WordPress alternative | 9 Mogućnosti izrade web stranica koje biste trebali vidjeti

Wordpress logotip za pregledpustiti’makni ovo s puta – WordPress je jedan od najčešće korištenih CMS-ova (sustavi za upravljanje sadržajem) u svijetu.


To’moćan je, ugledan, fleksibilan i daje vam djelić internetske nekretnine – vašu vrlo vlastitu web stranicu.

Sada su lajkovi gotovi, ključno je pitanje: je li to pravi CMS za vas?

Mi’ponovno pogađate da ste našli ovu raspravu jer ste’tražite neke alternative za WordPress.

Možda samo želite bolje razumjeti izbore koji vam stoje na raspolaganju kada tražite izgradnju vlastite web stranice, ili možda vi’frustriran sam zbog učenja kako koristiti WordPress (ipak ima strmiju krivulju učenja).

Jednostavno rečeno, Graditelji web stranica su jednostavnija alternativa WordPressu. Omogućuju vam izradu zapanjujuće web stranice u nekoliko sati, bez potrebe da znate nijedan kôd.

Ovaj članak će vam predstaviti neke WordPress alternative i uputiti vas na neke detaljnije rasprave o tome kako se ove druge mogućnosti uspoređuju s WordPressom.

Kada je u pitanju izgradnja web stranice, znamo da odlučivanje koju platformu koristiti može biti teško. Da’zašto mi’smo proveli dubinsko istraživanje i testiranje korisnika kako bi pronašli najbolje rezultate. Pronašli smo najbolje alternative za WordPress:

 • Wix
 • Squarespace
 • Weebly
 • Shopify
 • BigCommerce
 • Site123
 • GoDaddy
 • 1&1 IONOS
 • Volusion

Sada znate naše najbolje ocijenjene graditelje web stranica, neka’spustite se u gusta WordPress’s konkurentima, tako da možete pronaći onu koja’pravo za tebe!

U nastavku pogledajte ovaj omiljeni grafikon naših favorita:

Je li graditelj web stranica pravo za vas?

Želite li brzo izraditi web mjesto profesionalnog izgleda, bez znanja o bilo kakvim tehničkim stvarima? Tada je graditelj web stranica upravo ono što trebate.

Graditelji web stranica omogućuju vam izradu i prilagođavanje web mjesta, čak i ako niste’Ne možete biti pametni. Oni vam oduzimaju sve složene zahtjeve izgradnje web stranice, poput korištenja koda, i štede vam od trošenja novca na web dizajnere. Ukratko, graditelji web stranica namijenjeni su svima!

Wix i Weebly najlakši su za korištenje, nudeći alate za dizajn povuci i ispusti koji vam omogućuju dodavanje slika, teksta, gumba sa samo nekoliko klikova.

S druge strane, WordPressu je potrebno malo rada da se učinkovito koristi. To’je vrlo moćna, fleksibilna platforma koja’dovoljno je spretan da napaja manje web stranice, ali krivulja njegovog učenja je strmija od ostalih platformi’. Ako imate vremena naučiti malo koda, ili nemojte’Ne volite trošiti novac na programere, onda je WordPress dobra opcija.

pustiti’S druge strane, međutim, nemaju svi tehničke vještine ili resurse za korištenje WordPress-a, i to’s koje dolaze graditelji web stranica. Laža su alternativa WordPressu, omogućujući vam stvaranje lijepe web stranice ili internetske trgovine bez ikakvog koda.

Novac na pameti? Wix i Weebly čak nude i besplatan plan, tako da ne’ne trebate potrošiti jedan dolar.

9 alternative WordPressu

Dok nisu’Ako budu fleksibilne, ove mogućnosti nude mnogo vrijednosti koju WordPress može’t: oni’Mnogo je lakša za upotrebu, u potpunosti uz pomoć posvećenih timova za pomoć i don’ne trebate bilo kakvo kodiranje da biste napravili odličnu web stranicu.

Devet najboljih WordPress alternativa su:

 • Wix – najbolji sveukupni graditelj web stranica na tržištu danas
 • Kvadratni prostor – najbolji za dizajn
 • Weebly – najbolje za mala poduzeća
 • Shopify – najbolji graditelj web lokacije za e-trgovinu
 • BigCommerce – najbolje za tvrtke koje traže razmjere
 • Site123 – najbolje za korisničku uslugu
 • GoDaddy – najbolje za vremenski ograničene korisnike
 • 1&1 IONOS – najbolji za tvrtke s bijelim ovratnicima
 • Volusion – najbolje za vlasnike poduzeća koji se bave podacima

Sve ove platforme podižu povjerljiv rad na izgradnji strašnih web stranica. Wix i Weebly pružaju besplatne planove, ali sve ostale platforme dolaze s besplatnim ispitivanjima, tako da možete isprobati prije nego što kupite!

Shopify, BigCommerce, 1&1 IONOS, Volusion i Site 123 sve su namjenske platforme za e-trgovinu, što vam omogućuje jednostavnu izradu internetske trgovine. To’Vrijedno je napomenuti da ostali graditelji web stranica dolaze s funkcionalnošću za e-trgovinu, iako nisu tako moćni kao platforme specifične za e-trgovinu..

Dakle, ako i dalje želite istražiti svijet izgradnje web stranica izvan WordPressa, neka’prijeđite u našu detaljnu analizu u nastavku.

Alternative za WordPress: Graditelji web stranica

Graditelji web stranica savršeni su za korisnike koji ne štede tehnologiju koji žele izgraditi prekrasnu web stranicu. Ili, ako jednostavno ne’nemate vremena za prilagodbu koda, oni nude sjajnu alternativu WordPressu.

# 1 Wix

Najbolji sveukupni graditelj web stranica

wix - najbolja alternativa za wordpress na sve strane

Wix ProsWix Cons
 • Najbolji sveukupni graditelj web stranica
 • Vrlo jednostavan za upotrebu
 • Limenka’Prebacujte teme nakon objavljivanja
 • Izbor se može osjećati neodoljivim

Wix je danas najbolji najbolji izrađivač web stranica. Trenutno ima preko 109 milijuna registriranih korisnika i više od 3,4 milijuna pretplatnika koji plaćaju.

Njegove jednostavne dizajnerske karakteristike znače da na vašem web mjestu možete doslovno povući i ispustiti bilo koji sadržaj koji želite, a da pritom ne dodirnete liniju koda. Također nudi preko 500 predložaka dizajna profesionalnog izgleda u širokom rasponu industrije, pa tako i vi’prevario sam se zbog izbora.

Evo nekoliko primjera web stranica izgrađenih s Wix-om.

Stručnjak za izgradnju web lokacija, volimo Wix zbog njegove inovacije. To’uvijek dodajte nove alate i značajke, tako da vaša web stranica može biti ukorak s web industrijom i izbjeći da izgleda zastarjela.

Njegovi dizajni su također uvijek u skladu s najnovijim trendovima – možete integrirati efekte pomicanja, umetnuti pozadinske videozapise i stvoriti različite pozadinske odjeljke, a sve to ne znate kako kodirati.

Uz to, Wix nudi podršku za e-poštu i telefon (nešto što WordPress ne čini)’t)) ako imate bilo kakvih pitanja ili naletite na bilo koji problem.

Kao zvuk Wixa? Nudi besplatni plan, kao i sedam cjenovnih planova koji se kreću u rasponu od samo 5 USD p / m do 35 $ p / m. Pogledajte naš pregled cijena ovdje.

Wix je najbolji za: sveobuhvatna izgradnja web stranica

# 2 Kvadrat

Najbolje za dizajn

alternativa kvadratnoj riječi wordpress

Prostor Squarespace ProSquarespace Cons
 • Najbolje dizajnirani predlošci
 • Najbolja kvaliteta značajki
 • Relativno težak za upotrebu
 • Skupi planovi cijena

Kvadratni prostor omogućuje vam izgradnju sjajne, sjajne web stranice. To’nije jednostavan za korištenje kao Wix, ali ipak je mnogo lakši za upotrebu i prilagođavanje u odnosu na WordPress.

Njegova snaga je u lijepo izrađenim predlošcima predložaka, na koje svi mobilni odgovaraju. Ovi dizajni mogu učiniti vaše web mjesto čistim, minimalističkim i elegantnim.

Doslovno možete “povuci i spusti” način izrade web stranice koja sliči na vas’uložio sam tisuće dolara u unajmljivanje dizajnera.

Ako predstavljate portfelj ili radite na dizajnu, fotografiji, butiku, restoranu ili industriji vjenčanja / prigoda, Squarespace’dizajni mogu stvarno dobro raditi za vas.

Neke web stranice izgrađene pomoću Squarespacea možete pogledati ovdje.

Kvadratni prostor također vam omogućuje da igrate aktivnu ulogu u prilagođavanju svog dizajna, omogućujući vam prilagođavanje bez potrebe za kodiranjem.

Slično kao Wix, Squarespace nudi podršku za e-poštu i chat uživo. Opet, to’s nešto što WordPress ne zna’ne osigurati, osim ako ne platite programeru da vam pomogne (što može koštati više nego što biste plaćali mjesečno za upotrebu Squarespace-a).

Na toj bilješci, Squarespace nudi četiri premium plana koja se mogu odabrati, u rasponu od 12 $ p / m do 40 $ p / m. Također možete uživati ​​u 14-dnevnoj besplatnoj probnoj verziji. Pogledajte naš pregled cijena Squarespace ovdje.

Kvadrat je najbolji za: ljubitelji dizajna.

# 3 Weebly

Najbolje za mala poduzeća

plačljiv wordpress alternativa

Weebly ProsWeebly Cons
 • Vrlo jednostavan za upotrebu
 • Najbolji graditelj za SEO
 • Limenka’Ne možete sami vratiti web stranice
 • Relativno skupi planovi cijena

Weebly je jedan od najlakših za upotrebu stručnjaka za crtanje i ispuštanje koji su danas dostupni.

Korisničko sučelje je oduzeto i intuitivno, što ga čini lakšim za učenje kako izgraditi web stranicu (opet, bez dodirivanja koda).

Ako ti’niste sigurni u tehnologiju i tražite jednostavno rješenje za izgradnju web stranice, Weebly vam može dobro poslužiti.

Predlošci dizajna nisu tako sveobuhvatni kao Wix’nipolirano ispravan kao Squarespace’s, ali Weebly kontinuirano uvodi nove i poboljšane dizajne – i to’postaje sve bolji i bolji u tome.

Ako znate malo koda, ipak možete napraviti preciznije prilagodbe dizajna. To nikako nije nužno, jer možete izgraditi web lokaciju koja dobro izgleda, bez dodirivanja koda. Ali to’s dodatnom fleksibilnošću ako želite prebaciti svoj dizajn na novu razinu.

Weebly pruža podršku e-pošte i telefona, za svaki slučaj, ako vam trebaju.

Kao i Wix, Weebly nudi besplatni plan, što znači da možete besplatno izraditi web stranicu. Nudi i četiri premijska plana, u rasponu od 8 $ p / m do 38 $ p / m. Volite znati više? Pročitajte naš Weebly cjenovni pregled.

Weebly je najbolje: za mala poduzeća

# 4 Site123

Najbolje za korisničku uslugu

site123 alternativa wordpressu

Site123 ProsSite123 Cons
 • Sjajna korisnička podrška
 • Fantastično tržište aplikacija
 • Značajke nedostaju kvalitetu
 • Nije mnogo kreativne slobode

Site123 ne’Ne koristite dizajn povuci i ispusti, ali to’I dalje je mnogo lakši za upotrebu od Weeblya ili Wixa. Kako? Jer ne’Zapravo ništa ne napravite sami.

Site123 koristi nešto što se zove pomoć u dizajnu. To znači da jednostavno odgovorite na nekoliko pitanja i Site123 gradi web stranicu za vas. To’je oblik AI (umjetna inteligencija), dakle vi’Povjerenje stavljate u stroj, ali rezultati su odlični.

Super jednostavno, zar ne? Međutim, iako je jednostavan za upotrebu, Site123 je definitivno slučaj brzine u odnosu na supstancu. To’nisu baš pogodne za velike tvrtke ili složene stranice s obzirom na relativno loše ugrađene značajke.

Pozitivno, dolazi s briljantnim Chatbot Whiz-om koji će vas voditi kroz cjelokupni proces izgradnje i 24/7 pomoć tima za korisničku službu..

Site123 ima četiri premijska plana u rasponu od 10,80 USD po m / u do 28,80 $ po / m kada se prijavite na 12 mjeseci. Kao što vidite, to’je prilično jeftin i ima slobodan plan za podizanje sustava.

Site123 je najbolji za: služba za korisnike

# 5 GoDaddy

Najbolje za vremenski ograničene korisnike

godaddy - postili da izrade alternativu wordpress

GoDaddy ProsGoDaddy Cons
 • Najbrže za izgradnju
 • Mijenjajte teme u bilo kojem trenutku
 • Značajke nedostaju kvalitetu
 • Loše značajke bloganja

GoDaddy pruža najbrži put za pristup internetu. Baš kao i Site123, koristi vlastitu umjetnu inteligenciju (pod nazivom GoCentral) za izgradnju vaše web stranice. Sve što trebate učiniti je odgovoriti na nekoliko pitanja, a vi’Imat ću web stranicu spremnu za upotrebu uživo.

Usporedite to s klikom i kodiranjem potrebnim za pokretanje WordPress web stranice i to’jasno je koja bi vam platforma trebala najviše odgovarati.

Međutim, iako vam GoCentral za nekoliko minuta predstavi web mjesto, to se ne čini’Neću vam dopustiti da previše prilagodite krajnji rezultat. To bi moglo biti frustrirajuće ako i vi’niste u potpunosti zadovoljni onim što je GoCentral stvorio, ili ako ste Vi’ponovno ste perfekcionist kad je riječ o dizajnu.

Sada znate da GoDaddy može stvoriti stranicu za vas u samo nekoliko trenutaka, ali koliko će to koštati? Četiri cjenovna plana kreću se od 5,99 do 29,99 dolara mjesečno. GoDaddy možete isprobati i cijeli mjesec, bez naknade.

GoDaddy je najbolji za: brza izrada web stranice

# 6 1&1 IONOS

Najbolje za tvrtke s bijelim ovratnicima

wordpress alternativa 1and1 ionos

1&1 IONOS Pros1&1 IONOS kont
 • Jednostavan za korištenje
 • Teme pokrivaju brojne industrije
 • Zastarjelo sučelje
 • Nema slobodnog plana

1&1 IONOS je web dizajner namijenjen vlasnicima tvrtki. Sve su značajke i alati dostupni kako bi se poboljšalo vaše poslovanje, dok njegovi predlošci pokrivaju široku paletu industrija.

Kao graditelj povuci i ispusti web stranice, 1&1 IONIS je vrlo jednostavan za korištenje. Ne znaš’ne trebate znati nijedan kod.

To’Međutim, nije samo jednostavan – dolazi s moćnim alatima idealnim za međunarodno poslovanje, kao što je višejezični prijevod. Još jedna značajka koju volimo je ciljanje posjetitelja, gdje je svako putovanje kupca personalizirano s različitim skočnim prozorima i tipkama na temelju kupca’povijesti korisnika.

Svakako, predlošci se mogu činiti prilično staromodni, ali 1&1 IONOS je dobra opcija za ne samo tvrtke, već i blogere i portfelje.

Sve u svemu’puno je lakša alternativa WordPressu. Usredotočena je na mala poduzeća koja bi vam mogla olakšati posao ako i vi’ponovno ste vlasnik tvrtke.

Što je s troškovima? Nažalost, 1&1 IONOS nema slobodni plan. To’i graditelj web mjesta i platforma za e-trgovinu, tako da dobivene značajke ovise o odabranom planu.

1&1 IONOS ima tri plana za izradu web stranica (od $ 1 p / m do 10 $ po / m) i tri plana e-trgovine (od 10 $ p / m do 30 $ p / m). Pogledajte naš detaljni pregled ovdje, gdje možete pročitati više o tim cjenovnim planovima.

1&1 IONOS je najbolji za: tvrtke s bijelim ovratnicima

Alternative za WordPress: Graditelji web stranica za e-trgovinu

Jedan od glavnih poteškoća WordPressa je taj što ga možete koristiti za izgradnju opsežne internetske trgovine za e-trgovinu. To se postiže dodavanjem dodataka kao što su WooCommerce ili Easy Digital Downloads, koji vam tada omogućuju početak prodaje na mreži.

Međutim, ovo obično zahtijeva malo kodiranja, a pronalaženje savršenog dodatka za WordPress web mjesto treba vremena.

Ako ne’nemate vremena, kamata ili budžeta da zaposlite nekoga da to učini za vas, može biti malo muke da se vaša internetska trgovina učinkovito pokrene i pokrene..

Don’ne brinite se ako’vole programere web stranica poput Wix-a, Weeblya ili Squarespacea – svi oni nude i funkcionalnost e-trgovine. Ali naravno, oni’niste posvećene platformi za e-trgovinu, a postoje i bolje mogućnosti za prodaju putem interneta.

Evo samo tri dobre WordPress alternative e-trgovine koje biste trebali razmotriti.

# 1 Kupujte

Najbolja sveobuhvatna platforma za e-trgovinu

shopify najbolju alternativu WordPress u e-trgovini

Otkrijte ProsShopify kont
 • Najbolja ukupna platforma za e-trgovinu
 • Sjajan sustav inventara
 • Nakon promjene treba mijenjati teme
 • Troškovi se mogu zbrojiti s aplikacijama

Izdvojite više od 600.000 aktivnih trgovina. To’je najbolje “sve na jednom mjestu” Paket e-trgovine vani i može vam pomoći u izgradnji bilo čega, od male do vrlo velike / napredne internetske trgovine.

Prednost upotrebe Shopify je ta što vodi računa o svim tehničkim stvarima za vas, tako da se možete usredotočiti na izgradnju i rast poslovanja. U osnovi, stvaranje web lokacije za e-trgovinu čini se mnogo lakšim nego što to čini WordPress.

Nudi vam vrhunske teme sa napredne trgovine, napredne alate za e-trgovinu i veliku trgovinu aplikacija za koje možete integrirati još snažnije alate ako trebate – sve samo jednim klikom na gumb.

Ne radi’Ne zaustavite se na tome: Shopify pruža podršku 24 sata dnevno, telefon, chat i e-poštu, tako da im možete pristupiti u bilo kojem trenutku.

Shopify nudi 14-dnevnu besplatnu probnu verziju, omogućujući vam pristup svim njegovim prodajnim alatima i mogućnostima prije nego što potrošite cent. Da biste nastavili koristiti platformu, vi’Morat ćete nadograditi na jedan od tri dostupna plana, koji koštaju između 29 i 299 dolara mjesečno. Najviši plan preporučuje se samo tvrtkama s mjesečnim prihodima većim od 10 000 USD.

Shopify je najbolje: sveobuhvatna platforma e-trgovine

# 2 BigCommerce

Najbolje za tvrtke koje traže razmjere

wordpress alternativa bigcommerce

Prociti BigCommerce ProsBigCommerce
 • Većina ugrađenih značajki
 • Izvrsno za SEO
 • Komplicirano sučelje za uređivanje
 • Nema mobilne aplikacije

BigCommerce upravlja preko 95 000 web stranica za aktivnu e-trgovinu i vrlo je renomiran graditelj internetskih trgovina. Naše istraživanje otkrilo je da ima najviše ugrađene značajke bilo koje platforme, što ga čini savršenim za ambiciozne tvrtke.

Također vam može pomoći da pokrenete i pokrenete svoje web mjesto bez da se previše zapetljate u tehnologiju, nudeći sveobuhvatan skup ‘Izvan kutije’ alati koji se odnose na e-trgovinu. Također, poput Shopifyja, BigCommerce vam omogućava pristup naprednijim alatima putem trgovine aplikacija.

Kao i zvuk BigCommercea? Možete besplatno isprobati platformu 15 dana, zatim nadogradite na premijski plan. Ima tri osnovna plana koja koštaju 29,95 USD, 79,95 USD i 249,95 USD mjesečno (što je za tvrtke koje godišnje ostvaruju 150 000 – 1 milion USD), kao i Enterprise plan koji vi’Trebat će mi ponuda za.

Općenito, BigCommerce je jedan od najboljih proizvođača web stranica za e-trgovinu koji su dostupni na tržištu. Prema našem mišljenju, njen najveći konkurent je Shopify – ako vi’ponovno niste sigurni kako razdvojiti to dvoje, potražite više u našem članku za usporedbu.

BigCommerce je najbolji za: skaliranje poduzeća

# 3 Volusion

Najbolje za korisnike temeljene na podacima

wordpress alternativni volusion

Volusion ProsVolusion Cons
 • Sjajni alati za analitiku
 • Puno pristupnika za plaćanje
 • Digitalni proizvodi se ne mogu prodati
 • Nema značajki bloganja

Volzija postoji otprilike od 1999. godine, a trenutno pokreće 30.000 internetskih trgovina. Svakako, brojke ne’U potpunosti se podudaraju s onima iz Shopifyja, ali Volusion ipak ispunjava obilježja svojim značajkama.

Tijekom našeg istraživanja otkrili smo da nudi mnoštvo korisnih alata za podatke i analitiku, koji vam pomažu u upravljanju i rastu vašeg poslovanja. Povrh toga, nudi impresivnu količinu pristupnika za plaćanje, omogućujući vam prodaju široj publici.

Jedna stvar koju Volusion nedostaje je prijateljstvo s korisnicima. Drugim riječima, to’Oduvijek je bilo prilično škakljivo zapravo graditi internetsku trgovinu. No, on pruža snažnije ugrađene prodajne alate od WordPress-a.

To’s tim što nije sve loše na prednjoj jednostavnosti – Volusion je nedavno poboljšao svoj UX (User Experience), uvodeći čistiji sustav zaliha i olakšavajući upravljanje zalihama.

Volusion ima 14-dnevno besplatno probno razdoblje u kojem možete testirati sve moćne alate u ponudi prije nego što predate bilo koji od teško zarađenih dolara. Također nudi pet premijskih planova, u rasponu od 15 USD mjesečno do 299 USD mjesečno.

Volusion je najbolji: za ljubitelje podataka

WordPress alternative: zaključak

Na kraju, vaša odluka da koristite WordPress ili neku od gore navedenih alternativa stvarno ovisi o tome što želite postići i kakvo iskustvo želite izbaciti iz procesa.

pustiti’s brzo saberite 9 najboljih WordPress mogućnosti:

 • Wix – najbolji sveukupni graditelj web stranica na tržištu danas
 • Kvadratni prostor – najbolji za dizajn
 • Weebly – najbolje za mala poduzeća
 • Shopify – najbolji graditelj web lokacije za e-trgovinu
 • BigCommerce – najbolje za tvrtke koje traže razmjere
 • Site123 – najbolje za korisničku uslugu
 • GoDaddy – najbolje za vremenski ograničene korisnike
 • 1&1 IONOS – najbolji za tvrtke s bijelim ovratnicima
 • Volusion – najbolje za vlasnike poduzeća koji se bave podacima

WordPress je moćan i fleksibilan CMS, ali zahtijeva strpljenje i entuzijazam da biste ga naučili učinkovito koristiti. Krivulja učenja veća je od drugih platformi, ali ako imate resurse, možete izgraditi stvarno sjajnu web stranicu s WordPressom.

Ali WordPress nije za svakoga.

Ako želite biti praktičniji u upravljanju i izgradnji vlastite web stranice, ipak nemojte’ne želite uložiti vrijeme u stvaranje vlastitog alata za rješavanje problema, onda bi neki od gore predloženih graditelja web stranica mogli biti izvrsne opcije za vas.

Sa graditeljima web stranica, ne znate’ne treba znati napisati jedan redak koda; umjesto toga, možete brzo izraditi web mjesto prije nego što prijeđete na druge važnije stvari. Da ne spominjem, ovi graditelji web stranica su posvetili timove za podršku koji će odgovoriti na vaša pitanja, ukoliko ih imate.

Ne samo da ne morate biti tehnički pametni, već je i vremenski okvir potreban za pokretanje web stranice s tim alternativama toliko kraći nego da koristite WordPress.

Sve u svemu, platforme o kojima smo govorili u ovom članku su sposobne i sve one imaju svoje prednosti i nedostatke. Treba odabrati onaj koji će vam pružiti najbolje iskustvo – uostalom, izrada web stranice je proces.

To’kao da pokušavate biti zdraviji. Postoji mnogo različitih načina izrade dobrih web lokacija, ali trebali biste ciljati na način života, rutinu i postupak koji djeluje za vas.

Pitanja i odgovori

Koji je najlakši za upotrebu?

Ako preporučamo, Wix’tražite stvarno glatko i jednostavno iskustvo stvaranja web stranica. U skladu s tim, možda ćete naći još jednu alternativu za WordPress jednostavniju za upotrebu: na primjer, zahvaljujući značajkama umjetnog dizajna, GoDaddy i Site123 mogu izraditi vaše web mjesto u nekoliko minuta.

Koji je najjeftiniji?

I Wix i Weebly nude besplatne planove tako da možete ustati i raditi bez trošenja novca. Obojica nude i plaćene premijske planove koje vrijedi razmotriti ako želite pružiti svojoj web stranici dodatnu funkcionalnost i prenijeti je na sljedeću razinu.

Koji je najopsežniji?

Ako ti’tražite graditelja web lokacije za e-trgovinu, Shopify je najopsežnija alternativa za WordPress. Imaju gotovo sve što vam je potrebno za izgradnju uspješne internetske trgovine. Ili, ako ti’Ako želite izgraditi web lokaciju bez e-trgovine, Wix preporučujemo kao najboljeg sveukupnog graditelja web stranica.

Koji ima najbolje predloške?

Squarespace ima mogućnost dati vašoj web stranici sjajan i profesionalan izgled zahvaljujući lijepo obrađenim temama. Ako ti’d preferiram graditelja web stranica koja jednostavno nudi ogroman raspon predložaka, Wix vam omogućuje odabir između 510.

Koja je najbolja podrška dostupna?

I Wix i Weebly su vam na raspolaganju velika podrška’tražite stvaranje web lokacije bez e-trgovine. Ako ti’Razmišljaju o čistom graditelju web lokacije za e-trgovinu, Shopify i BigCommerce imaju opsežnu podršku na raspolaganju i vrlo dobro paze na svoje kupce. Oboje imaju na raspolaganju 24/7 telefonsku podršku, live chat i e-poštu.

Našao je ovaj vodič korisnim?

Pitanje – Je li vam ovaj vodič bio od koristi? Ostavite komentar u nastavku.

Znate li nekoga tko može imati koristi od ovog vodiča? Pošaljite im ovu stranicu ili kliknite gumbe za dijeljenje na lijevoj strani.

Vas’Pomoći ćete nam širenjem riječi o našoj web stranici i vama’I njima ću pomoći!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map