Sådan installeres WordPress med Bluehost

Sådan installeres WordPress med BluehostUndrende hvordan man installerer WordPress med Bluehost? Du’igen på det rigtige sted.


I denne vejledning vi’Jeg leder dig gennem processen trin for trin med skærmbilleder af, hvornår vi gjorde det.

Vi’Jeg besvarer nogle af de store spørgsmål omkring WordPress og Bluehost og giver eksperttips undervejs!

hvis du’Vi har besluttet at bruge WordPress.org, snarere end en drag-and-drop-webstedsbygger, du’Jeg bliver nødt til at sortere hosting.

Hosting refererer til, hvor dit websted bor på internettet – som et gadenavn og nummer for en ejendom i virkeligheden.

Vi anbefaler at hosting dit WordPress-sted med Bluehost.

Hvorfor?

Bluehost’s planer vil give hosting, båndbredde, opbevaring og mere. Men de leveres også med et klik på WordPress-opsætning. At lære at installere WordPress med Bluehost er meget ligetil. Det’er en af ​​de nemmeste måder at få dit WordPress-sted i gang.

Plus, Bluehost er et stort, hæderligt hostingfirma med 24/7 support. Vi har flere websteder, der er vært hos Bluehost, så vi har førstehåndserfaringer med at bruge dens live chat-funktion til at få hjælp. Vores oplevelser har været meget positive.

Bluehost er en anbefalet vært for WordPress og er i øjeblikket vært for mere end 850.000 WordPress-websteder.

Så dig’er i godt selskab!

hvis du’er bekymret for WordPress er lidt kompliceret at bruge, BlueHost er en fantastisk løsning. Dens problemfri integration med WordPress.org gør hosting af dit websted til et stykke kage. Det sparer dig tid, penge og en masse stress!

Ved udgangen af ​​denne vejledning ved du, hvordan du installerer WordPress med BlueHost. Følg vores fem trin, og du’Jeg kan tilslutte Bluehost til WordPress på mindre end fem minutter.

Lade’s kommer i gang.

1

Video: Sådan installeres WordPress med Bluehost

Spil 2

Besøg Bluehost.com

Bluehost er vores valg af hosting udbyder på grund af hvor smertefri dens WordPress-installation er.

Tilmeld dig en Bluehost-konto, og en gratis WordPress-installation med et enkelt klik er inkluderet. Det’er alt taget sig af i din Bluehost-registrering.

Her’Sådan gør du det: Besøg Bluehost.com og tryk ‘Gå i gang nu’.

bedste webshost til små virksomheder - bluehost

Bluehost har normalt særlige introduktionsaftaler, men husk, at når tilbudsperioden udløber, bliver du nødt til at betale den normale sats.

Hvis du allerede har en BlueHost-konto, skal du gå ned til trin 5.

Husk, Bluehost har en temmelig stærk supportfunktion, så hvis du støder på problemer i forsøget på at opsætte dit WordPress-sted, kan du ringe til dem når som helst eller bruge Live Chat-funktionen.

der’er også en praktisk pengene-tilbage-garanti. hvis du’er ikke tilfreds med Bluehost og afmeld inden for 30 dage, du’Jeg får dine penge tilbage. der’s ingen økonomisk risiko for at lære at installere WordPress med Bluehost.

3

Vælg en hostingplan

Herefter skal du vælge en Bluehost-plan.

hvis du’lige ved at starte, er Grundlæggende plan mere end OK. Choice Plus-planen er mere kraftfuld. Det leveres med:

 • Domænes privatliv – du kan skjule dit domænenavn fra den offentlige visning. Dette kan beskytte mod hacking af domæner og minimere spam.
 • SiteBackup Pro – sikkerhedskopierer din konto’s filer, e-mails og database, så du kan genbruge dem, hvis noget går galt. Tænk på det som et sikkerhedstæppe.

der’s også en Pro-plan, der leveres med sikkerhedscertifikater. Men hvis du bare vil installere WordPress med Bluehost, så er den grundlæggende plan den rigtige for dig. Efterhånden som dit websted vokser, kan du selv bestemme, hvornår du skal opgradere til en plan med mere merværdi-funktioner.

4

Vælg et domænenavn

Når først du’har valgt en plan, skal du indtaste dit domænenavn.

Her’s hvordan siden ser ud på Bluehost:

BlueHost WordPress Installation Domain Name Choice

I rullemenuen ud for navnefeltet kan du vælge dit domæne, og om det ender i .com, .net, .org eller en anden sort. Tænk på, hvilken mulighed der er mest relevant for dit websted, og hvem du forventer, at dine besøgende skal være.

Don’t bekymre dig, hvis du’har du allerede fået et domænenavn, kan du indtaste det i boksen til højre.

5

Opret din Bluehost-konto

Det fjerde trin for at forbinde Bluehost til WordPress er at oprette din Bluehost-konto.

Udfyld detaljerne på Bluehost’s form…

BlueHost WordPress-installation Opret konto

…og dobbeltkontrol dine pakkeoplysninger:

BlueHost WordPress-installationspakkeinformation

Vær opmærksom på forud-krydsede tilføjelser. Hvis du ikke gør det’t vil have de ekstraudstyr, skal du sørge for at fjerne markeringen i boksene.

De tilføjede Bluehost-funktioner er temmelig solide. At have en god optimering af søgemaskinerne (SEO kort), når du prøver at skabe et publikum, kan være en enorm hjælp. Jo højere dit websted vises i søgemaskiner som Google, jo flere besøgende vil du tiltrække

Hvorvidt disse ekstra er værd, afhænger af dine personlige forhold.

 • Leder du efter at sælge på dit WordPress-sted?
 • Er dette din første gang, du bruger WordPress.org og Bluehost?
 • Hvilken slags publikum håber du at nå ud til?

At udarbejde dine mål hjælper dig med at finde ud af, om Bluehost’s hjælpetjenester er nødvendige.

Hvis du bare ønsker at forbinde Bluehost til WordPress, foreslår vi, at du holder det enkelt. Du kan altid tilføje flere funktioner på et senere tidspunkt.

6

Lancering af dit WordPress-websted med BlueHost

Tillykke, dig’er næsten der. Din tur’Vi har tilmeldt dig Bluehost og har WordPress installeret, det’er det tid til at gøre brug af denne one-click opsætning. Dette er hvad der gør installation af WordPress med Bluehost så problemfri.

På dette tidspunkt, hvor du’Vi har lige installeret WP, dit websted er ikke’t leve. Det vil bare vise en ‘Kommer snart’ side.

Du skal stadig konfigurere og designe dit WordPress-sted, inden du starter det gennem Bluehost.

I dit kontrolpanel i venstre side skal du vælge ‘Mine sider’.

BlueHost WordPress Installation Mine websteder

Herfra kan du logge på dit eksisterende WordPress-sted, som vil være på det domæne, du gav Bluehost. Eller du kan vælge ‘Opret site’ og opbygge et nyt sted ved hjælp af WordPress.

Hvis du ikke gjorde det’t vælg et tema under Bluehost-opsætningen, et af dem er valgt til dig. Don’t bekymre dig for, at du kan ændre det når som helst i afsnittet Temaer i din WordPress-editor.

Fortsæt med at følge trinnene, og indtast de rigtige oplysninger for at starte dit websted.

Vælg, om du vil oprette en ‘Kontakt os’ side, og om du vil have en statisk eller rullende velkomstside for nyheder. Her’s den vigtigste forskel:

 • Seneste nyheder eller opdateringer – nye indlæg vises på din startside. Godt, hvis du vil have dit websted til at favorisere de seneste opdateringer.
 • Statisk velkomstside – viser den samme side hver gang. Godt, hvis du har et mere permanent tilbud.

Du kan derefter vælge, om du vil oprette forbindelse til WordPress.com og WooCommerce (hvis du vil sælge produkter online).

Hvis du ikke gør det’Hvis du har en WordPress.com-konto, kan du oprette en gratis på dette tidspunkt. Tilmelding med WordPress.com giver dit websted ekstra funktionalitet.

Tilmelding med WordPress-plugin Jetpack anbefales. Det forbedrer sikkerheden og meget vigtigt reducerer den tid det tager at oprette dit websted ved at tilbyde marketing og designhjælp.

For at starte dit websted i verden skal du gå tilbage til dit WordPress-kontrolpanel og klikke på Bluehost i øverste venstre hjørne.

Derefter kan du slå ‘Lancering’ at dele det med verden.

7

Konklusion: Sådan installeres WordPress med Bluehost

hvis du’når du ser på at lancere dit websted på WordPress.org, er Bluehost en super praktisk rute.

Med WordPress.org-websteder er hosting dine ansvar. Bluehost er en fantastisk hostingløsning og dens integration med et enkelt klik med WordPress (såvel som andre værktøjer som Droopal) gør det skiller sig ud fra mængden.

Dette er virkelig hands-off WordPress installation. Du don’t er nødt til at rod med kode eller gå tabt i et kontrolpanel eller en markedsplads.

At lære at installere WordPress med Bluehost er så simpelt som at følge trinnene vi’er beskrevet i denne vejledning.

der’s ingen skjulte faldgruber og ingen skjulte omkostninger. Med vores trin kan du konfigurere WordPress på Bluehost, uanset dit tekniske niveau.

Hvis du sidder fast, Bluehost’s kundeservice er af højeste kvalitet. Så hvis du på et af vores trin rammer en vejspærring, skal du kontakte Bluehost på LiveChat eller over telefonen.

Præmieplanerne tager højde for mere avancerede (eller ambitiøse) brugere, så hvad du vil for dit websted kan Bluehost ordne dig.

Alt i alt er Bluehost en fremragende løsning for brugere, der har brug for hosting og ønsker at køre et websted på WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map