Wix-sablonok áttekintése – Hogyan lehet jól megjeleníteni webhelyét!


Wix sablonok áttekintése

Wix sablonok áttekintése


Értékelés

5 csillag az 5-ből

Lásd a Wix sablonokat

A Wix sablonok gyönyörűen kialakítva és mobilkészülékek. Mi’Nagyon lenyűgözött, hogy ezek a tervek hogyan segíthetnek a felhasználók számára’ a webhelyek professzionálisabbak.

A Wix mindig új terveket mutat be, amelyeket a legújabb trendekkel frissítenek be – mégis könnyű használni őket. Ők’minden képzettségi szintre alkalmas.

Jeremy áttekintése

Utoljára 2019. április 16-án frissítették

A Wix sablonok gyönyörűek. Mi nem’Nem tudom, mi az, de minden alkalommal, amikor ránézünk, beletartoznak azok a szavak, amelyek eszünkbe jutnak “szakmai”, “elegáns”, vagy “csiszolt”.

Nagyon sok weboldal-készítő van, mindegyikük rendelkezik erősségeivel és gyengeségeivel.

Bár többségük elég jó munkát végez annak érdekében, hogy lehetővé tegye a nem műszaki weboldalak létrehozását (anélkül, hogy kódokat kellene tanulniuk), sokuk valóban hiányosnak érzi magát, mivel az általuk kínált sablonok csak nem’t elég profi.

Persze, feltöltheti a webhelyet a tartalommal – szinte bárki hozzáadhat képeket és szöveget.

De a varázslat valóban a formatervezésben rejlik, és a Wix sablonok itt ragyognak.

Tervezősablonjaikat frissítik a legújabb tervezési trendekkel, és segítenek webhelyének látogatói számára’ egy benyomás, hogy te’már webhelyét professzionálisan tervezte.

Ezenkívül a Wix mindig új mintákat ad hozzá sablongyűjteményükhöz, ami nagyon tetszik. Ez valami, amit Wix’A versenytársak nem csinálnak.

Bizonyára a sablonjaik némelyike ​​jól néz ki, de általában csak évente egyszer vagy kétszer vezetnek be új sablonokat (a Wix évente többször hoz létre új sablonokat).

Ez azt mutatja, hogy a Wix egy progresszív és innovatív weboldalépítő, és hogy’Ezért gondoljuk őket nagyon erősen.

Több mint 510 Wix sablon ingyen

Valójában nem’Nem számít, milyen típusú webhelyet épít, vannak Wix sablonok az Ön számára.

A Wix több mint 510 prémium sablonnal rendelkezik’A sablonokat egyedileg tervezték vállalkozások, online üzletek, zene, éttermek, vendéglátás, fényképezés, portfólió, kiskereskedelem, divat, kreatív stb. számára..

A Wix tovább megy, és sablonjait több mint 70 alágazatba osztja. Megértik, hogy nem minden üzleti sablon alkalmazható minden vállalkozásra.

Végül is az ügyvédek weboldalának kialakításának meg kell különböznie a vízvezeték-szerelőktől. A zenei rock zenekar weboldalának különböznie kell a klasszikus zenészek weboldalának kialakításától. Esküvői fotós’A weboldalának különböznie kell egy utazó fotóstól’honlapján.

Osztályozzák a sablonokat, így ez megkönnyíti a sablonok megtalálását’amelyek relevánsak az Ön által létrehozott webhely típusához.

wix sablonkategóriák

Feliratkozhat egy ingyenes fiókra a Wix segítségével, hogy kipróbálhassa a sablonokat és a weboldal készítőjét (ide kattintva megtekintheti a Wix teljes áttekintését).

Csak válasszon egyet a sablonok közül, és elkezdheti képeket, diavetítéseket és egyéb tartalmakat a weboldalra húzni. A Wix megkönnyíti az indítást, és a Súgó funkció valóban az egyik jobb, mint a többi weboldalépítő között..

Legnépszerűbb Wix sablonok

Ha te’Ha nem biztos abban, hogy melyik Wix sablonokkal kezdje el, akkor megteheti nézd meg “Legnepszerubb” sablonok. Ez nagyszerű kiindulási pont, mint te’Látni fogja, hogy mely sablonok népszerűek azonnal.

Íme néhány néhány legjobban értékelt sablon:

Fotó studió
wix sablonok

Étel & italok
wix sablonok

Élelmiszer-fotózás
wix sablonok

Kiskereskedelem
wix sablonok

alkalmasság
wix sablonok

Tanácsadók / tanácsadók
wix sablonok

Szolgáltatások
wix sablonok

szalon
wix sablonok

Ha nem’Ha nem lát olyan sablonokat, amelyek érdekelnek, a Wix sokkal népszerűbb sablonokat kínál több mint 70 iparág számára – kattintson ide, ha meg szeretné tekinteni.

Valódi példa webhelyek Wix sablonokkal

Ha néhány inspirációra van szüksége arról, hogy a többi felhasználó hogyan használja a Wix sablonokat, kattintson ide.

te’Látni fogja az élő webhelyek széles skáláját, és A legjobb az egészben, ha egyszer rákattint ezekre a webhelyekre, akkor megmondja, mely sablonokat használják a webhelyek.

wix sablonok

Ezt a funkciót nagyon hasznosnak találtuk, különös tekintettel arra, hogy megnézhessük, mit csinálnak más Wix felhasználók a weboldalak kialakításával.

enged’szembe kell nézni’kihívást jelent a webhely nulláról történő megtervezése. Tehát képesek leszünk arra, hogy más emberekre nézzenek’A weboldalak, és annak ismerete, hogy melyik Wix sablonokat használják, nagyon hasznos lesz az induláshoz.

Wix sablonok áttekintése videó

HTML5 sablonok

A Wix sablonok HTML5 alapú sablonok, így a legfrissebb kódokat használják annak biztosítására, hogy a tervek SEO-barátságosabbak és a mobil eszközökkel is kompatibilisek legyenek (például iPhone, iPad és iPod).

Ez segít abban, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa a látogatói számára, amikor a weboldalra szállnak le. Az utolsó dolog, amit szeretne, az, hogy a látogatók másképp látják az Ön webhelyét, mint ahogyan azt nézik. Ez az oka annak, hogy a Wix jó webhely-készítő választás, mivel sablonuk nemcsak elegáns és profi, hanem a legújabb technológiával is készültek.

Tekintse át a következtetést

Ez az útmutató hasznosnak bizonyult?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map