Πώς να κερδίσετε χρήματα στο WordPress

Contents

Αποκαλύφθηκαν οι 7 καλύτερες μέθοδοι για να κερδίσετε χρήματα στο WordPress

πώς να κερδίσετε χρήματα στο wordpress


Το WordPress είναι μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα που’είναι δωρεάν για χρήση από όλους. Το’Είναι ιδανικό για τη δημιουργία μοναδικών ιστότοπων και το απολαμβάνουν εκατομμύρια – αλλά μπορείτε να κάνετε περισσότερα από απλώς να απολαύσετε τη χρήση του WordPress. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε χρήματα από αυτό.

Εμείς’θα αποκαλύψετε τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα από τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Υφηγητής’μην ανησυχείς – δεν το κάνεις’Πρέπει να είμαι κωδικοποιητής, προγραμματιστής ή ακόμα και ένας ιδιώτης WordPress για να πάρετε κάτι πίσω. Αλλά πρέπει να παίξετε στις δυνάμεις σας. Αναζητήστε στρατηγικές που βασίζονται στις δεξιότητες που έχετε ήδη ή τις δεξιότητές σας’είμαι πρόθυμος να μεγαλώσω.

Με Το 34% του Διαδικτύου χρησιμοποιεί WordPress, ο ανταγωνισμός είναι έντονος και πρέπει να ξεχωρίζετε από το πλήθος!

Σε αυτόν τον οδηγό, εμείς’Θα περιγράψω τους καλύτερους τρόπους δημιουργίας εσόδων από το WordPress και εξηγήστε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε.

Ο χρόνος και τα χρήματα δεν περιμένουν κανέναν, έτσι αφήνω’βυθιστείτε.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Διαβάζετε αυτό πριν δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress; Μόλις εσύ’τελειώσατε, επιστρέψτε και διαβάστε τον εύχρηστο οδηγό μας Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο WordPress.
 • Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας στο WordPress είναι ο καλύτερος δυνατός – ρίξτε μια ματιά στο δικό μας 15 συμβουλές WordPress και δείτε πόσα μπορείτε να κάνετε check out!

1

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Κατάλληλο για: Όλους τους αρχάριους

Εμείς’Θα ξεκινήσω με την πιο προφανή στρατηγική: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ. Χρησιμοποιώντας ένα πρόσθετο, μπορείτε να μετατρέψετε τον ιστότοπό σας WordPress σε δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε την καταχώριση προϊόντων, την εκτέλεση πωλήσεων και την αποδοχή πληρωμών.

Το πρόσθετο που προτείνουμε είναι WooCommerce. Πρόκειται για ένα ισχυρό (και δωρεάν) πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου που ενσωματώνεται απρόσκοπτα στο WordPress και σας παρέχει απόλυτο δημιουργικό έλεγχο στο κατάστημά σας. Μπορείς πωλήστε οτιδήποτε, από φυσικά και ψηφιακά προϊόντα έως ραντεβού και υπηρεσίες.

πώς να κερδίσετε χρήματα στο wordpress woocommerceΤο WooCommerce είναι η πιο δημοφιλής, πιο προσαρμόσιμη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Είτε εσείς πλέκει κάλτσες, πουλάτε vintage πανκ εμπορικά προϊόντα ή διδάσκετε γιόγκα, το WooCommerce θα σας επιτρέψει να προωθήσετε την επιχείρησή σας και να συνδεθείτε με πελάτες. Και, φυσικά, είναι’Θα σε αφήσω λάβετε πληρωμές μέσω του καταστήματός σας WordPress.

Το’Είναι εύκολο να δημιουργήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με το WordPress, αλλά’δεν είναι δουλειά μίας ημέρας. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να βρείτε τη φιλοξενία, να εγκαταστήσετε το WordPress και να εφαρμόσετε τα βασικά στοιχεία του ιστότοπού σας. Στη συνέχεια, πρέπει να εγκαταστήσετε ένα πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου (όπως το WooCommerce).

Μόλις εσύ’έχετε εγκαταστήσει και ενεργοποιήσει την προσθήκη ηλεκτρονικού εμπορίου, στη συνέχεια μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Προσθέστε προϊόντα, σχεδιάστε τη βιτρίνα σας, ρυθμίστε την αποστολή, συνδέστε ασφαλείς επιλογές πληρωμής… παίρνεις την ιδέα.

Το WooCommerce είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στον ιστό, που σημαίνει’να συμμετάσχετε στην τάξη μερικών αρκετά επιτυχημένων καταστημάτων. Ένα μόνο παράδειγμα είναι το Tiny Tags, ένα κατάστημα κοσμημάτων που παρέχει κομμάτια κατά παραγγελία για μητέρες.

Το WooCommerce λειτούργησε καλά για αυτήν την επιχείρηση, επειδή βασίζεται σε ευέλικτες, προσαρμοσμένες παραγγελίες.

woocommerce παράδειγμα μικροσκοπικές ετικέτεςΟι μικροσκοπικές ετικέτες ξεκίνησαν ως μια μικρή επιχείρηση, αλλά γρήγορα αναπτύχθηκαν στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το WooCommerce.

Όπως μπορείτε να μαντέψετε, αυτό δεν είναι’τ α “γίνετε πλούσιοι γρήγορα” στρατηγική. Εσείς’ξεκινάτε τη δική σας επιχείρηση και αυτό απαιτεί χρόνο, πάθος και συνήθως λίγη επένδυση από εσάς για να ξεκινήσετε.

Με λίγα λόγια:

 • Τι είναι αυτό? Χρησιμοποιώντας μια προσθήκη ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress για να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα και να πουλήσετε προϊόντα, υπηρεσίες ή ραντεβού.
 • Ποιος μπορεί να το κάνει? Ο καθενας! Αν και εσύ’Θα πρέπει να είμαι ευτυχισμένος να δημιουργείτε και να εκτελείτε μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου, να στέλνετε παραγγελίες, να προωθείτε τα προϊόντα σας, να διαχειρίζεστε το απόθεμά σας κλπ.
 • Πως να ξεκινήσεις: Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να εγκαταστήσετε την προσθήκη WooCommerce για να χτίσετε το κατάστημά σας και, στη συνέχεια, να σκεφτείτε ποια αγαθά ή υπηρεσίες θα μπορούσατε να προσφέρετε. Το’είναι καλύτερο να βρείτε μια θέση και να κάνετε κάποια έρευνα αγοράς πριν ξεκινήσετε το έργο σας.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Έχετε μια καλή επιχειρηματική ιδέα; Διαβάστε τον οδηγό μας Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress για να ξεκινήσετε.
 • Το WooCommerce δεν είναι για εσάς; Κανένα biggie – δείτε τη λίστα με το 5 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις WooCommerce αντι αυτου.
 • Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία οποιασδήποτε επιτυχημένης ιστοσελίδας WordPress είναι η εύρεση φιλοξενίας – δείτε το δικό μας Διάγραμμα σύγκρισης Web Hosting για τους καλύτερους παρόχους του 2019.

2

Διαφήμιση

Κατάλληλο για: Όλους τους αρχάριους

Ο πιο απλός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα από οποιοδήποτε είδος ιστότοπου WordPress είναι με την εμφάνιση διαφημίσεων στον ιστότοπό σας.

Αυτό είναι εξαιρετικά εύκολο – μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό σας στο WordPress όσο θέλετε, ενώ οι διαφημίσεις σας κάθονται εκεί και σας κάνουν να κερδίσετε λίγα χρήματα στο πλάι. Χρειάζεται πολύ λίγη προσπάθεια από την πλευρά σας!

Παράδειγμα τοποθέτησης διαφημίσεων wikihowΕδώ’είναι ένα παράδειγμα τοποθέτησης διαφημίσεων στον ιστότοπο WikiHow. Κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ σε μία από αυτές τις διαφημίσεις, ο ιστότοπος θα κερδίζει χρήματα.

Εσείς’Θα βρω τις περισσότερες διαφημίσεις λειτουργούν σε ένα πληρωμή ανά κλικ (ή ΔΕΗ), που σημαίνει ότι πληρώνεστε κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ σε μία από τις διαφημίσεις σας. Το μόνο εμπόδιο είναι, κερδίσατε’λάβετε πολλά μετρητά ανά κλικ – εσείς’Συνήθως θα λάβετε λιγότερο από $ 1 για κάθε ένα.

Ακόμα, αυτό’είναι καλύτερα από το τίποτα και ορισμένοι διαφημιστές πληρώνουν περισσότερα από άλλα. Λοιπόν, πώς μπορείτε να ξεκινήσετε με αυτό το μικρό πρόγραμμα δημιουργίας χρημάτων?

Ο ευκολότερος τρόπος είναι να το χρησιμοποιήσετε Google AdSense, που τοποθετεί σχετικές διαφημίσεις στον ιστότοπό σας για εσάς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντιγράψετε κάποιον κώδικα στον ιστότοπό σας όπου θέλετε να εμφανίζονται οι διαφημίσεις. Ναι, είναι πραγματικά τόσο εύκολο!

Το Google AdSense είναι μια εξαιρετική επιλογή για νέους αρχάριους WordPress που εξακολουθούν να χτίζουν τις δεξιότητές τους, να αυξάνουν το κοινό τους ή να βρίσκουν τα πόδια τους.

πώς να κερδίσετε χρήματα στο wordpress google adsenseΤο Google AdSense είναι ένας εύκολος τρόπος τοποθέτησης σχετικών διαφημίσεων στον ιστότοπό σας στο WordPress, χωρίς απαραίτητες ικανότητες αίματος, ιδρώτα ή τεχνολογίας. Κορυφαία συμβουλή! Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να τοποθετήσετε όσο το δυνατόν περισσότερες διαφημίσεις στον ιστότοπό σας, προκειμένου να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας. Υφηγητής’να το κάνω αυτό. Ένας ακατάστατος, ακατάστατος, γεμάτος διαφημίσεις ιστότοπος είναι η μεγαλύτερη απενεργοποίηση για τους επισκέπτες – αντ ‘αυτού, να είστε προσεκτικοί, προσεκτικοί και ελάχιστοι με τις τοποθετήσεις διαφημίσεων.

Ακριβώς ψηλά – οι διαφημίσεις εμφανίζονται’Θα είναι μια τεράστια πηγή εισοδήματος, οπότε να είστε ρεαλιστές με τις προσδοκίες σας.

Με λίγα λόγια:

 • Τι είναι αυτό? Εμφάνιση διαφημίσεων στον ιστότοπό σας στο WordPress. Όταν οι χρήστες κάνουν κλικ σε αυτές τις διαφημίσεις, παίρνετε ένα μικρό χρηματικό ποσό.
 • Ποιος μπορεί να το κάνει? Ο καθενας! Απλώς πρέπει να εγγραφείτε στο Google AdSense και να προσθέσετε κάποιον κώδικα στον ιστότοπό σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους διαφημιζόμενους εάν δεν το κάνετε’Δεν έχει σημασία κάποια επιπλέον δουλειά.
 • Πως να ξεκινήσεις: Αποφασίστε πόσες διαφημίσεις θέλετε στον ιστότοπό σας. Εγγραφείτε στο Google AdSense και αντιγράψτε κάποιον κώδικα στον ιστότοπό σας για να αρχίσετε να προβάλλετε διαφημίσεις.

3

Μάρκετινγκ θυγατρικών

Κατάλληλο για: Bloggers

Ένας από τους κύριους λόγους που οι άνθρωποι αγαπούν το WordPress είναι επειδή’είναι τέλειο για blogging. Αν εσύ’έχεις πάθος να γράφεις, εσύ’Θα χαρώ να ακούσω ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κερδίσετε χρήματα μέσω του ιστολογίου σας.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους δημιουργίας εσόδων από το ιστολόγιο WordPress είναι με μάρκετινγκ συνεργατών.

Τι είναι αυτό? Λοιπόν, αυτό’πού πού οι εταιρείες σας πληρώνουν για την παροχή νέων πελατών. Αφήνω’λέτε ότι κάνετε ιστολόγιο για τη μόδα και την ομορφιά και συνδέετε με ένα προϊόν που χρησιμοποιείτε πολύ. Με το μάρκετινγκ συνεργατών, εσείς’Θα πληρώνομαι κάθε φορά που ένας από τους αναγνώστες σας αγοράζει ένα από αυτά τα προϊόντα!

Μπορείτε είτε να πληρωθείτε κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ σε έναν από τους συνδέσμους σας (αυτό ονομάζεται κόστος ανά κλικ, ή CPC), ή κάθε φορά που κάποιος χρησιμοποιεί τον σύνδεσμό σας για να αγοράσει ή να εγγραφεί στην εταιρεία σας’εκ νέου προώθηση (γνωστή ως κόστος ανά απόκτηση, ή CPA).

Συνήθως, το κόστος ανά απόκτηση κερδίζει περισσότερα χρήματα, γιατί η εταιρεία έχει καλύτερο αποτέλεσμα! Το’Είναι επίσης λίγο πιο ηθικό, γιατί κερδίζετε χρήματα μόνο εάν ο αναγνώστης σας είναι ευτυχισμένος, κάτι που είναι ωραίο.

Αλλά πώς γνωρίζει η εταιρεία πόσα άτομα έχουν εγγραφεί από το ιστολόγιό μου; Οτι’πού πού μοναδικοί σύνδεσμοι συνεργατών Ελάτε. Χρειάζεστε συνδέσμους συνεργατών έτσι ώστε η εταιρεία να μπορεί να παρακολουθεί ποιοι πελάτες προέρχονται από τον ιστότοπό σας.

Οι σύνδεσμοι θυγατρικών μοιάζουν με έναν κανονικό σύνδεσμο Ιστού, αλλά με μια φαινομενικά τυχαία επιλογή αριθμών και γραμμάτων που είναι τοποθετημένα στο τέλος. Αυτός ο ειδικός κωδικός επιτρέπει στην εταιρεία να δει ακριβώς πόσες επιχειρήσεις έχει’περνάτε από τους μοναδικούς σας συνδέσμους, ώστε να μπορείτε να πληρώνεστε με ακρίβεια.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό απευθείας με την εταιρεία σας’Θα προωθήσω, και αυτοί’Θα σας παρέχουμε αυτούς τους συνδέσμους. Είτε επικοινωνήστε απευθείας με την εταιρεία είτε αναζητήστε στον ιστότοπό τους για να δείτε εάν έχουν κάποιο πρόγραμμα συνεργατών. Για παράδειγμα, στο Amazon’στον ιστότοπο, εσείς’Θα βρουν το δικό τους κάτω από το “Κερδίστε χρήματα μαζί μας” μενού.

πώς να κερδίσετε χρήματα στο wordpress amazonΣχέδιο μάρκετινγκ θυγατρικών amazonΗ Amazon διαθέτει ένα πρόγραμμα θυγατρικών όπου επιλέγετε ποια προϊόντα θέλετε να προωθήσετε και κερδίζετε χρήματα όταν αγοράζουν οι αναγνώστες σας.

Αυτή η επιλογή είναι καλύτερη για όσους από εσάς έχετε ήδη δημιουργήσει ένα ιστολόγιο. Υφηγητής’Προσπαθήστε να ξεκινήσετε την καμπάνια μάρκετινγκ συνεργατών σας και να δημιουργήσετε ταυτόχρονα ένα blog από το μηδέν. Χρειάζεστε μια θέση και ένα κοινό για το μάρκετινγκ θυγατρικών για να είναι επιτυχής.

Εάν έχετε ήδη ένα blog, τώρα’είναι η ώρα να σκεφτείτε ποια προϊόντα ή εταιρείες θα μπορούσατε να προωθήσετε. Ό, τι κι αν επιλέξετε, πρέπει να είναι σχετικό και ευεργετικό για τους αναγνώστες σας. Εάν γράφετε για ζώα, για παράδειγμα, μην κάνετε’αρχίστε να προωθείτε τον Calvin Klein μόνο και μόνο επειδή λαμβάνετε μια καλή πληρωμή.

Οι αναγνώστες σας κέρδισαν’αντέχω με αυτό!

Το’είναι επίσης σημαντικό για να είμαι ειλικρινής με τους αναγνώστες σας. Αφήστε τους να γνωρίζουν πώς εσείς’κερδίζεις χρήματα και να είσαι σαφής ότι κέρδισε’να τους κοστίσει επιπλέον, ή να επηρεάσει την ειλικρίνεια των κριτικών σας. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε συνδέσμους συνεργατών εδώ στο Website Builder Expert και μπορείτε να το διαβάσετε όλα στη σελίδα αποκάλυψης.

Το κλειδί για το μάρκετινγκ συνεργατών είναι διαφανές, δίκαιο και πάντα βάζοντας τους αναγνώστες σας πρώτους.

Με λίγα λόγια:

 • Τι είναι αυτό? Χρησιμοποιώντας μοναδικούς συνδέσμους συνεργατών στο ιστολόγιό σας, όπου οι αναγνώστες μπορούν να πάνε να αγοράσουν ή να εγγραφούν σε ένα προϊόν. Στη συνέχεια, αυτή η εταιρεία σας πληρώνει χρήματα κάθε φορά που κάποιος χρησιμοποιεί τον σύνδεσμό σας για να αγοράσει το προϊόν του!
 • Ποιος μπορεί να το κάνει? Ο καθενας! Δεν το κάνεις’Δεν χρειάζομαι τεχνικές δεξιότητες για να βγάλω το μάρκετινγκ θυγατρικών. Το’Είναι καλή ιδέα να δημιουργήσετε πρώτα το ιστολόγιό σας, να αυξήσετε το κοινό σας και να αναπτύξετε τη θέση σας, προτού δοκιμάσετε το μάρκετινγκ συνεργατών.
 • Πως να ξεκινήσεις: Σκεφτείτε το περιεχόμενο που δημιουργείτε και τι θα βρίσκουν οι αναγνώστες σας σχετικοί και χρήσιμοι. Βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα που επιλέγετε είναι καλής ποιότητας και, στη συνέχεια, επικοινωνήστε για να ξεκινήσετε μια συνεργασία με μία ή περισσότερες εταιρείες!

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Το μάρκετινγκ συνεργατών λειτουργεί καλά για τους bloggers. Ο εύχρηστος οδηγός μας για Πώς να ξεκινήσετε ένα WordPress Blog διευκολύνει την κατασκευή του ιστολογίου σας, σε μόλις 10 απλά βήματα.

4

Αποκλειστικό περιεχόμενο

Κατάλληλο για: Καθιερωμένους χρήστες WordPress

Γνωρίζετε πραγματικά τα πράγματά σας; Θα πληρώσουν οι άνθρωποι για να ακούσουν τι έχετε να πείτε; Εάν ναι, θα μπορούσατε να καθίσετε σε ένα χρυσωρυχείο!

Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι δημιουργίας αποκλειστικού περιεχομένου για τους επισκέπτες σας. Πριν το κάνετε αυτό, ωστόσο’αξίζει να το επισημάνω αυτό θα πρέπει να έχετε έναν καθιερωμένο ιστότοπο, και έναν τομέα εμπειρογνωμοσύνης, πριν δοκιμάσετε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες στρατηγικές.

Κορυφαία συμβουλή! Οι άνθρωποι θέλουν να τους γνωρίζουν’παίρνουμε αξία για τα χρήματά τους, οπότε πρέπει να είναι προφανές γιατί το περιεχόμενο εσείς’η προσφορά αξίζει την τιμή που έχετε’ρωτάω.

Premium περιεχόμενο

Αν αυτό’επαγγελματικές φωτογραφίες, αποκλειστικά άρθρα, ερευνητικά έγγραφα ή ακόμα και μουσική και ταινίες, το premium περιεχόμενο είναι κάτι που οι επισκέπτες σας είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για να αποκτήσουν πρόσβαση.

Για να είναι επιτυχής αυτό, πρέπει οι επισκέπτες σας να είναι σίγουροι για το προϊόν ή το περιεχόμενό σας. Σας προτείνουμε να προσφέρετε κάποια πράγματα δωρεάν, έτσι ώστε οι άνθρωποι να έχουν μια σαφή ιδέα για το τι να περιμένουν από το premium περιεχόμενο. Με αυτόν τον τρόπο, αυτοί’Θα χαρούμε να παραδώσετε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά τους σε αντάλλαγμα για ό, τι εσείς’εκ νέου προσφορά.

Κορυφαία συμβουλή! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κοινωνική απόδειξη για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να εγγραφούν. Η κοινωνική απόδειξη είναι το σημείο όπου δείχνετε στους χρήστες πόσα άλλα άτομα έχουν ήδη εγγραφεί, αρέσει, μοιράζονται ή επωφελούνται από το περιεχόμενό σας.

Συνδρομές και συνδρομές

Ένας άλλος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα από τον ιστότοπό σας στο WordPress είναι να δημιουργήστε συνδρομές που ξεκλειδώνουν επιπλέον περιεχόμενο, αποκλειστικές σελίδες στον ιστότοπό σας, ή ακόμα και ειδικές εκπτώσεις εάν εσείς’τρέχω ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η εναλλακτική λύση είναι ωθήστε τους χρήστες να εγγραφούν στον ιστότοπό σας. Οι συνδρομές είναι λίγο διαφορετικές από τις συνδρομές – ενώ μια συνδρομή επιτρέπει στους επισκέπτες σας να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας και σε όλους τους πόρους του, οι συνδρομές ξεκλειδώνουν ένα επιπλέον επίπεδο αποκλειστικού περιεχομένου..

Οι συνδρομές τείνουν να λειτουργούν καλύτερα για διαδικτυακά περιοδικά ή ιστότοπους που προσφέρουν κάποιο είδος υπηρεσίας. Θυμηθείτε, πρέπει να υπάρχει κάποιο κίνητρο για τους ανθρώπους να εγγραφούν και να πληρώνουν χρήματα!

μήνυμα συνδρομής new yorkernew yorker εγγραφείτε παρότρυνση για δράσηκερδίστε χρήματα από τη συνδρομή wordpress new yorkerΤο New Yorker είναι ένα κλασικό παράδειγμα ενός ιστότοπου συνδρομής. Λαμβάνετε τρία δωρεάν άρθρα ανά μήνα και, στη συνέχεια, πρέπει να εγγραφείτε για να συνεχίσετε να διαβάζετε. Κορυφαία συμβουλή! Μπορείτε να συνδυάσετε αυτήν τη στρατηγική με την παραγωγή premium περιεχομένου, δημιουργώντας διαφορετικά “επίπεδα” του ιστότοπού σας ανάλογα με το πόσο και πόσο συχνά, οι άνθρωποι θέλουν να πληρώσουν.

Δωρεές

Εάν δεν το κάνετε’Δεν θέλω να είμαι πιεστικός ζητώντας από τους ανθρώπους να πληρώσουν για πρόσβαση στον ιστότοπό σας, μπορείτε να ζητήσετε δωρεές. Με αυτόν τον τρόπο επιβιώνουν ιστότοποι όπως η Wikipedia – οι άνθρωποι απολαμβάνουν το περιεχόμενό σας δωρεάν, αλλά μπορούν να δωρίσουν χρήματα για να διατηρήσουν τη λειτουργία του ιστότοπού σας.

Αυτό είναι ένα λιγότερο αξιόπιστη μέθοδος δημιουργίας χρημάτων από τον ιστότοπό σας στο WordPress, οπότε μπορεί να αξίζει συνδυασμός με άλλη στρατηγική, όπως η προβολή διαφημίσεων στον ιστότοπό σας.

Με λίγα λόγια:

 • Τι είναι αυτό? Δημιουργία περιεχομένου για το οποίο οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν.
 • Ποιος μπορεί να το κάνει? Οποιοσδήποτε, αρκεί να έχετε τις γνώσεις ή τις δεξιότητες για να κάνετε το περιεχόμενό σας να αξίζει να πληρώσετε. Εσείς’Πιθανότατα θα χρειαστεί και έναν καθιερωμένο ιστότοπο, καθώς οι άνθρωποι θα θέλουν να σας γνωρίσουν’εκ νέου αξιόπιστος.
 • Πως να ξεκινήσεις: Πρώτα, εντοπίστε τον τομέα εξειδίκευσής σας. Τι γνώσεις ή δεξιότητες έχετε που θα μπορούσαν να ωφελήσουν τους άλλους; Ξεκινήστε να γράφετε! Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στον ιστότοπό σας και να αποφασίσετε εάν υπάρχουν σελίδες στις οποίες θα μπορούσατε να μετατρέψετε “αποκλειστικός” περιοχές για μέλη και, στη συνέχεια, προσθέστε νέο, εξειδικευμένο υλικό. Για να προσθέσετε συνδρομές, συνδρομές ή να αποδεχτείτε δωρεές, θα πρέπει να εγκαταστήσετε πρόσθετα.

5

Διαδικτυακά μαθήματα

Κατάλληλο για: Όποιος διαθέτει εξειδικευμένη γνώση

Αν εσύ’έχετε κολλήσει ποτέ στο πώς να κάνετε κάτι, πιθανότατα είστε’απευθυνθήκατε στο Google για βοήθεια. Το’είναι γρήγορο, αυτό’είναι χρήσιμο και αυτό’δωρεάν. Τι γίνεται όμως αν έχετε περισσότερες από μία ερωτήσεις?

Τα διαδικτυακά μαθήματα είναι ένας δημοφιλής τρόπος εκμάθησης νέων πραγμάτων – στην πραγματικότητα, η παγκόσμια αγορά διαδικτυακής μάθησης αναμένεται να φτάσει πάνω από 240 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2022. Αυτό’σίγουρα κάτι για να αξιοποιήσετε στο έπακρο!

δημιουργία εσόδων από online μαθήματα lynda com παράδειγμαΤο Lynda.com είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος όπου οι άνθρωποι καταβάλλουν τέλος συνδρομής για πρόσβαση σε μια σειρά διαδικτυακών μαθημάτων.

Φυσικα εσυ’Θα πρέπει να γνωρίζω αρκετά για το θέμα που εσείς’διδάσκεις, αλλά το φάσμα των θεμάτων που μπορείς να καλύψεις είναι ατελείωτο. Γράψιμο, μάρκετινγκ, τεχνολογία, μαγείρεμα, μουσική, περιποίηση κατοικίδιων ζώων. Η λίστα συνεχίζει και συνεχίζει.

Τα καλά νέα είναι, εσύ δεν’Πρέπει να είμαι ειδικός – πρέπει απλώς να γνωρίζετε αρκετά για να συνδυάσετε ένα μάθημα καλής ποιότητας από το οποίο θα επωφεληθούν οι άνθρωποι.

Το μόνο μειονέκτημα είναι, κέρδισες’κάνω megabucks όλη τη νύχτα. Εσείς’Χρειάζομαι λίγη υπομονή ενώ σχεδιάζετε, συνδυάζετε το μάθημά σας και χτίζετε τα πάντα στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Αν εσύ’είσαι αρχάριος WordPress, don’μην ανησυχείς! Υπάρχουν καταπληκτικά πρόσθετα, όπως το LearnPress, στα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δημιουργήστε έναν διαδικτυακό ιστότοπο μαθημάτων χωρίς να χρειάζεστε δεξιότητες κωδικοποίησης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μοιραστείτε τη σοφία σας, να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στο WordPress και να κερδίσετε χρήματα, όλα χωρίς να χρειάζεστε τον εαυτό σας ένα masterclass τεχνολογίας!

Εσείς’Θα πρέπει επίσης να προωθήσω το μάθημά σας, έτσι’αξίζει να εγκαταστήσετε και άλλες προσθήκες WordPress. Για παράδειγμα, σκεφτείτε να προσθέσετε μαρτυρίες ή να στείλετε ενημερωτικά δελτία με συμβουλές freebie για να προσελκύσετε πελάτες.

Με λίγα λόγια:

 • Τι είναι αυτό? Δημιουργία διαδικτυακού μαθήματος στον ιστότοπό σας στο WordPress στο οποίο θα πληρώσουν οι χρήστες για να συμμετάσχουν.
 • Ποιος μπορεί να το κάνει? Όλοι – υπάρχουν πρόσθετα για να σας βοηθήσουν, έτσι δεν το κάνετε’Δεν χρειάζομαι τρελές δεξιότητες τεχνολογίας. Ωστόσο, θα χρειαστείτε ένα μάθημα για το οποίο αισθάνεστε σίγουροι.
 • Πως να ξεκινήσεις: Πρώτα απ ‘όλα, βρείτε τη θέση σας! Ποιες δεξιότητες, εκπαίδευση ή γνώσεις έχετε που μπορείτε να μοιραστείτε με άλλους; Σχεδιάστε ένα περίγραμμα και δομή του μαθήματος και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε ένα πρόσθετο όπως το LearnPress και ξεκινήστε τη δημιουργία.

6

Πρόσθετα κατασκευής

Κατάλληλο για: Προγραμματιστές και WordPress

Γνωρίζετε το δρόμο σας για την PHP; Ξέρετε τι εννοούμε με τα συστήματα ελέγχου εκδόσεων; Αν αυτά τα πράγματα δεν’Αν σχεδιάζετε ένα κενό, τότε μπορείτε δοκιμάστε να δημιουργήσετε τη δική σας προσθήκη.

Δεν το κάνεις’Πρέπει να είμαι ειδικός κωδικοποιητής, αλλά θα χρειαστείτε τουλάχιστον μια βασική κατανόηση. Εάν πρέπει να αξιοποιήσετε αυτές τις δεξιότητες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να παρακολουθήσετε ένα διαδικτυακό μάθημα και να αποκτήσετε λίγη εμπειρία πριν επιχειρήσετε αυτήν τη στρατηγική!

Απλά φανταστείτε: εσύ’επανεξετάζετε τον Κατάλογο προσθηκών WordPress, γιατί’Είναι ένα υπέροχο μέρος όπου μπορείτε να βρείτε κάθε είδους λειτουργίες για προσθήκη στον ιστότοπό σας.

Αλλά σήμερα, μπορείτε απλά’να βρω αυτό που εσύ’ψάχνω για. Στην πραγματικότητα, μπορείτε’να το βρω πουθενά. Ίσως εκατοντάδες άλλοι άνθρωποι ψάχνουν το ίδιο πράγμα και έρχονται με άδεια χέρια.

Λοιπόν τι κάνεις? Αποφασίζετε να φτιάξετε μόνοι σας την προσθήκη. Και, στη συνέχεια, να το πουλήσετε, ώστε άλλοι να απολαύσουν τη δημιουργία σας (και έτσι μπορείτε να επωφεληθείτε από τη σκληρή δουλειά σας!)

Κορυφαία συμβουλή! Εάν δεν το κάνετε’Για φανταχτερά πρόσθετα, μπορείτε να εφαρμόσετε την ίδια στρατηγική για τη δημιουργία θεμάτων WordPress. Μπορείτε ακόμη και να αναπτύξετε και να πουλήσετε τόσο τα θέματα όσο και τα πρόσθετα, όπως αυτά’συχνά εμπορεύονται μαζί.

Το’Είναι λίγο πολύ περίπλοκο για να μπεις σε ολόκληρη τη διαδικασία εδώ, αλλά το πρώτο βήμα είναι να δημιουργήσετε τον δικό σας φάκελο plugin στο φάκελο / wp-content / plugins. Με αυτόν τον τρόπο, η προσθήκη σας θα εμφανιστεί στην ενότητα Πίνακας ελέγχου προσθηκών. Εκεί’Ακολουθεί πολύ περισσότερα, και το μεγαλύτερο μέρος της περιλαμβάνει κωδικοποίηση.

Μόλις εσύ’έχετε δημιουργήσει και δοκιμάσει το νέο σας πρόσθετο, μπορείτε να το κάνετε δημόσιο και να το πουλήσετε σε άλλα άτομα.

Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό σας WordPress και ένα πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το WooCommerce. Δημιουργήστε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα όπου μπορείτε να παραθέσετε τις προσθήκες σας και να τις πουλήσετε – μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο καθώς συνεχίζετε να αναπτύσσετε νέες προσθήκες και να αυξάνετε τις δεξιότητές σας.

Αν εσύ’δεν αισθάνεστε αρκετά έτοιμοι να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορείτε παραθέστε την προσθήκη σας σε μια αγορά, όπως το ThemeForest ή το CodeCanyon. Το όφελος αυτής της μεθόδου είναι ότι δεν έχετε’Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την παράδοση της προσθήκης στον πελάτη, αν και το μειονέκτημα είναι ότι αυτές οι πλατφόρμες θα μειώσουν τις πωλήσεις σας!

Με λίγα λόγια:

 • Τι είναι αυτό? Δημιουργήστε νέες προσθήκες (και ακόμη και θέματα) για πώληση σε άλλους χρήστες του WordPress. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε τον δικό σας ιστότοπο WordPress για να πουλήσετε τις προσθήκες που έχετε αναπτύξει.
 • Ποιος μπορεί να το κάνει? Αυτοπεποίθηση κωδικοποιητές και προγραμματιστές. Δεν το κάνεις’Πρέπει να είσαι τεχνολογίας mastermind, αλλά θα χρειαστεί τουλάχιστον κάποια εμπειρία κωδικοποίησης.
 • Πως να ξεκινήσεις: Εάν χρειάζεστε μια επανάληψη των δεξιοτήτων κωδικοποίησης – ή απλώς θέλετε να ξεκινήσετε να μαθαίνετε – σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε ένα μάθημα. Προσέξτε για μια θέση όπου πιστεύετε ότι ένα νέο πρόσθετο θα πουλήσει καλά. Στη συνέχεια, ξεκινήστε να δημιουργείτε την προσθήκη σας!

7

Δημιουργία ιστότοπων WordPress για πελάτες

Κατάλληλο για: Προγραμματιστές και WordPress

Το WordPress μπορεί να είναι μια δύσκολη πλατφόρμα για να αντιμετωπίσετε και συχνά οι χρήστες θα στραφούν σε προγραμματιστές για να δημιουργήσουν τον ιστότοπό τους για αυτούς. Έχετε σκεφτεί ποτέ να προσφέρετε τις δεξιότητές σας στο WordPress σε άλλους?

Γίνετε προγραμματιστής WordPress και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WordPress για να δημιουργήσετε ιστότοπους για πελάτες που σας πληρώνουν για τις υπηρεσίες σας.

Δυστυχώς, αυτή η στρατηγική είναι κατάλληλη μόνο για παλιούς χρήστες του WordPress, με εμπειρία και κωδικοποίηση που μπαίνει στις ζώνες τους, όπως όπλα. Πρέπει να έχετε δημιουργήσει ιστότοπους πριν, να είστε σίγουροι για τις τεχνικές σας δεξιότητες, να έχετε υπόψη σας το σχεδιασμό, να γνωρίζετε τα θέματα ασφάλειας και να είστε σε θέση να εργαστείτε μέχρι τις προθεσμίες – συν επαφή με τους πελάτες!

Εάν έχετε αυτό που χρειάζεται, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο WordPress προωθήστε τις δεξιότητές σας και προσελκύστε πελάτες. Συμπεριλάβετε τυχόν μαρτυρίες, παραδείγματα ιστότοπων που εσείς’χτίστηκε στο παρελθόν και μια φόρμα ερωτήματος έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να λαμβάνουν προσφορές χωρίς πίεση.

Το να έχετε τον δικό σας ιστότοπο είναι ένα πλεονέκτημα, γιατί δίνει μια καλή εντύπωση σε πιθανούς πελάτες. Εναλλακτικά, μπορείτε προσφέρετε τις υπηρεσίες σας σε ανεξάρτητους ιστότοπους όπως ο Fiverr.

Δεν το κάνεις’Πρέπει να γίνω προγραμματιστής WordPress πλήρους απασχόλησης – μπορείτε να ξεκινήσετε με μικρό, απλώς να το κάνετε με μερική απασχόληση ή να το δοκιμάσετε όταν χρειάζεστε επιπλέον χρήματα.

Με λίγα λόγια:

 • Τι είναι αυτό? Χρησιμοποιώντας τις δεξιότητές σας στο WordPress για τη δημιουργία ιστότοπων για πελάτες, οι οποίοι σας πληρώνουν για τις υπηρεσίες σας.
 • Ποιος μπορεί να το κάνει? Αυτοπεποίθηση και έμπειροι χρήστες του WordPress.
 • Πως να ξεκινήσεις: Ενημερωθείτε για τις δεξιότητές σας εάν χρειαστεί. Δημιουργήστε ένα πρόγραμμα τιμολόγησης και ξεκινήστε να προωθείτε τον εαυτό σας. Δημιουργήστε έναν ιστότοπο για να προσελκύσετε πελάτες ή να καταχωρίσετε τις υπηρεσίες σας σε έναν ανεξάρτητο ιστότοπο όπως το Fiverr.

Πώς να κερδίσετε χρήματα στο WordPress: Συμπέρασμα

Το WordPress είναι μια υπέροχη πλατφόρμα με ατελείωτες ευκαιρίες για αρχάριους και επαγγελματίες. Ακόμα κι αν δεν έχετε εμπειρία κωδικοποίησης, υπάρχουν πολλοί τρόποι να κερδίσετε χρήματα από τον εκκολαπτόμενο ιστότοπό σας WordPress.

Εμείς’διαλέξαμε τους επτά βασικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε έσοδα από το WordPress, και ελπίζουμε εκεί’είναι κάτι για όλους στη λίστα μας. Είτε εσύ’Αν είστε blogger, αρχάριος ή επαγγελματίας κωδικοποίησης, μπορείτε να επιλέξετε τη στρατηγική που ταιριάζει καλύτερα για εσάς.

Εδώ’είναι μια γρήγορη υπενθύμιση των επτά τρόπων με τους οποίους μπορείτε να κερδίσετε χρήματα στο WordPress:

 1. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
 2. Διαφήμιση
 3. Μάρκετινγκ θυγατρικών
 4. Αποκλειστικό περιεχόμενο
 5. Διαδικτυακά μαθήματα
 6. Πρόσθετα κατασκευής
 7. Δημιουργία ιστότοπων WordPress για πελάτες

Θυμηθείτε, ανεξάρτητα από το αν επιλέξετε μία ή περισσότερες από αυτές τις στρατηγικές, βεβαιωθείτε ότι το έχετε παίζει στις δυνάμεις σας.

Το’Πιθανότατα δεν είναι σοφό να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε ιστότοπους WordPress για πελάτες που πληρώνουν εάν έχετε καταφύγιο’Έμαθα να κωδικοποιώ ακόμα. Αλλά αν εσύ’είστε μπλόγκερ, θα πρέπει να σκεφτείτε να δώσετε το μάρκετινγκ θυγατρικών.

Ελπίζουμε’Εμπνεύστηκα να δημιουργήσετε έσοδα από τον ιστότοπό σας και να είστε έτοιμοι να κάνετε τα επόμενα σας βήματα για να πάρετε λίγο περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας, χάρη στα θαύματα του WordPress. Φροντίστε να επιστρέψετε και να μας ενημερώσετε πώς προχωρήσατε!

Συχνές ερωτήσεις

Έχω μόνο έναν μικρό ιστότοπο, με χαμηλή επισκεψιμότητα. Μπορώ ακόμα να βγάλω λεφτά από αυτό?

Ναί! Αλλά προσέξτε να επιλέξετε τη στρατηγική σας – αυτό’αξίζει να συνδυάσουμε διαφορετικές προσεγγίσεις για να εξισορροπήσουμε τα πράγματα. Η υψηλότερη επισκεψιμότητα οδηγεί σε περισσότερα κλικ σε διαφημίσεις και συνδέσμους συνεργατών, αλλά’είναι η ποιότητα του περιεχομένου σας που θα βοηθήσει τον ιστότοπό σας να αναπτυχθεί. Συνολικά, η επισκεψιμότητα είναι σημαντική, αλλά ένα αφοσιωμένο κοινό είναι ακόμη πιο σημαντικό για έναν αναπτυσσόμενο ιστότοπο.

Τι’είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να κερδίσω χρήματα από τον ιστότοπό μου στο WordPress?

Εμείς’δ προτείνουμε είτε μάρκετινγκ συνεργατών είτε εμφάνιση διαφημίσεων στον ιστότοπό σας. Αυτές είναι αρκετά εύκολες στρατηγικές για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε και εσείς’Θα αρχίσω να κερδίζω χρήματα μόλις κάποιος κάνει κλικ. Άλλες τακτικές, όπως η κατασκευή ενός διαδικτυακού καταστήματος ή η έναρξη ενός ιστότοπου συνδρομής, θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να ξεκινήσουν.

Πρέπει να ξοδέψω χρήματα για να βγάλω χρήματα στο WordPress?

Οχι απαραίτητα! Για να δημιουργήσετε έσοδα από τον ιστότοπό σας στο WordPress, δεν το κάνετε’Πρέπει να πληρώσετε για μια προσθήκη ηλεκτρονικού εμπορίου, το Google AdSense ή συνεργασίες συνεργατών. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρχουν δαπάνες για τη δημιουργία της δικής σας επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου ή την επένδυση σε καλύτερες μεθόδους μάρκετινγκ για τον ιστότοπό σας. Θυμηθείτε ότι παρόλο που το WordPress είναι δωρεάν, πρέπει να πληρώσετε για τη φιλοξενία και το όνομα του τομέα σας, καθώς και τυχόν πρόσθετα premium ή θέματα που ίσως θέλετε.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map