Wix шаблони преглед – как да направите вашия уеб сайт да изглежда добре!


Wix шаблони преглед

Преглед на Wix шаблони


оценка

4,5 от 5 звезди

Вижте Wix шаблони

Шаблоните за Wix са красиво изработени и готови за мобилни устройства. ние’наистина съм впечатлен от това как тези дизайни могат да помогнат на потребителите’ уебсайтовете изглеждат по-професионални.

Wix винаги представя нови дизайни, които са актуализирани с най-новите тенденции – но въпреки това ги правят лесни за употреба. Те’подходящ е за потребители от всички нива на умения.

Преглед от Джеръми

Последно актуализирано на 16 април 2019 г.

Шаблоните на Wix са красиви. Ние не’не знам какво е, но всеки път, когато ги гледаме, думите, които влизат в съзнанието ни, включват “професионален”, “стилен”, или “полирани”.

Има много създатели на уебсайтове, всеки със своите силни и слаби страни.

Въпреки че повечето от тях вършат доста добра работа, като позволяват на нетехнологиите да създават уебсайтове (без да се налага да учат кодове), много от тях наистина се чувстват непълноценни в това, че шаблоните, които ви предлагат, просто не са’t достатъчно професионален.

Със сигурност можете да попълните уебсайта със съдържание – почти всеки може да добавя снимки и текст.

Но магията наистина е в дизайна и тук шаблоните на Wix наистина блестят.

Техните шаблони за дизайн се актуализират в съответствие с най-новите тенденции в дизайна и помагат на посетителите на вашия уебсайт’ впечатление, че вие’имах вашия уебсайт, проектиран професионално.

Освен това Wix винаги добавя нови дизайни към своята колекция от шаблони, което е нещо, което наистина харесваме. Това е нещо, което Wix’s конкурентите не правят.

Уверете се, че някои от техните шаблони са прилично изглеждащи, но обикновено въвеждат нови шаблони само веднъж или два пъти годишно (Wix създава нови шаблони няколко пъти в годината).

Това ще ви покаже, че Wix е прогресивен и иновативен създател на уебсайтове и това’Ето защо мислим доста силно за тях.

Над 510 Wix шаблона безплатно

Наистина няма’няма значение какъв тип уебсайт изграждате, за вас има шаблони на Wix.

С над 510 първокласни шаблона, Wix’s шаблоните са уникално проектирани за бизнес, онлайн магазини, музика, ресторанти, гостоприемство, фотография, портфолио, дребно, мода, креатив и т.н..

Wix отива още повече и категоризира шаблоните им в над 70 под-индустрии. Те разбират, че не всички бизнес шаблони са приложими за всички бизнеси.

В крайна сметка дизайнът на уебсайт за адвокат трябва да се различава от дизайна на водопроводчик. Уебсайт за музикална рок група трябва да се различава от дизайна на уебсайт за класически музиканти. Сватбен фотограф’уебсайтът трябва да е различен от пътуващия фотограф’s уебсайт.

Те категоризират своите шаблони, така че това ви улеснява да намерите шаблон, който’s съответства на типа уебсайт, който изграждате.

wix шаблони категории

Можете да се регистрирате за безплатен акаунт с Wix, за да изпробвате техните шаблони и създател на уебсайтове (кликнете тук за пълния ни преглед на Wix).

Просто изберете и изберете някой от шаблоните и можете да започнете да влачите и изпускате снимки, слайдшоута и друго съдържание в уебсайта. Wix ви прави доста лесно да започнете, а функцията им за помощ наистина е една от най-добрите сред другите създатели на уебсайтове.

Най-популярни шаблони за Wix

Ако ти’не сте сигурни с кои шаблони за Wix да започнете, можете да вижте техните “Най – известен” шаблони. Това е страхотна отправна точка, както и вие’Ще видя кои шаблони са популярни веднага.

Ето само няколко най-високо оценени шаблона:

Фото студио
wix шаблони

Храна & напитки
wix шаблони

Фотография на храните
wix шаблони

На дребно
wix шаблони

фитнес
wix шаблони

Съветници / Консултанти
wix шаблони

Услуги
wix шаблони

салон
wix шаблони

Ако не си’не виждате шаблони по-горе, които ви интересуват, има много по-популярни професионални шаблони от Wix за над 70 различни индустрии – щракнете тук, за да ги видите.

Реални примери уебсайтове с Wix шаблони

Ако имате нужда от вдъхновение за това как другите потребители използват Wix шаблони, щракнете тук.

Вие’Ще видите широк спектър от уебсайтове на живо и най-добрата част е, че след като кликнете върху някои от тези уебсайтове, той ще ви каже кои шаблони използват уебсайтовете.

wix шаблони

Ние намерихме тази функция за много полезна, особено като можем да видим какво правят другите потребители на Wix с дизайна на уебсайта си.

Позволявам’с него, то’е предизвикателство да се изработи уеб сайт от нулата. Така че можете да се вдъхновите, като погледнете други хора’уебсайтовете и знаейки кои шаблони за Wix използват, ще бъдат много полезни, за да започнете.

Wix шаблони Преглед на видео

HTML5 шаблони

Шаблоните на Wix са базирани на HTML5 шаблони, така че те използват най-съвременните кодове, за да гарантират, че дизайните са по-удобни за SEO и че са съвместими и с мобилни устройства (като iPhone, iPad и iPod).

Това помага да осигурите най-доброто преживяване за посетителите си, когато кацнат на уебсайта Ви. Последното нещо, което искате е, че посетителите ви виждат вашия уебсайт по различен начин от това как го преглеждате. Ето защо Wix е добър избор за създаване на уебсайтове, тъй като техните шаблони са не само стилни и професионални, но и създадени с помощта на най-новите технологии.

Заключение за преглед

Намери това ръководство за полезно?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me