WordPress Review 2020 | A WordPress megfelelő az Ön számára?


A legjobb

Korlátlan testreszabás


wix y wordpress

Összesített értékelés

4 csillag az 5-ből

A WordPress egy népszerű weboldalépítő eszköz, amely lehetővé teszi bármilyen webhely létrehozását, amelyre gondolhat. Rendkívül rugalmas, ami azt jelenti, hogy teljes ellenőrzést gyakorol webhelye tervezése és funkcionalitása felett. A kódoláshoz azonban hozzáértőnek kell lennie a WordPress beállításához, használatához és kezeléséhez.

Mik a WordPress előnyei és hátrányai??

Előnyök

 • Rendkívül testreszabható kialakítás, funkciók és funkciók. Teljes hozzáférést kap a WordPress-kódokhoz, így felhasználhatja és testreszabhatja az előre elkészített témákat és terveket, és oly sok bővítménnyel és témaopcióval bármilyen funkciót vagy funkciót hozzáadhat webhelyéhez, amikor csak akarja. Gyakorlatilag nincsenek határok!
 • Beépítheti harmadik fél által készített eszközöket a szükséges webhely létrehozásához. Ha valaha is hozzá szeretne adni egy fórumot, vásárlási eszközt, tagsági hozzáférési területet – gyakorlatilag bármilyen fejlett funkciót -, megteheti úgy, hogy plug-inek vagy kódrészletek segítségével telepíti harmadik fél által biztosított eszközöket és szoftvereket..
 • A webhely növekedésének elősegítésével átveheti az irányítást a tárhelyigényein. A WordPress önkiszolgáló, tehát ki kell választania saját tárhely-partnerét, és megtalálnia kell az Ön igényeinek leginkább megfelelőt.
 • Nagyon sok tudás érhető el online, így megtalálhatja a szükséges segítséget. Mivel a WordPress nyílt forráskódú és ingyenesen használható, előnyös lehet egy hatalmas felhasználói és fejlesztői közösség tudásából.

Hátrányok

 • A tárhely beállításához és kezeléséhez feltétlenül szüksége van műszaki ismeretekre. A WordPress használata azt jelenti, hogy kezeli a saját tárhelyét (it’s egy saját üzemeltetésű platform). A legtöbb új webhelytulajdonos nem veszi igénybe’t ismernie kell a saját tárhelyének kezelésének összetettségét, a telepítéstől a biztonságig.
 • Kódolási ismeretekre van szükség a WordPress használatával kapcsolatos problémák kezeléséhez és hibaelhárításához. A WordPress nyílt forráskódú, ami azt jelenti, hogy senki sem birtokolja azt. Tehát, ha kérdése van a WordPress webhelyével kapcsolatban, megteheti’Csak vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal és kérjen segítséget. A közösségre kell támaszkodnia, hogy segítséget nyújtson, vagy találjon egy fejlesztőt, aki díj ellenében meg tudja oldani a problémáját.
 • Szükség van kódolási ismeretekre a webhely testreszabásához’tervezése. Ha meg akarja változtatni a fejléc kép helyét, akkor meg kell változtatnia a témája aktuális kódját’újra használ. Ez azt jelenti, hogy Önnek ismernie kell a HTML / CSS / PHP használatát és szerkesztését, vagy kell a költségvetés ahhoz, hogy egy webhely-fejlesztőt béreljen, aki ezt az Ön számára elvégzi..
 • Ott’Sokkal magasabb tanulási görbe a WordPress használatával. A WordPress nem a “azt kapod amit látsz” weboldal készítő, tehát ez a WordPress-t nem nagyon intuitívvá teszi a megbirkózáshoz.

A WordPress áttekintése

“A legtöbb webhely felépítését tervező ember hallott volna a WordPressről. Valójában valószínűleg már van ötlete arról, hogy mi a WordPress, igaz? Egyszerűen fogalmazva: a WordPress egy webhely-készítő eszköz, amely felhasználható egy nagyon testreszabott weboldal szabadon létrehozására.”

A WordPress egy rendkívül népszerű weboldalépítő eszköz, amelyet végül több mint 80 millió webhely használ.

A WordPress meglehetősen szokásos blogplatformként (WordPress.com) indult, de gyorsan bekerült egy kifinomult weboldal-készítőbe (WordPress.org), amely lehetővé teszi bármilyen webhely létrehozását, amelyre gondolhat – ideértve a tagságot, a fórumot, az e-kereskedelmet, az üzleti webhelyeket és egyebeket.

A WordPress rugalmassága lehetővé teszi, hogy tartalmát, képeit, videóit és egyebeket funkcionális webhelyré alakítsa.

Képzelje el a WordPress programot Microsoft Excel néven. Az adatokat egy táblázatba írja be, és az Excel generálja a gyönyörű grafikonokat és táblázatokat. A WordPress pontosan ugyanezt teszi, de a webhelyekkel.

WordPress.org vs WordPress.com

Azt’Fontos tudni, hogy vannak két változat elérhető WordPress-verzió, a teljesen házigazdája és saját üzemeltetésű változat.

Ha zavarja, hogy melyiket kell használni, akkor hadd magyarázzam meg, hogy miben különböznek egymástól:

Mit’a különbség a WordPress.com és a WordPress.org között?

 • WordPress.com – Ez a teljes tárhelyű verzió, amely kezeli az Ön számára a tárhelyet. A tárhely olyan szolgáltatás, amelyben a szolgáltató online tárolja webhelyének tartalmát, így az emberek hozzáférhetnek az Ön webhelyéhez a webhely URL-címének beírásával. Azt’Olyanok, mint egy lakás bérlése, hogy az emberek pontosan tudják, hol kell meglátogatni, és az URL az utca neve és házszáma. A WordPress.com havi díj ellenében gondoskodik az Ön hostolási igényeiről (hasonlóan, mint a weboldal készítője, például a Wix vagy a Weebly). Ezzel megtakaríthatja a külön tárhely-szolgáltató felkutatását és a weboldal elindításához szükséges műszaki zsargon áttekintését .
 • WordPress.org – Ez a saját üzemeltetésű verzió, amelyet ebben a bejegyzésben vizsgálunk át. A WordPress.org a végső irányítást és rugalmasságot nyújtja webhelye felett, a WordPress.com egyikével sem’s korlátozások. Légy tudatában – amit itt feladsz, az a könnyű használat. A WordPress webhely birtoklásának, üzemeltetésének és karbantartásának minden technikai aspektusával foglalkoznia kell.

Mint mindenben, ott is’s fejjel és hátrányokkal. A WordPress.com hátrányai a WordPress.org-hoz képest:

 1. Korlátozások vannak a használható bővítmények típusán: A beépülő modulok olyan modulok, amelyek segítségével további funkciókat adhat hozzá a WordPress webhelyéhez, akárcsak az, hogy az alkalmazások miként adnak további funkciókat az okostelefonhoz. Böngészhet, letölthet és telepíthet annyi plugint, amennyit csak akar. Ugyanakkor nem minden plugin működik a WordPress.com webhelyen, így ez valóban korlátozhatja webhelye rugalmasságát… amely a WordPress egyik fő értékesítési pontja!
 2. Nincs ellenőrzése a tárhely specifikációja felett: Ez egy újabb profi, amelyet a WordPress.org rendelkezik a drag and drop webhelyekkel, amelyek elvesztek a WordPress.com segítségével. Különböző típusú tárhely-szolgáltatók léteznek, amelyek közül választhat a webhely sebességének és biztonságának jobb optimalizálása érdekében. Webhelyének sebessége és biztonsága fokozatosan fontosabbá válik, ha webhelye növekszik, és több látogatót szerez. Ellenőrzés elvesztése hosszú távon akadályozhatja webhelyét.

Véleményem szerint a WordPress.org webhely valódi előnye a maximális sokoldalúság. Miért foglalkozna a WordPress használatának magasabb tanulási görbéjével, ha nem akarja kihasználni a legnagyobb erejét??

Röviden: a WordPress.org lehetővé teszi egy valóban egyedi weboldal létrehozását, amely túlmutat a drag-and-drop weboldal-készítők körén. Mivel a WordPress.com sokkal könnyebb, technikai bonyolultságtól mentes platform (tehát nincs fejfájás!), És ez segít hasonló eredmények elérésében a többi top drag-and-drop weboldal-készítővel, mint például a Wix.

MEGJEGYZÉS: Innentől kezdve, ha mondom ‘WordPress’ A WordPress.org-ról beszélek, hacsak másként nincs megadva.

Miért olyan rugalmas a WordPress??

A WordPress az egyik legrugalmasabb weboldal-készítő.

Ha te’ha egy drag-and-drop weboldal készítő háttérrel érkezik, akkor kíváncsi lehet, mi az, ami a WordPress-t olyan erőteljes és rugalmasvá teszi?

Nos, ez az’s, mert:

 1. Nyissa meg a Kód-hozzáférést – A WordPress használatával hozzáférhet az összes kódhoz, amely ezt táplálja. Ez lehetővé teszi testreszabását vagy új funkciók felépítését, ahogy tetszik. Így’Ez egy nagyon hasznos, ha van egy összetett webhelye, amely egyedi eszközöket vagy extra funkciókat igényel, mivel hozzáfér a WordPresshez’Az S kód lehetővé teszi ezt. Megteheti, hogy a kívánt módon működjön!
 2. Nagy szakmai közösség – Mivel a WordPress annyira népszerű, nagyon könnyű megtalálni jó WordPress fejlesztőt a világ bármely pontján. Nem is beszélve, hogy sok online osztály és oktatóanyag elérhető, amelyek megismerhetik a WordPress használatát. A hatalmas közösség sokkal jobban megközelíthetővé teszi a WordPress-t, amíg van ideje és pénzed a kezdeti tanulási folyamatba történő befektetéshez.
 3. Szinte végtelen számú plugin – Mivel a WordPress nyílt forráskódú, kódolási ismeretekkel bárki készíthet eszközöket, témákat, beépülő modulokat és funkciókat ehhez. Tehát a WordPressnek most van a világ egyik legnagyobb plugin könyvtára a webhely-készítők számára – és ez is’még mindig növekszik! Ez a hatalmas plugin-könyvtár adja a WordPress rugalmasságát és az egyik legnagyobb vonzása. Szüksége van egy termékmenedzsment eszközre? Fizetési eszköz? Talán tagsági hozzáférési eszköz? Több? Ott’Ez egy plugin szinte minden olyan funkcióhoz vagy szolgáltatáshoz, amelyet hozzá szeretne adni a webhelyéhez – milyen csodálatos?

A WordPress beépülő modulok használata azt jelenti, hogy valóban korlátozhatja a létrehozni kívánt webhely korlátait.

Ugyanakkor a WordPress-t olyan fantasztikusvá tevő szabadság és sokoldalúság ugyancsak a fő ok a fejfájás okai a kezdő újszülöttek számára. Mi’Ezt részletesebben tárgyalom a profikban & Hátrányok alább.

Mivel a WordPress ennyit tud tenni Önnek’Megállapítom, hogy sokkal magasabb a tanulási görbéje, és nehezebb megbirkózni vele.

Azt’Csak nem olyan könnyű testreszabni és megtervezni, ha nem’nincs bármilyen kódolási képessége, különösen olyan drag-and-drop webhely-készítőkkel összehasonlítva, mint a Wix, Squarespace, Weebly vagy Shopify.

Ezt nem kellett volna’t nem meglepő, tekintve a WordPress sokoldalúságát. Olyan sok lehetőség és képesség mellett elkerülhetetlenül nehezebb lesz használni – ugyanúgy, mint az első autó vezetésének megtanulása bonyolultabb, mint az első kerékpár vezetésének megtanulása..

A WordPress akkor a legjobb, ha valóban kihasználhatja minden erejét. Azt’S egyértelműen nem a legjobb weboldal-készítő választás, ha egyszerű webhelyet akar létrehozni anélkül, hogy legalább alapvető kódolási ismereteket megtanulna. Ha gyorsan és egyszerűen szeretne vonzó weboldalt elkészíteni, akkor a drag-and-drop weboldal készítő több mint elegendő a feladathoz.

Úgy gondolja, hogy a WordPress túl technikai az Ön számára?

Weboldal-készítők összehasonlító diagramja – Ha te’egy könnyebben használható weboldal-készítő eszközt keresünk’összehasonlítottam a legjobbat az ön körében. Az összehasonlító diagram használatával sok időt takaríthat meg az építők kipróbálásánál, amelyek megkísérlik megtalálni az Ön igényeinek megfelelőt!

Hogyan működik a WordPress??

“Egyszerűen fogalmazva: a WordPress bármilyen módon működhet. Mindez a saját kódolási készségein, a választott témán és a telepített pluginokon alapul. Hozzáadhat annyi vagy kevés funkciót, amennyit csak választ. A WordPress használatával a világháló az ön osztriga!”

Ha te’nem ismeri a WordPress működését, akkor segíthet elképzelni, hogy ez egy üres iPad. A telepített alkalmazásoktól függően használhatja iPadjét könyvként, játékkészülékként, filmlejátszóként vagy jegyzettömbként.

Csakúgy, mint egy iPad, a WordPress egy olyan platform is, amely tárolja a tartalmakat, a weboldal témájának kialakítását és a beépülő modulokat.

A használt témától és a beépülő moduloktól függően a WordPress webhely e-kereskedelmi, üzleti, fórum, tagsági portál és még sok más lehet..

Nincs WordPress’t a platform-specifikus korlátozások visszatartják, és ez a rugalmasság az egyik legfontosabb értékesítési pontja. Ehelyett a WordPress segítségével’A kiválasztott témák és beépülő modulok határozzák meg, hogy mely szolgáltatások érhetők el az Ön webhelyén.

Például, A Shopify az egyik vezető e-kereskedelmi platform, így a kosár elhagyására szolgáló eszközt biztosít (például ha egy felhasználó vásárlás nélkül elhagyja webhelyét, és később visszatér, akkor áruik továbbra is a kosárban várnak rájuk). Van értelme, ugye? Nos, ez a szolgáltatás csak azért érhető el, mert te’újra használja a Shopify-t.

Ha másik vezető általános célú drag and drop weboldal-készítőre váltana, mint például a Wix, akkor te’d már nem lesz képes használni a kocsi elhagyási funkcióját, mivel a Wix nem kínálja a platformon.

A WordPress segítségével azonban hozzáadhat bármilyen és minden szükséges szolgáltatást. A webhelyét teljes egészében blogjává, e-kereskedelmi áruházává vagy valami másmá változtathatja.

A WordPress sok olyan irányítást és rugalmasságot biztosít Önnek, mint te, a webhelytulajdonosoknak, mert témákkal és plug-inekkel vezérelheti webhelyének funkcióit. te’a platformon nem korlátozódik, ahogy a fenti példában vagy.

Most, hogy van egy ötleted a WordPress működéséről, jobban megmutatom, hogyan kell tartalmat hozzáadni a WordPress-hez’szerkesztési mód, igen?

Hogyan kezeli a tartalmat a WordPress-en?

Ha te’Ön valaha is használ egy drag and drop weboldal készítőt, te’Ismerni fogja a tartalomvezérlő panelt (vagy szerkesztőt), amely így néz ki:

Weebly áttekintés a könnyű használatról

Ezt hívjuk a ‘Azt kapod amit látsz’ weboldal készítő (vagy WYSIWYG) és ez’Ez egy igazán felhasználóbarát rendszer, ami azt jelenti, hogy webhelye pontosan ugyanúgy néz ki a szerkesztőben, mint az online közzétételkor.

Azt’gyorsan és egyszerűen mozgathatja a tartalmat egy kattintással és húzással, és ez nagyon egyszerűvé teszi, hogy elképzelje, hogyan fog kinézni webhelye egyszer’élnek.

Másrészt a WordPressnek nagyon eltérő tartalomvezérlő panele van, amely így néz ki:

Tudom, hogy félelmetesnek tűnik – de nekem’ne félj!

A WordPress használatával a tartalmat beilleszti a tartalombeviteli mezőbe, ugyanúgy, mint bármely adatbeviteli szoftver esetén. te’Azt is észreveszem, hogy te’Két választási lehetőséget választottunk a mező jobb felső sarkában: vizuális és szöveg. Mit jelentenek ezek? Jól:

 • Vizuális: A vizuális szerkesztő olyan, mint a Microsoft Word használata. Felveheti a formázást, és láthatja, hogy ez tükröződjön a tartalmában, így megadja, hogy hogyan fog kinézni közzétételekor. A WordPress még vizuális módban sem’t közel áll ahhoz, hogy WYSIWYG szerkesztő legyen.
 • Szöveg: A szövegszerkesztő olyan, mint a Jegyzettömb használata. A HTML-kód (a weboldalakon használt stílusnév) használatával ki kell írnia az összes hozzáadni kívánt formázást és stílust (pl. Vastag betűt, dőlt betűt, kép beszúrását stb.). Amíg rákattint, nem látja, hogy valójában hogyan néz ki tartalma egy élő webhelyen “előnézet” vagy “közzétesz”.

A kattintás után azt is észlelheti ‘előnézet’ vagy ‘közzétesz’ hogy webhelye furcsának néz ki, vagy nem egészen a vártnak. Ha igen, akkor jobb, ha felkészült a szöveg minden sorának újraolvasására a törött kód megtalálásához és kijavításához!

Ha te’újra a WordPress kezdője és menedéke’HTML-kóddal kellett meghatároznia, hogy miként néz ki webhelyed korábban, ez valódi frusztrációt okozhat. Szerencsére a WordPress megpróbál egy kicsit könnyebbé tenni az Ön számára ‘shortcodes’, amelyek olyanok, mint a kifejezetten a WordPress számára létrehozott HTML-kód hivatkozások.

De még a rövid kódok használatával is elég jó néhány álmatlan éjszakát vett igénybe az oldalak hibáinak kijavítása, mielőtt végül jól éreztem magam, mondván, hogy pontosan tudom, mit csinálok..

Azt is észreveheti, hogy megteheti’t olyan könnyedén mozgathatja tartalmát az oldalain, mint a drag and drop webes építőkkel, például a Wix.

Ez igaz még ‘vizuális mód’ azért, mert’s a WordPress témája, amely szabályozza, hogy hova megy az adott típusú tartalom. Csak a WordPress tartalomvezérlő panelt használhatja tartalom beszúrására, de nincs hozzáférése az oldal elrendezéséhez. A tervezés megváltoztatása csak a téma kód megváltoztatásával lehetséges.

Például, Ha képet szeretne hozzáadni a diavetítéshez a tartalomhoz, de a sablonhoz, akkor te’újra nem használ’Ha nincs diavetítés rövid kódja, akkor be kell kódolnia, ha egyet hozzá szeretne adni az oldalához a témakódban. Böngészhet körül is, és találhat egy plugint, amely hozzáadja az Ön számára megadott kódot. Akárhogy is, akkor az’További idő és erőfeszítés az Ön részéről.

Hasonlítsa össze ezt egy drag-and-drop weboldal készítővel, ahol egyszerűen rákattinthat, húzhat és eldobhat egy diavetítést a kívánt helyre az oldalon közvetlenül az elem eszköztárból.

A tartalomkezelés és az elrendezés-tervezés menedzsment két olyan terület, ahol a WordPressnek érzem magam nem a legegyszerűbben használható – különösen, ha nem’nem ismeri a kódolást.

De hol A WordPress akkor ragyog, ha nagyon nagy mennyiségű információ van a webhelyén. Ennek oka az, hogy a WordPress az adatkezelés királya.

Azt’Sokkal könnyebb több száz bejegyzés vagy termékoldal kezelése a WordPress segítségével’A tartalomkezelő rendszer adatbeviteli stílusa, mint egy drag and drop weboldal készítő.

Nem eladott? enged’Nézzünk meg egy példát:

Tegyük fel, hogy van egy weboldala, amely a legújabb technológiai termékekről szól. Webhelyén rengeteg hírcikk és több száz termék-ismertető található. Az összes ilyen oldal elkészítése és kezelése elképzelhetetlen lenne a drag-and-drop webhelykészítőben. azonban, A WordPress három alapvető módon megkönnyítheti a tartalomigényes webhely kezelését:

(1) Automatikus tartalmi konzisztenciát kap

A WordPress témasablonjai előre beállított elrendezéssel vannak ellátva a levelekhez és az oldalakhoz, így minden, amit közzétesz, automatikusan ugyanúgy jelenik meg. Ez lehetővé teszi az új hozzászólások gyors létrehozását, következetes elrendezéssel.

Tehát a termékértékelésekhez Ön’d egyszerűen illessze be a tartalmat, kattintson a közzétételre, és mindegyik automatikusan megegyező formátumú és elrendezésű lesz! Azt’hatalmas időmegtakarító.

Míg ha drag-and-drop webhely-készítőt használ, akkor minden egyes új oldal elindításakor újra el kell készítenie az elrendezést. Ez azt jelentené, hogy meglévő oldalak másolása és szerkesztése, vagy az elrendezés újbóli létrehozása a drag and drop eszközök segítségével!

Fogadok, már el tudod képzelni, milyen gyorsan ez bosszantóvá válik – különösen akkor, ha több száz vagy több ezer termékleírással egészíti ki webhelyét.

(2) Gyorsan módosíthatja a webhely egészére kiterjedő tartalmat

Mivel a termékértékelések tartalmi elrendezését egy központi, előre beállított tématerv vezérli, ezért’Ez nagyon egyszerű a weboldal tervezési változtatásainak gyors elvégzéséhez, de csak addig, amíg tudja, hogyan kell kódolni.

Tegyük fel, hogy át akarja helyezni a kiemelt képet (valószínűleg egy termékfotót) a termékvélemények összefoglaló feladása mezőbe. A WordPress programban módosíthatja ezt az elrendezést a téma tervezési kódjának szerkesztésével, és automatikusan alkalmazza az összes üzenetre egyidejűleg.

Ez azt jelenti, hogy az összes áttekintési üzenet automatikusan áthelyezi a kiemelt képet a hozzászólás összefoglaló mezője alá, miután aktiválta az új tervezési módosítást. Nem’Nem számít, ha van egy hozzászólása vagy ezer hozzászólás, akkor csak meg kell változtatnia a téma tervezési kódját, és az új elrendezést mindannyian használják – ez’olyan, mint egy vágó, hogy ugyanolyan alakú kekszt készítsen.

Ha drag-and-drop weboldal-készítőt használt, akkor minden egyes bejegyzésbe be kell lépnie, és manuálisan kell áthelyeznie a kiemelt képet a bejegyzés összefoglalása alatt. Ez azt jelenti, hogy ha száz véleményező hozzászólása van, akkor százszor kell elvégeznie ezt a változást!

te’Jobb módja van az időt eltölteni, igaz?

(3) Könnyedén kezelheti az egyes tartalmakat

A WordPress tartalomkezelő rendszerként kezdte meg az életét, tehát nem meglepő, hogy ez megkönnyíti az ön munkáját…jól…kezelje tartalmát! A felhasználói irányítópulton található hozzászóláskezelő oldal átfogó áttekintést nyújt Önnek mindent, amit Ön végez’már felkerült a webhelyére.

Minden egyes bejegyzéshez egy képernyőn láthatja a címet, a szerzőt, a kategóriát, a címkéket, az utoljára módosított dátumot és még sok minden mást. Szűrheti a hozzászólásokat, és kulcsszavakat vagy kifejezéseket kereshet velük. Azt’szereti saját magánkönyvtárát, amelyet bármilyen módon rendezhet és kereshet.

Mondja el, hogy a véleményét számos véleményen át szeretné frissíteni 10,99 USD-tól 12,99 USD-ig. A WordPress segítségével ezt könnyen meg lehet tenni. Csak írjon be 10,99 USD-t a keresősávba, és nyomja meg a gombot ‘keresési hozzászólások’. Ezzel minden olyan bejegyzés megjelenik, amelyben 10,99 USD bekövetkezik, és gyorsan elvégezheti a szükséges módosításokat. te’Valós idejű megtakarítót talál, ha a nagykereskedelmi elrendezés módosítása helyett néhány egyedi áttekintést kell frissítenie.

Másrészt, egy drag-and-drop weboldal készítővel csak nem kell’t nem képes az egyes tartalomdarabokra fúrni. te’d) vagy meg kell őriznie a saját külsõ nyilvántartását a kereséshez, vagy össze kell fésülnie az egyes oldalakat az árak frissítése érdekében a teljes webhelyen.

A nehéz tartalomú webhelyek esetében a WordPress sokkal könnyebbé teszi a dolgok tetején maradását, mint a drag-and-drop weboldal készítők.

Kivételek a szabályból (amelyekről tudnia kell):

 • Wix-kód áttekintés – A 2017 végén megjelent Wix-kód egy fantasztikus új eszköz, amely lehetővé teszi a weboldal egész oldalának elrendezésének egyszerű létrehozását, szerkesztését és kezelését, akárcsak a WordPress. A legjobb? Nem’t nem igényel bármilyen kódolási tudást a végén. Nézze meg most!
 • E-kereskedelmi platformok – Az e-kereskedelem drag-and-drop platformjai, mint például a Shopify és a BigCommerce, nagyon jól kezelik a hatalmas mennyiségű tartalmat. Ennek oka az, hogy ezeket a platformokat kizárólag azzal a céllal hozták létre, hogy elősegítse az online áruház felépítését, bővítését és kezelését a lehető legkönnyebben (és ez potenciálisan azt jelenti, hogy rengeteg termék tárolására van szükség, amelyek mindegyikéhez saját oldalra van szükség).

Hogyan adhat hozzá, használhat és kezelhet funkciókat a WordPress-en?

“A WordPress weboldala’Szolgáltatásait és eszközeit csak az Ön és a témák és beépülő modulok korlátozzák’újra használ. Ez az, ami a WordPress-t eléggé félelmetesvé teszi. És szerencsére egyszer’megtalálta a kívánt bővítményt’Nagyon egyszerű hozzátenni a webhelyéhez.”

Mivel a WordPress olyan hatalmas felhasználói és szakemberekkel rendelkezik, ezért az előre elkészített témákból és beépülő modulokból gyakran megtalálja, amire szüksége van..

Ha tudod’Az előre elkészített témák és beépülő modulok segítségével nem találja meg a szükséges programokat, és bármikor bérelhet egyet WordPress fejlesztők hatalmas készletéből, hogy egyedi témát vagy beépülő modult készítsen neked..

A pluginek és témák telepítése a WordPress-en nagyon egyszerű.

mert plugins, valóban megtalálhatja és kiválaszthatja a használni kívánt plugint közvetlenül a WordPress vezérlőpultjáról, amely alább látható:

mert ingyenes témák, megtalálhatja és kiválaszthatja a használni kívánt ingyenes témát közvetlenül a WordPress-ben is.

ingyenes WordPress témák

mert fizetett előre készített témák, telepítenie kell a témát az FTP-n keresztül (amelyet én’röviden megmagyarázom), vagy a WordPress segítségével’A téma feltöltési funkciója.

Előfordulhat, hogy miután a WordPress frissítést adott ki, a téma nem fog megjelenni’nem működik úgy, mint régen. Ez egy gyakori probléma, és azt jelenti, hogy egyszerűen frissítenie kell a témát is.

A kérdések minimalizálása érdekében javasoljuk az alábbi bevált gyakorlatok betartását:

 1. Mindig válasszon plugineket vagy témákat, amelyeket jó hírű fejlesztők készítettek. Ezek a fejlesztők azonosíthatók, mivel általában nagyon nagy felhasználói bázissal rendelkeznek.
 2. Korlátozza a használt pluginek számát, hogy a kód inkompatibilitása a lehető legkevesebb legyen. Don’ne használjon pluginokat, amelyek “jó, hogy van”. Csak azokra a fő funkciókra összpontosítson, amelyek csak lehetséges’nem élhetek (tudok’t ezt eléggé hangsúlyozni!).

Ki használja a WordPress programot??

“Az Ön számára a legjobb weboldalkészítő az, amely megadja a szükséges funkciókat, anélkül, hogy túl kemény vagy drága használni.”

Nem’Nem számít, hány csengő és sípszó van egy weboldal készítőn. Ha te’soha nem fogja használni az összes funkciót – miért van még rájuk? Don’Ne felejtsük el, hogy a kiegészítő szolgáltatások extra költségeket jelentenek, így Ön is’csak dobja el a pénzt, ha te’nem használ mindent, amit kínál.

Nagyon fontos, hogy brutálisan őszinte legyünk magaddal, és gondolkodjunk azon, milyen funkciókat használnak és igényelnek.

te’Megállapíthatjuk, hogy a WordPress a legjobb választás a következő helyzetekben:

 • te’korábban volt egy weboldala: Ha ez nem’t az első weboldalán, és van némi ismerete a webtárhelyről és az alapvető kódolási ismeretekről, ez segít a WordPress webhely saját kezű kezelésében..
 • Korlátlan tervezési szabadságra van szüksége: Ha szüksége van egy weboldal-kialakításra, amely képes’nem hozható létre egy drag-and-drop weboldal-készítővel, akkor szüksége lehet a WordPress-re’webdizájn testreszabási lehetőségei.
 • Szüksége van speciális webhely-szolgáltatásokra: Ha szüksége van egy nagyon testreszabott eszközre / funkcióra, amelyet a weboldal-készítők használhatnak’t gondoskodik (például a webhelyet olyan CMS szoftverrel szeretné integrálni, mint például az InfusionSoft), akkor ezt csak a WordPress használatával lehet megtenni.
 • te’sok tartalom van: Ha van tartalom-nehéz weboldala, akkor te is’Szüksége lesz egy kiváló tartalomkezelő rendszerrel rendelkező weboldal-készítőre. Mint a WordPress.
 • te’van idő és pénz: Ha van ideje megtanulni a WordPress webhely használatát és kezelését, vagy ha elegendő költségvetéssel rendelkezik ahhoz, hogy szakembert felvegyen az induláshoz, akkor az’érdemes kihasználni ezt!

Alsó vonal

Véleményem szerint a WordPress nem olyan javaslat, amelyet korlátozott technológiai ismeretekkel rendelkezőknek vagy azoknak ajánlom, akik soha nem rendelkeztek webhellyel.

Miért?

Nos, ez az’Azért, mert a WordPressnek sokkal meredekebb a tanulási görbéje, magasabb a telepítési költsége, és több műszaki ismeretet igényel a futtatáshoz, mint a teljesen kezelt, drag and drop weboldal készítőknek, például a Wix, a Squarespace vagy a Weebly..

A WordPress szintén nem’Nem kínál önnek egy külön támogató csoportot’Önnek el kell végeznie a problémák elhárítását (vagy fel kell bérelnie valakit, aki megteszi érted).

Nem biztos abban, hogy a WordPress az Ön számára megfelelő-e?

Mostanra nagyszerű ötlettel kell rendelkeznie, ha a WordPress az Ön számára megfelelő. Ha te’ha nem adják el a WordPress-en, és csak egy olyan weboldal-készítőt akarnak, amely könnyen használható, és nem igényel műszaki ismereteket az építéshez és a futtatáshoz, akkor javasoljuk, hogy olvassa el a következőket:

 • Weboldal-készítők összehasonlító diagramja – Nem biztos benne, mely weboldal-készítő a legmegfelelőbb az Ön számára? Nézze meg a részletes összehasonlítási táblázatot, hogy megnézze, hogyan hasonlítják egymást, és találja meg az Ön számára legmegfelelőbbet.
 • Weboldal-építők választó kvíz – Te’Csak négy egyszerű kérdés van a tökéletes weboldalépítőtől! Most kezdje el a kvízünket.

Mennyibe kerül a WordPress?

“Lehet, hogy a WordPress ingyenesen használható, de a WordPress webhelyének költsége nagyban függ attól, hogy melyik tárhelyet, témát, pluginokat, harmadik fél szoftvereit, online tanfolyamokat és fejlesztőit használja!”

Így’elég nehéz pontosan meghatározni, hogy egy WordPress webhely mennyibe kerül. Ha te’ne vigyázz, költségei gyorsan felhalmozódhatnak, így is’Érdemes megvásárolni a legjobb ajánlatokat.

Az alábbiakban ismertetjük néhány potenciális költséget’lebontottuk a WordPress webhely felállításával és üzemeltetésével kapcsolatos leggyakoribb költségeket.

WordPress webhelytárhely-költségekWordPress oktatóprogramok & Tanfolyamok költségeiWordPress témaköltségekA WordPress bővítmény költségeiA WordPress műszaki támogatási költségei
Havi költségek: bárhol 5 és 100 dollár között lehet
 • Saját házigazda megosztott tárhely: 5 USD – 20 USD
 • Teljesen menedzselt tárhely: 30–100 dollár
Havi költségek: ingyen 50 dollárig+
 • Ideje megtanulni az alapokat: Néhány órával
 • Ideje megtanulni a WordPress-t: Hetek
Egyszeri költség: ingyen 5000 dollárig+
 • Alapsablonok: 35–50 USD
 • Prémium sablonok: 80 USD – 200 USD
 • Sablon módosítása: 300–1000 dollár
 • Egyedi tervezés: 5000–10 000 USD+
Egyszeri költség: 50–500 USD
és / vagy
Havi költségek: 5 USD – 150 USD
 • Fizetési szoftver:
 • 100 USD – 500 USD (egyszeri költség)
 • 30 USD – 80 USD (havi költség)
 • Tagsági átjáró szoftver:
 • 100 USD – 300 USD (egyszeri költség)
 • 50–150 USD (havi költség)
 • E-mail marketing szoftver:
 • 5 USD – 99 USD (havi költség)
Becsült éves költség: 500 USD – 1000 USD

Fejlesztői költség: 100 USD – 180 USD óránként (csak szükség esetén!)

A WordPress webhely felállításának költségeit itt részletezzük: “Mennyibe kerül egy weboldal?“.

Könnyű beállítani a WordPress programot?

“Nem, az’Nem a leginkább felhasználóbarát webhely-készítő – a WordPress-t nehezebb beállítani, mint bármely más drag-and-drop webhely-készítővel szemben..”

Ha te’Megszerezte az időt, és erőfeszítéseket tett, majd igen, saját maga is létrehozhat egy WordPress webhelyet. De ha te’ha nem techie, készülj fel a hajhúzás és a számítógépes mosás pillanatainak tisztességes részesedésére, ha megpróbálja ezt megtenni.

Másrészről, a drag-and-drop weboldal készítőnek szó szerint kevesebb, mint egy perc alatt eltart a telepítés – egyszerűen regisztrál és kiválaszt egy tervet, majd’készen áll a webhely felépítésére!

te’Ne feledje, hogy a tipikus WordPress webhely felállításának fél órától néhány napig is eltarthat. A szükséges idő függ az elvégzett kutatások mennyiségétől és attól, hogy milyen technológiailag hozzáértő vagy.

Itt’Ez a WordPress webhely beállításához szükséges:

 1. Válasszon és vásároljon domainnevet webhelyéhez olyan domain névregisztrátorból, mint például a Domain.com (ha Ön’ha nem biztos abban, hogy mi a domain, nézzen meg egy kezdő útmutatót a domain nevekről)
 2. Keressen és válasszon szolgáltatót (mi’kapott néhány javaslatot egy pillanat alatt felmerülésre, tehát tartsa be szorosan!)
 3. Állítsa be a WordPress-t a tárhely-ügyfélkonzolban (ez a szolgáltatótól függ)
 4. Töltse le és tanulja meg az FTP használatát (a Wired technológiai kiadványnak van egy szuper-mély útmutató az FTP kezdők számára, amely hasznosnak bizonyulhat)
 5. Mutasson a domain nevére a host szolgáltatónál (ezt gyakran megteheti a host szolgáltatón keresztül!)

Miután ezt megtettél, megkezdheti a WordPress használatának megtanulását, mielőtt elkezdené a webhely létrehozását.

WordPress tárhelybeállítások

“A WordPress egy saját üzemeltetésű weboldal-készítő, ezért kutatást kell végeznie és megtalálnia kell az Ön igényeinek megfelelő hostot.”

A saját tárhely kezelésének megtanulása némi időt vesz igénybe, mivel ez alapvető technikai készség, amelyet minden WordPress webhelytulajdonosnak rendelkeznie kell.

A tárhely egy nagyon jól megalapozott (és nélkülözhetetlen!) Ipar, tehát az összes fő szolgáltató általában nagyon jó. A technikák nem értenek egyet velem és én’biztos vagyok abban, hogy vannak okok, amelyek miatt az egyik szolgáltató valamivel jobb lehet, mint a másik – de az átlagos felhasználók számára, mint én és te, én nem’Nem javasoljuk a kis különbségek izzadását – Valószínűleg nem tennénk’egyébként nem veszi észre őket!

Számomra az, ami különbözteti az egyes tárhely-szolgáltatókat, az az, hogy milyen szintű támogatást nyújtanak a hosting szolgáltatásokon felül.

te’Meg akarom tudni, hogy kínálnak-e:

 1. 24 órás ügyfélszolgálat
 2. Technikai támogatás nem fejlesztők számára
 3. Fedélzeti támogatás, például mindent telepít az Ön számára, és segít a telepítésben
 4. A webhely biztonsági támogatása megtalálható a csomagban
 5. Automatizált webhelyről készült biztonsági mentések

Általában a WordPress tárolást kétféle kategóriába sorolom: önálló menedzsment tárhely és teljesen menedzselt tárhely.

Önálló menedzsment tárhely

Ez azóta a WordPress felhasználók számára a legnépszerűbb választás’Elég olcsó, havonta 3 és 5 dollár között kezdve – lényegében az elvihető latte ára.

Önálló menedzsmenttel a következőkért felel:

 • A WordPress beállítása a tárhely irányítópultján
 • A webhelyével kapcsolatos problémák elhárítása (ha támogatásra van szüksége, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, ám elvárják, hogy a tárhely és a hozzá kapcsolódó műszaki ismeretek minimális ismerete legyen!)
 • A webhely biztonsága a hackerek elkerülése érdekében
 • Más szolgáltatás keresése webhelyének biztonsági mentéséhez’nem rendelkezik önálló menedzsmenttel. Ez elengedhetetlen, mert ha problémák merülnek fel, biztonsági másolatot szeretne kapni, ahonnan visszaállíthatja webhelyét.

te’Azt is ki kell választania, hogy milyen típusú önállóan kezelt tárhelyre van szüksége. A következők közül választhat:

 • Közös tárhely – Könnyen kezelhető, olcsó lehetőség, ha van’Most kezdődik, amikor webhelyét egy fizikai szerveren tárolja, sok más webhely mellett. A szervert úgy gondolhatja, mint egy apartmanházat, ahol az Ön webhelye és más weboldalak élnek, vagy vannak ‘házigazdája’)
 • Felhő-tárhely – megbízható megosztott tárhely a ‘virtuális szerver’ nem fizikai. Csak azért fizet, amit használ, így pénzt spórolhat meg, amikor csak elkezdi.
 • Virtuális magánszerver (VPS) tárolása – Egy drágább lehetőség, amelyet technikailag is beállíthat, de te’Több adatvédelem, több irányítás a megszerzett szolgáltatások felett, és több hely áll rendelkezésre webhelye növekedéséhez.
 • Dedikált tárhely – Saját magánszerver fizetése nem csak rendkívül gyors sebességet és sok erőforrást jelent növekvő webhelyéhez, hanem a többi felhasználót is felszámíthatja arra, hogy helyet béreljen tőled. Ez a leginkább technikai és költséges lehetőség.

Önálló menedzsment ajánlott szolgáltatók:

 1. Bluehost – Egy nagyon népszerű hosting cég, a BlueHost megbízható és költséghatékony. Ezek a WordPress preferált partnerei, és egy kattintással történő telepítési lehetőséget kínálnak, hogy az életét a lehető legkönnyebbé tegyék. Az alapvető BlueHost-terv azonban megosztott szerveren van, így ha a WordPress webhelye túl gyorsan növekszik, a betöltési sebesség enyhe lelassulását tapasztalhatja meg. Ez félre, ha te’ha egyszerûen használható és egyszerûen beállítandó tárhely-tervet keres, amely nem igényel speciális mûszaki ismereteket, akkor a BlueHost-ot érdemes megfontolni..
 2. HostGator – A HostGator újabb népszerû választás a kezdõk számára. Helyet adnak egy megosztott szerveren, így az erőforrások számos felhasználó között fel vannak osztva. Az árak nagyon kedvezőek, és sok sávszélességet és tárhelyet kapnak pénzéért. Ez segíthet a viszonylag magas terhelési sebesség és a WordPress webhely online tartásában.
 3. One.com – A One.com olyan alapvető tárhelyet kínál, amely megfizethető, függetlenül attól, hogy mekkora költségkerettel jár’újra dolgozik. Ez egy non-nonsense, unalmas lehetőség, amely megadja azokat az alapvető információkat, amelyek szükségesek a webhely hostolásához és az e-mail tárhely beállításához, ha szükséges (így e-maileket küldhet a webhelyéről’domainjét, nem pedig a saját oldalától. Személyes webhelyekhez vagy kisvállalkozásokhoz ajánljuk őket.

Mivel’mi egy preferált WordPress partner, mi’írtunk egy útmutatót, amely elmagyarázza, hogyan kell telepíteni a WordPress-t a BlueHost használatával. Az egy kattintással történő telepítésük szuper praktikus, tehát igen’Segítünk abban, hogy webhelye hamarosan online legyen!

Teljesen menedzselt tárhely

A teljesen menedzselt tárhely egy szolgáltatás, amelyet kifejezetten a WordPress felhasználók számára hoztunk létre, tehát az is’s néha WordPress tárhely.

Magasabb havi költségekkel jár, de a dolgok műszaki és biztonsági oldalairól gondoskodik.

Ezeknek a tárhely-terveknek általában jobb ügyfélszolgálata van, és gyakran hajlandók segíteni a probléma forrásainak megtalálásában, annak ellenére, hogy nem valójában tárhelyi probléma.

te’A teljesen menedzselt tárhelyszolgáltatók is megtalálhatók, amelyek jobban megfelelnek az Ön igényeinek. Tegyük fel, hogy webhelye egy napon hirtelen forgalomnövekedést mutat, amely túlterhelti azt, majd a tárhely szolgáltatója módosíthatja a forgalmi támogatást annak biztosítása érdekében, hogy webhelye’t összeomlik. Ők’Azt is javaslatokat tesz, hogy frissíteni kell-e a tervet, vagy sem, ha egyszer a forgalom növekedni kezd.

Ez a proaktív támogatás nemcsak hasznos, hanem rendkívül időtakarékos is!

én’kipróbáltam mind az önálló, mind a teljesen menedzselt tárhelyet, és elég korán váltottam át a teljesen kezelt tárhelyre! A teljesen kezelt tárhely-tervek extra támogatása, biztonsága és rugalmassága sok időt takarít meg Önnek’Ehelyett befektethet webhelye felépítésébe.

Ha te’most kíváncsi vagyok arra, hogy a teljesen menedzselt tárhely megfelelő az Ön számára, én’d javasoljuk mindenkinek, aki…

 • Új webhelyet indít, és még nem’Nem tudom, milyen forgalmat fognak elérni
 • Arra számít, hogy webhelyük nagyon gyorsan forgalmat szerez, és olyan host szolgáltatóra van szüksége, amely velük együtt növekszik
 • Jobb biztonságot és támogatást akar, és ki nem’Ne habozzon egy kicsit többet fizetni havonta, hogy időt és pénzt takarítson meg

Teljesen menedzselt tárhely ajánlott szolgáltatók:

 1. BlueHost WordPress tárhely – BlueHost’A dedikált WordPress tárhely-tervek egy kattintással telepítik a WordPress programot, ami sok időt takarít meg az Ön részéről. Kiváló első éves engedményeket kínálnak, amelyek alacsony költségeket eredményeznek (körülbelül 3 dollár / hónap!). Gyorsan és egyszerűen frissíthet magán- és dedikált szerverre, miközben a 24 órás támogatás nagyon praktikus. A Bluehost a WordPress hivatalos partnere, ezért nagyon magasra értékelik őket, és az egyik legjobb választás, amelyet a teljesen kezelt tárhely-tervekkel kapcsolatban választhat..
 2. Webhely WordPress tárhely – Telephely’A dedikált WordPress tárhely-tervek nagyszerű választás a vállalkozások számára. Ott’Nincs korlátozás a webhely látogatói számára, amely havonta (szinte egyedi!), és kifinomult szervereik biztosítják, hogy webhelye ritkán csökken. Nagy kedvezményeket kínálnak az első éves előfizetésedre, de te’Szüksége lesz néhány komoly készpénzre, ha az összes szolgáltatásért fizetni szeretne.
 3. WPEngine – Specialist WordPress host, amely páratlan technikai teljesítményt és felhasználói támogatást kínál. Prémium árat fizet, és személyi tervek esetén 29 dollár / hónap kezdődik. Ez elég drága, ha te’új WordPress webhely indítása, ezért azt ajánljuk, hogy vállalkozásoknak vagy azoknak, akik rendelkeznek a költségvetéssel.

WordPress témák

“Több százezer WordPress-téma közül választhat – A kihívás az, hogy csak egyet válasszon!”

A világ minden tájáról tervezők ezrei készítik a WordPress témákat, így nincs elég választásod – a világ az ön osztriga!

Mint fentebb említettük, az Ön webhelyének szolgáltatásai nagyrészt a weboldalon telepített téma és beépülő modulok ellenőrzése alatt állnak. Tehát, amikor a WordPress terveit választja, győződjön meg róla, hogy nem’A t favor áttekinti a funkcionalitást. Mindkettő ugyanolyan fontos a szükséges weboldal létrehozásában.

Kétféle WordPress-téma létezik:

 • Ingyenes
 • Fizetett

Ingyenes WordPress témák

Az Ingyenes WordPress témákat könnyen megtalálhatja közvetlenül a WordPress irányítópultján.

WordPress ingyenes témák áttekintéseEgyszerűen megy “Megjelenés” és válassza ki “Témák”. Itt kereshet minden ingyenes WordPress témát.

Vannak plusz és hátrányok az ingyenes témákkal is.

Előnyök:

 • Ingyenes
 • Rengeteg választás
 • Nagyszerű egy egyszerű webhely számára, nagyon kevés bővítménnyel vagy testreszabási igényekkel

Hátrányok:

 • Lehet, hogy nem jó hírű fejlesztők készítik őket, ezért rengeteg kódolási hibával járhat, amelyek miatt az Ön webhelye bármikor elromlik’s egy WordPress vagy plugin frissítés. Ennek elkerülése érdekében keressen ingyenes hírű fejlesztők által kínált ingyenes témákat. Számos fejlesztő promóciós cikkként ingyenes témájú verziókat kínál. Ha van egy nagyon egyszerű weboldala, akkor az ingyenes verzió elegendő lehet az Ön igényeinek kielégítéséhez.
 • Azóta’Ingyenes, nincs hozzáférése semmilyen ügyfélszolgálathoz. Ha bármilyen gondja van a téma használatával, akkor egyedül vagy. Néhány ingyenes témaszolgáltató lehetővé teszi a téma ingyenes használatát, és óránként fizethet a technikai támogatásért, amikor bármilyen segítségre van szüksége..

Fizetett WordPress témák

A fizetett témák képezik a WordPress témák nagy részét. te’újra gyakorlatilag elrontották a választást, mivel rengeteg fejlesztő dolgozik már évek óta a WordPress minták készítésében.

te’Megállapíthatjuk, hogy fizetett témáknak elsősorban két típusa van: egyszeri fizetés vagy éves tagság.

Egyszeri fizetés

Az ilyen típusú témákért csak egyszer fizet, és általában 6-12 hónapos rögzített támogatási idővel jár. Ezután te’újra a saját! Néhány témaszolgáltató lehetővé teszi, hogy meghosszabbított támogatást vásároljon, amely akár három évig is tarthat, hasonlóan a kiterjesztett jótálláshoz.

Ezek a témák a WordPress által leggyakrabban használt típusok, és a felhasználók körében a legnépszerűbb opciók.

A jó dolog erről a kezdeti pénzbefektetésed alacsony. Ha a téma nem’nem dolgozom ki’s nem ártott.

A rossz erről szól, ha hosszú ideig megtartja a témát, akkor fizetnie kell a kiegészítő támogatásért. A WordPress webhely működtetése során te’Be kell fektetni ebbe a kiegészítő támogatásba, mert nehéz megtalálni a jó segítséget.

te’Valószínűleg erre a támogatásra van szüksége a téma telepítésekor, mivel problémák merülhetnek fel a plugin kompatibilitással vagy a téma testreszabásával kapcsolatban. A WordPress, a pluginek vagy a téma frissítései problémákat okozhatnak, és az Ön webhelye nem működik megfelelően. Így’Nyilvánvalóan hasznos, ha hozzáférést kap a téma szolgáltatójának támogatásához, ha erre szükség van.

Éves tagság

Az éves tagsági opció a legnépszerűbb azoknál a tervezőknél, akik weblapokat készítenek az ügyfelek számára.

Ennek ellenére’Ez is jó választás, ha:

 • Szeretne rendszeresen megváltoztatni a weboldal kialakítását
 • Szeretné nyugodtan tudni, hogy bármikor segítségre van szüksége, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal
 • Don’nem kell új fejlesztőt vagy tervezőt bérelnie, ha nehézségekbe ütközik a testreszabások elvégzésében (legtöbbször a tagság alapú témaszolgáltatók segíthetnek a legalapvetőbb kérdések megoldásában)

Ha te’már tervezett költségvetést fejlesztőre vagy tervezőre, vagy van valamilyen kódolási tapasztalata, akkor az éves tagság előnyei nem számíthatnak költséghatékonynak az Ön számára.

Az a bónusz, amelyet figyelembe kell venni, egy éves tagsággal jár, hozzáférést biztosít az összes fejlesztőhöz’téma gyűjtemény, tehát nem’csak egyet kell választania! Mindaddig, amíg meg nem fizeti az éves díjat, 100% -kal támogatja Önt a technikusok csapata.

Tippek a megfelelő WordPress téma kiválasztásához

 1. Válasszon témákat megadja a szükséges funkcionalitást nemcsak a megjelenés alapján.
 2. Használja a témákat hiteles fejlesztők által létrehozott és támogatott hosszú története a jó WordPress témák létrehozásában (I’elmagyarázom, hogyan lehet egy pillanat alatt megtalálni jó témákat webhelyéhez).
 3. Válasszon egy témát a fejlesztő gyakran frissíti mert ez hiba nélkül és naprakész lesz a WordPress minden frissítésével. A Changelog ellenőrzésével láthatja, hogy a téma milyen gyakran frissül.
 4. Azt’Érdemes fizetni extra vagy kiterjesztett támogatásért, ha nincsen ismerete a kódolásról, vagy még soha nem foglalkozott a WordPress-szel. Amikor te’reggel 2-kor kelj fel és próbáld kitalálni, mi történt rosszul, te’Örülök, hogy elérhető lesz ez a támogatás!

Hol találhat jó WordPress témákat?

Mi’Megállapítottuk, hogy a következő témaszolgáltatók nagyszerű válogatott mintákat kínálnak a WordPress webhelyek számára:

 • Elegáns témák – ingyenes, egyszeri fizetés vagy éves tagság
 • WooThemes – ingyenes és egyszeri fizetés
 • StudioPress – ingyenes és egyszeri fizetés
 • ThemeForest – egyszeri fizetés
 • MojoThemes – egyszeri fizetés

WordPress plugins

“Szó szerint több százezer WordPress-bővítményt használhat funkciók és eszközök hozzáadásához a webhelyére. Csak a szükséges szolgáltatásokhoz válasszon bővítményeket, ahelyett, hogy sok funkciót telepítne’Soha nem fogom használni. Ez helyet takarít meg, és csökkenti a hibák kockázatát a WordPress frissítései után is!”

A WordPress irányítópultján beépülő modulokat kereshet a következő címen “Dugó”. Itt kezelheti beépülő moduljait, és újakat kereshet.

A WordPress.org webhelynek tartalmaz egy témakönyvtárat is, ahol a beépülő modulokat rendezheti a kiemelt, népszerű és kedvenc kategóriák szerint.

Ott’Kétféle plugin, ingyenes és fizetett.

Mint minden WordPress esetében, az ingyenes cucc sem’Tényleg támogatással jönnek. Rengeteg igazán jól elkészített és jól menedzselt ingyenes plugin van, és mi is’Megmutatom néhányat másodpercenként. Ne feledje azonban, hogy az ingyenes bővítmények kevésbé valószínű, hogy folyamatosan frissülnek.

A fizetett beépülő modulok jó választás, ha további szolgáltatásokra van szükség, vagy egyszerűen nem szükséges’Nem szeretné, ha a plugint a jövőben elhagynák.

Sok plugin-fejlesztő kínál fizetős pluginjeinek ingyenes verzióját, amely lehetővé teszi, hogy kipróbálhassa vásárlás előtt. Ez egy nagyszerű módszer annak kiderítésére, hogy egy fizetett plugin mennyit hozzáadhat a WordPress webhelyéhez, vagy sem.

Tippek a WordPress bővítmény kiválasztásához

 1. Használjon egy hiteles fejlesztő által létrehozott bővítményeket.
 2. Használjon népszerű bővítményeket nagy felhasználói bázissal, mivel biztos lehet benne, hogy a plugin meg lesz javítva, hogy megfeleljen a WordPress frissítéseinek és a kódolási problémáknak.
 3. Használjon rendszeresen frissített bővítményeket. Te nem’nem akar egy plugint használni, amely még nem rendelkezik’t az elmúlt 2 évben nem frissítették, és valószínűleg soha nem fogják frissíteni.
 4. Ha támogatásra van szüksége, válassza az ingyenes verzió helyett a fizetett verzió használatát.

Alapvető WordPress plugins

Íme néhány népszerű eszköz és szoftver, amelyet hozzáadhat WordPress webhelyéhez, amely nem lehetséges egyetlen drag and drop weboldal készítővel:

Rengeteg WordPress plugin közül lehet választani. Nem számít, milyen weboldalt készítünk, ezek a legfontosabb beépülő modulok, amelyeket használunk, és ajánlunk minden WordPress-webhelyre.

 • CrazyEgg – Vizuális weboldal-elemző eszköz
 • Yoast – Alapvető fontosságú WordPress SEO bővítmény, amely segít a tartalom finomításában, hogy javítsa a keresőmotorok rangsorolását
 • TinyPNG – eszköz, amely tömöríti a képeket anélkül, hogy csökkentené a minőségét annak érdekében, hogy helyet takarítson meg webhelyén (és javítsa az oldal betöltési sebességét)
 • Disqus – Népszerű elkötelezettség-bővítmény, amely lehetővé teszi weboldalán található megjegyzések elfogadását és kezelését
 • CloudFlare – Weboldal teljesítmény- és biztonságjavító szoftver
 • InfusionSoft – Fejlett e-mail marketing és ügyfélkezelő eszköz
 • Akismet – Spam elleni plugin, amely kiszűri a spam megjegyzéseket, így nem kell’nem kell (érdemes a Disqus-szal párosulni, fent)

Konkrét WordPress plugins

Ha te’egy speciális típusú WordPress webhely felépítését tervezi, például egy online áruházat vagy egy különféle nyelveken elérhető weboldalt, akkor a következő bővítmények segítenek kiépíteni:

 • aMember – WordPress tagsági bővítmény és felhasználói kezelő eszköz
 • WooCommerce – Online bevásárlókosár és termékkezelő eszköz, amely webhelyét e-kereskedelmi áruházakká változtatja
 • Envira galéria – Érzékeny galéria plugin, amely ideális a WordPress portfólió létrehozásához
 • Foglalási naptár – Ingyenes bővítmény, amely lehetővé teszi a látogatók által történő foglalások elfogadását a webhelyen keresztül (ideális éttermekhez vagy szolgáltatókhoz, például fogorvosok, vízvezeték-szerelők stb.)
 • Többnyelvű sajtó – lehetővé teszi egy WordPress webhely létrehozását és kezelését több nyelven

11

WordPress SEO

“A WordPress sokkal több ellenőrzést biztosít webhelye felett’SEO, mint a drag-and-drop weboldal készítő. A bővítmények segítségével javíthatja webhelyét, és javíthatja annak rangsorolását a keresőmotor találati oldalain (SERP).”

A SEO jelentése ‘Keresőoptimalizáció’ és az’fontos webhelye számára, mert anélkül, hogy a WordPress webhely küzd majd a Google SERP-k magas rangsorában. A SEO inkább művészet, mint pontos tudomány, és bár ez most ijesztően hangzik, mégsem’nem kell!

Szerencsére a WordPress segítségével javíthatja webhelye láthatóságát anélkül, hogy tech géniusznak lennie. Íme néhány hasznos dolog, amit megtehetsz:

 • Győződjön meg arról, hogy webhelye látható – A WordPress lehetőséget ad webhelyének láthatóvá tételére a Google és más keresőmotorok számára. Azt’Hasznos ezt bekapcsolni nagy változtatások végrehajtása közben, de ne tedd’A mentés után ne felejtse el törölni a jelölést!
 • Kategóriák és címkék beállítása – Az egyedi kategóriák és címkék létrehozása a WordPress-en nagyon egyszerű, és segít a tartalom rendezésében. Ez megkönnyíti a keresőmotorok számára, hogy megértsék, mi található az Ön webhelyén, és megjelenítsék az eredményoldalakon.
 • Használjon SEO-barát URL-eket – A WordPress segítségével meghatározhatja webhelyének szerkezetét’s URL – ek (más néven az Ön oldalai’ egyedi webcímek). Ez azt jelenti, hogy beállíthat SEO-barát URL-eket, amelyek leíró jellegűek és segítenek a Google-nak azonosítani az oldalai relevanciáját egy adott keresésnél.
 • Hozzon ki maximális értéket a kulcsszavakból – A WordPress lehetővé teszi HTML-címkék használatát a szövegszerkesztőben való tartalom írásakor. Ez lehetővé teszi a kulcsszavak súlyának növelését azáltal, hogy beilleszti azokat az oldalcímekbe és a feliratokba. Ez jelöli őket a keresőmotorok szempontjából fontosabbként, és segít megmagyarázni az Ön oldalait.

Ez csak a felület megkarcolása, de mint láthatja – valóban finomíthatja SEO-ját a WordPress segítségével.

Plugineket is használhat webhelyének javításához’S SEO is. említettem ‘Yoast’ fent, és ez messze a legnépszerűbb SEO plugin. Őszintén mondom’Nem tudom, mit tennék nélküle!

A Yoast segítségével meta címeket és meta leírásokat adhat hozzá az oldalaihoz. Ezek a címek és leírások, amelyeket a Google megjelenített a keresési eredmények között. A Yoast lehetővé teszi azok előnézését is, így a közzététel előtt megtudhatja, hogy néznek ki. Ezenkívül nagyszerű betekintést nyújt a kulcsszavak használatához, és hogy Ön is’alul- vagy túlhasználattal (mindkettő nagy nem-nem’s a SEO-ban!).

yoast wordpress felülvizsgálatItt látható a cikk Yoast előnézete’meta címe és meta leírása. Azt is megmondja, hogy a cím és a leírás túl rövid, túl hosszú vagy éppen megfelelő – milyen praktikus ez! Szeretne többet megtudni a SEO-ról?

 • SEO + backlinks útmutató – megtudhatja, hogyan működik más webhely’s befolyásolhatja a keresőmotorok rangsorolását
 • SEO + Anchor szöveges útmutató – Olvassa el bevált gyakorlati tanácsainkat, hogy a lehető legtöbb haszonhoz jusson, amikor a webhely oldalai között linkel
 • SEO + weboldal-építészeti útmutató – Gyors áttekintés arról, hogy webhelyének szerkezete hogyan teheti webhelyét vonzóbbá a Google számára

WordPress támogatás, oktatóanyagok és közösségi források

“A WordPress egy ingyenes szoftver, tehát ott van’s nincs ügyfélszolgálat. De ez nem így van’t érted téged’újra teljesen a saját.”

A WordPress hatalmas támogatási közösséggel rendelkezik, amelyhez segítségért fordulhat. Mivel a WordPress oly széles körben használják, rengeteg útmutató és ingyenes oktatóprogram található meg, amelyek segítségével megtanulhatja a WordPress webhely futtatásának alapjait. Van egy probléma? Ehhez egy gyors Google-keresés szükséges, hogy megtalálják a választ – ami sokkal jobb, mint órák telefonon töltése, amikor az ügyfélszolgálati munkatárs felveszi Önt, eh?!

Ha kimerítette az összes szabad forrást, és továbbra is képes’Ha megoldja a problémát, akkor mindig fizethet a fejlesztőért vagy a tervezőért a segítségért. Mi’korábban olyan szabadúszó piacokat használtunk, mint például az Upwork, amikor mi’Szüksége van egyedi kódolási munkára vagy támogatásra.

WordPress közösség & erőforrások

 • WordPress fórum – Itt kereshet olyan problémákat, amelyekkel más WordPress felhasználók is felmerülhetnek. Ha nem’nem talál semmit, mindig felteheti saját kérdését, és várhatja meg, hogy a közösség segítséget nyújtson.
 • WordPress dokumentáció – Ezt WordPress kódexnek is nevezik. Mindent megtalál a WordPress-ről itt. Azt’Különösen hasznos, ha kódváltoztatásokat szeretne végrehajtani a WordPress webhelyén. Ne feledje azonban, hogy ez’Nem a leginkább felhasználóbarát erőforrás. Vannak jobb kezdő útmutatók is, amelyek én’Egy pillanat alatt felsorolom.

WordPress útmutatók

Ha te’Ha komolyan veszi a WordPress-t, akkor szánjon rá időt egyfajta WordPress-oktatóprogram áttekintésére. én’már említettem, hogy a WordPress magasabb tanulási görbével rendelkezik, mint a drag-and-drop weboldal készítő, tehát tényleg azt javaslom, hogy olvassa át a kezdőket’útmutató, mielőtt beragadnának, vásárolnának egy témát vagy telepítsen bármilyen plugint.

Ha a következő szintre szeretné vinni, és megtanulja, hogyan kell testreszabni a WordPress webhelyét, az alábbiakban olvashat néhány hasznos információt:

 1. Lynda.com – Alaptanfolyamokat kínál ingyenes és kiterjedt prémium tanfolyamokra havonta 19,99 USD-ért
 2. Tutsplus.com – Javaslati oktatóanyagokat kínál ingyenes és prémium tanfolyamokra havonta 15 dollárért

WordPress áttekintés: Összegzés

A WordPress nem mindenki számára elérhető. De ha teljes mértékben kihasználhatja azt, amit a WordPress kínál, ez rendkívül hatékony eszköz lehet.Ez messze a legrugalmasabb weboldal-készítő, és szinte bármilyen weboldalt létrehozhat, amelyet el tud képzelni – legyen szó blogról, vállalkozását reklámozó webhelyről vagy árut értékesítő online áruházról..

A WordPress kiválóan alkalmas mindenkinek, akinek összetett webhelye van szüksége, vagy amelynek tartalom nehéz webhelye van. De csak addig, amíg te’ne félj időt és pénzt fordítani arra, hogy felálljon és a kívánt módon működjön.

A WordPress használatának hátránya az előzetes pénz- és időbefektetés, amelyet más drag-and-drop web-építők, például a Wix’t van.

Tehát, ha te’Ha nem biztos benne ezekben a beruházásokban, a legjobb, ha megtalálja az drag-and-drop weboldal készítőt, amely az Ön legtöbb igényének megfelel. Miután megtudta, hogy webhelye növekedési potenciállal rendelkezik, mindig fontolóra veheti, hogy később váltson a WordPress-re.

Ez az útmutató hasznosnak bizonyult?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map