Cum să câștigi bani pe WordPress

Cele 7 cele mai bune metode pentru a câștiga bani pe WordPress au fost dezvăluite

cum să câștigi bani pe wordpress


WordPress este o platformă open source care’este gratuit pentru toată lumea. Aceasta’este ideal pentru a crea site-uri web unice și este bucurat de milioane – dar puteți face mai mult decât să vă bucurați doar de utilizarea WordPress. Puteți câștiga bani și din asta.

Noi’Vom dezvălui cele mai bune metode de a câștiga bani de pe site-ul dvs. WordPress.

Don’nu-ți face griji – nu ești’nu trebuie să fii codificator, dezvoltator sau chiar un vrăjitor WordPress pentru a obține ceva înapoi. Dar trebuie să te joci la punctele tale forte. Priviți strategiile care se bazează pe abilitățile pe care le aveți deja sau pe care le aveți’sunt dispus să crească.

Cu 34% din internet folosind WordPress, concurența este acerbă și trebuie să ieși în evidență de mulțime!

În acest ghid, noi’Voi prezenta cele mai bune modalități de generare a monetizării WordPress și vă voi explica cum puteți începe.

Timpul și banii nu așteaptă nimeni, deci lăsa’mă cufund în.

Informatii suplimentare

 • Citiți acest lucru înainte de a construi site-ul dvs. WordPress? Odata ce tu’Am terminat, reveniți și citiți ghidul nostru la îndemână Cum să creezi un site WordPress.
 • Asigurați-vă că site-ul dvs. WordPress este cel mai bun posibil – aruncați o privire la site-ul nostru 15 Sfaturi WordPress și vezi câte poți verifica!

1

Comerț electronic

Potrivit pentru: toți începătorii

Noi’Voi începe cu cea mai evidentă strategie: Comerț electronic. Utilizând un plugin, puteți transforma site-ul dvs. WordPress în propriul dvs. magazin online. Acest lucru înseamnă că puteți începe listarea produselor, rularea vânzărilor și acceptarea plăților.

Pluginul pe care îl recomandăm cel mai mult este WooCommerce. Acesta este un plugin de comerț electronic (și gratuit), care se integrează perfect cu WordPress și vă oferă un control creativ total asupra magazinului. Poti vinde orice, de la produse fizice și digitale la programări și servicii.

cum să câștigi bani pe wordpress woocommerceWooCommerce este cea mai populară, cea mai personalizabilă platformă de comerț electronic din jur.

Indiferent dacă tricotați șosete, vindeți punk vintage, sau veți învăța yoga, WooCommerce vă va permite să vă promovați afacerea și să vă conectați cu clienții. Și, desigur, asta’te las primiți plăți prin intermediul magazinului dvs. WordPress.

Aceasta’e ușor să-ți configurezi magazinul online cu WordPress, dar’nu este un loc de muncă peste noapte. În primul rând, trebuie să găsiți găzduire, să instalați WordPress și să obțineți elementele de bază ale site-ului dvs. Apoi, trebuie să instalați un plugin de comerț electronic (cum ar fi WooCommerce).

Odata ce tu’Ați instalat și activat pluginul dvs. de comerț electronic, puteți începe apoi să vă construiți magazinul online. Adaugă produse, proiectează-ți magazinul, configurează transportul, conectează opțiuni de plată sigure… ai ideea.

WooCommerce este cea mai populară platformă de comerț electronic de pe web, adică pentru tine’m-aș alătura rândurilor unor magazine destul de reușite. Doar un exemplu este Tiny Tags, un magazin de bijuterii care oferă piese la comandă pentru mame.

WooCommerce a funcționat bine pentru această afacere, deoarece se bazează pe comenzi flexibile și personalizate.

Exemplu woocommerce etichete minusculeTiny Tags a început ca o afacere mică, dar a crescut rapid online folosind WooCommerce.

După cum puteți ghici, aceasta nu este’t a “îmbogăți-te repede” strategie. Tu’reîncepeți propria afacere și asta necesită timp, pasiune și, de obicei, o investiție din partea dvs. pentru a începe.

Pe scurt:

 • Ce este? Utilizarea unui plugin de comerț electronic pentru a vă construi propriul magazin online și a vinde produse, servicii sau întâlniri.
 • Cine o poate face? Oricine! Deși tu’Va trebui să fie fericit construind și conduceți o afacere de comerț electronic, comenzi de expediere, comercializarea produselor dvs., gestionarea inventarului dvs., etc.
 • Cum să începeți: Vă recomandăm foarte mult să instalați pluginul WooCommerce pentru a vă construi magazinul, apoi să vă gândiți la ce bunuri sau servicii puteți oferi. Aceasta’este cel mai bine să găsiți o nișă și să faceți câteva cercetări de piață înainte de a lansa proiectul.

Informatii suplimentare

 • Aveți o idee excelentă de afaceri? Citiți ghidul nostru pe Cum să creezi un site web de comerț electronic WordPress pentru a incepe.
 • WooCommerce nu pentru tine? Fără biggie – consultați lista noastră de 5 cele mai bune alternative WooCommerce in schimb.
 • Primul pas pentru construirea oricărui site WordPress de succes este găsirea de găzduire – consultați site-ul nostru Grafic de comparare de gazduire web pentru cei mai buni furnizori din 2019.

2

reclamă

Potrivit pentru: toți începătorii

Cel mai simplu mod de a câștiga bani din orice fel de site-ul WordPress este prin afișarea de reclame pe site-ul dvs. web.

Acest lucru este foarte ușor – puteți continua să folosiți site-ul dvs. WordPress oricât de mult vă place, în timp ce reclamele dvs. stau acolo și vă fac o sumă plăcută de bani. Este foarte puțin efort din partea ta!

exemplu de plasare publicitate wikihowAici’este un exemplu de plasare de reclame pe site-ul web WikiHow. De fiecare dată când cineva face clic pe una dintre aceste reclame, site-ul web va câștiga bani.

Tu’Voi găsi că majoritatea anunțurilor funcționează pe un bază de plată pe clic (sau PPC), ceea ce înseamnă că veți fi plătit de fiecare dată când cineva face clic pe una dintre reclamele dvs. Singurul cârlig este că ai câștigat’nu primiți multă numerar pe clic – tu’De obicei, voi primi mai puțin de 1 dolar pentru fiecare.

Totuși, asta’este mai bun decât nimic, iar unii agenți de publicitate plătesc mai mult decât alții. Deci, cum poți începe cu această schemă modestă de a face bani?

Cel mai simplu mod este să folosești Google AdSense, care plasează reclame relevante pe site-ul dvs. pentru dvs. Tot ce trebuie să faceți este să copiați unele coduri pe site-ul dvs. unde doriți să apară anunțurile. Da, este chiar atât de ușor!

Google AdSense este o opțiune excelentă pentru totalii noștri WordPress care își construiesc în continuare abilitățile, își cresc audiența sau doar își găsesc picioarele.

cum să câștigi bani pe wordpress google adsenseGoogle AdSense este o modalitate ușoară de a plasa reclame relevante pe site-ul dvs. WordPress, nefiind necesare abilități de sânge, transpirație sau tehnologie. Sfat de top! S-ar putea să fiți tentat să înghesuiți cât mai multe anunțuri pe site-ul dvs., pentru a vă maximiza câștigurile. Don’Nu fac asta. Un site înfundat, dezordonat, plin de anunțuri este cel mai mare dezactivare pentru vizitatori – în schimb, fiți atent, atent și minim cu destinațiile de plasare a anunțurilor..

Doar un cap – reclamele nu sunt’nu va fi o sursă imensă de venit, deci fii realist cu așteptările tale.

Pe scurt:

 • Ce este? Afișare reclame pe site-ul dvs. WordPress. Când oamenii fac clic pe acele reclame, obțineți o sumă mică de bani.
 • Cine o poate face? Oricine! Trebuie doar să vă înscrieți la Google AdSense și să adăugați anumite coduri pe site-ul dvs. În mod alternativ, puteți contacta agenții de publicitate direct dacă dați’nu mă deranjează ceva de lucru în plus.
 • Cum să începeți: Decideți câte reclame doriți pe site-ul dvs. Înscrieți-vă la Google AdSense și copiați unele coduri pe site-ul dvs. web pentru a începe să afișați reclame.

3

Marketing afiliat

Potrivit pentru: Bloggerii

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii iubesc WordPress este pentru că’E atât de perfect pentru blogging. daca tu’ai o pasiune pentru scris, tu’Voi fi încântat să aud că există o mulțime de modalități prin care puteți câștiga bani prin blogul dvs..

Unul dintre cele mai populare moduri de a monetiza blogul dvs. WordPress este marketing afiliat.

Ce este asta? Ei bine’s unde companiile vă plătesc pentru furnizarea de noi clienți. Lăsa’spun că vă blog despre modă și frumusețe și vă conectați la un produs pe care îl utilizați foarte mult. Cu marketing afiliat, tu’Voi fi plătit de fiecare dată când unul dintre cititorii dvs. cumpără unul dintre aceste produse!

Poți fi plătit de fiecare dată când cineva face clic pe unul dintre linkurile tale (acest lucru este numit cost pe clic, sau CPC) sau de fiecare dată când cineva folosește linkul dvs. pentru a cumpăra sau a vă înscrie de fapt la compania dvs.’promovare (cunoscut sub numele de cost pe achiziție, sau CPA).

Obișnuit, costul pe achiziție face mai mulți bani, deoarece compania obține un rezultat mai bun! Aceasta’este, de asemenea, un pic mai etic, deoarece tu câștigi bani doar dacă cititorul tău este fericit, ceea ce este drăguț.

Dar de unde știe compania câți oameni s-au înscris de pe blogul meu? Acea’s unde link-uri unice de afiliere intrați. Aveți nevoie de link-uri de afiliere pentru ca compania să poată urmări clienții care au venit de pe site-ul dvs. web.

Linkurile de afiliere arată ca o legătură web normală, dar cu o selecție aparent aleatorie de numere și litere atașate până la sfârșit. Acest cod special permite companiei să vadă exact cât de multe afaceri au’reveniți prin link-urile dvs. unice, pentru a putea fi plătit cu exactitate.

Puteți configura un cont direct cu compania dvs.’Voi promova și ei’Vă ofer aceste link-uri. Fie contactați direct compania, fie săriți pe site-ul lor pentru a vedea dacă au un program de afiliere. De exemplu, pe Amazon’site-ul dvs., dumneavoastră’Îi voi găsi pe ai lor sub “Faceți bani cu noi” meniul.

cum să câștigi bani pe wordpress amazonschema de marketing afiliat amazonAmazon are un program de afiliere în care alegeți produsele pe care doriți să le promovați și câștigați bani când cumpărătorii dvs. cumpără.

Această opțiune este cea mai bună pentru aceia dintre voi care au deja un blog creat. Don’nu încercați să lansați campania de marketing afiliat și să creați un blog de la zero în același timp. Ai nevoie de o nișă și de un public pentru ca marketingul afiliat să aibă succes.

Dacă aveți deja un blog, acum’este momentul să te gândești la ce produse sau companii ai putea promova. Orice ai alege, trebuie să fie relevante și benefice pentru cititorii tăi. Dacă scrieți despre animale, de exemplu, don’nu începe să promovezi Calvin Klein doar pentru că primești o plată bună.

Cititorii tăi au câștigat’Nu mă ocup de asta!

Aceasta’este, de asemenea, important să fii sincer cu cititorii tăi. Lasă-i să știe cum’faceți bani și fiți clar că a câștigat’nu le costă niciun plus sau nu afectează onestitatea recenziilor tale. De exemplu, folosim link-uri de afiliere chiar aici la Website Builder Expert și puteți citi totul despre asta pe pagina noastră de divulgare.

Cheia pentru marketingul afiliat este să fie transparentă, corectă și să puneți mereu cititorii pe primul loc.

Pe scurt:

 • Ce este? Folosind link-uri de afiliere unice în blogul dvs., unde cititorii pot merge și cumpăra sau se pot înscrie la un produs. Compania respectivă vă plătește bani de fiecare dată când cineva vă folosește linkul pentru a-și cumpăra produsul!
 • Cine o poate face? Oricine! Tu nu’nu aveți nevoie de abilități tehnologice pentru a scoate marketingul afiliat. Aceasta’este o idee bună să-ți creezi blogul mai întâi, să-ți crești audiența și să-ți dezvolți nișa, înainte de a încerca marketingul afiliat.
 • Cum să începeți: Gândiți-vă la conținutul pe care îl creați și la ce le-ar găsi cititorii relevanți și utili. Asigurați-vă că produsele pe care le alegeți sunt de bună calitate și apoi ajungeți pentru a începe un parteneriat cu una sau mai multe companii!

Informatii suplimentare

 • Marketingul afiliat funcționează bine pentru bloggeri. Ghidul nostru util pe Cum să începeți un blog WordPress simplifică construirea blogului tău, în doar 10 pași simpli.

4

Conținut exclusiv

Potrivit pentru: Utilizatori WordPress înființați

Știi cu adevărat lucrurile tale? Vor plăti oamenii să audă ce ai de spus? Dacă da, ai putea sta pe o mină de aur!

Există câteva moduri diferite de a crea conținut exclusiv pentru vizitatorii dvs. Înainte de a face acest lucru, totuși’merită să subliniez că ar trebui să aveți un site stabilit, și o zonă de expertiză, înainte de a încerca oricare dintre următoarele strategii.

Sfat de top! Oamenilor le place să știe’obțineți valoare pentru banii lor, așa că trebuie să fie evident de ce conținutul dumneavoastră’oferta oferită merită prețul pe care îl aveți’intreb.

Conținut premium

Fie’s fotografii profesionale, articole exclusive, lucrări de cercetare sau chiar muzică și filme, conținutul premium este ceva ce vizitatorii dvs. sunt dispuși să plătească pentru a putea avea acces.

Pentru ca acest lucru să aibă succes, ai nevoie de vizitatorii tăi să fie încrezători în produsul sau conținutul tău. Vă recomandăm să oferiți câteva lucruri gratuit, pentru ca oamenii să aibă o idee clară de la ce să se aștepte de la conținutul dvs. premium. În felul acesta, ei’Voi fi fericit să predați banii câștigați din greu pentru a obține orice’oferind.

Sfat de top! Poți să folosești dovada sociala pentru a încuraja oamenii să se înscrie. Dovada socială este aceea în care le arătați oamenilor câte persoane s-au înscris deja, le-au plăcut, au distribuit sau au beneficiat de conținutul dvs..

Calitatea de membru și abonamentele

Un alt mod de a câștiga bani de pe site-ul dvs. WordPress este să creați apartenențe care deblochează conținut suplimentar, pagini exclusive de pe site-ul dvs. web sau chiar reduceri speciale dacă aveți’rulează un magazin online.

Alternativa este să faceți ca oamenii să se aboneze la site-ul dvs. Abonamentele sunt puțin diferite de apartenență – în timp ce un abonament permite vizitatorilor dvs. accesul la site-ul dvs. și la toate resursele sale, abonamentele deblochează un nivel suplimentar de conținut exclusiv pe deasupra.

Abonamentele tind să funcționeze cel mai bine pentru reviste online sau site-uri care oferă un fel de serviciu. Amintiți-vă, trebuie să existe un anumit stimulent pentru ca oamenii să se înscrie și să plătească bani!

new yorker mesaj de abonarenew yorker subscribe call to actioncâștiga bani pe abonamentul wordpress new yorkerNew Yorkerul este un exemplu clasic al unui site web de abonament. Obțineți trei articole gratuite pe lună, apoi trebuie să vă abonați pentru a continua să citiți. Sfat de top! Puteți combina această strategie cu producerea de conținut premium, creând diferite “niveluri” a site-ului dvs. web în funcție de cât și de des, oamenii doresc să plătească.

Donații

Dacă nu’Nu vreau să fii impulsiv, solicitând ca oamenii să plătească pentru accesarea site-ului tău, puteți cere donații în schimb. Astfel supraviețuiește site-uri precum Wikipedia – oamenii ajung să se bucure de conținutul dvs. gratuit, dar pot dona bani pentru a vă continua site-ul.

Acesta este un metodă mai puțin fiabilă de a câștiga bani de pe site-ul dvs. WordPress, deci ar putea merita combinând cu o altă strategie, cum ar fi afișarea de reclame pe site-ul dvs..

Pe scurt:

 • Ce este? Crearea de conținut pentru care oamenii sunt dispuși să plătească.
 • Cine o poate face? Oricine, atât timp cât ai cunoștințe sau seturi de abilități pentru a-ți face conținutul în valoare de plată. Tu’Cel mai probabil vei avea nevoie de un site consacrat, deoarece oamenii vor dori să te cunoască’sunt de încredere.
 • Cum să începeți: Mai întâi, precizați-vă zona de expertiză. Ce cunoștințe sau abilități aveți care ar putea beneficia de alții? Scrie! De asemenea, puteți arunca o privire asupra site-ului dvs. și puteți decide dacă există pagini în care vă puteți transforma “exclusiv” zone pentru membri, apoi adăugați materiale noi, specializate. Pentru a adăuga abonamente, abonamente sau a accepta donații, va trebui să instalați pluginuri.

5

Cursuri online

Potrivit pentru: oricine are cunoștințe de specialitate

daca tu’am fost vreodată blocat cum să faci ceva, sunt șanse’Am apelat la Google pentru ajutor. Aceasta’repede, este’este util și’este liber. Dar dacă aveți mai multe întrebări arzătoare?

Cursurile online sunt o modalitate populară de a învăța lucruri noi – de fapt, se preconizează că piața globală a învățării online va ajunge la peste 240 de miliarde de dolari până în 2022. Aceasta’Cu siguranță este ceva care să profite la maxim!

monetizează cursuri online lynda com exempluLynda.com este un site popular unde oamenii plătesc o taxă de abonament pentru a accesa o gamă de cursuri online.

Desigur tu’Va trebui să știu o sumă corectă despre subiectul pe care îl aveți’reînvăț, dar gama de subiecte pe care le puteți acoperi sunt nesfârșite. Scriere, marketing, tehnologie, gătit, muzică, îngrijire pentru animale de companie; lista continuă și continuă.

Vestea bună este, tu nu’nu trebuie să fiu expert – trebuie doar să știi suficient pentru a pregăti un curs de bună calitate de care oamenii vor beneficia.

Singurul dezavantaj este, ai castigat’Nu fac megabucuri peste noapte. Tu’Voi avea nevoie de răbdare în timp ce vă planificați, puneți-vă cursul împreună și construiți totul pe site-ul dvs. WordPress.

daca tu’ești un începător WordPress, don’nu vă faceți griji! Există pluginuri grozave, cum ar fi LearnPress, la care puteți folosi creați un site web de curs online fără a avea nevoie de abilități de codare. Asta înseamnă că îți poți împărtăși înțelepciunea, crește-ți abilitățile WordPress și poți câștiga bani, toate fără să ai nevoie de o clasă de master tehnică!

Tu’Va trebui, de asemenea, să vă promovați cursul, așa că’merită să instalați și alte plugin-uri WordPress. De exemplu, gândiți-vă la adăugarea de mărturii sau la trimiterea de buletine informative cu sfaturi pentru a atrage clienții.

Pe scurt:

 • Ce este? Crearea unui curs online pe site-ul dvs. WordPress la care oamenii vor plăti pentru a participa.
 • Cine o poate face? Oricine – există pluginuri care să vă ajute, așa că nu’nu am nevoie de abilități tehnologice nebunești. Cu toate acestea, veți avea nevoie de un subiect despre care vă simțiți încrezători.
 • Cum să începeți: În primul rând, găsește-ți nișa! Ce abilități, instruire sau cunoștințe aveți pe care le puteți împărtăși cu alții? Elaborați o structură și o structură a cursului, apoi instalați un plugin precum LearnPress și începeți să construiți.

6

Construirea de pluginuri

Potrivit pentru: dezvoltatori și whizzes WordPress

Îți cunoști drumul în jurul PHP? Știți ce ne referim prin versiunea sistemelor de control? Dacă aceste lucruri nu vor’Nu ai desenat un semifabricat total, atunci ai putea încercați să vă construiți propriul plugin.

Tu nu’nu trebuie să fii un codificator expert, dar veți avea nevoie de cel puțin o înțelegere de bază. Dacă aveți nevoie să vă perfecționați asupra acestor abilități, vă recomandăm să luați un curs online și să obțineți un pic de experiență înainte de a încerca această strategie!

Imaginează-l: tu’re-parcurgeți directorul de pluginuri WordPress, pentru că’este un loc minunat în care poți găsi tot felul de funcții pe care să le adaugi site-ului tău.

Dar astăzi, pur și simplu poți’nu găsesc lucrul tău’caut. De fapt, poți’nu o găsesc nicăieri. Poate sute de alte persoane caută același lucru și vin cu mâna goală.

Deci ce faci? Decideți să faceți singur pluginul. Și apoi îl vinde, pentru ca alții să se bucure de creația ta (și astfel poți profita din munca grea!)

Sfat de top! Dacă nu’Pentru a crea plugin-uri de construcție, puteți aplica aceeași strategie pentru crearea temelor WordPress. Puteți chiar să dezvoltați și să vindeți atât teme, cât și pluginuri’sunt adesea comercializate împreună.

Aceasta’este un pic prea complex pentru a intra în întregul proces aici, dar primul pas este crearea propriului folder de plugin în folderul / wp-content / plugins. În acest fel, pluginul dvs. va apărea în secțiunea Pluginuri de bord. Acolo’Sunt multe altele care urmează și cea mai mare parte implică codare.

Odata ce tu’ți-ai creat și testat noul plugin, îl poți face public și îl poți vinde altor persoane.

Cel mai bun mod de a face acest lucru este să utilizați site-ul dvs. WordPress și un plugin de comerț electronic, precum WooCommerce. Creați un magazin online în care puteți să listați pluginurile și să le vindeți – puteți chiar construi un portofoliu în timp ce continuați să dezvoltați noi pluginuri și să vă dezvoltați abilitățile.

daca tu’nu te simți destul de în măsură să-ți construiești propriul magazin online, poți listează pluginul tău pe o piață, cum ar fi ThemeForest sau CodeCanyon. Beneficiul acestei metode este că nu’nu trebuie să vă faceți griji cu privire la livrarea pluginului către client, deși dezavantajul este că aceste platforme vor reduce reducerile din vânzări!

Pe scurt:

 • Ce este? Creați pluginuri noi (și chiar teme) pentru a le vinde altor utilizatori WordPress. Puteți utiliza chiar propriul site WordPress pentru a vinde pluginurile pe care le dezvoltați.
 • Cine o poate face? Codificatori și dezvoltatori siguri. Tu nu’nu trebuie să fii o experiență tehnică, dar vei avea nevoie de cel puțin o experiență de codificare.
 • Cum să începeți: Dacă aveți nevoie de o actualizare a abilităților dvs. de codare – sau doriți doar să începeți să învățați – vă recomandăm să faceți un curs. Fii atent la o nișă în care crezi că un nou plugin s-ar vinde bine. Apoi începe să creezi pluginul!

7

Construirea de site-uri WordPress pentru clienți

Potrivit pentru: dezvoltatori și whizzes WordPress

WordPress poate fi o platformă complicată cu care puteți face legătura și, adesea, oamenii se vor adresa dezvoltatorilor pentru a-și crea site-ul pentru ei. V-ați gândit vreodată să vă oferiți altora abilitățile dvs. WordPress?

Deveniți dezvoltator WordPress și puteți utiliza WordPress pentru a crea site-uri web pentru clienți, care vă plătesc serviciile.

Din nefericire, această strategie este potrivită doar pentru vechilor cronometri WordPress, cu experiență și codare înfiptă în centurile lor ca niște pistoale. Trebuie să aveți site-uri web construite înainte, fiți încrezători în abilitățile dvs. tehnice, aveți ochi pentru proiectare, conștienți de problemele de securitate și puteți lucra la termene – plus legătura cu clienții!

Dacă aveți ce trebuie, primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să vă construiți propriul site web WordPress promovează-ți abilitățile și atrage clienți. Includeți orice mărturii, exemple de site-uri pe care le aveți’Am construit în trecut și o formulare de interogare pentru ca clienții să poată primi oferte fără presiune.

A avea propriul site web este un avantaj, pentru că dă o impresie bună pentru potențiali clienți. Alternativ, puteți ofera-ti serviciile pe site-uri freelance ca Fiverr.

Tu nu’nu trebuie să devin un dezvoltator WordPress cu normă întreagă – puteți începe mic, doar faceți-o cu jumătate de normă sau puteți încerca atunci când aveți nevoie de bani în plus.

Pe scurt:

 • Ce este? Folosind abilitățile dvs. WordPress pentru a crea site-uri web pentru clienți, care vă plătesc serviciile.
 • Cine o poate face? Utilizatori WordPress încrezători și cu experiență.
 • Cum să începeți: Atingeți-vă abilitățile dacă trebuie. Creați un plan de prețuri și începeți să vă promovați. Construiți un site web pentru a atrage clienți sau listați-vă serviciile pe un site independent, cum ar fi Fiverr.

Cum să câștigi bani pe WordPress: concluzie

WordPress este o platformă minunată, cu oportunități interminabile pentru începători și profesioniști deopotrivă. Chiar dacă nu aveți experiență de codare, există o mulțime de modalități de a câștiga bani din site-ul dvs. WordPress în devenire.

Noi’am ales cele șapte moduri principale prin care poți să monetizezi WordPress și sperăm acolo’este ceva pentru toată lumea de pe lista noastră. Chiar daca tu’ești un blogger, un începător sau un profesionist de codare, poți alege strategia care funcționează cel mai bine pentru tine.

Aici’este o amintire rapidă a celor șapte moduri prin care poți câștiga bani pe WordPress:

 1. Comerț electronic
 2. reclamă
 3. Marketing afiliat
 4. Conținut exclusiv
 5. Cursuri online
 6. Construirea de pluginuri
 7. Construirea de site-uri WordPress pentru clienți

Nu uitați, indiferent dacă alegeți una sau mai multe dintre aceste strategii, asigurați-vă că joacă la punctele tale forte.

Aceasta’Probabil nu este înțelept să încercați să construiți site-uri WordPress pentru a plăti clienții dacă aveți refugiu’încă nu am învățat să codez. Dar daca tu’ești un blogger, ar trebui să iei în considerare să dai drumul marketingului afiliat.

Vă sperăm’am fost inspirat să vă monetizați site-ul și vă simțiți pregătiți să faceți următorii pași pentru a obține un pic mai mult de numerar în buzunar, datorită minunilor WordPress. Asigurați-vă că vă întoarceți și spuneți-ne cum ați mers!

Întrebări frecvente

Am doar un site mic, cu trafic redus. Mai pot câștiga bani din asta?

Da! Dar ai grijă să-ți alegi strategia – ea’merită să combinați diferite abordări pentru a echilibra lucrurile. Traficul mai mare duce la mai multe clicuri pe reclame și link-uri de afiliere, dar acesta’calitatea conținutului dvs. care vă va ajuta site-ul dvs. să crească. În ansamblu, traficul este important, dar o audiență implicată este și mai importantă pentru un site web în creștere.

Ce’este cel mai rapid mod de a câștiga bani de pe site-ul meu WordPress?

Noi’v-aș recomanda fie marketing afiliat, fie afișare reclame pe site-ul dvs. web. Acestea sunt strategii destul de ușoare pentru a începe să folosești și tu’Voi începe să câștigați bani imediat ce face clic pe cineva. Alte tactici, cum ar fi construirea unui magazin online sau pornirea unui site de abonament, vor dura mai mult pentru a merge mai departe.

Trebuie să cheltuiesc bani pentru a câștiga bani pe WordPress?

Nu neaparat! Pentru a genera bani pe site-ul dvs. WordPress, nu’nu trebuie să plătesc pentru un plugin de comerț electronic, Google AdSense sau parteneriate de afiliere. Însă pot exista costuri implicate în înființarea propriei afaceri de comerț electronic sau în investiții în metode de marketing mai bune pentru site-ul dvs. Nu uitați că, deși WordPress este gratuit, trebuie să plătiți în continuare pentru găzduire și numele dvs. de domeniu, plus orice plugin sau temă premium pe care doriți să le doriți.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map