WordPress-prissætning 2020

wordpress prissætning6 udgifter til budget for

Der er to vigtige ting at nævne om WordPress.org: det’s et Content Management System (CMS), og det’er gratis.


Jepp, det’er rigtigt – WordPress.org-softwaren er helt gratis at downloade og bruge. Men historien gør det ikke’t ender der – dette indlæg ville være temmelig kort, hvis det gjorde det!

For mens WordPress.org teknisk er gratis, vandt du’t være i stand til at få et websted live uden at gafle over mindst nogle af de seks omkostninger vi’Jeg dækker i denne artikel. Nogle af de vigtigste koster dig’ll møde inkluderer gebyrer for domænenavne, hosting gebyrer og premium temaer og plugins.

Hvor meget koster WordPress?

For rent at dække det grundlæggende koster WordPress omkring $ 11 / måned. Realistisk set bør du dog forvente en engangsomkostninger på omkring $ 200 med et lille løbende månedligt gebyr ($ 11 – $ 40 / måned). Dine WordPress-omkostninger kan hurtigt krybe ind i $ 1000+ markér, hvis du har brug for at ansætte en webdesigner.

Her’er en hurtig gennemgang af de seks WordPress-prisfaktorer, du’Jeg skal budgettere for:

 1. Domænenavn: $ 12 / år.
 2. Hosting: fra $ 3,95 / måned.
 3. Foruddannede temaer: $ 0 – $ 200 (engangsafgift).
 4. plugins: $ 0 – $ 1.000 (løbende eller engangsafgift).
 5. Sikkerhed: fra $ 50 (løbende eller engangsafgift).
 6. Udviklergebyrer: $ 0 – $ 1.000 (engangsomkostninger).

Godt at vide: WordPress.org og WordPress.com lyder muligvis ens, men de’re faktisk meget anderledes! WordPress.org er et populært Content Management System (CMS) – så populært, at det faktisk driver en tredjedel af internettet’s levende websteder. I modsætning hertil er WordPress.com en webstedsbygger, oprettet af WordPress for at tilbyde de mindre teknisk kyndige en lettere måde at komme online på. Læs vores artikel om forskellen mellem WordPress.org og WordPress.com for mere info!

1

Domænenavn ($ 12 / år)

Mens de fleste webstedsbyggere inkluderer et domænenavn i deres betalte planer, når du bygger et websted med WordPress.org, du’Jeg bliver nødt til at købe en fra en domæneregistrator, såsom Domain.com.

Vi’d foreslår, at du går efter et domænenavn’s så ligner din virksomheds eller dit webstedsnavn som muligt. Det skal være kort og mindeværdig!

De fleste domænenavne er meget rimelige $ 11,99 / år, men ønskelige er blevet kendt for at krybe ind i tusinder – eller endda millioner!

Den mest populære og ønskelige udvidelse af domænenavne er ‘.com’, men tjek vores guide til domænenavne for nogle sikkerhedskopieringsmuligheder, hvis din drøm .com domænet er allerede taget!

Godt at vide: ‘Præmie’ domænenavne er meget ønskelige domænenavne, der er blevet snappet af investorer for at videresælge til det generelle marked med en fortjeneste. Den oprindelige pris på disse navne kunne være i tusinder, men efter det første år’Jeg fornyer til standard $ 10 – $ 15 / år. 2

Hosting ($ 3,95 – $ 34,95 / måned)

Bortset fra at købe et domænenavn, er hosting stort set den eneste uundgåelige pris, når du opretter dit websted.

Når du køber en hostingplan, du’reelt reserverer man lidt internetplads til dit websted at sidde i. Ingen hosting, ingen hjemmeside – det’er så simpelt som det.

Godt at vide: Hos en webstedsbygger betaler du et lille månedligt gebyr for en ‘alt ind’ service – hosting og domænenavn inkluderet

Med hensyn til at vælge en vært, vi’d anbefaler Bluehost til WordPress-websteder. Det kom på toppen i vores forskning inden for WordPress-hosting, og anbefales af WordPress selv – det kan du’t siger mere retfærdigt end det! Læs vores Bluehost-anmeldelse for at finde ud af, hvorfor vi var så imponeret over dens service.

Bluehost WordPress hostingBluehost kom på toppen af ​​vores forskning inden for WordPress-specifik hosting

Den gode nyhed er, at i den store ting af ting koster hosting forholdsmæssigt meget lidt.

Hosting type Bluehost priser * (/ måned)
Delt hosting $ 2,95 – $ 13,95
VPS hosting $ 18.99 – $ 59.99
Dedikeret hosting $ 79,99 – $ 119,99

* Vær opmærksom på, at nogle af disse priser er salgsfremmende tilbud og var rigtige på udgivelsestidspunktet. Vi opdaterer dem så ofte som muligt, men kontroller Bluehost-webstedet for de mest opdaterede priser.

For et lille eller nyt sted, der forventer relativt lidt trafik, er delt hosting et anstændigt udgangspunkt. Bluehost’s billigste delte plan koster bare $ 3.95 / måned – lidt mere end prisen på din morgenkaffe.

Hvis trafikken begynder at komme op, du’Vi har mulighed for den mere fleksible VPS- eller cloud-hosting til at rumme spikes i trafikken. Bluehost’s VPS-planer starter lige $ 18,99 / måned.

Når først du’du rammer flere tusinde besøg om måneden, dig’Jeg vil gerne gå op til en dedikeret hostingplan. Med disse planer har du din egen dedikerede server, hvilket betyder fuld kontrol over ressourcerne. Dedikerede planer starter kl $ 79,99 / måned, så et ganske stort spring op fra VPS-planerne – men husk, at du skal indbringe enorme mængder trafik for at kræve disse planer.

Mens det’er ikke nødvendigt at have en WordPress-hostingudbyder til dit WordPress-websted, det’er noget vi’d anbefaler bestemt på grund af alle de WordPress-specifikke funktioner, de tilbyder. Du kan installere WordPress gennem dit Bluehost-betjeningspanel med et enkelt klik, og det’Jeg sørger automatisk for opdateringer og sikkerhedskopier.

Tjek vores roundup af de bedste WordPress-hostingudbydere for at se, hvem der ellers klarede sig godt i vores forskning.

3

Foruddefinerede temaer ($ 0 – $ 200 som en engangsafgift)

Nu vi’Vi har fået de kedelige adminomkostninger af vejen, det’er tid til noget meget sjovere – temaer!

Så det gode ved at købe et tema er… godt, at du ikke gør det’t faktisk har at købe et tema. der’s et helt udvalg af gratis i WordPress-biblioteket, som du kan demonstrere og installere ved at klikke på en knap. De vil være blevet oprettet og indsendt af udviklere og er passeret gennem de opmærksomme øjne af Theme Review Team. Hver af dem har også en brugerbedømmelse, hvilket er en god måde at sikre dig, at du ikke gør’t ender med en fyr.

WordPress 'omfattende temakatalogDer er et helt udvalg af gratis temaer i WordPress-temabiblioteket, eller du kan betale $ 2- $ 200 for et premium-tema fra en tredjepartswebsted

Selvom der er masser af gratis temaer, der tilbydes, kan du også betale for et via en tredjepart som Themeforest. Fordelen ved at betale for et tema er, at du’du vil sandsynligvis ende med noget lidt mindre generisk og lidt mere slankt. Plus det’er en engangsbetaling – og en gang du’Vi har et tema, du kan bruge det til så mange forskellige sider, som du vil.

Vi’har set temaer der tilbydes overalt mellem $ 2 og $ 200, men vi’d siger, at gennemsnittet er omkring $ 55.

Themeforest blogskabelonerVi søgte efter et blog-tema på Themeforest og bad om noget ‘rent’ og ‘responsivt’

Sørg for, at du altid læser brugeranmeldelser, hvor det er muligt, og don’t fristes af billige, tegneseriefulde temaer – dig’Jeg sparker kun dig selv, når en opdatering rulles rundt, dit tema gør det ikke’t ændres, og dit websted bryder som et resultat!

Og don’t bekymre dig, hvis dit tema ikke gør det’t har hver funktion du har brug for – dig’Jeg vil være i stand til at bulk det ud med plugins (hovedsagelig ‘apps’ til dit websted). Vi’Jeg ser på, hvor meget de har’Jeg sætter dig tilbage næste.

Ønsker mere information? Vores guide til omkostninger til vedligeholdelse af websteder forklarer vedligeholdelsesomkostningerne ved forskellige webstedsprisfaktorer.

Brug for en hånd, der tilpasser dit tema? Se vores guide om Sådan designes et websted for nogle nyttige tip!

4

Plugins ($ 0 – $ 1.000; nogle engangsomkostninger, nogle løbende)

Som vi nævnt ovenfor, er plugins en måde at tilføje funktionalitet til dit tema – slags som at downloade apps til din telefon eller bærbare computer.

Der er masser af gratis plugins omkring og masser af premium-dem med gratis, parede back-versioner. For en enkel, ‘personligt projekt’ websted, såsom en blog, kan du slippe af med at bruge lidt eller intet her – det’s, når du vil have noget mere komplekst, at omkostningerne begynder at stables op.

wordpress pluginsDu kan gennemse tusinder af plugins i WordPress Plugin Directory.

Her er nogle af vores foretrukne plugins:

 1. Yoast SEO – Et must have værktøj til at negle din SEO (Search Engine Optimization), hvilket hjælper dit websted med at rangere godt. der’er en gratis version tilgængelig, eller den præmie en koster $ 69 (engangs).
 2. MonsterInsights – For at tage din analyse til næste niveau. Gratis version tilgængelig eller premiumversioner fra $ 99,50 – $ 399,50 / år.
 3. MailChimp – Uanset hvad dit websted er’Formålet med muligheden for at fange adresser og sende e-mails er super praktisk, og ingen gør det bedre end MailChimp. Gratis version tilgængelig eller premium-planer koster $ 59 – $ 149 / år.

Godt at vide: Det’s troede, at så mange som 60% af hackede WordPress-websteder kompromitteres gennem et tema eller plugin. At vælge et billigt eller gratis plugin frem for et pålideligt, godt gennemgået et kan koste dig meget mere senere på linjen.

Vi’har dækket sikkerhedsfokuserede plugins i det næste afsnit.

5

Sikkerhed ($ 50 – $ 550 som engangsomkostninger, $ 50 + / år igangværende)

Sikkerhed er en anden ting du kunne betaler teoretisk intet for, da nogle temmelig robuste sikkerhedsforanstaltninger bages lige i selve WordPress-softwaren.

Den centrale WordPress-software sammen med plugins og temaer kræver regelmæssigt opdatering. Når en opdatering er tilgængelig, er den’det er vigtigt, at du installerer det så hurtigt som muligt. Gammel software efterlader dig alvorligt sårbar overfor hackere og vira.

Top tip: Vælg en WordPress-hostingudbyder, der inkluderer automatiske opdateringer og sikkerhedskopier som standard, såsom Bluehost.

SSL-certifikat

Et SSL-certifikat eller ‘Secure Sockets Layer’ certifikat, er et sikkert websted vigtigt. Det’s standardteknologi til at holde internetforbindelser sikre og ligger bag ‘s’ i ‘https’. Det giver også dit websted, at alle vigtige hængelåse i søgefeltet:

SSL hængelåsUden et SSL-certifikat bliver dine besøgende muligvis advaret om, at de’når du går ind på et usikkert sted, og deres detaljer vil være i fare. Ikke godt!

Webstedsbyggere inkluderer SSL-certifikater som standard, men hvis du bruger et CMS-system, gør du det’Jeg skal selv arrangere en.

Disse koster omkring $ 50 om året for et grundlæggende, men kan krybe op til $ 600 eller mere for de mest højteknologiske muligheder.

Nogle hostingudbydere, inklusive Bluehost, tilbyder et gratis SSL-certifikat med mindst nogle af deres WordPress-hostingplaner.

Sikkerhed er en anden ting du kunne betaler teoretisk intet for, da nogle temmelig robuste sikkerhedsforanstaltninger bages lige i selve WordPress-softwaren.

Den centrale WordPress-software sammen med plugins og temaer kræver regelmæssigt opdatering. Når en opdatering er tilgængelig, er den’det er vigtigt, at du installerer det så hurtigt som muligt. Gammel software efterlader dig alvorligt sårbar overfor hackere og vira.

plugins

Selvom WordPress har anstændige niveauer af indbygget sikkerhed, er der et antal plugins, der kan give dig det værdifulde ekstra beskyttelseslag. Vi elsker:

 1. UpdraftPlus til sikkerhedskopiering og gendannelse (gratis plan tilgængelig, præmieplaner koster) 70 $ – 195 £ som en engangsomkostning)
 2. Sucuri til avanceret beskyttelse og hackfiksering ($ 199,99 – $ 499,99 som en engangsomkostning)

Find ud af mere

 • Oplev 10 bedste udbydere af gratis SSL-hosting for at sikre dig, at du får beskyttelse uden prislappen.
 • Er du ny i verdenen af ​​websikkerhed? Lære Hvorfor dit websted har brug for HTTPS i vores praktiske guide.
 • SSL-sikkerhed og plugins er’t den eneste måde, du kan beskytte dit WordPress-sted! Find ud af, hvad du ellers kan gøre i vores guide til Sådan sikres et websted

6

Udviklergebyrer ($ 0 – $ 1.000 som engangsomkostninger)

Og til sidst kan du vælge at ansætte en udvikler til at bygge dit WordPress-websted til dig af en af ​​følgende årsager:

 • Du’re kort til tiden
 • Du har et meget specifikt design i tankerne, eller du har brug for avanceret funktionalitet, der kræver tilpasset kodning
 • Du don’t føler mig fortrolig med processen

Det’Det er svært at sætte et nøjagtigt tal på disse omkostninger, fordi det’s så afhængig af dine behov. Hvis du bare har brug for nogen til at oprette et super basic site for dig, kan dette koste så lidt som $ 100 – $ 200.

Hvis du har brug for noget ganske kompliceret, kan du nemt bruge over $ 1.000. Men hvad gør et komplekst websted? Siger du’genstarter et motionscenter. Du har brug for en måde, hvorpå folk kan logge på deres konti, betale for medlemskab og booke klasser, som du har brug for for at kunne planlægge. Du kan se, hvordan ekstra funktioner hurtigt kan stables op til noget, du kan’t håndtere på egen hånd!

Hvis det’det er et spørgsmål om tillid, der er masser af ressourcer online (både betalt og gratis) til at guide dig gennem processen. Vi’Vi har offentliggjort en guide til oprettelse af dit WordPress-websted samt 15 tip til WordPress-begyndere.

WordPress-samfundet er også et venligt, for ikke at nævne stort! Hvis du har en bestemt forespørgsel, kan du satse på, at den allerede er besvaret online, enten i WordPress-forummet eller andre steder. Der er også en masse gratis tutorialvideoer på YouTube, eller du kan tænke på at prøve nogle online kurser fra Lynda.com eller lignende.

Har du arbejdet med en webdesigner før? Vi sammensætter denne praktiske guide til at give dig 8 tip til arbejde med en webdesigner så du kan gøre dit projekt underholdende og en succes!

WordPress.org-priser: Resume

Vi’vi har taget dig gennem de vigtigste omkostninger dig’vil sandsynligvis støde på, når du opretter et websted gennem WordPress.org. Som du kan se, det’Det er svært at sætte et nøjagtigt tal på, hvor meget det vil koste – snarere der’er en tilknyttet basisomkostning (hosting, domæne og SSL-certifikat), hvor de fleste mennesker realistisk har brug for at bruge lidt mere undervejs:

Hvad koster det? Hvor meget bliver det? Engangs, månedligt eller årligt?
Domænenavn $ 12 Årligt
Hosting $ 3,95 – $ 34,95 Månedlige
Forarbejdede temaer $ 0 – $ 200 One-off
plugins $ 0 – $ 1.000 En blanding
Sikkerhed $ 50 – $ 550 En blanding
Udviklergebyrer $ 0 – $ 1.000 One-off

Hvad med WordPress.com?

Som lovet har denne artikel fokuseret på omkostningerne ved opbygning af et websted med WordPress.org, det gratis CMS. Men det ville ikke’t være rigtigt ikke at røre ved sin hjemmeside builder version, WordPress.com, også.

Med en webstedsbygger betaler du et lille månedligt gebyr for et websted der’s dybest set klar til at gå, med domæne og hosting inkluderet. Du vælger et tema og tilpasser det med dit eget indhold. hvis du’er ikke overbevist om, at du har nok tid eller teknisk know-how til at tackle WordPress.org, en webstedsbygger kan være en fantastisk mulighed for dig.

Her’er et hurtigt kig på de forskellige WordPress.com-planer:

Når webstedsbyggerne går, er WordPress.com anstændigt (du kan læse vores WordPress.com-gennemgang for alle fordele og ulemper), men der er bedre dem derude. Tjek vores roundup af de bedste webstedsbyggere, eller tag vores korte quiz, der matches med din ideelle platform.

FAQ

Hvor meget koster WordPress?

WordPress er en gratis open source-platform, men det leveres stadig med tilknyttede omkostninger. De vigtigste omkostninger forbundet med WordPress er hosting, der starter på omkring $ 3,95 / måned. Andre almindelige omkostninger inkluderer domæner, temaer og plugins. Realistisk falder WordPress-priser mellem $ 11 og $ 40 pr. Måned efter en engangsomkostning på $ 200.

Skal jeg betale for hosting for mit WordPress-websted?

Det korte svar er, ja! Du vandt’t være i stand til at offentliggøre dit websted online uden en webhost, så hostinggebyrer er en nødvendig omkostning at budgettere for, når du arbejder med WordPress-priser. Der er masser af hostingudbydere derude, så du skal finde en der passer til dine behov og dit budget. Se vores artikel om de bedste billige webhosts for at sammenligne over 50 af de bedste tilbud.

Skal jeg bruge et gratis WordPress-tema eller et premium-tema?

Det afhænger af dine behov. Risikoen med gratis temaer er, at de’er temmelig grundlæggende og kan endda komme med sikkerhedsproblemer, hvis de ikke har noget’t er kodet korrekt. Men der er stadig nogle gode muligheder derude – læs altid anmeldelser og undersøg dit tema, inden du går ind på det. Premium-temaer er generelt mere slanke og veludstyrede end gratis temaer, så vi anbefaler dem til et mere professionelt websted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map