Sådan oprettes et WordPress-e-handelswebsted

Så dig’er på udkig efter at oprette en online butik, og dig’kigger på WordPress for at få det til at ske. Det får vi – trods alt er 30% af websteder, der bor i dag, drevet af WordPress, og med god grund. Det’s en kraftfuld, skalerbar platform, og bedst af alt, det’er gratis!


Når det er sagt, skulle du ikke’t når automatisk til WordPress uden at overveje nogle alternative muligheder. WordPress er en fantastisk platform, men det er ikke’t for alle. hvis du’hvis du bare ønsker at sælge et par produkter som sidevink, for eksempel at bruge WordPress ville det være som at leje en bus i stedet for at tage en Uber; tidskrævende, dyre og temmelig unødvendige.

Hvis dette lyder som dig, så tjek vores side ved side-sammenligning af de bedste e-handelsplatforme og webstedsbyggere, hvis du’igen efter en helt nemmere løsning.

hvis du’re klæber med WordPress, så fantastisk – lad’s komme ned på, hvordan du rent faktisk går i gang med at opbygge et e-handelswebsted. Selv hvis du’har allerede installeret WordPress, hold os hos os i de første tre sektioner.

Her er de 9 trin til lancering af dit e-handelswebsted med WordPress:

1

Bedøm det perfekte domænenavn

Dit domænenavn er dybest set dit websted’s unikke adresse. Det’s den del efter ‘www.’ i din URL. Vores er ‘websitebuilderexpert.com’, for eksempel.

Du kan købe et domænenavn fra websteder som GoDaddy eller NameCheap. hvis du’du er heldig, dig’Jeg finder den, du ønsker, er gratis, og det sælges til den lave standardrate ($ 10 – $ 20 / år). hvis du’er du ikke så heldig, kan dit drømme-domænenavn ikke være tilgængeligt eller fås via videresalg til en meget højere sats – nogle gange flere hundrede eller endda tusinder af dollars. Dette er dog kun for det første år – selv de dyreste domænenavne fornyes med standardprisen ($ 10 – $ 20 / år) efter det.

Det’Det er generelt en god ide at holde dit domænenavn så tæt på dit brand name som muligt og at holde det kort og mindeværdigt.

Godt at vide: .com er ‘stærkeste’ og mest populære domæneudvidelse (slutter). Det’er et smart valg for onlinebutikker, da det giver dig åben for salg over hele verden. Vælg en landsspecifik udvidelse (f.eks. .os) og du risikerer at begrænse dit potentiale for udvidelse længere nede på linjen. Før du går videre til næste trin, skal du sørge for det’ve:

 • Tænkte på et mindeværdigt og relevant domænenavn til dit e-handelswebsted
 • Kontrolleret det’er tilgængelig
 • Købt det, og sæt en påmindelse om at fornye det næste år!

2

Tilmeld dig en hostingudbyder

Okay, så du’Vi har fået dit domænenavn i tasken – nu er det’det er tid til at finde en hosting-udbyder.

Hvert websted skal være vært. Det’svarer til at leje en plet internetland – bare sørg for at vælge en plaster med masser af plads til at vokse!

Når det kommer til at vælge den bedste hostingudbyder såvel som den type hosting, du faktisk har brug for, dig’Jeg skal tænke over den slags butik, du har’genopbygning.

En ting, vi imidlertid vil sige, er spring over delt hosting. Når du’hvis du deler en server med andre websteder, hvis en af ​​dem bliver hacket, forbliver dit websted også sårbart. Når du’re handler med mennesker’s kreditkortoplysninger, dette er simpelthen ikke’t værd risikoen.

Bluehost kom på toppen i vores forskning inden for WordPress-hosting. Sammenlignet med e-handel-bygherrer og platforme, kan WordPress være lidt vanskelig at håndtere og vedligeholde; du’Vi er nødt til at installere softwaren til at starte med og derefter holde sig opdateret og sikkerhed. Vi vurderer Bluehost, fordi det automatiserer meget af dette for dig, alt sammen med at tilbyde solid hosting i sig selv til en god pris. Det’er en win-win-udbyder, hvad WordPress angår.

hvis du’start lige med et par produkter, gå til den grundlæggende VPS-hostingplan. VPS-hosting bruger delte servere, men opdeles i flere separate virtuelle maskiner. Dette betyder, at du ikke gør det’t få den ‘først til mølle får først malet’ kæmper du med delt hosting, og alt er meget mere sikkert. Bluehost’s VPS-hostingplaner starter på kun $ 18.99 / måned.

Når din virksomhed vokser, og du begynder at sælge flere produkter, kan du gå op gennem Bluehost’s VPS-planer. Når du har ramt en alvorlig trafikhøj, skal du opgradere til en dedikeret hostingplan. Det betyder en hel server med ressourcer, bare for dit websted. Bluehost’s dedikerede hosting-planer starter ved $ 79,99 / måned.

Hvis du sælger downloadbare digitale produkter, du’Jeg har brug for et pokker med meget lagerplads, så du skal muligvis overveje en dedikeret hostingplan fra off.

Godt at vide: Med cloud hosting kan du fuldstændigt tilpasse din plan. Tilføj mere lagerplads, hvis du begynder at sælge digitale produkter, eller få mere båndbredde, hvis du har det’kører en forfremmelse og forventer en masse trafik. Det’er som en pay-as-you-go telefonkontrakt. Tjek vores roundup af de bedste cloud hosting-udbydere for mere info. Før du går videre til næste trin, skal du sørge for det’ve:

 • Tænkte på, hvilken slags webhosting du skal gå til
 • Læs vores guide til de bedste webhostingudbydere til WordPress
 • Tilmeldt en hosting plan

3

Installer WordPress

Der er to vigtigste måder at installere WordPress på:

 1. ‘One-klik’ installere via dit hosting-dashboard
 2. Manuelt downloader WordPress og uploader det derefter til din hosting-konto

‘One-klik’ WordPress installation

Som du måske forventer, er den første mulighed definitivt den nemmeste og den mulighed vi’d anbefaler. Når du’når du vælger en hostingudbyder, skal du kigge efter dem, der tilbyder fordelene ved ‘et klik’ installerer – se udbydere på vores liste over de bedste WordPress-værter for at se et udvalg af de bedste.

Når først du’Vi har tilmeldt dig en hostingudbyder, der tilbyder denne form for installation. Alt hvad du skal gøre er at gå ind på dit hosting-dashboard og trykke på en knap der siger ‘Installer WordPress’. Her’s vores guide til installation af WordPress med Bluehost, og dig’Jeg finder processen temmelig ens med de fleste hostingudbydere.

Top tip! Har du tjekket vores guide til de bedste e-handelswebbyggere? Hvad enten du’er en side-hustler eller på vej mod global dominans, vi’Vi har dækket den bedste platform til dine behov. Den bedste del? Alt’s inkluderet i et lille månedligt gebyr, så der’det er ikke nødvendigt at bekymre sig om at arrangere hosting eller downloade software.

Manuel WordPress-installation

Hvis din hostingudbyder ikke gør det’t tilbyder et klik med WordPress-installation, det’er et spørgsmål om at downloade WordPress til din computer og derefter uploade det til dit hosting-dashboard. Det’er let nok, det’er bare ikke som let. Se denne WordPress-guide til installation af softwaren selv.

Før du går videre til næste trin, skal du sørge for det’ve:

 • Installeret WordPress, enten manuelt eller gennem din hostingudbyder

4

Installer og konfigurer WooCommerce

WooCommerce er det mest populære plugin til tilføjelse af e-handelsfunktionalitet til dit websted. Det har en 4.6 / 5-vurdering fra over 3.000 brugere og har mere end 4 millioner aktive installationer. Det’er fair at sige det’er temmelig populær, og det’det er let at se hvorfor.

Til at begynde med, det’er gratis. Ligesom WordPress selv, er WooCommerce en open source platform bygget af et samfund. Mens du muligvis bliver nødt til at betale for nogle ‘udvidelser’ (f.eks. kundernes mulighed for at booke aftaler), kan du omdanne dit websted til en online butik uden at bruge en dollar. Det inkluderer:

 • Produktsider
 • Indkøbskurv og kasse
 • Sikre betalinger
 • Forsendelsesmuligheder og etiketudskrivning
 • Automatiske skatteberegninger
 • Integration med Google Analytics, Facebook, MailChimp osv.

Vi’er ret ivrig med WooCommerce, som du kan se. Men hvis du ikke gør det’t fan WooCommerce af en eller anden grund, se på vores roundup af de bedste WooCommerce alternativer.

For nu er vi dog’Det antager jeg’s hvad du’Jeg bruger og leder dig gennem processen med at installere og konfigurere den:

1. Installer og aktiver WooCommerce

Log ind på dit WordPress-dashboard, og gå til plugin-biblioteket ved at klikke på ‘Plugin’ i menuen til venstre:

Plugin-bibliotek

Søge efter ‘WooCommerce’ i søgefeltet, og klik derefter på det grå ‘Installer nu’ knap.

Søger efter WooCommerce i temakatalog

Efter nogle få øjeblikke bliver denne knap til en blå, der siger ‘Aktiver’. Klik på dette.

WooCommerce’den nyttige installationsguide åbnes derefter for at lede dig gennem resten af ​​installationsprocessen.

2. Tilføj forretningsoplysninger

Først dig’Jeg bliver nødt til at udfylde din virksomhed’ detaljer, som er temmelig selvforklarende:

Føjelse af forretningsoplysninger til WooCommerce

Sørg for at vælge den rigtige mulighed under ‘Jeg planlægger at sælge både fysiske og digitale produkter’.

Godt at vide: Digitale produkter er typisk alt det der’kan downloades – tænk på WordPress-temaer, onlinekurser, fotos i fotos osv. Et digitalt kamera ville på den anden side være et fysisk produkt.

3. Vælg betalingsmuligheder

Det næste trin er at vælge de betalingsmetoder, du har’Jeg accepterer gennem din butik.

Opsætning af WooCommerce-betalinger

Da Stripe og PayPal begge er populære muligheder, vi’d anbefaler, at du aktiverer begge. Du kan tilføje dine konti på et senere tidspunkt, hvis du ikke gør det’t har dem sat op endnu.

4. Bekræft forsendelsesmuligheder

Derefter du’Jeg bliver bedt om at vælge dine forsendelsespriser. WooCommerce genkender det område, du har’er i øjeblikket inde, og indstil dette som dit hoved ‘forsendelseszone’, med den anden mulighed dybest set ‘resten’:

Konfigurer forsendelsesmuligheder for woocommerce

Du kan enten indstille en fast pris for hver zone, angive forsendelse som gratis eller integrere med specifikke luftfartsselskaber (inklusive UPS) for at få ‘Direkte’ forsendelsespriser.

5. Vælg komplementære plugins / tema

Den næste fase er at beslutte, hvilken ‘anbefales’ plugins, der skal videresendes til din butik, og om du vil vælge WooCommerce’eget tema.

Vælg yderligere WooCommerce-plugins

Det’det er virkelig nemt at tilføje disse senere, så don’Jeg føler, at du er nødt til at forpligte dig til noget lige nu. Vi’Jeg dækker anbefalede plugins og temaer lidt senere i artiklen, så føl dig fri til ‘Fravælg’ disse for nu, medmindre du’er du sikker på, at du har brug for dem.

6. Aktiver Jetpack

I det sidste konfigurationstrin, du’Jeg bliver bedt om at aktivere Jetpack.

Aktivér Jetpack

Dette aktiverer betalingsopsætning og automatiserer skatter for dig senere ned på linjen. Hit ‘Fortsæt med Jetpack’…

…og det’s din grundlæggende konfiguration sorteret! Nu, det’det er tid til at tilføje dine produkter.

Før du går videre til næste trin, skal du sørge for det’ve:

 • Fundet WooCommerce i WordPress-temakatalog, installeret det og aktiveret det
 • Tilføjet dine vigtigste forretningsoplysninger
 • Valgte forsendelses- og betalingsmuligheder – husk, du kan ændre disse senere!

5

Vælg et tema

Dine ‘tema’ fungerer som det grundlæggende design for alt dit webindhold. Det smukke ved WordPress er, at dit websted helt kan tilpasses – ved at redigere eller tilføje HTML-koden på dit websted, kan du nemt ende med noget, der ikke ligner det originale design.

Når det er sagt, medmindre du’er en kodende pro og vil nyde muligheden for komplet tilpasning, giver det mening at vælge et tema, der ser så tæt på det ønskede færdige produkt som muligt.

Med andre ord skal du vælge et tema, du kan lide, og som vil fungere godt til dit e-handelswebsted – selvom det betyder at sprøjte ud på en premium-skabelon fra et tredjepartswebsted. Det’Jeg sparer besvær på lang sigt!

Populære tredjepartswebsteder til at købe temaer inkluderer ThemeForest (stort udvalg) og Elegante temaer (mindre, kurateret valg), men der’s masser af fantastiske steder derude.

Når først du’Vi har fået et anstændigt antal produkter klar til at gå, det’det er tid til at gå videre til de sjovere ting – vælge et tema!

Du kan finde et udvalg af gratis WordPress-temaer i temagrammet, som du kan få adgang til via dit dashboard:

 1. Log ind på dit WordPress-dashboard.
 2. Svæve over ‘Udseende’, klik derefter på ‘Temaer’. Dette fører dig videre til temadashboardet.
 3. Klik på knappen over de temaer, der siger ‘Tilføj ny’, Gennemse derefter temaer under ‘Udvalgte’, ‘Populær’ osv., eller brug søgefeltet til at søge efter specifikke brancher.
 4. Vis et par temaer for at finde det, du kan lide, og tryk derefter på ‘Installere’ under temaet for at downloade det.
 5. Efter et par minutter vises en knap under det tema, der siger ‘Aktiver’. Klik på dette, og alt er dit tema!

Sådan installeres et premiumtema på dit websted:

 1. Download .zip-filen til dit nye tema.
 2. Log ind på dit WordPress Dashboard.
 3. Svæve over ‘Udseende’, klik derefter på ‘Temaer’. Dette fører dig videre til temadashboardet.
 4. Klik på knappen over de temaer, der siger ‘Tilføj ny’. Dette fører dig til WordPress-temadashboard.
 5. Klik på den blå knap øverst, der siger ‘Upload tema’.
 6. Du’Jeg bliver derefter bedt om at vælge en .zip-fil fra din computer. Vælg din nye temafil.
 7. Du’Så ser du en succesmeddelelse med et link til at aktivere dit tema. Og det’s det, dig’er klar til at gå!

Top tip: WooCommerce har også sit eget tema – Storefront – som som dig’d forventer, fungerer problemfrit med WooCommerce og ser også temmelig slank ud.

Når det er sagt, fordi enhver teoretisk kan opbygge en skabelon og poppe den på internettet, den’Det er vigtigt, at du vurderer, hvor pålidelig man er, inden du går i gang. Vælg et dårligt lavet tema, så kan du forlade dig selv sårbar overfor hackere. Og don’t glemmer at ‘demo’ hver for at få en fornemmelse af, hvordan dit virkelige liv kan se ud.

Før du går videre til næste trin, skal du sørge for det’ve:

 • Gennemsøgte både gratis og premium temaer
 • Fandt et design, du kunne lide, og prøvede det ved hjælp af ‘demo’ fungere
 • Kontrollerede anmeldelser for at sikre det’er pålidelige
 • Installerede temaet (forskellige metoder til temaer i biblioteket og dem, der er købt fra et tredjepartswebsted – se trin ovenfor)

6

Tilføj produkter

Når først du’har installeret Jetpack – det sidste trin i din indledende WooCommerce-konfiguration – dig’Jeg ser en skærm, der inviterer dig til at tilføje dit første produkt.

Slutningen af ​​konfigurationen af ​​WooCommerce

hvis du’er ikke klar til at uploade endnu, det’det er fint. Når du vender tilbage til dit betjeningspanel, skal du bare gå til ‘Produkter’ derefter ned på venstre side ‘Tilføj ny’:

Tilføjelse af nyt produkt til WooCommerce

For hvert produkt, du uploader, du’Jeg har brug for følgende ting:

 1. Produktnavn – f.eks. Sød blege grå cementplante
 2. Pris – f.eks. $ 12,95
 3. Hovedproduktbillede – dette skal være et billede af hele produktet forfra
 4. Yderligere produktbilleder (valgfri, men anbefales) – inkluderer billeder fra så mange forskellige vinkler som muligt, og tilføj nærbilleder af finere detaljer
 5. Produktbeskrivelse (lang) – f.eks. ‘Injicer noget skandinavisk køligt ind i dit hjem med denne enkle cementplanter. Har et drænhul og leveres med en lille matchende skål, så din plante vandt’t bliver overvandet. Højde: 15 cm. Diameter: 8 cm.’
 6. Kort produktbeskrivelse – f.eks. ‘Enkel cementplanter med drænhul og matchende bakke.’
 7. Produktkategori (hvis du har mere end én) – f.eks. Plante potter

Tilføjelse af produkter med WooCommerce

Hvordan du tilføjer produkter til dit websted afhænger af den type produkt, du har’tilføjer igen. Der er seks hovedtyper:

 1. Enkel
 2. grupperet
 3. Ekstern / Affiliate
 4. Variabel
 5. downloades
 6. Virtual

WooCommerce har en fremragende, detaljeret guide, der forklarer, hvad hver produkttype betyder, og hvordan man går ud på at uploade hver type.

For nu, vi’Jeg holder os med vores plantepoteksempel. Dette er en enkelt produkt (den pågældende gryde gør det ikke’t har alternative størrelser eller farver – hvis det gjorde det, ville det være en variabelt produkt).

Tilføjelse af produkt på WooCommerce pt 2Tilføjelse af produkt på WooCommerce-eksempel

Her kan du se, hvordan vi’Vi har udfyldt denne skærm med alle de oplysninger, vi inkluderede ovenfor. Bemærk, hvordan vi’har føjet dette produkt til kategorien ‘Plante potter’ på højre side. Vi klikkede lige ‘+Tilføj ny kategori’ som er understreget til højre, navngivet vores nye kategori og valgt den og derefter ikke valgt ‘Ikke kategoriseret’. Hvis vi havde flere billeder af vores dejlige plantepotte, ville de gå i ‘Produktgalleri’ sektion under hovedbilledet.

Når først du’Vi har tilføjet denne nøgleinformation, dig’Jeg skal klikke igennem alle faner i midten for at tilføje alle de specifikke detaljer for dit produkt. Her’er en hurtig oversigt over hvad’er dækket af hver fane i produktdata-sektionen:

 1. Generel – dette er fanen vi’genindtages i øjeblikket og dækker pris og skat
 2. Beholdning – stedet for at tilføje SKU’er osv., Hvis du vil være i stand til at spore din beholdning
 3. Forsendelse – produktdimensioner og forsendelsesomkostninger
 4. Koblede produkter – opdater senere med supplerende produkter til opsalg
 5. Egenskaber – Hvis du f.eks. Har et variabelt produkt (et med forskellige størrelses- eller farveindstillinger), er dette stedet at tilføje de forskellige versioner

Når først du’er tilfreds med dit produkt, ramt det blå ‘Offentliggøre’ knap mod toppen på højre side.

Gå til for at se de produkter, du offentliggør ‘Alle produkter’ i menuen til højre, og de’Jeg ser sådan ud:

'Alle produkter' WooCommerce Før du går videre til næste trin, skal du sørge for det’ve:

 • Skrivet en titel, en lang beskrivelse og en kort beskrivelse for hvert produkt, du vil uploade
 • Taget produktbilleder
 • Uploadede produkter til dit WordPress-dashboard
 • Organiserede produkter efter kategori

7

Installer yderligere plugins

Ved siden af ​​WooCommerce er her fire plugins, som vi virkelig bedømmer for online butikker:

1. Yoast til SEO vejledning

At have den bedste onlinebutik i verden vandt’t betyder en ting, hvis ingen kan finde det! Enter, Yoast SEO – det praktiske plugin, der vil hjælpe dig med at klatre på placeringerne i søgemaskinerne, hvilket giver dig den bedst mulige chance for at sikre et sted på side et. SEO står for søgemaskineoptimering; det’handler om at foretage små ændringer på dit websted for at hjælpe søgemaskiner ‘Læs’ og ‘forstå’ dit indhold bedre og til ‘Prioriter’ det godt som et resultat.

2. Securi for sikkerhed

Når du’når det drejer sig om kortbetalinger på dit websted, er sikkerhedsindsatsen meget højere. Mens der er gratis sikkerhedsplugins tilgængelige (såsom Wordfence), tror vi, at dette er et område der’er værd at bruge lidt ekstra på. Securi-planer starter ved $ 199 / år, og du’Jeg skal installere det gratis plugin fra WordPress-biblioteket for at aktivere det.

3. Webstedsanmeldelser til anmeldelser

Det er konstant bevist, at socialt bevis er en af ​​de vigtigste faktorer for at få brugerne til at tage en ønsket handling – i dette tilfælde betyder det at købe dine produkter. Installation af webstedsanmeldelser giver kunderne mulighed for at skrive en anmeldelse på dit websted.

Tilføjelse af plugins til dit websted er superenkelt:

 1. Log ind på dit WordPress-dashboard.
 2. Gå til ‘plugins’, derefter ‘Tilføj ny’.
 3. Brug søgefeltet øverst til højre for at søge efter specifikke plugins eller den generelle funktion du’er på udkig efter.
 4. Når først du’har fundet en, du kan lide lyden af, se på dens anmeldelser og ratings for at kontrollere, at den virker pålidelig.
 5. Når først du’er tilfreds med dit valg, ramt ‘Installer nu’ knap.
 6. Når WordPress er færdig med at downloade plugin, du’Jeg får en afsluttende meddelelse og bliver bedt om at klikke på ‘Aktivér plugin’.
 7. Derefter skal du gå til indstillinger for at konfigurere dit plugin – hver enkelt har en anden proces til dette, men skal have instruktioner i pluginbeskrivelsen.

Før du går videre til næste trin, skal du sørge for det’ve:

 • Tænkte på eventuelle ekstraudstyr, du har brug for til dit websted
 • Fandt de rigtige plugins til at tilføje denne funktionalitet
 • Kontrollerede anmeldelser for at sikre, at de’være pålidelig, før du installerer

8

Tilføj indhold, der konverterer

Nu er det’det er tid til at justere kopien på dine nøglesider. Find disse nøglesider ved at gå til ‘sider’, derefter ‘Alle sider’.

Vi’Vi har skrevet en hel guide til at skrive til internettet, syltet med råd fra tekstforfattereksperter – sørg for at give det en læsning!

For nu er vi dog’Jeg indrømmer nogle specifikke typer indhold. Spik alle elementerne nedenfor, og dig’Jeg er godt på vej til at starte en vellykket e-handelsbutik:

1. Mikrokopi

‘mikroskopi’, undertiden benævnt ‘UX-kopi’, henviser til de små stykker navigeringskopi på dit websted, såvel som fejlmeddelelser og ‘opfordrer til handling’ (CTA’er).

Ord for ord, dette er den vigtigste kopi på dit websted. Det guider brugere gennem dit websted og beroliger / overtaler dem på nøglepunkter (f.eks. Når de gør det)’re ved at skille sig ud med deres penge).

Tag dig tid til at skrive dette med omhu. Tænk på din bruger’s tankegang på hvert trin af deres rejse gennem webstedet. For eksempel på hjemmesiden kan det være mere passende at have en knap, der fører til dit produkt siger ‘Find ud af mere information’, eller ‘Gå igennem’. Noget mere påtrængende som ‘Køb nu’, kan være meget off-off – på dette tidspunkt er din bruger interesseret i at finde ud af om dit brand, men sandsynligvis ikke klar til at købe.

2. Produktbeskrivelser

Disse skal være korte, men nyttige – og som navnet antyder, beskrivende. Tænk på alt hvad du har’d vil gerne vide, når du køber dette produkt til dig selv, især ting, der er’det fremgår af produktbillederne. Brug kuglepunkter til at adskille informationerne og holde formateringen og informationen konsistent på tværs af alle produkter.

3. Produktbilleder

Kvaliteten af ​​dine produktbilleder kan virkelig gøre eller ødelægge dit websted. Brug et kamera af god kvalitet og en enkel baggrund for at få de bedste resultater. En generel regel er, ‘jo flere produktbilleder, jo bedre’. Som med beskrivelserne skal du holde dine produktbilleder konsistente på et elegant look-site.

Top tip! Sørg for at komprimere dine billeder med et værktøj som TinyPNG eller Kraken. Dette reducerer filstørrelsen uden at gå på kompromis med billedkvaliteten, hvilket hjælper med at holde dit websted så hurtigt som muligt.

4. Privatlivspolitik

WordPress er en vigtig komponent på ethvert websted, som faktisk beder dig om at vælge en side med fortrolighedspolitik, før du offentliggør dit websted. Heldigvis der’er en praktisk skabelon, du kan følge.

Bare gå til ‘Indstillinger’, derefter ‘Privatliv’, klik derefter på ‘Se vores guide’. Det var engang det’s skrevet op, skal du blot vælge den rigtige side i rullemenuen nedenunder.

Før du går videre til næste trin, skal du sørge for det’ve:

 • Personaliserede indholdet på dit websted, herunder de vigtigste indkøbsvogne og butiksider
 • Omhyggeligt udformede overbevisende CTA’er og hjælpsom navigeringskopi
 • Skrevet og uploadet en side om privatlivspolitik

9

Gør dit websted offentligt

Når først du’er grundlæggende tilfreds med, hvordan dit websted fungerer (husk, at du altid kan ‘Eksempel’ sider for at se, hvordan de’d ser live), det’det er tid til at gøre det offentligt.

Dette er den lette del!

Gå til ‘Indstillinger’, derefter ‘Privatliv’. Når først du’Når du har uploadet din privatlivspolitik, skal du se muligheden for at slå dit websted ‘Offentlig’.

Før du går videre til næste trin, skal du sørge for det’ve:

 • Gjort dit websted offentligt, så folk kan begynde at handle!

Sådan opretter du et WordPress-e-handelswebsted: Oversigt

Og der har du det! De 9 trin til succesfuld lancering af et e-handelswebsted. Lade’s sammenfattes dem en sidste gang:

 1. Bedøm det perfekte domænenavn
 2. Tilmeld dig en hostingudbyder
 3. Installer WordPress
 4. Installer og konfigurer WooCommerce
 5. Tilføj produkter
 6. Vælg et tema
 7. Installer yderligere plugins
 8. Tilføj indhold, der konverterer
 9. Gør dit websted offentligt

Vi’Vi havde til formål at gøre denne guide så enkel som muligt, men virkeligheden er, at WordPress er bedst egnet til dem med en vis teknisk oplevelse. Hvis (som mange!) Ville du ikke’t sæt dig selv i det beslag, ikke at bekymre dig – e-handel webbyggere er designet til at være lette for nogen som helst at bruge, og priserne starter ved kun $ 15 / måned. Tjek vores e-handel-builder anmeldelser eller sammenligningstabel for at finde ud af mere.

Vi’d elsker at vide, hvordan du fandt at bygge en e-handelsbutik, enten med WordPress eller en webstedsbygger. Efterlad en kommentar nedenfor, eller mail os på .

For mere råd om opbygning af en e-handelsbutik med WordPress, se:

 • Vores komplette guide til prisfastsættelse af et produkt
 • Alle vores råd om design af dit websted
 • Nogle af vores top tip til WordPress begyndere
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map