Wix SEO-gennemgang: Sådan rangeres du med Wix

Wix SEOSøgemaskineoptimering (SEO) er vigtig for at kunne lykkes online. Der er næsten 200 millioner aktive websteder derude (og tæller), og kun så mange af dem kan skille sig ud. Det smukkeste sted i verden er ikke’Det er meget værdifuldt, hvis ingen kan finde det. Wix har du dækket på smukke steder, men er det noget godt for SEO?


Det korte svar er, “Ja”.

Wix har arbejdet hårdt for at indhente konkurrenterne WordPress og Weebly i de sidste par år. I dag kan det prale med en lang række SEO-funktioner, der er praktiske og lette at bruge.

Websteder, der bruger Wix, har ingen problemer med at komme til toppen af ​​søgemaskinens resultater.

Selvom der er andre bygherrer med stærkere avancerede funktioner, er Wix en god pasform til små virksomheder, blogs og personlige websteder.

Vi’Vi har testet dens funktioner for at se, hvordan de matcher med andre webstedsbyggere, og sporet de bedste tip til succes med Wix SEO. Vi har alle de oplysninger, du har brug for for selv at beslutte, om Wix er det rigtige for dig og dit websted.

Se vores snapshot af Wix i denne oversigttabel nedenfor for at få en hurtig fornemmelse af, hvordan vi vurderer det.

Vi’har skitseret fordele og ulemper med en mere grundig opdeling nedenfor. Hvis du allerede har Wix og leder efter oplysninger om, hvordan du forbedrer din placering, vi’vi har også sammensat vores top tip.

Kort overblik: Fordele og ulemper ved Wix SEO

En af Wix’s vigtigste salgssteder som en webstedsbygger er dens brugervenlighed, og det samme gælder dets SEO-funktionalitet. Wix har alle de grundlæggende SEO-funktioner indbygget, og de fleste af de avancerede også.

Fordele

 • Ingen kodning kræves. Du don’t har brug for nogen kodningsfærdigheder for at bruge Wix SEO, hvilket er fantastisk. SEO kan være en smule skræmmende for nykommere, men Wix holder det enkelt og intuitivt.
 • SEO er indbygget. der’er ikke nødvendigt at rod med plugins og widgets. SEO-funktionalitet er indbygget i Wix-instrumentbrættet, hvilket betyder, at du kan fokusere på indholdet.
 • Google-integration. Det er meget, meget nemt at tilslutte Wix-websteder til Google Analytics og Google Search Console (som begge er super nyttige til SEO).

Wix SEO 301 omdirigeringsgrænsefladeWix holder potentielt vanskeligt SEO-arbejde som 301 omdirigeringer simpelt

Ulemper

 • Avanceret SEO er vanskeligere. Wix er fremragende til kerne SEO, men det er ikke’t godt til de bedre ting. Marginalerne kan være temmelig fine når det kommer til søgeresultater, og Wix gør det ikke’t ud over det grundlæggende.

Wix’s SEO er en fremragende pasform til små virksomheder og bloggere. Det dækker alle de grundlæggende med en brugervenlighed, der giver dig mulighed for at fokusere på indhold. SEO er ikke’t bare for teknikere mere. Med Wix kan enhver gøre det.

Wix SEO-funktionskontroleliste

Feature Hvad er det? Er det inkluderet?Metatitel

Meta beskrivelse

Tilpassede webadresser

Overskrifter

Billede alt tekst

God hastighed & oppetid

Mobilvenlig

301 omdirigeringer

SSL-kryptering (HTTPS)

Sitemap

Google Analytics

Google Search Console

Integration af sociale medier

Vejledning til søgemaskiner

Kanoniske tags

Strukturerede data

Fortæller søgemaskiner og brugere, hvad siden handler om.Ja… Hver side og indlæg har sin egen SEO-afdeling. Der kan du udfylde vigtig info og få vist et eksempel på, hvordan siden vises i søgeresultater.
En chance for at udvide indholdet i titlen ved at opsummere, hvad brugerne kan forvente, og hvorfor de skal klikke på din side.Ja
Tillader dig at lave webadresser, der reflekterer indholdet i stedet for et tilfældigt virvar af tal og bogstaver. eksempel.com/article/wix-seo-guide er meget mere informativ end website.com/hds73tghaJa
Underoverskrifter, der viser søgemaskiner (og læsere), hvordan du’har struktureret dit indhold.Ja
Google er smart, men det’er ikke (endnu) smart nok til at vide med sikkerhed, hvad et billede viser, eller hvorfor det er’er relevant. Alt-teksten beskriver billederne på dit websted.Ja… Klik på et billede, gå til dets indstillinger, og det’s en af ​​de sektioner, du kan udfylde.
Websteder er hurtige at indlæse og er pålidelige ‘Direkte’ mere end 99% af tiden.Ja
Websteder er nemme at bruge på mobilenheder og gennemgås (forstås) let af søgemaskiner.Ja… Træk-og-slip-editoren giver dig mulighed for at redigere dit websted såvel på mobil som på skrivebord. dens ‘Sidelayoutoptimering’ gør sider mobilvenlige med et enkelt klik.
Hvis du ændrer en sidens URL fra X til Y, betyder 301 omdirigeringer, at folk ledes til den nye side, selvom de bruger den gamle adresse.Ja… Dette er indbygget direkte i instrumentbrættet. Du lægger den gamle URL i en boks og den nye URL i en anden. Enkel.
SSL (Secure Sockets Layer) opretter et sikkert, krypteret link mellem en webserver og en browser. Søgemaskiner begynder at straffe websteder uden SSL, så dette er vigtigt. Plus det’er bare god praksis.Ja… Alle Wix-websteder har HTTPS og er forsynet med SSL-certifikater.
En komplet liste over sider på dit websted, der fortæller søgemaskiner, hvordan det er’s struktureret. Prøv at tilføje ‘/sitemap.xml’ til slutningen af ​​et websted’s URL for selv at se!Ikke helt… Dit Wix-sted har et sitemap, men du’Jeg skal gå til Google Search Console for at administrere det.
Et freemium Google-værktøj, der giver dig mulighed for at se data om dit websted, fra sidespecifik trafik til brugerdemografi.Ja… Du skal blot klikke på ‘+ Nyt værktøj’ i Wix Site Manager og indtast din Google Analytics-kode.
Et gratis Google-værktøj, der viser, hvordan dit websted fungerer i søgeresultater.Ja… Forbindelse til Google Search Console er et af trinnene i Wix SEO Wiz-værktøjet.
Indbygget funktionalitet, som brugerne kan dele dit indhold på sociale medier.Ja
Nogle gange skal et websted ‘tale’ til søgemaskiner, der beder dem om ikke at indeksere bestemte sider.Ja… Hver side har sine egne SEO-indstillinger. Hvis du ikke gør det’t vil have en side til at vises i søgeresultater, du markerer bare ‘Skjule’ mulighed.
Hvis du har flere versioner af den samme side, kanoniske tags giver dig mulighed for at vælge, hvilken søgemaskine der skal fokusere på. Dette forhindrer dem i at konkurrere med hinanden.Ja
En måde at give søgemaskiner mere information om dine sider. Kender du de stjernevurderinger, du ser i søgeresultaterne? At’s strukturerede data. Og det’er kun en type tusinder. Søgemaskiner elsker strukturerede data, fordi det hjælper med at matche brugere med relevant information.Slags… Strukturerede data er ikke’t indbygget i Wix så glat som du kunne forvente. Du kan tilføje det selv, men det kan være vanskeligt. Med de rigtige plugins’er faktisk lettere at tilføje strukturerede data i noget som WordPress.

7 tip til at få mest muligt ud af Wix

Hver webstedsbygger har styrker og svagheder… og quirks. En Ferrari’er ikke meget godt, hvis du ikke gør det’Jeg ved, hvordan man får det ud af første gear. Med det i tankerne er her vores tip til at få mest muligt ud af Wix SEO.

 1. Udnytte Wix SEO Wiz. Det vil oprette en brugerdefineret SEO-plan for dig baseret på blot et par spørgsmål. Det’er ikke den mest grundige plan, men det’er en fremragende introduktion, hvis du’er ny på SEO. Det giver dig endda resultater, når du opfylder dine mål. Vi’er ikke sikker på, at vi’kalder jeg nogensinde SEO sjovt, men Wix giver det en beundringsværdig gå.
 2. Få det rigtige. Du’d blive forbløffet over hvor mange websteder der ikke er’t laver endda core SEO korrekt. Se på resultaterne på side to næste gang du søger efter noget, du’Jeg kan se, hvad vi mener. Wix giver dig alt hvad du har brug for for at tale med søgemaskiner. Don’t skårne hjørner. Nogle gange er alt det, der kræves for at placere toppen, konsekvent.
 3. Fokus på mobil. Wix er fremragende til at fremstille mobilvenlige websteder, og Google belønner mobilvenlige websteder. Lektie? Tag den ekstra tid til at gøre dit websted så godt, som det kan være på mobil. Søgemaskiner vil elske det, og lige så vigtigt er det også dine brugere.
 4. Gør fuld brug af dine metabeskrivelser. Den anbefalede tegngrænse til er 160 (130 for mobil) – brug den. Det’er din eneste mulighed for at forklare, hvorfor søgere skal klikke på dig. Brug det. Tests antyder, at længere beskrivelser forbedrer brugerengagement.
 5. Indsend et sitemap. Sitemaps er vigtige for SEO. De fortæller søgemaskiner, hvad’s på dit websted, hvordan det er’er struktureret, og hvor man kan finde det. Sitemaps er en af ​​de få ting, Wix vandt’t passe på for dig, så det’er ekstra vigtigt, at du opretter en Google Search Console-konto og sørger for alt’er i orden.
 6. Opret forbindelse til Google Analytics. Ingen webstedsbygger kan give trafikindsigt, som Google kan. Google Analytics er guldstandarden for webanalyse og det’er gratis! Forbind din Wix-konto til Google Analytics og dig’Jeg åbner en helt ny verden af ​​nyttige data om, hvordan du kan forbedre dit websted.
 7. Fortsæt med at lære om SEO. Wix er fantastisk til ‘jump-start’ din søgemaskineydelse, men for langvarig succes lønner det sig at lære mere om SEO mere dybtgående. Der er masser af gode ressourcer derude, men vi anbefaler The Beginner’s Vejledning til SEO af Moz til at komme i gang.

En vigtig styrke ved Wix er, at det lader dig opbygge dit websted omkring dit indhold. Uanset webstedsbyggeren dig’Når du bruger, er den bedste måde at udføre godt i søgeresultaterne at være interessant og / eller nyttig. Google er ikke’t er interesseret i websteder, der prøver at spille systemet. Fokuser på dit websted, udfør smart SEO, så resultaterne kommer.

Wix SEO: Vi beder en ekspert

Mark Preston, en SEO-ekspert, flyttede sit meget succesrige websted fra WordPress til Wix. Til hans overraskelse så hans websted a kæmpe løft som resultat.

Vi fik fat på ‘ligesået SEO’ guru for at diskutere Wix’s SEO-funktionalitet, find ud af, hvordan han gik fra Wix-skeptiker til Wix-fan:

Wix SEO ifølge Mark Preston (SEO Trainer, højttaler og konsulent)

Q: Hvilke nyligt udgivne (sidste 6 måneder) Wix SEO-funktioner har du fundet mest værdifulde?

EN: Wix frigav ‘Avanceret SEO-funktion’ som giver dig mulighed for at ændre det kanoniske tag og tilføje strukturerede data til individuelle sider. For at få rangeret i det fremhævede uddrag (position 0) er det en massiv bonus at kunne tilføje skema til siden.

Q: Hvilke SEO-funktioner mangler Wix stadig? Hvordan har dette holdt dig tilbage fra at optimere ydelsen på dit websted?

EN: Jeg vil sige at være vært for billeder, der er knyttet til domænet. Jeg ved dog, at Wix har dette på sit udviklingsplan.

Q: Baseret på din oplevelse, hvad er de mest almindelige misforståelser af Wix’s SEO muligheder?

EN: Opfattelse af WIX er baseret på forældet viden og information. SEO’er prøvede Wix for et par år siden, og det var papirkurven, så de mener stadig, at det er skrald. Wix har foretaget enorme forbedringer i løbet af de sidste 18 måneder, som folk uden for Wix-samfundet ikke er klar over.

Den største misforståelse skal være – “WIX er ikke godt for SEO”. Det er ikke sandt, som jeg har bevist inden for min Wix SEO case study, hvilket skabte en anseelse inden for SEO-samfundet.

Wix Succeshistorier

Beviset ligger i budding. Det’det er godt og godt at tale om SEO-teori, men hvad der betyder noget er resultater. Her er nogle eksempler på, at Wix-websteder overgår deres konkurrenter i søgeresultater.

Det Cuts & Blaises Barbershop i London. Type ‘barbers stoke newington’ og der er de lige øverst. De har endda funktion i Google Maps! Cuts & Blåmerder er et fremragende eksempel på rangordning for højre søgeord snarere end de mest populære.

rangerer toppen på google med wix seoToppladsen på Google er uvurderlig

Marine Corps Aviation Association. Denne hjemmeside blev sammensat om to dage! Det rangerer nu for over 190 nøgleord, hvilket sikrer, at de, der leder efter webstedet, let kan finde det. Afhængigt af hvad dit websted er til, undertiden det’er bare et tilfælde af prikker i’s og krydser t’s.

Long John Silver’s kører på Wix, der vises, når folk i USA søger en lokal takeaway. Ser også godt ud, hvilket ikke’t ondt.

Disse er alle meget forskellige steder, og der’tusinder mere, hvor de kom fra. Wix leverer alle de værktøjer, du har brug for til succesfuld SEO. Fokuser på dit indhold / din tjeneste, gør SEO bedste praksis, og placeringerne kommer.

Wix SEO Battle

Sidste år besluttede Wix at afvikle Wix SEO-debatten en gang for alle ved at vælge to agenturer til at prøve at rangere højest efter søgeterm ‘Wix SEO’ over en seks måneders periode. Et agentur – the ‘Wix elskere’ – konkurrerede med et Wix-bygget websted, mens det andet – ‘Wix Haters’ – var fri til at bruge enhver platform.

Wix SEO Battle

Det ‘Wix elskere’, Marie Haynes Consulting kom ud på toppen. På trods af at der er nogle alvorlige kontroverser omkring gyldigheden af ​​eksperimentet, endda ‘Wix Haters’ indrømmede:

[Wix har] forbedret deres værktøjer enormt og har løst nogle af de store SEO-problemer, der tidligere plagede deres brugere.

Endelig dom: er Wix for dig?

Wix er fremragende, hvis du’er ikke helt komfortabel med SEO. Dens indbyggede support og rådgivning gør det til en fantastisk måde at lære det grundlæggende, og avancerede teknikker kan stadig bruges, når du føler dig mere komfortabel med processen.

Hvis du betragter dig selv som en SEO-whiz, Wix’s konstant håndholdning kan komme på dine nerver efter et stykke tid. For mere kontrol gennem en lidt clunkier interface kan udbydere som Squarespace eller WordPress muligvis være en bedre pasform for dig.

Du kan være sikker på, at du kan rangere med Wix og rangere godt.

Det virkelige spørgsmål er, om du føler dig godt tilpas med dens SEO-værktøjer, og den eneste måde at vide det helt sikkert er at prøve det selv.

Wix’s gratis prøveversion inkluderer de fleste af dens SEO-funktioner, så du kan få en fornemmelse af dens funktioner uden at udlevere en cent. Giv det en drejning.

Fundet denne vejledning hjælpsom?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me