WordPress hinnoittelu 2020

WordPress hinnoittelu6 Kustannukset budjettiin

WordPress.org-sivustossa on kaksi mainittavaa seikkaa: se’on sisällönhallintajärjestelmä (CMS), ja se’s ilmaiseksi.


Jep, se’oikeassa – WordPress.org-ohjelmisto on täysin ilmainen ladattavaksi ja käytettäväksi. Mutta tarina ei’t loppuu siihen – tämä viesti olisi melko lyhyt, jos se tekisi!

Koska WordPress.org on teknisesti ilmainen, voitit’t pystyä saamaan sivusto elää ilman haarukointia ainakin joidenkin meidän kuudesta kustannuksesta’Aion kattaa tämän artikkelin. Jotkut tärkeimmistä kustannuksista sinulle’Ll-kohtaamiseen sisältyy verkkotunnusmaksuja, isännöintimaksuja ja palkkioaiheisia teemoja ja laajennuksia.

Paljonko WordPress maksaa?

WordPress maksaa vain perustiedot kattamaan vain noin $ 11 / kuukausi. Tosiasiallisesti sinun pitäisi odottaa a kertaluonteiset kustannukset noin 200 dollaria pienellä jatkuvalla kuukausimaksulla (11–40 dollaria / kk). WordPress-kustannuksesi voivat nopeasti hiipiä $ 1000+ merkitse, jos haluat palkata web-suunnittelijan.

Tässä’Se on kuusi WordPress-hinnoittelutekijäsi nopeasti poistettava’Tarvitsen budjetin seuraaville:

 1. Verkkotunnus: 12 dollaria vuodessa.
 2. Hosting: alkaen 3,95 dollaria / kuukausi.
 3. Valmiit teemat: 0 dollaria – 200 dollaria (kertaluonteinen maksu).
 4. liitännäiset: 0–1 000 dollaria (jatkuva tai kertaluonteinen maksu).
 5. turvallisuus: alkaen 50 dollaria (jatkuva tai kertaluonteinen maksu).
 6. Kehittäjämaksut: 0–1 000 dollaria (kertaluonteiset kustannukset).

Hyvä tietää: WordPress.org ja WordPress.com saattavat kuulostaa samanlaisilta, mutta ne’uudelleen todella erilainen! WordPress.org on suosittu sisällönhallintajärjestelmä (CMS) – itse asiassa niin suosittu, että se hallitsee kolmanneksen Internetistä’elävät verkkosivustot. Sitä vastoin WordPress.com on verkkosivustojen rakentaja, jonka on luonut WordPress tarjoamaan vähemmän teknisille tajuille helpompaa tapaa päästä verkkoon. Lue artikkeli WordPress.org: n ja WordPress.com: n eroista saadaksesi lisätietoja!

1

Verkkotunnus (12 dollaria / vuosi)

Useimmat verkkosivustojen rakentajat sisällyttävät verkkotunnuksen maksettuihin suunnitelmiinsa, kun rakennat sivua WordPress.orgin avulla’Joudun ostamaan sellaisen verkkotunnuksen rekisteröijältä, kuten Domain.com.

Me’d ehdottaa, että etsit verkkotunnuksen, joka’ovat mahdollisimman samankaltaisia ​​yrityksesi tai sivustosi nimen kanssa. Sen pitäisi olla lyhyt ja ikimuistoinen!

Useimmat verkkotunnukset käyvät kohtuulliseen hintaan $ 11,99 / vuosi, mutta toivottavien on tiedetty hiipiä tuhansiin – tai jopa miljooniin!

Suosituin ja halutuin verkkotunnuksen laajennus on ‘.com’, mutta tutustu verkkotunnusten oppaaseemme joitain varmuuskopiovaihtoehtoja, jos unelma .com verkkotunnus on jo otettu!

Hyvä tietää: ‘palkkio’ verkkotunnukset ovat erittäin toivottavia verkkotunnuksia, jotka sijoittajat ovat valloittaneet myydäkseen voittoa yleismarkkinoille. Näiden nimien alkuperäinen hinta voi olla tuhansissa, mutta ensimmäisen vuoden jälkeen se’Uudistan vakiona 10–15 dollaria vuodessa. 2

Ylläpito (3,95–34,95 dollaria / kuukausi)

Verkkotunnuksen ostamisen lisäksi isännöinti on melkein ainoa väistämätön kustannus verkkosivustosi perustamisessa.

Kun ostat hosting-suunnitelman, sinä’varaat pohjimmiltaan vähän Internet-tilaa verkkosivustollesi istumaan. Ei isännöintiä, ei verkkosivustoa – se’s niin yksinkertaista.

Hyvä tietää: Verkkosivun rakentajan kanssa maksat pienen kuukausimaksun ‘kaikki peliin’ palvelu – isäntä ja verkkotunnus mukana

Isäntävalinnassa me’d suosittelen Bluehostia WordPress-verkkosivustoille. Se tuli esiin WordPress-isännöintiä koskevassa tutkimuksessamme, ja itse WordPress suosittelee sitä – voit’t sanoa oikeudenmukaisempaa! Lue Bluehost-arvosteluamme saadaksesi selville, miksi meistä oli niin vaikuttunut sen palvelusta.

Bluehost WordPress -majoitusBluehost tuli huipulta WordPress-erityistä isännöintiä koskevassa tutkimuksessamme

Hyvä uutinen on, että isoissa asioissa isännöinti maksaa suhteellisen vähän.

Isäntätyyppi Bluehost hinnat * (/ kk)
Jaettu hosting 2,95–13,95 dollaria
VPS-hosting 18,99 dollaria – 59,99 dollaria
Dedicated hosting 79,99 dollaria – 119,99 dollaria

* Huomaa, että jotkut näistä hinnoista ovat tarjoustarjouksia ja olivat totta julkaisemisen yhteydessä. Päivitämme ne niin usein kuin mahdollista, mutta tarkista viimeisimmät hinnat Bluehost-verkkosivustolla.

Pienelle tai uudelle sivustolle, joka odottaa suhteellisen vähän liikennettä, jaettu hosting on hyvä lähtökohta. Bluehost’Halvin jaettu suunnitelma maksaa vain $ 3,95 / kk – vähän enemmän kuin aamukahvin hinta.

Jos liikenne alkaa kiihtyä, sinä’Olemme saaneet mahdollisuuden joustavammasta VPS- tai pilvipalvelimesta liikenteen piikkien sovittamiseksi. Bluehost’s VPS-suunnitelmat alkavat juuri $ 18.99 / kuukausi.

Kerran sinä’lyömällä useita tuhansia käyntejä kuukaudessa, sinä’Haluan siirtyä omistettuun hosting-suunnitelmaan. Näiden suunnitelmien avulla sinulla on oma erillinen palvelin, joka tarkoittaa resurssien täydellistä hallintaa. Omistetut suunnitelmat alkavat klo $ 79,99 / kk, joten melko suuri hypätä VPS-suunnitelmiin – mutta muista, että sinun on tuotava valtavia määriä liikennettä vaatiaksesi näitä suunnitelmia.

Vaikka se’Sillä ei tarvitse olla WordPress-isännöintipalveluntarjoajaa WordPress-verkkosivustoosi’s jotain mitä me’d suosittelen ehdottomasti kaikkien tarjoamiensa WordPress-ominaisuuksien takia. Voit asentaa WordPressin Bluehost-hallintapaneelin kautta yhdellä napsautuksella, ja se’Hoida päivitykset ja varmuuskopiot automaattisesti.

Tutustu parhaiden WordPress-isännöintipalveluntarjoajien joukkoomme nähdäksesi kuka muu menestynyt hyvin tutkimuksessamme.

3

Valmiit teemat (0–200 dollaria kertaluonteisena maksuna)

Nyt me’olen saanut tylsät järjestelmänvalvojan kustannukset pois tieltä, se’on aika jotain paljon hauskempaa – teemoja!

Joten hieno jutun ostaminen on… No, et don’t oikeasti omistaa ostaa teema. siellä’s koko joukko ilmaisia ​​WordPress-kirjastossa olevia palveluita, jotka voit demonstroida ja asentaa yhdellä napin painalluksella. Kehittäjät ovat luoneet ja lähettäneet ne, ja ne ovat läpikäyneet teemaarviointiryhmän tarkkailevien silmien läpi. Jokaisella on myös käyttäjän luokitus, mikä on hyvä tapa varmistaa, ettet tiedä’t päätyä roskaan.

WordPressin laaja teemahakemistoWordPress-teemakirjastossa on koko valikoima ilmaisia ​​teemoja, tai voit maksaa 2– 200 dollaria premium-teemasta kolmannen osapuolen sivustolta.

Vaikka tarjolla on paljon ilmaisia ​​teemoja, voit maksaa niistä myös kolmannen osapuolen sivuston, kuten Themeforestin, kautta. Teemamaksamisen etu on, että sinä’päädyt todennäköisesti joihinkin vähemmän geneerisiin ja tyylikkäimpiin. Plus, se’s kertaluonteinen maksu – ja kerran sinäkin’Koska sinulla on teema, voit käyttää sitä niin monessa eri sivustossa kuin haluat.

Me’Olemme nähneet tarjolla olevia teemoja mistä tahansa välillä 2 – 200 dollaria, mutta me’Keskimääräinen arvo on noin 55 dollaria.

Teemametsän blogin mallitEtsimme blogin teemaa Themeforestista, pyytämällä jotain ‘puhdasta’ ja ‘reagoivaa’

Muista aina lukea käyttäjän arvosteluja mahdollisuuksien mukaan, ja älä tee sitä’Älä houkuttele halpoja, luonnosteltavia teemoja – sinä’Teet vain itsesi, kun päivitys on käynyt läpi, teemasi ei käy’t saada muutoksia, ja sivustosi hajoaa seurauksena!

Ja älä’t huolestu, jos teema ei’Sinulla ei ole kaikkia tarvitsemiasi ominaisuuksia’Voin irtotavarana sen laajennuksilla (lähinnä ‘sovellukset’ verkkosivustollesi). Me’Katsotaan kuinka paljon he’Asetan sinut takaisin seuraavaksi.

Haluatko lisätietoja? Opas verkkosivujen ylläpitokustannukset selittää verkkosivustojen hinnoittelutekijöiden ylläpitokustannukset.

Tarvitset kättä teeman mukauttamiseen? Katso oppaamme Kuinka suunnitella verkkosivusto hyödyllisiä vinkkejä!

4

Plugins (0–1 000 dollaria; jotkut kertaluonteiset kustannukset, osa jatkuvia)

Kuten edellä mainitsimme, laajennukset ovat tapa lisätä toimintoja teemaasi – kuten ladata sovelluksia puhelimeesi tai kannettavaan tietokoneeseen.

Ympärillä on runsaasti ilmaisia ​​laajennuksia ja paljon premium-lisälaitteita, joissa on ilmaiset, vaikeat takaosaversiot. Yksinkertainen, ‘henkilökohtainen projekti’ verkkosivustolla, kuten blogi, voit päästä eroon kuluttamalla vähän tai ei mitään täällä – se’s kun haluat jotain monimutkaisempaa, jonka kustannukset alkavat kasautua.

WordPress-laajennuksetVoit selata tuhansia laajennuksia WordPress-laajennushakemistossa.

Tässä on joitain suosikki plugineistamme:

 1. Hiiva SEO – Sinulla on oltava työkalu hakukoneoptimoinnin naulaamiseen (hakukoneoptimointi), joka auttaa sivustosi sijoittumaan hyvin. siellä’s on ilmainen versio, tai premium-hinta maksaa 69 dollaria (kertaluonteinen).
 2. MonsterInsights – Vie analytiikkasi seuraavalle tasolle. Saatavilla ilmainen versio tai premium-versio 99,50 – 399,50 dollaria / vuosi.
 3. MailChimp – Minkä tahansa sivustosi tahansa’Tarkoitus on, että mahdollisuus kaapata osoitteita ja lähettää sähköposteja on erittäin kätevä, eikä kukaan tee sitä paremmin kuin MailChimp. Saatavilla ilmainen versio, tai premium-suunnitelmat maksavat 59 dollaria – 149 dollaria vuodessa.

Hyvä tietää: Se’s ajatteli, että jopa 60% hakkeroiduista WordPress-sivustoista on vaarannettu teeman tai laajennuksen kautta. Halvan tai ilmaisen laajennuksen valitseminen luotettavan, hyvin tarkistetun sijaan voi maksaa sinulle paljon enemmän myöhemmin.

Me’olemme peittäneet seuraavassa osiossa turvallisuuteen keskittyneet laajennukset.

5

Turvallisuus (50–550 dollaria kertaluonteisena kustannuksena, 50 dollaria + / vuosi jatkuvana)

Turvallisuus on toinen asia sinulle voisi teoriassa ei maksa mitään, koska jotkut melko vankat tietoturvatoimenpiteet leivotaan suoraan itse WordPress-ohjelmistoon.

WordPress-ydinohjelmisto, laajennukset ja teemat, vaativat säännöllisesti päivityksiä. Kun päivitys on saatavilla, se’On tärkeää, että asennat sen mahdollisimman pian. Vanha ohjelmisto jättää sinut vakavasti alttiiksi hakkereille ja viruksille.

Suositus: Valitse WordPress-palveluntarjoaja, joka sisältää vakiona automaattiset päivitykset ja varmuuskopiot, kuten Bluehost.

SSL-varmenne

SSL-varmenne tai ‘Suojattu pistorasiakerros’ sertifikaatti, on turvallinen verkkosivusto välttämätön. Se’s on standardi tekniikka Internet-yhteyksien suojaamiseksi, ja on takana ‘s’ sisään ‘https’. Se antaa sivustollesi myös kaikki tärkeät riippulukot hakupalkissa:

SSL riippulukkoIlman SSL-varmennetta vierailijoita saatetaan varoittaa heistä’palaamalla epävarmalle sivustolle, ja niiden yksityiskohdat ovat vaarassa. Ei hyvä!

Verkkosivun rakentajat sisältävät SSL-varmenteet vakiona, mutta jos käytät CMS-järjestelmää, sinä’Minun on järjestettävä yksi itse.

Nämä maksavat noin 50 dollaria vuodessa perustason, mutta voivat hiipiä jopa 600 dollaria tai enemmän korkeimpien tekniikoiden vaihtoehtoihin.

Jotkut isännöintipalveluntarjoajat, mukaan lukien Bluehost, tarjoavat ilmaisen SSL-sertifikaatin, joka sisältää ainakin osan WordPress-isännöintisuunnitelmista.

Turvallisuus on toinen asia sinulle voisi teoriassa ei maksa mitään, koska jotkut melko vankat tietoturvatoimenpiteet leivotaan suoraan itse WordPress-ohjelmistoon.

WordPress-ydinohjelmisto, laajennukset ja teemat, vaativat säännöllisesti päivityksiä. Kun päivitys on saatavilla, se’On tärkeää, että asennat sen mahdollisimman pian. Vanha ohjelmisto jättää sinut vakavasti alttiiksi hakkereille ja viruksille.

liitännäiset

Vaikka WordPressin tietoturva on kunnollista, on olemassa monia laajennuksia, jotka voivat antaa sinulle arvokkaan ylimääräisen suojauskerroksen. Me rakastamme:

 1. UpdraftPlus varmuuskopioille ja palautuksille (ilmainen suunnitelma saatavilla, palkkio-ohjelmat maksavat 70 dollaria – 195 puntaa kertaluonteisena kustannuksena)
 2. Sucuri edistykselliseen suojaukseen ja hakkerointiin (199,99 dollaria – 499,99 dollaria kertaluonteisena kustannuksena)

Lue lisää

 • Löydä 10 parasta ilmaista SSL-palveluntarjoajaa jotta saat suojan ilman hintalappua.
 • Oletko uusi verkkosivustojen turvallisuuden maailmassa? Oppia Miksi sivustosi tarvitsee HTTPS: ää kätevässä oppaassamme.
 • SSL-tietoturva ja laajennukset eivät ole’t ainoa tapa suojata WordPress-sivustosi! Ota selvää, mitä muuta voit tehdä oppaastamme Kuinka suojata verkkosivusto

6

Kehittäjäpalkkiot (0–1 000 dollaria kertaluonteisena kustannuksena)

Ja viimeiseksi, voit halutessasi vuokrata kehittäjän rakentamaan WordPress-verkkosivustosi sinulle yhdestä seuraavista syistä:

 • Sinä’uudelleen lyhyessä ajassa
 • Sinulla on hyvin tarkka muotoilu mielessä tai tarvitset lisätoimintoja, jotka vaativat mukautetun koodauksen
 • Sinä et’t ole varma prosessista

Se’On vaikea laittaa tarkkaa lukua tästä kustannuksesta, koska se’s niin riippuvainen tarpeistasi. Jos tarvitset vain jonkun perustamaan sinulle super perussivuston, tämä voi maksaa vain 100–200 dollaria.

Jos tarvitset jotain melko monimutkaista, voit käyttää helposti yli 1 000 dollaria. Mutta mikä tekee monimutkaisesta verkkosivustosta? Sano sinä’käynnistä kuntosali. Tarvitset tapa, jolla ihmiset voivat kirjautua sisään tiliinsä, maksaa jäsenyydestä ja varata luokat, jotka sinun on pystyttävä ajoittamaan. Voit nähdä, kuinka lisätoiminnot voivat nopeasti pinota jotain mitä pystyt’t käsitellä itse!

Jos se’kysymys luottamuksesta, verkossa on runsaasti resursseja (sekä maksettuja että ilmaisia) opastamaan sinua prosessin läpi. Me’Olemme julkaissut oppaan WordPress-verkkosivustosi luomiseen sekä 15 vinkkiä WordPressin aloittelijoille.

WordPress-yhteisö on myös ystävällinen, puhumattakaan suuresta! Jos sinulla on tietty kysely, voit lyödä vetoa, että siihen on vastattu jo verkossa, joko WordPress-foorumilla tai muualla. YouTubessa on myös paljon ilmaisia ​​opetusvideoita. Voit myös kokeilla joitain verkkokursseja Lynda.comista tai vastaavasta.

Oletko työskennellyt web-suunnittelijan kanssa aiemmin? Kokoimme tämän kätevän oppaan antaaksesi sinulle 8 Vinkkejä web-suunnittelijan kanssa työskentelemiseen jotta voit tehdä projektistasi nautinnollisen ja menestyvän!

WordPress.org Hinnoittelu: Yhteenveto

Me’olet ottanut sinut läpi avainkustannukset’uudelleen todennäköisesti kohdattaessasi verkkosivustoa WordPress.org-sivuston kautta. Kuten näette, se’On vaikea laittaa tarkkaa lukua kuinka paljon se maksaa – pikemminkin siellä’s liittyvä peruskustannus (isäntä, verkkotunnus ja SSL-varmenne), ja useimpien ihmisten on realistisesti käytettävä vähän enemmän matkan varrella:

Mikä hinta on? Paljonko se on? Kertaluonteinen, kuukausittain tai vuosittain?
Verkkotunnus $ 12 vuotuinen
Hosting 3,95 – 34,95 dollaria Kuukausittain
Valmiit teemat 0 – 200 dollaria Kerta-
liitännäiset 0–1 000 dollaria Sekoitus
turvallisuus 50–550 dollaria Sekoitus
Kehittäjämaksut 0–1 000 dollaria Kerta-

Entä WordPress.com?

Kuten luvattiin, tämä artikkeli on keskittynyt verkkosivuston rakentamisen kustannuksiin ilmaisen CMS-palvelun WordPress.org avulla. Mutta se ei haluaisi’Ei ole oikein, ettet kosketa myös sen verkkosivustojen rakennusversiota, WordPress.com.

Verkkosivun rakentajan kanssa maksat pienen kuukausimaksun sivustosta, joka’S on pohjimmiltaan valmis menemään, toimialue ja hosting mukana. Voit valita teeman ja mukauttaa sitä omalla sisällölläsi. Jos sinä’et ole vakuuttunut siitä, että sinulla on tarpeeksi aikaa tai teknistä tietotaitoa WordPress.orgin käsittelemiseen, verkkosivustojen rakentaja voi olla hyvä vaihtoehto sinulle.

Tässä’on nopea katsaus WordPress.com-suunnitelmiin:

Kun verkkosivustojen rakentajat menevät, WordPress.com on kunnollinen (voit lukea WordPress.com-arvosteluistamme kaikki edut ja haitat), mutta parempia siellä. Tutustu parhaiden verkkosivustojen rakentajien joukkoomme tai ota lyhyt tietokilpailu sopimaan ihanteelliseen alustaasi.

FAQ

Kuinka paljon WordPress maksaa?

WordPress on ilmainen avoimen lähdekoodin alusta, mutta siihen liittyy silti kustannuksia. Tärkeimmät WordPressiin liittyvät kustannukset ovat isännöinti, joka alkaa noin 3,95 dollaria / kuukausi. Muita yleisiä kustannuksia ovat verkkotunnukset, teemat ja laajennukset. Realistisesti WordPress-hinnoittelu laskee välillä 11–40 dollaria kuukaudessa, kun kertaluonteiset kustannukset ovat 200 dollaria.

Pitääkö minun maksaa WordPress-sivustoni ylläpidosta??

Lyhyt vastaus on kyllä! Sinä voitit’t pystyä julkaisemaan verkkosivustoasi verkossa ilman verkkoisäntää, joten isännöintipalkkiot ovat välttämättömiä budjetin kustannuksia WordPress-hinnoittelussa. Siellä on tonnia isännöintipalveluntarjoajia, joten sinun on löydettävä tarpeitasi ja budjettiasi vastaava. Katso artikkeli parhaista halvoista Web-palvelimista ja vertaa yli 50 parhaista tarjouksista.

Pitäisikö minun käyttää ilmaista WordPress-teemaa tai premium-teemaa?

No, se riippuu tarpeitasi. Ilmaisten teemojen riski on, että he’uudelleen melko yksinkertainen ja voi jopa tulla turvallisuuskysymyksiä, jos heillä ei ole’t on koodattu oikein. Mutta siellä on vielä hyviä vaihtoehtoja – lue aina arvosteluita ja tutkia teemaasi ennen kuin aloitat sen. Premium-temat ovat yleensä tyylikkäämpiä ja hyvin varusteltuja kuin ilmaiset temat, joten suosittelemme niitä ammattimaisemmalle verkkosivustolle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map