Cele mai îndrăgite state dezvăluite din America & rsquo; s

Cele mai îndrăgite state americane


Cu Valentine’s Ziua tocmai după colț, America’cuplurile îndrăgite și singletonii care doresc să pună capăt planurilor romantice.

Din Kansas în Kentucky, Wyoming în Wisconsin, pe 14 februarie Statele Unite vor deveni pământul iubirii libere.

Milioane sunt gata să ceară iubitului să fie valentinele lor, dar am vrut să știm: care stat american este cel mai iubit?

aleasă a inimii’s Ziua poate fi despre romantism, dar romantismul este o afacere mare.

Restaurante, floriști, bijutieri și magazine de ciocolată se pregătesc pentru cea mai tare zi de cumpărături din calendarul cu amănuntul

Cheltuielile totale în 2018 vor fi de 19,6 miliarde de dolari, 55% din populație urmând să sărbătorească vacanța.

Anul trecut, peste 190 de milioane de carduri au fost livrate, potrivit Federației Naționale de Retail.

În acest an, NRF se așteaptă ca bomboanele să fie cel mai popular cadou (55%), urmate de felicitări (46%) și flori (35,6%).

Dar dacă sapi în spatele numerelor, unde în SUA va ajunge Cupidon’săgețile își găsesc cel mai des ținta?

Am decis să aflăm…

Care este cel mai iubit stat din America?

Harta noastră de căldură romantică arată cu ce state americane sunt cele mai iubite Hawaii intră la numărul unu!

Vedeți unde se află statul dvs. pe harta noastră a Americii’sunt cele mai (și cel mai puțin) state îndrăgite. Dacă doriți să folosiți harta noastră, vă rugăm să trimiteți un e-mail pentru a fi încununat cel mai îndrăgit stat american.

Insula polineziană are una dintre cele mai mici rate de divorț, o rată mare a căsătoriei și un procent redus de gospodării cu o persoană. Nu numai asta, dar hawaiienii cheltuiesc mult mai mult din banii lor câștigați mai mult decât media americană pe partenerii lor de pe Valentine’s Ziua.

Poreclit Paradisul Pacificului, cuplurile hawaiene par să trăiască cu siguranță într-o utopie îndrăgită.

La celălalt capăt al tabelului, acesta’s nu este o veste bună pentru cuplurile din Vermont. Aceștia pot fi producătorul principal de sirop de arțar, dar cu termenul de căutare ‘aleasă a inimii’s Ziua’ cel mai puțin popular în Vermont în perioada de până la vacanța de anul trecut, iubitorii din țară’cel mai nordic stat trebuie să obțină un pic mai dulce.

Aceasta’este o poveste similară în statele de la mijlocul vestului, cu doar Dakota de Nord terminând în top 15.

Iowa, Minnesota, Kansas, South Dakota și Wisconsin au terminat toate în partea de jos 15.

Rezultatele vor stârni cu siguranță rivalitatea amicală dintre Dakota de Nord și Dakota de Sud.

În timp ce Dakota de Nord a intrat în primele cinci state îndrăgite, verișorii lor din sud dezamăgiți au ajuns în partea de jos 10. Poate că Dakota de Nord va împărtăși câteva perle de înțelepciune anul acesta?

Descoperirile noastre oferă, de asemenea, o perspectivă fascinantă asupra întrebării în vârstă: ‘banii cumpără fericirea?’

Patru dintre primele 10 state cele mai înstărite din SUA în funcție de venitul mediu al gospodăriei – Virginia, New Jersey, California și Hawaii – toate au obținut un punctaj în top 10 cele mai iubite state din studiul nostru cuprinzător.

Poate fi un stat faimos pentru râul său, dar în Mississippi cursul dragostei adevărate nu merge bine. Magnolia State a clasat un 41 indiferent în lista noastră cu cele mai îndrăgite state americane. Interesant este că Mississippi are și unul dintre cele mai mici venituri ale gospodăriei din orice stat.

Mai mulți americani din Biblie, Louisiana și Alabama, de asemenea, au obținut o notă slabă pentru romantism, ambele apărând în partea de jos 10. Mulți americani vor fi șocați să vadă o astfel de parte orientată spre familie, atât de scăzută în clasamentul nostru pentru cele mai fericite cupluri.

Verificați unde s-a clasat scorul dvs. în rezultatele noastre complete de mai jos:

Metodologie

Am folosit date disponibile publicului de la compania americană de recensământ, statistică și mașină de învățare automată Getsidecar.com pentru a găsi date la nivel de stat cu privire la procentul de persoane căsătorite niciodată, ratele de căsătorie și divorț, gospodăriile cu o persoană și media de Valentine’s zi de petrecere.

Datele Google Trends au relevat stările unde ‘aleasă a inimii’s Ziua’ a fost cel mai popular termen de căutare pentru luna care a dus la Valentine’s Ziua 2017, ca o fracțiune din căutările totale în acea locație.

Sidecar a analizat datele Google Analytics din 9,2 milioane de sesiuni de utilizatori la comercianții de comerț electronic’ site-uri în perioada 1 februarie 2016 – 14 februarie 2016 și 1 februarie 2015 – 14 februarie 2015 pentru a determina media de valentin’ziua petrecută de statul american.

Am colectat datele și am acordat fiecărui stat un scor între 1 și 10, 10 fiind mare și 1 fiind scăzut, pentru fiecare set de date. Media fiecărui set de date este luată și statele sunt clasate de la cel mai mare (cel mai iubit) la cel mai mic (cel mai puțin iubit) pentru a produce rezultatele finale.

În cazul în care două state au egalat în scorul final, statul cu rata mai mare a căsătoriei a fost clasat mai mare. Am selectat rata căsătoriei ca fiind cel mai puternic indicator al unei persoane iubite din cauza ambelor date’credibilitatea (înregistrările recensământului american) și deoarece căsătoria este universal acceptată a fi un barometru al angajamentului romantic.

surse:

  • AmericanFactFinder, recensământul SUA – 2016
  • Getsidecar.com – 2016
  • Statista 2016
  • trenduri Google

Concluzie

Nu donăm’Nu știu dacă’este lumina soarelui sau ritmul vieții, dar Hawaii este un câștigător clar în analiza noastră a celor mai îndrăgite state americane.

Se pare că acolo’e ceva în aerul mării. Toate cele trei de top – Hawaii, Texas și California – au linii de coastă.

Dacă vă vedeți starea slab poziționată v-a dezumflat balonul în formă de inimă, don’nu vă faceți griji! Cu Valentine’s Cheltuielile de zi vor fi majorate doar acolo’încă mai avem de jucat în timp ce ne doare spre 14 februarie 2018. Susțineți informația și vedeți dacă vă puteți crede starea’reputația lui.

Sau doar rezervați-vă un zbor către Hawaii…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me