15 συμβουλές WordPress

Συμβουλές για αρχάριους WordPress: Δημοσίευση σαν επαγγελματίας

συμβουλές για wordpress για αρχάριους


Αν εσύ’επανέρχεστε στην αναπτυσσόμενη οικογένεια WordPress, δείτε τη λίστα με συμβουλές και κόλπα για αρχάριους του WordPress. Το’Θα κάνω τη ζωή σας ευκολότερη και τον ιστότοπό σας καλύτερα.

Το WordPress τροφοδοτεί το 30% του Διαδικτύου. Οτι’δεν αποτελεί έκπληξη πραγματικά – το WordPress είναι μια ισχυρή πλατφόρμα που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο, να σχεδιάσετε ακριβώς όπως σας αρέσει και να προσθέσετε ό, τι χρειάζεστε. Blogger, επιχειρήσεις, διαδικτυακοί πωλητές: αυτοί’είμαστε όλοι ευπρόσδεκτοι στο WordPress.

Η οικογένεια WordPress περιμένει, αλλά πρώτα πρέπει να δημιουργήσετε και να δημοσιεύσετε τον ιστότοπό σας. Έχοντας μπει στον κόσμο της φιλοξενίας, του SEO, της κωδικοποίησης, των πρόσθετων και άλλων, ίσως χρειαστείτε μερικές εύχρηστες συμβουλές και κόλπα στην πορεία.

Οτι’όπου μπορούμε να βοηθήσουμε. Βάζουμε την εμπειρία, τους ειδικούς και την εξαιρετική τεχνογνωσία του WordPress για καλή χρήση και δημιουργήσαμε αυτήν τη λίστα 15 συμβουλές για αρχάριους στο WordPress.

1

Επιλέξτε τη φιλοξενία σας

Αυτό καλύπτει ένα ευρύ φάσμα συμβουλών από μόνο του, αλλά Η εύρεση του κατάλληλου παρόχου φιλοξενίας για τον ιστότοπό σας στο WordPress είναι απολύτως απαραίτητη για την επιτυχία. Χωρίς φιλοξενία, ο ιστότοπός σας μπορεί’να ζήσετε ζωντανά στο Διαδίκτυο.

Οτι’δεν είναι ο μόνος λόγος’είναι σημαντικό. Ο πάροχος φιλοξενίας σας πρέπει να σας δώσει αρκετούς πόρους για να χειριστείτε την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας, να αποφύγετε όσο το δυνατόν περισσότερο σφάλματα και διακοπές λειτουργίας και να σας δώσει γρήγορες ταχύτητες ιστότοπου.

Πρώτον, πρέπει να βρείτε το σωστό σχέδιο φιλοξενίας για τον ιστότοπό σας – υπάρχουν διάφοροι τύποι, με διαφορετικά επίπεδα λειτουργιών. Υπάρχουν ειδικά προγράμματα φιλοξενίας WordPress, που θα διευκολύνει τη ρύθμιση και τη λειτουργία του ιστότοπού σας – σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά στο Bluehost, όπως’s προς τα κάτω ο καλύτερος πάροχος φιλοξενίας για το WordPress.

συμβουλές wordpress bluehostΤο Bluehost είναι ο καλύτερος πάροχος φιλοξενίας για το WordPress – αυτό’Είναι τόσο καλό, το WordPress το προτείνει πραγματικά! 2

Παρακολουθήστε θεματικές επιδείξεις

Οταν εσύ’επιλέγοντας το θέμα σας, αυτό’είναι καλή ιδέα χρησιμοποιήστε θεματικές επιδείξεις. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δείτε ένα θέμα – και μερικές φορές ακόμη και να το δοκιμάσετε – πριν το δεσμεύσετε.

Το θέμα σας αποτελεί τη βάση του ιστότοπού σας’το σχεδιασμό, έτσι’Είναι σημαντικό να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει, που ταιριάζει στο έργο σας και ότι θα απολαύσετε πραγματικά τη χρήση. Ναι, μπορείτε να προσαρμόσετε το WordPress, αλλά αν δεν το κάνετε’είστε ειδικευμένοι στην κωδικοποίηση ή συνεργάζεστε με έναν προγραμματιστή’είναι λογικό ξεκινήστε με ένα κατάλληλο θέμα.

παράδειγμα επίδειξης θέματος wordpressΗ προεπισκόπηση ενός θέματος σάς επιτρέπει να βλέπετε πώς θα φαίνεται στο διαδίκτυο μόλις το έχετε’δημοσιεύτηκε, και με ορισμένα μπορείτε πραγματικά να επεξεργαστείτε το περιεχόμενο.

Απλώς βρείτε ένα θέμα που σας αρέσει, κάντε κλικ στο “Προβολή επίδειξης” ή “Ζωντανή επίδειξη,” και μπορείτε να δείτε πώς θα φαίνεται στο διαδίκτυο. Εάν σας αρέσει το θέμα και αποφασίσετε να το εισαγάγετε, μπορείτε στη συνέχεια να επεξεργαστείτε το περιεχόμενο επίδειξης για να κάνετε το θέμα πραγματικά δικό σας!

3

Εγκαταστήστε μια προσθήκη SEO

Το SEO (Search Engine Optimization) είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία οποιουδήποτε ιστότοπου. Χωρίς SEO, ο ιστότοπός σας κέρδισε’κατατάξτε υψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης – δεν είναι ιδανικό για να αυξήσετε το κοινό σας! Εκτός εάν εσύ’είσαι ένας πραγματικός επαγγελματίας τεχνολογίας, και ίσως ακόμη και τότε, εσύ’Θα χρειαστεί πιθανώς ένα χέρι βοήθειας με το SEO σας.

Η εγκατάσταση ενός πρόσθετου SEO μπορεί να κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη και ο ιστότοπός σας πολύ πιο επιτυχημένος. Αυτές οι προσθήκες μπορούν να αναλύσουν το περιεχόμενο και τις λέξεις-κλειδιά σας και να διαχειριστούν όλα τα τεχνικά πράγματα, όπως χάρτες ιστοτόπου και robots.txt για εσάς.

Απλώς μεταβείτε στον Κατάλογο προσθηκών WordPress και βρείτε ένα πρόσθετο SEO που σας ταιριάζει. Μπορούμε’να προτείνω το Yoast SEO αρκετά – έχει πάνω από 5 εκατομμύρια ενεργές εγκαταστάσεις και πάνω από 25.000 κριτικές πέντε αστέρων. Οτι’είναι πολλοί ευχαριστημένοι πελάτες!

yoast seo plugin wordpressΤο Yoast SEO είναι ένα δημοφιλές, ισχυρό plugin που βοηθάει σε όλες τις ανάγκες σας στο SEO.

Εδώ’είναι τι μας Εσωτερικός εμπειρογνώμονας SEO Josh Frisby έπρεπε να πω για το πρόσθετο Yoast SEO:

“Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το Yoast SEO φροντίζει τις βασικές ανάγκες SEO, αλλά κάνει πολύ περισσότερα. Στην πραγματικότητα, θα χειριστεί τεχνικές εφαρμογές SEO, δίνοντας στον ιστότοπό σας την καλύτερη δυνατή βάση για την ανίχνευση και την κατανόηση της Google.

Το Yoast SEO σάς δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε rel = κανονικές τιμές, να δημιουργήσετε XML sitemaps και να χρησιμοποιήσετε rel = next και rel = prev, για να αναφέρετε μερικά. Όλα αυτά τα πράγματα γίνονται εύκολα, ειδικά αν εσείς’είσαι αρχάριος και don’δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω. Αφήστε το Yoast SEO να κάνει τη δουλειά για εσάς – δωρεάν!”

4

Εγκαταστήστε το Google Analytics

Το Google Analytics είναι ένα πολύ γνωστό εργαλείο για την παρακολούθηση της απόδοσης, την καταγραφή δεδομένων και την παροχή πληροφοριών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπό σας. Αυτό το καθιστά ένα ανεκτίμητο εργαλείο για τη μέτρηση του ιστότοπού σας’επιτυχία.

Ο καλύτερος (και ευκολότερος) τρόπος εγκατάστασης του Google Analytics είναι με την προσθήκη MonsterInsights. Τόσο το Google Analytics όσο και το MonsterInsights παρέχονται με δωρεάν εκδόσεις. Εσείς’Θα χρειαστώ τον κώδικα παρακολούθησης που σας δίνεται κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας στο Google Analytics και το MonsterInsights θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία εγκατάστασης.

πρόσθετο wordpress monsterinsightsΤο MonsterInsights είναι το συνιστώμενο πρόσθετο για την εγκατάσταση του Google Analytics στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Η εγκατάσταση του Google Analytics σάς επιτρέπει να προβάλετε τα δεδομένα σας απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress, που σημαίνει ότι παρακολουθείτε πόσα άτομα επισκέπτονται τον ιστότοπό σας, πόσο καιρό παραμένουν στον ιστότοπό σας και πολλά άλλα. Με το Google Analytics, όλα αυτά τα χυμώδη στοιχεία είναι στα χέρια σας.

5

Διαλέξτε προσεκτικά το θέμα σας

Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα θέματα για να διαλέξετε, και αυτό’Είναι εύκολο να αισθάνεστε συγκλονισμένοι από την ποσότητα. Η κορυφαία συμβουλή μας είναι να είμαστε επιλεκτικοί, και κοιτάξτε μόνο θέματα ποιότητας.

παραδείγματα θεμάτων συμβουλών wordpressΥπάρχουν χιλιάδες θέματα για να διαλέξετε, επομένως η χρήση της δυνατότητας αναζήτησης είναι ένας καλός τρόπος για να περιορίσετε τις επιλογές σας.

Διαβάζετε πάντα τις κριτικές, επιλέξτε μια που ταιριάζει στο έργο σας και μην κάνετε’Μην φοβάστε να πληρώσετε για ένα premium θέμα. Το’Είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα θέμα που να ανταποκρίνεται σε κινητές συσκευές – αν δεν το κάνεις’εσύ’Θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με το Google και θα δώσετε στους χρήστες κινητής τηλεφωνίας μια κακή εμπειρία στο διαδίκτυο

Ορισμένα θέματα είναι εξοπλισμένα με χαρακτηριστικά. Ενώ αυτό μπορεί να είναι ελκυστικό, πρόσεχε – αυτά τα θέματα μπορούν πραγματικά να επιβραδύνουν τις ταχύτητες του ιστότοπού σας, κάτι που είναι ένα μεγάλο ζήτημα που πραγματικά θέλετε να αποφύγετε. Να είστε επιλεκτικοί, να είστε ελάχιστοι και στο τέλος θα πρέπει να είστε ευχαριστημένοι με το θέμα σας. Εάν όχι, μη’Μην ανησυχείτε – μπορείτε εύκολα να αλλάξετε αργότερα!

6

Συμπίεση των εικόνων σας

Η συμπίεση μιας εικόνας μειώνει το μέγεθος του αρχείου, βοηθώντας τον ιστότοπό σας να λειτουργεί πιο γρήγορα και εξοικονομώντας πολύτιμο χώρο αποθήκευσης.

Η γρήγορη ταχύτητα του ιστότοπου είναι σαν το ιερό δισκοπότηρο της λειτουργίας ενός ιστότοπου. Η επιτάχυνση των χρόνων φόρτωσης μπορεί να αναζωογονήσει νέα ζωή σε διαφορετικά νεκρές σελίδες και τόσο οι επισκέπτες όσο και οι μηχανές αναζήτησης λατρεύουν έναν ιστότοπο γρήγορης φόρτωσης. Οτι’γιατί πρέπει συμπιέζετε πάντα τις εικόνες και τα βίντεό σας.

Υπάρχουν πολλά διαδικτυακά εργαλεία όπου μπορείτε να συμπιέσετε τις εικόνες σας δωρεάν, όπως Kraken.io, ImageResize και Optimizilla. Το μόνο που κάνετε είναι να ανεβάσετε τις εικόνες που θέλετε να συμπιέσετε και, στη συνέχεια, να κατεβάσετε τις τελικές εκδόσεις μόλις αυτές’έχουν βελτιστοποιηθεί. Το’είναι γρήγορο, εύκολο και δεν το κάνετε’Πρέπει ακόμη και να κατεβάσετε οποιοδήποτε λογισμικό.

βελτιστοποίηση εικόνας krakenΈνα δημοφιλές εργαλείο συμπίεσης εικόνας, το Kraken είναι εύκολο στη χρήση και έρχεται ακόμη και με μια δωρεάν έκδοση. 7

Περιορίστε τις προσθήκες σας

Οι προσθήκες προσθέτουν λειτουργικότητα στον ιστότοπό σας. Εκτός αν το θέμα σας συνοδεύεται από ενσωματωμένες λειτουργίες, εσείς’Θα χρειαστούν πρόσθετα για να προσθέσετε λειτουργίες όπως φόρμες επικοινωνίας, ενημερωτικά δελτία ή ζωντανές συζητήσεις στον ιστότοπό σας. Ωστόσο, η ύπαρξη πάρα πολλών προσθηκών μπορεί να επιβραδύνει τον ιστότοπό σας, και ακόμη και βάλτε τον ιστότοπό σας’η ασφάλεια κινδυνεύει.

Εγκαταστήστε μόνο τα πρόσθετα που πραγματικά χρειάζεστε, τα οποία θα ωφελήσουν τους χρήστες και τον ιστότοπό σας – μην’να βάλεις στον πειρασμό να διαλέξεις όσα πιο ωραία μπορείς να βρεις. Οι πρόσθετες προσθήκες κώδικα μπορούν να μειώσουν τον ιστότοπό σας, μειώνοντας τις ταχύτητες φόρτωσης.

Επειδή τα πρόσθετα μπορούν να δημιουργηθούν από οποιονδήποτε, εκεί’είναι πολλές επιλογές και ποικίλα επίπεδα ποιότητας. Οι προσθήκες ελέγχονται επίσημα για ασφάλεια, αλλά όχι για ποιότητα, έτσι το’είναι πάντα το καλύτερο διαβάστε κριτικές χρηστών επισης.

πρόσθετα wordpressΜπορείτε να περιηγηθείτε σε χιλιάδες προσθήκες στον Κατάλογο προσθηκών WordPress. 8

Ρυθμίστε το Gravatar σας

Gravatar; Τι’αυτό είναι?

Το Gravatar σημαίνει Παγκόσμια αναγνωρισμένο Avatar. Το’είναι μια υπηρεσία που ενσωματώνεται στο WordPress για να παρέχει βασικά την εικόνα χρήστη που επισυνάπτεται στον λογαριασμό σας.

παράδειγμα gravatar συμβουλές wordpressΗ εικόνα που εμφανίζεται προσαρτημένη στις αναρτήσεις σας είναι το Gravatar σας και δημιουργεί μια σαφή ταυτότητα – αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν υπάρχουν πολλοί συγγραφείς σε έναν ιστότοπο.

Έχοντας μια εξατομικευμένη, μοναδική εικόνα όπως αυτή βοηθά τους ανθρώπους να σας αναγνωρίσουν και σου δίνει μια σαφή ταυτότητα σε διαφορετικούς ιστότοπους. Όταν δημοσιεύετε, η εικόνα Gravatar θα εμφανίζεται με το βιογραφικό του συγγραφέα σας. όταν αφήσετε ένα σχόλιο, η φωτογραφία Gravatar θα καθίσει δίπλα του.

Το Gravatar είναι ήδη ενσωματωμένο στο WordPress – απλά πρέπει να μεταβείτε στην ενότητα Προφίλ σας στο WordPress και να μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα Εικόνα προφίλ. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο προς Gravatar – μία φορά στον ιστότοπο Gravatar, μπορείτε να ανεβάσετε όποια εικόνα θέλετε να χρησιμοποιήσετε και να τη συνδέσετε με το email με το οποίο καταχωρίσατε τον λογαριασμό σας στο WordPress. Αυτό θα τραβήξει την εικόνα στον λογαριασμό σας στο WordPress.

συμβουλές για λέξεις-κλειδιά στο gravatarΜπορείτε να προσθέσετε ή να αλλάξετε την εικόνα Gravatar μεταβαίνοντας στο προφίλ σας και να βρείτε την εικόνα προφίλ σας, ακολουθώντας τον σύνδεσμο προς το Gravatar. 9

Μείνετε ενημερωμένοι

Εσείς’Πιθανότατα να έχουμε ακούσει για τις φημισμένες ενημερώσεις του WordPress, αλλά τι είναι πραγματικά? Το WordPress ενημερώνει τακτικά το λογισμικό του για να διατηρεί την πλατφόρμα του ασφαλή. Μικρές ενημερώσεις εμφανίζονται περίπου κάθε δύο εβδομάδες, ενώ οι σημαντικές ενημερώσεις πραγματοποιούνται περίπου μία φορά το μήνα.

Δεν το κάνεις’Δεν χρειάζεται να ανησυχώ πάρα πολύ για αυτές τις μικρές ενημερώσεις – αυτό’απλώς το WordPress κάνει τροποποιήσεις και διορθώνει μικρά σφάλματα. Αλλά θα πρέπει να ελέγχετε τακτικά για ενημερώσεις, για να βεβαιωθείτε ότι έχετε καταφύγιο’Δεν έχασε κάτι νέο – διαφορετικά, ο ιστότοπός σας μπορεί να είναι ξεπερασμένος και ευάλωτος σε δυσάρεστα σφάλματα.

Απλώς πηγαίνετε στο δικό σας Πίνακας ελέγχου WordPress, που είναι’Θα σας πω εάν πρέπει να ενημερώσετε τα πρόσθετα, τα θέματα ή την έκδοση του WordPress. Εκεί’Θα είμαι βολικός “ενημέρωση τώρα” κουμπιά για να διατηρείτε τα πράγματα ωραία και εύκολα.

Πάντα σιγουρευτείτε δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας πριν από την ενημέρωση και ξανά μετά από εσάς’τελειώσατε.

10

Διαχειριστείτε τα σχόλιά σας

Τα σχόλια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αλληλεπιδράσουν οι αναγνώστες σας με εσάς και το περιεχόμενό σας και μπορούν να δημιουργήσουν μια πραγματική κοινότητα στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να διαχειριστείτε τα σχόλιά σας μέσω του διαχειριστή του WordPress.

Ίσως δεν θέλετε να ενεργοποιήσετε τα σχόλια για ορισμένες σελίδες ή για άλλες, ίσως θέλετε να ελέγξετε ποια σχόλια δημοσιεύονται στον ιστότοπο. Η Google ανιχνεύει πραγματικά σχόλια, καθώς και το περιεχόμενό σας, έτσι’αξίζει να αποφύγετε τα ανεπιθύμητα σχόλια.

Για να διαχειριστείτε τα σχόλιά σας, απλώς μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, βρείτε την ενότητα Συζήτηση και ορίστε τις επιλογές που έχετε’μου αρέσει.

11

Διατηρήστε το περιεχόμενό σας ελεύθερο

Μπορεί να είναι εύκολο να παρασυρθείτε με όλα τα φανταχτερά widget, banner, διαφημίσεις και πολλά άλλα που μπορείτε να τοποθετήσετε στον ιστότοπό σας. Αλλά ενώ μπορεί να είναι διασκεδαστικό για εσάς, το’Δεν είναι τόσο διασκεδαστικό για τους αναγνώστες σας.

Η ακαταστασία του ιστότοπού σας μπορεί να αποσπάσει την προσοχή από το περιεχόμενό σας – ή ακόμα χειρότερα, να κάνει τους ανθρώπους απρόθυμους να μείνουν καθόλου στη σελίδα. Ρίξτε μια ματιά στην πλευρική γραμμή και το υποσέλιδο και βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν widget συμβάλλοντας στη σελίδα – συνήθως, το λιγότερο είναι περισσότερο!

12

Επεξεργαστείτε τους μόνιμους συνδέσμους του WordPress

Οι μόνιμοι σύνδεσμοι είναι απλώς μόνιμοι σύνδεσμοι (λάβετε;), όπως η διεύθυνση του ιστότοπού σας ή οι διευθύνσεις των μεμονωμένων αναρτήσεων ιστολογίου σας. Το WordPress δημιουργεί αυτόματα μόνιμους συνδέσμους όταν δημιουργείτε μια νέα ανάρτηση, αλλά οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις είναι ακατάλληλες και δεν είναι πολύ φιλικές προς το SEO.

Εάν αφήσετε τις ρυθμίσεις μόνιμου συνδέσμου ως έχουν, εσείς’Πιθανότατα θα καταλήξει με την ημερομηνία που περιλαμβάνεται στον μόνιμο σύνδεσμο. Αυτό είναι λιγότερο από ιδανικό, ειδικά για SEO. Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις μόνιμου συνδέσμου, απλώς μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου, εισαγάγετε τις Ρυθμίσεις και επιλέξτε Μόνιμοι σύνδεσμοι.

Μπορείτε να επιλέξετε τη νέα σας δομή μόνιμων συνδέσμων από διάφορες επιλογές, αλλά προτείνουμε τη ρύθμιση “Όνομα ανάρτησης” ως έχει’είναι το πιο φιλικό προς το SEO. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει τις αλλαγές σας στο κάτω μέρος της σελίδας!

13

Βάλτε πρώτα την ασφάλεια

Η ασφάλεια πρέπει να είναι μια από τις κύριες προτεραιότητές σας όταν πρόκειται για τη λειτουργία του ιστότοπού σας WordPress. Εμείς’ήδη αναφέραμε ενημέρωση του ιστότοπού σας για να διατηρήσετε δυσάρεστα σφάλματα ή χάκερ, αλλά εκεί’είναι περισσότερο από αυτό.

Υφηγητής’ας αφήσουμε τη δέκατη τρίτη συμβουλή μας να είναι ο άτυχος αριθμός σας – εδώ είναι μερικές συγκεκριμένες ενέργειες που μπορείτε να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας έχει σχήμα πλοίου και αεροστεγές:

Λάβετε πιστοποιητικό SSL (Secure Sockets Layer)

 • Γιατί? Τα πιστοποιητικά SSL κρυπτογραφούν πληροφορίες που περνούν από τον ιστότοπό σας, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων πληρωμής και των συνδέσεων. Οι επισκέπτες προειδοποιούνται να μην χρησιμοποιούν μη ασφαλείς ιστότοπους και η Google θα αποφεύγει αυτούς χωρίς SSL.
 • Πως? Οι καλοί πάροχοι φιλοξενίας όπως το Bluehost θα περιλαμβάνουν δωρεάν ασφάλεια SSL στα σχέδιά τους, αλλά αν όχι, εσείς’Θα πρέπει να το κάνετε μόνοι σας. Μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν SSL μέσω του Let’s Κρυπτογράφηση ή πληρώστε για ένα πιο προηγμένο πιστοποιητικό SSL εάν θέλετε πιο προηγμένη ασφάλεια.

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας τακτικά

 • Γιατί? Εάν κάτι πάει στραβά με τον ιστότοπό σας στο WordPress, τα αντίγραφα ασφαλείας έχουν κυριολεκτικά την πλάτη σας – είτε ο ιστότοπός σας έχει παραβιαστεί είτε διαγράψετε κατά λάθος τον μισό κώδικα,’Θα αναστενάζετε με ανακούφιση που δημιουργήσατε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας.
 • Πως? Οι καλοί πάροχοι φιλοξενίας θα δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας δωρεάν ως μέρος του προγράμματος φιλοξενίας σας, αλλά’είναι πάντα καλύτερο να μην βασίζεστε σε αυτά 100% Ένας αποτελεσματικός και εύκολος τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού σας είναι η επιλογή ενός πρόσθετου δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για τη δημιουργία και αποθήκευση αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού σας. Μια δημοφιλής επιλογή είναι UpdraftPlus, που χρησιμοποιείται από πάνω από 2 εκατομμύρια ιστότοπους.

Εγκαταστήστε ένα πρόσθετο ασφαλείας

 • Γιατί? Το’Είναι πάντα καλύτερο να είστε ασφαλείς παρά να λυπάμαι – αυτές οι προσθήκες μπορούν να προστατεύσουν τον ιστότοπό σας με τείχη προστασίας, σαρωτές κακόβουλου λογισμικού και πολλά άλλα.
 • Πως? Απλώς επιλέξτε μια αξιόπιστη προσθήκη ασφαλείας και εγκαταστήστε την στον ιστότοπό σας. Το WordFence είναι δημοφιλές και με υψηλή βαθμολογία, με μια ολοκληρωμένη υπηρεσία ασφαλείας.

14

Χρησιμοποιήστε ετικέτες τίτλου και κείμενο Alt

Οι εικόνες μπορούν να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο. Διατηρούν τους αναγνώστες αφοσιωμένους, επισημαίνουν βασικά σημεία και γενικά ανασηκώνουν μια σελίδα από την αδράνεια και το φως. Αλλά δεν το κάνουν’απλά φαίνονται καλά – μπορούν επίσης να δουλέψουν σκληρά για τον ιστότοπό σας πίσω από τα παρασκήνια.

Οταν εσύ’προσθέτοντας ξανά μια εικόνα στον ιστότοπό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει έναν τίτλο και κάποιο κείμενο alt.

Αυτά μπορεί να ακούγονται περίεργα στην αρχή, αλλά στην πραγματικότητα θα έπρεπε’να είσαι πολύ δύσκολος για να καταλάβεις. Το κείμενο Alt λέει στους επισκέπτες τι δείχνει η εικόνα αν για οποιονδήποτε λόγο μπορούν’για να δείτε την εικόνα – ίσως αν είναι’χρησιμοποιώντας ξανά ένα πρόγραμμα ανάγνωσης οθόνης, ή η εικόνα απλά δεν έχει’φορτωμένο.

Τόσο ο τίτλος όσο και το κείμενο alt πρέπει να είναι ξεκάθαρο, όχι πολύ μεγάλο και να προσφέρουν αρκετές λεπτομέρειες για να δώσουν στους αναγνώστες σας – και στο Google – αρκετές πληροφορίες σχετικά με τις εικόνες σας. Θυμάμαι, Η Google μπορεί’για να δείτε τις φωτογραφίες σας, έτσι’βασίζεστε στους τίτλους σας και στο κείμενο alt για να κατανοήσετε τι είναι οι εικόνες σας.

συμβουλές wordpress κειμένου alt και τίτλουΕνώ μπορείτε να επιλέξετε εάν θα προσθέσετε λεζάντα για την εικόνα σας, θα πρέπει πάντα να εισάγετε έναν τίτλο και ένα εναλλακτικό κείμενο για την εικόνα σας, καθώς’είναι καλό για SEO. 15

Ορισμός επιλεγμένων εικόνων

Το’Είναι καλή ιδέα να ορίσετε επιλεγμένες εικόνες για τις αναρτήσεις σας. Αυτό εμφανίζεται ως μικρογραφία δίπλα στην ανάρτηση του ιστολογίου σας όποτε εμφανίζεται σε άλλη σελίδα ή συνδέεται με άλλους ιστότοπους ή μέσω κοινωνικών μέσων.

προτεινόμενη εικόνα συμβουλές wordpressΗ επιλεγμένη εικόνα είναι η εικόνα που μπορείτε να δείτε συνοδεύοντας τους συνδέσμους προς τα άρθρα. Αυτό κάνει τις αναρτήσεις σας πιο οπτικές και πιο πιθανό να προσελκύσουν αναγνώστες!

Το’Είναι εύκολο να προσθέσετε μια επιλεγμένη εικόνα – ρίξτε μια ματιά στη δεξιά πλευρική γραμμή όταν ανοίγετε ένα νέο προσχέδιο ανάρτησης στο WordPress.

Πρέπει να υπάρχει μια ενότητα με έναν σύνδεσμο που να λέει “Ορισμός επιλεγμένης εικόνας” – κάντε κλικ σε αυτό, ανεβάστε την εικόνα σας’μου αρέσει να χρησιμοποιώ και εσύ’είμαι καλός να πας.

Πρέπει ακόμα να προσθέσετε έναν τίτλο και ένα εναλλακτικό κείμενο για την επιλεγμένη εικόνα σας, γι ‘αυτό’ξεχάστε!

Συμβουλές για το WordPress: Ενημέρωση

Αυτό το άρθρο σας έχει δώσει 15 κορυφαίες συμβουλές για να ξεκινήσετε με το WordPress. Εμείς’καλύψαμε τα πάντα, από βασικά στοιχεία SEO έως εικόνες και ακαταστασία περιεχομένου, και τώρα θα πρέπει να αισθανθείτε λίγο περισσότερο σαν έναν αυτοπεποίθηση επαγγελματία WordPress.

Ακόμα και οι επαγγελματίες χρειάζονται μερικές φορές υπενθυμίσεις, οπότε εδώ’είναι μια γρήγορη ανακεφαλαίωση αυτών των 15 κορυφαίων συμβουλών:

 1. Επιλέξτε τη φιλοξενία σας
 2. Παρακολουθήστε θεματικές επιδείξεις
 3. Εγκαταστήστε μια προσθήκη SEO
 4. Εγκαταστήστε το Google Analytics
 5. Διαλέξτε προσεκτικά το θέμα σας
 6. Συμπίεση των εικόνων σας
 7. Περιορίστε τις προσθήκες σας
 8. Ρυθμίστε το Gravatar σας
 9. Μείνετε ενημερωμένοι
 10. Διαχειριστείτε τα σχόλιά σας
 11. Διατηρήστε το περιεχόμενό σας ελεύθερο
 12. Επεξεργαστείτε τους μόνιμους συνδέσμους του WordPress
 13. Βάλτε πρώτα την ασφάλεια
 14. Χρησιμοποιήστε ετικέτες τίτλου και εναλλακτικό κείμενο
 15. Ορισμός επιλεγμένων εικόνων

Αν και όλα αυτά είναι σημαντικά για κάθε χρήστη του WordPress, εμείς’Πρέπει να διαλέξετε τα ακόλουθα ως τις πιο σημαντικές συμβουλές:

 • Επιλέξτε την καλύτερη φιλοξενία για τον ιστότοπό σας – η επιλογή ενός κακού παρόχου φιλοξενίας είναι σαν να φυτεύετε το λαχανικό σας σε μια λακκούβα. Το’θα είναι σκληρή δουλειά και εσύ’μάλλον δεν θα απολαύσω τα αποτελέσματα.
 • Εγκαταστήστε μια προσθήκη SEO – Το SEO μπορεί να είναι ένα δύσκολο πράγμα που πρέπει να αντιμετωπίσετε στην αρχή, οπότε διευκολύνετε τη ζωή σας με ένα πρόσθετο όπως το Yoast SEO. Ακόμα και οι επαγγελματίες SEO το χρησιμοποιούν ακόμα, και αυτό’Θα κάνω θαύματα για να βοηθήσετε τον ιστότοπό σας να πετύχει.
 • Μείνετε ενημερωμένοι – αυτό’είναι απαραίτητο’να μείνουμε πίσω με τις ενημερώσεις του WordPress, καθώς ο ιστότοπός σας μπορεί γρήγορα να γίνει ευάλωτος σε κάθε είδους κακό. Θυμηθείτε ότι εσείς’Θα πρέπει επίσης να ενημερώσετε τις προσθήκες και τα θέματα για να διατηρήσετε τη μορφή του ιστότοπού σας.

Το θαύμα του WordPress είναι ότι είναι’αλλάζει συνεχώς, αναπτύσσεται και αναπτύσσεται, πράγμα που σημαίνει’μαθαίνουμε πάντα, εξελίσσουμε και μεγαλώνουμε επίσης. Εσείς’Θα μοιραστώ τις γνώσεις σας με τους χρήστες WordPress για πρώτη φορά πριν τις γνωρίζετε – μέχρι τότε, ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές και κανείς δεν θα σας μαντέψει’είσαι αρχάριος!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map