WordPress árképzés 2020

wordpress árképzés6 Költségvetés a

Két fontos dolgot kell megemlíteni a WordPress.org-on: it’Ez egy Tartalomkezelő Rendszert (CMS) és azt’ingyenes.


Igen, az’Igaza van – a WordPress.org szoftver teljesen ingyenesen letölthető és használható. De a történet nem’t véget ér – ez az üzenet elég rövid lenne, ha igen!

Mivel amíg a WordPress.org műszakilag ingyenes, nyertél’nem tudjuk megkapni egy webhelyet anélkül, hogy elhúznánk a hat költség közül legalább néhányat’Ebben a cikkben foglalkozunk. A fő költségek egy része önnek kerül’A találkozás magában foglalja a domain név díjait, a tárhely díját, valamint a prémium témákat és beépülő modulokat.

Mennyibe kerül a WordPress?

Az alapok tisztán történő lefedése érdekében a WordPress kb $ 11 / hó. Valójában azonban arra számíthat, hogy a egyszeri költség körülbelül 200 USD, egy kis folyamatos havi díjjal (11 USD – 40 USD / hó). A WordPress költségei gyorsan bejuthatnak a 1000 $+ jelölje meg, ha webdizájnort kell felvennie.

Itt’Ez a hat WordPress árképzési tényező gyors lerontása’Költségvetésre van szüksége a következőkre:

 1. Domain név: 12 USD / év.
 2. Tárhely: 3,95 USD / hónap.
 3. Előre készített témák: 0 USD – 200 USD (egyszeri díj).
 4. Dugó: 0 USD – 1000 USD (folyamatos vagy egyszeri díj).
 5. Biztonság: 50 USD-tól (folyamatos vagy egyszeri díj).
 6. Fejlesztői díjak: 0 USD – 1000 USD (egyszeri költség).

Jó tudni: A WordPress.org és a WordPress.com hasonlóan hangzik, de ők’újra valójában nagyon különböző! A WordPress.org egy népszerű tartalomkezelő rendszer (CMS) – annyira népszerű, hogy az internet egyharmadát hatalmazza’élő weboldalak. Ezzel szemben a WordPress.com egy weboldal-készítő, amelyet a WordPress hozott létre, hogy a kevésbé technikailag hozzáértő felhasználóknak egyszerűbb módszert kínáljon az online elérésre. További információkért olvassa el a WordPress.org és a WordPress.com közötti különbségről szóló cikket!

1

Domain név ($ 12 / év)

Míg a legtöbb weboldal-készítő egy domain nevet felvesz a fizetett tervébe, a WordPress.org webhely felépítésekor Ön’Meg kell vásárolnia egyet a domain regisztrátoroktól, például a Domain.com.

Mi’d javasoljuk, hogy keressen egy domain nevet’a lehető legjobban hasonlít a vállalkozásodra vagy a webhely nevére. Rövidnek és emlékezetesnek kell lennie!

A legtöbb domain név nagyon ésszerűen lép be $ 11.99 / év, de a kívánatosokról ismert, hogy behatolnak a több ezerbe – sőt akár milliókba is!

A legnépszerűbb és legkívánatosabb domain név kiterjesztés ‘.com’, de olvassa el a domainnevek útmutatóját, ahol talál néhány biztonsági mentési lehetőséget, ha álma van .com a domain már elfoglalt!

Jó tudni: ‘Prémium’ A domain nevek nagyon kívánatos domainnevek, amelyeket a befektetők azért hoztak létre, hogy nyereséggel viszonteladják az általános piacot. Ezeknek a neveknek a kiindulási ára ezrekben lehet, de az első év után ez megtörténik’Megújítjuk a szokásos 10 – 15 dollár / év áron. 2

Tárhely (3,95 USD – 34,95 USD / hó)

A domain név vásárlása mellett a webhely felállításakor a tárhely valószínűleg az egyetlen elkerülhetetlen költség.

Amikor vásárol egy hostolási tervet, akkor te is’alapvetõen fenntart egy kicsit internetes helyet webhelyének befogadására. Nincs tárhely, nincs weboldal – ez’annyira egyszerű.

Jó tudni: Egy weboldal-készítővel egy havi díjat fizet ‘mindent bele’ szolgáltatás – tárhely és domain név együtt

Ami a házigazda választását illeti, mi’d javaslom a Bluehost alkalmazást a WordPress webhelyek számára. A WordPress tárhelyével kapcsolatos kutatásaink kiemelkedő eredményt jelentett, és maga a WordPress ajánlja – te is’azt mondani, hogy ennél méltányosabb! Olvassa el a Bluehost áttekintést, hogy megtudja, miért voltunk olyan lenyűgözve a szolgáltatásával.

Bluehost WordPress tárhelyA Bluehost a WordPress-specifikus tárhely kutatásában kiemelte a helyét

A jó hír az, hogy a dolgok nagy rendszerében a tárhely költségei aránylag nagyon alacsonyak.

Tárhely típusa Bluehost árak * (/ hónap)
Közös tárhely 2,95 USD – 13,95 USD
VPS tárhely 18,99 USD – 59,99 USD
Dedikált tárhely 79,99 USD – 119,99 USD

* Felhívjuk figyelmét, hogy ezeknek az áraknak egy része promóciós ajánlat, és a közzététel idején igazak voltak. A lehető leggyakrabban frissítjük őket, de kérjük, ellenőrizze a Bluehost weboldalon a legfrissebb árakat.

Kicsi vagy új, viszonylag kevés forgalmat váró webhely esetén a megosztott tárhely megfelelő kiindulópont. Bluehost’A legolcsóbb közös terv csak költségekkel jár $ 3.95 / hó – alig több, mint a reggeli kávé költsége.

Ha a forgalom növekedni kezd, akkor te’Választhattunk a rugalmasabb VPS vagy a felhőtárhely használatáról a forgalom tüskéinek befogadására. Bluehost’s A VPS tervei éppen most kezdődnek $ 18.99 / hó.

Ha egyszer’havonta több ezer látogatást ér el, te’Fel akarok lépni egy dedikált tárhely-tervre. Ezekkel a tervekkel rendelkezik saját dedikált szerverével, amely teljes erőforrás-ellenőrzést jelent. A dedikált tervek kezdete: $ 79.99 / hó, tehát elég nagy ugrás a VPS tervekből – de ne feledje, hogy hatalmas forgalmat kell vonzania ahhoz, hogy megkövetelje ezeket a terveket.

Míg ez’Nem szükséges, hogy WordPress-tárhely-szolgáltatóval rendelkezzen a WordPress-webhely számára’ez valami mi’d határozottan ajánlom az általuk kínált WordPress-specifikus szolgáltatások miatt. Telepítheti a WordPress-t a Bluehost irányítópulton keresztül egyetlen kattintással, és azt is’A frissítéseket és a biztonsági mentéseket automatikusan elvégzi.

Nézze meg a legjobb WordPress-tárhely-szolgáltatók körét, hogy megtudja, ki más tudósítottak jól.

3

Előre készített témák (0 USD – 200 USD egyszeri díjként)

Most mi’az unalmas adminisztrációs költségeket az útból kiiktatta’Ideje valami sokkal szórakoztatóbb témához!

Tehát a téma vásárlásánál nagyszerű dolog… Nos, hogy te nem’t valójában van témát vásárolni. Ott’a WordPress könyvtár teljes ingyenes választéka, amelyet egy kattintással be lehet mutatni és telepíteni. Ezeket a fejlesztők fogják létrehozni és benyújtani, és átjutottak a téma áttekintő csoport figyelő szemében. Mindegyiknek van felhasználói értékelése is, ez egy jó módja annak, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem’végül egy harag.

A WordPress kiterjedt témakönyvtáraA WordPress témakönyvtárában számos ingyenes téma található, vagy 2 000 USD-t fizethet egy prémium témaért egy harmadik fél webhelyéről.

Annak ellenére, hogy rengeteg ingyenes témát kínálunk, azért fizetni is lehet egy harmadik fél webhelyén, mint például a Themeforest. A téma fizetésének az az előnye, hogy te’valószínűleg valami kissé kevésbé általános és egy kicsit elegánsabb lesz. Plusz, hogy’s egyszeri fizetés – és egyszer’Van egy témája, és annyi különböző webhelyen használhatja, amennyit csak akar.

Mi’Láthattunk témákat bárhonnan 2 és 200 dollár között, de mi’d azt mondják, hogy az átlag 55 dollár körül van.

Themeforest blogsablonokEgy blog témát kerestünk a Themeforest témában, kérve valami „tiszta” és „reagáló” kérdést.

Győződjön meg arról, hogy mindig olvassa el a felhasználói véleményeket, ahol lehetséges, és ne’ne kísértse az olcsó, vázlatos témák – te’Csak akkor rúgja ki magát, amint egy frissítés megkerül, a témád nem’t nem módosul, és ennek eredményeként a webhely tönkremegy!

És Don’Ne aggódjon, ha a témája nem’nem rendelkezik minden szükséges funkcióval – neked’Majd kibővíthetem pluginokkal (alapvetően ‘alkalmazások’ a webhelyén). Mi’Megnézem, mennyi’Visszamegyek a következőre.

További információt szeretne? Útmutató a webhely karbantartási költségei elmagyarázza a weboldal különféle árazási tényezőinek fenntartási költségeit.

Szüksége van egy kézzel a téma testreszabására? Nézze meg útmutatóunkat Hogyan készítsünk egy weboldalt néhány hasznos tippért!

4

Beépülő modulok (0 USD – 1000 USD; néhány egyszeri költség, néhány folyamatban)

Mint fentebb említettük, a pluginok funkciók hozzáadására szolgálnak a témához – ilyen például az alkalmazások letöltése a telefonra vagy a laptopra.

Rengeteg ingyenes plugin található a környéken, és rengeteg prémium plugin van ingyenes, átfedéses hátsó verzióval. Egy egyszerű, ‘személyes projekt’ olyan webhelyen, mint például egy blog, elkerülheti, hogy itt keveset vagy semmit költessen – meg’s amikor valami összetettebbet akar, a költségek felhalmozódhatnak.

WordPress pluginsBöngészhet több ezer plugingel a WordPress plugin könyvtárban.

Íme néhány kedvenc pluginunk:

 1. Yoast SEO – Szüksége van egy eszközre a SEO szögeléséhez (Search Engine Optimization), amely segít webhelye jó rangsorolásában. Ott’s ingyenes verzió érhető el, vagy a prémium változat fizet 69 USD (egyszeri).
 2. MonsterInsights – Annak érdekében, hogy elemzői a következő szintre kerüljenek. Ingyenes verzió vagy prémium verzió elérhető 99,50 USD – 399,50 USD / év.
 3. MailChimp – Bármi legyen is a webhelyeddel’Célja, hogy rendkívül praktikus lehet címeket rögzíteni és e-maileket küldeni, és senki sem csinálja jobban, mint a MailChimp. Ingyenes verzió elérhető, vagy a prémium tervek költségei 59 USD – 149 USD / év.

Jó tudni: Azt’Úgy gondolta, hogy a feltört WordPress-webhelyek mindössze 60% -át veszélyezteti egy téma vagy egy plugin. Ha olcsó vagy ingyenes plugint választana egy megbízható, jól átvizsgált kiegészítő helyett, később sokkal többet fizethet.

Mi’a következő szakaszban áttekintettük a biztonságra összpontosító plugineket.

5

Biztonság (50 USD – 550 USD egyszeri költségként, 50 USD + / év folyamatban)

A biztonság egy másik dolog tudott elméletileg semmit nem fizetnek, mivel néhány nagyon robusztus biztonsági intézkedést közvetlenül a WordPress szoftverbe helyeznek.

Az alapvető WordPress szoftver, valamint a bővítmények és témák rendszeresen frissítést igényelnek. Ha elérhető frissítés, akkor az’Fontos, hogy a lehető leghamarabb telepítse. A régi szoftverek komoly veszélybe sodorják a hackereket és a vírusokat.

Legjobb tipp: Válasszon egy WordPress-tárhely-szolgáltatót, amely alapértelmezés szerint automatikus frissítéseket és biztonsági mentéseket is tartalmaz, például a Bluehost-ot.

SSL tanúsítvány

SSL tanúsítvány, vagy ‘Biztonsági aljzatok rétege’ tanúsítvány, egy biztonságos webhely nélkülözhetetlen. Azt’s az internetes kapcsolatok biztonságának megőrzésére szolgáló szokásos technológia, és mögött van ‘s’ ban ben ‘https’. Azt is megadja webhelyének, hogy a keresősávon minden fontos lakat megtalálható:

SSL lakatSSL tanúsítvány nélkül a látogatókat figyelmeztethetjük erre’ha nem biztonságos webhelyre lép, akkor azok részletei veszélybe kerülnek. Nem jó!

A weboldal készítők standardként tartalmaznak SSL tanúsítványokat, de ha CMS rendszert használsz’Önnek el kell rendeznie egyet.

Ezek évente körülbelül 50 dollárba kerülnek egy alapvetőért, de a legcsúcstechnikai lehetőségeknél akár 600 dollárt is megkúszhatnak..

Néhány tárhely-szolgáltató, köztük a Bluehost, ingyenes SSL-tanúsítványt kínál, legalább a WordPress tárhelyterveivel együtt.

A biztonság egy másik dolog tudott elméletileg semmit nem fizetnek, mivel néhány nagyon robusztus biztonsági intézkedést közvetlenül a WordPress szoftverbe helyeznek.

Az alapvető WordPress szoftver, valamint a bővítmények és témák rendszeresen frissítést igényelnek. Ha elérhető frissítés, akkor az’Fontos, hogy a lehető leghamarabb telepítse. A régi szoftverek komoly veszélybe sodorják a hackereket és a vírusokat.

Dugó

Noha a WordPress tisztességes szintű beépített biztonsággal rendelkezik, számos beépülő modul biztosíthatja ezt az értékes extra védelmi réteget. Szeretünk:

 1. UpdraftPlus biztonsági másolatok készítéséhez és visszaállításához (ingyenes terv rendelkezésre áll, prémium csomagok költségek 70 USD – 195 GBP egyszeri költségként)
 2. Sucuri a fejlett védelemhez és a hack rögzítéséhez (199,99 USD – 499,99 USD egyszeri költségként)

Tudjon meg többet

 • Fedezze fel a 10 legjobb ingyenes SSL-tárhely-szolgáltató hogy biztosítson védelmet az árat nélkül.
 • Ön még nem ismeri a webhelybiztonság világát? Tanul Miért van szüksége webhelyére HTTPS? a praktikus útmutatónkban.
 • SSL biztonság és a bővítmények nem fejleszthetők ki’Csak így védheti meg a WordPress webhelyet! Tudjon meg többet az útmutatónkban Hogyan lehet webhelyet biztosítani

6

Fejlesztői díjak (0 USD – 1000 USD egyszeri költségként)

És végül, a következő okok valamelyikével választhat fejlesztőt, aki felépíti a WordPress webhelyet:

 • te’újra rövid idő
 • Van egy nagyon specifikus kialakítása, vagy fejlett funkciókra van szüksége, amelyek egyedi kódolást igényelnek
 • Te nem’nem bízik benne a folyamatban

Azt’Nehéz pontosan megadni ezt a költséget, mert az’annyira függ az Ön igényeitől. Ha csak szüksége van valakire egy szuper alapvető webhely felállításához, ez akár 100 – 200 dollárba is kerülhet.

Ha valami elég összetettre van szüksége, akkor könnyen több mint 1000 dollárt költene. De mi teszi összetett webhelyet? Mondd meg’új edzőterem indítása. Szüksége van arra, hogy az emberek bejelentkezhessenek a számlájukba, fizethessenek a tagságért és könyveljen osztályokat, amelyet be kell tudnia ütemezni. Láthatja, hogy az extra funkciók gyorsan összerakhatók valami mással’t egyedül ne kezelje!

Ha azt’A bizalom kérdése: rengeteg online (fizetett és ingyenes) forrás is van, amely végigvezeti Önt a folyamaton. Mi’ve kiadott egy útmutatót a WordPress webhely létrehozásához, valamint 15 tippet a WordPress kezdőknek.

A WordPress közösség szintén barátságos, nem is beszélve a nagyról! Ha van egy meghatározott lekérdezése, akkor fogadhat, hogy már online válaszoltak rá, akár a WordPress fórumon, akár másutt. Számos ingyenes oktatóvideó található a YouTube-on, vagy gondolkodhat néhány online tanfolyam kipróbálásánál a Lynda.com webhelyen vagy hasonlót.

Dolgozott már korábban egy webdesignerrel? Összeállítottuk ezt a praktikus útmutatót az Ön számára 8 tipp a webdesignerrel való együttműködéshez így élvezhetővé és sikeresvé teheti a projektet!

WordPress.org árképzés: Összegzés

Mi’átvitte Önt a legfontosabb költségekbe’valószínűleg újra felmerül, amikor weboldalt készít a WordPress.org webhelyen. Mint láthatja, az’Nehéz pontosan megadni, hogy mennyit fog fizetni – inkább ott’egy kapcsolódó alapköltség (tárhely, domain és SSL tanúsítvány), mivel a legtöbb embernek realisztikusan kell egy kicsit többet költenie az út során:

Mi a költség? Mennyibe kerül? Egyszeri, havi vagy éves?
Domain név $ 12 Évi
Tárhely 3,95 – 34,95 USD Havi
Előre készített témák 0 – 200 USD Egyszeri
Dugó 0–1 000 USD Egy keverék
Biztonság 50–550 USD Egy keverék
Fejlesztői díjak 0–1 000 USD Egyszeri

Mi a helyzet a WordPress.com-lal??

Ahogy ígértük, ez a cikk a WordPress.org, az ingyenes CMS webhely felállításának költségeire összpontosított. De nem lenne’Nem lehet helyes, hogy ne érintse meg a weboldalkészítő verzióját, a WordPress.com-ot is.

Egy weboldal-készítővel kis havi díjat fizet egy olyan webhelyért, amelyért’alapvetően készen áll a használatra, a domain és a host is tartalmazza. Ön kiválaszt egy témát, és testreszabhatja azt a saját tartalmával. Ha te’Ha nem vagy meggyőződve arról, hogy van elég ideje vagy technikai know-how-ja a WordPress.org kezeléséhez, a webhely-készítő nagyszerű lehetőség lehet az Ön számára.

Itt’Gyors áttekintés a különböző WordPress.com tervekről:

Ahogy a weboldalépítők elindulnak, a WordPress.com tisztességes (elolvashatja a WordPress.com áttekintését az összes előnyeiről és hátrányairól), de vannak jobb odakint. Nézze meg a legjobb weboldal-készítők körét, vagy vegye figyelembe rövid kvízünket az Ön ideális platformjához.

GYIK

Mennyibe kerül a WordPress?

A WordPress egy ingyenes nyílt forráskódú platform, de ennek ellenére költségekkel jár. A WordPress-hez kapcsolódó fő költség a tárhely, amely havi 3,95 dollár körül kezdődik. Egyéb általános költségek a tartományok, témák és plug-inek. Valójában a WordPress árazás havi 11 és 40 dollár között esik, 200 dollár egyszeri költség után.

Fizetni kell a WordPress webhelyem tárhelyéért??

A rövid válasz: igen! Ön nyert’nem tudja közzétenni webhelyét internetes házigazda nélkül, tehát a hostolási díjak a költségvetés szükséges költségei a WordPress árképzésének kidolgozásakor. Rengeteg tárhely-szolgáltató van odakinn, tehát megtalálnia kell az igényeinek és a költségvetésének megfelelőt. Nézze meg a legjobb olcsó webes házigazdákról szóló cikkünket, és hasonlítsa össze a több mint 50 legjobb ajánlatot.

Használnom kellene egy ingyenes vagy egy prémium WordPress témát?

Nos, ez az Ön igényeitől függ. A szabad témákkal az a kockázat, hogy ők’Nagyon alapvető, és biztonsági problémákkal is járhat, ha menedékbe kerülnek’t nem lett megfelelően kódolva. De van még néhány jó lehetőség odakinn – mindig olvassa el az értékeléseket és vizsgálja meg a témáját, mielőtt hozzá kezdene. A prémium témák általában karcsúbb és jobban felszerelt, mint az ingyenes témák, ezért javasoljuk őket egy professzionálisabb weboldalhoz.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map