Kuinka aloittaa WordPress-blogi

Contents

Luo blogi WordPressiin 10 yksinkertaisessa vaiheessa

kuinka käynnistää WordPress-blogin esitelty kuvaWordPress saattaa olla täydellinen alusta bloggaamiseen, mutta aloittaminen voi olla pelottavaa – juuri siksi mekin’uudelleen täällä. Jätä huolenaiheesi, kun osoitamme sinulle, kuinka WordPress-blogi saadaan ajan tasalle.


Miksi WordPress on niin ihanteellinen kaikenlaisen muodon, koon ja aiheen blogeille? Se’s an avoimen lähdekoodin alusta, mikä tarkoittaa, että sinulla on täysi hallinta sivustossasi – räätälöinti, koodi, asetukset ja muut ovat kaikki sinun käsissäsi.

Paitsi, että WordPress oli alun perin suunniteltu bloggaamiseen, ja sitä ei ole’t menettänyt keskittymisen, vaikka se olisi’s kasvanut yhdeksi tehokkaimmista alustoista verkossa. siellä’S ei kiistä WordPressin suosiota’ voimaa ja joustavuutta on syntynyt – itse asiassa, WordPress hallitsee nyt yli 30% Internet-sivustoista!

Suuri voima voi tulla suurilla päänsärkyillä ja turhautuneella huutamisella, mutta me’uudelleen täällä varmistaaksesi, että ei’t tapahtua – sinä’rakastat WordPress-blogin perustamista, koska sinä’Olemme saaneet asiantuntijamme puolestasi!

Jos sinä’Lyhyessä ajassa, blogin luominen WordPressiin ei kuitenkaan välttämättä ole paras vaihtoehto sinulle. Voit saada sivuston reaaliaikaisesti vain muutamassa tunnissa verkkosivustojen rakennustyökalun avulla, joten jos tämä kuulostaa enemmän kadustasi, tutustu parhaiden blogiympäristöjen arvosteluun.

Tämä opas opastaa sinut läpi kaikki tarvittavat vaiheet Luo helposti oma blogi WordPressiin.

Antaa’Aloita, saako me?

1

Osta verkkotunnus blogiisi

Jos sinulla on jo verkkotunnus, niin onnittelut – voit siirtyä suoraan vaiheeseen toinen: Rekisteröidy WordPress-palveluntarjoajaan. Hyvää lukemista!

Aivan ensimmäinen tehtävä on tarttua verkkotunnukseen. Verkkotunnukset ovat tärkeitä, koska ihmiset käyttävät tätä blogiisi etsimään – esimerkiksi verkkotunnuksemme on websitebuilderexpert.com.

Tarvitset verkkotunnuksen, koska se toimii sivustoltasi’ainutlaatuinen identiteetti – kahdella sivustolla ei voi olla sama verkkotunnus. Ajattele sitä kuten blogiisi’sormenjäljen tai puhelinnumeron avulla on helppo löytää ja tunnistaa ja auttaa sitä eristymään kaikista muista blogeista verkossa.

Tämä on hauska ensimmäinen askel, mutta se’se on myös iso päätös – jos blogi on vauvasi, niin sen nimen valitseminen on melko tärkeää! Jos sinä’Haluatko muuttaa bloggaamista verkkoyritykseksi, niin sinäkin’Pitää miettiä ammattinimeä, joka houkuttelee lukijoita.

Alla on joitain sääntöjä, joita voit noudattaa varmistaaksesi, että verkkotunnuksesi on määritetty menestykseen:

Suosituimmat vinkit verkkotunnuksen valitsemiseen

 • Pidä se yksinkertaisena – Haluat verkkotunnuksesi olevan helppo löytää. Don’t monimutkaista sitä pyrkiessään olemaan “eri.”
 • Tee siitä lyhyt ja tyylikäs – verkkotunnuksesi on oltava ikimuistoinen!
 • Don’t käytä numeroita ja tavuviivoja, jos voit auttaa sitä – välttää kaikkea sellaista, jota voidaan ymmärtää väärin tai sekoittaa. Kun ihmiset suosittelevat sivustoasi, aikovatko he todella kertoa sen ystävilleen? Don’t vaarassa kadottaa lukijoita, koska he menettivät yhdysmerkin.
 • Heijasta blogiasi – sinä’Huomaa, että verkkotunnuksemme on sama kuin sivustollemme’nimi, aivan kuten useimmat verkkosivustot. Tämä auttaa vahvistamaan sivustosi’identiteetti, helpottaa löytämistä ja välttää yleensä sekaannuksia!
 • Olla ainutlaatuinen – Jos haluamasi verkkotunnus on jo otettu, älä’t kiinni numero kaksi päähän ja jätä se siihen. Suunnittele muutama muunnos pettymysten välttämiseksi.
 • Toimi nopeasti! – Kun verkkotunnus on poissa, se’poissa – niin kerran sinä’Koska olet päättänyt verkkotunnuksesta, sinun on suojattava se, ennen kuin joku muu saa käsiinsä sen. Sillä tavalla’on valmis ja odottaa, kun on aika julkaista blogiisi.

Joten sinä’olet saanut kuvan täydellisestä verkkotunnuksestasi, mutta minne turvaat sen? Sinä pystyt’t vain kävellä paikalliseen kauppaan ja valita se – sen sijaan sinun on ostettava verkkotunnuksesi rekisterinpitäjältä.

Sinulla on kaksi päävalintaa:

 1. Etsi isännöintipalveluntarjoaja, joka joko myy verkkotunnuksia tai sisältää ilmaisen verkkotunnuksen isännöintisuunnitelmissa. (Me’Aion valita hosting-palveluntarjoaja tarkemmin seuraavassa vaiheessa.)
 2. Osta verkkotunnuksesi rekisterinpitäjältä, kuten GoDaddy, ja osoita sitten verkkotunnuksesi WordPress-blogiisi.

Jos palveluntarjoajasi luo ilmaisen verkkotunnuksen isännöintisuunnitelmasi kanssa, tämä on paras vaihtoehto. Ilmainen verkkotunnus kestää yleensä yhden vuoden, jonka jälkeen sinä’Minun on uusittava se pitääksesi sen kuin sinun.

Jos palveluntarjoajasi ei’t tarjota tätä perk, suosittelemme käyttämään kirjaaja, kuten GoDaddy. Tämä johtuu siitä, että sinä’saat todennäköisemmin paljon, kuin jos ostat palveluntarjoajan kautta.

godaddy-verkkotunnuksetGoDaddy on maailma’suurin verkkotunnuksen rekisteröijä, ja se on helppo aloittaa omalla verkkotunnuksellasi

Don’t ole huolissasi osoittamalla verkkotunnuksesi sivustoosi – se’on melko yksinkertainen, ja verkossa on ohjeet askel askeleelta -oppaiksi, kuten tämä GoDaddyn Forward My Domain -ohjeartikkeli.

Voit odottaa maksavan verkkotunnukselta missä tahansa välillä 0,99–60 dollaria vuodessa. Hinta vaihtelee riippuen siitä, miten haluat URL-osoitteesi loppuneen – esimerkiksi .online, .net tai .io. Se sanoi, tavallinen hinta on yleensä 10–20 dollaria vuodessa .com-verkkotunnuksen osalta.

Varmista ennen siirtymistä seuraavaan vaiheeseen’ve:

 • Keksiä ideoita blogiisi’verkkotunnus – yritä ajatella muutamia muunnelmia
 • Tarkistanut ihanteellisen verkkotunnuksesi’saatavuus varmistaa, ettei kukaan muu ole sama
 • Maksanut ja rekisteröinyt verkkotunnuksesi viralliselle rekisterinpitäjälle, kuten palveluntarjoajallesi tai GoDaddylle.

Lisätietoa

 • Lue meidän Mikä on verkkotunnus? Aloittelija’s Opas lisätietoja verkkotunnuksista.

2

Rekisteröidy WordPress-palveluntarjoajaan

Isännöintipalveluntarjoajat antavat periaatteessa sivustollesi tilan Internetissä, jossa se voi toimia. Ilman majoitusta kukaan ei näe kaunista blogiasi, joten se’On tärkeää kirjautua palveluntarjoajaan ennen kuin yrität julkaista mitään.

Siellä on tonnia palveluntarjoajia, ja myös paljon erilaisia ​​hosting-suunnitelmia. Sinun on löydettävä se’s sinulle oikein – väärä isännöintisuunnitelma voi nähdä sivustosi nopeuden kärsimyksestä ja jopa aiheuttaa blogin kaatumisen!

Se’s hyvä valinta WordPress-erityinen isännöinti, koska nämä suunnitelmat on erityisesti suunniteltu tukemaan WordPress-sivustoja ja niissä on ominaisuuksia, jotka helpottavat elämääsi. WordPress-isännöintiä on kahta päätyyppiä: jaettu ja hallittu.

Jaettu vs. hallinnoitu WordPress-hosting

Jaettu hosting on alustyyppi isännöinnistä. Se tarkoittaa, että jaat palvelimen muiden verkkosivustojen kanssa, niin että resurssit (kuten tallennustila) jakautuvat kaikkien kesken. Käytä tätä jos’pitää asiat pieninä, tai eivät’t suunnittelu ansaita rahaa blogiisi.

Hyvä tapa ajatella jaettua majoitusta on kuvitella se kuin asuminen jaetussa talossa – jokaisella on oma makuuhuone, mutta jaat resurssit keskenään. Jos yksi henkilö jättää valonsa jatkuvasti ja ajaa alas sähkömittarin, niin siellä’Kukaan ei jää muille.

Ylläpito WordPress-isännöinti on edistyneempi – saat parempia ominaisuuksia, kuten asiantunteva WordPress-tuki ja automaattiset päivitykset. Tämän tyyppinen isäntä voi tukea paljon suurempia WordPress-sivustoja kuin jaetussa isännöinnissä, ja on suosittu valinta yrityksille – samoin kuin suuret blogit!

Ylläpito WordPress-hosting on parempi kuin jaettu hosting, ja täydellinen, jos sinäkin’olen saanut hieman anteliaampi budjetti tai sinä’suunnittelet suuren projektin. Sillä on parempia ominaisuuksia ja se helpottaa sivustosi käyttämistä.

Mitä etsiä isännöintipalveluntarjoajaltasi

WordPressillä on kolme isännöintivaatimusta. Kumpi tarjoaja valitset, varmista, että heillä on:

 • PHP-versio 7.2 tai uudempi
 • MySQL-versio 5.6 tai uudempi, TAI MariaDB-versio 10.0 tai uudempi
 • HTTPS-tuki

Suosituin vinkki! Varmista palveluntarjoajia, jotka tarjoavat yhden napsautuksen WordPress-asennuksen – tämä tekee elämästäsi paljon helpompaa, kun siirryt oppaan seuraavaan vaiheeseen!

Etkö ole varma mistä aloittaa? Don’hätää – me’Olemme jo tutkineet parhaita WordPress-palveluntarjoajia ympäri, ja heillä on joitain suosituimpia isäntäkohteita:

 • Bluehost: Epäilemättä markkinoiden paras WordPress-palveluntarjoaja, Bluehost on paras paikka aloittaa. Bluehost tarjoaa todella täyden paketin tarjoamalla yhden napsautuksen asennukset sekä jaettuun että hallittuun WordPress-isännöintiin, ilmaisilla varmuuskopioilla, automaattisilla ohjelmistopäivityksillä ja ilmaisen verkkotunnuksen bonuksella..
 • A2-hosting: Tämä palveluntarjoaja tarjoaa sekä jaettua että hallinnoitua WordPress-hosting-palvelua, vaikka voimme suositella sen hallittuja WordPress-suunnitelmia erityisen hyviksi. Sekä ohjelmistojen ja laajennusten päivityksillä että ilmaisilla varmuuskopioilla se pysyy jopa Bluehostin kanssa – vaikka ei’t tarjota ilmainen verkkotunnus.
 • HostGator: Jos sinä’uudelleen vain jaetun WordPress-isännöinnin jälkeen, mutta älä’t nähdä Bluehostin vetoomus, niin voimme suositella HostGatoria’s WordPress suunnittelee sen sijaan. Sinä’Saat ilmaisen verkkotunnuksen, rajoittamattoman tallennustilan sekä päivitykset sekä ohjelmistoihin että laajennuksiin (mikä on epätavallista jaetussa isännöintisuunnitelmassa.) Heitä uskomattoman vaikuttava käytettävyyspiste 99,99%, ja se’s vankka valinta!

Lisätietoa

 • Löydä täydellinen palveluntarjoajasi – lue arvostelu parhaat WordPress-palveluntarjoajat saadaksesi yksityiskohtaisen tarkastelun sekä jaetuista että hallinnoiduista WordPress-isäntistä.
 • Tarvitseeko blogiisi parasta palvelua? Lue arvostelu parhaiten hallinnoidut WordPress-palveluntarjoajat täydellinen luettelo.

Vaikka kaikki nämä tarjoajat antoivat tutkimuksessamme vaikuttavan tuloksen, standout voittaja oli kiistatta Bluehost. Sen lisäksi, että se sijoittui ykköseksi sekä jaetulle että hallitulle WordPress-isännöinnille, se’Sitä on myös WordPress itse suositellut parhaaksi tarjoajaksi.

Voit nähdä, miksi Bluehost on palveluntarjoaja, jota suosittelemme WordPress-käyttäjille. Jos haluat ilmoittautua, me’Ve hahmottelit alla muutamia käteviä vaiheita, joiden avulla pääset alkuun.

Suosituin vinkki! Jos isäntä kuulostaa tällä hetkellä liian haastavalta, niin’Okei – voit käynnistää blogin ensin verkkosivuston rakentamisessa. Verkkosivun rakentajat isännöivät sivustoasi puolestasi, joten sinun tarvitsee vain kirjautua sisään ja aloittaa julkaiseminen. Tämä on helppo tapa luoda itseluottamus ennen siirtymistä WordPressiin.

Valitse suunnitelma

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on valita oikea suunnitelma sinulle. Bluehostille’Jaettu WordPress-hosting, hinnat alkavat juuri 2,75 dollaria kuukaudessa ensimmäiselle toimikaudellesi. Suunnitelma uusitaan sitten normaalilla korolla 7,99 dollaria kuukaudessa.

Voit valita yhteensä kolme suunnitelmaa, jotka vaihtelevat 2,75–5,45 dollaria kuukaudessa.

bluehost jakoi WordPress-hinnasuunnitelmatBluehostilla on kolme jaettua WordPress-hosting-suunnitelmaa, ja se tarjoaa alennuksen ensimmäisille asiakkaille.

Tärkein syy Bluehostiin liittymiseen’Suosittelemme, että se tarjoaa sinulle ilmaiset varmuuskopiot. Muuten, perussuunnitelman pitäisi palvella sinua hyvin – niin kauan kuin sivustosi on myös erittäin yksinkertainen.

Jos sinä’d mieluummin hallinnoitu WordPress-hosting, halvin suunnitelmasi on 19,95 dollaria kuukaudessa (tämä uusiutuu 29,99 dollarilla kuukaudessa, kun ensimmäinen kausi on ohi). Jälleen kerran, sinulla on kolme suunnitelmaa valita, tällä kertaa vaihtelevat 19,95 dollarista 49,95 dollariin kuukaudessa.

bluehost hallinnoi WordPress suunnitelmiaBluehost’Ohjattu WordPress-isännöinti alkaa 19,95 dollaria kuukaudessa, ja siinä on edistyneitä ominaisuuksia, kuten premium-teemoja ja päivittäisiä varmuuskopioita.

Suosittelemme näitä suunnitelmia sinulle’yrität uudelleen kasvaa blogiisi, ja tehdä siitä enemmän ammattilainen. Kuitenkin’s hyvin epätodennäköistä sinua’Tarvitsen kalleimman suunnitelman – tai jopa Grow-suunnitelman – joten älä’t tuntea painostusta liittyä kalliimpaan vaihtoehtoon.

Jos sinä’uudelleen tosissaan blogiisi, sinun pitäisi aloita 19,95 dollarilla kuukaudessa rakennussuunnitelma, sen sijaan, että valittaisiin jaettua hosting-palvelua. Tämä johtuu siitä, että saat kehittyneempiä ominaisuuksia, kuten haittaohjelmasuojaus, päivittäiset varmuuskopiot ja jopa markkinointikeskus.

Yhdistä verkkotunnuksesi

Kerran sinä’Olet rekisteröitynyt, voit yhdistää verkkotunnuksesi. Bluehost tarjoaa ilmainen verkkotunnus ensimmäistä vuotta varten kaikissa suunnitelmissaan, joten jos et’Koska sinulla ei vielä ole verkkotunnusta, tämä on helppo (ja ilmainen) tapa rekisteröidä.

Kun valitset suunnitelmasi, sinä’Siirretään suoraan sivulle, jolla voit joko etsiä uuden verkkotunnuksesi tai kirjoittaa olemassa olevan. Seuraa vain ohjeita – se vie vähemmän kuin minuutin!

bluehost setup -verkkotunnuksen rekisteröintiBluehost on helppo aloittaa, olipa sinäkin’luomalla uudelleen uusi verkkotunnus tai yhdistämällä olemassa oleva.

Luo tili

Kerran sinä’olet valinnut verkkotunnuksen, sinä’Sinut viedään tilisivulle. Sinä syötät tietosi, valitset suunnitelma-asetukset ja haluamasi lisäominaisuudet. Tähän kohtaan annat myös maksutietosi, joten se’Luottokortti on hyvä idea!

bluehost-tilin asennusTämä on sivu sinä’Näemme, kun kirjaudut Bluehost-suunnitelmaan.

Mene tämän sivun läpi huolellisesti varmistaaksesi, että olet’olet tyytyväinen kaikkiin yksityiskohtiin – kiinnitä erityistä huomiota sopimuksen pituuteen (oletusasetus on 36 kuukautta) ja kaikkiin pakettien ekstrat.

bluehost-paketin ilmoittautumisen lisäominaisuudetVoit valita paketin ekstrat, jos haluat suunnitelmasi lisäominaisuuksia, kuten SEO-työkaluja.

Isännöintipalveluntarjoajat merkitsevät toisinaan lisälaatikot automaattisesti – jos näin on, voit vain poistaa valinnan siitä, mitä et halua’t tarvitse.

Varmista ennen siirtymistä seuraavaan vaiheeseen’ve:

 • Päätti minkä tyyppistä majoitusta tarvitset
 • Tutki bloginne parhainta palveluntarjoajaa
 • Valitsi isännöintisuunnitelman’s oikeassa sivustossasi
 • Rekisteröitynyt, yhdistänyt verkkotunnuksesi ja luonut tilin palveluntarjoajasi kanssa

Lisätietoa

 • Lue perusteellinen Bluehost arvostelu selvittää miksi’s paras WordPress-palveluntarjoaja.
 • Haluatko pitää blogin budjetin rajoissa? Lue meidän Bluehostin hinnoittelukatsaus nähdäksesi sen suunnitelmat ja hinnoittelun kokonaisuudessaan.
 • Vertaa parhaita hosting-palvelujen tarjoajia Web-hosting-palveluiden vertailutaulukko.

3

Asenna WordPress

Nyt kun sinä’oletko kaikki ylläpitänyt palveluntarjoajan kanssa, sinä’olet todennäköisesti katsomassa ympärillesi, hieroen käsiäsi yhdessä ja valmis aloittamaan blogin luomisen. Sitä varten sinä’Tarvitsen rakennuspalikoita – aika asentaa WordPress joten pääset hauskoihin juttuihin!

WordPress voidaan asentaa kahdella tavalla: manuaalinen ja yhden napsautuksen asennus. Kumpaa valitset, riippuu palveluntarjoajastasi – jos et’t valita WordPress-erityinen suunnitelma, niin voitit’t: llä on mahdollisuus yhden napsautuksen asennukseen.

Se’En tule yllätyksenä siitä suosittelemme asennusta yhdellä napsautuksella – se’Se on helpompaa, nopeampaa ja paljon aloittelijaystävällisempää kuin sen tekeminen käsin. Bluehost, A2 Hosting ja SiteGround ovat vain kolme palveluntarjoajaa, jotka tarjoavat automatisoidun tai helpon WordPress-asennuksen.

Esimerkiksi Bluehost asentaa automaattisesti WordPressin viimeisimmän version heti’olet luonut tilisi, eli et halua’t on nostettava sormi. Lue ohjeet WordPressin asentamisesta Bluehostin avulla saadaksesi lisätietoja tästä erittäin yksinkertaisesta prosessista.

bluehost automaattinen asennus WordPress-blogiBluehost asentaa WordPressin automaattisesti sinulle, mikä tekee siitä todella nopean ja aloittelijaystävällisen palveluntarjoajan. Suosituin vinkki! Manuaalisten asennusten hyvä lähde on WordPressin asennusoppaat, jotka ovat WordPressin virallisella verkkosivustolla. Se’on myös syytä nähdä, onko palveluntarjoajassasi samanlaisia ​​artikkeleita sen ohjekeskuksessa.

Jos sinä’olet jo kirjautunut palveluntarjoajaan, joka ei tee sitä’t tarjoa WordPress-asennusta, älä’t paniikkia – voit asentaa sen manuaalisesti, mutta se’Tarvitsen vain enemmän aikaa ja vaivaa. Onneksi siellä on paljon aloittelijaystävällisiä oppaita, jotka opastavat sinut läpi jokaisen vaiheen.

Varmista ennen siirtymistä seuraavaan vaiheeseen’ve:

 • Selvytti, tarjoaako palveluntarjoajasi yhden napsautuksen asennuksen
 • Päätettiin joko manuaalisesta tai yhden napsautuksen WordPress-asennuksesta
 • Asennettu WordPress

4

Valitse teema blogiisi

Sinä’olet asentanut WordPressin, mikä tarkoittaa voit nyt aloittaa blogin rakentamisen. Ensimmäinen tehtävä on valita teema. Ja me’uudelleen ei puhu ‘kirja-arvostelut’ tai ‘leipomo’ – tarkoitamme mallia, joka määrittää blogisi ulkoasun.

Mistä löytää teema

Mistä löydät nämä teemat? No, WordPressin teemahakemistossa on tuhansia – voit etsiä avainsanoja tai suodattaa tuloksia suosion, viimeisimpien tai jopa ominaisuuksien, asettelun tai aiheen perusteella.

Sinä pystyt ‘esittely’ useimmat teemat näkevät, miltä malli näyttäisi live-sivulta, kun taas toisissa jopa voit muokata mallisisältöä antaaksesi kuvan siitä, miten teema toimii.

Wordpress-blogin teemahakemistoVoit löytää tuhansia teemoja virallisella WordPress-verkkosivustolla ja etsiä niitä suodatinvaihtoehtojen avulla.

Voit myös löytää WordPress-teemoja kolmansien osapuolien sivustot kuten ThemeForest ja Themify, tarkoittaen sinua’olet saanut valtavan määrän valintaa. Pidätpä kiinni WordPressistä tai tutkit muita sivustoja’Löydät sekoituksen ilmaisia ​​ja premium-teemoja.

Laatuaiheen valitseminen: Ilmainen vs. Premium

Kuka tahansa voi rakentaa WordPress-teemoja, WordPress-kehittäjistä naapuriisi. Tämä tarkoittaa, että saat tonnia erilaisia, mutta se tarkoittaa myös, että sinun on odotettava jonkin verran vaihtelua myös laatutasossa.

Suosituin vinkki! Varmista, että valitset laadukkaan teeman. Lue arvosteluja, katso, milloin teema viimeksi päivitettiin, esikatsele teemaa ennen sen asentamista ja pysy virallisissa kaupoissa, kuten edellä mainitsimme..

Tarkoittaako se, että minun pitäisi pysyä poissa ilmaisista teemoista? No, ilmaiset teemat voivat olla rajoitetumpia ja vähemmän ainutlaatuisia kuin premium-aiheet, mutta niin ei ole’t tarkoita, että sinun ei pitäisi’t käyttää niitä.

Siellä on paljon laadukkaita ilmaisia ​​teemoja – jos tiedät’Kokeile erilaisia ​​tyylejä ja suunnittelemme paljon, tai haluamme vain melko yksinkertaisen blogin, ilmainen teema on järkevä valinta. He ovat myös yleensä melko aloittelijaystävällisiä, mikä on iso bonus uusille bloggaajille!

Ilmaisten teemojen haittapuoli on, että he’uudelleen ole niin suuri pitkällä tähtäimellä. He eivät’t tule kenen tahansa kanssa, johon voit ottaa apua, jos joudut ongelmiin, ja ominaisuuksien puute pitää sivustosi takaisin, jos kasvaa voimakkaammaksi blogaksi.

Suurimmalle osalle tämän oppaan lukemisesta ilmainen teema sopii uuteen blogiisi hienosti – sinä’Saat riittävästi perustoimintoja yksinkertaisen sivuston tukemiseksi. Kuitenkin, jos sinä’kun olet todella ainutlaatuinen tai ominaisuuksiltaan täydellinen sivu tai yhdistät blogiisi yrityssivustolla, sinun pitäisi tarkastella sen sijaan premium-teemoja.

Premium-teemojen hinta vaihtelee, mutta yleensä välillä 20–80 dollaria.

Tärkeintä tietää milloin’valitsemalla teema on se se’s ei ole asetettu kiviin. Yhtäältä voit mukauttaa sen niin, että suunnittelusta tulee enemmän omaa – ja jos haluat nimetä tuotteen myöhemmin uudelleen, voit aina vaihtaa teemoja.

Suosituin vinkki! Varmista aina varmuuskopio sivustostasi, ennen kuin vaihdat teemoja.

Teeman asentaminen

Kerran sinä’olet valinnut teemaasi, sinun on asennettava se. Tämän pitäisi olla melko suoraviivaista.

Teeman asentaminen WordPressin teemahakemistosta

Mene vain WordPress-kojelaudan Appearance-sivulle ja siirry Teemat-osioon. Napsauta Lisää uusi -painiketta ja sinä’Voit selata WordPress-teemahakemistoa ja asentaa haluamasi. Muista napsauttaa Aktivoi lopettaaksesi prosessin!

Wordpress-blogiteeman asennusJos haluat asentaa uuden teeman, siirry vain Ulkoasu-osioon ja napsauta Lisää uusi valitaksesi uuden teeman WordPress-hakemistosta..

Teeman asentaminen ulkopuolisilta toimittajilta

Jos sinä’Jos olet valinnut premium-teema kolmannen osapuolen sivustolta, prosessi on hiukan erilainen, mutta silti yksinkertainen.

Lataa ensin teema (se’Tallennat tiedostona.) Siirry seuraavaksi WordPress-asetuksiin ja siirry kojetaulun Teemat-osioon. Napsauta Lisää uusi -painiketta. Sieltä voit vain ladata aiemmin lataamasi tematiedoston ja suorittaa asennus loppuun napsauttamalla Aktivoi.

Varmista ennen siirtymistä seuraavaan vaiheeseen’ve:

 • Selataan erilaisia ​​WordPress-teemoja
 • Päätettiin, tarvitsetko ilmaisen tai premium-teeman
 • Tarkistettiin, onko teemasi ajan tasalla ja hyvälaatuista
 • Asennettu teema

Lisätietoa

 • Lue oppaamme Kuinka suunnitella verkkosivusto auttaa sinua pääsemään alkuun.
 • Katso nämä Mahtava kotisivun suunnitteluasettelut inspiraatiota varten.

5

Lisää blogiisi’Sisältö

Tämä on osa sinä’olet odottanut!

Se’aika kirjoittaa – Ehkä sinulla on jo selkeä visio siitä, mihin blogiisi keskittyy, tai ehkä sinäkin’pelaamme edelleen erilaisilla ideoilla. Joka tapauksessa, nyt’Sinulla on aika loistaa, ja me’Olemme saaneet muutaman perusvinkin, jos tarvitset käsiä aloittamiseen.

Suunnitella etukäteen

Se’s hyvä idea luoda sisältösuunnitelma. Ajattele tavoitteitasi – sekä pitkällä että lyhyellä aikavälillä – ja mitä haluat lukijoidesi poistuvan blogiisi. Kuinka teet tämän?

Vaikka sinun ei pitäisi’t liian takertuu yksityiskohtiin, ajattelemalla näitä asioita autat blogiisi menestymään. Yritä päättää kuinka usein’Postitan sisältöä ja tartu sitten siihen. Voi olla syytä kirjoittaa muutama artikkeli ennen minkään julkaisua, niin kuin sinäkin’Minulla on hieno sisältövarastossa, jos osut kuivaan loitsuun kirjoittaessasi.

Erottua joukosta

Mikä tekee sinusta ja blogistasi ainutlaatuisen? Onko se elämäntyyli, näkökulmasi aiheisiin tai tietyt taidot? Kuten tiedät, verkossa on jo tonnia blogeja, mutta älä’Älä anna tämän pelotella sinua – anna sen sijaan inspiroida sinua!

Katsokaa ihailtuja blogeja ja selvitä mitä ne ovat’olet tehnyt tehdä itsestäsi erilaista – kuinka voit tehdä tämän blogin avulla?

Hanki visuaalinen

Vaikka me’ole varma, että blogin sisältö on kaunopuheista ja kiinnostavaa, älä’Älä luota vain upeaan proosaasi. Hajottaa blogiviestisi otsikoilla, videoilla, kuvilla ja muulla, mitä luulet lisäävän teokseen lisäarvoa.

Don’t liian monimutkaisia ​​asioita

Kirjoita lyhyillä lauseilla, lyhyillä kappaleilla ja melko yksinkertaisella kielellä. Tietysti sinun pitäisi antaa tyylisi loistaa läpi, mutta tämä taktiikka avaa kirjoitustasi laajemmalle online-yleisölle!

Anna sanojen virtata

Jos sinä’minulla on jotain sanottavaa… sitten sano se! Pidemmän, laadukkaan sisällön kirjoittaminen antaa sinulle onnellisempia lukijoita ja auttaa sinua pääsemään Googleen’hakutulokset. Mainosta myös viestejäsi laajentaaksesi yleisöäsi (me’Tarkastelen tätä yksityiskohtaisemmin myöhemmin.)

Suosituin vinkki! Don’Älä ole ujo – yhteydet muihin bloggaajiin voivat olla korvaamattomia blogimaailmassa. Etsi muita blogeja, joilla on samanlaisia ​​kiinnostuksen kohteita, ja tavoita. Voit puhua heidän blogistaan ​​viesteissään, jakaa heidän sisältöä ja jättää kommentteja tai tykkää heidän sivustolleen.

Nyt kun me’olet antanut sinulle joitain tapoja tehdä sisällöstäsi todella mahtavaa, anna’S katsotaan joitain käytännöllisiä vinkkejä, joiden avulla voit räjäyttää blogiviestit kuten ammattilainen.

Siirry ensin WordPress-hallintapaneeliin Viestit-osioon. Napsauta sitten Lisää uusi -painiketta vasemmassa yläkulmassa. Tämä avaa uuden blogiluonnoksen. Kirjoita uusi otsikko yläruutuun ja napsauta sitten oikeanpuoleista Tallenna luonnos -painiketta.

luo WordPress-blogin viestiTämä on se, mitä blogiviestisi näyttää, kun muokkaat sitä. Voit lisätä otsikoita, kuvia tai muita elementtejä – muista aina napsauttaa Tallenna luonnos -painiketta kerran’olet tehnyt muutoksia!

Tämän alapuolella on osa, johon voit lisätä pääblogin sisällön. Sinun ei pitäisi’t löytää se liian vaikeaksi – lisää vain osiot siinä järjestyksessä kuin haluat niiden näkyvän sivullasi. Tekstikentät ovat erittäin yksinkertaisia, samoin kuin kuvien lisääminen.

Suosituin vinkki! Viestit ja sivut ovat erilaisia, vaikka kuulostavat melko samanlaisilta! Me’Puhun lisää seuraavan osan sivuista.

Voit joko kirjoittaa viestisi suoraan WordPressiin tai kirjoittaa sen muualle ja kopioida sen tekstilohkoihin’on valmis. Varmista, että esikatselut viestiäsi edetessäsi, varmistaaksesi, että kaikki on siellä, missä sen pitäisi olla.

Kun sinä’olet valmis jakamaan viestisi, napsauta Julkaise-painiketta!

Varmista ennen siirtymistä seuraavaan vaiheeseen’ve:

 • Mieti, mikä tekee blogistasi ainutlaatuisen
 • Loi seurantasuunnitelman, jonka avulla blogi pysyy tiellä
 • Aloitti sisällön kirjoittaminen blogiisi

6

Muokkaa blogiasi’s Asetukset

Vaikka vihaamme vetää sinut pois kaiken upean sisällön kirjoittamisesta, on vielä muutama tehtävä jäljellä ennen kuin blogisi on valmis. Seuraavaksi kiinnitä huomionne on blogin mukauttaminen’s asetukset.

Mukauttaminen menee paljon kauemmaksi kuin teemasi mukauttaminen’Suunnittelu. Sinä’hallitset myös asetuksiasi blogistasi’kotisivun kommentteihin. Aika tärkeitä juttuja, eikö niin? Antaa’pääset siihen.

Navigointivalikon lisääminen

Ensimmäistä kertaa blogiisi vierailevat ihmiset ovat kuin turisteja lomalla – he haluavat pitää hauskaa, ja he tarvitsevat viitteitä ja karttoja auttaakseen heitä löytämään tiensä. He tarvitsevat navigointivalikon blogin tutkimiseksi!

Siirry kojelautaan, siirry Ulkoasu-osioon ja napsauta sitten avautuvasta luettelosta Valikot-vaihtoehtoa. Tämä vie sivulle, jolla voit hallita valikkoasetuksiasi. Anna ensin valikkosi nimi – vierailijasi voittivat’t tätä nähdä’s vain omaa käyttöä varten – ja napsauta Luo valikko.

Nyt voit muokata valikkoasetuksiasi, joka kertoo WordPressille, missä haluat navigointivalikkosi näkyvän. Useimmat navigointivalikot näkyvät sivun otsikossa – aseta tämä valitsemalla ensisijainen vaihtoehto. Jos vain voit’t katso tätä, kokeile vaihtoehtoja, kuten Pää tai Ylä.

lisäämällä navigointivalikko wordpress-blogiTäällä voit nähdä, miltä navigointivalikon luominen näyttää kojelaudassa.

Sen jälkeen sinun tarvitsee vain lisätä joitain sivuja valikkoosi!

Tämä on melko suoraviivaista – käytä vasemmalla sivupalkkia valitaksesi lisättävien sivujen ruudut, napsauta sitten Lisää valikkoon. Voit lisätä linkkejä sivuille, viesteihin, mukautettuihin linkkeihin ja luokkiin.

Voit muokata valikossa olevien sivujen nimiä ja vetää ne toiseen järjestykseen.

Kotisivun lisääminen

WordPress näyttää luettelon sivustosi viimeisimmistä blogiviestistä’s kotisivu. Sinä et’Tämän sivun luomiseen ei tarvitse tehdä mitään WordPress luo ja päivittää sen automaattisesti sinulle.

Jos kuitenkin haluat staattinen kotisivu – joka ei’t jatka muutosta aina, kun lisäät uuden viestin – silloin sinä’Sinun on lisättävä tämä itse. Tämä on parasta, jos sinä’yhdistämällä blogin uudelleen yrityssivustoon ja tarvitset asetetun kotisivun, joka selittää sivustosi aiheen.

Jos haluat luoda tämän staattisen kotisivun, mene vain hallintapaneelin Sivut-osioon ja napsauta Lisää uusi. Anna sivullesi otsikko ja sisältö ja paina sitten Julkaise-painiketta.

lisää uusi sivu wordpress-blogiinUuden sivun lisääminen on erittäin helppoa. Napsauta vain Lisää uusi, luo sisältö ja napsauta sitten Julkaise-painiketta. Suosituin vinkki! Jos haluat sisällyttää sivun, joka näyttää edelleen blogiviestisi sekä staattisen kotisivusi, lisää vain uusi uusi sivu. Nimeä se jotain ‘blogi’, ja don’Älä huolehdi sen täyttämisestä sisällöllä – nimeä vain se ja napsauta Julkaise.

Mene nyt lukemisasetuksiin hallintapaneelissa. Missä se sanoo ‘Kotisivusi näkyy’, sinun täytyy napsauttaa ‘Staattinen sivu’ – alapuolella on kaksi vaihtoehtoa, joilla voit asettaa sivusi. Sinun on valittava juuri luomasi uusi staattinen sivu ja asetettava se kotisivuksi.

Wordpress-blogin asettaminen staattiseksi kotisivuksiTämä on Lukemisasetukset-sivu, jossa sinun on valittava staattinen kotisivu, jonka haluat blogiisi!

Jos olet myös luonut uuden blogisivun uusimpien blogiviestien näyttämiseksi, siirry alla olevaan merkintävaihtoehtoon ‘Viestit-sivu’, ja valitse tämä uusi blogisivu.

Tämä korvaa vanhan kotisivusi uudella, staattisella versiolla, sekä luoda uusi sivu, jolla näytetään uusia blogin viestejä. Muista napsauttaa Tallenna ja sinä’olet kaikki valmis!

Kommenttien lisääminen / poistaminen käytöstä

Kun sinä’julkaissut tappajan sisällön, haluat, että ihmiset jakavat ajatuksesi ja vastauksensa kirjoittamaasi asiaan. Yksi parhaimmista tavoista rohkaista tätä on kommentoida sivustoasi!

Voit hallita kommenttiasetuksiasi WordPress-hallintapaneelista – siirry Asetukset-kohtaan ja siirry sitten kohtaan Keskustelusivu nähdäksesi kuinka kommenttisi tällä hetkellä määritetään.

Wordpress-blogin kommenttien asetuksetKeskustelut-sivulla voit hallita sivustoasi’kommenttien asetukset.

Sinä’Löydät valikoiman valintaruutuja, joissa on eri vaihtoehdot, joiden avulla voit hallita artikkelin oletusasetuksia sekä muita kommenttiasetuksia. Tässä päätät, onko ihmisten kirjoitettava nimensä ja sähköpostinsa kommentteja jättäessään, vai haluatko ilmoituksia sähköpostilla, kun joku kommentoi.

Voit määrittää, tarvitaanko kommentteja hyväksyntääsi, ennen kuin ne ilmestyvät blogiisi, vai voivatko ihmiset julkaista ajatuksensa suoraan artikkeleihisi. Se’s on yleensä hyvä idea suodattaa kommentteja, koska se auttaa estämään roskapostin turhauttamasta sivustoasi.

Voit myös estää ihmisiä kommentoimasta uusia artikkeleita Keskustelu-osiossa, mutta jos haluat poistaa kommentteja nykyisiltä sivuilta, sinä’Minun on mentävä kojelaudan Kommentit-osioon.

kommenttisivu WordPress-blogiKommentit-sivu on helppo löytää WordPress-hallintapaneelista. Tämä esimerkki ei’t ei ole vielä kommentteja, mutta voit nähdä missä ne’d ilmestyvät!

Siellä ihmiset’Kommentit ilmestyvät – ovatko ne’odottavat hyväksyntää tai on julkaistu – ja missä voit poistaa tai vastata ihmisille’s viestit. Aika siistiä!

Jos haluat poistaa, hyväksyä tai hyväksyä suuren määrän kommentteja kerrallaan, napsauta sivun vasemmassa yläkulmassa olevaa Suuret toimet -vaihtoehtoa. Tämä on erittäin kätevä, jos sinä’uudelleen siivoaminen – liian monet kommentit voivat hidastaa sivuitasi, joten pidä silmällä suosittuja viestejäsi!

Yleiset asetukset

Yleiset asetukset ovat missä säilytät perustiedot blogistasi. Tämä kattaa esimerkiksi sivustosi osoitteen, minkä aikavyöhykkeen olet’uudelleen sisään ja miten haluat kellonajan ja päivämäärän näkyvän.

Se’on syytä perehtyä tähän kohtaan ja varmistaa, että kaikki on täytetty haluamallasi tavalla.

Varmista ennen siirtymistä seuraavaan vaiheeseen’ve:

 • Lisätty navigointivalikko, jonka avulla käyttäjät löytävät tiensä blogiisi
 • Lisätty staattinen kotisivu (jos tarvitset sitä)
 • Hallinnoi kommentti-asetuksiasi
 • Tutustu yleisiin asetuksiin ja varmisti sen’kaikki oikein

7

Asenna Blogging-laajennukset

Nyt sinä’kun olet päättänyt hallita kaikkia asetuksiasi, voit palata joihinkin hauskoihin osiin bloggaamiseen. Seuraavaksi se’on aika hankkia lisäosia, jotta blogisi todella muuttuu popiksi!

Mitkä ovat laajennukset?

Laajennukset ovat kuin sovelluksia – asennat laajennuksia lisätäksesi ylimääräisiä toimintoja, jotka blogistasi puuttuvat. Voit esimerkiksi asentaa laajennuksen lisätäksesi yhteystietolomakkeen sivulle tai valita laajennuksen’Autan sinua hallitsemaan hakukoneoptimointia.

WordPress-blogiliittymätVoit etsiä laajennuksia WordPress-laajennushakemistosta.

Paljonko Plugins maksaa?

Vaikka jotkut laajennukset ovat ilmaisia, jotkut ovat hinnalla, joka voi vaihdella välillä 5–100 dollaria. Joillakin liitännäisillä on kertaluontoiset maksut, kun taas toiset toimivat tilauksen perusteella. Tämä tarkoittaa sitä’On melko vaikea määrittää tiettyä hintaa, koska se riippuu valitsemastasi.

Suositellut laajennukset

Siellä on satoja (ellei tuhansia) blogin lisäosia, mutta tässä on vain muutama suosituimmista, joita kannattaa tutkia:

 • Hiiva SEO: Tämä on paras lisäosa auttamaan blogisi sijoitusta hakukoneissa, koska se käsittelee melkein SEO hakukoneesi ja tekee siitä erittäin helpon hallita. Voit aloittaa ilmaiseksi tai liittyä palkkioon 89 dollarilla.
 • jetpack: Toinen laajennus, joka’joita käytetään kaikenlaisissa sivustoissa, Jetpack käsittelee tietoturvaa, suorituskykyä ja sivuston hallintaa. Sen on rakentanut Automattic, joten tiedät sen’Tulen olemaan korkealaatuista. Voit käyttää sitä ilmaiseksi tai valita maksetun suunnitelman, joka alkaa 3,50 dollarista kuukaudessa.
 • Everest-lomakkeet: Tämä antaa sinulle helpon tavan luoda kaikenlaisia ​​lomakkeita blogiisi – houkuttelevinta ovat yhteyslomakkeet, jotta lukijasi voivat ottaa sinuun yhteyttä! Vielä parempi, se’s täysin ilmainen käyttää.

Suosituin vinkki! Vaikka siellä on tuhansia laajennuksia, joista valita, don’t asenna liian monta sivustoosi, koska se voi hidastaa latausnopeutta. Tämä voitti’etkö suosittele lukijoitasi tai Googlea. siellä’Asetuksia ei ole asetettu, mutta enintän 20 vaikuttaa järkevältä.

Kuinka asentaa laajennuksia

Joten miten asennat nämä laajennukset? Helpoin tapa on siirtyä suoraan WordPress-kojelautaan ja siirtyä sitten Plugins-osioon. Napsauta Lisää uusi – kirjoita sitten asennettava laajennus.

plugin-asennus WordPressistaKun napsautat Lisää uusi, sinä’Näemme tämän sivun, josta voit etsiä asennusta, jonka haluat asentaa.

Kun olet löytänyt plugin sinut’Napsauta uudelleen napsauttamalla Asenna nyt ja odota, että WordPress lataa laajennuksen. Sen jälkeen sinun tarvitsee vain napsauttaa Aktivoi laajennus -linkkiä ja nauttia uudesta laajennuksesta!

Varmista ennen siirtymistä seuraavaan vaiheeseen’ve:

 • Tutki, mitkä liitännäiset ovat parhaimmat blogiisi
 • Tarkistettiin’uudelleen ilmaiseksi tai palkkiona
 • Asensi valitsemasi laajennukset

8

Asenna Google Analytics

Se’kaikki ylpeilevät ystäväsi kanssa siitä, kuinka hyvin blogiisi menee, mutta ei’t on hienoa, että sinulla on tosiasiallista näyttöä blogisi varmuuskopioinnista’s mahtavaa?

Google Analytics on paras tapa seurata blogin menestystä. Se antaa sinulle raportteja siitä, kuinka ihmiset ovat vuorovaikutuksessa verkkosivustosi kanssa, sekä tietoja kuinka monta ihmistä vierailee jokaisella sivulla, kuinka kauan he viettävät sivustosi ja paljon muuta.

Nämä tiedot ovat korvaamattomia mitattaessa mitä’menee hyvin, ja mitä voisit tehdä paremmin – Jos haluat blogin menestyvän pitkällä tähtäimellä, Google Analyticsin käyttö on välttämätöntä.

Joten miten aiot perustaa sen? Voit saada Google Analytics -raportit suoraan WordPress-hallintapaneeliin’Sinun on asennettava se. Paras ja vaivaton tapa tehdä tämä on käyttää MonsterInsights-laajennusta, joka opastaa sinua prosessin läpi. (Ja älä’hätää: sekä Google Analytics että MonsterInsights toimitetaan ilmaisversioina.)

Luo ensin Google Analytics -tili – sinä’Meille annetaan seurantatunnus, josta sinun on tehtävä muistiinpano. Seuraa sitten vain MonsterInsightsin (se’Sisällytetään seurantatunnus) ja sinä’Google Analytics on hyppysissäsi nopeasti.

Varmista ennen siirtymistä seuraavaan vaiheeseen’ve:

 • Luo Google Analytics -tilin
 • Merkitsi seurantatunnuksen koodisi
 • Asennettu Google Analytics blogiisi (MonsterInsightsin kaltaisen laajennuksen käyttö on helpoin tapa!)

9

Käynnissä olevat päivitykset

Vaikka sisällön säännöllinen päivittäminen on yksi menestyksekkään blogin ylläpitämisen tärkeimmistä tekijöistä, on olemassa joitain muita, enemmän kulissien takana olevia töitä, jotka sinun on pysyttävä päällä.

päivitykset

Tärkein asia, jota sinun pitää pitää silmällä, on WordPress-päivitykset. Tämä on erittäin tärkeää – älä unohda päivityksiäsi!

WordPress julkaisee säännölliset päivitykset käyttöjärjestelmäänsä pitämään sen sujuvana, virheetöntä ja toimimaan teknisen pelin huipulla. Jos et’t päivittää sivustoasi pysyäksesi mukana näiden päivitysten kanssa, blogiisi vanhenee ja se on alttiina tietoturvaloukkauksille ja ärsyttäville häiriöille.

Päivityksiä on erityyppisiä – ohjelmistopäivitykset ovat tärkeimpiä, jotka sinun täytyy pysyä päällä, kun sinä’Tarvitsen myös päivitä laajennukset ja teema ajoittain. Sinä’Saat ilmoituksen WordPress-hallintapaneeliin, kun nämä päivitykset vaaditaan.

Hosting

Toinen tärkeä muistettava alue on blogi’isäntä. Jos et’t automaattista uusimista ei ole käytössä, Varmista, että uusiit suunnitelmasi ajoissa, tai riskit sivustosi menemästä alas.

Seuraa blogiasi’Edistyminen – onko tämä edelleen oikea hosting-suunnitelma sinulle? Tarvitsetko edistyneemmän suunnitelman, jossa on parempia ominaisuuksia? Näiden kysymysten pitäisi varmistaa, että blogiisi ei tule’t saa liian iso saappaisiinsa ja voitti’t alkaa kaatua, koska se’s rajoittavalla isännöintisuunnitelmalla.

varmuuskopiot

Se’s myös hyvä idea tehdä säännöllisiä varmuuskopioita blogistasi. Palveluntarjoajasi saattaa sisällyttää ilmaisia ​​varmuuskopioita suunnitelmaan, mutta me’d suosittelen aina lisäämään varmuuskopioita itsellesi, joka tapauksessa.

Varmuuskopioi aina sivustosi ennen kuin vaihdat teemoja tai päivität WordPressin uusimpaan versioon – parempi katsoa kuin katua!

Helppo vaihtoehto

Jos et’Pysy tämän jatkuvan ylläpidon päällä. Blogisi kompastuu ja putoaa ennen kuin sillä on mahdollisuus menestyä. Se’surullinen, mutta totta!

Onneksi verkkosivustojen rakentajat ovat helpompi vaihtoehto, koska he huolehtivat ylläpidosta, turvallisuudesta ja päivityksistä puolestasi. Me’uudelleen sanomatta sitä’s oikein kaikille, mutta se on vaihtoehto, jos haluat yksinkertaisempaa bloggaamista.

Varmista ennen siirtymistä seuraavaan vaiheeseen’ve:

 • Tarkistettu päivitykset, jotka saatat joutua asentamaan
 • Merkitsi isännöintisuunnitelmasi’s uusimispäivämäärä tai otettu automaattinen uusiminen käyttöön
 • Varmuuskopioi blogisi

Lisätietoa

 • Haluatko jotain hieman helpompaa? Lue arvostelu Helpoimmat verkkosivustojen rakentajat nopeampi tapa aloittaa bloggaaminen.
 • Vertaa meidän parhaita verkkosivustojen rakentajia Verkkosivuston rakentajien vertailutaulukko.

10

Kasvata blogiasi

Ensimmäisen viestisi julkaiseminen on uskomaton tunne. Osut Publish-hermostoon kiihtyneenä ja innostuneena, ja luulet tämän olevan kaikkien aikojen paras tunne. Pian tarpeeksi sinä’olen saanut virheen – ja haluat tietää, kuinka voin viedä tämän seuraavalle tasolle?

Se’on aika tankata blogiisi ja suunnata virtuaalitähteille.

SEO

Tässä olemme, takaisin joskus raivostuttavalle hakukoneoptimoinnille. Totuus on, että ilman SEO, blogiisi ei tule’sinulla ei ole mahdollisuutta löytää muita kuin paras ystäväsi ja isoäiti. Toki, he saattavat olla suurimpia fanejasi, mutta et’t halua heidän olevan ainoat fanisi.

Että’missä SEO tulee. Asenna Yoast SEO -laajennus heti – yli 5 miljoonaa ihmistä on jo ladannut sen, joten sinun on pysyttävä mukana kilpailussa!

yoast seo wordpress -blogien laajennusYoast SEO -laajennus on välttämätön, jotta saat kaiken irti blogistasi’S SEO-potentiaali.

Tunnista avainsanat, joille haluat sijoituksen, linkitä sitten blogin muihin sivuihin sekä muihin verkkosivustoihin, joilla on osuva, laadukas sisältö. siellä’Siihen on liikaa kattaa täällä, mutta siellä on hienoja tarkistuslistoja ja SEO-oppaita – me’Linkki linkkiin alla oleviin aloittamiseen!

Lisätietoa

 • Tutustu tähän Backlinkon artikkeliin Google’s 200 ranking-tekijää täydelliseen SEO esittelyyn.
 • Oletko kuullut huhuja WordPressistä’ SEO-taidot? Lue meidän Verkkosivunrakentajan SEO vs. WordPress SEO vertailu myyttien lajittelemiseksi totuuksista.

Postituslistat

Lista luominen postituslistaan ​​vuorovaikutuksessa lukijoidesi kanssa on hieno tapa sitoutumisen ylläpitäminen, ja tuo lukijat takaisin blogiisi uudestaan ​​ja uudestaan. Sähköposti saattaa kuulostaa vanhentuneelta, mutta se’s edelleen massiivisesti tehokas tapa pitää lukijat kiinnostuneina ja ajan tasalla sivustostasi.

Paras tapa tehdä tämä on asentaa laajennus, kuten Thrive Leads, joka sisältää muokattavissa olevia muotoja, analytiikkaa, animaatioita ja monia muita ominaisuuksia.

Kannusta ihmisiä kirjautumaan postituslistallesi – on monia eri tapoja, joilla saat ihmiset kirjautumaan, mukaan lukien toimintakehotukset, ponnahdusikkunat ja yhteystiedot. Ole varovainen, ettet pommittele lukijoitasi, kuitenkin, muuten he saattavat ärsyyntyä ja lähteä!

Voit käyttää sähköpostimarkkinointiasi varoittaaksesi lukijoita uudesta sisällöstä, mainostamaan erikoistarjouksia, tapahtumia tai uutisia ja jopa julkaisemaan erityistä sisältöä’yksinoikeudella sähköpostin vastaanottajille.

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media on tehokas alusta blogin kasvattamiseen – edellyttäen, että käytät sitä oikein!

Don’t yritä jakaa viestejäsi niin monessa sosiaalisessa ympäristössä kuin mahdollista – sen sijaan, että valitset muutaman, jotka mielestäsi sopivat blogiisi. Ajattele kohderyhmäsi ja sitä, minkä sosiaalisen alustan he käyttävät’käytät todennäköisimmin eniten.

Kuten aina, voit asentaa apuohjelman apua varten sosiaalisen median jakamisen kanssa – voit jopa määrittää uusien viestien automaattisen jakamisen, jolloin sinulla on enemmän aikaa kirjoittaa.

Upota linkkejä sosiaalisen median tiliisi blogiisi, koska lukijoiden on helppo seurata sinua ja olla vuorovaikutuksessa blogin kanssa jakamalla se omille sosiaalisille sivuilleen. Voit upottaa jopa live-sosiaalisen syötteen blogiisi, jotta ihmiset tekevät don’t todella täytyy lähteä sivustoltasi nähdäksesi mitä’olen ollut jopa!

Suosituin vinkki! Pidä kaikki tilit, jotka linkit ammatilliseen ja asiaankuuluvaan – siihen’kannattaa luoda erillinen tili blogiisi henkilökohtaisen tilin käytön sijasta.

verkko

Muistatko, kun mainitsimme yhteydenpidon muiden bloggaajien kanssa? Anteeksi, että toistamme itsemme, mutta me’aion palata asiaan uudelleen!

Ota yhteyttä muihin kapealla oleviin bloggaajiin, ja käytä näitä yhteyksiä auttamaan toisiamme. Voit puhua näistä blogeista omissa viesteissäsi, kuten heidän artikkeleissaan, tai jopa jakaa suosikki viestejäsi sosiaalisessa mediassa. Toivottavasti he’Palaan suosion!

Tämä on hieno tapa löytää uusia lukijoita ja saada itsesi tunnetuksi oikeissa blogipiireissä.

Varmista ennen siirtymistä seuraavaan vaiheeseen’ve:

 • Asennettu SEO-laajennus
 • Luonut postitusluettelon
 • Jakoi blogisi sosiaalisessa mediassa
 • Aloin luoda yhteyksiä muihin bloggaajiin

Kuinka käynnistää WordPress-blogi: Yhteenveto

Että’s se – sinä’olet valmis menemään!

Tiedämme sen’s paljon tietoa, joten anna’Sinulla on nopea yhteenveto vaiheistasi’olemme päässeet tänne:

 1. Osta verkkotunnus blogiisi
 2. Tilaa WordPress-palveluntarjoaja
 3. Asenna WordPress
 4. Valitse blogiisi teema
 5. Lisää blogiisi’sisältöä
 6. Muokkaa blogiisi’s asetukset
 7. Asenna blogin lisäosat
 8. Asenna Google Analytics
 9. Käynnissä olevat päivitykset
 10. Kasvata blogiasi

Sinä’Kerää omia suosituksiasi, temppuja ja taitojasi matkalla, mutta tämä opas toimii ponnahduslautana bloggaustasi varten. Me’Olet todistanut, että blogin aloittaminen WordPressissä ei ole’Ei tarvitse olla kovaa työtä – varmasti siellä’on paljon ajateltavaa, mutta jos sinä’vastaamme haasteeseen, tunnemme sinut’Nautin jokaisesta askeleesta.

Jos blogin aloittamisen haaste riittää ilman ajatusta isännöinnistä, lisäosien asentamisesta ja päivitysten suorittamisesta, älä’t hätää. WordPress on hieno, mutta se’ei kaikille. Miksi et kokeilisi verkkosivustojen rakentajaa sen sijaan? Sitten sinun tarvitsee vain kirjautua sisään ja aloittaa kirjoittaminen.

Jokaisella pitäisi olla mahdollisuus perustaa oma blogi, ja meillä’uudelleen täällä, jotta ideoiden saaminen verkosta on helppoa. Voitimme’t teeskennellä sinua’Julistan blogin yhdessä iltapäivällä, mutta toivottavasti sinä’Rakastan joka minuutti, kun panet WordPress-blogiisi livesi.

Tule takaisin ilmoittamaan meille, miten pääset eteenpäin!

Oletko luonut blogin WordPressiin? Kerro meille ajatuksesi, vinkkisi ja temppusi alla oleviin kommentteihin!

FAQ

Kuinka aloittelijat voivat ansaita rahaa bloggaamisesta?

Sijoita sivustosi ansaitsemaan’t vain vakiintuneille bloggaajille – miksi ei pitäisi’t aloittelijat pääsevät mukaan toimintaan? Yksi parhaimmista tavoista aloittelijoille ansaita rahaa bloginsa kautta on tytäryhtiömarkkinointi, jossa toinen yritys maksaa sinulle heidän palveluidensa mainostamisesta. Muita tapoja ovat tuotteiden myynti, kurssien järjestäminen ja mainosten näyttäminen sivustollasi.

Lisätietoja perusteellisessa oppaassa, kuinka ansaita rahaa verkkosivustolta.

En tiedä’t kuten palveluntarjoajani. Voinko vaihtaa?

Joo! Se’Se ei ole aina erittäin yksinkertaista, mutta voit vaihtaa isännöintipalveluntarjoajia jos haluat’et ole tyytyväinen nykyiseen palveluusi. Monet tarjoajat tarjoavat jopa ilmaisen siirtopalvelun, jotta vaihto olisi mahdollisimman helppoa. Varmista sitten ensin varmuuskopio sivustostasi riippumatta siitä, valitsetko tämän menetelmän vai manuaalisen siirron.

Vaihdoitko vaihtamista? Tutustu Web-hosting-palveluiden vertailutaulukoihimme löytääksesi parhaan tarjoajan sinulle.

Haluan aloittaa bloggaamisen nopeasti – voisitko suositella sen sijaan verkkosivustojen rakentajaa?

Tottakai! Jos sinä’Et ole vielä aivan valmis aloittamaan blogin kirjoittamista WordPressillä. Valittavana on paljon vaihtoehtoja. Aloita tutkimalla WordPress.com-sivustoa, joka on tarkoitettu pelkästään bloggaamiseen, ja katso sitten Weebly ja Wix. Ne’Kaikkia paljon helpompaa käyttää kuin WordPress.org, mukana on ilmaisia ​​suunnitelmia ja niissä on upeat blogityökalut.

Tutustu parhaiden blogiympäristöjen arvosteluihimme, kuinka nämä rakentajat vertailevat WordPress.org-sivustoa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me