Hogyan készítsünk WordPress e-kereskedelmi webhelyet

Szóval te’egy online áruház felállítását szeretné létrehozni, és te is’újra keresi a WordPress-t, hogy ez megtörténjen. Ezt megkapjuk – elvégre a webhelyek 30% -át manapság a WordPress hajtja, jó okkal. Azt’Ez egy hatalmas, méretezhető platform, és ami a legjobb, ami az’ingyenes!


Azt mondta, nem kellett volna’t automatikusan el nem éri a WordPress programot, néhány alternatív lehetőség megfontolása nélkül. A WordPress nagyszerű platform, de nem az’t mindenki számára. Ha te’ha csak néhány terméket akar eladni oldalsó szorongásként, például a WordPress használata olyan lenne, mint egy busz bérbeadása az Uber elvétele helyett; időigényes, költséges és meglehetősen felesleges.

Ha ez így hangzik, akkor nézd meg a legjobb e-kereskedelmi platformok és weboldal-készítők összehasonlítását’újra egy egyszerűbb megoldás után.

Ha te’újra ragaszkodik a WordPresshez, akkor nagyszerű – hagyja’mutass be, hogy valójában hogyan építesz egy e-kereskedelmi webhelyet. Még ha te’már telepítettem a WordPress-t, maradj velünk az első három szakaszban.

Az e-kereskedelmi webhely elindításához a WordPress segítségével 9 lépés áll rendelkezésre:

1

Pontozza a tökéletes domain nevet

A domain név alapvetően az Ön weboldala’egyedi címe. Azt’s a rész után ‘www.’ az URL-ben. A miénk ‘websitebuilderexpert.com’, például.

Domainnevet vásárolhat olyan webhelyekről, mint a GoDaddy vagy a NameCheap. Ha te’szerencsések vagytok’Megtalálja a kívánt ingyenes, és a szokásos alacsony áron (10 dollár – 20 dollár / év) értékesítheti. Ha te’Nem is olyan szerencsés, hogy álmai domainneve elérhetetlen, vagy sokkal magasabb áron – akár néha több száz vagy akár több ezer dollár – is elérhető lesz viszonteladás útján. Ez azonban csak az első évben történik – még a legdrágább domain nevek is megújulnak a szokásos áron (10 dollár – 20 dollár / év) azután.

Azt’Általában jó ötlet, ha a domain nevet a lehető legközelebb tartja a márkanévhez, és rövid és emlékezetes.

Jó tudni: .com az a ‘legerősebb’ és a legnépszerűbb domain kiterjesztés (véget ér). Azt’okos választás az online áruházak számára, mivel nyitva hagyja az értékesítést világszerte. Válasszon országspecifikus kiterjesztést (pl. .minket), és kockáztatja, hogy korlátozza tovább a terjeszkedés lehetőségeit. Mielőtt továbblépne a következő lépésre, ellenőrizze’ve:

 • Gondolj egy emlékezetes és releváns domain névre az e-kereskedelmi webhelyen
 • Ellenőriztem’rendelkezésre állnak
 • Megvásároltam, és emlékeztetőt tettem a jövő év megújítására!

2

Iratkozzon fel egy host szolgáltatónál

Oké, szóval te’a domain neved a táskába került – most már’Itt az ideje, hogy megtalálja a tárhely szolgáltatót.

Minden weboldalnak tárhelyet kell tartalmaznia. Azt’Ezzel megegyezik az internetes föld bérleti díjával – csak győződjön meg arról, hogy a javításhoz nagyon sok helyet választott!

Amikor a legjobb tárhely-szolgáltatót választja, valamint a ténylegesen igényelt tárhelyszolgáltatást is’Gondolkodnom kell az a boltban’újjáépítés.

Az egyik dolog, amit mondunk, az kihagyja a megosztott tárhelyet. Amikor te’ha újra megosztja a szervert más webhelyekkel, ha egyikük feltörése megtörténik, akkor az Ön webhelye is kiszolgáltatott marad. Amikor te’újra foglalkozik emberekkel’hitelkártya adatai, ez egyszerűen nem’t megéri a kockázatot.

A Bluehost a WordPress tárhelyével kapcsolatos kutatásaink kiemelkedő helye. Összehasonlítva az e-kereskedelem építőivel és platformaival, a WordPress kicsit trükkös lehet kezelni és karbantartani; te’Telepítettem a szoftvert az indulók számára, majd maradj a legfrissebb frissítésekkel és a biztonsággal. Értékeld a Bluehost-ot, mert ez sok mindent automatizál az Ön számára, mindazonáltal önállóan, jó áron kínálva szilárd tárhelyet. Azt’S a WinPress szolgáltató a WordPress szempontjából.

Ha te’ha csak néhány termékkel indul, keresse meg az alapvető VPS-tárhely-tervet. A VPS tárhely megosztott szervereket használ, de több különálló virtuális gépre osztva. Ez azt jelenti, hogy nem’nem kapja meg a ‘kiszolgálás érkezési sorrendben’ harcolj, amit a megosztott tárhelyen végez, és minden sokkal biztonságosabb. Bluehost’s A VPS tárhely-tervei mindössze 18,99 USD / hónap.

Ahogy növekszik vállalkozása, és elkezdi eladni több termékét, fel tud lépni a Bluehoston keresztül’s VPS tervek. Miután elérte a komoly forgalmat, frissítsen egy dedikált tárhely-tervre. Ez az erőforrások teljes szerverét jelenti, csak a webhelyén. Bluehost’A dedikált tárhely-tervek havi 79,99 USD-tól kezdődnek.

Ha letölthető digitális termékeket árul, akkor Ön’Nagyon sok tárhelyre van szüksége, ezért valószínűleg ki kell fontolnia egy külön tárhely-tervet.

Jó tudni: A felhőtárhely segítségével teljesen testreszabhatja tervét. Adjon hozzá további tárhelyet, ha elkezdi értékesíteni a digitális termékeket, vagy ha nagyobb, akkor kapjon nagyobb sávszélességet’újra promóciót folytat és nagy forgalmat vár. Azt’olyan, mint egy pay-as-you-go telefon szerződés. További információkért tekintse meg a legjobb felhő-tárhely-szolgáltatók körét. Mielőtt továbblépne a következő lépésre, ellenőrizze’ve:

 • Gondolkodtam azon, hogy milyen webtárhelyen kell működnie
 • Olvassa el a WordPress legjobb webtárhely-szolgáltatóinak útmutatóját
 • Feliratkozott a fogadási tervre

3

Telepítse a WordPress alkalmazást

A WordPress telepítésének két fő módja van:

 1. ‘Egy kattintás’ telepítse a tárhely irányítópultján
 2. A WordPress kézi letöltése, majd feltöltése a hostfiókra

‘Egy kattintás’ WordPress telepítés

Mint gondolnád, az első lehetőség határozottan a legegyszerűbb, és a mi lehetőségünk’d ajánlom. Amikor te’ha új szolgáltatót választ, akkor keresse meg azokat, akik felkínálják a perkát ‘egy kattintás’ telepítések – nézd meg a legjobb WordPress-házigazdák listáján szereplő szolgáltatókat, hogy megnézhesd a legjobb választást.

Ha egyszer’feliratkozott egy olyan szolgáltatóval, amely ezt a fajta telepítést kínálja, alapvetően csak annyit kell tennie, hogy belép a host irányítópultjába, és megnyom egy gombot, amely azt mondja: ‘Telepítse a WordPress alkalmazást’. Itt’Útmutató a WordPress telepítéséhez a Bluehost segítségével, és Ön’A legtöbb tárhely-szolgáltató esetében a folyamat nagyon hasonló lesz.

Legjobb tipp! Nézze meg a legjobb e-kereskedelemmel foglalkozó weboldal-készítőink útmutatóját? Vajon te’mi is egy oldalsó nyomorúgó vagy a globális uralom felé haladunk, mi’lefedtük az Ön igényeinek legjobban megfelelő platformot. A legjobb rész? Minden’benne van egy kis havidíjban, tehát ott van’Nem kell aggódnia a tárhely megszervezésével vagy a szoftverek letöltésével kapcsolatban.

A WordPress kézi telepítése

Ha a host szolgáltatója nem’nem kínálnak egyetlen kattintással a WordPress telepítést’A WordPress számítógépre való letöltésének kérdése, majd feltöltése a host irányítópultjára. Azt’elég könnyű’s csak nem mint könnyen. Nézze meg ezt a WordPress útmutatót a szoftver saját telepítéséről.

Mielőtt továbblépne a következő lépésre, ellenőrizze’ve:

 • Telepített WordPress, manuálisan vagy a host szolgáltatón keresztül

4

Telepítse és konfigurálja a WooCommerce szoftvert

A WooCommerce a legnépszerűbb bővítmény az e-kereskedelem funkcióinak a webhelyéhez történő hozzáadásához. Több mint 3000 felhasználó 4,6 / 5 besorolása, és több mint 4 millió aktív telepítése van. Azt’Jó mondani’elég népszerű, és ez’Könnyen belátható, miért.

Először is’ingyenes. Mint maga a WordPress, a WooCommerce egy nyílt forrású platform, amelyet egy közösség épít. Bár lehet, hogy fizetnie kell néhányért ‘bővítmények’ (például az ügyfelek lehetőségei találkozók lefoglalására), webhelyét dollárköltségek nélkül online áruházvá alakíthatja. Az tartalmazza:

 • Termékoldalak
 • Kosár és pénztár
 • Biztonságos fizetések
 • Szállítási lehetőségek és címkenyomtatás
 • Automatizált adószámítás
 • Integráció a Google Analytics, a Facebook, a MailChimp stb.

Mi’Mint láthatja, nagyon lelkesedik a WooCommerce-n. De ha nem’A wooCommerce bármilyen okból kedves, vessen egy pillantást a legfontosabb WooCommerce alternatívák körére.

Most azonban mi vagyunk’Azt fogom feltételezni’s mi vagy te’Használja és végigvezeti a telepítés és a konfigurálás folyamatán:

1. Telepítse és aktiválja a WooCommerce alkalmazást

Jelentkezzen be a WordPress irányítópultjába, és kattintson a plugin könyvtárba ‘Csatlakoztat’ a bal oldali menüben:

Beépülő könyvtár

Keresése ‘WooCommerce’ a keresősávon, majd kattintson a szürke elemre ‘Telepítés most’ gomb.

WooCommerce keresése a témakönyvtárban

Néhány pillanat múlva ez a gomb kékre vált, amely azt mondja ‘Aktiválja’. Kattintson erre.

WooCommerce’Ekkor megnyílik egy hasznos telepítővarázsló, amely végigvezeti Önt a telepítési folyamat többi részében.

2. Adja hozzá az üzleti adatokat

Először te’Ki kell töltenie vállalkozását’ részletek, ami elég önmagában magyarázható:

Üzleti adatok hozzáadása a WooCommerce-hez

Győződjön meg róla, hogy a megfelelő lehetőséget választotta a alatt ‘A fizikai és a digitális termékeket is tervezem eladni’.

Jó tudni: A digitális termékek általában bármi más’letölthető – gondolj a WordPress témákra, online tanfolyamokra, stock fotókra stb. A digitális fényképezőgép viszont fizikai termék lenne.

3. Válassza ki a fizetési lehetőségeket

A következő lépés az Ön által választott fizetési módok kiválasztása’A boltban elfogadom.

A WooCommerce fizetések beállítása

Mivel a Stripe és a PayPal egyaránt népszerű lehetőségek, mi’d Javasoljuk, hogy engedélyezze mindkettőt. Fiókjait később is hozzáadhatja, ha nem’még nem állították fel őket.

4. Erősítse meg a szállítási lehetőségeket

Ezután te’Felkérjük, hogy válassza ki a szállítási díjakat. A WooCommerce felismeri az Ön körzetét’Jelenleg újra belépsz, és állítsd ezt főként ‘szállítási zóna’, a másik lehetőség alapvetően az ‘a maradék’:

Konfigurálja az woocommerce szállítási lehetőségeket

Beállíthat rögzített árat minden zónára, beállíthatja a szállítást ingyenesnek, vagy integrálhat bizonyos szállítókkal (beleértve a UPS-t is), hogy ‘élő’ szállítási díjak.

5. Válasszon kiegészítő plugineket / témát

A következő szakaszban el kell dönteni, melyik ‘ajánlott’ beépülő modulok az áruházhoz való továbbjutáshoz, és hogy választani kívánja-e a WooCommerce szolgáltatást’saját témája.

Válasszon további WooCommerce bővítményeket

Azt’Nagyon könnyű ezeket később hozzáadni, szóval ne’Nem érzi, hogy most bármit el kell vállalnia. Mi’Fedezzük fel az ajánlott beépülő modulokat és témákat egy kicsit később a cikkben, ezért nyugodtan tedd ‘unselect’ ezek egyelőre, kivéve, ha te’biztos, hogy szüksége van rájuk.

6. Aktiválja a Jetpack-t

Az utolsó konfigurációs lépésben Ön’Felkéri a Jetpack aktiválására.

Engedélyezze a Jetpack alkalmazást

Ez lehetővé teszi a fizetés beállítását és automatizálja az adókat később a sorban. Találat ‘Folytassa a Jetpack-rel’…

…és az’s az alapkonfiguráció rendezve! Most már’Ideje hozzáadni termékeit.

Mielőtt továbblépne a következő lépésre, ellenőrizze’ve:

 • Megtalálta a WooCommerce szoftvert a WordPress témakönyvtárban, telepítette és aktiválta
 • Hozzátette a legfontosabb üzleti adatait
 • Választott szállítási és fizetési lehetőségek – ne feledje, ezeket később megváltoztathatja!

5

Válasszon témát

A ti ‘téma’ az összes webtartalom alapterve. A WordPress szépsége az, hogy webhelye teljesen testreszabható – a webhely HTML kódjának szerkesztésével vagy hozzáadásával könnyedén végezhet valamit, ami az eredeti kialakításhoz hasonlónak tűnik..

Ez mondta, hacsak nem’ha újrakészíti a kódolást, és élvezné a teljes testreszabás lehetőségét, érdemes olyan témát választani, amely a lehető legközelebb áll a kívánt késztermékhez.

Más szavakkal, válasszon egy olyan témát, amely tetszik, és amely jól fog működni az e-kereskedelmi webhelyen – még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy egy prémium sablonra kifröccsen egy harmadik fél webhelyéről. Azt’Hosszú távon megkönnyítheti a szóváltást!

A témák megvásárlásához népszerű harmadik fél által kínált webhelyek között szerepel a ThemeForest (hatalmas választék) és az Elegáns témák (kisebb, kurátus kiválasztás), de’Egy csomó nagyszerű webhely van odakint.

Ha egyszer’Van egy megfelelő számú termék, amely készen áll a használatra’Itt az ideje, hogy továbblépjen a szórakoztatóbb dolgokhoz – a téma kiválasztásához!

A témakönyvtárban ingyenes WordPress témákat találhat, amelyekhez az irányítópulton keresztül férhet hozzá:

 1. Jelentkezzen be a WordPress irányítópultjába.
 2. Felett lebeg ‘Megjelenés’, majd kattintson a gombra ‘Témák’. Ezzel eljuthat a téma irányítópultjára.
 3. Kattintson a témák feletti gombra ‘Új hozzáadása’, majd böngészhet a témák alatt ‘Kiemelt’, ‘Népszerű’ stb., vagy használja a keresősávot az iparágak kereséséhez.
 4. Demózzon néhány témát, hogy megtalálja a kívánt témát, majd nyomja meg ‘Telepítés’ a téma alatt, hogy töltse le.
 5. Néhány perc múlva egy gomb jelenik meg a téma alatt ‘Aktiválja’. Kattintson erre, és a téma minden a tiéd!

Prémium téma telepítése a webhelyre:

 1. Töltse le az új téma .zip fájlját.
 2. Jelentkezzen be a WordPress irányítópultjába.
 3. Felett lebeg ‘Megjelenés’, majd kattintson a gombra ‘Témák’. Ezzel eljuthat a téma irányítópultjára.
 4. Kattintson a témák feletti gombra ‘Új hozzáadása’. Ezzel eljuthat a WordPress téma irányítópultjára.
 5. Kattintson a tetején lévő kék gombra, amely azt mondja ‘Téma feltöltése’.
 6. te’Ezután a rendszer felkéri a .zip fájl kiválasztására a számítógépről. Válassza ki az új témafájlt.
 7. te’Ezután egy sikeres üzenetet fog látni, egy linkkel a téma aktiválásához. És az’ez, te’újra készen állsz!

Legjobb tipp: A WooCommercenek is van saját témája – Storefront -, amely, mint te’d várhatóan, zökkenőmentesen működik együtt a WooCommerce-lal, és elég karcsúnak is látszik.

Ez azt mondta, mert elméletileg bárki felépíthet egy sablont, és elküldheti azt az interneten’Létfontosságú, hogy megmérje, mennyire megbízható az ember, mielőtt belemerül a fejbe. Válasszon rosszul készített témát, és kiszolgáltatott lehet a hackerek ellen. És Don’ne felejtsd el ‘demó’ mindegyik megismerheti, hogyan nézhet ki valós webhelye.

Mielőtt továbblépne a következő lépésre, ellenőrizze’ve:

 • Böngészve mind ingyenes, mind prémium témákat
 • Talált egy olyan mintát, amely tetszett, és kipróbálta a ‘demó’ funkció
 • Ellenőrizte a véleményeket, hogy megbizonyosodjon róla’megbízható
 • Telepítette a témát (a könyvtárban és a harmadik fél webhelyéről vásárolt témák különböző módszerei – lásd a fenti lépéseket)

6

Termékek hozzáadása

Ha egyszer’telepítette a Jetpack-et – a WooCommerce kezdeti konfigurációjának utolsó szakaszát – ön’Lát egy képernyőt, amely felkéri az első termék hozzáadására.

A WooCommerce konfigurálásának vége

Ha te’még nem áll készen a feltöltésre, az’rendben van. Amikor visszatér az irányítópultra, csak menjen a ‘Termékek’ akkor a bal oldalon ‘Új hozzáadása’:

Új termék hozzáadása a WooCommerce-hez

Minden feltöltött termék esetében Ön’A következőkre lesz szükségem:

 1. Termék név – például. Aranyos halvány szürke cement növényi fazék
 2. Ár – pl. $ 12.95
 3. Fő termékkép – ennek az egész terméknek elölről kell lennie
 4. További termékképek (opcionális, de ajánlott) – a lehető legkülönbözőbb szögekből képeket tartalmaz, és apróbb részleteket közöl
 5. Termékleírás (hosszú) – például. ‘Fecskendezzen be néhány skandináv hűvös anyagot otthonába ezzel az egyszerű cementtartóval. Vízelvezető lyukkal rendelkezik, és apró megfelelő edényt kap, így a növény nyert’t öblítse túl. Magasság: 15cm. Átmérő: 8cm.’
 6. Rövid termékleírás – például. ‘Egyszerű cement ültetőgép lefolyó lyukkal és megfelelő tálcával.’
 7. Termékkategória (ha egynél több) – pl. Növényi edények

Termékek hozzáadása a WooCommerce segítségével

A termékek webhelyre történő felvételének módja az Ön által választott termék típusától függ’újra hozzá. Hat fő típus létezik:

 1. Egyszerű
 2. csoportosított
 3. Külső / Partner
 4. Változó
 5. Letölthető
 6. tényleges

A WooCommerce kiváló, részletes útmutatóval rendelkezik, amely elmagyarázza, hogy mit jelentenek az egyes terméktípusok, és hogyan kell feltölteni az egyes terméktípusokat.

Egyelőre mi’Ragaszkodni fogunk a növénycserép példánkhoz. Ez egy egyszerű termék (a kérdéses edény nem’ne legyen alternatív mérete vagy színe – ha igen, akkor az a változó termék).

Termék hozzáadása a WooCommerce 2. oldalánTermék hozzáadása a WooCommerce példához

Itt láthatja, hogy mi vagyunk’ezen a képernyőn feltöltöttük az összes fenti információt. Vegye figyelembe, hogy mi’ve hozzáadta ezt a terméket a kategóriához ‘Növényi cserepek’ a jobb oldalon. Csak kattintottunk ‘+Új kategória hozzáadása’ amelyet jobbra aláhúztak, megneveztük új kategóriánkat, és kiválasztottuk, majd nem választottuk meg ‘Uncategorized’. Ha több kép lenne a kedves növényi cserépünkről, akkor bemennének ‘Termék galéria’ szakasz a fő kép alatt.

Ha egyszer’Ön hozzáadta ezt a kulcsfontosságú információt’A termék összes részletének hozzáadásához át kell kattintania a középső összes fülre. Itt’s rövid áttekintés arról, hogy mi’amelyekre a termékadat-szakasz minden lapján vonatkozik:

 1. Tábornok – ez a fül mi’Jelenleg visszatér, és fedezi az árat és az adókat
 2. Leltár – a SKU-k stb. Hozzáadásának helye, ha szeretné nyomon követni a készletét
 3. Szállítás – a termék méretei és a szállítási költségek
 4. Kapcsolódó termékek – később frissítse kiegészítő termékekkel az eladásra
 5. attribútumok – Ha változó termékkel rendelkezik (például eltérő méret- vagy színbeállításokkal rendelkezik), akkor itt adhatja meg a különböző verziókat

Ha egyszer’újra elégedett a termékkel, nyomja meg a kék ‘közzétesz’ gombot a jobb oldal teteje felé.

A közzétett termékek megtekintéséhez keresse fel a következő oldalt ‘Minden termék’ a jobb oldali menüben, és ők’így néz ki:

„Minden termék” WooCommerce Mielőtt továbblépne a következő lépésre, ellenőrizze’ve:

 • Írjon címet, hosszú leírást és rövid leírást minden feltöltendő termékhez
 • Készített termékek képei
 • Feltöltött termékek a WordPress irányítópultjára
 • Szerves termékek kategória szerint

7

Telepítsen további bővítményeket

A WooCommerce mellett itt található négy bővítmény, amelyet igazán értékelünk az online boltokban:

1. Élesztő SEO útmutatáshoz

Megnyerte a világ legjobb online áruházát’Nem jelent valamit, ha senki sem találja meg! Enter, Yoast SEO – a praktikus plugin, amely segít felkeresni a keresőmotorok rangsorát, így a lehető legjobb esélyt szerezheti az első oldalon lévő hely megszerzésére. A SEO a keresőmotor optimalizálását jelenti; azt’Az a lényeg, hogy webhelyén kis változtatásokat hajt végre a keresőmotorok támogatása érdekében ‘olvas’ és ‘megért’ jobb a tartalom, és az ‘prioritásként’ ez is eredmény.

2. Securi a biztonság érdekében

Amikor te’A webhelyén történő kártyás fizetéssel foglalkozva a biztonsági tét sokkal magasabb. Noha rendelkezésre állnak ingyenes biztonsági bővítmények (például a Wordfence), úgy gondoljuk, hogy ez egy olyan terület, amelyre kiterjed’érdemes egy kis pluszt költeni. A Securi tervei 199 dollár / év, és Ön’Telepítenie kell az ingyenes plugint a WordPress könyvtárból annak engedélyezéséhez.

3. Webhely-vélemények az értékelésekhez

Állandóan bebizonyosodott, hogy a társadalmi bizonyíték az egyik legfontosabb tényező, hogy a felhasználókat a kívánt cselekedetekre késztessék – ebben az esetben a termékek vásárlását jelenti. A webhely-vélemények telepítése lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy véleményt hagyjanak az Ön webhelyén.

Bővítmények hozzáadása a webhelyhez rendkívül egyszerű:

 1. Jelentkezzen be a WordPress irányítópultjába.
 2. Menj oda ‘Dugó’, akkor ‘Új hozzáadása’.
 3. A jobb felső sarokban található keresősáv segítségével keressen konkrét pluginokat vagy az Ön által használt általános funkciót’újra keresi.
 4. Ha egyszer’Találtál egyet, amelyben tetszik a hangja, nézd meg véleményeit és osztályozásait, hogy ellenőrizhessék, hogy megbízhatónak tűnik-e.
 5. Ha egyszer’újra elégedett választással, nyomja meg a ‘Telepítés most’ gomb.
 6. Miután a WordPress befejezte a plugin letöltését, Ön is’Kap egy befejező üzenetet, és felszólítja a kattintásra ‘Aktiválja a beépülő modult’.
 7. Ezután térjen át a plugin konfigurálásának beállításaihoz – ehhez mindegyik eltérő folyamat lesz, de utasításokat kell tartalmaznia a plugin leírásában.

Mielőtt továbblépne a következő lépésre, ellenőrizze’ve:

 • Gondolkodjon a webhelyéhez szükséges extrákról
 • Megtalálta a megfelelő bővítményeket ennek a funkciónak a hozzáadására
 • Ellenőrizte a véleményeket, hogy megbizonyosodjon róla,’megbízható, a telepítés előtt

8

Adjon hozzá konvertáló tartalmat

Most már’Ideje beállítani a másolatot a legfontosabb oldalakon. Keresse meg ezeket a legfontosabb oldalakat a ‘Oldalak’, akkor ‘Az összes oldal’.

Mi’írt egy teljes útmutatót az interneten való íráshoz, elakadt a copywrite szakértők tanácsaival – feltétlenül olvassa el!

Most azonban mi’Bizonyos tartalomtípusokon csiszolhat. Köröm az összes alábbi elemre, és te is’Jól haladhatunk egy sikeres e-kereskedelmi áruház elindításában:

1. Mikrokópia

‘Mikrofilmkópia’, néha: ‘UX másolat’, a webhely navigációs másolatának kis bitjeire, valamint a hibaüzenetekre és a ‘cselekvésre ösztönzi’ (CTA-k).

Szó szerint, ez a webhely legfontosabb példánya. Vezeti a felhasználót a webhelyen, és megnyugtatja / meggyőzi őket a kulcsfontosságú pontokon (például amikor ők’újra a pénzüket veszik igénybe).

Szánjon rá időt, hogy ezt gondosan írja. Gondoljon a felhasználóra’gondolkodásmódját a weboldalon keresztüli utazásuk minden szakaszában. Például a honlapon helyénvaló lehet, ha van egy gomb, amely a termék mondásához vezet ‘További információ’, vagy ‘Van egy böngészés’. Valami sokkolóbb, mint például ‘Vásárolj most’, lehet, hogy nagyon elhagyja – ebben a szakaszban a felhasználó érdekli a márkájának megismerése, de valószínűleg nem hajlandó megvásárolni.

2. Termékleírások

Ezeknek rövideknek, de hasznosaknak kell lenniük – és amint a neve azt sugallja, leíró jellegű. Gondoljon mindenre, amit csinálsz’d tudni szeretné, mikor vásárolja meg ezt a terméket, különösen azokat, amelyek nem’t nem látható a termékfotókról. Használjon golyópontot az információk elkülönítéséhez, és a formázás és az adatok konzisztensen tartása az összes termék esetében.

3. Termékképek

A termékképeinek minősége valóban megronthatja vagy megtörheti webhelyét. Használjon jó minőségű fényképezőgépet és egyszerű hátteret a legjobb eredmények eléréséhez. Általános szabály, ‘minél több termékfotó van, annál jobb’. A leíráshoz hasonlóan tartsa a termékképeit egységesnek a karcsú megjelenésű webhelyen.

Legjobb tipp! Feltétlenül tömörítse a képeket egy olyan eszközzel, mint a TinyPNG vagy a Kraken. Ez csökkenti a fájl méretét anélkül, hogy a képminőséget rontja, és segít a webhely minél gyorsabb megőrzésében.

4. Adatvédelmi irányelvek

Bármely webhely fontos alkotóeleme, a WordPress ténylegesen felkéri Önt, hogy válasszon egy adatvédelmi irányelvet az oldal nyilvános közzététele előtt. Szerencsére ott van’Ez egy praktikus sablon, amelyet követhet.

Egyszerűen csak menjen ‘Beállítások’, akkor ‘Magánélet’, majd kattintson a gombra ‘Nézze meg útmutatóunkat’. Egyszer’Ha fel van írva, csak válassza ki a megfelelő oldalt a lenti legördülő menüből.

Mielőtt továbblépne a következő lépésre, ellenőrizze’ve:

 • Személyre szabhatja webhelyének tartalmát, ideértve a fő kosár- és üzletoldalakat
 • Gondosan készített, meggyőző CTA-k és hasznos navigációs másolat
 • Írta és feltöltötte az adatvédelmi irányelvek oldalt

9

Tegye közzé webhelyét

Ha egyszer’alapvetően elégedett azzal, hogy webhelye működik (ne feledje, hogy bármikor ‘Előnézet’ oldalakon láthatja, hogyan’d élőben nézzen meg)’Ideje közzétenni.

Ez a könnyű rész!

Menj ‘Beállítások’, akkor ‘Magánélet’. Ha egyszer’feltöltötte adatvédelmi irányelveit, látnia kell a webhely elfordításának lehetőségét ‘Nyilvános’.

Mielőtt továbblépne a következő lépésre, ellenőrizze’ve:

 • Nyilvánossá tette webhelyét, így az emberek vásárolni kezdhetnek!

Hogyan készítsünk WordPress e-kereskedelmi webhelyet: Összegzés

És megvan! Az e-kereskedelmi webhely sikeres elindításának 9 lépése. enged’s utoljára ismételje meg őket:

 1. Pontozza a tökéletes domain nevet
 2. Iratkozzon fel egy host szolgáltatónál
 3. Telepítse a WordPress alkalmazást
 4. Telepítse és konfigurálja a WooCommerce szoftvert
 5. Termékek hozzáadása
 6. Válasszon témát
 7. Telepítsen további bővítményeket
 8. Adjon hozzá konvertáló tartalmat
 9. Tegye közzé webhelyét

Mi’arra törekedett, hogy ezt az útmutatót a lehető legegyszerűbbé tegye, de a valóság az, hogy a WordPress a legmegfelelőbb azok számára, akiknek van technikai tapasztalata. Ha (mint sokan!) Nem szeretnéd’ne tegye magát ebbe a tartóba, ne aggódjon – az e-kereskedelem weboldal-készítőit úgy tervezték, hogy könnyűek legyenek bárki és az árak mindössze havonta 15 dollárnál kezdődnek. Nézze meg az e-kereskedelem webhely-készítőinek áttekintéseit vagy összehasonlító táblázatait, hogy többet megtudjon.

Mi’Szeretném tudni, hogy talált e-kereskedelmi áruházat a WordPress-szel vagy egy weboldal-készítõvel. Hagy egy megjegyzést az alábbiakhoz, vagy írjon nekünk e-mailben .

További tanácsok az e-kereskedelmi áruház létrehozásáról a WordPress segítségével:

 • A termék útmutatójának teljes útmutatója
 • Minden tanácsunk az Ön weboldalának kialakításában
 • Néhány legjobb tipp a WordPress kezdőknek
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map