A 15 legnépszerűbb WordPress SEO tipp

Köröm köré a WordPress SEO-t az egyszerű tippek listájával

Az új WordPress webhelynek egy divatos egyedi témája van, az első blogbejegyzések készen állnak, és meg is’Ideje elérni a közzétételt.


De nem olyan gyorsan! Gondolt már azon keresőmotor-optimalizálásra (SEO), amely vonzóbbá teheti webhelyét a keresőmotorok, például a Google számára? Ha nem, olvassa tovább, és mi is’Áttekintjük néhány alapvető tippet az induláshoz.

A SEO kritikus része minden olyan webhelynek, amely növeli látogatóinak számát. Amikor SEO-ja pont van, megkönnyíti a keresőmotorok számára, hogy mit tudnak olvasni és megérteni’s az Ön webhelyén. Ez javíthatja webhelyét’rangsorolása a keresési eredményoldalakon. A szilárd SEO segítségével nagyobb esélye van arra, hogy a Google találatok nagyon fontos első oldalára kerüljön, ahol a legtöbb ember elkezdi (és befejezi) internetes keresését..

Ez a folyamat fél művészet, fél tudomány. Ott’Nincs egyetlen varázslatos képlet, hogy elérje a keresési rangsorok csúcspontját, de még sokat tehetünk a Google elérésének esélyeinek javítása érdekében.’első oldala. Egyes SEO-k alapvető webhely-karbantartást foglalnak magukban, míg más stratégiák a webhely minden aspektusát igénylik’oldalak, címek és hozzászólások. Bonyolultnak hangzik, de SEO a WordPress számára valójában nem’t ennyire nehéz – addig amíg te’hajlandó kis erőfeszítéseket tenni.

Jó tudni: Mi’tippeket abban a sorrendben helyezte el, amelyet véleményünk szerint a webhelytulajdonosoknak a legegyszerűbb követni. Az első cikkek nem készülnek’Nem feltétlenül a legfontosabb a SEO számára, de alapvetőek. Miután megszerezte az alapot, sokkal könnyebb építeni rá. Ebben a cikkben mi’Feltételezem’újból használja a WordPress legújabb stabil verzióját, amely ebben az írásban a WordPress 5.2.2 volt.

15 egyszerű WordPress SEO tipp

 1. Válasszon egy gyors webgazda lehetőséget
 2. Ellenőrizze webhelyének teljesítményét
 3. Biztosítsa webhelyét az SSL használatával
 4. Általában védje meg webhelyét
 5. Ellenőrizze webhelyének hierarchiáját
 6. Ellenőrizze az Általános beállításokat
 7. Optimalizálja az oldal címe, a Címke és a Permalinks-eket
 8. Írjon egy szilárd meta leírást
 9. Hozzon létre egy XML webhelytérképet
 10. A hozzászólások alcímeket és metaleírásokat használnak
 11. Optimalizálja a hozzászólásokat a kulcsszavakhoz
 12. Csak egy H1 postánként
 13. Kerülje az ismétlődő tartalmat
 14. A kategóriák és címkék megértése
 15. Összekapcsolás: belső és külső

1

Válasszon egy gyors internetes gazdagépet

Természetesen azt akarja, hogy az emberek látogassanak el webhelyére, jó tapasztalatokkal rendelkezzenek, és könnyen hozzáférhessenek tartalmaikhoz és megosszák őket. Ugyanaz a Google. És jutalmazni fogja azokat a webhelyeket, amelyek ezeket a négyzeteket magasabb rangsorolással jelölik meg.

A te honlapod’A sebesség vagy a betöltési idő kulcsfontosságú tényező annak biztosításában, hogy nagyszerű felhasználói élményt nyújtson, tehát az is’Alapvető fontosságú, ha nagysebességű szolgáltatót választ. Végül is az internethasználók nem’Nem szeretné, ha még csak 400 milliszekundumot várna egy webhely betöltésére.

Mi az a webtárhely??

A web hosting olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi webhelyének elérését az interneten. Tárhely nélkül a WordPress webhely nem nyílik meg az interneten. A webhelyeket kiszolgálóknak nevezett számítógépeken tárolják, amelyeket web hosting szolgáltatók üzemeltetnek. Ha egy személy meg akarja nézni az Ön weboldalát, akkor a web hosting szolgáltató összekapcsolja az Ön webhelyét a felhasználóval’számítógépét egy kiszolgálón keresztül.

te’Szüksége lesz egy házigazdara is, amelynek szinte 100% -a rendelkezésre áll. Az Uptime az az idő, ameddig a tárhely-szolgáltató működik és működik, és ezért webhelye működésének időtartama. Ha webhelye gyakran nem működik, és képes’ha nem fér hozzá, a Google bünteti azt.

Azt javasoljuk, hogy használjon olyan host szolgáltatót, mint a HostGator vagy az InMotion, mivel ezek nagy sebesség és a tökéletes üzemidő nagyszerű kombinációját kínálják. A Bluehost jó lehetőség a WordPress számára is. Mi’a WordPress webhelyek első számú webhelyének minősítette, és azt’Sőt maga a WordPress is ajánlotta.

Több információ

 • Ha szeretné megtudni, mely webtárhelyeket javasoljuk a SEO-hez, és miért, nézd meg a SEO legjobb szolgáltatói szolgáltatásainkat.
 • A WordPress webhelyek legmagasabb minősítésű szolgáltatóinak alacsony szintjét tekintheti meg a Legjobb WordPress házigazdák útmutatónkban.
 • Olvassa el a HostGator, az InMotion és a Bluehost áttekintését az egyes gazdagépek részletes lebontásáról.
 • Nézze meg útmutatóunkat, hogyan lehet egy webhelyet mobilbaráttá tenni, hogy a mobil felhasználók számára a lehető legjobb élményt nyújthassa.

2

Ellenőrizze webhelyének teljesítményét

A web host csak egy része a webhely teljesítményét szolgáló sokkal nagyobb puzzle-nek. A témája, a beépülő modulok használata és akár a kép mérete is befolyásolhatja azt. A webhely teljesítményének ellenőrzésének egyik legegyszerűbb módja a WordPress konzol megnyitása és a következő webhely felkeresése Eszközök > A webhely egészsége.

Ez az oldal felsorolja a webhelyét’teljesítményét és biztonságát, és javításokat javasol. Egyes esetekben nem ért egyet azzal, amit ez az eszköz javasol, de csak akkor hagyhatja figyelmen kívül őket, ha megérti, hogy az egyes javaslatok milyen következményekkel járnak..

Ezután használja a Google-t’s A Pagespeed Insights webhelyének tesztelése’különféle oldalain. A legtöbb oldalnak ugyanolyan pontszámot kell mutatnia, ha Ön’új blog futtatása, speciális kód nélkül, az egyes oldalakon. Az elemzés befejezése után görgessen le a lehetőségek szakasz, majd ellenőrizze, hogy vannak-e javítások.

3

Biztosítsa webhelyét az SSL használatával

Volt idő, amikor te’d böngészőjében csak egy kis SSL zár ikont láthat, amikor banki vagy online vásárol. Manapság azonban a legtöbb webhely rendelkezik SSL tanúsítvánnyal. Ez részben az online biztonság fokozottabb ismerete miatt, de mégis’a Google miatt is. A világ’A legnépszerűbb keresőmotor most olyan webhelyeket rangsorol, amelyek SSL titkosítást használnak, mint a nem SSL webhelyek, és akár büntethetik azokat a webhelyeket is, amelyek nem’megvan.

Az SSL használata hülyeségnek tűnik, ha webhelye süteményrecepteket tesz közzé vagy tippeket kínál az autókarbantartáshoz, ám az SSL mindenki biztonságosabbá teszi a felhasználót. Különben is, manapság nem’még az SSL-t is fizetniük kell, mivel a Let’s A titkosítási jogosultság ingyenesen ad ki tanúsítványokat. A legtöbb webtárhely automatizált eszközeivel rendelkezik az SSL hozzáadásához az Ön webhelyére, ideértve az ingyenes integrációt a Let szolgáltatással’s Titkosítás.

WordPress SEO tippek titkosítaniNézzük a Encrypt egy olyan szolgáltatás, amelyet az Internet Security Research Group (ISRG) nyújt, és amely ingyenes web-SSL tanúsítványokat ad a weboldalaknak egy biztonságosabb és a magánélet tiszteletben tartó webtér létrehozásához. 4

Általában védje meg webhelyét

Az SSL hozzáadása csak egy része a webhely biztonságának mélyebb összpontosításának. Ha webhelyét feltörik, ez befolyásolhatja a keresési rangsorolást. A webhelybiztonság magában foglalja az alapvető dolgokat, például egy erős jelszó használatát a WordPressbe történő bejelentkezéshez. A WordPress-hez aktiválnia kell a fail2ban bővítményt is, amely általában egy friss WordPress-telepítéssel jár. Ez a plugin megakadályozza a brute force bejelentkezési kísérleteket. Aktiválja az Akismet, egy másik alapértelmezett plugin használatát is, amely megakadályozza a megjegyzés spamét, amely negatívan befolyásolhatja a keresési rangsorolást.

Ezen túlmenően naprakészen kell tartania a WordPress-t és a bővítményeket, törölnie kell a WordPress-témákat’ne használja, és rendszeresen frissítse a PHP-t a szerveren. Néhány kritikus frissítést a tárhelyi tervektől függően a webgazda automatikusan kezeli. A WordPress biztonságáról további információt a WordPress.org webhelyen talál.

5

Ellenőrizze webhelyének hierarchiáját

A webhelye felépítése szintén jelentős változást jelenthet a SEO szempontjából. Általában azt szeretnénk, hogy legyen egy egyértelműen szervezett menüvel, egy kategóriakészlettel rendelkező honlap (mi’eljutok ehhez) a webhely témánkénti navigálásához, majd a hozzászólásaidhoz és a statikus oldalakhoz. Ezt a webhelyszerkezetet javasolja a Yoast, a WordPress népszerű SEO pluginja.

WordPress SEO tippek élesztőA Yoast ingyenes és prémium verzióval is rendelkezik, és rengeteg SEO segítséget nyújt a kulcsszó optimalizálásától a belső linkezési lehetőségekig (ezekről bővebben később). 6

Ellenőrizze az Általános beállításokat

Van néhány alapvető WordPress-beállítás, amelyeket meg kell szerveznie. Menj Beállítások > Tábornok és válassza a www használatát, vagy sem, két pontban: WordPress cím és Telephely címe. Erre már gondot kell fordítani, de itt megváltoztathatja, ha erre van szüksége. Fontos az, hogy válasszon egy formátumot, és ragaszkodjon hozzá, mivel a Google az avocadotoast.com és a www.avocadotoast.com webhelyeket kezeli két különböző webhelyként..

Ezután menj ide Beállítások > Olvasás és győződjön meg arról, hogy a négyzet alatt van “Keresőmotor láthatósága” nincs bejelölve. Ez a beállítás azoknak szól, akik don’Nem szeretné, hogy a keresőmotorok indexeljék webhelyüket, azaz nem te.

7

Optimalizálja az oldal címe, a Címke és a Permalinks-eket

Menj vissza Beállítások > Tábornok. Itt ellenőrizze, hogy webhelye címe leíró-e, és világossá teszi, hogy mi a webhelye’A hangsúly az. Meg kell adnia webhelyének leíró címkéjét, kulcsszavakkal is, amelyeket a Google felismer. A keresőmotorok a rangsorolás során figyelembe veszik a címet és a címkét, mivel ezek segítik a webhely ismertetését.

Ezután menj ide Beállítások > permalinkekhez és válassza ki a Bejegyzés neve Rádiógomb. Ez a blogbejegyzés és az oldal címe alapján hoz létre URL-eket. Alapértelmezés szerint a WordPress numerikus URL-struktúrát használ, amely nem’Nem segít a SEO-ban, mint a leíró URL-ek.

8

Írjon egy szilárd meta leírást

Amikor a keresési eredmények megjelennek egy webhelyen, általában egy szövegrészlet jelenik meg a webhely címe alatt. A Google automatikusan létrehozhatja ezt a kivonatot, de az’S jobb, ha saját készít. Ennek kezelése érdekében’A legjobb, ha telepít egy SEO WordPress bővítményt. Jelenleg a két legfontosabb választás a Yoast és az All-in-One SEO Pack. Mindkettő népszerű, és mindkettőnek ingyenes verziója van. Ebben a cikkben mi’újra használjuk a Yoast a példáinkhoz.

WordPress SEO tippek meta leírásokA Disney meta leírása (kissé a kék cím alatt) tömör áttekintést nyújt arról, hogy mi szól a weboldalról, és milyen információkat várhat meg..

A Yoast plugin telepítése után (Dugó > Új hozzáadása > Yoast keresése > Telepítés), kattintson az új bal oldali navigációs opcióra SEO > Keresési megjelenés > Tartalomtípusok. Görgessen le egy kicsit, és te is’Lát egy négyzetet egy metaleírás beszúrására. Győződjön meg arról, hogy a meta leírása megegyezik az Ön webhelyével’fókusz, és hogy ez’aktív hangon írva, amely arra ösztönzi az embereket, hogy kattintsanak az Ön linkjére.

Íme néhány jó példa a Google-ból származó metaleírásokra:

Twitter

Lássuk mit’s most történik a világon. Csatlakozz a Twitterhez ma. Regisztráció Bejelentkezés.

Netflix

Nézze meg a Netflix filmeket & TV-műsorok online vagy patak segítségével közvetlenül az intelligens TV-hez, játékkonzolhoz, számítógéphez, Mac-hez, mobiltelefonhoz, táblagéphez és még sok máshoz.

KFC

Kattintson ide a Finger Lickin megtekintéséhez’ Jó menü, keressen egy éttermet vagy szállítási megrendelést az Ön közelében. A csirke, az egész csirke és csak a csirke.

Ezek a metaleírások nagyon világosan megfogalmazják, mi a weboldalról szól.

9

Hozzon létre egy XML webhelytérképet

Az XML webhelytérképek a Google térképei, az eXtensible Markup Language (XML) formátumban. Ezek az összes webhely szöveges listái’oldalak, hozzászólások, címkék, kategóriák és egyéb információk. A formátum megkönnyíti a Google számára az összes fontos oldal megtalálását a webhelyén.

Ha te’Ha már telepítette a Yoast, akkor az XML Site Map-nak meg kell lennie’automatikusan létrejön. Ezt ellenőrizheti a következő címen: SEO > Tábornok és győződjön meg arról, hogy a gombra XML sitemaps -ra van állítva Tovább.

Ha nem’nem akarod használni a Yoastot, majd próbáld ki a klasszikus Google XML Sitemaps plugint.

10

Használjon alcímeket és metaleírásokat a hozzászólásokban

Most mi’megteremtette a SEO alapot webhelyünk számára’Itt az ideje, hogy elgondolkozzunk a napi posztmunkánkkal. Amikor te’A hozzászólások újbóli megszervezésekor biztosan ellenőriznie kell a H1, H2, H3 vagy H4 alszámok használatát. Ezek használata jobb szerkezetet biztosít az emberi olvasók számára a munkájához, és érthetőbbé teszi a témát a webhelyét feltérképező keresőmotorok számára.

Például ebben a cikkben’újból H2-et használjunk fejlécméretként mind a 15 tippünknél, míg a bevezetés tetején H1-es. Mindezek a címsorok megkönnyítik a munkánk navigálását, és lehetővé teszik az olvasók számára, hogy ugrásuk legyenek a szekcióikhoz’Ez azt is jelzi a Google-nak, hogy mi ez a munka, és milyen tartalmat tartalmaz.

te’Ezenkívül minden egyes hozzászóláshoz vonzó címet szeretnék’a témához kapcsolódó.

Végül írjon egy metaleírást minden egyes bejegyzéshez. Ehhez kattintson a Yoast szimbólumra a szerkesztés utáni felületen, majd kattintson a jobb oldali oldalsávon Snippet preview. Ezután töltse ki a rovatot Metaleírás.

Hasznos tanácsok

 • További részletes információk a webhely felépítéséről és írásáról’tartalmát (ideértve az igazi szakértők tippeit is), olvassa el az Írás a webes útmutatónkat.

11

Optimalizálja a hozzászólásokat a kulcsszavakhoz

Kulcsszavak a SEO anyái és csavarjai. Ezek a szavak közvetlenül kapcsolódnak a webhely tartalmához, a webhely oldalához vagy a hozzászóláshoz. Ha te’ha például a fociról ír, akkor a kulcsszavai lehetnek “futball,” “futball,” és “világbajnokság.” A kulcsszavakat a blogbejegyzésed és a statikus oldalak címeiben használják, és általában a bejegyzések törzsében jelennek meg rendszeres gyakorisággal. Azt’Az is jó gyakorlat, ha a kulcsszavakat rögzítő szövegként használja a bejegyzés linkjeihez.

A kulcsszavak használata határozottan inkább művészet, mint tudomány, mert könnyen túllicitálható. Ha van, akkor az oldal büntetést kaphat ‘kulcsszó töltelék’, vagy csak nevetségesnek tűnik. Don’ne felejtsd el – optimalizálni akarod a Google számára, de végül is te’embereknek írok, nem robotoknak.

A sávban is maradnia kell. Don’Ne használja a kulcsszavak vadászatát olyan kifejezések számára, amelyek nem állnak kapcsolatban az Ön webhelyének fókuszával. Ha te’például az életbiztosítás eladása, don’Ne próbálja felvetni az Ariana Grande vagy a Spider-Man keresési kifejezéseinek népszerűségét, hacsak nincs értelme a webhelyén.’céljai és témái. Nem’Ez azt jelenti, hogy tudsz’Ne váljon kreatívvá, és ne induljon el érintőn, de próbáljon minél inkább a témán maradni.

12

Csak egy H1-et tartalmaz postánként

A bejegyzés vagy az oldal címe az egyetlen hely, ahol H1 címsorral kell rendelkeznie – ez a legnagyobb típusú címsor, amelyet elkészíthet. Az utána mindennek H2, H3 és H4-et kell használnia, amint azt korábban tárgyaltuk. A H1 fejléc jelzi a Google-nak az adott oldal vagy bejegyzés fókuszát.

A WordPress ezt megkönnyíti, mivel alapértelmezés szerint csak a bejegyzés címe van H1-ként. Mit’Sőt, a szokásos szerkesztő eszközökkel nem hozhat létre H1-et a bejegyzés törzsében. Szerkesztheti azonban a bejegyzéseit HTML formátumban, és elkezdheti a beszúrást < h1 >< / h1 > címkék mindenütt. Ez egy rossz ötlet. Don’t csináld.

13

Kerülje az ismétlődő tartalmat

Egy másik nagy zavart jelent, ha pontosan ugyanazt a kérdést vagy kulcsszavakat fedezi több üzenetben vagy oldalon. Ott’Általános tévhit, hogy ha ugyanazt a témát több oldalra célozza, akkor javul a rangsorolása az adott téma keresési eredményeiben. Nos, nem’t. Valójában ellentétes hatású.

Kulcsszó cannibalization néven ismert’lényegében egy adott témában versenyez önmagával, és ezzel csökkenti webhelye minőségét és tekintélyét. Ez gyakran azt eredményezi, hogy webhelyét tovább csökkentik a rangsor.

Jobb stratégia az, ha egyetlen üzenetot választ, majd azt szükség szerint frissíti. Például, ha van hozzászólása “A legjobb süteményreceptek valaha,” kezelje ezt mint “örökzöld” utáni – tehát a téma soha nem igazán elavult. Az örökzöld tartalom frissíthető és átírható. Ez a megközelítés sokkal jobb, mint új hozzászólások létrehozása, amelyek ugyanazt a témát tárgyalják.

14

Keresse meg a kategóriákat és címkéket

A WordPress támogatja a kategóriákat és címkéket, amelyek szintén segítenek a Google-nak a tartalom elemzésében és megértésében. Kicsit zavaró lehet kideríteni, mi a különbség – alapvetően kategóriákat akar használni a webhelyén’fő témái, a címkékkel részletesebben.

A könyveket áttekintő blog például olyan kategóriákat használhat, mint a Sci-Fi, az irodalom, a fordítás és a fiatal felnőtt. A címkék tartalmazzák a könyvek címeit, a szerzők nevét, a kiadókat és az adott üzenetre jellemző egyéb adatokat.

15

Linkek hozzáadása – belső és külső

Kétféle hivatkozás létezik a webhelyen: külső linkek, amelyek más webhelyekre vezetnek, és belső linkek, amelyek a webhely tartalmához vezetnek. Mindkettő hasznos lehet a SEO számára. Manapság a SEO szakértők inkább a belső linkeket részesítik előnyben, és javasolják a külső linkek mennyiségének korlátozását nofollow címkék használatával. A nofollow címke azt mondja a Google-nak, hogy ne számítson egy adott linket pozitív szavazásként egy harmadik fél webhelye felé’s megcáfolhatóság.

Ügyeljen arra, hogy a belső és a külső oldalakra hivatkozzon, amikor értelme van, és ellenőrizze, hogy a linkekhez használt szöveg valamilyen módon leíró-e. Kövesse ezt az alapvető tanácsot, és jól kell lennie.

WordPress SEO tippek: Összegzés

Itt van: 15 WordPress SEO tipp, hogy a Google észrevegye webhelyét, és (remélhetőleg) magasabb rangot adjon neki. A kulcsszavak megfelelő használatával, az összekapcsolással, a kategóriákkal, címkékkel, metaleírásokkal, olyan pluginekkel, mint a Yoast, valamint a megfelelő webhely-karbantartással a jobb rangsoroláshoz kell jutnia a Google-ban és más keresőmotorokban..

Mi’csak ezekkel az alapokkal karcoltam meg a SEO felületét. Az idő múlásával megismerheti a SEO fejlesztésének árnyaltabb módszereit, valamint javíthatja képességét hatékony metaleírások, címkevonalak és címek írására..

Összegzésképpen a WordPress SEO 15 tippje, amelyek az első lépésekhez vezetnek:

 1. Válasszon egy gyors webgazda lehetőséget
 2. Ellenőrizze webhelyének teljesítményét
 3. Biztosítsa webhelyét SSL-sel
 4. Általában védje meg webhelyét
 5. Ellenőrizze webhelyének hierarchiáját
 6. Ellenőrizze az Általános beállításokat
 7. Optimalizálja az oldal címe, a Címke és a Permalinks-eket
 8. Írjon egy szilárd meta leírást
 9. Hozzon létre egy XML webhelytérképet
 10. A hozzászólások alcímeket és metaleírásokat használnak
 11. Optimalizálja a hozzászólásokat a kulcsszavakhoz
 12. Csak egy H1 postánként
 13. Kerülje az ismétlődő tartalmat
 14. A kategóriák és címkék megértése
 15. Összekapcsolás: belső és külső

Kövesse a fenti tippeket, és te is’Időn belül megkeresheti a hatékony SEO stratégiát.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map