Wix sub microscop

Wix este gigantul constructor de site-uri web. Tu’Probabil că le-am văzut reclamele și tu’Probabil că ați fost pe site-uri web făcute de ei, dar dacă doriți să aflați mai multe, voi’re la locul potrivit. Noi’mă uit la Wix’istoria s, cum să o folosească și cine’s pentru. Cu o listă de întrebări frecvente (întrebări frecvente), plus link-uri către articolele noastre detaliate, dumneavoastră’Voi lăsa sentimentul luminat. Deci, ce este Wix? Și poate fi doar constructorul de site-uri perfect pentru dvs.? Lăsa’am început…


 

Ce este Wix?

Wix este un constructor de site-uri online care te ajută să creezi un site web de la zero. Aceasta’este faimos pentru editorul drag and drop, ceea ce înseamnă că puteți construi un site web selectând elemente dorite (de ex. hărți, imagini sau butoane) și trăgându-le până unde doriți pe pagina web. Este într-adevăr atât de ușor. Tu nu’nu aveți nevoie de experiență de codificare, abilități tehnice sau software de înaltă performanță; tot ce trebuie cu Wix este de câteva clicuri și un pic de creativitate!

Faptul că’Este atât de simplu de utilizat îl face un constructor de site-uri extrem de popular. Peste 132 de milioane de oameni folosesc Wix în toată lumea! 82% dintre clienții abonați la Wix rămân cu ei un an sau mai mult, iar utilizatorii noi se înregistrează tot timpul, cu o medie de 45.000 de înscrieri noi în fiecare zi. De fapt, între aprilie și iunie 2018, o imensitate 5,8 milioane de utilizatori înregistrat la Wix.

După cum puteți vedea’avem scoruri înalte constant și sunt de fapt ale noastre cel mai bun constructor de site-uri web. Nu numai că este ușor de utilizat, dar puteți crea site-uri web cu aspect profesional, fără experiență tehnică. Vrei dovada? Mai jos puteți vedea calitatea site-ului web care poate fi realizat pe Wix:

wix site web de constructor de site webProducătorul de site-uri Wix creează site-uri profesionale și estetice pentru profesioniști, precum și proiecte personale – acesta este un site web pentru fotografie numit Louise Amelie Whitehouse.

În imaginea de mai sus este un site web de fotografie realizat cu ajutorul site-ului web Wix. Aceasta’este doar unul dintre numeroasele site-uri web profesionale cu aspect Wix online.

Citiți-ne Wix Review în profunzime pentru mai multe informatii.

 

Istoria Wix

Wix a fost început în 2006 de trei dezvoltatori israelieni, Avishai Abrahami, Nadav Abrahami și Giora Kaplan. Când au încercat să creeze propriul site web pentru o idee de afaceri, și-au dat seama cât de dificil, consumator de timp și costisitor poate fi. Așa că au decis să construiască Wix, pentru a face ușor accesul online pentru toată lumea indiferent de bugetul sau abilitatea tehnică.

Până în 2009, Wix avea 1 milion de utilizatori, care a crescut la 10 milioane până în 2011.

interesul wix în timpWix a crescut în popularitate și dimensiuni de-a lungul anilor, așa cum se arată în acest grafic care arată interesul crescut pentru Wix în timp.

De-a lungul anilor, Wix a lansat numeroase actualizări și programe software, cum ar fi Wix ADI, care utilizează inteligența artificială pentru a crea un site web pentru dvs., și App Market care vă permite să creșteți site-ul dvs. prin adăugarea de aplicații la paginile dvs. web. ei’De asemenea, am lansat noi editori pentru a menține constructorul de site-uri web Wix actualizat și actualizat.

Astăzi are peste 132 de milioane de utilizatori din 190 de țări din întreaga lume, cu birouri în Israel, SUA, Lituania, Germania, Brazilia și Ucraina.

 

Cum se utilizează Wix

Wix satisface toată lumea. Îl poți folosi cum îți place. Dacă doriți să codați, puteți utiliza Wix Editor, dar de departe cel mai obișnuit mod de a utiliza Wix este cu drag and drop.

Tragere și plasare vă oferă libertatea de a crea un site web elegant dintr-un șablon. Pur și simplu selectați elementul pe care îl doriți pe pagina dvs. (de exemplu, o imagine, un formular de contact), îl trageți până unde doriți și îl aruncați!

Cand tu’reproiectați un site web, ceea ce vedeți pe ecran este exact cum va arăta odată’sunt vii.

Wix’Printre caracteristicile suplimentare se numără Planuri de comerț electronic, care vă permit să vindeți produse, să gestionați rezervările și să acceptați plățile prin intermediul site-ului dvs. web. Wix ADI (Artificial Design Intelligence) utilizează inteligența artificială pentru a crea automat un site web pentru tine! În plus, aveți o gamă largă de șabloane super elegante într-o gamă de industrii din care să alegeți și opțiunea de a adăuga videoclipuri și multimedia pe site-ul dvs. web – Wix bifează toate casetele..

Cât te costă asta? Adevărul este că nu’nu trebuie să vă coste nimic! Wix are un plan gratuit pe care poți rămâne pe vecie. Dar când doriți să faceți upgrade, astfel încât să puteți vinde prin site-ul dvs. sau să folosiți propriul nume de domeniu personalizat, cel mai ieftin plan începe de la doar 5 dolari pe lună. Există diverse planuri premium în funcție de ceea ce ai nevoie de pe site-ul tău – poți citiți mai multe în Wix Pricing Review.

 

Cine este Wix For?

Cu peste 500 de șabloane personalizabile, și opt planuri de prețuri de diferite niveluri (inclusiv versiunea gratuită), Wix își propune să aibă ceva pentru toată lumea. Iată doar câteva dintre persoanele care folosesc Wix:

 • Proprietari de afaceri
 • Proprietarii de magazine online
 • Fotografi
 • muzicieni
 • Designeri
 • Proprietarii de restaurante
 • Bloggeri
 • Artiști
 • Profesori
 • Evenimente de afaceri
 • Călătorie & afaceri turistice
 • cosmeticieni

Revista noastră Wix prezintă mai multe detalii pe Wix’s funcții, șabloane, planuri de preț și multe altele.

 

Vă recomandăm Wix?

Vă recomandăm Wix datorită ușurinței sale excelente de utilizare, a valorii pentru bani și a flexibilității creative.

Funcția drag and drop este incredibil de ușor de utilizat, potrivită pentru începători și intuitivă în design. Puteți crea un site elegant și cu aspect profesional în câteva ore, fără a fi necesară absolut nicio codare sau zgârierea capului!

Gama de șabloane satisface o mare varietate de industrii și stiluri personale – cu peste 500 de teme din care să alegeți, într-adevăr este ceva pentru toată lumea. Numeroasele aplicații și caracteristici disponibile fac o alegere excelentă indiferent dacă’refaceți un blog personal sau lansați afacerea online. Aveți tone de control creativ, astfel încât să puteți face site-ul dvs. web exact așa cum doriți, fără să vă faceți griji în legătură cu probleme tehnice.

Bucuria lui Wix este că puteți crea un site foarte personalizat rapid, ieftin și fără a cunoaște o singură linie de cod.

 

Întrebări frecvente

Ce este Wix?

Wix este un constructor de site-uri online care folosește un editor ușor de aruncare și aruncare, astfel încât să puteți edita pagina pe măsură ce apare odată publicată. Puteți crea propriul site web fără experiență tehnică.

Cât de scump este Wix?

Wix are un plan gratuit pe care îl puteți rămâne atâta timp cât doriți. Dar, dacă doriți să eliminați anunțurile Wix, utilizați propriul nume de domeniu personalizat sau acceptați plăți prin intermediul site-ului dvs., va trebui să faceți upgrade. Cel mai ieftin plan plătit se numește Connect Domain și pornește de la 5 dolari pe lună. Celelalte planuri cresc în funcție de preț și caracteristici – puteți citi mai multe despre prețuri în revista noastră de prețuri Wix.

Oferă Wix un proces gratuit?

Da, Wix oferă un Proces gratuit de 14 zile pentru toate planurile sale plătite. Acesta este un mod minunat de a încerca funcțiile suplimentare disponibile și de a vedea dacă este’este potrivit pentru dumneavoastră fără niciun risc sau angajament financiar. Planul gratuit nu face’nu aveți o limită de timp, astfel încât să puteți alege cel mai bun timp pentru a face upgrade fără presiune.

Cum funcționează Wix?

Creatorul de site-uri Wix funcționează prin furnizarea de șabloane pre-proiectate dintr-o serie de categorii și industrii diferite pentru care să alegeți. Odata ce tu’Am decis că puteți schimba atât de mult sau cât mai puțin din acest șablon, glisând elemente precum casetele de text și imaginile din jurul paginii, adăugând funcții complet noi sau ștergând conținutul pe care nu îl dați’nu vreau. Citiți recenzia noastră Wix pentru o privire detaliată a acestui constructor de site-uri web.

Pot avea două site-uri web pe Wix?

Da! Puteți crea oricâte site-uri doriți într-un singur cont – deci nu trebuie decât să vă înscrieți o singură dată și puteți avea site-uri nelimitate! Amintiți-vă însă că un plan Premium este valabil doar pentru un singur site – așa că dacă doriți mai multe, puteți plăti pentru planuri suplimentare Premium sau puteți crea mai multe site-uri gratuite fără funcțiile suplimentare.

Oferă Wix găzduire?

da! Wix găzduiește site-ul dvs. pentru dvs., deci nu’nu trebuie să căutați furnizori de găzduire sau să plătiți suplimentar pentru serviciile de găzduire. De fapt, nu’Nu trebuie să mă gândesc deloc la asta: Wix gestionează toate actualizările și partea tehnică a acestui lucru pentru tine, astfel încât să te poți relaxa!

Wix este mai bun decât alți constructori?

Wix este cel mai bun constructor de site-uri web de pe piață. S-a comportat foarte bine în cercetarea noastră și testarea utilizatorilor și oferă o valoare uimitoare pentru bani și control creativ. Dar’nu este singura opțiune acolo! Poti citiți despre top 10 alternative Wix în comparația noastră aprofundată, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai bun constructor pentru dvs..

Wix se află în vârful jocului său, dar concurenții precum Weebly și Squarespace au multe de oferit. daca tu’te simți rupt, de ce nu verifică graficul nostru de comparație pentru o defalcare cot la cot a constructorilor de site-uri de top. Află cine câștigă recenzia noastră Wix vs Weebly, sau aflați mai multe despre argumentele pro și contra celor mai cunoscuți constructori din comparația noastră Wix vs WordPress. daca tu’Caut ceva creativ, citiți Wix vs Squarespace pentru a-ți găsi potrivirea perfectă.

Cine suntem noi?

Aici, la Website Builder Expert, scopul nostru este să vă oferim informații clare, oneste și de încredere pentru a vă ajuta să găsiți răspunsurile’caut.

Noi’Am încercat și testat Wix și am considerat că este cel mai bun constructor de pe piață.

De ce să ne ascultăm? Efectuăm cercetări pentru a scrie articole bazate pe date și echilibrate, deci indiferent dacă’ești un guru începător sau expert tehnic, te poți baza pe noi pentru a-ți oferi un conținut de calitate înaltă și precis.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me