Wix Templates Review – Cum să faceți site-ul dvs. să arate bine!

 

Wix Templates Review

Examinarea șabloanelor Wix


evaluare

4,5 din 5 stele

 

Consultați Șabloane Wix

Șabloanele Wix sunt frumos lucrate și pregătite pentru mobil. Noi’sunt foarte impresionat de modul în care aceste modele pot ajuta utilizatorii’ site-urile web arată mai profesional.

Wix introduce întotdeauna noi modele care sunt actualizate la ultimele tendințe – păstrându-le totuși ușor de utilizat. ei’sunt potrivite pentru utilizatorii de toate nivelurile de calificare.

Recenzie de Jeremy

Actualizată ultima dată la 16 aprilie 2019

Șabloanele Wix sunt frumoase. Nu donăm’Nu știu ce este, dar de fiecare dată când le privim, cuvintele care vin în mintea noastră includ “profesionist”, “stilat”, sau “lustruit”.

Există o mulțime de producători de site-uri, fiecare cu punctele lor forte și punctele slabe.

Deși cei mai mulți dintre ei fac o treabă destul de bună pentru a permite non-tehnologiilor să construiască site-uri web (fără a fi nevoiți să învețe coduri), mulți dintre ei se simt într-adevăr incomplet prin faptul că șabloanele pe care vi le oferă doar nu sunt’nu este suficient de profesionist.

Sigur, puteți popula site-ul cu conținut – aproape oricine poate adăuga imagini și text.

Dar magia este într-adevăr în design și aici este într-adevăr șabloanele Wix.

Șabloanele lor de design sunt actualizate la ultimele tendințe de design și vă ajută să oferiți vizitatorilor site-ului dvs. web’ o impresie că tu’site-ul dvs. a fost proiectat profesional.

În plus, Wix adaugă întotdeauna noi modele la colecția de șabloane, ceea ce ne place foarte mult. Acest lucru este Wix’concurenții nu fac.

Sigur că unele dintre șabloane au aspect decent, dar, de obicei, introduc noi șabloane doar o dată sau de două ori pe an (Wix creează șabloane noi de mai multe ori pe an).

Acest lucru vă arată că Wix este un constructor de site-uri progresiv și inovator, și că’De ce ne gândim destul de mult la ele.

Peste 510 șabloane Wix gratuit

Chiar nu face asta’indiferent de tipul de site web pe care îl construiți, există șabloane Wix pentru dvs..

Cu peste 510 șabloane premium, Wix’șabloanele sunt concepute în mod unic pentru companii, magazine online, muzică, restaurante, ospitalitate, fotografie, portofoliu, vânzare cu amănuntul, modă, creativ, etc..

Wix merge și mai departe și își clasifică șabloanele în peste 70 de subindustrii. Ei înțeleg că nu toate șabloanele de afaceri sunt aplicabile tuturor întreprinderilor.

La urma urmei, un site web pentru un avocat ar trebui să fie diferit de cel pentru un instalator. Un site web pentru o trupă de muzică rock ar trebui să fie diferit de un site de design pentru muzicienii clasici. Un fotograf de nuntă’site-ul web ar trebui să fie diferit de un fotograf călător’site-ul web.

Acestea clasifică șabloanele lor, astfel încât să vă fie ușor să găsiți un șablon care’este relevant pentru tipul de site web pe care îl construiți.

categorii de șabloane wix

Vă puteți înscrie pentru un cont gratuit la Wix pentru a încerca șabloanele și creatorul de site-uri (faceți clic aici pentru revizuirea noastră completă a Wix).

Trebuie doar să alegeți și să alegeți oricare dintre șabloane și puteți începe să glisați și să plasați imagini, prezentări de diapozitive și alte conținuturi pe site-ul web. Wix vă face destul de ușor să începeți, iar funcția lor de ajutor este cu adevărat una dintre cele mai bune dintre alți constructori de site-uri.

Cele mai populare șabloane Wix

daca tu’nu sunteți sigur cu ce șabloane Wix să începeți, puteți vizualizați-le “Cel mai popular” template-uri. Acesta este un bun punct de plecare, ca tine’Voi vedea imediat ce șabloane sunt populare imediat.

Iată doar câteva șabloane de rating:

Studio fotografic
șabloane wix

Alimente & băuturi
șabloane wix

Fotografie alimentară
șabloane wix

Cu amănuntul
șabloane wix

Fitness
șabloane wix

Consilieri / consultanți
șabloane wix

Servicii
șabloane wix

Salon
șabloane wix

Dacă nu ai făcut-o’Nu vă vedeți șabloane de mai sus care vă interesează, există multe șabloane profesionale mai populare de Wix pentru peste 70 de industrii diferite – faceți clic aici pentru a le vedea.

Exemple reale de site-uri web cu șabloane Wix

Dacă aveți nevoie de câteva inspirații despre modul în care utilizatorii utilizează șabloane Wix, faceți clic aici.

Tu’Voi vedea o gamă largă de site-uri web live și cea mai bună parte este că, după ce faceți clic pe unele dintre aceste site-uri, vă va spune ce șabloane folosesc site-urile web.

șabloane wix

Această funcție a fost foarte utilă, mai ales să putem vedea ce fac alți utilizatori Wix cu designul site-ului lor.

Lăsa’mă confrunt cu asta’este dificil să proiectăm un site web de la zero. Așa că puteți să vă inspirați uitându-vă la alte persoane’site-urile web și știind ce șabloane Wix folosesc, vă vor fi foarte utile pentru a vă începe.

Prezentare generală a șabloanelor Wix

Șabloane HTML5

Șabloanele Wix sunt șabloane bazate pe HTML5, așa că utilizează cele mai actualizate coduri pentru a se asigura că design-urile sunt mai prietenoase cu SEO și că sunt compatibile și cu dispozitivele mobile (cum ar fi iPhone-uri, iPad-uri și iPod-uri).

Acest lucru vă ajută să vă asigurați că veți oferi cele mai bune experiențe pentru vizitatorii dvs. atunci când aterizează pe site-ul dvs. web. Ultimul lucru pe care îl doriți este ca vizitatorii dvs. să vadă site-ul dvs. în mod diferit decât modul în care îl vizualizați. Acesta este motivul pentru care Wix este o alegere bună a constructorului de site-uri web, deoarece șabloanele lor sunt nu numai elegante și profesionale, ci sunt create și folosind cele mai noi tehnologii.

Concluzie revizuire

Acest Ghid a fost util?

 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me