Top 15 WordPress SEO tip

Spik din WordPress SEO med vores liste over nemme tip

Dit nye WordPress-sted har et dekorativt tilpasset tema, de første blogindlæg er klar, og det’det er tid til at slå public.


Men ikke så hurtigt! Har du tænkt på søgemaskineoptimering (SEO), som kunne gøre dit websted mere attraktivt for søgemaskiner som Google? Hvis ikke, skal du læse videre, og vi’Jeg leder dig gennem nogle grundlæggende tip, så du kommer i gang.

SEO er en kritisk del af ethvert websted, der ønsker at udvide sit besøgende. Når din SEO er på punkt, gør det det lettere for søgemaskiner at læse og forstå hvad’s på dit websted. Dette kan derefter forbedre dit websted’s placering på søgeresultatsider. Med solid SEO har du en bedre chance for at ende på den allervigtige første side af Google-resultater, hvor de fleste mennesker begynder (og slutter) deres websøgninger.

Denne proces er halv kunst, halv videnskab. der’er ingen enkelt magisk formel for at nå toppen af ​​søgerangeringer, men der er meget, du kan gøre for at forbedre dine chancer for at ramme Google’s første side. Nogle SEO involverer grundlæggende vedligeholdelse af websteder, mens andre strategier kræver opmærksomhed på ethvert aspekt af dit websted’s sider, titler og indlæg. Det lyder kompliceret, men SEO til WordPress er virkelig ikke’t alt så hårdt – så længe du’er villig til at lægge en lille indsats.

Godt at vide: Vi’vi har lagt vores tip i den rækkefølge, som vi synes er nemmest for webstedsejere at følge. De første poster er’t nødvendigvis det vigtigste for SEO, men de er fundamenterende. Når du først har fundet grundlaget, er det meget lettere at bygge oven på det. I denne artikel skal vi’Jeg antager dig’bruger igen den seneste stabile version af WordPress, som ved denne skrivning var WordPress 5.2.2.

15 enkle WordPress SEO-tip

 1. Vælg en hurtig webhost
 2. Tjek din websteds ydelse
 3. Sikre dit websted med SSL
 4. Sikre dit websted generelt
 5. Kontroller dit webstedshierarki
 6. Kontroller de generelle indstillinger
 7. Optimer sidetitel, tagline og permalinks
 8. Skriv en solid metabeskrivelse
 9. Opret et XML-sitemap
 10. Indlæg Brug underoverskrifter og metabeskrivelser
 11. Optimer indlæg til nøgleord
 12. Kun én H1 pr. Post
 13. Undgå duplikatindhold
 14. Forstå kategorier og tags
 15. Forbindelse: Internt og eksternt

1

Vælg en hurtig webhost

Naturligvis ønsker du, at folk skal besøge dit websted, have en god oplevelse og være i stand til let at få adgang til og dele dit indhold. Google gør det også. Og det vil belønne websteder, der markerer alle disse bokse med højere placeringer.

Din hjemmeside’s hastighed eller belastningstid er en afgørende faktor for at sikre, at du giver en god brugeroplevelse, så det’Det er vigtigt, at du vælger en hostingudbyder med høje hastigheder. Internetbrugerne gør ikke alt’t ligesom endda venter kun 400 millisekunder på, at et websted skal indlæses.

Hvad er webhosting?

Webhosting er en service, der giver adgang til dit websted på internettet. Uden hosting kan dit WordPress-websted ikke gå live på Internettet. Websteder gemmes på computere, der er kendt som servere, der drives af webhotelleverandører. Når en person ønsker at se dit websted, forbinder din webhostingudbyder dit websted til brugeren’s computer via en server.

Du’Jeg har også brug for en vært med næsten 100% oppetid. Uptime er den tid, en hosting-udbyder forbliver i gang, og derfor forbliver den tid, dit websted forbliver i gang. Hvis dit websted ofte er nede og kan’Hvis der ikke er adgang til det, straffer Google det.

Vi anbefaler at bruge en hostingudbyder som HostGator eller InMotion, da de tilbyder en fantastisk kombination af høje hastigheder og næsten perfekte oppetider. Bluehost er også en god mulighed for WordPress. Vi’har bedømt det som # 1 webhost for WordPress-websteder, og det’er endda blevet anbefalet af WordPress selv.

Mere information

 • For at finde ud af, hvilke webværter vi anbefaler til SEO, og hvorfor, se vores gennemgang af de bedste hostingudbydere til SEO.
 • For at få lavet af vores bedst bedømte hostingudbydere til WordPress-websteder, se på vores guide til de bedste WordPress-værter.
 • Læs vores anmeldelser af HostGator, InMotion og Bluehost for en detaljeret oversigt over hver vært.
 • Se vores guide til, hvordan man opretter et websted mobilvenligt for at give dine mobilbrugere den bedste oplevelse.

2

Tjek din websteds ydelse

En webhost er kun en del af et meget større puslespil til webstedspræstationer. Dit tema, brug af plugins og endda billedstørrelse kan også påvirke det. En af de nemmeste måder at kontrollere dit websteds ydeevne er at åbne din WordPress-konsol og gå til Værktøj > Site sundhed.

Denne side scorer dit websted’s ydelse og sikkerhed og foreslår forbedringer. I nogle tilfælde er du måske uenig i, hvad dette værktøj antyder, men kun ignorere dem, hvis du forstår, hvad konsekvenserne af hvert forslag er.

Brug derefter Google’s Pagespeed-indsigt til at teste dit websted’s forskellige sider. De fleste sider skal score omtrent det samme, hvis du’kører en blog uden nogen speciel kode på specifikke sider. Når analysen er afsluttet, skal du rulle ned til Muligheder sektion, og se derefter, om der er nogen forbedringer, du kan foretage.

3

Sikre dit websted med SSL

Der var en tid, hvor du’d ser kun et lille SSL-låseikon i din browser, når du banker eller handler online. I disse dage har de fleste websteder imidlertid SSL-certifikater. Dette er delvis på grund af en større opmærksomhed om online sikkerhed, men det’s også på grund af Google. Verdenen’s mest populære søgemaskine rangerer nu websteder, der bruger SSL-kryptering højere end ikke-SSL-websteder, og kan endda straffe sider, der ikke’t har det.

Brug af SSL kan virke fjollet, hvis dit websted offentliggør kageopskrifter eller giver tip til bilvedligeholdelse, men SSL gør alle mere sikre. Desuden gør du i disse dage’t er endda nødt til at betale for SSL, da Let’s Krypteringsmyndighed giver certifikater væk væk. De fleste webhosts har automatiserede værktøjer til at tilføje SSL til dit websted, inklusive gratis integration med Let’s Krypter.

wordpress seo tip lad os kryptereLet’s Encrypt er en service, der leveres af Internet Security Research Group (ISRG), der giver websteder gratis SSL-certifikater til at skabe et mere sikkert og respekterende webområde. 4

Sikre dit websted generelt

Tilføjelse af SSL er kun en del af et dybere fokus på webstedssikkerhed. Hvis dit websted bliver hacket, kan det påvirke dine søgerangeringer. Sikkerhed på websitet inkluderer grundlæggende ting, såsom at bruge en stærk adgangskode til login til WordPress. Du skal også aktivere fail2ban-plugin til WordPress, som normalt leveres med en frisk WordPress-installation. Denne plugin forhindrer brute force login forsøg. Aktivér også Akismet, et andet standardplugin, der forhindrer kommentarspam, som også kan have negativ indflydelse på søgerangeringer.

Derudover skal du holde WordPress og dine plugins opdaterede, slette WordPress-temaer dig’genbruger ikke og opdaterer regelmæssigt PHP på din server. Nogle kritiske opdateringer håndteres muligvis automatisk af din webhost, afhængigt af din hostingplan. For mere information om WordPress-sikkerhed, se tipene til WordPress.org.

5

Kontroller dit webstedshierarki

Hvordan dit websted er organiseret kan også gøre en stor forskel for SEO. Generelt vil du have en startside med en klart organiseret menu, et sæt kategorier (vi’Jeg kommer til det) for at navigere på stedet efter emne og derefter dine indlæg og statiske sider. Dette er den webstedsstruktur, som Yoast, et populært SEO-plugin til WordPress, anbefaler.

wordpress seo tip yoastYoast har både en gratis og premium version og giver masser af SEO hjælp fra søgeordsoptimering til interne linkmuligheder (mere om disse senere). 6

Kontroller de generelle indstillinger

Der er et par grundlæggende WordPress-indstillinger, som du har brug for at have organiseret. Gå til Indstillinger > Generel og vælg mellem at bruge www eller ej, på to steder: WordPress-adresse og Webstedsadresse. Dette skal allerede tages hånd om, men du kan ændre det her, hvis du har brug for det. Det vigtige er at vælge et format og holde sig til det, da Google behandler avocadotoast.com og www.avocadotoast.com som to forskellige steder.

Gå derefter til Indstillinger > Læsning og sørg for boksen under “Synlighed for søgemaskiner” er ikke kontrolleret. Denne indstilling er for folk, der ikke gør det’t vil have, at søgemaskiner skal indeksere deres websteder, dvs. ikke dig.

7

Optimer sidetitel, tagline og permalinks

Gå tilbage til Indstillinger > Generel. Her skal du sørge for, at dit webstittel er beskrivende, hvilket gør det klart, hvad dit websted er’s fokus er. Du skal også give dit websted en beskrivende tagline med nøgleord, som Google vil genkende. Søgemaskiner tager din titel og tagline i betragtning, når de rangeres, da de hjælper med at beskrive, hvad dit websted handler om.

Gå derefter til Indstillinger > permalinks og vælg Postnavn Radio knap. Dette opretter URL’er baseret på dit blogindlæg og sidetitler. Som standard bruger WordPress en numerisk URL-struktur, som ikke gør det’t hjælpe SEO så meget som beskrivende URL’er gør.

8

Skriv en solid metabeskrivelse

Hver gang søgeresultater kommer op på et websted, kan du typisk se et uddrag af tekst under webstitets titel. Google kan oprette dette uddrag automatisk, men det’er bedre, hvis du opretter dine egne. For at styre dette, det’er bedst at installere en SEO WordPress-plugin. De to øverste valg lige nu er Yoast og Alt-i-én SEO-pakke. Begge er populære, og begge har en gratis version. I denne artikel skal vi’bruger Yoast til vores eksempler.

wordpress seo tip metabeskrivelserDisneys metabeskrivelse (biten under den blå titel) giver et kort overblik over, hvad webstedet handler om, og hvilke oplysninger du kan forvente at finde.

Når du har installeret Yoast-pluginet (plugins > Tilføj ny > Søg efter Yoast > Installere), skal du klikke på den nye navigationsindstilling til venstre SEO > Søg udseende > Indholdstyper. Rul lidt ned, og du’Jeg ser en boks for at indsætte en metabeskrivelse. Sørg for, at din metabeskrivelse matcher dit websted’s fokus, og at det’er skrevet med en aktiv stemme, der opfordrer folk til at klikke på dit link.

Her er et par gode eksempler på metabeskrivelser hentet fra Google:

Twitter

Se, hvad’sker i verden lige nu. Bliv medlem af Twitter i dag. Opret bruger Log ind.

Netflix

Se Netflix-film & Tv-shows online eller stream direkte til dit smart TV, spilkonsol, pc, Mac, mobil, tablet og mere.

KFC

Klik her for Finger Lickin’ God menu, find en restaurant eller bestil til levering i nærheden af ​​dig. Kyllingen, hele kyllingen og intet andet end kyllingen.

Alle disse metabeskrivelser angiver meget tydeligt, hvad webstedet handler om.

9

Opret et XML-sitemap

XML-sitemaps er kort til Google skrevet på eXtensible Markup Language (XML). Dette er tekstlister over hele dit websted’s sider, indlæg, tags, kategorier og anden information. Formatet gør det nemt for Google at finde alle de vigtige sider på dit websted.

hvis du’har allerede installeret Yoast, skal XML-sitekortet’er blevet oprettet automatisk. Du kan kontrollere dette ved at gå til SEO > Generel og sørg for, at knappen til XML-sitemaps er indstillet til .

Hvis du ikke gør det’t vil bruge Yoast, prøv derefter det klassiske plugin Google XML Sitemaps.

10

Brug underoverskrifter og metabeskrivelser i indlæg

Nu vi’Vi har lagt SEO-fundamentet til vores websted, det’det er tid til at tænke over vores daglige arbejde med stillinger. Når du’når du organiserer et indlæg, vil du sikre dig, at du bruger underoverskrifter som H1, H2, H3 eller H4. Brug af disse giver bedre struktur til dit arbejde for menneskelige læsere og gør emnet mere forståeligt for søgemaskiner, der gennemsøger dit websted.

I netop denne artikel, f.eks’bruger du H2 som overskriftstørrelse for hver af vores 15 tip, mens introduktionen øverst har en H1. Alle disse overskrifter gør det lettere at navigere i vores arbejde og giver læserne mulighed for at hoppe til de sektioner, de har’er mest interesseret i. Det signaliserer også til Google, hvad dette arbejde handler om, og hvad slags indhold det indeholder.

Du’Jeg vil også have en engagerende titel for hvert indlæg der’s relateret til emnet.

Endelig skal du også skrive en metabeskrivelse for hvert indlæg. For at gøre dette skal du klikke på Yoast-symbolet i grænsefladen til redigering af indlæg og derefter klikke i højre sidepanel Eksempel på uddrag. Udfyld derefter boksen med titlen Meta beskrivelse.

Nyttige råd

 • For mere detaljeret information om, hvordan du strukturerer og skriver dit websted’s indhold (inklusive tip fra virkelige eksperter), se vores guide til skrivning til Internettet.

11

Optimer indlæg til nøgleord

Nøgleord er SEO-møtrikker og -bolter. Dette er de ord, der relaterer direkte til indholdet på dit websted, webstedsside eller indlæg. hvis du’hvis du f.eks. skriver om fodbold, kan dine søgeord muligvis være “fodbold,” “fodbold,” og “Verdens mesterskab.” Nøgleord bruges i titlen på dine blogindlæg og statiske sider og vises typisk i kroppen på dine indlæg med regelmæssig frekvens. Det’Det er også god praksis at bruge nøgleord som ankertekst til links i dit indlæg.

Brug af nøgleord er bestemt mere en kunst end en videnskab, fordi det let kan overdrives. Når det er, kan din side blive straffet for ‘søgeord fyldning’, eller bare synes latterligt. Don’glemme – du vil optimere til Google, men i sidste ende dig’skriver igen for mennesker, ikke robotter.

Du skal også forblive i din bane. Don’t gå efter jagt på søgeord efter termer, der ikke har noget forhold til dit webstedsfokus. hvis du’re sælger livsforsikring, for eksempel don’t prøv at hente populariteten af ​​søgeudtryk for Ariana Grande eller Spider-Man, medmindre det på en eller anden måde giver mening for dit websted’s mål og emner. Det gør det ikke’t mener du kan’t blive kreativ eller gå af på en tangent nu og da, men prøv at holde dig så meget som muligt om emnet.

12

Inkluder kun en H1 pr. Indlæg

Indlægs- eller sidetitlen er det eneste sted, der skal have en H1-overskrift – den største type overskrift, du kan oprette. Alt efter dette skulle bruge H2, H3 og H4, som tidligere omtalt. En H1-overskrift er et signal til Google om fokus for en given side eller indlæg.

WordPress gør det nemt, da kun posttitlen er indstillet som en H1 som standard. Hvad’s mere med standardredigeringsværktøjer kan du ikke oprette en H1 inden for postens krop. Du kan dog redigere dine indlæg som HTML og begynde at indsætte < h1 >< / h1 > tags overalt. Det er en dårlig idé. Don’t gør det.

13

Undgå duplikatindhold

Et andet stort varemærke for forvirring er, hvis du dækker nøjagtigt det samme emne eller nøgleord på flere indlæg eller sider. der’er en almindelig misforståelse om, at målretning mod det samme emne på flere sider vil forbedre din placering i søgeresultaterne for det emne. Det gør det ikke’t. Det har faktisk den modsatte virkning.

Kendt som nøgleordet kannibalisering, dig’re konkurrerer i det væsentlige med dig selv om et givet emne og formindsker kvaliteten og autoriteten på dit websted. Dette resulterer ofte i, at dit websted bliver skubbet længere ned på placeringerne.

En bedre strategi er at vælge et enkelt indlæg og derefter opdatere dette indlæg efter behov. For eksempel, hvis du har et opkald kaldet “De bedste kageopskrifter nogensinde,” behandle det som en “stedsegrønne” post – hvilket betyder, at emnet aldrig rigtig er forældet. Stedsegrønt indhold kan opdateres og omskrives. Denne tilgang er meget bedre end at oprette nye indlæg, der omhaster det samme emne.

14

Gå til greb med kategorier og tags

WordPress understøtter kategorier og tags, som også kan hjælpe Google med at analysere og forstå dit indhold. At finde ud af, hvad forskellen er, kan dog være lidt forvirrende – dybest set, du vil bruge kategorier til dit websted’s vigtigste emner, med tags brugt til mere detaljeret.

En blog, der for eksempel gennemgår bøger, kan muligvis bruge kategorier som Sci-Fi, litteratur, oversættelser og ung voksen. Mærkaterne vil derefter omfatte titler på bøger, navn på forfattere, forlag og andre data, der er specifikke for dette indlæg.

15

Tilføj links – både interne og eksterne

Der er to typer links på et websted: eksterne links, der fører til andre websteder, og interne links, der fører til indhold på dit websted. Begge kan være nyttige for SEO. I disse dage ser SEO-eksperter ud til at foretrække interne links og foreslår at begrænse mængden af ​​eksterne links ved at bruge nofollow-tags. Et nofollow-tag beder Google om ikke at regne et bestemt link som en positiv afstemning mod et tredjepartswebsted’s omdømme.

Sørg for at linke til interne og eksterne sider, når det giver mening, og sørg for, at teksten, du bruger til linkene, på en eller anden måde er beskrivende. Følg dette grundlæggende råd, og du skal være helt fin.

WordPress SEO tip: Resume

Der har vi det: 15 WordPress SEO tip for at få Google til at bemærke dit websted og (forhåbentlig) rangere det højere. Med korrekt brug af nøgleord, linking, kategorier, tags, metabeskrivelser, plugins som Yoast og korrekt websitevedligeholdelse, skal du være på vej til en bedre placering på Google og andre søgemaskiner.

Vi’Vi har kun ridset overfladen på SEO med disse grundlæggende. Over tid kan du lære om mere nuancerede måder at forbedre SEO samt forbedre din evne til at skrive effektive metabeskrivelser, taglines og titler.

For at sammenfatte er vores 15 WordPress SEO tip til at komme i gang:

 1. Vælg en hurtig webhost
 2. Tjek din websteds ydelse
 3. Sikre dit websted med SSL
 4. Sikre dit websted generelt
 5. Kontroller dit webstedshierarki
 6. Kontroller de generelle indstillinger
 7. Optimer sidetitel, tagline og permalinks
 8. Skriv en solid metabeskrivelse
 9. Opret et XML-sitemap
 10. Indlæg bruger underoverskrifter og metabeskrivelser
 11. Optimer indlæg til nøgleord
 12. Kun én H1 pr. Post
 13. Undgå duplikatindhold
 14. Forstå kategorier og tags
 15. Forbindelse: Internt og eksternt

Følg tipene ovenfor, og du’Jeg er på vej til en effektiv SEO-strategi på kort tid.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map