронна търговия много по-мощен. Чрез анализа на магазина на таблото за управление вече имате достъп до вътрешни данни, за да се конкурирате с тези на специализирани платформи за електронна търговия.

Това каза, ако ти’генерирайте шестцифрени месечни печалби и се нуждаете от мощна платформа, способна да управлява групови поръчки и мащабиране с вас, погледнете или Shopify, или BigCommerce. Това са създатели на уебсайтове за електронна търговия, предназначени единствено за изграждане на онлайн магазини.

Допълнителна информация

Wix преглед на електронната търговияЗа по-подробно разглеждане на Wix’s възможности за електронна търговия, вижте нашия специализиран преглед.

Shopify срещу BigCommerceВижте как тези два гиганта за електронна търговия се подреждат един срещу друг.

персонален

Личните уебсайтове са друга сила на Wix’с. Независимо дали имате нужда от сайт за събитие (като вашата сватба), портфолио, за да покажете работата си или дори само онлайн резюме, Wix ви покри?.

Има шаблони за почти всичко, което може да се представи и с Wix’Интуитивен редактор, наистина можете да разберете личността си.

Все пак, ако сте’отново в творческо поле – като фотография, изкуство или графика – може би ще ви е по-добре да използвате Squarespace. Шаблоните му са красиви и се погрижат по-добре за тези области.

Допълнителна информация

9 най-добри строители на уебсайтове за портфолио – Вижте нашия окончателен списък с най-добрите платформи за портфолио там.

Преглед на квадратното пространство – 10 въпроса, които трябва да си зададете, преди да използвате Squarespace.

Blogging

Wix предоставя повече от достатъчно функции за вас, за да създадете фантастичен блог. Това каза, ако се нуждаете от уебсайт единствено за блогове, има по-добри опции там.

Wix ви позволява да създавате публикации в блогове, да ги разделяте на категории, социални отметки и дори да добавяте раздел за коментари и лента за търсене за вашите потребители. Перфектен, ако имате нужда от раздел за блогове за вашия сайт.

За по-закръглено изживяване обаче можете’не гледам покрай Weebly. Weebly’Функциите за блогове са отлични, и те’използва се от някои от много утвърдени блогъри. За повече информация за Weebly, прочетете нашия експертен преглед тук.

скалируемост

Когато разговаряхме с нашите потребители, някои изразиха притеснение дали бихте могли да надраснете уебсайт на Wix. Честно казано, освен ако уебсайтът ви’ще се превърне в глобално име, домакинство, Wix има повече от достатъчно за него, за да се разшири с вас.

Wix’s пазарът на приложения е страхотен и винаги пуска нови, вълнуващи добавки, които ще подобрят уебсайтовете му – или по отношение на функциите, които може да изпълнява, или качеството на съществуващите.

Както споменахме, ако имате нужда от голям, мощен уебсайт за електронна търговия, Wix може да не е най-подходящото. В противен случай, Wix’s разработчиците непрекъснато подобряват платформата и тя върви в крак с почти всяка нужда.

Колко добри са Wix’s Шаблони?

Wix’s шаблони всички изглеждат като дизайнерски уебсайтове. Има стотици да избирате, а дизайните да са в крак с най-новите тенденции.

Всеки от тях може да придаде на вашия сайт стилния, професионален вид, от който се нуждае – дори ако изобщо нямате умения за дизайн или кодиране.

Всички шаблони на Wix са категоризирани в типове уебсайтове – като бизнес, блогове, фотография и т.н., и са напълно мобилни отзивчиви. Това означава Вашият уебсайт ще се коригира автоматично, за да отговаря както на размера на екрана за мобилни устройства, така и на таблети.

Wix има повече от 510 персонализирани шаблона, обхващащи всяка индустрия, за която се сетите.

Един недостатък на използването на Wix е, че можете’не превключвайте шаблони, след като вашият сайт е публикуван онлайн. Уверете се, че не’не бързайте да изберете любим шаблон – ако превключите шаблоните по-късно, вие’Ще загубите вашето съдържание и персонализиране.

Ако това’е прекъсвач за сделка за вас, може да предпочитате Squarespace. Squarespace’s шаблоните са по-малко гъвкави от Wix’s, но можете да превключвате между тях, когато пожелаете.

Седнахме с водещ експерт в областта на уеб дизайна, за да получим мнението им за Wix’s шаблони в сравнение с други топ платформи там. Тук’s какво трябваше да кажат:

“Харесва ми Wix, защото има тези кохерентни функции, които текат надолу по страницата. То’s е единственият създател на уебсайт, който има усещане за личност, въпреки че Weebly и Squarespace вероятно следват по-последователни дизайнерски модели”

Персонализиране на дизайна

Wix’s шаблоните са готови уебсайтове сами по себе си. Можете да запазите съдържанието на манекена и да публикувате веднага, ако искате, но да направите сайт свой, вие’Ще трябва да направя някои редакции.

Wix прави основните ощипвания много лесно. Например, за да редактирате текст, просто щракнете върху фиктивния текст и го въведете. Промяната на размера му също е лесен въпрос за плъзгане на плъзгач:

Wix прави лесна работа на основни настройки, като редактиране на текст и промяна на размера на шрифта.

То’също е лесно да качвате съдържание от вашия лаптоп или други онлайн акаунти, като Facebook или Instagram.

Когато започнете да ставате по-креативни, Wix наистина влиза в своето. Вие’Скоро ще откриете, че наистина можете да превърнете този шаблон в нещо специално.

Бутонът за анимация е чудесен пример. Можете да въведете почти всяка функция в живота – заглавие, снимка, меню или каквото и да е друго, като го накарате да увеличава, избледнява или дори да се върти на страницата.

Анимация на Wix EditorДонесете вашия сайт’s функции към живота, като ги анимира с помощта на Wix’s лесен вграден инструмент

Wix също има стотици допълнителни функции на сайта, които можете да добавите, като ги плъзнете върху шаблона.

Можете да добавяте блогове, менюта на ресторантите, формуляри за контакти, музикални плейъри, карти, интерактивни слайдшоу, видео фонове… много повече, отколкото тук имаме място за изброяване!

Веднъж ти’с добавени допълнителни функции, повечето могат да бъдат персонализирани чрез промяна на техния размер и поведение или добавяне на ефекти като анимация.

Wix Editor добави елементДобавете формуляри за контакти, карти, менюта на ресторанта и други – само като плъзнете върху шаблона си.

Wix предлага огромна библиотека от професионални снимки, графики и видеоклипове, всички безплатни за използване на вашия сайт. Wix’Безплатното мултимедийно съдържание може да ви спести тонове време и вземане на решения.

Допълнителна информация

Обзор на Wix шаблони – Щракнете тук, за да видите нашия подробен преглед на Wix’s шаблони.

Страхотни оформления на началната страница, които можете да копирате – Имате нужда от някакъв дизайн inspo? Ето няколко съвета.

Wix’s Инструменти и функции

Докато неговите шаблони и функции крадат шоуто, то’s Wix’s инструменти, които поддържат нещата да тикат зад кулисите.

ние’ще бъда тук цял ден, ако искахме да направим списък всеки единичен на Wix’s инструменти. И така, ние’избрах някои от най-важните, които трябва да разгледате.

App Market

Wix’вградените инструменти са отлични, но могат’не мога да направя всичко. За щастие, ако има’е нещо, което могат’не правя там’s вероятно приложение за Wix, което може.

Wix App Market съдържа стотици функции на сайтове на трети страни, които правят уебсайта ви да прави повече, по-добри.

По принцип това означава, че има определени инструменти, които Wix не ви предоставя като част от основните си услуги, така че за да запълни тази празнота, Wix ви предоставя инсталация на инструменти с външен доставчик на услуги с едно кликване, безпроблемно..

Приложенията на Wix са като ‘плъгини’ можете да добавите към WordPress или ‘разширения’ можете да добавите към Chrome; различни имена, основно едно и също нещо.

Обслужването на собствениците на уебсайтове на Wix е наш приоритет номер едно. Нашата цел е да предложим богат избор от приложения, които предоставят популярните и нишови функции, които Wix потребителите са поискали или които адресират настоящите и бъдещите тенденции на пазара. – Avishai Abrahami, изпълнителен директор на Wix & основател

Приложенията на Wix са много популярни. Понастоящем потребителите на Wix инсталират приложения със скорост 44 000 приложения на ден – това’s 16 милиона инсталации за приложения годишно!

Приложенията излитат от пазара за приложения на Wix със скорост 44 000 всеки ден

Wix App Market включва полезни интеграции като колички за пазаруване, приспособления за чат на живо и маркетингови инструменти. Много от тези приложения са напълно безплатни, въпреки че някои ви предлагат премиум версии за малка месечна такса, така че да имате достъп до още повече функции.

Ето няколко приложения, които наистина оценяваме:

123FormBuilder

123FormBuilder е облачен базиран софтуер, предназначен да работи за всеки бизнес и физическо лице, които трябва да събират данни онлайн и офлайн. Гъвкавата им платформа предлага разнообразни възможности за създаване на всякакъв вид формуляр, анкета, въпросник, тест, анкета и дори графици.

Флип книги

Ако произвеждате печатни материали (като брошури или списания) и искате да ги покажете и онлайн, това е приложението за работата. Flip Books създава цифрови версии на всичките ви най-добри печатни материали. Потребителите могат да обърнат виртуалните страници направо на вашия сайт, без да се налага да изтеглят скучен PDF файл. Предлагат се безплатни и премиум версии.

Ако ти’не сте сигурни какво прави едно приложение, всички приложения на Wix App Market се предлагат с описания, потребителски отзиви и видео демонстрации. Това означава ти’Ще получите доста добра идея, ако приложение’правилно за вас, преди да решите да го използвате.

Допълнителна информация

Wix App Market Review – Едно от многото ни прегледи на Wix, фокусирано върху неговия пазар на приложения.

Помогне & поддържа

Бутоните за въпроси, разпръснати из Wix’s редакторът е малък по размер, но може би полезен!

Всеки бутон отваря кутия, пълна с умни съвети за инструмента’е прикачен към, изготвен от Wix’огромен Помощен център. Някои кутии съдържат дори и видеоурок.

помощен център за редактор на прегледи на wixWix’бутоните за въпросителни въпроси ви водят през използването на редактора – и ви спестяват много време за търсене.

Ако ти’търсите по-лично докосване, можете да се свържете с Wix директно по имейл или телефон от понеделник до четвъртък, 5:00 до 17:00 EST.

Wix не’Понастоящем предлагате поддръжка за чат на живо, но можете да получите своите отговори, като се свържете директно с Wix в социалните медии или от друг потребител в Wix’официален форум.

Интеграция на домейни и социални медии

Ако се регистрирате в някой от Wix’премиум планове, ти’Ще получите безплатно потребителско име за първа година. Цената за подновяване е 16,89 долара годишно и можете също да прехвърлите съществуващ домейн и да го свържете към вашия сайт на Wix, след като надстроите до платен план.

Свързването на уебсайта ви с вашите акаунти в социалните медии е чудесен начин за увеличаване на ангажираността и на двамата. Wix ви позволява да добавяте социални бутони, харесвания, споделяния, емисии и брой последователи във вашия уебсайт, така че хората да могат лесно да ви намерят и следят.

Едно нещо Wix няма’t пукнати все още е многоканална продажба. В момента можете’не продавайте продукти директно в социални медии или пазари, както можете с Shopify и BigCommerce.

SEO

Когато става въпрос за SEO (оптимизация за търсачки), Wix е един от най-добрите създатели на уебсайтове, като ви помага да се класирате високо в Google със своите вградени SEO инструменти. Можете да редактирате мета заглавия и описания, да персонализирате URL адреси и дори да ощипвате заглавния код.

Там’също е цял набор от SEO приложения, достъпни от Wix’s пазар, ако имате нужда от насоки или поддръжка на ключови думи. От собствените ни SEO тестове, само Weebly се доближи до Wix за това колко добри бяха неговите SEO предложения.

Искате ли да научите повече за SEO? Прочетете нашите невероятни ръководства за професионални съвети:

 • Архитектура на уебсайтове
 • Backlinking
 • Текст на котва

Сигурност, архивиране и възстановяване

Всички уебсайтове на Wix се предлагат с вградени SSL сертификати за сигурност. SSL означава ‘Защитен слой на гнездата’, и всичко това наистина означава, че посетителите ви ще познаят сайта, който те’отново е безопасно, благодарение на малката икона на катинара, която се показва до вашия URL.

За да ви спре да късате косата в случай, че нещо се обърка, Wix има и удобна функция за автоматично запазване. Няколко версии на вашия уебсайт ще бъдат архивирани, така че можете да възстановите вашия уебсайт до предишна точка за няколко клика. Пфу!

Wix Ascend (маркетинг)

Както подсказва името, Ascend by Wix помага на бизнеса ви да достигне по-високи нива. То’s цялостно решение, което ви позволява да се свързвате с клиенти, да автоматизирате работния си процес и като цяло да популяризирате бизнеса си.

Какво прави Ascend толкова различен? Докато Squarespace и Weebly са въвели повече маркетингови инструменти, пакетът Wix е много по-амбициозен. Тя обхваща 20 продуктови зони, всички на едно място, включително:

 • Чат на живо
 • Wix автоматизации (като персонализирани съобщения и известия)
 • Маркетинг по имейл
 • Публикации в социалните медии
 • SEO

Като звука на това? Ascend by Wix се предлага като отделен абонамент, като варира от едва 9 до 45 долара на месец. Позволявам’Погледнете какво можете да получите на всеки план по-долу.

Планове за възходящи цени

Основен професионален неограничен Сътрудници Оловни форми за улавяне Имейл маркетингови кампании на месец Имейли на месец Кампании в социалните медии на месец
1 5 неограничен
50 150 неограничен
5 20 неограничен
9500 50,000 1000000
5 20 неограничен

Това показва колко Wix може да помогне на бизнеса ви да расте и с три опции за ценообразуване е подходящ за почти всеки. Ще бъде ли вашият уебсайт във възходяща степен тази година?

Цени и съотношение цена / качество на Wix

Никой преглед на Wix не би бил пълен, без да се гледа какво’всъщност ще ви струва. Е, за начало, не става’не трябва да ти струва нещо!

Wix има a безплатен план както и общо седем платени премии, вариращи от $ 13 – $ 49 на месец. Там’s също бизнес решение от висок клас, наречено Wix Enterprise, което струва 500 долара на месец. Колкото по-висок е планът ви, толкова повече функции ще отключите, като премахване на Wix реклами от уебсайта ви и получаване на собствен потребителски домейн безплатно за една година.

Wix има и двуседмична гаранция за връщане на парите, така че ако го направите’не като това, което виждате, можете да поискате възстановяване на суми веднага.

Тук’Погледнете по-отблизо какво получавате с всеки план:

планове за ценообразуване на уебсайтове и електронна търговия(Цените са месечни такси, когато се плащат годишно, без ДДС)

Колкото по-високи са плановете, които вървите, толкова повече функции получавате (и шаблони, и приложения, и поддръжка – повече от всичко!) Плюс това, колкото по-дълго се регистрирате, толкова по-добра стойност ще бъде планът ви.

Например, ако плащате за едногодишен или двугодишен план предварително, можете да спестите между 25% и 43% годишно.

Ако голяма стойност е това, което вие’отново след това, Wix’s Pro планът е за вас. То’е предназначен за малки предприятия, които се нуждаят от брандиране на компанията, за което се грижат. Получавате безплатно проектирано лого – обикновено струва 50 долара – и достъп до Ascend, Wix’s маркетингов инструмент.

Wix’Най-популярният план обаче е неговият бизнес неограничен план. Не е изненадващо, че получавате неограничена честотна лента, заедно с достъп до всички Wix’Основни помощни услуги, функции и приложения. Можете дори да създадете свой собствен онлайн магазин с Wix’s отлични инструменти за електронна търговия.

Допълнителна информация

Преглед на цените на Wix – Вижте тук за задълбочена разбивка на какво’и включете във всеки план и разберете кой е подходящ за вас.

Преглед на Wix: Обобщение

Wix улеснява създаването на зашеметяващ, мощен, интерактивен уебсайт за всеки проект, бизнес или идея, която бихте могли да си представите – и можете да го направите всичко следобед, не се изисква кодиране.

Нейните дизайнерски шаблони ви дават голям начален старт. Тя ви позволява да персонализирате широко, като използвате контролите за влачене и пускане, които са по-мощни от тези, които сте’Ще намеря във всеки друг конструктор на уебсайтове.

Wix’Най-добрите премиум функции струват само няколко долара на месец. Те’Отлична стойност – и те’Ще накарам посетителите ви да ви мислят’платих хиляди долари за уебсайт, създаден по поръчка.

ние’d препоръчвам Wix на всеки, който иска да изгради или малък бизнес, или личен уебсайт. За бизнеса Wix разполага с брилянтни шаблони, SEO и маркетингови инструменти и множество приложения, които да ви помогнат да мащабите. За личните сайтове имате всичко необходимо за блогове, портфейли или автобиографии на една ръка разстояние.

Wix не’нямам всичко за всеки, все пак. Функциите му за електронна търговия не са’t толкова мощен, колкото Shopify’s, и то не’не ви позволява да превключвате шаблони или да получите помощ чрез чат на живо – и двете се предлагат от Squarespace.

Нито един от тези недостатъци не е за нас. Например смятаме, че качеството на Wix’Подкрепата повече от превъзхожда факта, че там’няма опция за чат на живо.

То’е лесно да започнете с, и не’не струва и стотинка. Не забравяйте, че всички първокласни планове на Wix се предлагат с двуседмична гаранция за връщане на парите, без зададени въпроси (въпреки че можете да използвате Wix безплатно завинаги, ако искате).

Wix нужда’не ви струва нищо друго освен половин час от вашето време, така че дайте го завихряне! В крайна сметка това’е най-добрият начин да разберете дали е така’наистина е подходящият уебсайт за вас.

Често задавани въпроси на Wix

Експертът за създаване на уебсайтове има за цел да ви предостави честни данни. Че’Ето защо провеждаме собствени проучвания и получаваме пряко, лично разбиране. Щракнете тук за допълнителна информация.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map