Как да печелим пари на WordPress

Contents

Разкриха се 7-те най-добри метода за печелене на пари от WordPress

как да печелим пари от wordpress


WordPress е платформа с отворен код, която’е безплатно за всички, които могат да използват. То’е идеален за създаване на уникални уебсайтове и се радва на милиони – но можете да направите повече от просто да се насладите на използването на WordPress. Можете да печелите пари и от него.

ние’ще разкрием най-добрите начини да печелите пари от вашия уебсайт WordPress.

дон’тревожи се – нямаш’не трябва да сте кодер, програмист или дори WordPress, за да получите малко нещо обратно. Но трябва да играете според силните си страни. Внимавайте за стратегии, които надграждат уменията, които вече имате, или уменията, които имате’желаеш да растеш.

с 34% от интернет, използващи WordPress, конкуренцията е ожесточена и трябва да се откроите от тълпата!

В това ръководство ние’Ще очертая най-добрите начини за осигуряване на приходи от WordPress и обяснете как можете да започнете.

Времето и парите не чакат никой, така че позволявам’s гмуркане вътре.

Повече информация

 • Четете ли това преди да създадете уебсайта си WordPress? Веднъж ти’завърши, върни се и прочети нашето удобно ръководство за Как да създадете уебсайт на WordPress.
 • Уверете се, че вашият WordPress сайт е най-доброто, което може да бъде – погледнете нашия 15 Съвети за WordPress и вижте колко можете да проверите!

1

Е-търговия

Подходящ за: Всички начинаещи

ние’Ще започна с най-очевидната стратегия: е-търговия. С помощта на плъгин можете да превърнете уебсайта си WordPress в собствен собствен онлайн магазин. Това означава, че можете да започнете да изброявате продукти, да извършвате продажби и да приемате плащания.

Плъгинът, който най-много препоръчваме, е WooCommerce. Това е мощен (и безплатен) плъгин за електронна търговия, който се интегрира безпроблемно с WordPress и ви дава пълен творчески контрол над вашия магазин. Можеш продават нещо, от физически и дигитални продукти до срещи и услуги.

как да печелим пари от WordPress woocommerceWooCommerce е най-популярната, най-персонализираната платформа за електронна търговия наоколо.

Независимо дали плетете чорапи, продавате винтидж пънк мерч или преподавате йога, WooCommerce ще ви позволи да промотирате бизнеса си и да се свържете с клиенти. И, разбира се, това’ще те пусна получавате плащания през вашия WordPress магазин.

То’е лесно да настроите вашия онлайн магазин с WordPress, но’не е работа за една нощ. На първо място, трябва да намерите хостинг, да инсталирате WordPress и да поставите основите на вашия сайт на място. След това трябва да инсталирате приставка за електронна търговия (като WooCommerce).

Веднъж ти’инсталирате и активирате вашата приставка за електронна търговия, след това можете да започнете да изграждате своя онлайн магазин. Добавете продукти, проектирайте магазина си, настройте доставката, свържете сигурни опции за плащане… получавате идеята.

WooCommerce е най-популярната платформа за електронна търговия в мрежата, което означава за вас’ще се присъединя към редиците на някои доста успешни магазини. Само един пример е Tiny Tags – магазин за бижута, който предоставя изработени по поръчка парчета за майките.

WooCommerce работи добре за този бизнес, защото разчита на гъвкави, поръчкови поръчки.

пример за woocommerce мънички маркериTiny Tags започнаха като малък бизнес, но бързо се разрастваха онлайн, използвайки WooCommerce.

Както можете да се досетите, това не’t a “бързо забогатявай” стратегия. Вие’започвате собствен бизнес и това отнема време, страст и обикновено малко инвестиция от вас, за да започнете.

Накратко:

 • Какво е? Използване на приставка за електронна търговия WordPress за изграждане на собствен онлайн магазин и продажба на продукти, услуги или срещи.
 • Кой може да го направи? Всеки! Въпреки че вие’Ще трябва да сте щастливи в изграждането и управлението на електронна търговия, поръчки за доставка, маркетинг на вашите продукти, управление на инвентара си и т.н..
 • Как да започнем: Силно препоръчваме да инсталирате приставката за WooCommerce, за да изградите своя магазин, след което помислете какви стоки или услуги бихте могли да предложите. То’Най-добре е да намерите ниша и да направите някои пазарни проучвания преди да стартирате проекта си.

Повече информация

 • Имате ли страхотна бизнес идея? Прочетете нашето ръководство на Как да направите уебсайт за електронна търговия WordPress за да започнете.
 • WooCommerce не е за вас? Няма biggie – разгледайте нашия списък на 5 най-добри алтернативи на WooCommerce вместо.
 • Първата стъпка към изграждането на всеки успешен уебсайт на WordPress е намирането на хостинг – вижте нашия Сравнителна диаграма на уеб хостинг за най-добрите доставчици на 2019г.

2

реклама

Подходящ за: Всички начинаещи

Най-простият начин за печелене на пари от всякакъв вид уебсайт на WordPress е чрез показване на реклами на вашия уебсайт.

Това е супер лесно – можете да продължите да използвате вашия WordPress сайт, колкото искате, докато вашите реклами седят там и ще ви направят приятни малко пари отстрани. Отнема много малко усилия от ваша страна!

Пример за поставяне на wikihow обяваТук’е пример за поставяне на реклама на уебсайта WikiHow. Всеки път, когато някой кликне върху някоя от тези реклами, уебсайтът ще печели малко пари.

Вие’Ще открия, че повечето реклами работят на основа за плащане на кликване (или PPC), което означава, че получавате плащане всеки път, когато някой кликне върху някоя от рекламите Ви. Единствената стока е, ти спечели’не получавате много пари на клик – Вие’Обикновено ще получите по-малко от $ 1 за всеки.

Все пак това’е по-добре от нищо, а някои рекламодатели плащат повече от други. И така, как можете да започнете с тази скромна схема за печелене на пари?

Най-лесният начин е да се използва Google AdSense, която поставя подходящи реклами на вашия сайт за вас. Всичко, което трябва да направите, е да копирате някакъв код на сайта си, където искате да се показват рекламите. Да, наистина е толкова лесно!

Google AdSense е чудесна опция за общо начинаещи WordPress, които все още изграждат уменията си, увеличават аудиторията си или просто намират краката си.

как да печелим пари от WordPress google adsenseGoogle AdSense е лесен начин за поставяне на подходящи реклами на уебсайта ви на WordPress, не са необходими кръв, пот или технологични умения. Топ съвет! Може да се изкушите да натъпчете възможно най-много реклами на сайта си, за да увеличите максимално печалбите си. дон’не правя това. Затрупаният, разхвърлян, зареден с реклами сайт е най-голямото изключване за посетителите – вместо това бъдете тактични, внимателни и минимални с рекламните си разположения.

Само с главата нагоре – реклами не са’ще бъде огромен източник на доходи, така че бъдете реалистични с вашите очаквания.

Накратко:

 • Какво е? Показване на реклами на вашия уебсайт WordPress. Когато хората кликват върху тези реклами, получавате малка сума пари.
 • Кой може да го направи? Всеки! Просто трябва да се регистрирате в Google AdSense и да добавите някакъв код към вашия сайт. Освен това можете да се свържете директно с рекламодателите, ако не го направите’Имам предвид някаква допълнителна работа.
 • Как да започнем: Решете колко реклами искате на вашия сайт. Регистрирайте се в Google AdSense и копирайте някакъв код във вашия уебсайт, за да започнете да показвате реклами.

3

Партньорски маркетинг

Подходящ за: Блогъри

Една от основните причини хората да обичат WordPress е защото това’е толкова идеален за блогове. Ако ти’имаш страст да пишеш, ти’Ще се радвам да чуя, че има много начини да печелите пари чрез блога си.

Един от най-популярните начини за осигуряване на приходи от вашия блог на WordPress е с партньорски маркетинг.

Какво е това? Е, то’s къде компаниите ви плащат за предоставянето им на нови клиенти. Позволявам’s кажете, че вие ​​блог за модата и красотата, и се свържете към продукт, който използвате много. С партньорски маркетинг, вие’Ще ви се плаща всеки път, когато някой от вашите читатели купи някой от тези продукти!

Можете да получите плащане всеки път, когато някой кликне върху някоя от вашите връзки (това се нарича цена на кликване, или CPC) или всеки път, когато някой използва връзката ви, за да купи действително или да се регистрира за компанията, която сте’ремонтиране (известен като цена за придобиване, или CPA).

обикновено, цената на придобиване прави повече пари, защото компанията постига по-добър резултат! То’също е малко по-етично, защото печелите пари само ако вашият читател е щастлив, което е хубаво.

Но как компанията знае колко души са се регистрирали от моя блог? Че’s къде уникални партньорски връзки влезте. Имате нужда от партньорски връзки, за да може компанията да проследява кои клиенти са дошли от вашия уебсайт.

Партньорските връзки изглеждат като нормална уеб връзка, но с на пръв поглед случаен избор на числа и букви, залепени до края. Този специален код позволява на компанията да види точно колко бизнес правят’преминавате през вашите уникални връзки, така че можете да бъдете платени точно.

Можете да настроите акаунт директно в компанията, която сте’Ще промотирам и те’Ще ви предоставя тези връзки. Или се свържете директно с компанията, или се разкопайте на уебсайта им, за да проверите дали имат партньорска програма. Например на Amazon’уебсайт, ти’Ще ги намеря под “Правете пари с нас” меню.

как да печелим пари от wordpress amazonамазонска схема за партньорски маркетингAmazon има партньорска програма, в която избирате кои продукти искате да популяризирате и печелите пари, когато вашите читатели купуват.

Тази опция е най-подходяща за онези от вас, които вече имат създаден блог. дон’не се опитвайте да стартирате вашата партньорска маркетингова кампания и да изградите блог от нулата едновременно. Нуждаете се от ниша и аудитория за партньорски маркетинг, за да бъдете успешни.

Ако вече имате блог, сега’е време да помислите какви продукти или компании можете да рекламирате. Каквото и да изберете, това трябва да бъде подходящи и полезни за вашите читатели. Ако пишете за животни, например, дон’не започнете да популяризирате Calvin Klein само защото получавате добро изплащане.

Вашите читатели спечелиха’не се примирявам с това!

То’също е важно да бъдете честни с вашите читатели. Нека да знаят как вие’правите пари и бъдете ясни, че е спечелил’не им струва допълнително или да повлияе на честността на вашите отзиви. Например, ние използваме партньорски връзки точно тук, в Website Builder Expert, и можете да прочетете всичко за това на нашата страница за разкриване.

Ключът към партньорския маркетинг е прозрачността, честността и винаги поставяте читателите си на първо място.

Накратко:

 • Какво е? Използване на уникални партньорски връзки във вашия блог, където читателите могат да отидат и да купят или да се регистрират за продукт. Тогава тази компания ви плаща пари всеки път, когато някой използва вашата връзка, за да купи продукта им!
 • Кой може да го направи? Всеки! Ти не’няма нужда от технически умения, за да изтеглите партньорски маркетинг. То’е добра идея първо да изградите блога си, да увеличите аудиторията си и да развиете своята ниша, преди да изпробвате партньорски маркетинг.
 • Как да започнем: Помислете за съдържанието, което създавате, и това, което вашите читатели биха намерили за подходящо и полезно. Уверете се, че избраните от вас продукти са с добро качество и след това се свържете, за да започнете партньорство с една или повече компании!

Повече информация

 • Партньорският маркетинг работи добре за блогърите. Нашето удобно ръководство за Как да започнете WordPress блог прави лесно изграждането на вашия блог, само с 10 прости стъпки.

4

Изключително съдържание

Подходящ за: Утвърдени потребители на WordPress

Наистина ли знаете нещата си? Ще плащат ли хората, за да чуят какво имате да кажете? Ако е така, може да седите на златна мина!

Има няколко различни начина за създаване на изключително съдържание за вашите посетители. Преди да направите това обаче го’заслужава да се отбележи това трябва да имате създаден сайт, и област на опит, преди да изпробвате някоя от следните стратегии.

Топ съвет! Хората обичат да ги знаят’получавате стойност за парите си, така че трябва да е очевидно защо съдържанието, което вие’предлагането отново си струва цената’искам отново.

Премиум съдържание

Дали’професионални снимки, изключителни статии, научни трудове или дори музика и филми, първокласното съдържание е нещо, за което посетителите са готови да платят, за да получат достъп.

За да постигнете успех, се нуждаете от посетителите си да бъдат уверени в своя продукт или съдържание. Препоръчваме да предлагате някои неща безплатно, така че хората да имат ясна представа какво да очакват от вашето първокласно съдържание. По този начин те’Ще се радвам да им предадете трудно спечелените пари в замяна на каквото и да сте’предлагате.

Топ съвет! Можеш да използваш социално доказателство да насърчава хората да се регистрират. Социалното доказателство е мястото, където показвате на хората колко други хора вече са се регистрирали, харесвали, споделяли или се възползвали от съдържанието ви.

Членства и абонаменти

Друг начин да печелите пари от вашия WordPress сайт е да създайте членства, които отключват допълнително съдържание, ексклузивни страници на вашия уебсайт или дори специални отстъпки, ако имате’рестартирате онлайн магазин.

Алтернативата е да накарайте хората да се абонират към вашия сайт. Абонаментите малко се различават от членствата – докато абонаментът позволява на посетителите ви достъп до вашия сайт и всичките му ресурси, членствата отключват допълнително ниво на изключително съдържание, освен това.

Абонаментите обикновено работят най-добре за онлайн списания или сайтове, предлагащи някакъв вид услуга. Не забравяйте, че трябва да има някакъв стимул за хората да се регистрират и да плащат пари!

съобщение за абонамент за нов Йоркърnew yorker абонирайте призив за действиепечелете пари от абонамент за WordPress new yorkerThe New Yorker е класически пример за уебсайт за абонаменти. Получавате три безплатни статии на месец, след което трябва да се абонирате, за да продължите да четете. Топ съвет! Можете да комбинирате тази стратегия с създаването на първокласно съдържание, създавайки различно “нива” на вашия уебсайт в зависимост от това колко и колко често хората искат да плащат.

Дарения

Ако не’не искате да бъдете настоятелни от взискателните хора да плащат за достъп до вашия сайт, можете да поискате дарения вместо това. Така оцеляват уебсайтове като Уикипедия – хората могат да се наслаждават безплатно на съдържанието ви, но те могат да дарят пари, за да продължат вашия сайт.

Това е по-малко надежден метод за печелене на пари от вашия сайт WordPress, така че може да си струва комбиниране с друга стратегия, като показване на реклами на вашия сайт.

Накратко:

 • Какво е? Създаване на съдържание, за което хората са готови да платят.
 • Кой може да го направи? Всеки, стига да имате знания или умения, за да направите съдържанието си струва да платите. Вие’Най-вероятно ще се нуждаете и от утвърден сайт, тъй като хората ще искат да ви познават’отново надежден.
 • Как да започнем: Първо, определете вашата област на опит. Какви знания или умения имате, които биха могли да са от полза за другите? Вземете писане! Можете също да разгледате вашия сайт и да решите дали има страници, в които бихте могли да превърнете “изключителен” области за членове, след това добавете някои нови, специализирани материали. За да добавите абонаменти, членство или да приемете дарения, ще трябва да инсталирате плъгини.

5

Онлайн курсове

Подходящ за: Всеки със специализирани знания

Ако ти’някога съм бил заседнал как да направите нещо, шансовете сте’обърнах се към Google за помощ. То’бързо, това’е полезно, и то’е безплатно. Но какво ще стане, ако имате повече от един горещ въпрос?

Онлайн курсовете са популярен начин за учене на нови неща – всъщност глобалният пазар за онлайн обучение се очаква да достигне над 240 милиарда долара до 2022 г. Това’определено е нещо, за което да се възползвате максимално!

осигурете приходи от онлайн курсове lynda com примерLynda.com е популярен сайт, където хората плащат абонаментна такса за достъп до редица онлайн курсове.

Разбира се, вие’Ще трябва да знаете доста голяма сума по темата’преподавате, но обхватът от предмети, които можете да покриете, е безкраен. Писане, маркетинг, технологии, готвене, музика, отглеждане на домашни любимци; списъкът продължава и продължава.

Добрата новина е, дон’не трябва да съм експерт – просто трябва да знаете достатъчно, за да съставите качествен курс, от който хората ще се възползват.

Единственият недостатък е, ти спечели’няма да правите мегабукове за една нощ. Вие’Ще имате нужда от търпение, докато планирате, сложете курса си заедно и изградете всичко на вашия WordPress сайт.

Ако ти’отново начинаещ WordPress, дон’не се притеснявайте! Има страхотни плъгини, като LearnPress, с които можете да използвате създайте уебсайт за онлайн курс, без да се нуждаете от умения за кодиране. Това означава, че можете да споделите своята мъдрост, да развиете уменията си в WordPress и да спечелите пари, без да се нуждаете от технологичен майсторски клас!

Вие’Ще трябва да промотирате курса си, така че’струва си да инсталирате и други WordPress приставки. Например, помислете за добавяне на препоръки или изпращане на бюлетини с безплатни съвети, за да привлечете клиенти.

Накратко:

 • Какво е? Създаване на онлайн курс на вашия WordPress сайт, в който хората ще плащат, за да участват.
 • Кой може да го направи? Някой – има плъгини, които да ви помогнат, така че не’нямам нужда от безумни технически умения. Все пак ще ви е необходим предмет, за който се чувствате уверено да преподавате.
 • Как да започнем: На първо място, намерете своята ниша! Какви умения, обучение или знания имате, които можете да споделите с другите? Начертайте план и структура на курса, след това инсталирайте приставка като LearnPress и започнете да изграждате.

6

Изграждане на приставки

Подходящ за: Разработчици и WordPress свирки

Знаете ли как се движите около PHP? Знаете ли какво имаме предвид под версионни системи за управление? Ако тези неща не стават’можеш ли да нарисуваш общо празно, тогава би могъл опитайте да изградите свой собствен плъгин.

Ти не’не трябва да сте експертен кодер, но ще ви трябва поне основно разбиране. Ако трябва да се запознаете с тези умения, силно препоръчваме да вземете онлайн курс и да получите малко опит, преди да опитате тази стратегия!

Просто го представете: вие’преглеждате директорията на плъгини WordPress, защото това’е прекрасно място, където можете да намерите всякакви функции, които да добавите към вашия уебсайт.

Но днес просто можете’не откривам нещото, което ти’търся. Всъщност можете’няма да го намерите навсякъде. Може би стотици други хора търсят същото и излизат с празни ръце.

Та какво правиш? Вие решавате сами да направите приставката. И след това го продайте, за да могат другите да се насладят на вашето творение (и така можете да печелите от упорития си труд!)

Топ съвет! Ако не’t фантастични приставки за изграждане, можете да приложите същата стратегия за изграждане на WordPress теми. Можете дори да разработвате и продавате както теми, така и плъгини, както те’често се продават заедно.

То’е малко сложен, за да влезете в целия процес тук, но първата стъпка е да създадете своя собствена папка с приставки в папката / wp-content / plugins. По този начин вашата приставка ще се появи в секцията Приставки за табло. Там’s много повече, което следва, и по-голямата част от това включва кодиране.

Веднъж ти’създадохте и тествайте новия си плъгин, можете да го направите публично достояние и да го продадете на други хора.

Най-добрият начин да направите това е да използвате уебсайта си WordPress и приставката за електронна търговия като WooCommerce. Създайте онлайн магазин, в който можете да изброите своите плъгини и да ги продадете – дори можете да създадете портфолио, докато продължавате да развивате нови плъгини и да развивате уменията си.

Ако ти’не се чувствате съвсем до изграждането на собствен онлайн магазин, можете избройте своя плъгин на пазар, като ThemeForest или CodeCanyon. Ползата от този метод е, че вие ​​го правите’не трябва да се притеснявате за доставянето на приставката до клиента, въпреки че недостатъкът е, че тези платформи ще намалят вашите продажби!

Накратко:

 • Какво е? Създайте нови приставки (и дори теми), които да продавате на други потребители на WordPress. Можете дори да използвате вашия собствен WordPress сайт, за да продадете разработените от вас плъгини.
 • Кой може да го направи? Уверени кодери и разработчици. Ти не’не трябва да сте технологичен ръководител, но ще ви трябва поне малко опит с кодирането.
 • Как да започнем: Ако имате нужда от опресняване на вашите умения за кодиране – или просто искате да започнете да изучавате – препоръчваме ви да вземете курс. Дръжте вниманието си за ниша, в която смятате, че нова приставка би се продала добре. След това започнете да изграждате своя плъгин!

7

Изграждане на WordPress сайтове за клиенти

Подходящ за: Разработчици и WordPress свирки

WordPress може да бъде трудна платформа, с която да се захванете и често хората ще се обръщат към разработчиците, за да създадат своя сайт за тях. Замисляли ли сте се да предлагате своите умения за WordPress на другите?

Станете разработчик на WordPress и можете да използвате WordPress за създаване на уебсайтове за клиенти, които ви плащат за вашите услуги.

За съжаление, тази стратегия е подходяща само за старци на WordPress, с опит и кодиране, прибрани в коланите им като оръжейници. Преди това трябва да имате изградени уебсайтове, бъдете уверени в своите технически умения, внимавайте за дизайна, информирайте се за проблемите на сигурността и бъдете в състояние да работите до крайни срокове – плюс връзка с клиенти!

Ако имате каквото е необходимо, първото нещо, което трябва да направите, е да създадете свой собствен уебсайт WordPress, за да насърчаване на вашите умения и привличане на клиенти. Включете всякакви отзиви, примери за сайтове, които сте’изградени в миналото и формуляр за запитвания, така че клиентите да могат да получат оферти без налягане.

Да имаш собствен уебсайт е предимство, защото го създава добро впечатление до потенциални клиенти. Като алтернатива можете предлагайте услугите си на сайтове на свободна практика като Fiverr.

Ти не’не трябва да ставам програмист на WordPress на пълен работен ден – можете да започнете от малки, просто го направете на непълно работно време или го изпробвайте, когато имате нужда от допълнителни пари.

Накратко:

 • Какво е? Използване на вашите умения за WordPress за създаване на уебсайтове за клиенти, които ви плащат за вашите услуги.
 • Кой може да го направи? Уверени и опитни потребители на WordPress.
 • Как да започнем: Докоснете своите умения, ако трябва. Създайте план за ценообразуване и започнете да промотирате себе си. Създайте уебсайт, за да привлечете клиенти, или избройте услугите си на уебсайт на свободна практика като Fiverr.

Как да спечелим пари на WordPress: Заключение

WordPress е прекрасна платформа с безкрайни възможности както за начинаещи, така и за професионалисти. Дори и да нямате опит с кодирането, има много начини да спечелите пари от начинаещия си уебсайт WordPress.

ние’избрахме седемте основни начина, по които можете да печелите от WordPress, и се надяваме да има’s по нещо за всеки от нашия списък. Дали сте’отново блогър, начинаещ или кодиращ професионалист, можете да изберете стратегията, която работи най-добре за вас.

Тук’s бързо напомняне на седемте начина, по които можете да печелите пари в WordPress:

 1. Е-търговия
 2. реклама
 3. Партньорски маркетинг
 4. Изключително съдържание
 5. Онлайн курсове
 6. Изграждане на приставки
 7. Изграждане на WordPress сайтове за клиенти

Не забравяйте, че независимо дали сте избрали една или повече от тези стратегии, уверете се играе по вашите сили.

То’вероятно не е разумно да се опитвате да създавате WordPress сайтове за плащане на клиенти, ако нямате’не се научих да кодирам все още. Но ако ти’отново сте блогър, трябва да помислите дали да дадете партньорски маркетинг.

Надяваме се’бяхте вдъхновени да осигурите приходи от вашия уебсайт и се чувствате готови да предприемете следващите си стъпки към получаване на малко повече пари в джоба, благодарение на чудесата на WordPress. Уверете се, че се върнете и ни уведомете как се качихте!

Често задавани въпроси

Имам само малък сайт, с нисък трафик. Мога ли още да печеля от това?

Да! Но внимавайте да изберете стратегията си – тя’струва си да комбинирате различни подходи за балансиране на нещата. По-големият трафик води до повече кликвания върху реклами и партньорски връзки, но това’s качеството на вашето съдържание, което ще помогне на уебсайта ви да расте. Като цяло трафикът е важен, но ангажираната аудитория е още по-важна за растящия уебсайт.

Какво’s най-бързият начин да печелите пари от моя уебсайт WordPress?

ние’d препоръчвам или партньорски маркетинг, или показване на реклами на вашия уебсайт. Това са доста лесни стратегии, за да започнете да използвате, и вие’Ще започнете да печелите пари веднага щом някой кликне. Други тактики, като например изграждане на онлайн магазин или стартиране на уебсайт за абонаменти, ще отнемат повече време, за да продължите.

Трябва ли да харча пари, за да правя пари в WordPress?

Не е задължително! За да осигурите приходи от уебсайта си в WordPress, ще го направите’не трябва да плащате за приставка за електронна търговия, Google AdSense или партньорски партньорства. Но може да има разходи, свързани с създаването на собствен бизнес за електронна търговия или инвестирането в по-добри маркетингови методи за вашия сайт. Не забравяйте, че въпреки че WordPress е безплатен, все пак трябва да плащате за хостинг и името на вашия домейн, плюс всички премиум приставки или теми, които може да искате.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me