Cât ar trebui să vă coste un site web? Un Ghid Definitiv de Prețuri pentru dvs.

Contents

Puteți ghici care site-ul web costă mai mult?

Site-ul ASite-ul BCât ar trebui să coste un site webSite web C


(Faceți clic pe fiecare imagine pentru a vedea site-ul propriu)

Adevărat, atracția vizuală sau atractivitatea designului o pot da uneori, dar ea’nu este întotdeauna cazul.

Ce se întâmplă dacă vă spun site-ul A este un design personalizat, care pare că ar putea să coste între 5.000 și 10.000 USD, în timp ce site-ul B este un liber șablon din Wix.com, iar site-ul C este un liber șablon din Squarespace.

Acea’vorbesc nebun!!

(Notă: Apropo, don’Nu știu cât costă site-ul A Dar nu este neobișnuit ca un site web construit personalizat să se încadreze în acest interval de costuri.)

Aici’e lucrul – It’este foarte greu de apreciat cât costă un site web doar analizând designul.

Luați în considerare acest lucru – este incontestabil faptul că Lamborghini Spyder este o mașină fierbinte. Chiar și așa, ceea ce iubesc cei mai mulți pasionați de Lambo în privința acestei mașini nu este cum arată, ci cum sună – urletul motorului v10 este cel care ia Spyder de la 0 la 60 km / h în doar 3,4 secunde.

La fel ca Lambo de 250.000 USD, costul unui site web nu este doar aspectul site-ului la suprafață, ci mai degrabă, ceea ce se află “sub capotă” asta face ca un site web să funcționeze.

Deci, don’judecați un site prin acoperirea sa – designul său este doar o felie dintr-o plăcintă mult mai mare.

După ce am ajutat sute de companii să-și creeze site-urile web, eu’am făcut și am văzut multe.

După ce am experimentat diferite programe și instrumente de construire a site-urilor web, I’Am dezvoltat opinii puternice despre…

 • Ce’merită banii tăi și ce’nu merită.
 • Pe ce să te concentrezi și pe ce să arunci pe fereastră.
 • Ce contează și ce nu’T.

Ori de câte ori încercați ceva nou, să aveți pe cineva în colțul dvs. care are experiență în acest subiect vă poate ajuta cu adevărat.

Acesta este motivul pentru care valoarea proiectanților sau dezvoltatorilor depășește doar designul de suprafață al site-ului.

Experiențele, abilitățile tehnice și cunoștințele vaste ale produselor vă pot ajuta…

 • Evitați capcanele tehnice și financiare ascunse; și
 • Alegeți soluția potrivită pentru nivelul dvs. bugetar, nivelul tehnic și cât timp sunteți pregătit să vă angajați.

Dacă sunteți în căutarea unui grafic de prețuri pentru tot ceea ce are legătură cu construirea unui site web, există o mulțime de resurse împrăștiate pe internet (mai jos am câteva cadre de prețuri, pe care noi’voi ajunge la mai târziu).

Dar, pentru cei care doresc să vă scufundați direct, am prezentat o scurtă privire de ansamblu asupra a cât de mult vă puteți aștepta să plătiți pentru un site web de mai jos.

Ceea ce vreau să vă ofer în această discuție, sunt sfaturi și recomandări pe care le-aș da clienților plătitori – un fel de consultare gratuită cu privire la costul real al site-ului dvs. web.

Ne desfășurăm propriile cercetări pentru a decide ce constructor de site-uri este cel mai bun în scopuri diferite. Ia testul nostru pentru a primi o recomandare care’s personalizate la nevoile tale.

Partea cea mai bună este că tu nu’nu aveți nevoie de nicio abilitate tehnică sau de proiectare pentru a utiliza producători de site-uri de bricolaj. Toate lucrurile grele sunt îngrijite’e ușor de accesat online.

Cât costă site-urile?

Costul pentru proiectarea unui site web cu un constructor drag-and-drop va fi cuprins între 5-15 $ / lună. Acest preț variază în funcție de nevoile dvs. De exemplu, adăugarea funcțiilor de comerț electronic pe site-ul dvs. va costa între 15-30 $ / lună. Gama completă de planuri de constructor de site-uri web este de 0-500 $ / lună.

Pentru a vă extinde dincolo de un site web de bază, dumneavoastră’Va trebui să bugetez pentru costuri suplimentare de domeniu și găzduire. Domeniile costă, de regulă, 10-20 USD / an, după prețurile cu reduceri din primul an. Planurile de găzduire variază între 2,75-300 USD / lună, deși majoritatea site-urilor se vor afla la capătul inferior al spectrului respectiv.

Pe de altă parte, costul pentru construirea unui site web folosind un designer web personalizat este în jur de 6.750 USD, iar cei mai pricepuți designeri pot costa 20.000 USD sau mai mult.

Factori Angajarea unui Web DesignerUtilizarea unui Web Builder (de exemplu, Wix)Înființat

Proiecta & clădire

Crearea de conținut

Instruire pentru a-l folosi

întreținere

Total

$ la 160$ cu 0
$ 5.000 de$ cu 0
500 $$ cu 0
$ 600 de$ cu 0
500 $$ 60 la
$ 6760 de$ 60 la

Iată o imagine rapidă a unora dintre cei mai buni producători de site-uri web care vă poate ajuta să vă construiți site-ul web fără a fi necesar să învățați cum să codați sau să vă spargeți contul bancar. Noi’Am testat peste 50 dintre acestea, iar acestea sunt primele noastre două:

Constructorul dvs. Caracteristici Gratuit * Plan Plătit Plan logo-Wix-100x100 Începeți de la 13 USD / lună Fără publicitate Domeniul personal Lățime de bandă nelimitată Începeți de la 13 USD / lună logo-Squarespace-100x100 Începeți de la 12 USD / lună Fără publicitate Domeniul personal Lățime de bandă nelimitată Începeți de la 12 USD / lună

* Squarespace este singurul constructor care nu face acest lucru’nu aveți un plan gratuit, așa că pentru a obține funcțiile, va trebui să plătiți o taxă lunară modestă. Cu toate acestea, oferă o probă gratuită de 14 zile, astfel încât să puteți încerca înainte de a cumpăra.

Dacă nu sunteți sigur ce înseamnă fiecare dintre caracteristici, le-am explicat pentru dumneavoastră:

 • Fără reclamă – indiferent dacă este constructor’Anunțurile sunt afișate pe site-ul dvs. sau nu
 • Domeniul personal – indiferent dacă obțineți propria adresă personală de site sau nu
 • Lățime de bandă nelimitată – cantitatea de trafic și de date pe care site-ul dvs. le poate gestiona

Alege un constructor de site-uri și câștigă bani online azi

Ce tip de site vrei să construiești?

construiți un site web construiți un magazin online WEBSITE ONLINE MAGAZIN

Puneți toate întrebările greșite!

Cât ar trebui să coste un site web este o întrebare foarte generică – îi lipsesc specificul.

Aceasta’la fel ca și cum aș vrea să te întreb cât ar trebui să coste o mașină?

uh… bine, poți fi mai specific?

Ce tip de mașină doriți? – Trebuie să fie eficient din punct de vedere al gazelor? – La ce îl folosești? – Care este bugetul tău?

Puteți vedea rapid “cat costa o masina?” este de fapt o întrebare destul de complexă până la urmă.

La fel ca bugetarea pentru o mașină, costul unui site web este diferit de diferiți oameni, deoarece toată lumea apreciază conceptul de “cost” în diverse feluri.

De exemplu, dacă sunteți o mamă care stă acasă cu 4 copii sub 10 ani. S-ar putea să valoreze timpul în funcție de bani. Mai degrabă, ați plăti un pic mai mult pentru a face lucrurile la bun sfârșit și la timp.

Pentru alții fără copii, s-ar putea să vă gândească’ești plătit în exces pentru anumite servicii. Dar pentru tine, asta’merită costul.

Mai simplu spus, costul construirii site-ului dvs. web se reduce la 4 resurse:

 1. Timp
 2. Cunoștințe tehnice (sau interesul dvs. de a învăța să codați)
 3. Abilități de proiectare (sau dorința dvs. de a învăța design)
 4. Bani

4-resurse-te-nevoie-la-build-un-site-

Majoritatea oamenilor nu au 1 sau câteva dintre aceste 4 resurse.

Petreceți câteva secunde pentru a vă gândi la cele pe care le aveți (sau don’nu am).

Tu nu’nu trebuie să aveți toate cele 4 pentru a începe un site web, deoarece puteți compensa cu ușurință unul pentru altul.

De exemplu, dacă nu donați’nu aveți abilități de codare, dar aveți timp, puteți învăța întotdeauna să codați din diverse tutoriale de codare online gratuite sau plătite.

Atunci când estimați costul site-ului dvs. web, prima întrebare pe care trebuie să o puneți este “care din cele 4 resurse îți lipsesc?”

Ce resurse îți lipsesc?

Am fost întrebat despre cât costă un site web UN LOT – Bănuiesc că vine cu descrierea postului ca designer de site-uri în afacerile mele anterioare.

Un lucru eu’Am observat o dată și din nou este cât de mult se concentrează oamenii pe semnul dolarului – ceea ce lipsește imaginea mai mare.

Din cele 4 resurse – banii sunt de fapt cea mai flexibilă.

Aici’de ce:

 • Fie ai timp sau nu’T
 • Fie știți / aveți un interes în de codificare sau nu’T
 • Fie știți / aveți un interes în proiecta sau nu’T

lipsa-resurse-te-nevoie-la-build-un-site

Nu este întotdeauna cazul când vine vorba de bani.

Toată lumea are un anumit nivel de bani. Aceasta’despre cum decideți unde să o cheltuiți cel mai bine.

De ce ar alege o persoană să plătească 4,50 USD pentru un Starbucks fantezist latte atunci când o alternativă este de a cheltui 0,10 USD pentru a face o cafea simplă acasă?

Ar putea avea ceva de-a face cu stilul de viață? Sau poate ceva la fel de chinuitor ca trezirea mai devreme pentru a face cafea? Este comoditatea de a cumpăra afară, astfel încât să nu’nu trebuie să mă descurc acasă?

Lăsa’să fim sinceri, în general, toți avem bani. Știm cu toții pe cineva care nu face asta’nu am multe economii, dar au sfârșit să cumpere un televizor cu ecran plat nou, atunci când nu ar trebui’T.

Întrebarea corectă este: “este asta merită banii mei.”

Adevărul este că, dacă simți că ceva are valoare pentru tine, vei plăti cu plăcere pentru asta, nu? – Este vorba despre consumism.

Deci, hai’s deoparte banii (ca resursă) deocamdată, de parcă găsiți o valoare reală în construirea unui site web (dacă este’merită cu adevărat pentru tine)’Voi încerca să fac lucrurile să funcționeze.

Deocamdată, hai’vă concentrați pe estimarea costului site-ului dvs. web dacă aveți limitate:

 • Timp
 • Cunoștințe tehnice (sau interesul de a-l învăța)
 • Abilități de proiectare (sau interesul de a-l învăța)

Pe baza resurselor pe care le acordați’nu aveți, costul site-ului dvs. va fi diferit.

Lăsa’continuăm să împingem înainte…

Costul site-ului web dacă aveți resurse limitate.

Când vine vorba de construirea, administrarea și operarea site-ului dvs. web, există 5 faze principale cu care trebuie să faceți față:

 1. Configurarea site-ului web (asta înainte de a ajunge chiar la proiectare sau creare de conținut)
 2. Aflați cum să utilizați un constructor de site-uri web
 3. Proiectarea machetei
 4. Crearea de conținut
 5. Depanarea și întreținerea continuă

Pentru fiecare dintre faze, trebuie să determinați dacă aveți timp, abilități tehnice sau de proiectare pentru a le realiza cu succes.

Dacă îți lipsește unul dintre ei, poate fi necesar să angajezi un profesionist care să te ajute să îți îndeplinești treaba sau să te bazezi pe tehnologia modernă pentru a-ți rezolva problemele:

Opțiunea 1:

cost-de-site-de-profesionale site-ul de designer

Plătește un profesionist care să o facă pentru tine; sau

Opțiunea nr. 2:

cost-de-site-drag-drop-site-builder-degetul mare

Găsiți un software de construire a site-urilor web pentru a prelua toate provocările tehnice și de proiectare pentru dvs., așa că nu’nu trebuie să petrec cât mai mult timp pentru ele.

Obțineți un citat

Dacă ați auzit de software de construire a site-urilor de genul WordPress sau Wix.com, ai putea crede, “Ei bine, ambele sunt tehnologie – deci cum sunt diferite?”

eu’Voi ilustra aici diferența cu acest exemplu de mai jos:

Există câteva moduri de a face supă de casă de înaltă calitate:

 1. Metoda A – faceți ciorba de la zero de unul singur. Mergi la magazin, cumperi ingredientele, toacă-le pe toate și fă ciorba. Nimic nu este preambalat și trebuie să faci totul singur – de la început până la sfârșit.
 2. Metoda B – Puteți utiliza servicii precum BlueApron pentru a accelera procesul. Îți trimit ingredientele preparate, astfel încât să nu faci’nu trebuie să părăsiți casa sau să pregătiți ceva. Doar urmărește rețeta și pune ingredientele în oală. Deci procesul este simplificat prin prepararea ingredientelor & servicii de livrare – dar este încă nevoie de oarecare asamblare.
 3. Metoda C – Există o cale și mai ușoară. Serviciul de livrare a alimentelor gătite, cum ar fi CookFood.net, se ocupă cu toate gătitul. Livrează produsul finit direct la ușa ta. Deci întregul proces este complet automatizat. Totul este făcut pentru tine. Alegeți ceea ce doriți din meniul lor online și aranjați un termen de livrare. Dacă puteți completa un formular, puteți obține ciorbă de casă fără abilități de gătit necesare – destul de minunat, nu?

casă-supa

La fel ca diferitele moduri de a avea supă de casă,
diferite tehnologii de construire a site-urilor vă oferă diferite niveluri de servicii de construire de site-uri web:

Metoda A – Construiți-vă site-ul personalizat de la început

Puteți angaja un designer sau un dezvoltator de site-uri pentru a crea site-ul dvs. de la zero, fără a folosi niciun software de construire a site-urilor web.

De la introducerea WordPress, majoritatea site-urilor web nu mai sunt construite de la zero. Doar companiile din întreprinderi cu nevoi foarte specifice vor alege să construiască un site web în acest fel, dar acest lucru se întâmplă tot mai puțin.

Metoda B – Utilizați un software de construire a site-urilor ca WordPress (Adunarea necesară)

WordPress este ca serviciul de livrare a ingredientelor pentru gătit. Ele îți oferă tot ce ai nevoie pentru a crea un site web, dar montajul este necesar.

Este adevărat că poți face asta singur dacă ai timp să înveți sau ai deja expertiza pentru a-l face singur. Se poate face cu siguranță, deoarece o mulțime de oameni au făcut-o înainte.

Dacă nu’nu aveți timp sau expertiză, puteți angaja întotdeauna un profesionist pentru a pune la dispoziție un site WordPress WordPress, astfel încât să puteți economisi timp și dureri de cap.

Metoda C – glisare & Renunțați la Builders Website (Automatizat – Nu sunt necesare abilități)

În cele din urmă, avem serviciul complet de construire a site-urilor web, precum Wix și Squarespace.

La fel ca serviciile de livrare a mâncării gătite, care vă permit să luați ciorbă de casă, chiar dacă nu donați’toate abilitățile de gătit, acestea se trag & picătură, complet gestionat constructor de site-uri web gestionați toate problemele tehnice și de proiectare pentru dvs., așa că nu’nu trebuie.

ei’sunt ușor de utilizat și nu necesită deloc cunoștințe tehnice.

Rețineți că acestea au fost gestionate complet, trageți & renunță la constructorii de site-uri don’nu vă ofer o echipă de designeri și dezvoltatori pentru a construi site-ul pentru dvs. Încă trebuie să construiți site-ul web singuri folosind simplul glisare & instrumente de cădere. Dar le face foarte ușor pentru tine și tu nu’chiar nu trebuie să fie tehnic deloc.

Avantajul esențial este acela de a trage & constructorii de renunțare web automatizează aspectele tehnice ale gestionării și funcționării unui site web – așa că nu’nu trebuie.

Cu toate acestea, există unele limitări aici. Aceasta’nu vă place să vă puteți imagina ciorbă, deoarece alegerile dvs. sunt limitate la ceea ce’sunt disponibile în meniul lor. Chiar și așa, selecțiile de ciorbe sunt încă foarte ample și 90% din timp vei găsi supa dorită.

În același mod, trageți & constructorii de site-uri drop au, de asemenea, limite la caracteristicile și design-urile lor. Fiecare constructor web are lista sa de instrumente și design-uri web pre-făcute.

În timp ce sunteți limitat la ceea ce au, selecția este destul de extinsă și 90% din timp veți găsi ceea ce aveți nevoie.

Este un mic sacrificiu de făcut, astfel încât să puteți construi singur un site web fără a fi nevoie să faceți multă muncă tehnică (sau să angajați pe cineva care să vă ajute).

Pentru a pune totul în perspectivă, costul site-urilor web se modifică în funcție de tipul de software de construire a site-urilor web pe care îl utilizați (metoda A, B sau C). Fiecare tip de constructor solicită diferite niveluri de calificare sau ajutor din partea profesioniștilor.

Acum că eu’Am explicat cele două moduri principale de a crea un site web’s-au pus niște semne reale de dolari în fața lor!

Opțiunea nr. 1: Costul construirii unui site web dacă angajați profesioniști care să vă ajute:

cost-de-site-de-profesionale site-ul de designer

Când mă refer la angajarea unui profesionist pentru a crea site-ul pentru dvs., de cele mai multe ori mă voi referi la utilizarea WordPress.

Motivul se datorează faptului că WordPress este cel mai popular constructor de site-uri web pentru dezvoltatori și designeri și alimentează în prezent aproximativ 26% din toate site-urile web.

WordPress’principalul avantaj este flexibilitatea sa extremă. Puteți crea aproape orice tip de site web cu orice tip de funcții de care aveți nevoie, atâta timp cât aveți expertiza de codare și design pentru a face acest lucru.

Dacă nu, puteți angaja întotdeauna un profesionist pentru a face asta pentru dvs. (desigur costul va intra în joc aici).

Acum, WordPress, în opinia mea, nu este ceva ce vă voi sugera dacă nu aveți abilități tehnologice sau dacă aveți’nu am mai avut niciodată un site web înainte.

De ce? Deoarece WordPress are o curbă de învățare și costuri de configurare mult mai mari decât orice gestionare completă, trageți & renunță la constructor de site-uri precum Wix și Squarespace.

Vă recomand să utilizați WordPress (sau alți constructori de site-uri self-gazdate) dacă:

 • Acesta nu este primul dvs. site web – aveți experiențe în gestionarea site-urilor web.
 • Dacă aveți nevoi foarte specifice de design sau software pe care doar WordPress le poate oferi.
 • Dacă aveți timp și bani pentru a cheltui în învățarea, construirea și gestionarea unui site web WordPress.

În caz contrar, nu recomand să utilizați WordPress dacă aveți timp limitat, bani sau răbdare pentru a învăța cum să codați și pentru a învăța aspectele tehnice ale utilizării WordPress în mod eficient.

# 1 Costul creării unui site web WordPress:

Configurarea unui site web presupune găsirea unui furnizor de găzduire, învățarea modului de utilizare a FTP, conectarea software-ului de construire a site-ului dvs. cu furnizorul de găzduire și, în final, conectarea numelui de domeniu la site-ul dvs..

Toate acestea îți vor suna străine dacă tu’nu am mai avut niciodată un site web, așa că permiteți-mi să vă explic ce înseamnă de fapt:

Gazduire site web (Cost 5 $ – 350 $ / lună):

O gazdă este locul unde conține site-ul dvs. “vieți” pe net.

Imaginați-vă că o gazdă este ca dulapul dvs. de haine și site-ul dvs. este haina. Ori de câte ori vrei să ajungi la haina ta, trebuie să mergi la dulapul tău și să o regăsești.

Acest lucru funcționează la fel ca site-ul dvs. web. Când cineva introduce adresa site-ului dvs. web într-un browser web, browserul va merge la gazda dvs. (dulapul dvs.) și va obține site-ul dvs. web (haina) pentru a-l afișa vizitatorului..

În general, există mai multe tipuri de hosting care gestionează volumul diferit de vizitatori pe site-ul dvs. web:

 • Gazduire partajata;
 • Gazduire VPS; și
 • Gazduire dedicata.

Pentru majoritatea oamenilor, nu veți avea nevoie niciodată de găzduire dedicată, deoarece este mai potrivit pentru site-uri web foarte mari sau la nivel de întreprindere.

Singurul lucru pe care trebuie să-l știi este că cu cât mai mulți vizitatori vin pe site-ul tău, cu atât costul de găzduire va fi mai mare:

 • Gazduirea comună costă 5 – 30 USD
 • Gazduirea VPS costă 50 USD – 250 USD
 • Gazduirea dedicată începe în mii

Utilizarea FTP (cost 0 – 50 USD):

FTP este modalitatea de a gestiona fișierele site-ului dvs. web (care sunt stocate în gazdă).

Aceste fișiere de site web includ designul site-ului, imaginile, caracteristicile, conținutul – cam tot ceea ce vezi în fața ta, precum și funcționarea internă a unui site web (“sub capotă” ca sa zicem asa).

Majoritatea furnizorului de găzduire de site-uri vă va oferi instrucțiuni tehnice despre utilizarea FTP pentru a vă conecta la gazdă, astfel încât să puteți gestiona toate aceste fișiere.

Dacă sunteți un începător, este posibil să fie nevoie de 1-3 ore pentru a pune în funcțiune acest lucru.

Puteți căuta tutoriale video pe YouTube sau puteți plăti tutoriale la Lynda.com (în jur de 50 USD).

Dacă aveți nevoie de asistență directă / de sprijin, puteți angaja un dezvoltator sau un designer care să vă arate frânghiile (30- $ 80 USD / oră pentru un designer sau 80- 180 USD / oră pentru un dezvoltator).

Desigur, s-ar putea să nu știți ce să faceți cu fișierele chiar și după ce ați configurat procesul.

Instalarea WordPress într-o gazdă și conectarea numelui dvs. de domeniu (cost 0 USD – 50 USD):

Majoritatea furnizorilor de găzduire au deja instalat WordPress. Dacă doriți să omiteți instalarea WordPress, asigurați-vă că furnizorul de hosting pe care îl alegeți are deja WordPress.

Furnizorul dvs. de găzduire va avea instrucțiuni pentru a vă arăta cum să conectați numele dvs. de domeniu la site-ul dvs. web.

Dacă nu’nu știu prea multe despre numele de domeniu, avem un ghid pentru începători cu numele de domenii la care te poți referi. Puteți achiziționa un nume de domeniu pentru site-ul dvs. web de la un registrator de nume de domeniu, cum ar fi Domain.com.

daca tu’nu ați conectat niciodată un nume de domeniu la un site web înainte, vă poate lua câteva minute la o oră pentru a descoperi lucrurile.

Din nou, puteți angaja întotdeauna un proiectant sau un dezvoltator pentru a face acest lucru pentru dvs. în fiecare oră (30-30 USD / oră pentru un designer și 80- 180 USD / oră pentru un dezvoltator).

Costul de configurare a site-ului poate fi minim de 5 USD (serviciu de găzduire ieftin) dacă’sunt dispus să faci totul singur.

Dacă aveți nevoie de ajutor de la un designer sau dezvoltator pentru a vă economisi ore întregi de a descoperi lucrurile (dacă’nu aveți experiență), așteptați-vă să cheltuiți în jur de 30 $ – 50 $ (așa cum nu face asta’nu luați un profesionist cu experiență care dorește să o facă pentru tine).

Acestea sunt costurile de configurare de bază chiar înainte de a începe să vă construiți site-ul.

(Mai jos este un tabel sumar al costurilor.)

# 2 Costul învățării utilizării WordPress (cost 0 – 50 USD):

După cum am menționat anterior, este nevoie de câteva ore pentru a afla elementele de bază ale WordPress.

Dacă doriți să fiți extrem de eficienți, veți avea nevoie de câteva săptămâni până la o lună.

Există o mulțime de tutoriale gratuite online (dar calitatea poate varia de la bine la rău).

Sau puteți utiliza tutoriale plătite de calitate superioară de la Lynda.com pentru aproximativ 50 USD / lună pentru a vă ajuta să accelerați procesul.

În termen de o lună, ar trebui să puteți afla elementele de bază ale modului de funcționare a WordPress (notă: aceasta nu include modul de utilizare a codurilor pentru a vă personaliza site-ul).

(Mai jos este un tabel sumar al costurilor.)

# 3 Costul proiectării unui site Web WordPress (costă 50 USD – $$$$):

Iată unde prețul unui site web nu are o limită superioară.

Puteți cheltui cu adevărat atât cât aveți sau cât doriți când vine vorba de design-ul site-ului.

Modele pre-realizate de șabloane (costă 35 USD – 200 USD):

Acestea sunt modele gata făcute pe care le puteți cumpăra de pe raft. Există o mulțime de opțiuni din care puteți alege.

Singura limitare cu un șablon pre-realizat este că personalizarea designului este destul de limitată, cu excepția cazului în care știi să modifici codurile.

Dacă nu, ce vedeți pe șablon’site-ul demo este cam ceea ce obțineți.

Șabloanele de bază plătite costă în jur de 35 USD până la 50 USD, iar șabloanele plătite premium variază între 80 și 200 USD.

WEB-ul CONSTRUIT PERSONALIZAT folosind șabloane pre-făcute (costă 300 – 1.000 USD):

Această opțiune este o “intre” un site de bricolaj și un design complet personalizat.

Puteți angaja un designer care să vă ajute să personalizați un șablon predefinit în ceva unic doar pentru dvs..

Aceasta este o opțiune bună dacă nu sunteți pregătit pentru un site web complet personalizat, iar șabloanele pre-făcute nu sunt exact ceea ce doriți.

Puteți plăti după oră sau prin proiect pentru personalizări de proiectare.

Așteptați să plătiți între 300 și 1.000 USD pentru personalizarea șabloanelor.

Costul variază în funcție de cantitatea de muncă pe care doriți să o efectuați – cum ar fi adăugarea unei imagini de antet, mutarea locației logo-ului, crearea unei bare de navigare fixă, modificarea designului general al machetei, etc..

PROIECTAREA WEBSITE-ului PERSONAL (costă 5.000 – 10.000 USD +):

Dacă doriți cu adevărat ceva cu adevărat unic, puteți merge pentru un design personalizat al site-ului web unde puteți crea orice design vă puteți imagina.

Un design personalizat de WordPress poate ajunge până la 5.000 USD dacă angajați un dezvoltator dintr-o țară / regiune emergentă, cum ar fi India sau Europa de Est.

Orice dezvoltatori capabili dintr-o regiune dezvoltată (cum ar fi America de Nord, Europa de Vest etc.) vor începe de la 10.000 USD și pot merge până la peste 30.000 USD.

(Mai jos este un tabel sumar al costurilor.)

# 4 Costul creării de conținut pentru site-ul dvs. WordPress (costă 500 – 5 000 USD):

Dupa tine’ați terminat cu crearea unui design general pentru site-ul dvs. web, va trebui să-l populați cu conținut.

Lucrarea de proiectare (în secțiunea direct de mai sus) oferă practic site-ului dvs. un cadru general.

Cadrul poate include unde este localizată bara de meniu și cum funcționează, unde va fi amplasat logo-ul, cum funcționează prezentarea de diapozitive în partea de sus a paginii de pornire, cum arată și funcționează bara laterală, cum trebuie prezentate informațiile dvs. pe site-ul dvs. web etc.

Deci, lucrarea de proiectare creează practic un contur sau scheletul paginilor dvs. web.

După crearea cadrului, acum trebuie să-l populați cu propriul conținut.

De exemplu, va trebui să încărcați un design de fundal pentru paginile dvs., să încărcați imagini de antet, să creați grafică personalizată pentru zona dvs. de conținut, să inserați text pentru a descrie elemente, să inserați logo-ul dvs. pentru a marca compania dvs. etc..

Acestea fac parte din procesul de creare de conținut – astfel încât vizitatorii dvs. pot înțelege afacerea dvs., să vadă ce produse aveți, să citească postările dvs. de blog, etc..

Dacă faceți clic pe un site web conceput personalizat, designerul dvs. poate include crearea și populația de conținut pentru dvs..

Dar ce să fac dacă nu’nu trebuie să cheltuiți zeci de mii pe un site personalizat, dar don’nu am timp să creez conținutul pentru site-ul meu web?

O opțiune este să cumpărați un șablon pre-realizat la 35 USD – 200 USD. Apoi angajați un designer pentru a crea conținutul site-ului dvs. pentru dvs..

Aceasta este o opțiune bună pentru a economisi bani și timp, dar mai aveți un designer care vă poate ajuta să creați conținut, grafică și marcarea site-ului dvs..

Rețineți că designul site-ului dvs. web va fi în continuare limitat de designul șablonului de site pe care îl alegeți (deoarece nu este un design cu adevărat personalizat).

Proiectanții pot percepe crearea de conținut în funcție de oră sau de proiect:

 • 50 USD – 80 USD pe oră
 • 250 $ – 500 USD minim pentru fiecare proiect. Aceasta poate include cel puțin 3 pagini, iar paginile suplimentare vor fi puțin mai ieftine.
 • Logo-ul sau designul de marcă va fi de aproximativ 100 – 1500 $, în funcție de amploarea designului de branding de care aveți nevoie.

De asemenea, poate doriți să faceți un buget pentru costurile de întreținere în curs. Acea’s, de obicei, aproximativ 100 $ – 500 $ pe an, dacă nu’nu faceți modificări majore la designul site-ului dvs. web.

(Mai jos este un tabel sumar al costurilor.)

# 5 Costul depanării & menținerea site-ului dvs. WordPress (costă 500 $ – 1.000 $):

Abilitățile tehnice de a opera un site web depășesc configurarea inițială a site-ului (discutate mai sus).

Lăsa’este realist, orice tehnologie se va descompune la un moment dat. Aceasta’nu este o problemă “dacă”, dar “cand”.

De asemenea, ea’este o chestiune de “cine o va repara pentru tine.”

Toți constructorii de site-uri web au actualizări software, actualizări ale compatibilității browserului, actualizări de platformă, corecții de securitate și multe altele.

Toate aceste actualizări tehnice necesită implementarea și gestionarea proprietarului site-ului web.

Când utilizați un constructor de site-uri self-hosting, cum ar fi WordPress, trebuie să vă ocupați singur de toate problemele tehnice.

Dacă apare o actualizare și un plugin pe care îl utilizați devine incompatibil cu celelalte pluginuri pe care le utilizați sau intră în conflict cu constructorul de site-uri web, atunci’va trebui fie să-l obții pe creatorul pluginului pentru a remedia lucrurile, fie va trebui să apelezi la un dezvoltator de încredere pentru a te salva.

 • Un dezvoltator bun costă între 80 $ și 180 $ pe oră. Cei buni sunt întotdeauna pe capătul superior al gamei. Din experiențele noastre, merită complet banii dacă puteți găsi un dezvoltator pe care vă puteți baza. În funcție de complexitatea site-ului dvs. web (numărul de pluginuri pe care le utilizați, cantitatea de codare personalizată pe care o aveți), costul dvs. anual de întreținere va varia.
 • Este foarte greu de identificat costurile preconizate, deoarece fiecare site web are nevoi diferite. Ceea ce ne putem sfătui este cât am cheltuit pentru asistență tehnică cu un site web destul de simplu, care are foarte puține codări și pluginuri personalizate. Cheltuim aproximativ 500 – 800 $ pe an. Rețineți că eu’Sunt un designer de site-uri destul de priceput și eu’Sunt destul de priceput cu HTML / CSS / jQuery și cu cunoștințe de lucru ale codurilor PHP. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care costul nostru de asistență tehnică nu este la fel de mare, deoarece putem face cele mai multe dintre noi.

Costul construirii unui site web folosind un profesionist

Cea mai scumpă parte a construirii unui site web cu ajutor profesional este proiectarea personalizată a șabloanelor, care poate depăși 10.000 USD. Dar don’nu vă faceți griji: nu vă’nu trebuie să utilizați un șablon personalizat și puteți plăti cât mai puțin de 35 USD pentru un șablon pre-făcut. Terenul de mijloc ar fi să angajeze un designer pentru a edita un șablon pre-realizat, care costă în medie 600 USD. Costul pentru a dezvolta un site web cu un profesionist este costisitor, dar va varia în funcție de nevoile dvs..

Costuri de configurare a site-ului webCost de gazduire: 5 $ – 250 $ / lună

Angajare Pro pentru configurare: 50 $ – 200 $ (o singură dată)

Timp: 1 până la 6 ore

Costuri de învățare a software-ului Web BuilderTutoriale plătite: 50 USD / lună

Noțiuni de bază despre timpul de învățare: câteva ore

Timpul de a învăța WordPress: săptămâni

Costuri de proiectare a site-urilor webȘabloane de bază: 35 $ – 50 $

Șabloane premium: 80 $ – 200 $

Modificări ale șabloanelor: 300 USD – 1.000 USD

Design personalizat: 5.000 – 10.000 USD+

Costuri de construire a site-urilor webGratuit dacă îl faceți singur (dar vă va costa timp)

Costuri orare ale unui designer: 50 USD – 80 USD / oră

Costul mediu al populației Conținut: 500 $ – 5.000 USD *

Gama este largă, deoarece depinde de cât de mult conținut aveți și de câte pagini.

Costuri de întreținere a site-ului webCostul dezvoltatorului: 100 USD – 180 USD pe oră

Cost anual estimat: 500 – 1.000 $

Opțiunea nr. 2: Costul construirii site-ului web dacă utilizați un management complet, trageți & renunță la constructorul de site-uri web
care are grijă de toate site-urile dvs. tehnice & provocări de proiectare

cost-de-site-drag-drop-site-builder

Constructorii de site-uri complet găzduite sunt următorul lucru cel mai bun pentru a angaja un dezvoltator pentru a crea un site web pentru tine.

Sunt drag & renunță la constructorii de site-uri care fac construirea de site-uri web la fel de ușor pe cât posibil. Nu este necesară deloc configurarea sau codarea.

Puteți reduce cu ușurință costurile construirii unui site web, deoarece aveți nevoie de mai puțin timp, nu’nu aveți nevoie de expertiză tehnică sau de proiectare, iar costul utilizării software-ului este destul de mic.

V-aș recomanda să folosiți Wix sau Squarespace (aka drag-service complet deservit) & renunță la constructorii de site-uri web) dacă:

 • Acesta este primul dvs. site web.
 • Tu nu’nu aveți nevoie de niciun design personalizat sau software / instrumente specifice pe site-ul dvs. web.
 • Aveți timp limitat pentru a petrece pe site-ul dvs. web, astfel încât să nu’Nu vreau să învăț cum să codez.
 • Aveți bani limitați pentru a investi în site-ul dvs. web, de aceea preferați să nu angajați designeri sau dezvoltatori calificați care să vă ajute.
 • Doriți mai mult control asupra site-ului dvs. web, deci nu’nu trebuie să continui să plătești un designer sau un dezvoltator pentru a face schimbări. Preferi să îți administrezi singur site-ul.

Wix și Squarespace sunt unele dintre cele mai populare și fiabile drag & renunță la constructorii de site-uri web pe piață astăzi.

Desigur, există mai mulți producători web – eu’Le-am încercat deja pe majoritatea. Dar aceste 3 sunt cele mai bune’am folosit. Acea’de ce eu’le-am referit în această postare.

# 1 Costul de configurare a unui site web folosind un drag & constructor de cădere (cost 0 USD):

Nu există costuri bănești sau bănești implicate în configurarea unui site web cu Wix, Squarespace sau orice alt sistem complet gestionat & renunță la constructorul de site-uri web.

Tu nu’nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește găzduirea, configurarea FTP, instalarea software-ului web builder sau legarea numelui dvs. de domeniu.

Toate acele activități de configurare sunt complet automatizate de către constructorul de site-uri web.

Acest lucru vă va economisi ore (și multă frustrare dacă sunteți începători) în configurarea site-ului dvs. (rețineți că încă nu vă construiți site-ul dvs.).

Trebuie doar să vă înscrieți pentru un cont cu adresa de e-mail și puteți începe să vă construiți site-ul imediat.

Wix are planuri gratuite, astfel încât toate cerințele dvs. de găzduire și utilizarea constructorului de site-uri web sunt complet gratuite. Nu există nici un termen pentru a folosi planul său gratuit. Caracteristicile acestui plan sunt mai limitate, dar înseamnă că puteți testa constructorul înainte de a vă angaja cu orice planuri plătite.

Squarespace vă oferă o perioadă de încercare gratuită de 14 zile.

(Mai jos este un tabel sumar al costurilor.)

# 2 Costul de configurare a unui site web cu un drag & constructor de cădere (cost 0 USD):

Wix și Squarespace sunt foarte ușor de utilizat. Aceasta’este foarte intuitiv, astfel încât este nevoie de doar câteva minute pentru a vă face o idee bună despre cum să folosiți constructorul drag and drop.

Dacă puteți utiliza un mouse pentru a trage lucrurile pe ecranul computerului, puteți utiliza un glisare & renunță la constructorul de site-uri web.

Deci, nu’nu trebuie să plătiți pentru nicio lecție și nici nu trebuie să vă petreceți timpul pentru a căuta tutoriale online.

Desigur, dacă doriți să stăpâniți informațiile despre modul de utilizare a constructorului web, va dura ceva timp pentru a construi acel nivel de experiență.

(Mai jos este un tabel sumar al costurilor.)

# 3 Costul proiectării unui site web construit cu drag & constructor de cădere (cost 0 USD):

Toți constructorii de site-uri găzduite complet vă oferă gratuit o gamă largă de șabloane de design.

Acum, acesta poate fi un pro sau un contra în funcție de cât de elegant ești cu designul site-ului tău. Majoritatea acestor șabloane gratuite sunt la fel de bune ca șabloanele WordPress plătite.

Iată un rezumat al fiecărui constructor de site-uri web’selecțiile de proiectare a șabloanelor:

 1. Wix.com: Cea mai mare bibliotecă de șabloane de site-uri web cu peste 510 șabloane proiectate profesional și opțiunea de a adăuga propriul cod personalizat.
 2. Squarespace: Unele dintre cele mai bune site-uri web care pot rivaliza cu unele site-uri web personalizate.

(Mai jos este un tabel sumar al costurilor.)

# 4 Costul construirii conținutului în drag & drop site (costă 500 $ – 2 000 USD):

Trage & constructorii de site-uri drop sunt proiectate pentru bricolaje. Așadar, angajarea unui designer pentru a construi site-ul pentru dvs. este mai puțin obișnuită.

Dar, desigur, dacă doriți, puteți totuși să angajați un designer.

Dacă nu’Nu vreți să creați singur conținutul, puteți cheltui câteva sute până la mii de dolari mici pentru ca designerul să creeze toate conținuturile grafice, de branding și de pagini pentru dvs..

Deoarece costul total al utilizării unui constructor de site-uri gestionat complet este atât de scăzut, aveți un buget suplimentar pentru a plăti acest mic lux de lux dacă doriți să.

Angajează un proiectant pentru un drag & drop builder site-ul este puțin mai ieftin decât pentru WordPress.

Acest lucru nu se datorează faptului că acești designeri sunt mai puțin calificați. Este din cauza drag-ului & constructorii de site-uri elimină barierele tehnice anterioare necesare pentru a fi un designer de site-uri web.

Dintr-o dată, orice grafician genial (cine nu’nu știu cum să codez) poate deveni designeri de site-uri din cauza drag-ului & constructori de cădere.

Nu mai au nevoie să știe cum să codeze și pot crea în continuare site-uri web frumoase.

Acest lucru vă oferă un grup mult mai mare de designeri talentați din care să alegeți, la un cost ușor mai mic.

(Mai jos este un tabel sumar al costurilor.)

# 5 Costul depanării și menținerii tragerii & drop site (cost 0 USD):

Constructorii de site-uri complet găzduite se ocupă de toate problemele tehnice pentru tine. Au echipe de asistență dedicate cu normă întreagă, care gestionează tot ce este pentru tine în fundal, așa că ai câștigat’nici măcar nu văd probleme.

Cu site-uri web găzduite de sine stătătoare, cum ar fi WordPress, nu este doar o problemă a costurilor de plată pentru ca cineva să vă remedieze site-ul. Cea mai mare durere de cap ar putea fi acela de a găsi un dezvoltator de încredere care să rezolve problemele pentru tine în timp util.

Acesta este unul dintre principalele motive pentru care recomand adesea construitori de site-uri gestionate complet pentru persoanele care nu au cunoștințe tehnice sau pentru cei care sunt noi în crearea site-urilor web.

Îndepărtează o mulțime de confuzii, complicații și frustrări, astfel încât să vă puteți concentra pe construirea site-ului dvs. web și să lăsați glisarea & renunță la constructorul de site-uri web’Echipa tehnică se ocupă de toate problemele tehnologice.

Costul construirii unui site web folosind un drag & Renunțați la Site Web Builder

Tehnic, vă puteți configura cu un constructor de site-uri drag-and-drop complet gratuit. Dar asta înseamnă să ne ocupăm de anunțuri enervante și nume de domeniu dezordonate, așa că noi’Voi deveni real. Costul construirii unui site web care arată profesional este între 5-30 USD / lună. Acest preț va crește în funcție de cât de mult (minim) de proiectare funcționează și crearea de conținut’sunt dispus să te descurci.

Costuri de configurare a site-ului webConfigurare automatizată: $ 0
Costuri de învățare a software-ului Web BuilderTimp: câteva minute – 1 oră
Costuri de proiectare a site-urilor webȘabloane gratuite: 0 $
Costuri de construire a site-urilor webGratuit dacă îl faceți singur (dar vă va costa timp)

Costuri orare ale unui designer: 30 USD – 60 USD / oră

Costul mediu al populației conținut: 500 $ – 2000 $

Costuri de întreținere a site-ului webWix: 13,00 USD | 17,00 USD | 22,00 USD | 23,00 USD | $ 27.00 | 39,00 USD | $ 49.00

Squarespace: 12,00 USD | 18,00 USD | 26,00 USD | $ 40.00

* Taxa lunară, pe baza planurilor anuale *

Toate planurile vin cu suport dedicat, 24/7.

Concluzie – Etapa de acțiune

Costul construirii unui site web se adaugă destul de repede dacă îți lipsesc câteva resurse cheie:

 1. Timp
 2. Cunoștințe tehnice (sau interesul dvs. de a învăța să codați)
 3. Abilități de proiectare (sau dorința dvs. de a învăța design)
 4. Bani

4-resurse-te-nevoie-la-build-un-site-

Dar costul unui site web nu este’este întotdeauna legat de bani. Poate fi costul timpului dvs. departe de familie sau de afaceri; poate fi chiar costul de a vă menține sănătatea atunci când vine vorba de tehnologie.

Prin urmare, modul în care bugetul pentru site-ul dvs. web trebuie să ia în considerare:

 • Cât timp sunteți pregătit să vă angajați în proiect;
 • Cati bani sunteți pregătit să investiți în angajarea de profesioniști; și
 • Cel ratat costuri de oportunitate de a-ți putea folosi timpul pentru afaceri sau lucruri personale de valoare superioară.

Pentru a rezuma ceea ce ar trebui să scoți din această discuție, iată sugestiile mele:

Utilizați WordPress (construitori de site-uri găzduite de sine) dacă:

 • Acesta nu este primul dvs. site web – aveți experiențe în gestionarea site-urilor web.
 • Dacă aveți nevoi foarte specifice de design sau software pe care doar WordPress le poate oferi.
 • Dacă aveți timp și bani pentru a cheltui în învățarea, construirea și gestionarea unui site web WordPress.

Utilizați Wix sau Squarespace (aka constructor de site-uri web gazduit complet) dacă:

 • Acesta este primul dvs. site web.
 • Tu nu’nu aveți nevoie de niciun design personalizat sau software / instrumente specifice pe site-ul dvs. web.
 • Aveți timp limitat pentru a petrece pe site-ul dvs. web, astfel încât să nu’Nu vreau să învăț cum să codez.
 • Aveți bani limitați pentru a investi în site-ul dvs. web, de aceea preferați să nu angajați designeri sau dezvoltatori calificați care să vă ajute.
 • Doriți mai mult control asupra site-ului dvs. web, deci nu’nu trebuie să continui să plătești un designer sau un dezvoltator pentru a face schimbări. Preferi să îți administrezi singur site-ul.

Să afli cât de mult te va costa site-ul tău’nu trebuie să fii foarte complicat – trebuie doar să pui întrebări corecte.

După ce veți înțelege mai bine ce resurse aveți (timp, bani, abilități, interese în învățarea deprinderilor noi), atunci veți avea o idee mult mai bună spre ce cale trebuie să vă îndreptați către (WordPress sau un drag & renunță la constructorul de site-uri web).

Dacă aveți nevoie de îndrumări pentru a găsi constructorul de site-uri potrivit pentru dvs., iată câteva resurse pentru dvs.:

Acest Ghid a fost util?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me