Kuinka asentaa WordPress Bluehostin avulla

Kuinka asentaa WordPress Bluehostin kanssaMietitkö kuinka asentaa WordPress Bluehostin kanssa? Sinä’uudelleen oikeassa paikassa.


Tässä oppaassa me’Opastamme sinut läpi prosessin askel askeleelta kuvakaappauksilla siitä, kun teimme sen.

Me’Vastaan ​​joihinkin WordPressin ja Bluehostin ympärillä oleviin suuriin kysymyksiin ja annan asiantuntijoiden vinkkejä matkan varrella!

Jos sinä’olet päättänyt käyttää WordPress.org-sovellusta vedä ja pudota -sivuston rakentajan sijaan’Minun täytyy selvittää isännöinti.

Ylläpito tarkoittaa sitä, missä sivustosi asuu Internetissä – kuten kadun nimi ja numero tosielämän omaisuudelle.

Suosittelemme WordPress-sivustosi isännöimistä Bluehost.

Miksi?

Bluehost’Suunnitelmissa on isännöinti, kaistanleveys, tallennustila ja paljon muuta. Mutta niissä on myös WordPress-asetukset yhdellä napsautuksella. Opi kuinka asentaa WordPress Bluehostin kanssa on erittäin yksinkertaista. Se’s yksi helpoimmista tavoista saada WordPress-sivustosi käyttöösi.

Lisäksi Bluehost on suuri, hyvämaineinen isännöintiyritys, joka tarjoaa 24/7 tukea. Meillä on useita Bluehostin ylläpitämiä verkkosivustoja, joten meillä on ensi käden kokemuksia sen live-chat-toiminnon käytöstä avun saamiseksi. Kokemuksemme ovat olleet erittäin myönteisiä.

Bluehost on suositeltava isäntä WordPress ja se ylläpitää tällä hetkellä yli 850 000 WordPress-verkkosivustoa.

Joten sinä’uudelleen hyvässä seurassa!

Jos sinä’uudelleen huolestunut WordPress on vähän hankala käyttää, BlueHost on loistava ratkaisu. Sen saumaton integrointi WordPress.orgin kanssa tekee sivuston ylläpidosta palapalan. Se säästää aikaa, rahaa ja paljon stressiä!

Tämän oppaan loppuun mennessä tiedät kuinka asentaa WordPress BlueHostin kanssa. Seuraa viittä vaihetta ja sinä’Voit yhdistää Bluehostin WordPressiin alle viidessä minuutissa.

Antaa’mennään.

1

Video: Kuinka asentaa WordPress Bluehostilla

Pelaa 2

Käy Bluehost.com-sivustossa

Bluehost on valitun palveluntarjoajamme, koska sen WordPress-asennus on kivuton.

Rekisteröidy Bluehost-tilille, ja ilmainen yhden napsautuksen WordPress-asennus sisältyy toimitukseen. Se’Kaikista huolehditaan Bluehost-rekisteröinnissä.

Tässä’Näin teet sen: käy Bluehost.com-sivustossa ja napsauta ‘Aloita nyt’.

paras pienyritysten web-hosting - bluehost

Bluehostilla on yleensä erikoistarjouksia, mutta muista, että tarjousajan päätyttyä joudut maksamaan normaalin hinnan.

Jos sinulla on jo BlueHost-tili, siirry vaiheeseen 5.

Muista, että Bluehostilla on melko vahva tukitoiminto, joten jos sinulla on ongelmia yritettäessäsi määrittää WordPress-sivustoasi, voit soittaa heille milloin tahansa tai käyttää Live Chat -toimintoa.

siellä’s myös kätevä rahat takaisin -takuu. Jos sinä’et ole tyytyväinen Bluehostiin ja peruuta 30 päivän sisällä, sinä’Palautan rahasi. siellä’Sillä ei ole taloudellista riskiä oppia asentamaan WordPress Bluehostin kanssa.

3

Valitse isännöintisuunnitelma

Seuraavaksi sinun on valittava Bluehost-suunnitelma.

Jos sinä’Juuri aloittaessasi perussuunnitelma on enemmän kuin OK. Choice Plus -suunnitelma on tehokkaampi. Sen mukana tulee:

 • Verkkotunnuksen yksityisyys – voit piilottaa verkkotunnuksesi julkisella näkymällä. Tämä voi suojata verkkotunnuksen hakkeroinnilta ja minimoida roskapostin.
 • SiteBackup Pro – varmuuskopioi tilisi’tiedostoja, sähköposteja ja tietokantoja, jotta voit käyttää niitä uudelleen, jos jotain menee pieleen. Ajattele sitä kuin turvahuopa.

siellä’s on myös Pro-suunnitelma, joka tulee suojaussertifikaattien mukana. Mutta jos haluat vain asentaa WordPressin Bluehostin kanssa, niin perussuunnitelma on oikea sinulle. Sivustosi kasvaessa voit päättää itse, milloin päivitetään suunnitelmaan, jolla on enemmän lisäarvoominaisuuksia.

4

Valitse Verkkotunnus

Kerran sinä’olet valinnut suunnitelman, sinun on annettava verkkotunnuksesi.

Tässä’millainen sivu näyttää Bluehostilta:

BlueHost WordPress -asennusverkkotunnuksen valinta

Voit valita nimikenttin vieressä olevasta avattavasta valikosta verkkotunnuksesi ja päättyykö se .com, .net, .org tai muuhun lajikkeeseen. Mieti, mikä vaihtoehto on sivustosi kannalta parhaiten sopiva ja kenen odotat vierailijoidesi olevan.

Don’t hätää jos’Jos sinulla on jo verkkotunnus, voit kirjoittaa sen oikeanpuoleiseen ruutuun.

5

Luo Bluehost-tili

Neljäs vaihe yhdistää Bluehost WordPressiin on luoda Bluehost-tili.

Täytä tiedot Bluehostissa’lomake…

BlueHost WordPress -asennus Luo tili

…ja tarkista paketin tiedot vielä:

BlueHost WordPress -asennuspaketin tiedot

Varo ennalta valittuja lisäosia. Jos et’t haluat valinnaisia ​​lisävarusteita, muista poistaa valintaruudut.

Lisätyt Bluehost-ominaisuudet ovat aika vankat. Hyvä hakukoneoptimointi (lyhyt SEO) kun yrität kasvattaa yleisöä, voi olla massiivinen apu. Mitä korkeammalle sivustosi esiintyy Googlen kaltaisissa hakukoneissa, sitä enemmän kävijöitä houkuttelet

Ovatko nämä lisäominaisuudet sen arvoisia, riippuu henkilökohtaisista olosuhteistasi.

 • Haluatko myydä WordPress-sivustossasi?
 • Onko tämä ensimmäinen kerta, kun käytät WordPress.org: ta ja Bluehostia?
 • Millaiseen yleisöön toivot tavoittavani?

Kohteiden kehittäminen auttaa sinua selvittämään, onko Bluehost’Lisäpalvelut ovat välttämättömiä.

Jos haluat vain yhdistää Bluehostin WordPressiin, suosittelemme pitämään se yksinkertaisena. Voit aina lisätä muita ominaisuuksia myöhemmässä vaiheessa.

6

WordPress-sivustosi käynnistäminen BlueHostin avulla

Onnittelut sinulle’uudelleen melkein siellä. Nyt sinä’Olet rekisteröitynyt Bluehostin kanssa ja WordPress on asennettu’on aika käyttää tätä yhden napsautuksen kokoonpanoa. Tämän vuoksi WordPressin asennus Bluehostin kanssa on niin saumatonta.

Tässä vaiheessa missä’Olet juuri asentanut WP: n, sivustosi ei ole’elää. Se vain näyttää ‘Tulossa pian’ sivu.

Sinun on silti määriteltävä ja suunniteltava WordPress-sivustosi, ennen kuin käynnistät sen Bluehostin kautta.

Valitse vasemmalla puolella olevasta ohjauspaneelista ‘Sivustoni’.

BlueHost WordPress -asennus Omat sivustot

Täältä voit kirjautua sisään nykyiselle WordPress-sivustollesi, joka on verkkotunnuksessa, jonka annoit Bluehostille. Tai voit valita ‘Luo sivusto’ ja rakentaa uusi sivusto WordPressin avulla.

Jos et’t valitsemalla teema Bluehostin perustamisen aikana, yksi on valittu sinulle. Don’Älä huoli, että voit muuttaa sen milloin tahansa WordPress-editorin Teemat-osiossa.

Seuraa edelleen vaiheita ja kirjoita oikeat tiedot verkkosivustosi avaamiseksi.

Valitse, haluatko rakentaa ‘Ota meihin yhteyttä’ sivu ja haluatko staattisen vai jatkuvan uutisten tervetulosivun. Tässä’s tärkein ero:

 • Viimeisimmät uutiset tai päivitykset – uudet viestit ilmestyvät kotisivullesi. Hyvä, jos haluat sivustosi suosivan viimeisimpiä päivityksiä.
 • Staattinen tervetulosivu – näyttää saman sivun joka kerta. Hyvä, jos sinulla on pysyvämpi tarjous.

Tämän jälkeen voit valita, haluatko muodostaa yhteyden WordPress.com- ja WooCommerce-palveluihin (jos haluat myydä tuotteita verkossa).

Jos et’Minulla ei ole WordPress.com-tiliä, voit luoda sen ilmaiseksi tässä vaiheessa. Rekisteröityminen WordPress.com-sivustolla antaa sivustollesi lisäominaisuuksia.

Kirjautuminen WordPress-laajennuksella Jetpack on suositeltavaa. Se parantaa tietoturvaa ja, mikä tärkeintä, lyhentää sivustosi luomiseen kuluvaa aikaa tarjoamalla markkinointi- ja suunnittelutyötä.

Voit käynnistää sivustosi maailmassa palaamalla WordPress-ohjauspaneeliin ja napsauttamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa Bluehostia.

Voit sitten lyödä ‘Tuoda markkinoille’ jakaa sen maailmalle.

7

Johtopäätös: Kuinka asentaa WordPress Bluehostin kanssa

Jos sinä’Kun haluat käynnistää sivustosi WordPress.org-sivustolla, Bluehost on erittäin kätevä reitti.

WordPress.org-sivustoissa isännöinti on teidän vastuulla. Bluehost on loistava isännöintiratkaisu ja sen yhdellä napsautuksella integrointi WordPressiin (samoin kuin muihin työkaluihin, kuten Droopaliin) tekee siitä erotettavan joukosta.

Tämä todella on WordPress-käytännön asennus. Sinä et’t ei tarvitse sekoittaa koodia tai eksyä ohjauspaneelista tai markkinoilta.

Opi kuinka asentaa WordPress Bluehostin kanssa on yhtä helppoa kuin noudatamme vaiheita’Ve on hahmoteltu tässä oppaassa.

siellä’s ei piilotettuja sudenkuoppia eikä piilotettuja kustannuksia. Vaiheidemme avulla voit määrittää WordPressin Bluehostiin, teknisestä tasosta riippumatta.

Jos juuttuu, Bluehost’Asiakaspalvelu on huippulaatua. Joten jos osuu mihin tahansa vaiheeseemme tukokseen, ota yhteyttä Bluehostiin LiveChatissa tai puhelimitse.

Palkkio-suunnitelmat palvelevat edistyneempiä (tai kunnianhimoisia) käyttäjiä, joten mitä haluat sivustollesi, Bluehost voi selvittää sinut.

Kaiken kaikkiaan Bluehost on erinomainen ratkaisu käyttäjille, jotka tarvitsevat isännöintia ja haluavat käyttää sivustoa WordPressissä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map