Hogyan telepítsük a WordPress-t a Bluehost segítségével

Hogyan telepíthetjük a WordPress szoftvert a Bluehost segítségévelCsodálkozó Hogyan telepítsük a WordPress-t a Bluehost használatával? te’újra a megfelelő helyen.


Ebben az útmutatóban mi’lépésről lépésre végigvezetjük a folyamatot, képernyőképeket látva arról, mikor csináltuk.

Mi’Válaszolok a WordPress és a Bluehost körüli nagy kérdésekre, és szakértői tippeket nyújtanak az út során!

Ha te’úgy döntött, hogy a WordPress.org alkalmazást használja, nem pedig a drag-and-drop weboldal készítő helyett’Ki kell választania a tárhelyet.

A tárhely arra utal, hogy webhelye hol lakik az interneten – például egy utcanevet és -számot egy valós ingatlanhoz.

Javasoljuk, hogy tárolja a WordPress webhelyet Bluehost.

Miért?

Bluehost’A tervek biztosítanak tárhelyet, sávszélességet, tárolást és még sok minden mást. De a WordPress egyetlen kattintással is beállíthatók. A WordPress és a Bluehost telepítésének megtanulása nagyon egyszerű. Azt’Ez az egyik legegyszerűbb módja a WordPress-webhely felállításának és futtatásának.

Ezenkívül a Bluehost egy nagy, jó hírű hosting cég, 24 órás, 7 órás támogatással. Számos webhelyünk van a Bluehost házigazdájával, tehát közvetlen tapasztalatokkal rendelkezünk annak élő csevegési funkciójának használatával a segítségért. Tapasztalataink nagyon pozitívak voltak.

A Bluehost egy Ajánlott házigazda WordPress és jelenleg több mint 850 000 WordPress webhelyet tárol.

Szóval te’újra jó társaságban!

Ha te’újra aggódva a WordPress használata kicsit bonyolult, a BlueHost egy remek megoldás. A WordPress.org-nal történő zökkenőmentes integrációja miatt a webhely tárhelyként szolgál. Időt, pénzt és sok stresszt takarít meg!

Az útmutató végén megtudhatja, hogyan kell telepíteni a WordPress-t a BlueHost használatával. Kövesse öt lépést, és te’Kevesebb, mint öt perc alatt csatlakoztathatja a Bluehost-ot a WordPress-hez.

enged’megyek.

1

Videó: Hogyan telepítsük a WordPress-t a Bluehost segítségével

2. játék

Látogasson el a Bluehost.com oldalra

A Bluehost az általunk választott hosting szolgáltató, mivel a WordPress telepítése milyen fájdalommentes.

Iratkozzon fel egy Bluehost fiókra, és az ingyenes, egy kattintással elérhető WordPress telepítést tartalmazza. Azt’Mindegyik gondoskodott a Bluehost regisztrációjáról.

Itt’Így csinálod: keresse fel a Bluehost.com webhelyet, és elérje ‘Kezd el most’.

legjobb kisvállalati webtárhely - bluehost

A Bluehost általában különleges bevezető ajánlatokkal rendelkezik, de ne feledje, hogy amint az ajánlati időszak véget ér, a rendes díjat kell fizetnie.

Ha már van BlueHost-fiókja, lépjen tovább az 5. lépésre.

Ne feledje, hogy a Bluehostnak elég erős támogatási funkciója van, tehát ha bármilyen problémája merül fel a WordPress webhely beállításának megkísérlésekor, bármikor felhívhatja őket, vagy használhatja az Élő csevegés funkciót.

Ott’Ez egy praktikus pénz-visszafizetési garancia is. Ha te’nem vagy elégedett a Bluehost-szal, és 30 napon belül lemond’Vissza fogom kapni a pénzed. Ott’Nem jelent pénzügyi kockázatot a WordPress telepítése a Bluehost segítségével.

3

Válasszon egy tárhely-tervet

Következő lépésként ki kell választania a Bluehost tervet.

Ha te’Most kezdve, az alapterv több, mint rendben. A Choice Plus terv erősebb. Jön a következőkhöz:

 • Domain adatvédelem – elrejtheti domainnevét a nyilvános nézet ellen. Ez megóvhatja a domain hackelést és minimalizálhatja a spam mennyiségét.
 • SiteBackup Pro – biztonsági másolatot készít a fiókjáról’fájlokat, e-maileket és adatbázisokat, hogy újrafelhasználhassa őket, ha valami rosszul fordul elő. Gondolj úgy, mint egy biztonsági takaróra.

Ott’Ez egy Pro terv, amelyhez biztonsági tanúsítványok tartoznak. De ha csak a WordPress-t szeretné telepíteni a Bluehost segítségével, akkor az alapterv az Ön számára megfelelő. A webhely növekedésével Ön dönti el, mikor kíván frissíteni egy további hozzáadott értékű szolgáltatásokkal rendelkező tervre.

4

Válasszon egy domain nevet

Ha egyszer’ha kiválasztott egy tervet, meg kell adnia a domain nevét.

Itt’Így fog kinézni az oldal a Bluehoston:

A BlueHost WordPress telepítési tartománynév-választása

A név mező melletti legördülő menüben kiválaszthatja a domainjét és azt, hogy a .com, .net, .org vagy más változat végződik-e. Gondoljon arra, hogy melyik lehetőség releváns az Ön webhelyén, és kinek számít a látogatók számára.

Don’Ne aggódj, ha te’Ha már van domainneve, beírhatja a jobb oldali mezőbe.

5

Hozza létre a Bluehost fiókot

A Bluehost és a WordPress csatlakoztatásának negyedik lépése a Bluehost fiók létrehozása.

Töltse ki a részleteket a Bluehost oldalon’forma…

A BlueHost WordPress telepítése Fiók létrehozása

…és ellenőrizze újra a csomag adatait:

A BlueHost WordPress telepítőcsomag-információk

Vigyázzon a előre jelölt kiegészítőkkel kapcsolatban. Ha nem’Ha nem akarja az opcionális extrákat, akkor jelölje be a négyzeteket.

A hozzáadott Bluehost szolgáltatások elég szilárdak. A jó keresőmotor-optimalizálás (rövid SEO) a közönség növekedésekor óriási segítséget jelenthet. Minél magasabb a webhelye megjelenése a keresőmotorokban, például a Google, annál több látogatót vonz

A személyes körülményeitől függ, hogy megéri-e ezeket az extrákat.

 • Eladni szeretne a WordPress webhelyén?
 • Ez az első alkalom a WordPress.org és a Bluehost használatával?
 • Milyen közönségre számíthat??

A célok kidolgozása segít kitalálni, hogy a Bluehost’kiegészítő szolgáltatásokra van szükség.

Ha csak a Bluehost-t szeretné csatlakoztatni a WordPress-hez, javasoljuk, hogy tartsa egyszerűen. Később bármikor hozzáadhat további funkciókat.

6

A WordPress webhely elindítása a BlueHost segítségével

Gratulálok önnek’majdnem ott vagyok. Most te’regisztráltál a Bluehost szolgáltatással, és telepítettük a WordPress programot’Itt az ideje, hogy kihasználja ezt az egy kattintásos beállítást. Ez az, ami a WordPress és a Bluehost telepítését ilyen egyszerűvé teszi.

Ebben a szakaszban, ahol te’Most telepítetted a WP-t, a webhelyed nem’t élni. Csak megmutatja a ‘Hamarosan’ oldal.

Mielőtt elindítaná a Bluehoston, még be kell állítania és meg kell terveznie a WordPress webhelyet.

A bal oldali kezelőpanelen válassza a lehetőséget ‘Saját oldalak’.

A BlueHost WordPress telepítése a My Sites webhelyen

Innentől bejelentkezhet a meglévő WordPress webhelyre, amely a Bluehost által megadott domainben lesz. Vagy kiválaszthatja ‘Webhely létrehozása’ és hozzon létre egy új webhelyet a WordPress használatával.

Ha nem’t Ha a Bluehost beállítása során kiválaszt egy témát, akkor az egyiket választja az Ön számára. Don’Ne aggódjon, hogy bármikor megváltoztathatja a WordPress szerkesztő Témák szakaszában.

Folytassa a lépéseket, és adja meg a megfelelő információkat a webhely elindításához.

Válassza ki, hogy szeretne-e a ‘Lépjen kapcsolatba velünk’ oldal, és azt szeretné, ha statikus vagy gördülő hírek-üdvözlőlapot szeretne. Itt’s a legfontosabb különbség:

 • Legfrissebb hírek vagy frissítések – új hozzászólások jelennek meg a honlapján. Jó, ha azt akarja, hogy webhelye kedveli a legújabb frissítéseket.
 • Statikus üdvözlő oldal – minden alkalommal ugyanazt az oldalt jeleníti meg. Jó, ha tartósabb ajánlata van.

Ezután kiválaszthatja, hogy csatlakozni kíván-e a WordPress.com-hoz és a WooCommerce-hez (ha termékeket akar online értékesíteni).

Ha nem’Nincs WordPress.com fiókja, ebben a szakaszban ingyenesen létrehozhat egyet. Ha feliratkozik a WordPress.com webhelyre, extra funkcionalitást biztosít az Ön webhelyén.

Ajánlatos a Jetpack bejelentkezéshez a WordPress plugin-rel. Javítja a biztonságot, és nagyon fontos, hogy marketing és tervezési segítséget nyújtva csökkentse a webhely létrehozásához szükséges időt.

Webhelyének elindításához lépjen vissza a WordPress vezérlőpultjára, és kattintson a bal felső sarokban lévő Bluehost elemre.

Ezután megütheti ‘Dob’ hogy megosszák a világgal.

7

Következtetés: Hogyan telepítsük a WordPress-t a Bluehost segítségével

Ha te’A WordPress.org webhelyének újbóli megnyitásakor a Bluehost egy rendkívül kényelmes útvonal.

A WordPress.org webhelyeknél a tárhely a ti felelősség. A Bluehost kiváló tárhelymegoldás, és a WordPress-szel (valamint más eszközökkel, mint például a Droopal) történő egyetlen kattintással történő integrációja kiemeli a tömegből..

Ez valójában a WordPress kézi telepítése. Te nem’Nem kell kóstolni a kóddal, vagy eltévedni a központban vagy a piacon.

A WordPress és a Bluehost telepítésének megtanulása olyan egyszerű, mint a következő lépések követése’ebben az útmutatóban vázoljuk.

Ott’s nincs rejtett buktató és nincs rejtett költség. Lépéseinkkel beállíthatja a WordPress-t a Bluehoston, műszaki szintjétől függetlenül.

Ha elakad, Bluehost’Ügyfélszolgálatuk kiváló minőségű. Tehát ha bármelyik lépésünknél akadályba ütközik, vegye fel a kapcsolatot a Bluehost-rel a LiveChat-on vagy telefonon.

A prémium tervek fejlettebb (vagy ambiciózus) felhasználók számára készülnek, így a webhelyedhez bármit is megkönnyíthet..

Összességében a Bluehost kiváló megoldás azoknak a felhasználóknak, akik hostolást igényelnek és webhelyet szeretnének futtatni a WordPressen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map