Wix Templates Review – Hoe u uw website er goed uit kunt laten zien!


Wix-sjablonen beoordelen

Beoordeling van Wix-sjablonen


Beoordeling

4,5 van de 5 sterren

Zie Wix-sjablonen

Wix-sjablonen zijn prachtig gemaakt en klaar voor mobiel. Wij’ben echt onder de indruk van hoe deze ontwerpen gebruikers kunnen helpen’ websites zien er professioneler uit.

Wix introduceert altijd nieuwe ontwerpen die zijn bijgewerkt naar de laatste trends, maar ze toch gebruiksvriendelijk houden. Ze’opnieuw geschikt voor gebruikers van alle vaardigheidsniveaus.

Beoordeling door Jeremy

Laatst bijgewerkt op 16 april 2019

Wix-sjablonen zijn prachtig. We don’t weet wat het is, maar elke keer als we ernaar kijken, omvatten de woorden die in ons opkomen “professioneel”, “stijlvol”, of “gepolijst”.

Er zijn veel website-bouwers, elk met hun sterke en zwakke punten.

Hoewel de meesten van hen het behoorlijk goed doen door niet-techneuten websites te laten bouwen (zonder codes te hoeven leren), voelen veel van hen zich echt onvolledig omdat de sjablonen die ze u bieden gewoon niet zijn’t professioneel genoeg.

Natuurlijk kunt u de website vullen met inhoud – bijna iedereen kan afbeeldingen en tekst toevoegen.

Maar de magie zit echt in het ontwerp en dit is waar Wix-sjablonen echt schitteren.

Hun ontwerpsjablonen zijn bijgewerkt met de nieuwste ontwerptrends en helpen bezoekers van uw website’ een indruk dat je’We hebben uw website professioneel ontworpen.

Verder voegt Wix altijd nieuwe ontwerpen toe aan hun sjablooncollectie, iets wat we erg leuk vinden. Dit is iets dat Wix’s concurrenten doen het niet.

Natuurlijk zien sommige van hun sjablonen er goed uit, maar ze introduceren meestal slechts één of twee keer per jaar nieuwe sjablonen (Wix maakt meerdere sjablonen per jaar).

Dit laat zien dat Wix een vooruitstrevende en innovatieve websitebouwer is, en dat’s waarom we ze heel goed vinden.

Meer dan 510 Wix-sjablonen gratis

Echt niet’Wat voor type website u ook bouwt, er zijn Wix-sjablonen voor u.

Met meer dan 510 premium-sjablonen, Wix’s sjablonen zijn uniek ontworpen voor bedrijven, online winkels, muziek, restaurants, horeca, fotografie, portfolio, detailhandel, mode, creatief, enz..

Wix gaat nog verder en categoriseert hun sjablonen in meer dan 70 subindustrieën. Ze begrijpen dat niet alle bedrijfssjablonen op alle bedrijven van toepassing zijn.

Een website-ontwerp voor een advocaat moet immers anders zijn dan een ontwerp voor een loodgieter. Een website voor een muziekrockband moet anders zijn dan een websiteontwerp voor klassieke muzikanten. Een trouwfotograaf’s website moet anders zijn dan een reizende fotograaf’s website.

Ze categoriseren hun sjablonen, zodat u gemakkelijk een sjabloon kunt vinden dat’is relevant voor het type website dat u aan het bouwen bent.

wix sjablonen categorieën

U kunt zich aanmelden voor een gratis account bij Wix om hun sjablonen en website-builder te proberen (klik hier voor onze volledige recensie van Wix).

Kies gewoon een van de sjablonen en u kunt beginnen met het slepen en neerzetten van afbeeldingen, diavoorstellingen en andere inhoud naar de website. Wix maakt het vrij gemakkelijk om aan de slag te gaan en hun Help-functie is echt een van de betere onder andere websitebouwers.

Meest populaire Wix-sjablonen

als jij’Weet u niet zeker met welke Wix-sjablonen u moet beginnen? bekijk hun “Meest populair” Sjablonen. Dit is een geweldig startpunt, zoals jij’Ik zie meteen welke sjablonen populair zijn.

Hier zijn slechts enkele best beoordeelde sjablonen:

Fotostudio
wix-sjablonen

Voedsel & Dranken
wix-sjablonen

Food Fotografie
wix-sjablonen

Kleinhandel
wix-sjablonen

Fitness
wix-sjablonen

Adviseurs / Consultants
wix-sjablonen

Diensten
wix-sjablonen

Salon
wix-sjablonen

Als je dat niet deed’Als u geen sjablonen hierboven ziet die u interesseren, zijn er veel meer populaire professionele sjablonen van Wix voor meer dan 70 verschillende industrieën – klik hier om ze te zien.

Echte voorbeeldwebsites met Wix-sjablonen

Als je wat inspiratie nodig hebt over hoe andere gebruikers Wix-sjablonen gebruiken, klik dan hier.

U’Ik zie een breed scala aan live websites, en het beste is dat zodra u op een aantal van deze websites klikt, het u zal vertellen welke sjablonen de websites gebruiken.

wix-sjablonen

We vonden deze functie erg handig, vooral omdat we konden zien wat andere Wix-gebruikers doen met hun website-ontwerp.

Laat’s het onder ogen zien, het’is een uitdaging om een ​​website helemaal opnieuw te ontwerpen. Dus inspiratie opdoen door naar andere mensen te kijken’s websites, en wetende welke Wix-sjablonen ze gebruiken, zullen zeer nuttig zijn om u op weg te helpen.

Wix-sjablonen Overzichtsvideo

HTML5-sjablonen

Wix-sjablonen zijn op HTML5 gebaseerde sjablonen, dus ze gebruiken de meest up-to-date codes om ervoor te zorgen dat de ontwerpen SEO-vriendelijker zijn en dat ze ook compatibel zijn met mobiele apparaten (zoals iPhones, iPads en iPods).

Dit helpt ervoor te zorgen dat u de beste ervaringen voor uw bezoekers biedt wanneer ze op uw website terechtkomen. Het laatste dat u wilt, is dat uw bezoekers uw website anders zien dan hoe u deze bekijkt. Dit is de reden waarom Wix een goede keuze is voor websitebouwers, omdat hun sjablonen niet alleen stijlvol en professioneel zijn, maar ook zijn gemaakt met de nieuwste technologie.

Conclusie bekijken

Vond deze gids nuttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map