Sådan oprettes et flersproget websted på WordPress

Opret et flersproget WordPress-websted i 11 trin

hvordan man laver et flersproget websted på wordpress


Hej! Eller skal vi sige bonjour, hallo, hola, hej eller ciao? Når alt kommer til alt, hvorfor skulle du begrænse dit websted til kun et sprog?

Oprettelse af et flersproget sted er nøglen til at udvide og nå nye målgrupper – alene i USA taler mindst en ud af fem mennesker et andet sprog end engelsk derhjemme. Når du fakturerer det ind, er det virkelige spørgsmål, hvorfor ikke’t du ønsker at oprette et flersproget websted?

Når det er sagt, er svaret temmelig klart – det er svært at oprette et flersproget websted. Eller det kan være, især hvis du’igen bruger WordPress.

Dette vil normalt være et job for en udvikler, hvilket måske overstiger dit budget. Heldigvis er der plugins derude, der kan gøre dine flersprogede drømme til virkelighed.

Denne guide leder dig gennem opbygningen af ​​dit helt eget WordPress-websted med flere sprog ved hjælp af WPML-pluginet (WordPress Multilingual). Dette er meget lettere end at gøre det manuelt, men bare et heads-up – vi anbefaler kun at følge disse trin, hvis du’er en ret sikker WordPress-bruger.

Hvorfor anbefaler vi WPML-plugin?

Vi bruger WPML-pluginet selv til at oversætte sider lige her på Website Builder Expert, så vi kan anbefale det ud fra personlig erfaring. Det’er også det mest avancerede og godt afrundede oversættelsesplugin!

Her’det, hvad vores Full Stack WordPress-udvikler, Fernando Paredes, havde at sige om WPML:

“WPML er branchestandarden for flersprogede websteder i WordPress – de fleste plugins og temaer, der har enhver form for flersproget plugin-integration, er udelukkende designet til WPML. Det tilbyder integrationer med flere store WordPress-plugins, herunder WooCommerce.

Fordelen ved at bruge et plugin er, at det letter opsætningen og centraliserer alt på ét sted, hvilket gør det lettere at administrere.”

Yderligere information

 • Lige lige begyndt? Se vores guide om Sådan opretter du et WordPress-websted.
 • Brug for nogle ekstra tip? Vores 15 WordPress-tip til begyndere kunne være værd at læse.
 • Woops! WordPress ikke til dig? Ikke at bekymre dig – se på vores Sammenligningskort til webstedsbygger for en lettere start.

1

Få et domæne

hvis du’har allerede bygget dit WordPress-sted og har bare brug for at gøre dit eksisterende websted flersproget, spring direkte til trin 4 – Kontroller: Er dit websted WPML klar?

Den allerførste ting, du skal gøre, er at få dig selv et domænenavn. Dette fungerer som dit websted’s unikke adresse, og det er, hvad folk vil bruge til at finde dig – for eksempel er vores domæne websitebuilderexpert.com.

Du kan enten købe dit domæne fra en registrator som GoDaddy, eller vælge en hostingudbyder, der inkluderer et gratis. Begge er gode, pålidelige muligheder, så det’det er bare et spørgsmål om at beslutte, hvad’er bedst for dig. Hostingplaner giver dig normalt et gratis domæne i et år, hvorefter du’Jeg skal betale årligt.

flersprogede webstedsopsætning godaddy-domænerDu kan nemt købe et nyt domæne fra en registrator som GoDaddy, hvor salgspriser betyder, at du kunne betale så lidt som $ 0,99 pr. År!

De årlige udgifter til et domæne kan variere mellem $ 0,99 og $ 60, afhængigt af om du vil have det til at ende i noget almindeligt (f.eks. Com) eller en dyrere mulighed (som .io).

Sørg for, at dit domæne er kort, snappy, unik og mindeværdig. Sådan identificerer folk dit websted, så du ønsker, at det skal afspejle dit websted’s indhold!

Fordi du’Jeg bruger plugin WPML til at oprette dit flersprogede websted, skal du ikke’t har brug for at oprette mange forskellige domænenavne til separate websteder. Efterlad det besvær, og gå videre til næste trin – søgningen efter den perfekte hosting-udbyder.

Før du går videre til næste trin, skal du sørge for det’ve:

 • Kom med ideer til dit perfekte domænenavn
 • Beslutte mellem at registrere dig hos din hostingudbyder eller en registrator
 • Kontrolleret, at dit domæne er tilgængeligt
 • Sikret dit domæne ved at registrere det hos en officiel registrator

2

Tilmeld dig en værtudbyder

Hosting er vigtig for at køre et vellykket websted. Uden det kan du’t offentliggøre dit websted på internettet. Oven på den afgørende faktor kan valg af forkert udbyder eller hostingplan få dit websted til at tage aldre at indlæse eller endda gå ned.

Heldigvis har vi masser af ressourcer til at hjælpe dig med at vælge den bedste hosting-udbyder til dit websted, fra anmeldelser til sammenligningstabeller, som du kan udforske på din fritid. Men her sparer du tid’vores bedste anbefaling: Bluehost.

bluehost hosting flersproget wordpress siteBluehost er den bedste hosting-udbyder til WordPress-websteder og anbefales officielt af WordPress selv.

Bluehost er den bedste hosting-udbyder til WordPress-websteder og kommer med en officiel anbefaling fra WordPress selv. Det sejrede i vores forskning og overgik sine konkurrenter til både delt og administreret WordPress-hosting.

Du kan starte din delte WordPress-hosting med Bluehost for kun $ 2,95 pr. Måned (Normalt $ 7,99 pr. måned, når din reklameperiode er slut.) Dette leveres med en automatisk WordPress-installation og automatiske opdateringer, plus et gratis SSL-certifikat og gratis domæneregistrering i et år.

Rimelige priser, ekspert WordPress support og masser af skræddersyede funktioner – inklusive automatiske opdateringer og installation med et klik – kombineres for at gøre Bluehost til det smarte valg for enhver WordPress-bruger.

Vælg simpelthen din prisplan, tilslut dit domæne (du kan enten bruge en eksisterende eller registrere et nyt gratis), og tilmeld dig for at starte din hosting.

Før du går videre til næste trin, skal du sørge for det’ve:

 • Undersøgte forskellige hostingudbydere for at finde den bedste til dit websted
 • Beslutte, hvilken type hosting du har brug for
 • Valgte en hostingplan
 • Tilmeldt at være vært og tilsluttet dit domæne

Yderligere information

 • Læs vores Bluehost anmeldelse for at finde ud af, hvorfor det’er det bedste valg til dit WordPress-sted.
 • Ikke solgt på Bluehost? Find dit perfekte match i vores anmeldelse af Bedste WordPress-værter.
 • Sammenlign de bedste hostingudbydere i vores Sammenligningstabel for webhostingtjenester.

3

Opsæt dit WordPress-websted

Nu begynder det sjove! Hvad enten du’genopbygning af en blog, et forretningssted, en portefølje eller endda en kombination af alle tre nu’det er tid til at omdanne dine ideer til virkelighed. Vi’Jeg skitserer hurtigt de nøgletrin nedenfor for at hjælpe dig i gang.

Installer WordPress

Du kan’t opbygge et WordPress-sted uden WordPress. Hvis du valgte en WordPress-vært af god kvalitet, ligesom Bluehost, skal du være i stand til at bruge et enkelt klik eller automatisk installation. Dette er den hurtigste, nemmeste og overordnede bedste måde at installere WordPress på.

Med installation med et enkelt klik gør din vært alt det arbejde for dig, så alt hvad du behøver at gøre er at klikke, læne sig tilbage, slappe af og derefter nyde at opbygge dit nye WordPress-sted stressfrit. Det lyder rart, ikke?

Den anden mulighed er at installere WordPress manuelt. Dette er en mindre afslappende mulighed, og kan forårsage meget mere hovedpine, hovedpine og råb om hjælp. Vi anbefaler kun denne mulighed, hvis du’er teknisk selvsikker, selvom der er masser af begyndervenlige guider online, der hjælper dig med at lede dig gennem processen (vi’har været knyttet til et særligt nyttigt nedenfor!)

Uanset om du tager den lange eller den korte rute, skal du have WordPress fuldt installeret og klar til at gå.

Yderligere information

 • Se vores praktiske guide på Sådan installeres WordPress med Bluehost.
 • Installerer du WordPress manuelt? Her’er den officielle WordPress-guide til Sådan installeres WordPress – held og lykke!

Vælg et tema der’s Oversættelse klar

At vælge et tema til dit WordPress-sted er en af ​​de mest underholdende dele af bygningsprocessen. Det er her du kommer til at beslutte, hvordan dit websted skal se ud. Men dit tema gør det ikke’t bare bestemme dit websted’s æstetik – det påvirker også dit websted’s kapaciteter.

Finde de oversættelsesklare temaer i WordPress

WPML-pluginet er kompatibelt med de fleste temaer, men det’det er stadig en god ide at finde et tema der’s oversættelse klar. Hvordan gør du det? Gå først til WordPress Theme Directory og gå ind på Feature Filter.

Under ‘Funktioner’ overskrift, rulle ned til bunden af ​​listen, og vælg boksen ved siden af ‘Oversættelse klar’. Du kan også vælge alle andre filtre, du vil søge efter, og derefter klikke på ‘Anvend filtre’.

WordPress oversættelse klar tema filterDet’er let at finde de oversættelsesklare temaer i WordPress ved hjælp af indstillingen Funktionsfilter.

Dette vil automatisk trække alle de temaer op, der er klar til at være oversat klar, som du derefter kan gennemse for at finde det, du elsker!

Du kan finde både gratis og premium temaer, der er klar til oversættelse, så det’det er op til dig, hvilken der er bedre til dit personlige projekt.

Top Tip! Når du vælger et kommercielt tema, skal du være forsigtig – jo flere funktioner du ønsker indbygget i dit tema, jo større er chancen for dig’Jeg ender med et langsomt indlæst websted.

Kontroller, om dit tema er klar til oversættelse

Nogle temaer siger nu’re oversættelse klar, når de faktisk er’er ikke det. Vi ved, frække, ikke? Som vi sagde, vil WPML arbejde med de fleste temaer, men hvis du vil kontrollere, om dit tema er oversatsklar, her’at vise:

 1. Klik på det tema, du vil tjekke. Rul ned og kig efter det link, der siger ‘Subversion Repository’. (Don’t bekymre dig, hvis du ikke har nogen anelse om, hvad det betyder, vi vandt’t tester dig!) Du’Jeg vil nu se en liste over links – Klik på den nederste, da dette vil være den seneste version af temaet.
 2. Derefter du’Jeg ser en anden liste over links – Klik på den der siger “style.css” og føl dig fri til at ignorere alt det andet på den side. Dette link åbner op for temaet’s kode (du skal muligvis downloade den.) Hvis du’har aldrig set en side med kode før, kan du godt føle dig som dig’vi er lige kommet ind i Matrix!
 3. Men ikke at bekymre dig – alt hvad du skal gøre nu er at søge efter “tekst domæne” for at se, om dit tema faktisk er klar til oversættelse. Det’s normalt nær toppen og let at finde, men hvis du kan’t se det, bare tryk på Ctrl og F for at søge på siden. Hvis ordene er det “tekst domæne” er i temaet’s kode så du’er god til at gå – det’s oversættelse klar! Gå videre og installer dit tema, så du kan begynde at sammensætte dit websted.

Godt at vide… hvis du’er i en hast, eller bare don’t lyst til at komme ind i kodning endnu, så er det en meget bedre mulighed at bruge en webstedsbygger. Det’er meget lettere at opbygge et flersproget websted med en builder som Wix. Hvis dette lyder din gyde op, dig’igen på det rigtige sted! Du kan læse om de bedste webstedsbyggere på vores site eller sammenligne de bedste mærker for at finde en, du kan lide.

Tilføj dit indhold

Dette er den virkelig sjove del. Det’det er tid til at tilføje indhold til dit websted og begynde at udfylde det. For nu skal du bare gøre dette på dit primære eller standardsprog. Du’være ekspert i dit eget projekt, så vi’Jeg overlader dig til det!

Nu er det også et godt tidspunkt at tilføje de plugins, du muligvis har brug for – vi anbefaler altid, at du installerer Yoast SEO-plugin så hurtigt som muligt, men du har muligvis også brug for kontaktformularer eller kundevurderinger til dit websted. For disse, dig’Jeg har brug for plugins, som du kan finde i WordPress Plugin Directory.

Før du går videre til næste trin, skal du sørge for det’ve:

 • Installeret WordPress
 • Valgte et tema – helst et der’s oversættelse klar
 • Tilføjet dit indhold
 • Installerede de plugins, du har brug for til dit websted

4

Kontroller: Er dit websted WPML klar?

Før du prøver at installere WPML-pluginet, skal du først lave nogle lektier – for at WPML skal køre, skal dit websted opfylde visse krav. Sørg for, at du har følgende på plads, ellers har WPML vundet’t fungerer, når du installerer det:

 • WordPress 3.9 eller nyere
 • PHP 5.6 og derover
 • Hukommelsesgrænse på mindst 12MB (selvom 256 MB anbefales)
 • MySQL 5.6 eller nyere
 • Eval () PHP-funktionen skal være aktiveret
 • Du skal være i stand til at oprette tabeller i din database

Dette er de væsentlige funktioner, du har brug for for at bruge WPML-plugin. Der er et par andre krav, hvis du vælger visse tilføjelser, som vi’ve fremhævet nedenfor.

Hvis du vil bruge WPML String Translation (som vi varmt kan anbefale), du’Jeg har brug for Multibyte String-udvidelsen. Ligeledes for at bruge XLIFF-filer i WPML-oversættelsesstyring, du’Jeg har brug for SimpleXML-udvidelsen.

Du kan se, hvorfor vi kun anbefaler denne proces til forholdsvis teknisk kyndige brugere!

Vi ved, at dette ikke er’t lige så sjovt som at designe dit farveskema, men det er meget vigtigt. Du vandt’t være i stand til at gå videre til det næste trin, hvis dit websted ikke gør det’t opfylder disse krav.

Du kan læse mere om de funktioner, som dit websted har brug for WPML’s Minimumskrav side.

Før du går videre til næste trin, skal du sørge for det’ve:

 • Kontrolleres, om dit websted opfylder WPML’s krav
 • Foretaget opdateringer til dit websted, så det’er klar til at køre WPML

Yderligere information

 • Har du ikke helt lyst til WordPress’s oversættelsesudfordringer? At’det er okay! Du kan øge din selvtillid hos en webstedsbygger – find din perfekte match i vores Sammenligningskort til webstedsbygger.

5

Køb og download WPML-plugin

Nu hvor du’har oprettet dit WordPress-sted, det’det er tid til at blive flersproget!

Gå først til WPML.org, og klik derefter på ‘Køb og download’ knap.

wpml flersproget plugin til wordpressWPML står for WordPress Multilingual og giver dig værktøjer til at oversætte dit websted.

Dette fører dig til siden med priser, hvor du er’Jeg bliver nødt til at vælge din plan. WPML har tre prisplaner: Flersproget blog, flersproget CMS og flersproget agentur.

Lade’s kig hurtigt på hver plan for at hjælpe dig med at vælge den bedste plan til dit websted.

 • Flersproget blog – Forhåndsgebyr: $ 29. Årlig fornyelsesomkostning: $ 21. Grundlæggende funktioner såsom oversættelse af menuer, indlæg, sider og kategorier. Bedst til bloggere og meget enkle websteder.
 • Flersproget CMS – Forhåndsgebyr: $ 79. Årlig fornyelsesomkostning: $ 59. Fuldt udvalg af funktioner, herunder flersproget e-handelsstøtte og oversættelse af flere brugere. Anbefales til de fleste WordPress-websteder.
 • Flersproget agentur – Forhåndsgebyr: $ 159. Årlig fornyelsesomkostning: $ 119. Fuld række avancerede funktioner, hvilket betyder, at du kan registrere et ubegrænset antal websteder. Bedst for agenturer, der har brug for at bygge et stort antal flersprogede steder.

planer for prisfastsættelse af wpmlWPML har tre prisplaner, hver med sit eget sæt af funktioner. Klik på billedet for at besøge WPML’s prisside og se det fulde udvalg af funktioner, der tilbydes.

Vi anbefaler at vælge den flersprogede CMS-plan, fordi det har alt hvad du har’Jeg har brug for at oversætte dit WordPress-sted. Den billigste plan gør det ikke’t lader dig f.eks. oversætte widgets, hvilket kan føre til frustration nede på linjen.

Det er en vigtig ting at bemærke du don’t skal fornyes hvert år. Hvis du ikke gør det’t betaler fornyelsesomkostningerne, din WPML-plugin vandt’t bryde, forsvinde eller stoppe med at arbejde. Du vandt lige’t være i stand til at få support eller få adgang til eventuelle downloads.

WPML gør ikke’t har en gratis version – du skal vælge en betalt plan, så du kan komme i gang med at oversætte dit websted. Imidlertid har hver plan en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Når først du’har betalt for dit WPML-plugin, skal du klikke på Download. Dette gemmer plugin som en fil, som du derefter kan uploade til din WordPress-konto.

Før du går videre til næste trin, skal du sørge for det’ve:

 • Besøgte WPML.org-webstedet
 • Set prisplanerne og valgt den bedste til dig
 • Tilmeldt og betalt for WPML-plugin
 • Hentet WPML-pluginet

6

Sikkerhedskopier dit WordPress-websted

Før du gør noget andet, skal du sørge for at tage backup af dit WordPress-sted. Dette er et vigtigt skridt – hvis noget går galt, du’Jeg vil være taknemmelig for, at du har gemt en nylig version af dit websted!

hvis du’er du ikke sikker på, hvordan du sikkerhedskopierer dit websted, don’t bekymre dig – det’er super nemt med et plugin som UpdraftPlus. Du kan oprette en fuld sikkerhedskopi af dit websted og downloade det til din computer eller endda gemme det i Dropbox eller dit Google Drev.

Når først du’har gemt din sikkerhedskopi, dig’Vi har fået grønt lys til at gå videre og installere dit nyligt downloadede WPML-plugin.

Før du går videre til næste trin, skal du sørge for det’ve:

 • Sikkerhedskopieret dit websted

7

Installer WPML-plugin

Du’er nu klar til at installere WPML-plugin. For at gøre dette, gå til afsnittet Plugins i dit WordPress-dashboard og klik på Tilføj nyt. En liste over plugins vises fra WordPress-biblioteket, men ignorer disse – i stedet, Klik på Upload-plugin øverst på siden.

installere nyt plugin wordpressDet’det er nemt at installere WPML-plugin – bare sørg for, at du har det’har allerede downloadet filen, så du nemt kan uploade den i WordPress.

Klik derefter på Vælg fil, og vælg den WPML-fil, du har downloadet tidligere. Klik bare på Installer nu, og lad WordPress arbejde sin magi, når det uploader dit plugin til dig.

Don’t glemme at klikke på Aktivér – du skal se en ny WPML-indstilling vises i din venstre menu.

Inden du går videre, skal du bo i området Plugins på dit dashboard og vælge yderligere tre plugins fra WPML-listen foran dig. Den øverste skal man allerede sige ‘Installeret’, men du skal også markere felterne for følgende plugins:

 • Streng oversættelse
 • Oversættelsesstyring
 • Medieoversættelse

wpml-plugin-installationVælg de tre ekstra plugins: Streng-oversættelse, oversættelsestyring og medieoversættelser.

Rul ned og marker krydset ‘Aktivér efter download’ , før du klikker på ‘Hent’ knappen lige ved siden af.

Når først du’Vi har gjort det, dig’er klar til at begynde at spille med dit nye plugin! Bliv på den side du’er i øjeblikket på, og vi’Jeg viser dig, hvordan du indstiller alt i det næste afsnit.

Før du går videre til næste trin, skal du sørge for det’ve:

 • Installerede WPML-pluginet i dit WordPress-dashboard
 • Aktiverede plugin
 • Installeret streng-oversættelse, oversættelsestyring og medie-oversættelse

8

Konfigurer dit WPML-plugin

Før du begynder at oprette stillinger på et utal af sprog, er der et par stykker husholdning, du skal gøre først. Du skal konfigurere plugin’s indstillinger, så det fungerer på den måde, du vil have det til.

Klik først på den blå knap øverst på skærmen, der siger ‘Konfigurer WPML’. Dette fører dig til installationsguiden, som vi’Jeg leder dig igennem nu.

Indstil dit standardsprog

Den allerførste ting, du skal gøre, er at indstille dit standardsprog. Dette skal være det sprog, dit nuværende indhold allerede er i.

wpml-opsætningstrin et primært sprogVælg dit primære eller standard sprog først.

Når først du’har valgt dit aktuelle sprog for indhold, skal du klikke på Næste.

Vælg dine sprog

Nu kan du vælge de sprog, du vil tilføje til dit websted!

Der er tonsvis at vælge imellem, så kig nøje igennem dem for at sikre dig’Vi har alle de muligheder, du ønsker.

wpml setup trin to vælger sprogDer er mange sprog at vælge imellem – vælg blot de ønskede og klik ‘Næste.’

Marker blot afkrydsningsfeltet ud for det sprog, du vil tilføje til dit websted. Hvis du ikke gør det’t krydser italiensk, for eksempel dig’Jeg kæmper for at oversætte ethvert indhold til det sprog!

Top Tip! Don’t panik, hvis du vil starte med små – du kan altid vende tilbage og ændre disse indstillinger senere.

Tilføj en sprogomskifter

Når du har valgt dine nye sprog, skal du tilføje en sprogomskifter. Hvad’er en sprog switcher? Sådan bevæger dine besøgende sig mellem de forskellige sprog, du har’vi er kommet på dit websted – dig’d genkende det som en række flag eller en dropdown-liste, hvor du kan vælge dit sprog.

WPML-plugin vil bede dig om at tilføje en sprogomskifter.

wpml setup trin sprog switcherDette er skærmen du’Jeg ser for at tilføje sprogomskiftere til dit websted.

Efter dette, dig’Jeg skal vælge, om du vil have en rullemenu eller en liste med sprog. Du kan administrere disse indstillinger i sektionen Language Switcher Style.

Dette er også den fase, hvor du vælger udseendet på dine menuer – for eksempel vil du have, at flag skal vises?

Du kan endda få vist sprognavnet på det sprog, der bruges til at se siden. Så hvis siden blev vist på tysk, og brugeren ville skifte til engelsk, vises sprognavnet som “Engelsk.”

Disse indstillinger er helt op til dig – vælg dine egne præferencer, og gå derefter videre til næste trin.

wpml opsætningssprog switcher indstillinger gemtSådan ser dine sprogomskifterindstillinger ud, når du først har gjort det’har gemt dine indstillinger. Forhåndsvisningen afhænger af hvilke indstillinger du har’har valgt.

Tilmeld

Sidst men ikke mindst, for at afslutte opsætningen af ​​dit WPML-plugin, du’Jeg skal registrere det. Du’Jeg har brug for webstedsnøglen fra din WPML-konto – bare kopier og indsæt den i boksen, der venter på dig i dit WordPress-dashboard.

Der vil have været en mulighed for at gøre dette tidligere, så hvis du’Jeg har allerede indtastet din kode, don’t bekymre dig – du kan bare klikke på ‘Afslut.’

wpml-opsætning af sidste trin-registrering

Registrering betyder dig’Jeg modtager automatiske opdateringer til WPML på dit WordPress-websted.

At’det er det! Du’er klar til at begynde at oversætte dit websted’s indhold.

Før du går videre til næste trin, skal du sørge for det’ve:

 • Konfigureret WPML-plugin fuldt ud’s indstillinger
 • Valgte dit primære eller aktuelle sprog
 • Valgte de sprog, du vil føje til dit websted
 • Tilføjet en sprog switcher
 • Indstil de ønskede stilarter for sprogomskifteren
 • Registreret dit WordPress-sted med din WPML-konto

9

Oversæt dit indhold

En almindelig fejl er at tænke, at WPML-plugin automatisk oversætter dit websted’s indhold til dig. Vi elsker dette plugin, men det’er ikke så smart – dig’Jeg skal selv oversætte dit indhold.

Det’er let at tilføje nye sprog til dit websted. Gå til din indlægsside, og du skal se flag til hver af dine ‘ekstra’ Sprog. Lade’s siger dit websted’s originalsprog er engelsk, og du’har tilføjet Frech og tysk.

wordpress flersprogede indlægDu’Jeg ser sprogindstillingerne over hvert af dine indlæg – bare klik på den blå plus-knap for at begynde at oversætte.

Du’Jeg ser et fransk og tysk flag i overskriften over dine indlæg. Under disse ved siden af ​​hvert indlæg er der blå ‘plus’ ikoner. For at tilføje en oversættelse skal du blot klikke på plus-knappen. Dette åbner en side med dit engelske indhold nede på den ene side, opdelt i sektioner. Der vil være tilsvarende felter i højre side for dig at indtaste dit oversatte indhold.

wpml klassisk oversættelseseditorSådan ser din oversættelsesside ud med WPML’s klassiske oversættelsesredaktør.

For hvert afsnit skal du markere afkrydsningsfeltet Oversættelse komplet, når du har’Vi har udfyldt oversættelsen. Dette betyder, at du vandt’t ved et uheld gå glip af noget af dit originale indhold.

Hold fast – betyder det, at jeg bare skal manuelt indtaste alt mit indhold på nye sprog? Nå, ikke helt. Don’t bekymre dig, hvis du’re ikke flydende på fem forskellige sprog – der er masser af måder at tilføje flersproget indhold til dit websted.

Gør det selv

Er du tosproget? Tosprogede endda? Don’t har brug for at bruge smarte telefonapps til at bestille drinks, når du’er du på ferie? Du kan sandsynligvis gå foran og begynde at oversætte, simpelthen ved at bruge din hjerne kraft – imponerende!

Google Oversæt

Hvis du kan’t oversætte tonsvis af sætninger fra toppen af ​​dit hoved, du kan bruge Google Translate i stedet og bare kopiere og indsætte oversættelsen på din side.

Men som vi’er du sikker på, at din franske gymnasielærer fortalte dig mange gange, Google Translate er ikke’t altid narresikkert. Sørg altid for at tjekke dit oversatte indhold, før du offentliggør.

Automatisk oversættelse

Medmindre du’har betalt for den grundlæggende flersprogede blogplan, kan du bruge WPML’s automatisk maskinoversættelse.

Dette er som Google Translate, medmindre det oversætter dit indhold til dig, uden at du behøver at forlade WordPress.

wpml avanceret oversættelseseditorWPML’s Advanced Translator Editor oversætter dit indhold til dig, men du skal stadig godkende hvert afsnit.

Det’er en hurtigere måde at oversætte dit websted på end at gøre det manuelt, især hvis du’er ikke så begavet i sprogafdelingen. Når du åbner en side til oversættelse, viser WPML dit standardsprog nede i venstre side og en oversættelse af dette indhold nede i højre side.

Du’Jeg er stadig nødt til at gå gennem siden og markere de grønne afkrydsningsfelter for at markere hvert afsnit som oversat. Når først du’skal du være sikker på, at alt indhold er oversat korrekt, skal du bare klikke på Udfør.

For at bruge denne funktion, du’Jeg skal først aktivere det i dine WPML-indstillinger.

Outsource oversættelser

Selvom oversættelsesværktøjer som Google Translate er nyttige, er de’er ikke super pålidelig, når det kommer til oversættelse af store strukturer af tekst. Fejl og fejloversættelser vil krybe ind – men hvordan ved du, om du kan’t taler sproget selv?

For kuglesikre oversættelser er den mest pålidelige metode at sende dit indhold til en oversætter!

Det’er let at søge efter freelance oversættere på websteder som Fiverr og People per hour. På denne måde kan du se vurderinger og priser og sammenligne forskellige oversættelsestjenester, indtil du finder en du’er glad for at bruge.

freelance service fiverrWebsteder som Fiverr er perfekte til at finde freelancere til at oversætte dit indhold til dig.

WPML har også en oversættelsestyringstjeneste, som er en tilføjelse, der giver dig mulighed for at arbejde med et team af oversættere. Du vælger de sider, du vil oversætte, vælger hvilket sprog du vil have dem på, indstiller en frist og sender dem derefter ud for at blive oversat!

Du skal vide, at denne service ikke er’t inkluderet i prisen på dit plugin. Det’er en tilføjelse, hvilket betyder, at du bliver nødt til at betale ekstra for disse oversættelser. De fleste oversættelsesomkostninger beregnes pr. Ord, så dit ordantal tæller direkte på den pris, du betaler for din oversættelse.

Heldigvis har WPML et værktøj til at hjælpe dig med dette!

Når du går til din oversættelseshåndteringsside, opdaterer WPML automatisk dit ordantal. Dette betyder, at du kan få en nøjagtig idé om, hvor meget din oversættelse koster.

Medbring oversættere

Hvis du ikke gør det’t vil sende dit indhold til oversættelse, der er endnu en mulighed. Med WPML’s oversættelsestyring, kan du forvandle regelmæssige WordPress-brugere til ‘Oversættere’. Disse brugere kan kun få adgang til de oversættelsesopgaver, der er givet dem af ‘Oversættelsesledere’.

Du’Jeg skal bruge dine egne oversættere, men dette er en nem måde at administrere dit websted på. Det’er især nyttigt, hvis du’Vi har bygget webstedet, men samarbejder med partnere, klienter eller freelancere for at køre og administrere webstedet, når det først er tilfældet’s live.

Før du går videre til næste trin, skal du sørge for det’ve:

 • Oversatte hovedindholdet på dit websted
 • Dobbeltkontrolleret kvaliteten af ​​dine oversættelser
 • Kontrollerede formateringen af ​​dine sider

10

Oversæt kategorier og tags

Dit hovedindhold er alt oversat, ser smukt ud og venter bare på at blive læst. Men noget kendt fanger øjet. Hvad’er dette? Er du blevet flydende i tysk? Nej, vent – etiketterne på dit websted forbliver på engelsk!

Du skal stadig oversætte dine taksonomier, f.eks. Kategorier og tags. For eksempel, hvis du har en blog, der’s opdelt i kategorier som Fotografi, Film, Kunst og Nyheder, forbliver disse labels på engelsk, medmindre du oversætter dem.

For at gøre dette skal du blot gå til fanen WPML i dit WordPress-dashboard og gå til ‘Taxonomy Oversættelse’ i menuen. Vælg de taksonomier, du gerne vil oversætte – for eksempel kategorier.

taksonomisk oversættelsessideDette er den side du’Jeg kan se at oversætte dine kategorier. Klik blot på de blå plusknapper for at tilføje dine oversættelser.

Dette henter alle kategorier fra dit websted. Alt hvad du skal gøre er at klikke på den blå plus-knap under det relevante sprog for at oversætte hver enkelt.

eksempel på oversættelse af wpml-kategoriFor at oversætte en kategori skal du blot indtaste oversættelsen til højre og klikke på ‘Gemme’ Før du går videre til næste trin, skal du sørge for det’ve:

 • Oversatte alle dine kategorier, tags og andre taxonomier

11

Oversæt menuer, temaer og plugins

Don’glem alt det ekstra indhold på dit websted, der også skal oversættes. Hvordan finder dine brugere deres vej rundt på dit websted, hvis din menu er på et andet sprog?

Gå til afsnittet Udseende og menuer på dit WordPress-instrumentbord. Du skal se din menu vises i højre side med links til dine ekstra sprog.

menuer indstillinger side wordpressDette er siden Menuer med indstillinger. Hvis du vil oversætte, skal du klikke på de små sproglink på højre side af skærmen.

Klik på det sprog, du vil oversætte din menu til, og dette vil oprette en ny menu lige til det sprog.

Top Tip! Sørg for at indtaste de samme menuindstillinger på det nye sprog som dem, der vises på det primære sprog. F.eks. Har Hjemmeside, Kontakt os og Blog alle brug for franske ækvivalenter.

Så længe du allerede har oversat dine indlæg og sider, kan du blot tilføje disse til din nye navigationsmenu fra venstre side af skærmen.

Oversættelse af temaer, plugins og widgets

Mens nogle tekststykker – som kategorier og menuer – er lette for dig at redigere dig selv, er andet indhold faktisk indbygget på dit websted. Heldigvis er der stadig en måde at helt oversætte dit websted på. Kan du huske, at String Translation du installerede tidligere? Nå, nu vi’jeg vil bruge det godt!

Gå til WPML-sektionen på dit WordPress-dashboard, og gå derefter til ‘Temaer og plugins lokalisering’ side.

Du’Jeg ser, at en indstilling allerede er valgt som standard. Dette vil normalt være “Don’t bruge strengoversættelse til at oversætte temaet og plugins” indstilling. Hvis du gik til besværet med at sikre dig, at dit tema er 100% translaterbart, kan du markere feltet under, der siger: “Indlæs temaet automatisk’s .mo-fil ved hjælp af ‘load_theme_textdomain.”

Vi anbefaler dog, at du i stedet markerer den øverste mulighed: “Oversæt temaet og plugins ved hjælp af WPML’s String Oversættelse.” Dette giver dig mulighed for at oversætte dit tema, plugins, admin tekst og endda widget indhold!

indstillinger for oversættelse af wpml-strengMarker afkrydsningsfeltet, der muliggør strengoversættelse – det’er op til dig, hvis du vil have sikkerhedskopieringsfilerne eller ikke.

Marker blot boksen, klik på Gem, og du’Jeg vil være færdig med at oversætte dit nu flersprogede websted.

Før du går videre til næste trin, skal du sørge for det’ve:

 • Oversatte dine menuer
 • Aktiveret strengoversættelse i dine indstillinger
 • Oversat indhold som widgets, plugins og dit tema’s tekst

Sådan oprettes et flersproget websted på WordPress: Resume

Du’er klar til at gå!

Vi’har vist dig, hvordan du bygger dit helt eget flersprogede WordPress-websted fra bunden ved hjælp af WPML-plugin. Fra at vælge et domæne, helt igennem til de forskellige måder, du kan oversætte dit indhold på, vi’har dækket alt hvad du muligvis har brug for.

Lade’s har en oversigt over de trin du har’har taget for at komme hit:

 1. Få et domæne
 2. Tilmeld dig en værtudbyder
 3. Opsæt dit WordPress-websted
 4. Kontroller: Er dit websted WPML klar?
 5. Køb og download WPML-plugin
 6. Sikkerhedskopier dit WordPress-websted
 7. Installer WPML-plugin
 8. Konfigurer dit WPML-plugin
 9. Oversæt dit indhold
 10. Oversæt kategorier og tags
 11. Oversæt menuer, temaer og plugins

Nogle trin vil tage mere tid og kræfter end andre. Vi don’t forventer, at du gør alt dette på et møde! Kom i gang i dag, men don’t rush – denne guide vil være her for dig at vende tilbage til, når du bygger dit flersprogede websted.

Selvom WPML gør oversættelsen af ​​dit WordPress-sted så let som muligt, er dette stadig en ganske grundig og til tider teknisk proces. Vi er ikke i tvivl om, at du kan gøre det med vores praktiske guide, men hvis du gør det’tænker igen, at dette måske ikke er helt for dig, don’t bekymre dig.

Der er alternativer til at bruge WordPress og WPML til at oprette dit flersprogede websted.

Webstedsbyggere er en meget mere begyndervenlig mulighed, som også giver dig mulighed for at oversætte dit indhold uden al besværet. Vi’siger ikke de’er for alle, men hvis en webstedsbygger lyder som om det kan være for dig, kan vi pege dig i den rigtige retning. Start med de links, vi’er inkluderet nedenfor!

For dem af jer, der er parate til at komme i gang med trinnene i vores guide, kan vi også give Dem en hjælpende hånd. God hosting er vigtig for dit websted’s succes, så vi anbefaler stærkt, at du tilmelder dig Bluehost, som det’er den bedste WordPress-hostingudbyder.

Med de afskedige visdomsord’Jeg lader dig komme i gang med at opbygge dit helt eget flersprogede websted – kom tilbage og fortæl os, hvordan du kommer videre i kommentarerne!

Yderligere information

 • Find den perfekte webstedsbygger til dig i vores Sammenligningskort til webstedsbygger.
 • Vi’Vi har testet over 50 webbyggere indtil videre. Læs vores anmeldelse af 10 bedste webstedsbyggere for at finde din perfekte match.

FAQ

Oversætter WPML automatisk mit websted til mig?

Desværre kan WPML’t oversætte dit websted til dig. I stedet giver det dig værktøjer til at oversætte dit eget indhold. Du kan aktivere WPML’s automatisk maskinoversættelsesfunktion, der oversætter individuelle sider til dig – men du skal stadig godkende hvert afsnit på siden selv!

Hvorfor skal jeg bruge WPML i stedet for et andet plugin?

WordPress Multilingual Plugin (WPML) er det mest dybdegående og avancerede flersprogede plugin, hvorfor vi anbefaler det så meget. Det tilbyder en imponerende række funktioner, der gælder for små og store websteder, og har over 40 sprog, du kan vælge imellem. Vi’Vi har brugt det selv, og har følt fordelene ved første hånd!

Må jeg vide, hvordan jeg koder for at oversætte mit WordPress-sted?

Slet ikke! Du don’t har brug for kodningskendskab til at oprette et flersproget WordPress-websted – WPML kan bruges af enhver, ikke kun teknikere. Der er dog masser af trin, og nogle trin har brug for lidt mere teknisk selvtillid – så sørg for det’Vi har fået masser af tid, før vi kom til dette projekt!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map