Cum să creezi un site web de comerț electronic WordPress

Deci tu’încerci să înființezi un magazin online și tu’mă uit pe WordPress pentru a face acest lucru. Obținem asta – la urma urmei, 30% dintre site-urile web live astăzi sunt alimentate de WordPress și cu un motiv întemeiat. Aceasta’este o platformă puternică, scalabilă și, cel mai bine, toate’este liber!


Acestea fiind spuse, nu ar trebui’nu puteți accesa automat WordPress fără să luați în considerare unele opțiuni alternative. WordPress este o platformă excelentă, dar nu este’t pentru toată lumea. daca tu’căutați doar să vindeți câteva produse ca un hustle lateral, de exemplu, utilizarea WordPress ar fi ca și cum ați angaja un autobuz în loc să luați un Uber; consumatoare de timp, costisitoare și destul de inutile.

Dacă acest lucru sună ca tine, consultați-ne compararea celor mai bune platforme de comerț electronic și a constructorilor de site-uri, dacă doriți’după o soluție cu totul mai ușoară.

daca tu’rămâi cu WordPress, apoi grozav – hai’te descoperi la modul în care te gândești la construirea unui site de comerț electronic. Chiar daca tu’Ați instalat deja WordPress, rămâneți cu noi pentru primele trei secțiuni.

Iată cei 9 pași pentru lansarea site-ului dvs. de comerț electronic cu WordPress:

1

Scrieți numele de domeniu perfect

Numele dvs. de domeniu este practic site-ul dvs. web’adresa unică. Aceasta’este partea după ‘www.’ în adresa URL. Al nostru este ‘websitebuilderexpert.com’, de exemplu.

Puteți cumpăra un nume de domeniu de la site-uri precum GoDaddy sau NameCheap. daca tu’ai noroc, tu’Voi găsi cea pe care o doriți este gratuită, iar vânzarea la tariful scăzut standard (10 $ – 20 $ / an). daca tu’nu sunteți atât de norocoși, numele dvs. de domeniu de vis ar putea fi indisponibil sau disponibil prin revânzare la un tarif mult mai mare – uneori câteva sute sau chiar mii de dolari. Acesta este doar pentru primul an, deși – chiar și cele mai scumpe nume de domeniu se vor reînnoi la rata standard (10 $ – 20 $ / an) după aceea.

Aceasta’este, în general, o idee bună pentru a menține numele dvs. de domeniu cât mai aproape de numele dvs. de marcă și pentru ao păstra scurt și memorabil.

Bine de stiut: .com este ‘mai puternic’ și cea mai populară extensie de domeniu (sfârșit). Aceasta’este o alegere inteligentă pentru magazinele online, deoarece te lasă deschis vânzărilor la nivel mondial. Alegeți o extensie specifică țării (de ex. .ne) și riscați să vă limitați potențialul de extindere în continuare. Înainte de a trece la pasul următor, asigurați-vă că’ve:

 • Gândirea unui nume de domeniu relevant și memorabil pentru site-ul dvs. de comerț electronic
 • Verificat’sunt disponibile
 • A cumpărat-o și a setat un memento pentru a-l reînnoi anul viitor!

2

Înscrieți-vă la un furnizor de hosting

Bine, deci tu’Am primit numele dvs. de domeniu în geantă – acum’este timpul să găsiți un furnizor de hosting.

Fiecare site web are nevoie de găzduire. Aceasta’este echivalentul închirierii unui loc de pământ pe internet – asigurați-vă doar că alegeți un plasture cu mult spațiu pentru a crește!

Când vine vorba de alegerea celui mai bun furnizor de hosting, precum și de tipul de găzduire de care aveți nevoie, de fapt’Va trebui să mă gândesc la magazinul pe care îl ai’re construiesc.

Un lucru pe care îl vom spune însă este săriți hostingul partajat. Cand tu’reîncărcați un server cu alte site-uri web, dacă unul dintre ele este hacked, site-ul dvs. este lăsat și el vulnerabil. Cand tu’te ocupi de oameni’detaliile cardului de credit, aceasta pur și simplu nu este’merită riscul.

Bluehost a venit în topul cercetărilor noastre pentru găzduire WordPress. În comparație cu constructorii și platformele de comerț electronic, WordPress poate fi puțin complicat de manipulat și întreținut; tu’trebuie să instalați software-ul, pentru început, apoi rămâneți la curent cu actualizările și securitatea. Evaluăm Bluehost pentru că automatizează o mare parte din aceasta, oferind în același timp o găzduire solidă la propriu, la un preț bun. Aceasta’este un furnizor câștigător în ceea ce privește WordPress.

daca tu’Începeți doar cu câteva produse, accesați planul de bază de găzduire VPS. Gazduirea VPS utilizează servere partajate, dar împărțite în mai multe mașini virtuale separate. Asta înseamnă că nu’nu primesc ‘primul venit, primul servit’ luptă pe care o faci cu hostingul comun și totul este mult mai sigur. Bluehost’s Planurile de găzduire VPS încep de la doar 18,99 USD / lună.

Pe măsură ce afacerea dvs. crește și începeți să vindeți mai multe produse, puteți trece prin Bluehost’s planuri VPS. După ce ați atins un nivel mare de trafic, treceți la un plan dedicat de găzduire. Asta înseamnă un întreg server de resurse, doar pentru site-ul dvs.. Bluehost’Planurile de găzduire dedicate încep de la 79,99 USD / lună.

Dacă vindeți produse digitale descărcate, dumneavoastră’Veți avea nevoie de multă stocare, deci trebuie să luați în considerare un plan dedicat de găzduire.

Bine de stiut: Cu cloud hosting, vă puteți personaliza complet planul. Adăugați mai mult spațiu de stocare dacă începeți să vindeți produse digitale sau dacă aveți mai multă lățime de bandă’desfășori o promoție și aștepți mult trafic. Aceasta’e ca un contract de telefon cu plata. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vă prezentați cel mai bun furnizor de hosting de cloud. Înainte de a trece la pasul următor, asigurați-vă că’ve:

 • M-am gândit la ce fel de găzduire web ar trebui să mergi
 • Citiți ghidul nostru pentru cei mai buni furnizori de găzduire web pentru WordPress
 • Înscris la un plan de găzduire

3

Instalați WordPress

Există două moduri principale de instalare a WordPress:

 1. ‘Un click’ instalați-vă prin tabloul de bord de găzduire
 2. Descărcați manual WordPress, apoi încărcați-l în contul de găzduire

‘Un click’ Instalare WordPress

După cum vă așteptați, prima opțiune este cu siguranță cea mai ușoară și este opțiunea pe care o avem’recomand. Cand tu’alegeți un furnizor de găzduire, căutați cei care oferă avantajul ‘un click’ instalează – consultați furnizorii de pe lista noastră cu cele mai bune gazde WordPress pentru a vedea o selecție dintre cele mai bune.

Odata ce tu’v-ați înscris cu un furnizor de hosting care oferă acest tip de instalare, practic tot ce trebuie să faceți este să accesați tabloul de bord de hosting și să apăsați pe un buton care spune ‘Instalați WordPress’. Aici’este ghidul nostru pentru instalarea WordPress cu Bluehost, iar dumneavoastră’Voi găsi procesul destul de similar cu majoritatea furnizorilor de hosting.

Sfat de sus! Ați consultat ghidul nostru pentru cei mai buni producători de site-uri de comerț electronic? Chiar daca tu’suntem un hustler lateral sau ne îndreptăm spre dominația globală, noi’Am acoperit cea mai bună platformă pentru nevoile tale. Cea mai bună parte? Tot’sunt incluse într-o mică taxă lunară, deci acolo’nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la aranjarea găzduirii sau descărcarea vreunui software.

Instalare manuală a WordPress

Dacă furnizorul dvs. de hosting nu face acest lucru’nu oferim instalarea WordPress cu un singur clic, acesta’este o întrebare de a descărca WordPress pe computer, apoi de a-l încărca în tabloul de bord de găzduire. Aceasta’e destul de ușor’pur și simplu nu la fel de uşor. Vezi acest ghid WordPress despre instalarea software-ului singur.

Înainte de a trece la pasul următor, asigurați-vă că’ve:

 • Instalat WordPress, manual sau prin intermediul furnizorului de hosting

4

Instalați și configurați WooCommerce

WooCommerce este cel mai popular plugin pentru adăugarea funcționalității de comerț electronic pe site-ul dvs. Are un rating 4,6 / 5 de la peste 3.000 de utilizatori și are peste 4 milioane de instalații active. Aceasta’e corect să o spun’este destul de popular și’e ușor de văzut de ce.

Pentru început, acesta’este liber. Ca și WordPress în sine, WooCommerce este o platformă open-source construită de o comunitate. În timp ce este posibil să fiți nevoit să plătiți pentru unii ‘extensiile’ (de exemplu, capacitatea clienților de a rezerva întâlniri), puteți transforma site-ul dvs. într-un magazin online fără a cheltui un dolar. Care include:

 • Pagini de produs
 • Coș și casă
 • Plăți sigure
 • Opțiuni de expediere și imprimare de etichete
 • Calcule fiscale automatizate
 • Integrare cu Google Analytics, Facebook, MailChimp etc.

Noi’sunteți foarte interesat de WooCommerce, după cum puteți vedea. Dar dacă nu’Nu vă uitați WooCommerce din orice motiv, aruncați o privire la modul nostru de top al celor mai bune alternative WooCommerce.

Deocamdată, însă, noi’Presupun că’e ceea ce tu’Voi folosi și vă voi conduce prin procesul de instalare și configurare:

1. Instalează și activează WooCommerce

Conectați-vă la tabloul de bord WordPress și accesați directorul de pluginuri făcând clic ‘Conecteaza’ în meniul din stânga:

Director de pluginuri

Caută ‘WooCommerce’ în bara de căutare, apoi faceți clic pe gri ‘Instaleaza acum’ buton.

Căutarea WooCommerce în directorul tematic

După câteva momente, acest buton se va transforma într-unul albastru care spune ‘Activati’. Faceți clic pe asta.

WooCommerce’s-ar putea deschide asistentul de configurare pentru a vă parcurge tot restul procesului de configurare.

2. Adăugați detalii despre afaceri

Tu primul’Va trebui să-ți completez afacerea’ detalii, care este destul de auto-explicativ:

Adăugarea detaliilor de business la WooCommerce

Asigurați-vă că selectați opțiunea corectă de mai jos ‘Planific să vând produse fizice și digitale’.

Bine de stiut: Produsele digitale sunt de obicei orice’se poate descărca – credeți că teme WordPress, cursuri online, fotografii stoc etc. O cameră digitală, pe de altă parte, ar fi un produs fizic.

3. Selectați opțiunile de plată

Următorul pas este să alegeți metodele de plată pe care le aveți’Voi accepta prin magazin.

Configurarea plăților WooCommerce

Cum Stripe și PayPal sunt opțiuni populare, noi’Îți recomand să le activezi pe amândouă. Puteți adăuga conturile dvs. la o dată ulterioară dacă donați’nu le-am configurat încă.

4. Confirmați opțiunile de expediere

Următorul tu’vi se va cere să vă alegeți tarifele de transport. WooCommerce va recunoaște zona pe care o ai’reveniți în prezent și setați acest lucru ca principal ‘zona de transport’, cu cealaltă opțiune este practic ‘restul’:

Configurați opțiunile de expediere woocommerce

Puteți să setați un preț fix pentru fiecare zonă, să setați transportul ca gratuit sau să vă integrați cu anumite companii de transport (inclusiv UPS) pentru a obține ‘Trăi’ costuri de livrare.

5. Alegeți plugin-uri / tema complementare

Următoarea etapă este de a decide care ‘recomandat’ pluginuri pentru a le transmite în magazin și dacă doriți să optați pentru WooCommerce’tema proprie.

Alegeți pluginuri suplimentare WooCommerce

Aceasta’Este foarte ușor să le adăugați mai târziu, deci don’Nu simt că trebuie să te angajezi în orice moment. Noi’Voi acoperi pluginurile și temele recomandate puțin mai târziu în articol, așa că nu ezitați ‘deselectați’ acestea deocamdată, cu excepția cazului în care tu’ești sigur că ai nevoie de ele.

6. Activați Jetpack

În etapa de configurare finală, dumneavoastră’Vi se va cere să activați Jetpack.

Activați Jetpack

Aceasta va permite configurarea plăților și automatizarea taxelor pentru dvs. mai târziu. Lovit ‘Continuați cu Jetpack’…

…și asta’Configurația dvs. de bază este sortată! Acum’este timpul să vă adăugați produsele.

Înainte de a trece la pasul următor, asigurați-vă că’ve:

 • WooCommerce a găsit în directorul temelor WordPress, l-a instalat și l-a activat
 • Ați adăugat detaliile dvs. de afaceri cheie
 • Opțiunile de expediere și plată alese – nu uitați, le puteți modifica ulterior!

5

Alegeți o temă

Ta ‘temă’ va acționa ca designul de bază pentru întregul conținut web. Frumusețea WordPress este că site-ul dvs. este în întregime personalizabil – prin editarea sau adăugarea la codul HTML al site-ului dvs., puteți ajunge cu ușurință cu ceva care nu seamănă cu designul original.

Asta a spus, dacă nu tu’reîncercați un cod de cod și ar savura oportunitatea unei personalizări complete, are sens să alegeți o temă care să se arate cât mai aproape de produsul final dorit..

Cu alte cuvinte, alege o temă care îți place, și care va funcționa bine pentru site-ul tău de comerț electronic – chiar dacă asta înseamnă să scoti pe un șablon premium de pe un site terț. Aceasta’O să vă salvez dificultățile pe termen lung!

Site-urile preferate de terți pentru cumpărarea temelor includ ThemeForest (selecție uriașă) și Teme elegante (selecție mai mică și curată), dar există’este o mulțime de site-uri grozave.

Odata ce tu’Am un număr decent de produse gata de a merge’este timpul să treci la lucrurile mai distractive – alegerea unei teme!

Puteți găsi o selecție de teme gratuite WordPress în directorul temelor, pe care îl puteți accesa prin tabloul de bord:

 1. Conectați-vă la tabloul de bord WordPress.
 2. Pune deasupra ‘Aspect’, apoi apasa ‘tematică’. Acest lucru vă va duce la tabloul de bord cu temă.
 3. Faceți clic pe butonul de deasupra temelor care spun ‘Adăuga nou’, apoi răsfoiți temele de mai jos ‘Recomandate’, ‘Popular’ etc., sau utilizați bara de căutare pentru a căuta anumite industrii.
 4. Demonstrați câteva teme pentru a găsi cea care vă place, apoi atingeți ‘Instalare’ sub tema de descărcare.
 5. După câteva minute, va apărea un buton sub tema care spune ‘Activati’. Faceți clic pe aceasta, iar tema este a ta!

Pentru a instala o temă premium pe site-ul dvs.:

 1. Descărcați fișierul .zip din noua dvs. temă.
 2. Conectați-vă la Panoul de bord WordPress.
 3. Pune deasupra ‘Aspect’, apoi apasa ‘tematică’. Acest lucru vă va duce la tabloul de bord cu temă.
 4. Faceți clic pe butonul de deasupra temelor care spun ‘Adăuga nou’. Aceasta vă va duce la tabloul de bord cu tema WordPress.
 5. Faceți clic pe butonul albastru din partea de sus care spune ‘Încărcați tema’.
 6. Tu’atunci vi se va solicita să alegeți un fișier .zip de pe computer. Alegeți noul fișier tematic.
 7. Tu’Voi vedea apoi un mesaj de succes, cu un link pentru a vă activa tema. Și asta’e, tu’sunt gata de plecare!

Sfat: WooCommerce are, de asemenea, propria sa temă – Storefront – care, ca și tine’Aștept, funcționează perfect cu WooCommerce și arată destul de elegant.

Acestea fiind spuse, pentru că oricine poate teoretic să construiască un șablon și să îl pop pe internet, acesta’E vital să evaluezi cât de de încredere este înainte de a te apuca. Alege o temă prost făcută și te-ai putea lăsa vulnerabil la hackeri. Și don’nu uit să ‘Demo’ fiecare pentru a avea o idee despre cum ar putea arăta site-ul dvs. din viața reală.

Înainte de a trece la pasul următor, asigurați-vă că’ve:

 • A fost vizualizat atât teme gratuite, cât și premium
 • Ați găsit un design care v-a plăcut și l-ați încercat folosind ‘Demo’ funcţie
 • Recenzii verificate pentru a vă asigura’este de încredere
 • S-a instalat tema (diferite metode pentru temele din director și cele cumpărate de la un site terț – vezi pașii de mai sus)

6

Adăugați produse

Odata ce tu’ai instalat Jetpack – ultima etapă a configurației inițiale WooCommerce – tu’Voi vedea un ecran care vă invită să adăugați primul dvs. produs.

Sfârșitul configurării WooCommerce

daca tu’nu sunt încă pregătit să încărcați, asta’e bine. Când reveniți la tabloul de bord, trebuie doar să mergeți la ‘Produse’ în partea stângă, apoi ‘Adăuga nou’:

Adăugarea de produse noi la WooCommerce

Pentru fiecare produs pe care îl încărcați’Am nevoie de următoarele lucruri:

 1. Numele produsului – de exemplu. Potă de plantă de ciment gri drăguț
 2. Preț – de ex. $ 12.95
 3. Imaginea principală a produsului – aceasta ar trebui să fie o imagine a întregului produs, din față
 4. Imagini suplimentare ale produsului (opțional, dar recomandat) – includ imagini din unghiuri cât mai diferite și adăugați detalii mai fine
 5. Descrierea produsului (lung) – de exemplu. ‘Injectați niște băuturi scandinave în casa dvs. cu această plantă simplă de ciment. Dispune de o gaură de scurgere și vine cu mic vas de potrivire, astfel încât planta dvs. a câștigat’nu sunt supra-udat. Inaltime: 15cm. Diametru: 8cm.’
 6. Scurta descriere a produsului – de exemplu. ‘Semănătoare simplă de ciment cu orificiu de scurgere și tavă potrivită.’
 7. Categorie produs (dacă aveți mai mulți) – de ex. Ghivece de plante

Adăugarea de produse cu WooCommerce

Modul în care adăugați produse pe site-ul dvs. depinde de tipul de produs pe care îl utilizați’adaugam. Există șase tipuri principale:

 1. Simplu
 2. grupate
 3. Extern / Afiliere
 4. Variabil
 5. descarca
 6. Virtual

WooCommerce are un ghid excelent și detaliat care explică ce înseamnă fiecare tip de produs și cum să faci despre încărcarea fiecărui tip.

Deocamdată, noi’Voi rămâne cu exemplul nostru de ghivece de plante. Acesta este un produs simplu (oala în cauză nu face asta’nu aveți dimensiuni sau culori alternative – dacă s-ar întâmpla, ar fi o produs variabil).

Adăugarea produsului pe WooCommerce pt 2Adăugarea produsului în exemplul WooCommerce

Aici, puteți vedea cum suntem noi’am populat acest ecran cu toate informațiile pe care le-am inclus mai sus. Notă cum noi’am adăugat acest produs la categorie ‘Plantează ghivece’ pe partea dreaptă. Tocmai am dat clic ‘+Adăugați o categorie nouă’ care este subliniat în dreapta, numit noua noastră categorie și selectat, apoi neselectat ‘Fără categorie’. Dacă am avea mai multe poze cu minunatul nostru ghiveci de plante, ar intra în ‘Galerie de produse’ secțiune sub imaginea principală.

Odata ce tu’ați adăugat aceste informații cheie, dumneavoastră’va trebui să faceți clic pe toate filele din mijloc pentru a adăuga toate detaliile specifice ale produsului dvs. Aici’este o privire rapidă asupra a ceea ce’sunt incluse în fiecare file din secțiunea de date despre produs:

 1. General – aceasta este fila noi’revin în prezent și acoperă prețul și impozitul
 2. Inventar – locul de adăugare a SKU-urilor etc., dacă doriți să vă puteți urmări inventarul
 3. livrare – dimensiunile produsului și costul de transport
 4. Produse legate – actualizați mai târziu cu produse complementare pentru a se dezvolta
 5. atribute – dacă aveți un produs variabil (unul cu diferite opțiuni de dimensionare sau culoare, de exemplu), atunci acesta este locul pentru a adăuga diferitele versiuni

Odata ce tu’esti multumit de produsul tau, loveste albastrul ‘Publica’ buton spre partea de sus din partea dreaptă.

Pentru a vedea produsele pe care le publicați, accesați ‘Toate produsele’ în meniul din dreapta, iar ei’Voi apărea astfel:

WooCommerce „Toate produsele” Înainte de a trece la pasul următor, asigurați-vă că’ve:

 • Scrieți un titlu, o descriere lungă și o scurtă descriere pentru fiecare produs pe care doriți să îl încărcați
 • Poze de produs realizate
 • Produse încărcate în tabloul de bord WordPress
 • Produse organizate pe categorii

7

Instalați pluginuri suplimentare

Alături de WooCommerce, iată patru pluginuri pe care le evaluăm cu adevărat pentru magazinele online:

1. Yoast pentru orientare SEO

Să ai cel mai bun magazin online din lume’Nu înseamnă un lucru dacă nimeni nu-l poate găsi! Introduceți, Yoast SEO – pluginul la îndemână care vă va ajuta să urcați clasamentele motoarelor de căutare, oferindu-vă cele mai bune șanse posibile de a vă asigura un spot pe prima pagină. SEO înseamnă optimizarea motoarelor de căutare; aceasta’este vorba despre a face mici modificări pe site-ul dvs. pentru a ajuta motoarele de căutare ‘citit’ și ‘a intelege’ conținutul dvs. mai bine și ‘Prioritizarea’ ca rezultat.

2. Securi pentru Securitate

Cand tu’te ocupi de plățile cu cardul pe site-ul tău, mizele de securitate sunt mult mai mari. Cu toate că există module gratuite de securitate disponibile (cum ar fi Wordfence), credem că acesta este un domeniu care’merită să cheltuiți un pic în plus. Planurile Securi încep de la 199 $ / an, iar dumneavoastră’Va trebui să instalați pluginul gratuit din directorul WordPress pentru a-l activa.

3. Recenzii pe site pentru recenzii

S-a dovedit în mod constant că dovada socială este unul dintre cei mai importanți factori pentru a determina utilizatorii să ia o acțiune dorită – în acest caz, înseamnă că cumpără produsele dvs. Instalarea Recenziilor site-ului va permite clienților să lase o recenzie pe site-ul dvs..

Adăugarea de pluginuri la site-ul dvs. este super simplă:

 1. Conectați-vă la tabloul de bord WordPress.
 2. Capul spre ‘Plugin-uri’, apoi ‘Adăuga nou’.
 3. Utilizați bara de căutare din partea dreaptă sus pentru a căuta anumite plugin-uri sau caracteristica generală pe care o aveți’caut.
 4. Odata ce tu’ai găsit unul care îți place sunetul, uită-te la recenzii și evaluări pentru a verifica că pare de încredere.
 5. Odata ce tu’sunt multumit de alegerea ta, lovește-l ‘Instaleaza acum’ buton.
 6. Odată ce WordPress a terminat de descărcat pluginul, tu’Voi primi un mesaj de completare și vi se va solicita să faceți clic ‘Activați pluginul’.
 7. În continuare, mergeți la setări pentru a configura pluginul dvs. – fiecare va avea un proces diferit pentru aceasta, dar ar trebui să aibă instrucțiuni în descrierea pluginului.

Înainte de a trece la pasul următor, asigurați-vă că’ve:

 • Gândit la orice accesorii de care aveți nevoie pentru site-ul dvs.
 • S-au găsit pluginurile potrivite pentru a adăuga această funcționalitate
 • Recenzii verificate pentru a vă asigura’reîncredere, înainte de instalare

8

Adăugați conținut care se convertește

Acum’este timpul pentru a ajusta copia pe paginile cheie. Găsiți aceste pagini cheie accesând ‘Pagini’, apoi ‘Toate paginile’.

Noi’ai scris un întreg ghid pentru scrierea pe web, ambalat cu sfaturi de la experți în redactare – asigură-te că îi citești!

Deocamdată, însă, noi’Voi onora câteva tipuri de conținut specifice. Cuie toate elementele de mai jos, și tu’Voi fi pe cale să lansăm un magazin de comerț electronic de succes:

1. Microcopie

‘Microcopia’, uneori menționat ca ‘Copie UX’, se referă la puținele bucăți de copie de navigare de pe site-ul dvs., precum și la mesajele de eroare și ‘apelează la acțiune’ (CTAs).

Cuvânt pentru cuvânt, aceasta este cea mai importantă copie de pe site-ul dvs. Îi ghidează pe utilizatori prin site-ul dvs. și îi asigură / îi convinge în puncte cheie (cum ar fi atunci când aceștia)’sunt pe cale să se despartă de banii lor).

Luați-vă timp pentru a scrie asta cu grijă. Gândește-te la utilizatorul tău’s-au gândit la fiecare etapă a călătoriei lor prin intermediul site-ului. De exemplu, pe pagina principală, ar putea fi mai potrivit să aveți un buton care să ducă produsul dvs. ‘Aflați mai multe informații’, sau ‘Faceți o răsfoire’. Ceva mai apăsător, de genul ‘Cumpără acum’, s-ar putea să nu fie foarte dificil – în această etapă, utilizatorul dvs. este interesat să afle despre marca dvs., dar probabil nu este gata să cumpere.

2. Descrierea produselor

Acestea ar trebui să fie scurte, dar utile – și după cum ar indica numele, descriptiv. Gândește-te la tot ceea ce ai’Aș dori să știu când cumperi acel produs pentru tine, în special lucruri care nu sunt’Este evident din fotografiile produsului. Utilizați punctele de bulet pentru a separa informațiile și a menține formatarea și informațiile coerente între toate produsele.

3. Imagini de produs

Calitatea imaginilor produsului dvs. vă poate crea sau rupe într-adevăr site-ul. Utilizați o cameră de bună calitate și un fundal simplu pentru cele mai bune rezultate. O regulă generală este, ‘cu cât sunt mai multe fotografii ale produsului, cu atât mai bine’. La fel ca în descrieri, păstrați imaginile produsului consecvente pentru un site elegant.

Sfat de sus! Asigurați-vă că comprimați imaginile cu un instrument precum TinyPNG sau Kraken. Acest lucru va reduce dimensiunea fișierului fără a compromite calitatea imaginii, contribuind la menținerea site-ului dvs. cât mai rapid posibil.

4. Politica de confidențialitate

O componentă importantă a oricărui site web, WordPress vă va solicita de fapt să selectați o pagină de politică de confidențialitate înainte de a pune site-ul dvs. public. Din fericire, acolo’este un șablon la îndemână pe care îl poți urmări.

Pur și simplu îndreptați-vă către ‘Setări’, apoi ‘intimitate’, apoi apasa ‘Vezi ghidul nostru’. Odată asta’s-a scris, trebuie doar să selectați pagina din dreapta din meniul derulant de dedesubt.

Înainte de a trece la pasul următor, asigurați-vă că’ve:

 • Personalizați conținutul site-ului dvs. web, inclusiv căruța principală și paginile magazinelor
 • Construite cu atenție CTA-uri persuasive și copie utilă de navigare
 • Scris și încărcat o pagină de politică de confidențialitate

9

Faceți site-ul dvs. public

Odata ce tu’practic, sunteți mulțumit de modul în care funcționează site-ul dvs. (nu uitați că puteți întotdeauna ‘previzualizare’ pagini pentru a vedea cum’d uite live), it’este timpul să o facem publică.

Aceasta este partea ușoară!

Mergi la ‘Setări’, apoi ‘intimitate’. Odata ce tu’v-ați încărcat politica de confidențialitate, ar trebui să vedeți opțiunea de a vă transforma site-ul ‘Public’.

Înainte de a trece la pasul următor, asigurați-vă că’ve:

 • A făcut public site-ul dvs., astfel încât oamenii să poată începe cumpărăturile!

Cum să creezi un site web de comerț WordPress: rezumat

Și acolo îl ai! Cei 9 pași pentru lansarea cu succes a unui site web de comerț electronic. Lăsa’le recapitulează ultima dată:

 1. Scrieți numele de domeniu perfect
 2. Înscrieți-vă la un furnizor de hosting
 3. Instalați WordPress
 4. Instalați și configurați WooCommerce
 5. Adăugați produse
 6. Alegeți o temă
 7. Instalați pluginuri suplimentare
 8. Adăugați conținut care se convertește
 9. Faceți site-ul dvs. public

Noi’Am propus să fac acest ghid cât mai simplu, dar realitatea este că WordPress este cel mai potrivit pentru cei cu o experiență tehnologică. Dacă (ca mulți!) Nu ai vrea’nu vă puneți în această categorie, să nu vă faceți griji – constructorii de site-uri de comerț electronic sunt concepute pentru a fi ușor pentru oricine de utilizat, iar prețurile încep de la doar 15 USD / lună. Aflați mai multe recenzii ale constructorului de site-uri de comerț electronic sau tabelul de comparație pentru a afla mai multe.

Noi’mi-ar plăcea să știu cum ai găsit construirea unui magazin de comerț electronic, fie cu WordPress, fie cu un constructor de site-uri. Lasă un comentariu mai jos sau trimiteți-ne un e-mail la .

Pentru mai multe sfaturi despre construirea unui magazin de comerț electronic cu WordPress, consultați:

 • Ghidul nostru complet despre Cum să prețăm un produs
 • Toate sfaturile noastre despre proiectarea site-ului dvs. web
 • Câteva dintre sfaturile noastre de top pentru începătorii WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me