Kuinka luoda WordPress-verkkokauppasivusto

Joten sinä’Haluat perustaa verkkokaupan, ja sinä’etsin WordPressiä sen toteuttamiseksi. Saamme niin – loppujen lopuksi 30% nykyään toimivista verkkosivustoista on WordPressin ylläpitämiä, ja syystäkin. Se’s on tehokas, skaalautuva alusta, ja mikä parasta, se’s ilmaiseksi!


Se sanoi, sinun ei pitäisi’t tavoittaa automaattisesti WordPressin ottamatta huomioon joitain vaihtoehtoisia vaihtoehtoja. WordPress on loistava alusta, mutta se ei ole’t kaikille. Jos sinä’haluat vain myydä muutamia tuotteita sivutoimisina, esimerkiksi WordPressin käyttäminen olisi kuin vuokrata linja-auto Uberin ottamisen sijaan; aikaa vievä, kallis ja melko tarpeeton.

Jos tämä kuulostaa sinulta, tutustu vertailumme parhaisiin verkkokauppaalustoihin ja verkkosivustojen rakentajiin, jos sinäkin’uudelleen aivan helpomman ratkaisun jälkeen.

Jos sinä’kiinni uudelleen WordPress, sitten hienoa – anna’pääset tutustumaan verkkokauppasivuston rakentamiseen. Vaikka sinäkin’Olet jo asentanut WordPressin, pysy kiinni kolmesta ensimmäisestä osasta.

Tässä on 9 vaihetta verkkokauppasivustosi avaamiseen WordPressillä:

1

Pisteet täydellinen verkkotunnus

Verkkotunnuksesi nimi on pohjimmiltaan verkkosivustosi’yksilöivä osoite. Se’s osa jälkeen ‘www.’ URL-osoitteessasi. Meidän on ‘websitebuilderexpert.com’, esimerkiksi.

Voit ostaa verkkotunnuksen nimiltä sivustoilta, kuten GoDaddy tai NameCheap. Jos sinä’olet onnekas, sinä’Löydät haluamasi ilmaiseksi ja myy normaalisti alhaisella hinnalla (10–20 dollaria / vuosi). Jos sinä’uudelleen ole niin onnekas, unelmiesi verkkotunnuksesi ei ehkä ole saatavissa tai saatavana jälleenmyynnillä paljon korkeammalla hinnalla – joskus useita satoja tai jopa tuhansia dollareita. Tämä on kuitenkin vain ensimmäistä vuotta – jopa kaikkein kalleimmat verkkotunnukset uusitaan normaalilla hinnalla (10–20 dollaria vuodessa) sen jälkeen..

Se’Yleensä hyvä idea pitää verkkotunnuksesi mahdollisimman lähellä tuotemerkkiäsi ja pitää se lyhyenä ja mieleenpainuvana.

Hyvä tietää: .com on ‘vahvin’ ja suosituin verkkotunnuksen laajennus (päättyy). Se’Se on fiksu valinta verkkokaupoista, koska se antaa sinulle mahdollisuuden myydä maailmanlaajuisesti. Valitse maakohtainen laajennus (esim. .meille) ja riskit rajoittaa mahdollisuuksiasi laajentua edelleen linjaan. Varmista ennen siirtymistä seuraavaan vaiheeseen’ve:

 • Ajatus ikimuistoisesta ja osuvasta verkkotunnuksesta verkkokauppasivustollesi
 • Tarkistin sen’s käytettävissä
 • Osti sen ja asetti muistutuksen sen uusimisesta ensi vuonna!

2

Tilaa palveluntarjoaja

Okei, niin sinä’olet saanut verkkotunnuksesi nimesi laukkuun – nyt se’on aika löytää isännöintipalveluntarjoaja.

Jokainen verkkosivusto tarvitsee isännöinnin. Se’Vastaa internetpisteen vuokraamista – varmista, että valitset korjaustiedoston, jolla on runsaasti tilaa kasvaa!

Kun on kyse parhaan hosting-palvelujen tarjoajan valitsemisesta, samoin kuin mitä hosting-palvelua todella tarvitset’Sinun täytyy miettiä millaista myymälää sinä valitset’uudelleen rakennuksen.

Yksi asia, jonka sanomme, on kuitenkin ohita jaettu hosting. Kun sinä’jos jaat palvelimen uudelleen muiden verkkosivustojen kanssa, jos johonkin niistä hakkeroidaan, myös sivustosi jää haavoittuvaiseksi. Kun sinä’uudelleen tekemisissä ihmisten kanssa’luottokorttitietoja, tämä ei yksinkertaisesti ole’t riskin arvoinen.

Bluehost tuli esiin WordPress-hosting-tutkimuksemme kärjessä. Verrattuna verkkokaupan rakentajiin ja alustoihin WordPress voi olla hieman hankala käsitellä ja ylläpitää; sinä’Sinun on asennettava ohjelmisto aloittelijoille, ja pysy sitten päivitysten ja tietoturvan päällä. Arvostamme Bluehostia, koska se automatisoi suuren osan tästä sinulle, tarjoamalla samalla kiinteän isännöinnin itsessään, hyvään hintaan. Se’on win-win-tarjoaja WordPressin suhteen.

Jos sinä’aloittaessasi muutaman tuotteen, siirry VPS: n perussuunnitelmaan. VPS-hosting käyttää jaettuja palvelimia, mutta jaettuna useisiin erillisiin virtuaalikoneisiin. Tämä tarkoittaa, että et’t saada ‘palvellaan saapumisjärjestyksessä’ taistelu, jonka teet jaetulla isännöinnillä, ja kaikki on paljon turvallisempaa. Bluehost’s VPS-hosting-suunnitelmat alkavat vain 18,99 dollaria / kk.

Kun yrityksesi kasvaa ja alat myydä enemmän tuotteita, voit siirtyä ylöspäin Bluehostin kautta’s VPS-suunnitelmat. Kun olet saavuttanut vakavan liikenteen korkean, päivitä omaan hosting-suunnitelmaan. Tämä tarkoittaa koko palvelimen resursseja, vain sivustollesi. Bluehost’Omistetut hosting-suunnitelmat alkavat 79,99 dollaria / kuukausi.

Jos myyt ladattavia digitaalisia tuotteita, sinä’Tarvitsen helpon määrän paljon tallennustilaa, joten joudut ehkä harkitsemaan omaa hosting-suunnitelmaa alusta alkaen.

Hyvä tietää: Pilvipalvelun avulla voit mukauttaa suunnitelmasi kokonaan. Lisää tallennustilaa, jos alat myydä digitaalisia tuotteita, tai hanki enemmän kaistanleveyttä, jos haluat’uudelleen promootiota ja odottaa paljon liikennettä. Se’on kuin pay-as-you-go-puhelinsopimus. Katso lisätietoja parhaiden pilvipalvelujen tarjoajien palvelustamme. Varmista ennen siirtymistä seuraavaan vaiheeseen’ve:

 • Mietittiin, millaista web-hosting-palvelua sinun pitäisi käyttää
 • Lue opas parhaimpiin WordPress-palveluntarjoajiin
 • Kirjautunut isäntäsuunnitelmaan

3

Asenna WordPress

WordPressin asennukseen on kaksi päätapaa:

 1. ‘Yksi klikkaus’ asenna isäntäkojetaulun kautta
 2. Lataa WordPress manuaalisesti ja lataa se sitten isäntätilillesi

‘Yksi klikkaus’ WordPress-asennus

Kuten saatat odottaa, ensimmäinen vaihtoehto on ehdottomasti helpoin, ja se on vaihtoehto me’d suosittelen. Kun sinä’Kun valitset isännöintipalveluntarjoajan, etsi niitä, jotka tarjoavat ostoksia ‘yksi klikkaus’ asennukset – tutustu parhaiden WordPress-isäntien luetteloomme tarjoajiin nähdäksesi parhaan valikoiman.

Kerran sinä’olet kirjautunut palveluntarjoajan kanssa, joka tarjoaa tällaisen asennuksen, käytännössä kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on mennä isäntäkojetauluun ja painaa painiketta, joka sanoo ‘Asenna WordPress’. Tässä’s opas WordPressin asentamiseen Bluehostin kanssa sinäkin’Löydät prosessin melko samanlaiselta useimpien isännöintipalveluntarjoajien kanssa.

Yläkärki! Oletko tarkistanut oppaamme parhaille verkkokauppasivustojen rakentajille? Mikäli sinä’olemmeko sivutyöntekijöitä tai siirtymässä globaaliin hallitsemiseen, me’peitimme parhaan alustan tarpeitasi varten. Paras osa? Kaikki’s sisältyvät yhteen pieneen kuukausimaksuun, joten siellä’Sinun ei tarvitse huolehtia isännöinnin järjestämisestä tai minkään ohjelmiston lataamisesta.

Manuaalinen WordPress-asennus

Jos palveluntarjoajasi ei tee niin’t tarjoa yhden napsautuksen WordPress-asennusta, se’Kysymys on WordPressin lataamisesta tietokoneellesi ja sen jälkeen lähettämisestä isäntä-hallintapaneeliin. Se’se on tarpeeksi helppoa, se’S vain ei kuten helppo. Katso tämä WordPress-opas ohjelmiston asentamisesta itse.

Varmista ennen siirtymistä seuraavaan vaiheeseen’ve:

 • Asennettu WordPress joko manuaalisesti tai palveluntarjoajasi kautta

4

Asenna ja määritä WooCommerce

WooCommerce on suosituin laajennus verkkokaupan lisäämiseen sivustoosi. Sillä on 4,6 / 5-arvosana yli 3 000 käyttäjältä, ja sillä on yli 4 miljoonaa aktiivista asennusta. Se’On reilua sanoa se’on melko suosittu, ja se’on helppo nähdä miksi.

Ensinnäkin se’s ilmaiseksi. Kuten itse WordPress, WooCommerce on avoimen lähdekoodin alusta, jonka rakentaa yhteisö. Vaikka joudut joutua maksamaan joistakin ‘laajennukset’ (esimerkiksi asiakkaiden kyky varata tapaamisia), voit muuttaa sivustosi verkkokauppaan kuluttamatta dollaria. Se sisältää:

 • Tuotesivut
 • Ostoskori ja kassat
 • Suojatut maksut
 • Toimitusvaihtoehdot ja etikettien tulostaminen
 • Automatisoidut verolaskelmat
 • Integrointi Google Analyticsiin, Facebookiin, MailChimpiin jne.

Me’olet melko kiinnostunut WooCommerceista, kuten näet. Mutta jos et’t fancy WooCommerce mistä tahansa syystä, katso vilkaisumme suosituimpia WooCommerce-vaihtoehtoja.

Toistaiseksi me kuitenkin’Oletetaan, että’mitä sinä’Käytän sitä ja opastamme sen asentamisessa ja määrittämisessä:

1. Asenna ja aktivoi WooCommerce

Kirjaudu WordPress-hallintapaneeliin ja siirry laajennushakemistoon napsauttamalla ‘Kytkeä’ vasemmassa valikossa:

Plugin-hakemisto

Etsiä ‘WooCommerce’ Napsauta hakupalkissa harmaata ‘Asenna nyt’ nappi.

Etsitään WooCommerce-teemaa hakemistosta

Muutaman hetken kuluttua tämä painike muuttuu siniseksi, joka sanoo ‘Aktivoida’. Napsauta tätä.

WooCommerce’Hyödyllinen ohjattu asennustoiminto avautuu ja opastaa loput asennusprosessista.

2. Lisää yritystiedot

Sinä ensin’Sinun on täytettävä yrityksesi’ yksityiskohdat, mikä on aika itsestään selvää:

Yritystietojen lisääminen WooCommercean

Varmista, että valitset oikean vaihtoehdon kohdasta ‘Aion myydä sekä fyysisiä että digitaalisia tuotteita’.

Hyvä tietää: Digitaaliset tuotteet ovat tyypillisesti mitä tahansa’ladattavat – ajattele WordPress-teemoja, verkkokursseja, arkistokuvia jne. Digitaalikamera puolestaan ​​olisi fyysinen tuote.

3. Valitse maksutavat

Seuraava vaihe on valita maksutavat’Hyväksyn kaupan kautta.

WooCommerce-maksujen määrittäminen

Koska Stripe ja PayPal ovat molemmat suosittuja vaihtoehtoja, me’d suosittelen, että otat molemmat käyttöön. Voit lisätä tilisi myöhemmin, jos et halua’t ole asetettu niitä vielä.

4. Vahvista toimitusvaihtoehdot

Seuraavaksi sinä’Sinua pyydetään valitsemaan lähetyshinnat. WooCommerce tunnistaa alueen, jonka tunnet’uudelleen tällä hetkellä, ja aseta tämä tärkeimmäksi ‘lähetysvyöhyke’, toisen vaihtoehdon käytännössä ollessa ‘loput’:

Määritä verkkokaupan lähetysvaihtoehdot

Voit joko asettaa kiinteän hinnan jokaiselle vyöhykkeelle, asettaa postituksen ilmaiseksi tai integroida tiettyihin operaattoreihin (mukaan lukien UPS) saadaksesi ‘elää’ toimituskulut.

5. Valitse täydentävät laajennukset / teema

Seuraava vaihe on päättää, mitkä ‘suositeltava’ laajennukset jatkaaksesi myymälääsi ja haluatko valita WooCommerce’oma teema.

Valitse muita WooCommerce-laajennuksia

Se’On todella helppoa lisätä nämä myöhemmin, joten älä anna’t tuntuu sinun sitoutuvan mihinkään juuri nyt. Me’Peitän suositeltuja laajennuksia ja teemoja vähän myöhemmin artikkelissa, joten ota rohkeasti yhteyttä ‘unselect’ nämä nyt, ellet sinä’olet varma, että tarvitset niitä.

6. Aktivoi Jetpack

Viimeisessä määritysvaiheessa sinä’Sinua pyydetään aktivoimaan Jetpack.

Ota Jetpack käyttöön

Tämä mahdollistaa maksujen määrittämisen ja automatisoi verot sinulle myöhemmin. Osuma ‘Jatka Jetpackilla’…

…ja tuo’s peruskokoonpanosi lajiteltu! Nyt se’on aika lisätä tuotteitasi.

Varmista ennen siirtymistä seuraavaan vaiheeseen’ve:

 • Löysi WooCommerce WordPress-teemahakemistosta, asensi sen ja aktivoi sen
 • Lisätty tärkeimmät yritystietosi
 • Valitut toimitus- ja maksutavat – muista, voit muuttaa niitä myöhemmin!

5

Valitse teema

teidän ‘teema’ toimii kaiken verkkosivustosi perussuunnitteluna. WordPressin kauneus on se, että sivustosi on täysin muokattavissa – muokkaamalla tai lisäämällä sivustosi HTML-koodiin voit helposti päätyä sellaiseen, joka näyttää milleltä kuin alkuperäinen malli.

Se sanoi, ellet sinä’Kun koodausprofiili on uusi ja sillä olisi mahdollisuus täydelliseen mukauttamiseen, on järkevää valita teema, joka näyttää mahdollisimman lähellä haluamaasi lopputuotetta.

Toisin sanoen, valitse haluamasi teema, joka toimii hyvin verkkokauppasivustossasi – vaikka tämä tarkoittaa roiskeita premium-mallille kolmannen osapuolen sivustolta. Se’Säästät vaivaa pitkällä tähtäimellä!

Suosittuihin kolmansien osapuolten teemoja ostaviin sivustoihin kuuluvat ThemeForest (valtava valikoima) ja Elegant Themes (pienempi, kuratoitu valinta), mutta siellä’s paljon upeita sivustoja siellä.

Kerran sinä’olemme saaneet kunnollisen määrän tuotteita valmis menemään, se’on aika siirtyä hauskempiin juttuihin – teeman valintaan!

Teemahakemistosta löydät valikoiman ilmaisia ​​WordPress-teemoja, joihin pääset kojetaulun kautta:

 1. Kirjaudu WordPress-hallintapaneeliin.
 2. Vie hiiri ‘Ulkomuoto’, napsauta sitten ‘Teemat’. Tämä vie sinut teeman hallintapaneeliin.
 3. Napsauta aiheiden yläpuolella olevaa painiketta, joka sanoo ‘Lisää uusi’, selaa sitten teemoja alla ‘Kiinnostavat’, ‘Suosittu’ jne. tai käytä hakupalkkia etsimään tiettyjä toimialoja.
 4. Esittele muutamia teemoja löytääksesi haluamasi teema, napsauta sitten ‘Asentaa’ teeman alla ladataksesi sen.
 5. Muutaman minuutin kuluttua painike ilmestyy sanotun teeman alle ‘Aktivoida’. Napsauta tätä, ja teema on sinun!

Premium-teeman asentaminen sivustoosi:

 1. Lataa uuden teeman .zip-tiedosto.
 2. Kirjaudu WordPress-hallintapaneeliin.
 3. Vie hiiri ‘Ulkomuoto’, napsauta sitten ‘Teemat’. Tämä vie sinut teeman hallintapaneeliin.
 4. Napsauta aiheiden yläpuolella olevaa painiketta, joka sanoo ‘Lisää uusi’. Tämä vie sinut WordPress-teeman kojelautaan.
 5. Napsauta yläreunassa olevaa sinistä painiketta ‘Lataa teema’.
 6. Sinä’Sitten sinua pyydetään valitsemaan .zip-tiedosto tietokoneeltasi. Valitse uusi tematiedostosi.
 7. Sinä’Näet sitten menestysviestin, jossa on linkki teema aktivoimiseksi. Ja tuo’s se, sinä’olet valmis menemään!

Suositus: WooCommercella on myös oma teema – Kauppapaikka – joka, kuten sinäkin’d odottaa, toimii saumattomasti WooCommerce-palvelun kanssa ja näyttää myös melko tyylikkäältä.

Se sanoi, koska kuka tahansa voi teoriassa rakentaa mallin ja poputtaa sen Internetissä, se’S elintärkeää arvioida, kuinka luotettava on, ennen kuin otat syöpymistä. Valitse huonosti tehty teema, ja voit jättää itsesi alttiiksi hakkereille. Ja älä’t unohtaa ‘esittely’ jokaisen saadaksesi kuvan siitä, miltä tosielämän sivustosi voisi näyttää.

Varmista ennen siirtymistä seuraavaan vaiheeseen’ve:

 • Selataan sekä ilmaisia ​​että premium-teemoja
 • Löysit haluamasi mallin ja kokeillut sitä käyttämällä ‘esittely’ toimia
 • Tarkistin arvostelut varmistaaksesi sen’s luotettava
 • Asennettu teema (erilaiset menetelmät hakemiston ja kolmannen osapuolen sivustolta ostettujen teemoille – katso yllä olevat vaiheet)

6

Lisää tuotteita

Kerran sinä’olet asentanut Jetpackin – viimeisen vaiheen alkuperäisestä WooCommerce-kokoonpanostasi – sinä’Näet näytön, joka kutsuu sinut lisäämään ensimmäisen tuotteesi.

WooCommerce-määrityksen loppu

Jos sinä’et ole vielä valmis lähettämään, että’on hieno. Kun palaat kojelautaan, mene vain ‘Tuotteet’ sitten vasemmalla puolella ‘Lisää uusi’:

Uuden tuotteen lisääminen WooCommercean

Jokaisesta lähettämästäsi tuotteesta sinä’Tarvitsen seuraavat asiat:

 1. Tuotteen nimi – esimerkiksi. Söpö vaaleanharmaa sementtikastike
 2. Hinta – esim. $ 12,95 dollaria
 3. Päätuotekuva – Tämän pitäisi olla kuva koko tuotteesta edestäpäin
 4. Lisätuotekuvat (valinnainen, mutta suositeltava) – sisältää kuvia mahdollisimman monesta eri näkökulmasta ja lisää lähikuvia hienommista yksityiskohdista
 5. Tuotteen kuvaus (pitkä) – esimerkiksi. ‘Ruiskuta skandinaavisia viileitä kotiisi tällä yksinkertaisella sementti-istutuslaitteella. Varustettu tyhjennysreikä ja mukana pieni vastaava astia, joten kasvi voitti’t kastaa liikaa. Korkeus: 15cm. Halkaisija: 8cm.’
 6. Lyhyt tuotekuvaus – esimerkiksi. ‘Yksinkertainen sementtilannoitin, jossa on tyhjennysreikä ja vastaava alusta.’
 7. Tuotekategoria (jos sinulla on enemmän kuin yksi) – esim. Kasvien ruukut

Tuotteiden lisääminen WooCommerce-ohjelmalla

Se, kuinka lisäät tuotteita sivustoosi, riippuu tuotetyypistä’uudelleen lisäämällä. On kuusi päätyyppiä:

 1. Yksinkertainen
 2. ryhmitelty
 3. Ulkoinen / Affiliate
 4. muuttuja
 5. Ladattavat
 6. virtuaali-

WooCommerce-palvelussa on erinomainen ja yksityiskohtainen opas, joka selittää, mitä kukin tuotetyyppi tarkoittaa ja miten ladata jokainen tyyppi.

Toistaiseksi me’Tulen kiinni kasviruukkuesimerkillämme. Tämä on yksinkertainen tuote (kyseinen potti ei’t ole vaihtoehtoisia kokoja tai värejä – jos se olisi, se olisi a muuttuva tuote).

Tuotteen lisääminen WooCommerce pt 2: eenTuotteen lisääminen WooCommerce-esimerkkiin

Täällä voit nähdä kuinka me’olemme asuttaneet tämän näytön kaikilla yllä olevilla tiedoilla. Huomaa kuinka me’Olet lisännyt tämän tuotteen luokkaan ‘Kasvien ruukut’ oikealla puolella. Me vain napsautimme ‘+Lisää uusi luokka’ joka on alleviivattu oikealla puolella, nimeltään uusi luokka ja valinnut sen, sitten valitsematta ‘Uncategorized’. Jos meillä olisi enemmän kuvia ihanasta kasvipannistamme, ne menisivät sisään ‘Tuotegalleria’ osio pääkuvan alla.

Kerran sinä’Olet lisännyt nämä avaintiedot, sinä’Sinun on napsautettava kaikkia keskellä olevia välilehtiä lisätäksesi kaikki tuotteesi yksityiskohdat. Tässä’s nopea yleiskatsaus mitä’kattaa tuotetieto-osan jokaisessa välilehdessä:

 1. yleinen – tämä on välilehti me’uudelleen tällä hetkellä, ja se kattaa hinnan ja verot
 2. inventaario – paikka lisätä SKU: ita jne., Jos haluat pystyä seuraamaan varastosi
 3. laivaus – tuotteen mitat ja toimituskulut
 4. Linkitetyt tuotteet – päivitä myöhemmin täydentävillä tuotteilla
 5. määritteet – Jos sinulla on muuttuva tuote (esimerkiksi jolla on eri koko- tai värivaihtoehdot), tämä on paikka lisätä eri versioita

Kerran sinä’olet tyytyväinen tuotteeseesi, paina sinistä ‘Julkaista’ nappia kohti yläosaa oikealla puolella.

Näet kaikki julkaisemasi tuotteet siirtymällä osoitteeseen ‘Kaikki tuotteet’ oikealla olevassa valikossa, ja he’Näytän seuraavalta:

'Kaikki tuotteet' WooCommerce Varmista ennen siirtymistä seuraavaan vaiheeseen’ve:

 • Kirjoita jokaiselle ladattavalle tuotteelle otsikko, pitkä kuvaus ja lyhyt kuvaus
 • Otetut tuotekuvat
 • Lähetetyt tuotteet WordPress-hallintapaneeliin
 • Organisoidut tuotteet luokittain

7

Asenna lisälaajennuksia

WooCommerce-rinnalla tässä on neljä pluginia, joita arvostamme verkkokaupoissa:

1. Hiiva SEO-ohjausta varten

Maailman parhaan verkkokaupan voitto’t tarkoita asiaa, jos kukaan ei löydä sitä! Enter, Yoast SEO – kätevä laajennus, joka auttaa sinua nousemaan hakukoneiden sijoituksissa, antaen sinulle parhaat mahdolliset mahdollisuudet saada piste ensimmäiselle sivulle. SEO tarkoittaa hakukoneiden optimointia; se’Tarkoittaa pienten muutosten tekemistä sivustollesi hakukoneiden auttamiseksi ‘lukea’ ja ‘ymmärtää’ sisältöäsi paremmin, ja ‘ensisijaisuus’ se hyvin seurauksena.

2. Securi turvallisuuden vuoksi

Kun sinä’Kun käsittelet sivustosi korttimaksuja, turvallisuuspanokset ovat paljon korkeammat. Vaikka saatavana on ilmaisia ​​tietoturvalaajennuksia (kuten Wordfence), mielestämme tämä on alue, joka’kannattaa käyttää vähän ylimääräistä. Securin suunnitelmat alkavat 199 dollaria vuodessa, ja sinä’Asenna ilmainen laajennus WordPress-hakemistosta sen sallimiseksi.

3. Sivustojen arvostelut arvosteluihin

Jatkuvasti on todistettu, että sosiaalinen todiste on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotta käyttäjät saavat halutun toimenpiteen – tässä tapauksessa se tarkoittaa tuotteiden ostamista. Sivustoarvostelujen asentaminen antaa asiakkaille mahdollisuuden jättää arvostelu sivustollesi.

Laajennusten lisääminen sivustoosi on erittäin yksinkertaista:

 1. Kirjaudu WordPress-hallintapaneeliin.
 2. Suunnata ‘liitännäiset’, sitten ‘Lisää uusi’.
 3. Käytä oikeassa yläkulmassa olevaa hakupalkkia etsiäksesi tiettyjä laajennuksia tai yleistä ominaisuutta’etsitkö uudelleen.
 4. Kerran sinä’Löysit yhden, josta pidät äänestäsi, katso sen arvosteluja ja arvioita tarkistaaksesi, että se näyttää luotettavalta.
 5. Kerran sinä’olet tyytyväinen valintasi, paina ‘Asenna nyt’ nappi.
 6. Kun WordPress on ladannut laajennuksen, sinä’Saat valmistumisviestin ja sinua kehotetaan napsauttamaan ‘Aktivoi laajennus’.
 7. Seuraavaksi siirry asetusten määrittämiseen laajennuksen määrittämiseksi – jokaisella on erilainen prosessi tätä varten, mutta plugin-kuvauksessa tulisi olla ohjeet.

Varmista ennen siirtymistä seuraavaan vaiheeseen’ve:

 • Mieti kaikista tarvikkeista, joita tarvitset sivustoosi
 • Löysit oikeat laajennukset tämän toiminnon lisäämiseksi
 • Tarkastettu arvosteluja varmistaaksesi, että ne’luotettava, ennen kuin asennat

8

Lisää sisältöä, joka muuntaa

Nyt se’On aika säätää kopio avainsivuillasi. Löydä nämä avainsivut siirtymällä kohtaan ‘sivut’, sitten ‘Kaikki sivut’.

Me’olet kirjoittanut kokonaisen oppaan verkkoon kirjoittamiseen, täynnä copywriting-asiantuntijoiden neuvoja – varmista, että annat sen lukea!

Toistaiseksi kuitenkin’Tulen olemaan hiomassa tietyntyyppisissä sisällöissä. Kynsitä kaikki alla olevat elementit ja sinäkin’Tulen hyvin menestyksekkään verkkokaupan käynnistämiseen:

1. Mikroskopia

‘Microcopy’, joskus kutsutaan ‘UX-kopio’, viittaa sivustosi navigointikopion pieniin bitteihin sekä virheilmoituksiin ja ‘toimintakehotukset’ (CTA: t).

Sana sanalta, tämä on sivustosi tärkein kopio. Se ohjaa käyttäjiä sivustosi läpi ja vakuuttaa / vakuuttaa heidät avainkysymyksissä (kuten silloin, kun he ovat’uudelleen jakamaan rahaaan).

Ota aikaa kirjoittaaksesi tämä huolellisesti. Ajattele käyttäjääsi’ajattelutapaa heidän matkansa jokaisessa vaiheessa verkkosivuston kautta. Esimerkiksi kotisivulla voi olla tarkoituksenmukaisempaa olla painike, joka johtaa tuotteesi sanomiseen ‘Lisätietoja’, tai ‘Onko selata’. Jotain tylsää, kuten ‘Osta nyt’, saattaa olla erittäin hiljaista – tässä vaiheessa käyttäjä on kiinnostunut tietämään tuotemerkkistäsi, mutta luultavasti ei ole valmis ostamaan.

2. Tuotekuvaukset

Niiden tulisi olla lyhyitä, mutta hyödyllisiä – ja kuten nimestä voi päätellä, kuvaavia. Ajattele kaikkea mitä sinä’Haluan tietää ostaessasi kyseistä tuotetta itsellesi, etenkin asioita, jotka eivät ole’t käy ilmi tuotekuvista. Erota tiedot luettelomerkkien avulla ja pidä muotoilu ja tiedot yhdenmukaisina kaikissa tuotteissa.

3. Tuotekuvat

Tuotekuvien laatu voi todella tehdä tai hajottaa sivustosi. Käytä hyvälaatuista kameraa ja yksinkertaista taustaa parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Yleinen sääntö on, ‘mitä enemmän tuotekuvia, sitä parempi’. Kuten kuvauksissakin, pidä tuotekuvat yhdenmukaisina tyylikkään näköisen sivuston kanssa.

Yläkärki! Varmista, että pakkaat kuvat työkalulla, kuten TinyPNG tai Kraken. Tämä pienentää tiedoston kokoa vaarantamatta kuvan laatua ja auttaa pitämään sivustosi mahdollisimman nopeasti.

4. Tietosuojakäytäntö

Tärkeä osa mitä tahansa verkkosivustoa, WordPress todella pyytää sinua valitsemaan tietosuojakäytäntösivu ennen sivustosi julkistamista. Onneksi siellä’on kätevä malli, jota voit seurata.

Suuntaa vain ‘asetukset’, sitten ‘yksityisyys’, napsauta sitten ‘Katso oppaamme’. Kerran’kirjoitettuna, valitse vain oikea sivu alla olevasta avattavasta valikosta.

Varmista ennen siirtymistä seuraavaan vaiheeseen’ve:

 • Henkilökohtainen verkkosivustosi sisältö, mukaan lukien tärkeimmät ostoskori ja kauppasivut
 • Huolellisesti valmistettu vakuuttava CTA ja hyödyllinen navigointikopio
 • Kirjoittanut ja lähettänyt tietosuojakäytäntö-sivun

9

Tee sivustosi julkiseksi

Kerran sinä’olet periaatteessa tyytyväinen sivustosi toimintaan (muista, että voit aina ‘esikatselu’ sivuja nähdäksesi miten’d näyttää elävältä), se’on aika julkistaa se.

Tämä on helppo osa!

Mene ‘asetukset’, sitten ‘yksityisyys’. Kerran sinä’Jos olet ladannut tietosuojakäytäntösi, sinun pitäisi nähdä vaihtoehto kääntää sivustoosi ‘Julkinen’.

Varmista ennen siirtymistä seuraavaan vaiheeseen’ve:

 • Muutti sivustosi julkiseksi, jotta ihmiset voivat alkaa tehdä ostoksia!

Kuinka luoda WordPress-verkkokauppasivusto: Yhteenveto

Ja siinä se on! 9 vaihetta verkkokauppasivuston avaamiseen onnistuneesti. Antaa’s kerrota ne viimeisen kerran:

 1. Pisteet täydellinen verkkotunnus
 2. Tilaa palveluntarjoaja
 3. Asenna WordPress
 4. Asenna ja määritä WooCommerce
 5. Lisää tuotteita
 6. Valitse teema
 7. Asenna lisälaajennuksia
 8. Lisää sisältöä, joka muuntaa
 9. Tee sivustosi julkiseksi

Me’Olemme pyrkineet tekemään tämän oppaan mahdollisimman yksinkertaiseksi, mutta tosiasia on, että WordPress soveltuu parhaiten niille, joilla on jonkin verran teknistä kokemusta. Jos (kuten monet!) Et haluaisi’t laita itsesi tukeen, et tarvitse huolehtia – verkkokauppasivustojen rakentajat on suunniteltu helpoiksi kukaan käyttää, ja hinnat alkavat vain 15 dollaria / kk. Tutustu verkkokauppasivustojen rakentaja-arvosteluihin tai vertailutaulukkoon saadaksesi lisätietoja.

Me’d rakastaa tietää, kuinka löysit verkkokaupan rakentamisen joko WordPressin tai verkkosivuston rakentajan kanssa. Jätä kommentti alle tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .

Lisätietoja neuvoja verkkokaupan rakentamisesta WordPressin avulla on:

 • Täydellinen opas tuotteen hinnoittelusta
 • Kaikki neuvomme verkkosivustosi suunnittelussa
 • Jotkut suosituimmista vinkkistä WordPress-aloittelijoille
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me