Slik installerer du WordPress med Bluehost

Slik installerer du WordPress med Bluehostlurer på hvordan du installerer WordPress med Bluehost? Du’er på rett sted.


I denne guiden vi’Jeg leder deg gjennom prosessen trinn for trinn, med skjermbilder av når vi gjorde det.

Vi’Jeg svarer på noen av de store spørsmålene rundt WordPress og Bluehost og gir eksperttips underveis!

Hvis du’Vi har bestemt deg for å bruke WordPress.org, i stedet for å dra og slippe nettstedbyggere, deg’Jeg må ordne hosting.

Hosting refererer til hvor nettstedet ditt bor på internett – som et gatenavn og nummer for en ekte eiendom.

Vi anbefaler å arrangere ditt WordPress-nettsted med Bluehost.

Hvorfor?

Bluehost’planene vil gi hosting, båndbredde, lagring og mer. Men de kommer også med ett-klikk WordPress-oppsett. Det er veldig enkelt å lære hvordan du installerer WordPress med Bluehost. Den’er en av de enkleste måtene å få WordPress-nettstedet ditt i gang.

Plus, Bluehost er et stort, anerkjent hostingfirma med 24/7 support. Vi har flere nettsteder som er vert hos Bluehost, så vi har førstehåndserfaringer med å bruke live chat-funksjonen for å få hjelp. Våre erfaringer har vært veldig positive.

Bluehost er en anbefalt vert av WordPress og er for tiden vertskap for mer enn 850 000 WordPress nettsteder.

Så du’er i godt selskap!

Hvis du’redd for at WordPress er litt komplisert å bruke, er BlueHost en flott løsning. Den sømløse integrasjonen med WordPress.org gjør hosting av nettstedet ditt til et stykke kake. Det vil spare deg for tid, penger og mye stress!

Mot slutten av denne guiden, vil du vite hvordan du installerer WordPress med BlueHost. Følg våre fem trinn og du’Jeg kan koble Bluehost til WordPress på mindre enn fem minutter.

La’kommer i gang.

1

Video: Hvordan installere WordPress med Bluehost

Spill 2

Besøk Bluehost.com

Bluehost er den valgte hostingleverandøren på grunn av hvor smertefri WordPress-installasjonen er.

Registrer deg på en Bluehost-konto, og en gratis ett-klikk WordPress-installasjon er inkludert. Den’alt er tatt vare på i Bluehost-registreringen.

Her’Slik gjør du det: besøk Bluehost.com og treff ‘Kom i gang nå’.

beste webhotell for små bedrifter - bluehost

Bluehost har vanligvis spesielle introduksjonsavtaler, men husk at når tilbudsperioden er over, må du betale den normale prisen.

Hvis du allerede har en BlueHost-konto, kan du gå ned til trinn 5.

Husk at Bluehost har en ganske sterk støttefunksjon, så hvis du får problemer med å prøve å sette opp WordPress-nettstedet ditt, kan du ringe dem når som helst eller bruke Live Chat-funksjonen.

Der’er også en praktisk pengene-tilbake-garanti. Hvis du’er ikke fornøyd med Bluehost og avbryt innen 30 dager, du’Jeg får pengene dine tilbake. Der’er ingen økonomisk risiko for å lære hvordan du installerer WordPress med Bluehost.

3

Velg en vertsplan

Neste opp må du velge en Bluehost-plan.

Hvis du’Når du bare har startet, er grunnleggende plan mer enn OK. Choice Plus-planen er kraftigere. Det følger med:

  • Domenets personvern – du kan skjule domenenavnet ditt fra offentlig visning. Dette kan beskytte mot hacking av domener og minimere spam.
  • SiteBackup Pro – tar sikkerhetskopi av kontoen din’s filer, e-postmeldinger og database, slik at du kan bruke dem på nytt hvis noe går galt. Tenk på det som et sikkerhetsteppe.

Der’er også en Pro-plan som følger med sikkerhetssertifikater. Men hvis du bare vil installere WordPress med Bluehost, så er Basic-planen riktig for deg. Når nettstedet vokser, kan du bestemme selv når du skal oppgradere til en plan med mer funksjoner med merverdi.

4

Velg et domenenavn

Med en gang du’Har valgt en plan, må du oppgi domenenavnet ditt.

Her’s hvordan siden vil se ut på Bluehost:

BlueHost WordPress Installasjonsdomenenavnvalg

På rullegardinmenyen ved siden av navnefeltet kan du velge domenet ditt og om det ender i .com, .net, .org eller en annen variasjon. Tenk på hvilket alternativ som er mest relevant for nettstedet ditt, og hvem du forventer at de besøkende skal være.

Don’ikke bekymre deg hvis du’Har du allerede fått et domenenavn, kan du skrive det inn i boksen til høyre.

5

Opprett din Bluehost-konto

Det fjerde trinnet for å koble Bluehost til WordPress er å opprette din Bluehost-konto.

Fyll ut detaljene på Bluehost’s form…

BlueHost WordPress-installasjon Opprett konto

…og dobbeltsjekk pakkeinformasjonen din:

Informasjon om BlueHost WordPress installasjonspakke

Se opp for forhåndsmerkede tilleggsprogrammer. Hvis du ikke gjør det’Hvis du vil ha tilleggsutstyr, må du fjerne merket for boksene.

Bluehost-funksjonene som er lagt til er ganske solide. Å ha god søkemotoroptimalisering (SEO for kort) når du prøver å vokse et publikum kan være en massiv hjelp. Jo høyere nettstedet ditt vises i søkemotorer som Google, jo flere besøkende vil du tiltrekke deg

Om disse ekstrautstyrene er verdt det vil avhenge av dine personlige forhold.

  • Ønsker du å selge på WordPress-siden din?
  • Er dette første gang du bruker WordPress.org og Bluehost?
  • Hva slags publikum håper du å nå?

Å finne ut målene dine vil hjelpe deg å finne ut om Bluehost’tilleggstjenester er nødvendige.

Hvis du bare vil koble Bluehost til WordPress, foreslår vi at du holder det enkelt. Du kan alltid legge til flere funksjoner på et senere tidspunkt.

6

Lansering av WordPress-nettstedet ditt med BlueHost

Gratulerer, du’er nesten der. Nå du’har registrert meg hos Bluehost og har WordPress installert, det’det er på tide å benytte seg av det ett-klikk-oppsettet. Dette er det som gjør installasjon av WordPress med Bluehost så sømløs.

På dette stadiet, hvor du’Har nettopp installert WP, er nettstedet ditt ikke’t leve. Det vil bare vise en ‘Kommer snart’ side.

Du må fortsatt konfigurere og designe ditt WordPress-nettsted, før du lanserer det gjennom Bluehost.

I kontrollpanelet til venstre velger du ‘Mine nettsteder’.

BlueHost WordPress Installasjon Mine nettsteder

Herfra kan du logge deg på ditt eksisterende WordPress-nettsted, som vil være på domenet du ga Bluehost. Eller du kan velge ‘Lag nettsted’ og bygge et nytt nettsted ved hjelp av WordPress.

Hvis du ikke gjorde det’Hvis du vil velge et tema under Bluehost-konfigurasjonen, vil du ha valgt det. Don’t bekymre deg for at du kan endre det når som helst i tema-delen i WordPress-redigereren.

Fortsett å følge trinnene og skriv inn riktig informasjon for å starte nettstedet ditt.

Velg om du vil bygge en ‘Kontakt oss’ og om du vil ha en velkomstside for statisk eller rullende nyheter. Her’s den viktigste forskjellen:

  • Siste nyheter eller oppdateringer – nye innlegg vises på hjemmesiden din. Bra hvis du vil at nettstedet ditt skal favorisere nylige oppdateringer.
  • Statisk velkomstside – viser den samme siden hver gang. Bra hvis du har et mer permanent tilbud.

Du kan deretter velge om du vil koble til WordPress.com og WooCommerce (hvis du vil selge produkter på nettet).

Hvis du ikke gjør det’Hvis du har en WordPress.com-konto, kan du opprette en gratis på dette stadiet. Registrering med WordPress.com vil gi nettstedet ditt ekstra funksjonalitet.

Det anbefales å registrere deg med WordPress-plugin Jetpack. Det forbedrer sikkerheten og, veldig viktig, kutter tiden det tar å opprette nettstedet ditt ved å tilby markedsføring og designhjelp.

For å starte nettstedet ditt i verden, gå tilbake til WordPress-kontrollpanelet ditt og klikk Bluehost øverst til venstre hjørne.

Deretter kan du slå ‘Launch’ å dele det med verden.

7

Konklusjon: Hvordan installere WordPress med Bluehost

Hvis du’Når du ser etter å starte nettstedet ditt på WordPress.org, er Bluehost en super praktisk rute.

Med WordPress.org-nettsteder er hosting din ansvar. Bluehost er en flott hostingløsning og integrasjonen med ett klikk med WordPress (samt andre verktøy som Droopal) gjør at den skiller seg ut fra mengden.

Dette er virkelig hands-off WordPress installasjon. Du don’t må rote med kode eller gå seg vill i et kontrollpanel eller en markedsplass.

Å lære seg å installere WordPress med Bluehost er så enkelt som å følge trinnene vi’er beskrevet i denne guiden.

Der’s ingen skjulte fallgruver og ingen skjulte kostnader. Med trinnene våre kan du konfigurere WordPress på Bluehost, uansett teknisk nivå.

Hvis du blir sittende fast, Bluehost’s kundeservice er av topp kvalitet. Så hvis du treffer en veisperring på noen av trinnene våre, kan du kontakte Bluehost på LiveChat eller over telefon.

Premium-planene imøtekommer mer avanserte (eller ambisiøse) brukere, så hva du måtte ønske for nettstedet ditt kan Bluehost ordne deg ut.

Alt i alt er Bluehost en utmerket løsning for brukere som trenger hosting og vil drive et nettsted på WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me