Cum să creezi un site WordPress

Cei 8 pași spre succesul WordPress

WordPress este forța din spatele unei treimi dintre site-urile web care trăiesc astăzi. Aceasta’s un sistem de gestionare a conținutului (CMS) – și unul puternic în acest sens. În plus, acesta’este liber!


Bine de stiut: WordPress.org este un sistem CMS, în timp ce WordPress.com este un constructor de site-uri web. Confuz, isn’nu! Consultați articolul nostru care explică diferențele cheie pentru mai multe informații. În acest articol, noi’Mă voi concentra exclusiv pe crearea unui site web folosind WordPress.org.

Configurarea unui site web cu WordPress.org necesită puțină răbdare, dar acest ghid este aici pentru a vă ajuta. Noi’Am combinat experiența și cunoștințele noastre pentru a vă aduce ceva cuprinzător, dar ușor de urmărit. Păstrează-l la îndemână și tu’Voi avea un site în funcțiune înainte să îl știți.

Lăsa’s-a scufundat direct în.

1

Obțineți un nume de domeniu

Tu primul’Va trebui să cumpăr un nume de domeniu. Aceasta este adresa web pe care oamenii o vor folosi pentru a vă găsi – de exemplu, numele nostru de domeniu este site-ul webbuilderexpert.com.

Achiziționarea unui nume de domeniu este super simplă. Trebuie doar să vă îndreptați către un registrator de nume de domeniu – unul cunoscut este Domain.com – apoi căutați adresa dorită.

Un nume de domeniu bun ar trebui să fie cât mai aproape de numele site-ului sau de afacere. Ar trebui să fie să vă amintiți, sau chiar să ghiciți, și să fie cât mai scurt.

În ceea ce privește cea mai bună extensie a numelui de domeniu (adică bitul de la sfârșitul numelui dvs. de domeniu), .com este cel mai comun / popular. Aceasta’este un pariu sigur dacă este’sunt disponibile și opțiunea noi’recomand.

În caz contrar, tu’Am alte opțiuni bune:

 • .net – disponibil pentru toată lumea, dar adesea asociat cu companiile tehnologice
 • .org – disponibil pentru toată lumea, dar mai ales popular în rândul ONG-urilor și organizațiilor de caritate
 • .co – disponibil pentru toată lumea, dar adesea asociat cu startup-uri sau companii noi la modă

Și, desigur, dacă acționezi doar la nivel național, poți merge întotdeauna cu țara ta’s extensie de domeniu, cum ar fi .ne sau .co.uk. Doar cetățenii și entitățile americane pot utiliza .ne, dar alte țări sunt adesea mai flexibile.

În timp ce majoritatea domeniilor vor costa sub 20 USD pe an, s-ar putea să fiți șocat să vedeți că prețul inițial al unor domenii ajunge la câteva mii de dolari. Ce dă?

Acestea sunt nume de domeniu premium – adică’să spun, ei’e foarte popular pentru că’s-au așteptat ca ei’Voi aduce o mulțime de oameni pe site-ul dvs. Cu toate acestea, după expediția inițială, acestea se vor reînnoi la ritmul obișnuit. daca tu’încercați să obțineți mult trafic prin căutările Google, ar putea merita să vă împrăștiați pe un nume de domeniu premium dacă se aliniază afacerii dvs. Dacă oamenii vor urma un link către site-ul dvs. sau acesta are un nume specific, mai puțin râvnit, atunci acolo’nu are rost să cheltuiți sarcini.

Până acum, ar trebui să știți:

 • Ce este gazduirea web și de ce ai nevoie
 • Ce furnizor de găzduire ați dori să utilizați (sau cel puțin acolo unde vă puteți vedea opțiunile)
 • Cât costă să găzduiești site-ul tău

2

Înscrieți-vă la un furnizor de găzduire

Acum tu’Aveți adresa dvs., trebuie să vă închiriați terenul: acesta’este timpul să găsiți o gazdă pentru site-ul dvs. web!

Bine’nu este o analogie perfectă – dar este un pas crucial în procesul de creare a site-urilor web. Fără un spațiu unde să găzduiești site-ul tău – un complot virtual de teren online – ai câștigat pur și simplu’nu pot fi capabil să obțineți site-ul dvs. WordPress online.

Trebuie să vă asigurați că furnizorul dvs. de găzduire WordPress îndeplinește următoarele criterii:

 • Versiunea PHP 7.2 sau mai mare
 • Versiunea MySQL 5.6 sau mai mare, OR MariaDB versiunea 10.0 sau mai mare
 • Asistență HTTPS

Cercetările noastre au considerat că Bluehost este cel mai bun furnizor de gazduire – acesta’este chiar recomandat chiar de WordPress! Puteți consulta articolul nostru despre cele mai bune gazde WordPress pentru a afla de ce și pentru ce alții noi’recomand, de asemenea. Toți îndeplinesc, bineînțeles, criteriile de mai sus.

Indiferent de furnizorul de hosting pe care îl alegeți, dumneavoastră’Va trebui să decid dacă optează pentru găzduire WordPress partajată sau administrată.

Cu găzduire WordPress partajată, împărtășești un server – și toate resursele sale – cu alte site-uri. Tu’Voi împărtăși lățimea de bandă (capacitate de trafic) și spațiu de stocare (pentru conținutul web și media). Gazduirea comună este mai ieftină și este cea mai potrivită pentru site-urile mai mici. Bluehost’Planurile de găzduire partajate încep de la $ 2,95 / lună.

Găzduire WordPress gestionată poate lua forma VPS sau hosting dedicat și este mai bine pentru site-urile mai mari care au nevoie de mai multe resurse. Ca tine’m-aș aștepta’e un pic mai scump. Bluehost’planurile WordPress gestionate încep de la $ 19.95 / luna.

Sfat: Porniți site-ul dvs. pe un plan de găzduire partajat, apoi pur și simplu faceți upgrade atunci când traficul dvs. se ridică și vă întreceți planul comun.

Aici’s o prezentare rapidă a modului de funcționare a înregistrării pentru un furnizor de hosting. Noi’Am folosit Bluehost în exemplul nostru, dar procesul este destul de similar în cadrul întregului bord:

1. Alegeți un plan

Întoarceți-vă la pagina de pornire Bluehost și selectați distribuire, VPS sau găzduire dedicată din ‘Hosting’ derulant din meniu.

Lăsa’te presupun’Am decis să pornească cu un plan de găzduire partajat. Iată opțiunile dvs.:

bluehost a distribuit prețuri wordpress

Noi’v-aș recomanda primăvara pentru planul Choice Plus pentru a profita de backup-urile gratuite – it’Merită fiecare bănuț dacă site-ul dvs. întâmpină dificultăți!

2. Legați numele dvs. de domeniu

Tu’apoi voi fi dus pe un ecran ca cel de mai jos, unde puteți introduce numele de domeniu:

Legarea unui domeniu cu BluehostDupă ce ați ales planul dvs. Bluehost, vi se va solicita să vă conectați numele de domeniu

3. Configurați detaliile de facturare

Odata ce tu’ți-ai legat numele de domeniu, tu’va trebui să-ți creezi un cont și să completezi detaliile de facturare:

Crearea unui cont BluehostDupă ce ați conectat domeniul dvs., va trebui să configurați un cont

În acest moment, voi’Va trebui, de asemenea, să selectați cât timp doriți să vă înscrieți. După cum vă așteptați, înscrierea la un an sau mai mult va rezulta mai ieftin decât să plătiți de la o lună la alta. Bluehost oferă, de asemenea, o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, astfel încât să îi poți da tot timpul și să schimbi mai târziu, dacă este nevoie.

Acum, aveți numele dvs. de domeniu și un plan de găzduire, voi’ești gata să instalezi WordPress! Aceasta’Merită remarcat în acest moment că, dacă sună totul mai puțin tehnic sau mai scump decât tine’speram, constructorii de site-uri web ar putea fi o opțiune mai bună. Vezi mai multe informații despre cei mai buni producători de site-uri web pentru mai multe informații!

Până acum, ar trebui să știți:

 • Ce este gazduirea web și de ce ai nevoie
 • Ce furnizor de găzduire ați dori să utilizați (sau cel puțin acolo unde vă puteți vedea opțiunile)
 • Cât costă să găzduiești site-ul tău

3

Instalați WordPress

Acum tu’Am reușit administratorul, așa’este timpul pentru ca adevărata distracție să înceapă – ea’este timpul să instalați WordPress!

Este ceva ce poți face direct prin tabloul de bord de găzduire. În funcție de furnizor, instalarea va fi cu un singur clic sau manual:

Instalarea WordPress cu un singur clic

Indiciul’este un nume aici! Cu furnizorii de găzduire care oferă instalarea WordPress cu un singur clic, descărcarea WordPress este într-adevăr atât de ușoară.

Bluehost oferă instalări WordPress cu un singur clic. Consultați articolul nostru despre cum se instalează WordPress cu Bluehost pentru o defalcare completă. Majoritatea furnizorilor de găzduire folosesc standardul industriei ‘cPanel’ tabloul de bord, deci chiar dacă’nu ești cu Bluehost, procesul ar trebui să fie destul de similar.

Cum se instalează manual WordPress cu BluehostAici’este un rezumat pas cu pas despre instalarea WordPress cu Bluehost

Instalare manuală a WordPress

După cum v-ați putea aștepta, instalarea manuală nu este un proces atât de simplu (sau nu îndrăznim să spunem, distractiv). Practic, implică doar descărcarea WordPress pe computerul dvs., apoi reîncărcarea acestuia către furnizorul de găzduire.

Inutil să vă spun, vă recomandăm să alegeți un furnizor de hosting care oferă instalări cu un singur clic pentru o instalare fără probleme. În caz contrar, consultați acest ghid detaliat pentru instalarea manuală a WordPress.

Până acum, ar trebui să știți:

 • Cum să instalați WordPress prin intermediul furnizorului de hosting
 • Cum să instalați manual WordPress, dacă furnizorul dvs. de hosting nu face acest lucru’oferta ‘un click’ instalare

4

Alegeți o temă

Una dintre extragerile WordPress – dacă tu’sunteți încrezători cu codul, sau pregătiți să învățați – este că voi’Am o posibilitate destul de nelimitată pentru personalizarea site-ului tău. Acestea fiind spuse, fiecare site începe cu o temă.

Și care este o temă, vă auzim că vă întrebați? Aceasta’e ca a ‘șablon’ pentru site-ul dvs. web; un site complet realizat, pe care îl puteți popula apoi cu propriul dvs. conținut și să ajustați după bunul plac.

WordPress vine cu propriul set de teme. Poti ‘Demo’ fiecare pentru a găsi care se potrivește cel mai bine scopului și vibrației site-ului dvs. Pentru a instala o temă WordPress gratuită, urmați acești pași simpli:

 1. Conectați-vă la tabloul de bord WordPress.
 2. Pune deasupra ‘Aspect’, apoi apasa ‘tematică’. Acest lucru vă va duce la tabloul de bord cu temă.
 3. Faceți clic pe butonul de deasupra temelor care spun ‘Adăuga nou’, apoi răsfoiți temele de mai jos ‘Recomandate’, ‘Popular’ etc, sau utilizați bara de căutare pentru a căuta anumite industrii.
 4. Demonstrați câteva teme pentru a găsi cea care vă place, apoi atingeți ‘Instalare’ sub tema de descărcare.
 5. După câteva minute, va apărea un buton sub tema care spune ‘Activati’. Faceți clic pe aceasta, iar tema este a ta!

Director cu temă WordPressDoar șase dintre numeroasele teme gratuite disponibile direct prin WordPress. Demo câteva pentru a găsi trampul perfect pentru site-ul dvs..

Pentru ceva ceva mai sofisticat și unic, puteți cumpăra o temă de la un site terț de încredere, cum ar fi ThemeForest. Rețineți că prea multe funcții extra fanteziste ar putea încetini site-ul dvs., așa că mergeți doar pentru ceea ce aveți nevoie – mai puțin este mai mult!

Aici’s cum să instalați o temă premium pe site-ul dvs.:

 1. Descărcați fișierul .zip din noua dvs. temă.
 2. Conectați-vă la Panoul de bord WordPress.
 3. Pune deasupra ‘Aspect’, apoi apasa ‘tematică’. Acest lucru vă va duce la tabloul de bord cu temă.
 4. Faceți clic pe butonul de deasupra temelor care spun ‘Adăuga nou’. Aceasta vă va duce la tabloul de bord cu tema WordPress.
 5. Faceți clic pe butonul albastru din partea de sus care spune ‘Încărcați tema’
 6. Tu’atunci vi se va solicita să alegeți un fișier .zip de pe computer. Alegeți noul fișier tematic.
 7. Tu’Voi vedea apoi un mesaj de succes, cu un link pentru a vă activa tema. Și asta’e, tu’sunt gata de plecare!

Temele premium variază ca preț, costând de obicei între 10 și 200 dolari. Noi’spun că media este în jur de 55 USD, iar acesta este un cost unic.

Vă amintiți cum am spus că o temă a fost doar începutul poveștii site-ului dvs. web? Acea’pentru că tu’Avem un domeniu de aplicare destul de nelimitat pentru a vă personaliza site-ul – fie prin editarea codului în sine, fie prin instalarea de pluginuri, pe care noi’Voi vorbi mai detaliat puțin mai târziu.

Și don’nu vă faceți griji – indiferent dacă alegeți o temă gratuită sau primăvară pentru una premium, o puteți schimba întotdeauna mai târziu în linie.

WordPress se actualizează continuu, iar temele trebuie să se actualizeze în consecință. Orice teme create de WordPress, sau cele realizate de un dezvoltator responsabil, vor crea o actualizare tematică înainte de o actualizare WordPress care va fi extinsă. Tu’Va trebui apoi să instalați singur actualizarea pentru a vă asigura că site-ul dvs. rămâne compatibil cu noua versiune a WordPress.

Până acum, ar trebui să știți:

 • Diferitele opțiuni pe care le aveți când vine vorba de alegerea unei teme
 • Cum să instalați teme gratuite și premium
 • Importanța de a rămâne la curent cu actualizările tematice

Află mai multe:

Cum să creezi un site web mobil pentru clienți – Asigurați-vă că site-ul dvs. web arată excelent pentru utilizatorii de telefonie mobilă urmând acest ghid cuprinzător.

5

Adauga continut

Acum tu’v-ați instalat tema WordPress de vis, aceasta’este timpul să adăugați conținutul dvs.!

În ceea ce privește principalele tipuri de conținut scris pe site, acesta se încadrează în două categorii principale:

1. Pagini

Paginile sunt statice, prin faptul că au câștigat’nu se schimbă decât dacă le editați. “Despre noi’ pagina este un exemplu la care majoritatea site-urilor web vor avea o versiune. Multe teme vor arăta diferitele pagini dintr-o bară de navigare în partea de sus sau puteți adăuga ‘Pagini’ widget pentru a le enumera, de asemenea, în partea laterală.

Pentru a adăuga o pagină nouă, accesați Pagini > Adăuga nou.

2. Postări

Acestea sunt înregistrări enumerate în ordine cronologică, fie pe pagina principală, fie într-un dedicat ‘blogul’ secțiune. Puteți seta postări ca ‘postări lipicioase’ deci rămân în vârf.

Pentru a adăuga o postare nouă, accesați Postări > Adăuga nou.

Bine de stiut: Rețineți că puteți’nu adăugați postări la o anumită pagină. Dacă doriți să grupați postări împreună, dumneavoastră’va trebui să configurați o categorie.

Odata ce tu’ve ‘adăugat’ o pagină sau o postare, dvs.’Înainte de a face clic, va trebui să-l populez cu propriul conținut ‘publica’ pentru a-l face live pe site. Cea mai bună abordare este să adăugați orice secțiuni de conținut scris în diferite ‘Blocuri de text’. Puteți adăuga imagini și videoclipuri între ele (videoclipurile pot fi, de asemenea, încorporate de pe YouTube sau site-uri similare), precum și galerii de imagini (fie ca un carusel de imagini, fie o selecție de miniaturi).

Asigurați-vă că previzualizați toate postările sau paginile înainte de a lovi publicarea!

Până acum, ar trebui să știți:

 • Diferența dintre o pagină și o postare și cum să publicați ambele pe site-ul dvs.
 • Cum se adaugă imagini și videoclipuri

6

Personalizați-vă site-ul

Odata ce tu’ați adăugat câteva pagini și postări, site-ul dvs. începe să arate cu adevărat. Acum’este timpul să mergeți un pas mai departe și să începeți să personalizați site-ul dvs. pentru a se potrivi cu nevoile conținutului dvs..

Desigur, există o mulțime de modalități prin care puteți personaliza site-ul dvs., dar noi’Vă voi concentra pe patru dintre cele cheie aici:

1. Schimbați titlul și eticheta site-ului

Când vă configurați site-ul, WordPress vă stabilește automat site-ul’s titlu la ‘Doar un alt WordPress site’ (puțin nepoliticos, știm).

Dar tu’nu sunt ‘Doar un alt WordPress site’, deci asigurați-vă că curățați acest aspect!

 1. Conectați-vă la tabloul de bord WordPress.
 2. Capul spre ‘Setări’, apoi ‘General’
 3. Adăugați site-ul’s ‘titlu’ lângă ‘Titlul Site-ului’
 4. Lângă ‘slogan’, adăugați câteva cuvinte explicând despre ce este vorba site-ul dvs.
 5. Lovit ‘Salvează modificările’

2. Adăugați un meniu de navigare

Acesta este un pas cu adevărat crucial în realizarea oricărui site. Ai putea avea cel mai bun conținut din lume, dar a câștigat’Nu înseamnă un lucru dacă nimeni nu-l poate găsi!

Majoritatea temelor vin cu cel puțin o opțiune de meniu, în timp ce temele mai complexe pot avea mai multe. Adăugarea unuia este super simplă:

 1. Ai ghicit! Conectați-vă la tabloul de bord WordPress.
 2. Pune deasupra ‘Aspect’, apoi apasa ‘Meniuri’
 3. Adăugați un nume pentru meniul dvs. lângă ‘Nume meniu’, apoi selectați ce pagini aveți’Aș dori să adaug din listă în partea stângă.
 4. Pentru temele cu mai multe opțiuni de meniu, puteți vedea mai multe opțiuni de casetă de bifare ‘Setări meniu’ precum ‘primar’, ‘secundar’ etc. Cel mai bun pariu este să bifați acum principalul – puteți oricând să îl schimbați dacă’nu sunt nemultumit de versiunea live.
 5. Lovit ‘Salvați meniul’ pentru a pune noul meniu live la fața locului!

3. Setați o pagină de pornire

Când vine vorba de pagina dvs. principală, dumneavoastră’Am două opțiuni principale: o pagină dinamică, care se actualizează cu toate cele mai recente postări sau o pagină statică, care păstrează același conținut.

Oricum:

 1. Conectați-vă la tabloul de bord WordPress.
 2. Clic ‘Setări’, apoi îndreptați-vă spre ‘Citind’.
 3. Tu’Voi fi dus pe o pagină din ‘Setări de citire’, dintre care primul este ‘Afișează pagina frontală’.
 4. Selectați fie ‘Ultimele tale postări’ sau ‘O pagină statică’.
 5. Lovit ‘Salvează modificările’ pentru a face schimbările pe pagina dvs. de pornire live.

Dacă selectați ‘Ultimele tale postări’, puteți, de asemenea, să alegeți numărul de postări recente pe blog care apar pe pagină simultan și dacă doriți să afișați textul complet sau un rezumat.

Dacă selectați ‘O pagină statică’, asigurați-vă doar că configurați o pagină apelată ‘Blog’ (sau similar) care poate reține toate mesajele tale cele mai recente.

4. Modificați Setările Comentarii

WordPress vine cu o caracteristică de comentariu încorporată, care este setată automat ‘pe’. Comentariile sunt o modalitate excelentă de a arăta implicarea și de a construi o comunitate pe site.

Acestea fiind spuse, comentează don’nu se potrivesc tonului fiecărui site. Și chiar dacă tu’Aș dori să le păstrați pe dvs., vă recomandăm să adăugați un pas de filtrare, astfel încât să nu’nu vă copleșiți de spam:

 1. Conectați-vă la tabloul de bord WordPress.
 2. Clic ‘Setări’, apoi îndreptați-vă spre ‘Discuţie’.
 3. Noi’d recomand să selectați ‘Comentariul trebuie să fie aprobat manual’. Astfel, aveți posibilitatea să alegeți dacă publicați sau nu un comentariu (altele noi vor apărea în tabloul de bord).
 4. Don’nu uit să lovești ‘Salvează modificările’!

Dacă doriți mai multe informații despre comentarii și toate setările posibile pe care le puteți aplica, acolo’este o mare pagină de suport WordPress.org pe care noi’Recomand să verificați.

Până acum, ar trebui să știți:

 • Cum să vă schimbați titlul și linia de etichetă a site-ului
 • Cum se adaugă un meniu de navigare
 • Opțiunile pentru pagina dvs. de pornire și cum să setați a ta
 • Cum să faci comentariile să funcționeze pentru site-ul tău

7

Instalați pluginuri

Noi’Le-am menționat de câteva ori deja, dar hai’clarificați o dată pentru totdeauna: ce este un plugin?

Instalarea pluginurilor este o modalitate de instalare a funcțiilor pe care WordPress nu le face’nu includ deja. Gândiți-vă la ele cam așa cum sunt aplicații. Și cum ar fi aplicațiile, unele pe care le plătești și altele pe care le poți primi gratuit. Ca teme, toate plugin-urile prezentate în directorul pluginurilor WordPress sunt gratuite – it’sunt doar părți terțe pe care le’Va trebui să plătesc, care poate costa între 40 $ și 200 $ (ca cost unic sau costuri recurente).

Există peste 56.000 de plugin-uri disponibile pentru utilizatorii WordPress; suficient pentru fiecare funcție de care aveți nevoie, și apoi pentru unele. Dar nu toate pluginurile au fost create egale!

Si ce’mai mult, având prea multe plugin-uri va încetini site-ul. Acest lucru vă va frustra cititorii și vă va deteriora performanța în Google’s clasament.

Unele dintre cele mai populare plugin-uri WordPress includ:

 1. Formular de contact prin Formulare WP – un simplu, dar eficient ‘tragere și plasare’ plugin de formator pentru adăugarea de formulare personalizabile pe site-ul dvs..
 2. Yoast SEO – un plugin care vă ajută să vă optimizați conținutul, astfel încât să fie bine pe motoarele de căutare.
 3. WooCommerce – adăugați funcționalitatea comerțului electronic (adică posibilitatea de a vinde produse online) pe site-ul dvs..

Oricine poate încărca un plugin în biblioteca WordPress, deci’este cu siguranță o pungă mixtă. Alegeți un plugin slab și puteți paria că este câștigat’nu primesc toate actualizările importante înainte de lansarea noilor versiuni WordPress.

Din fericire, toate plugin-urile vin cu un rating de stea generat de utilizator, precum și recenzii. Noi’Recomand să mergi doar la pluginuri cu câteva sute de descărcări și cu recenzii pozitive. Acolo’siguranța în număr, cum se spune!

Pluginuri WordPress WordPressIată o selecție a pluginurilor SEO disponibile prin WordPress. Vă recomandăm să consultați evaluările și recenziile înainte de a vă angaja.

Aici’cum adăugați un plugin pe site-ul dvs.:

 1. Conectați-vă la tabloul de bord WordPress.
 2. Capul spre ‘Plugin-uri’, apoi ‘Adăuga nou’.
 3. Utilizați bara de căutare din partea dreaptă sus pentru a căuta anumite plugin-uri sau caracteristica generală pe care o aveți’caut.
 4. Odata ce tu’ai găsit unul care îți place sunetul, uită-te la recenzii și evaluări pentru a verifica că pare de încredere.
 5. Odata ce tu’sunt multumit de alegerea ta, lovește-l ‘Instaleaza acum’ buton.
 6. Odată ce WordPress a terminat de descărcat pluginul, tu’Voi primi un mesaj de completare și vi se va solicita să faceți clic ‘Activați pluginul’.
 7. Apoi, mergeți la setări pentru a configura pluginul dvs. (fiecare va avea un proces diferit pentru aceasta).

Procesul de încărcare a plugin-urilor terților este același cu încărcarea temelor terților. Noi’v-aș recomanda să aruncați o privire pe WordPress.org’ghid de asistență pentru pluginuri pentru mai multe informații.

Și amintiți-vă, urmăriți întotdeauna actualizările și instalați-le imediat!

Până acum, ar trebui să știți:

 • Ce este un plugin!
 • Cum să le sortăm pe cele bune de cele schițate
 • Unele dintre cele mai populare plugin-uri
 • Cum să instalați pluginuri pe site-ul dvs.

8

Actualizare, actualizare, actualizare!

Și asta ne aduce frumos la secțiunea noastră finală!

Ai putea avea cel mai frumos site WordPress din lume, dar – și chiar putem’Nu stresați acest lucru suficient – dacă nu’nu țineți mai sus temele și actualizările pluginului, apoi’Voi fi toate în zadar!

Nu numai că site-ul dvs. va înceta probabil să funcționeze corect odată ce o actualizare majoră a WordPress se va învârti în jurul dvs., voi’De asemenea, te vei lăsa vulnerabil la hackeri și viruși. Actualizarea este într-adevăr un sincer!

Pentru a verifica actualizările:

 1. Conectați-vă la tabloul de bord WordPress.
 2. Capul spre ‘Opțiuni de actualizare’.
 3. Verificați dacă există actualizări sub diferite file (pluginuri, teme etc.) sau vedeți o imagine de ansamblu în ‘General’.

De aici, ea’este ușor să acceptați fiecare actualizare una câte una sau să le setați să se actualizeze automat (fie toate, fie individual).

De asemenea, don’nu uit că tu’Va trebui să vă reînnoiți contractele de domeniu și de găzduire atunci când va veni momentul.

Până acum, ar trebui să știți:

 • Actualizarea plugin-urilor și a temei este foarte importantă!
 • Cum să instalați actualizările manual sau să faceți acest lucru automat

Cum se utilizează WordPress: concluzie

Și asta’e un înveliș! Vă mulțumim pentru că ați rămas cu noi.

Aici’este un rezumat rapid al celor 8 pași pentru succesul WordPress:

Pasul pe scurt 1. Obțineți un nume de domeniu 2. Înscrieți-vă la un furnizor de hosting 3. Instalați WordPress 4. Alegeți o temă 5. Adăugați conținut 6. Personalizați-vă site-ul 7. Instalați plugin-uri 8. Actualizați, actualizați, actualizați!
Înregistrați-vă și plătiți pentru un nume de domeniu. Alegeți ceva simplu și memorabil, de preferință ‘.com’.
Înscrieți-vă la un furnizor de găzduire pentru a vă asigura propriul plas de pământ de pe internet. Luați în considerare Bluehost experți de găzduire WordPress ca o opțiune și începeți un plan de găzduire VPS partajat sau mai ieftin în timp ce site-ul dvs. își găsește picioarele.
Instalați WordPress prin intermediul furnizorului de găzduire cu un singur clic (dacă este acceptat), sau manual, dacă nu.
Distracția începe! Alegeți o temă pentru a fi pliantul site-ului dvs.’s design. Căutați pe ofertele gratuite prin WordPress sau cumpărați ceva mai unic de la un site terț de renume.
Adăugați pagini, postări și imagini pe site-ul dvs. pentru a vă face propriul dvs..
Efectuați unele servicii de menaj rapid pentru a vă asigura că totul este format și site-ul dvs. este configurat pentru succes.
Puneți site-ul dvs. la nivelul următor cu ajutorul pluginurilor pentru a adăuga funcții suplimentare site-ului dvs. și pentru a vă ajuta cu lucruri precum SEO și filtrarea spamului.
Fii atent la secțiunea de actualizări a tabloului de bord și acceptă actualizările imediat ce devin disponibile. Luați în considerare automatizarea unora (sau a tuturor) acestora.

Și amintiți-vă, dacă toate acestea sună prea mult ca la o muncă grea, voi’Aveți o altă opțiune: constructorii de site-uri web! ei’Aveți domenii, găzduire, teme și aplicații – toate rulate într-o taxă lunară convenabilă – și sunt ușor de utilizat de către oricine. În plus, majoritatea oferă încercări gratuite! Consultați graficul nostru de comparare a constructorilor de site-uri web pentru a vedea dacă acestea ar putea fi o opțiune bună pentru dvs..

Ați construit un site WordPress? Ai vreun sfat de distribuit? Spuneți-ne în comentarii!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map