Preturi WordPress 2020

tarifare prin wordpress6 Cheltuieli cu bugetul pentru

Există două lucruri cheie de menționat despre WordPress.org: acesta’s un sistem de gestionare a conținutului (CMS) și acesta’este liber.


Da, asta’s right – Software-ul WordPress.org este complet gratuit de descărcat și de utilizat. Dar povestea nu face asta’Nu se termină – această postare ar fi destul de scurtă dacă ar fi!

Pentru că în timp ce WordPress.org este gratuit din punct de vedere tehnic, ai câștigat’Nu puteți obține un site în direct, fără a depăși cel puțin unele dintre cele șase costuri pe care le avem’Voi acoperi în acest articol. Unele dintre costurile principale vă costă’Întâlnirile includ costuri de nume de domeniu, taxe de găzduire și teme premium și pluginuri.

Cât costă WordPress?

Pentru a acoperi pur elementele de bază, WordPress costă în jur $ 11 / luna. Totuși realist, trebuie să vă așteptați la cost unic de aproximativ 200 USD, cu o mică taxă lunară continuă (11 $ – 40 $ / lună). Costurile dvs. WordPress s-ar putea transforma rapid în $ 1000+ marcați dacă trebuie să angajați un designer web.

Aici’este o scurtă expunere a celor șase factori de preț WordPress’va trebui să buget pentru:

 1. Numele domeniului: 12 USD / an.
 2. Hosting: de la 3,95 USD / lună.
 3. Teme pre-făcute: 0 USD – 200 USD (taxă unică).
 4. Plugin-uri: 0 $ – 1.000 $ (taxă continuă sau unică).
 5. Securitate: de la 50 USD (tarif continuu sau unic).
 6. Taxe pentru dezvoltatori: 0 $ – 1.000 $ (cost unic).

Bine de stiut: WordPress.org și WordPress.com pot părea similare, dar ele’sunt de fapt foarte diferit! WordPress.org este un popular sistem de gestionare a conținutului (CMS) – atât de popular, de fapt, încât alimentează o treime din internet’site-uri web live. În schimb, WordPress.com este un constructor de site-uri, creat de WordPress pentru a oferi celor mai puțin experimentați o modalitate mai ușoară de a obține online. Citiți articolul nostru despre diferența dintre WordPress.org și WordPress.com pentru mai multe informații!

1

Nume de domeniu (12 USD / an)

Deși majoritatea constructorilor de site-uri web includ un nume de domeniu în planurile lor plătite, atunci când construiești un site cu WordPress.org, tu’Va trebui să cumpăr unul de la un registrator de domeniu, cum ar fi Domain.com.

Noi’v sugerez să mergeți pentru un nume de domeniu care’este cât se poate de similar cu firma sau site-ul dvs. Ar trebui să fie scurt și memorabil!

Cele mai multe nume de domeniu sunt foarte rezonabile $ 11.99 / an, dar cele dezirabile au fost cunoscute pentru a se strecura în mii – sau chiar milioane!

Cea mai populară și de dorit extensie de nume de domeniu este ‘.com’, dar vedeți ghidul nostru de nume de domeniu pentru unele opțiuni de rezervă, dacă visul dvs. .com domeniul este deja luat!

Bine de stiut: ‘premiu’ numele de domenii sunt nume de domeniu foarte dorite, care au fost preluate de investitori pentru a revinde pe piața generală cu profit. Prețul inițial al acestor nume ar putea fi în mii, dar după primul an, acesta’Voi reînnoi la rata standard de 10 $ – 15 $ / an. 2

Gazduire (3,95 USD – 34,95 USD / lună)

În afară de cumpărarea unui nume de domeniu, găzduirea este aproape singurul cost inevitabil atunci când configurați site-ul.

Când cumpărați un plan de găzduire, dumneavoastră’rezervați practic un pic de spațiu pe internet pentru ca site-ul dvs. să poată sta. Fără găzduire, niciun site web – acesta’e la fel de simplu.

Bine de stiut: Cu un constructor de site-uri web, plătiți o mică taxă lunară pentru un an ‘toate în’ serviciu – hosting și nume de domeniu incluse

În ceea ce privește alegerea unei gazde, noi’d recomand Bluehost pentru site-urile WordPress. A venit în topul cercetărilor noastre pentru găzduire WordPress și este recomandat chiar de WordPress – puteți’nu spun mai corect decât atât! Citiți recenzia noastră Bluehost pentru a afla de ce am fost atât de impresionați de serviciul său.

Bluehost WordPress hostingBluehost a venit în topul cercetărilor noastre pentru găzduire specifică WordPress

Vestea bună este că în marea schemă a lucrurilor, găzduirea costă proporțional foarte puțin.

Tipuri de gazdă Prețuri Bluehost * (/ lună)
Gazduire partajata 2,95 USD – 13,95 USD
Gazduire VPS 18,99 USD – 59,99 USD
Gazduire dedicata 79,99 USD – 119,99 USD

* Vă rugăm să rețineți că unele dintre aceste prețuri sunt oferte promoționale și erau valabile la momentul publicării. Le vom actualiza cât mai des, dar vă rugăm să verificați site-ul Bluehost pentru cele mai actualizate tarife.

Pentru un site mic sau nou, care se așteaptă la un trafic relativ redus, găzduirea partajată este un punct de plecare decent. Bluehost’cel mai ieftin plan partajat costă doar $ 3,95 / lună – puțin mai mult decât costul cafelei dvs. de dimineață.

Dacă traficul începe să se ridice, dumneavoastră’Am opțiunea VPS-ului sau a găzduirii cloud mai flexibile pentru a se adapta vârfurilor în trafic. Bluehost’s Planurile VPS încep doar $ 18.99 / luna.

Odata ce tu’lovești câteva mii de vizite pe lună, tu’Vreau să trec la un plan dedicat de găzduire. Cu aceste planuri, aveți propriul dvs. server dedicat, ceea ce înseamnă control deplin asupra resurselor. Planurile dedicate încep de la $ De 79.99 / luna, deci un salt destul de mare din planurile VPS – dar rețineți că trebuie să aduceți cantități uriașe de trafic pentru a necesita aceste planuri.

În timp ce’nu este necesar să aveți un furnizor de hosting WordPress pentru site-ul dvs. WordPress, acesta’e ceva noi’recomand cu siguranță datorită tuturor caracteristicilor specifice pe care le oferă WordPress. Puteți instala WordPress prin tabloul de bord Bluehost cu un singur clic și’Voi avea grijă automat de actualizări și copii de rezervă.

Consultați-ne cum sunt cei mai buni furnizori de găzduire WordPress pentru a vedea cine s-a arătat bine în cercetarea noastră.

3

Teme pre-făcute (0 $ – 200 $ ca taxă unică)

Acum noi’Am scos din plin costurile de administrare plictisitoare’este timpul pentru ceva mult mai distractiv – teme!

Deci, mare lucru despre cumpărarea unei teme este… ei bine, că nu’nu de fapt avea pentru a cumpăra o temă. Acolo’este o selecție completă a celor gratuite din biblioteca WordPress pe care le puteți demonstra și instala cu un singur buton. Acestea vor fi create și transmise de dezvoltatori și au trecut prin ochii atenți ai echipei de revizuire a temei. Fiecare are, de asemenea, un rating de utilizator, care este o modalitate bună de a vă asigura că nu donați’nu sfârșesc cu un dud.

Directorul tematic amplu al WordPressExistă o selecție completă de teme gratuite în biblioteca de teme WordPress sau puteți plăti 2-2 USD pentru o temă premium de pe un site terț

Deși există o mulțime de teme gratuite oferite, puteți plăti și pentru unul prin intermediul unui site terț, precum Themeforest. Beneficiul de a plăti pentru o temă este că dumneavoastră’probabil că voi sfârși cu ceva puțin mai puțin generic și ceva mai elegant. În plus, acesta’e o plată unică – și odată’aveți o temă, o puteți utiliza pentru atâtea site-uri diferite pe care doriți.

Noi’Am văzut teme oferite de oriunde între 2 și 200 $, dar noi’spun că media este în jur de 55 dolari.

Șabloane de blog cu temăAm căutat o temă pe blog pe Themeforest, cerând ceva „curat” și „receptiv”

Asigurați-vă că citiți întotdeauna recenzii ale utilizatorilor acolo unde este posibil și don’să nu fii tentat de teme ieftine, schițate – tu’Voi da lovitura singură o dată când o actualizare se rostogolește, tema dvs. nu’nu va fi modificat, iar rezultatul site-ului dvs. se va rupe!

Și don’nu vă faceți griji dacă nu vă place tema’nu aveți fiecare caracteristică de care aveți nevoie – voi’Voi fi capabil să-l extindeți cu plugin-uri (în esență ‘aplicaţii’ pentru site-ul dvs. web). Noi’Mă uit cât de mult ei’Te voi seta înapoi.

Vrei mai multe informații? Ghidul nostru către Costuri de întreținere a site-ului web explică costurile de întreținere a diferitor factori de preț a site-urilor web.

Aveți nevoie de o mână care să vă personalizeze tema? Vezi ghidul nostru pe Cum să proiectați un site web pentru câteva sfaturi utile!

4

Plugin-uri (0 $ – 1.000 $; costuri unice, altele în curs)

Așa cum am menționat mai sus, plugin-urile sunt o modalitate de a adăuga funcționalitate pe tema dvs. – cum ar fi descărcarea aplicațiilor pe telefon sau laptop.

Există o mulțime de plugin-uri gratuite și o mulțime de plugin-uri premium, cu versiuni gratuite, comparate. Pentru un simplu, ‘proiect personal’ site-ul web, cum ar fi un blog, ai putea scăpa cheltuind puțin sau nimic aici – it’atunci când doriți ceva mai complex, încât costurile să înceapă să se acumuleze.

plugin-uri wordpressPuteți răsfoi mii de pluginuri în Directorul de pluginuri WordPress.

Iată câteva dintre pluginurile noastre preferate:

 1. Yoast SEO – A trebuie să ai un instrument pentru a-ți face cuie SEO (Optimizarea motoarelor de căutare), pentru a-ți ajuta site-ul să se plaseze bine. Acolo’este disponibilă o versiune gratuită sau costul premium 69 USD (unică).
 2. MonsterInsights – Pentru a vă duce analiza la nivelul următor. Versiune gratuită disponibilă sau versiuni premium din 99,50 USD – 399,50 USD / an.
 3. MailChimp – Oricare ar fi site-ul tău’Scopul său, capacitatea de a capta adrese și de a trimite e-mailuri este foarte la îndemână și nimeni nu o face mai bine decât MailChimp. Versiunea gratuită disponibilă sau costurile planurilor premium 59 USD – 149 USD / an.

Bine de stiut: Aceasta’s-a gândit că 60% dintre site-urile hacked WordPress sunt compromise printr-o temă sau un plugin. Alegerea unui plugin ieftin sau gratuit pe unul fiabil, bine revizuit, te-ar putea costa mult mai târziu.

Noi’Am acoperit pluginuri axate pe securitate în secțiunea următoare.

5

Securitate (50 USD – 550 USD ca cost unic, 50 USD + / an în curs)

Securitatea este un alt lucru pentru tine ar putea teoretic nu plătesc nimic, deoarece unele măsuri de securitate destul de robuste sunt coapte chiar în software-ul WordPress în sine.

Software-ul principal WordPress, împreună cu pluginurile și temele, vor necesita în mod regulat actualizarea. Când este disponibilă o actualizare, aceasta’este crucial să îl instalați cât mai curând posibil. Un software vechi vă lasă serios vulnerabil la hackeri și viruși.

Sfat: Alegeți un furnizor de găzduire WordPress care include actualizări automate și copii de rezervă standard, cum ar fi Bluehost.

Certificat SSL

Un certificat SSL sau ‘Strat securizat pentru prize’ certificatul este esențial pentru un site web sigur. Aceasta’este tehnologia standard pentru păstrarea securității conexiunilor la internet și este în spatele acesteia ‘s’ în ‘https’. De asemenea, vă oferă site-ului dvs. toate lacăturile importante din bara de căutare:

Lacat SSLFără certificat SSL, vizitatorii dvs. ar putea fi avertizați că’reintra pe un site nesigur, iar detaliile acestora vor fi în pericol. Nu e bine!

Constructorii de site-uri web includ certificate SSL ca standard, dar dacă utilizați un sistem CMS, dvs.’Va trebui să aranjați unul singur.

Acestea costă în jur de 50 de dolari pe an pentru unul de bază, dar pot crește până la 600 $ sau mai mult pentru opțiunile de cea mai înaltă tehnologie.

Unii furnizori de hosting, inclusiv Bluehost, oferă un certificat SSL gratuit cu cel puțin o parte din planurile lor de găzduire WordPress.

Securitatea este un alt lucru pentru tine ar putea teoretic nu plătesc nimic, deoarece unele măsuri de securitate destul de robuste sunt coapte chiar în software-ul WordPress în sine.

Software-ul principal WordPress, împreună cu pluginurile și temele, vor necesita în mod regulat actualizarea. Când este disponibilă o actualizare, aceasta’este crucial să îl instalați cât mai curând posibil. Un software vechi vă lasă serios vulnerabil la hackeri și viruși.

Plugin-uri

Deși WordPress are niveluri decente de securitate încorporată, există o serie de pluginuri care vă pot oferi acel strat valoros suplimentar de protecție. Noi iubim:

 1. UpdraftPlus pentru copii de rezervă și restaurări (plan gratuit disponibil, planurile premium costă 70 USD – 195 £ drept cost unic)
 2. Sucuri pentru protecție avansată și remediere hack (199,99 USD – 499,99 USD drept cost unic)

Află mai multe

 • Descoperă 10 cei mai buni furnizori SSL de găzduire gratuită pentru a vă asigura că veți obține protecție fără prețul.
 • Sunteți nou în lumea securității site-urilor web? Învăța De ce site-ul dvs. are nevoie de HTTPS în ghidul nostru la îndemână.
 • Securitatea SSL și pluginurile nu sunt’singurul mod în care îți poți proteja site-ul WordPress! Aflați ce altceva puteți face în ghidul nostru despre Cum să securizați un site web

6

Taxe pentru dezvoltatori (0 $ – 1.000 $ ca cost unic)

Și, în sfârșit, puteți alege să angajați un dezvoltator care să vă creeze site-ul WordPress pentru dvs. pentru unul dintre următoarele motive:

 • Tu’ești scurt la timp
 • Aveți în minte un design foarte specific sau aveți nevoie de funcționalitate avansată care necesită codare personalizată
 • Tu nu’nu mă simt încrezător în proces

Aceasta’e greu să pui o cifră exactă asupra acestui cost, deoarece’este atât de dependentă de nevoile dvs. Dacă aveți nevoie doar de cineva pentru a configura un site super-bazic pentru dvs., acest lucru ar putea costa până la 100 $ – 200 $.

Dacă ai nevoie de ceva destul de complex, ai putea cheltui cu ușurință peste 1.000 de dolari. Dar ce face un site web complex? Ai spus’reîncepe o sală de sport. Aveți nevoie de o modalitate pentru ca oamenii să se autentifice în conturile lor, să plătească abonamentele și să țină cursuri, pe care trebuie să le puteți programa. Puteți vedea cum funcțiile suplimentare se pot stiva rapid la ceva ce puteți’să te descurci singură!

Daca’este o problemă de încredere, există o mulțime de resurse online (atât plătite, cât și gratuite) pentru a vă ghida în procesul. Noi’a publicat un ghid pentru crearea site-ului dvs. WordPress, precum și 15 sfaturi pentru începătorii WordPress.

Comunitatea WordPress este, de asemenea, una prietenoasă, ca să nu mai vorbim de mari! Dacă aveți o întrebare specifică, puteți paria că a fost răspuns online deja, fie pe forumul WordPress, fie în altă parte. Există, de asemenea, o mulțime de videoclipuri gratuite pe YouTube sau vă puteți gândi să încercați unele cursuri online de la Lynda.com sau altele similare.

Ai mai lucrat cu un designer web înainte? Am pus laolaltă acest ghid util pentru a vă oferi 8 sfaturi pentru colaborarea cu un designer web pentru a putea face proiectul dvs. plăcut și un succes!

Preturi WordPress.org: rezumat

Noi’v-am luat prin costurile cheie’este probabil să întâlniți atunci când faceți un site web prin WordPress.org. După cum puteți vedea, aceasta’e greu să pui o cifră exactă cu cât va costa – mai degrabă, acolo’este un cost de bază asociat (hosting, domeniu și certificat SSL), majoritatea oamenilor având nevoie realist de a cheltui un pic mai mult pe parcurs:

Care este costul? Cât face? Unic, lunar sau anual?
Numele domeniului $ de 12 Anual
Hosting 3,95 USD – 34,95 USD Lunar
Teme pre-făcute 0 $ – 200 $ One-off
Plugin-uri 0 $ – 1.000 $ O combinatie
Securitate 50 USD – 550 USD O combinatie
Taxe pentru dezvoltatori 0 $ – 1.000 $ One-off

Ce zici de WordPress.com?

După cum am promis, acest articol s-a concentrat pe costul construirii unui site web cu WordPress.org, CMS gratuit. Dar n-ar fi’nu este corect să nu atingeți și versiunea de constructor de site-uri, WordPress.com.

Cu un constructor de site-uri web, plătiți o mică taxă lunară pentru un site care’Sunt practic gata de a merge, cu domeniu și hosting inclus. Alegeți o temă și o personalizați cu propriul conținut. daca tu’nu sunteți convins că aveți suficient timp sau cunoștințe tehnice pentru a aborda WordPress.org, un constructor de site-uri web ar putea fi o opțiune excelentă pentru dvs..

Aici’aruncați o privire rapidă asupra diferitelor planuri WordPress.com:

Pe măsură ce constructorii de site-uri merg, WordPress.com este decent (puteți citi review-ul nostru WordPress.com pentru toate avantajele și contra), dar există mai buni acolo. Consultați modul nostru de prezentare a celor mai buni producători de site-uri web sau luați testul nostru scurt pentru a fi adaptat cu platforma dvs. ideală.

Întrebări frecvente

Cât costă WordPress?

WordPress este o platformă open-source gratuită, dar vine în continuare cu costurile atașate. Principalul cost asociat cu WordPress este găzduirea, care începe de la aproximativ 3,95 USD / lună. Alte costuri comune includ domenii, teme și pluginuri. Realist, prețurile WordPress se încadrează între 11 și 40 USD pe lună, după un cost unic de 200 USD.

Trebuie să plătesc pentru găzduire pentru site-ul meu WordPress?

Răspunsul scurt este, da! Ai castigat’Nu puteți publica site-ul online fără o gazdă web, astfel că taxele de găzduire sunt un cost necesar pentru bugetul pentru elaborarea prețurilor WordPress. Există tone de furnizori de găzduire acolo, deci trebuie să găsiți unul care să se potrivească nevoilor dvs. și bugetului dumneavoastră. Consultați articolul nostru despre cele mai bune gazde web ieftine pentru a compara peste 50 dintre cele mai bune oferte.

Ar trebui să folosesc o temă gratuită WordPress sau una premium?

Ei bine, depinde de nevoile tale. Riscul cu teme gratuite este că ei’sunt destul de de bază și pot veni chiar cu probleme de securitate dacă au refugiu’nu a fost codat corespunzător. Dar mai există câteva opțiuni bune acolo – citiți întotdeauna recenzii și cercetează-ți tema înainte de a te conforma. Temele premium sunt, în general, mai elegante și bine echipate decât temele gratuite, așa că le recomandăm pentru un site web mai profesionist.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map