10 cei mai buni producători de site-uri de comerț electronic pentru afaceri mici

cei mai buni producători de site-uri de comerț electronic pentru întreprinderile mici

Contents

Don’t Miss Out: Descoperiți cel mai bun producător de comerț electronic pentru micul dvs. business

Acest articol va analiza cei mai buni 10 producători de site-uri de comerț electronic pentru întreprinderile mici, ajutându-vă să decideți care dintre dvs. este potrivit.


daca tu’ești un proprietar de afaceri mici care dorește o platformă ușor de utilizat, care îți permite să înființezi un magazin online uimitor, fără să-ți scurgi contul bancar, apoi tu’re la locul potrivit.

Am efectuat cercetări aprofundate pentru a descoperi cei mai buni producători de site-uri de comerț electronic pentru întreprinderile mici. Am contactat vizitatorii noștri la fața locului care doreau să creeze un magazin online și am întrebat exact ce este important pentru ei. Prețuri? Control creativ? Caracteristici de vânzări?

Am combinat aceste date cu propriile noastre teste amănunțite aici la Website Builder Expert pentru a vă oferi această listă definitivă. Am castigat’nu-l trageți – cei mai buni 10 producători de site-uri de comerț electronic pentru întreprinderile mici sunt:

 1. Wix
 2. Squarespace
 3. Shopify
 4. Weebly
 5. BigCommerce
 6. Pătrat
 7. Volusion
 8. Hai tăticu
 9. 3dcart
 10. Cartel mare

Primii trei producători de site-uri de comerț electronic pentru întreprinderile mici sunt Wix, Squarespace și Shopify. Puteți vedea cum s-a desfășurat fiecare în cercetarea noastră, aruncând o privire asupra clasamentelor lor de mai jos:

Pentru proprietarii de afaceri mici, banii pot fi o problemă. Bugetul dvs. lunar poate gestiona un succes la dimensiunea unei platforme de comerț electronic? Din fericire, fiecare platformă despre care discutăm are un plan gratuit sau o probă gratuită, deci acolo’nu este nevoie de angajamente cu cardul de credit.

Și cu prețuri lunare pentru o platformă de comerț electronic, începând de la doar 9,99 USD pe lună, nu este posibil’întotdeauna trebuie să fii un succes uriaș pentru bugetul tău.

După citirea acestui articol, dumneavoastră’Voi avea o idee clară despre ce platformă vă poate impulsiona afacerea și vă puteți construi un magazin online care să se potrivească ambițiilor dvs. în doar câteva ore.

Informatii suplimentare

 • Comparați fiecare producător de magazine online.
 • Pentru o perspectivă mai specifică asupra platformelor de comerț electronic, consultați pagina noastră pentru cele mai bune site-uri web de comerț electronic din 2020.
 • Sau, consultați recenzia noastră despre Cele mai bune platforme de comerț electronic.

Cel mai bun producător de site-uri de comerț electronic pentru afaceri mici

Cei mai buni producători de site-uri de comerț electronic pentru întreprinderile mici sunt:

 1. Wix – cel mai bun constructor general de site-uri de comerț electronic pentru întreprinderile mici
 2. Squarespace – cel mai bun pentru controlul creativ
 3. Shopify – cel mai bun pentru caracteristicile specifice vânzărilor
 4. Weebly – cel de urmărit
 5. BigCommerce – cel mai bun pentru vânzarea multicanal
 6. Pătrat – cel mai bun pentru a combina vânzarea online și offline
 7. Volusion – mai mult decât ai nevoie, dar excelent pentru creștere
 8. Hai tăticu – cel mai ușor de utilizat
 9. 3dcart – mai complicat decât el’merită
 10. BigCartel – liber de vândut, dar foarte restrictiv

Tu nu’nu aveți nevoie de cunoștințe de codificare pentru a utiliza platformele de comerț electronic și nu vă’nu trebuie să organizezi găzduire web sau securitate – oricine se poate alătura petrecerii de comerț electronic!

Pare grozav, nu’nu-i așa? De fapt, cea mai dificilă parte este de a decide ce platformă să folosești. Alegerea unei platforme va depinde de nevoile dvs.; există multe lucruri de luat în considerare, dar câteva dintre cele mai importante includ:

 • Numărul de produse pe care le aveți
 • Tipul de produse (adică digital, fizic, service)
 • Cât de mult control creativ doriți
 • bugetul tău
 • Constrângeri de timp
 • Scalabilitatea afacerii tale

Acum lasa’să vă scufundați în fiecare constructor de site-uri pentru a descoperi mai multe informații…

Informatii suplimentare

 • Pentru a compara acești producători de comerț e-alături, consultați nostru Grafic de comparație a constructorilor de magazine online.
 • Descoperiți cum să vă îmbunătățiți site-ul de comerț electronic cu ghidul nostru pentru Cele mai bune instrumente de afaceri online.

# 1 Wix

Cel mai bun constructor de site-uri de comerț electronic pentru întreprinderile mici

Interval de preț: de la 23 până la 49 $ pe lună (facturat anual)

Crește-te: scade 10% din planul tău Wix

Wix are o valoare excelentă pentru bani pentru a începe, dar nu există’nu a fost niciodată un moment mai bun pentru a încerca. Introduceți codul promoțional TAKE10 la checkout la economisiți 10% pe orice Plan Premium anual, în afară de Domeniul Combo și Conectare. Începeți să economisiți acum!

Wix Pros Wix Cons
Foarte ușor de utilizat – nu sunt necesare abilități tehnologice! Aceasta’e rapid și ușor să construiești un magazin. Inventar mai puțin puternic decât alte platforme – de exemplu, puteți’produsele de încărcare în vrac cu Wix. Cu toate acestea, acest lucru nu ar trebui’nu va fi o problemă pentru vânzătorii la scară mică.
Mult control creativ – vă puteți proiecta magazinul, adăuga videoclipuri despre produse și multe altele. doesn’nu suporta vânzarea multicanal, adică poți’nu vindeți pe Facebook, Instagram sau Pinterest

În cercetarea noastră, Wix a obținut un punctaj deosebit de bun în trei domenii principale: valoare pentru bani, design și ușurința de utilizare. Wix’planurile sale sunt bogate în caracteristici, însă prețurile sale sunt mult mai ieftine decât concurenții de comerț electronic precum Shopify. Pe scurt, Wix vă oferă un control creativ total, face ca construirea unui magazin online să fie ușoară pentru începători și încorporează tone în planurile sale de comerț electronic fără a-și ridica prețurile.

Zona principală în care nu a făcut Wix’Nu am avut performanțe destul de bune în cercetarea noastră au fost caracteristicile sale de vânzări. Pentru ca’este un constructor de site-uri web, nu’nu aveți aceeași gamă de instrumente puternice pe care le oferă o platformă de comerț electronic precum Shopify. Poti’nu puteți vinde pe mai multe canale precum Facebook sau Instagram, de exemplu.

Cu toate acestea, Wix are mai mult decât suficient pentru a oferi o întreprindere mică care caută să înceapă online.

Wix este un vis pentru începătorii tehnologiei – acesta’este ușor de utilizat și permite oricui să construiască un magazin online minunat. Puteți adăuga și videoclipuri despre produs, ceea ce este o caracteristică excelentă.

Wix’s designul șablonului și nivelul controlului creativ este impresionant. Pur și simplu trageți imagini, căsuțe de text și multe altele pe pagina dvs., apoi le aruncați în poziția unde doriți. Acest stil de editare drag-and-drop este foarte ușor și îți oferă o libertate creativă totală față de designul magazinului tău.

wix cel mai bun eCommerce constructor de site-uri de afaceri miciConstruirea unui magazin online cu Wix couldn’nu va fi mai ușor datorită designului drag-and-drop

Wix vă permite să creați un magazin fără costuri, astfel încât să vă puteți construi imperiul de comerț electronic’fundații fără a cheltui o bană. Cu toate acestea, pentru a vinde efectiv produse’Va trebui să faceți upgrade la cel puțin planul Business Basic, care costă 23 dolari pe lună.

După cum puteți vedea, acolo’Sunt o mulțime de motive pentru care Wix este constructorul nostru de site-uri de comerț electronic 1 recomandat pentru întreprinderile mici. Dar don’nu ne luăm cuvântul pentru asta. Am vorbit cu Claudia, fondatoarea The Vegan Bakes, pentru a afla despre experiența ei de a folosi Wix pentru a-și construi micul site de panificație.

REVIZUIREA UTILIZATORULUI: VEGANUL BUCURI

wix ecommerce recenzie utilizator claudia headshot

Claudia’s Site-ul web Wix îi permite să-și vândă prăjiturile Vegan clienților din toată țara.

Claudia aleargă The Vegan Bakes din bucătăria ei de acasă. Și-a lansat afacerea după ce s-a transformat vegan și s-a străduit să pună mâna pe orice delicioase delicioase vegane. Crezând că nimeni nu ar trebui să lipsească de o mică îngăduință, Claudia a ales să creeze un magazin online Wix pentru a-și vinde brownie-urile, prăjiturile și prăjiturile.

Q&A cu Claudia

De ce ai vrut să construiești un site web?

“Am vrut să construiesc un site web, astfel încât să-mi pot vinde brutari online pentru a posta în toată Marea Britanie. A avea un site web înseamnă că am o platformă pentru a vinde unui public numeros.”

De ce ai ales să-ți creezi site-ul web pe Wix?

“Wix a fost prima platformă după WordPress pe care am încercat-o și îmi place cât de ușor a fost să o folosesc. Am aruncat o privire și la Squarespace, deoarece știu că o folosesc multă lume, dar m-am străduit să ajung să-l prind atât de rău cu Wix.”

Cât de ușor a fost să-ți creezi site-ul cu Wix?”

“Wix este foarte ușor de utilizat, aproape că îmi amintește că folosesc Microsoft Word, deoarece folosește un sistem simplu de drag-and-drop.”

“Aș recomanda cu siguranță Wix oricui dorește să își creeze propriul site web la un cost redus. Aceasta’este atât de simplu de utilizat și puteți personaliza fiecare parte a site-ului dvs..”

Ce îți place cel mai mult la Wix și de ce?

“Îmi place cât de simplu este să navighezi și să creezi site-uri frumoase. Mi-am dorit un site cu aspect minimal, modern și profesional, iar acest lucru a fost atât de ușor de creat pe Wix. Am selectat un șablon complet gol pentru a permite 100% personalizare. În acest fel aș putea face site-ul meu exact cum îmi doream să fie.”

Ceea ce a fost cel mai dificil când ați creat site-ul dvs. cu Wix?

“Am vrut să adaug o opțiune de abonament pe site-ul meu web, pentru a permite oamenilor să primească cutii de brownies și cookie-uri livrate la ușa lor în fiecare lună! Inițial când am căutat această opțiune wasn’sunt disponibile, dar am devenit creativ și am reușit să folosesc o aplicație pentru a crea funcționalitatea abonamentului.”

Crezi că Wix este o valoare bună pentru bani?

“Încercam să reduc costurile la lansarea panificației vegane, așa cum nu am făcut’nu am bani să cheltuiți pentru branding și design web. Cred că Wix este destul de accesibil pentru ceea ce este. Am efectuat o plată unică pentru anul și merge la un cost redus pe lună.”

Informatii suplimentare

 • Îți place sunetul lui Wix? Citiți-ne revizuire în detaliu a comerțului electronic Wix.
 • Sau vezi cum Wix se compară cu Shopify aici.

Spațiul # 2

Cel mai bun pentru control creativ

Gama de prețuri: 18 USD – 40 USD pe lună (facturate anual)

Squarespace Pros Squarespace Cons
Integrare excelentă în social media – promovați cu ușurință magazinul dvs. pe diverse canale sociale. Lipsește opțiuni de plată – puteți utiliza numai Stripe, PayPal sau Apple Pay.
Cel mai bun design – Squarespace are cele mai bune șabloane proiectate pe piață și oferă tone de flexibilitate. Fără piață de aplicații – toate Squarespace’caracteristicile s sunt încorporate. În timp ce acest lucru asigură calitatea, înseamnă că puteți’nu adăugați suplimente la magazin.

daca tu’încercați să construiți un portofoliu atractiv sau o afacere online, apoi faceți spațiu pentru această platformă. De ce? Pentru că magazinele Squarespace ies în evidență.

În cercetarea noastră, Squarespace a depășit pe toți ceilalți constructori de site-uri de comerț electronic când a fost vorba de proiectare. Șabloanele sale de magazine online sunt moderne, elegante și construite pentru a vă afișa produsele. Puteți chiar să schimbați șablonul oricând doriți – perfect pentru orice rebranduri pe care le puteți avea în linie.

La fel ca Wix, Squarespace wasn’Este atât de puternic în testarea funcțiilor noastre de vânzări. De exemplu, acceptă vânzarea multicanal, dar numai prin Instagram – o ofertă destul de limitată comparativ cu constructorii precum BigCommerce.

Acestea fiind spuse, cu Squarespace’Instrumente încorporate, voi’Voi primi tot ce ai nevoie pentru a stabili un magazin mic pentru succes. Doar poți’nu adăugați funcții de vânzări suplimentare din cauza lipsei unei piețe de aplicații.

În general, Squarespace este o alegere excelentă dacă doriți’după un magazin cu aspect superb.

Chiar și planurile de prețuri Squarespace arată bine – dacă vă înscrieți un an, voi’voi plăti doar 18 dolari pe lună la cel mai ieftin plan de comerț electronic (sau 26 USD pe lună pentru un contract lunar după lună).

Cu toate acestea, puteți obține doar un plan de 18 $ / lună $ 16.20 / luna când utilizați codul nostru de ofertă exclusiv Squarespace la prima achiziție. Pur și simplu introduceți codul WBE la checkout la economisiți 10% la orice plan Squarespace.

comerț cu spațiu pătratSquarespace vă ajută magazinul online să se distingă de mulțime cu șabloanele sale încântătoare

Informatii suplimentare

 • Citiți mai multe despre Squarespace cu ajutorul nostru revizuirea comertului online.
 • Sau, consultați-ne Articolul Shopify vs Squarespace.

# 3 Shopify

Cel mai bun pentru caracteristicile specifice vânzărilor

Gama de prețuri: 29 USD – 299 USD pe lună

Pro Shopify Pro Shopify Cons
Cele mai bune funcții de vânzare de pe piață – Shopify are o gamă de instrumente puternice, plus o piață enormă de aplicații. Unul dintre motivele pentru care 93% dintre utilizatorii noștri au declarat că ar recomanda Shopify! Valoare slabă pentru bani pentru întreprinderile mici – Shopify este o platformă fantastică, dar pentru vânzătorii la scară mică, prețurile sale sunt destul de abrupte.
Inventar genial – Shopify’Sistemul de inventar vă ajută să vă gestionați magazinul, cum ar fi avertizându-vă când un produs este în afara stocului. Taxe de tranzacție – Shopify este singura platformă care impune taxe de tranzacție, cu excepția cazului în care utilizați propria poartă de plată numită Shopify Payments.

daca tu’sunteți serios în ceea ce privește vânzarea și doriți să le oferiți micii dvs. afaceri, Shopify are toate instrumentele pe care le aveți’am nevoie. Și dacă poți’nu găsesc ce’Caut, acolo’este un magazin de aplicații enorm pentru care poți răsfoi!

Shopify este o platformă dedicată de comerț electronic, adică’Sunt concepute pur și simplu pentru a vă ajuta să construiți un magazin online. Acea’de ce are instrumente de vânzare mult mai avansate decât constructorii de site-uri precum Wix și Squarespace.

În cercetarea noastră, Shopify nu a făcut acest lucru’nu vin doar în topul clasamentului pentru funcțiile sale de vânzări – a primit și cel mai mare punctaj al clienților. Calculăm acest scor determinând oamenii să încerce constructorul, apoi îl evaluăm pe baza experienței lor. Shopify era oamenii’e favorit pentru construirea unui magazin online.

O caracteristică deosebit de mare a Shopify este că vine cu instrumente de transport încorporat în picătură. Deci daca tu’ești o afacere mică care se luptă să găsească spațiu de stocare pentru produsele tale, Shopify poate fi soluția ta perfectă.

daca tu’Vând deja vânzare, Shopify are aplicații care vă permit să vă sincronizați stocurile, ceea ce face ușor să vă gestionați toate vânzările dintr-un singur loc. Shopify are, de asemenea, opțiuni excelente de vânzare multicanal, inclusiv integrarea cu Instagram, Facebook și chiar Amazon și eBay.

Shopify didn’Totuși, nu ne vom lăsa în fiecare departament – cea mai semnificativă zonă unde a căzut valoare pentru bani. O mulțime de Shopify’instrumentele de vânzare sunt de fapt prea avansate pentru întreprinderile mici, adică pentru tine’plătiți pentru funcții de care este posibil să nu aveți nevoie de multă vreme. Cand tu’reveniți la un buget strict, fiecare cent contează!

Shopify’planurile de prețuri încep de la 29 dolari pe lună, deși tu poate sa economisiți bani prin înscrierea la un plan anual, mai degrabă decât să plătiți lunar’veți economisi 10% dacă vă înscrieți pentru un an, dar voi’voi salva 20% dacă vă înscrieți doi ani, ceea ce înseamnă că puteți economisi aproape 190 USD pe an în planul Shopify pe care îl puteți pune la cheltuieli de călătorie, echipament de birou sau unele cărți de vizită noi!

Bine de stiut… Dacă nu alegeți Shopify’s gateway de plată internă, Shopify Payments, vi se vor percepe taxe de tranzacție pentru vânzările dvs. În planul cel mai ieftin, aceasta ar fi o taxă de tranzacție de 2%.

Shopify’instrumentele puternice câștigate’nu vă poate beneficia dacă doriți doar să vindeți unul sau două produse. Cu toate acestea, dacă tu’sunteți ambițioși și doriți să oferiți magazinului dvs. o bază solidă, atunci Shopify are pachetul complet pentru a vă sprijini mica afacere.

Cumpărați cel mai bun comerț electronic pentru afaceri miciShopify este conceput pentru a ajuta vânzătorii online să-și creeze propriul magazin online și are toate instrumentele care să te ajute să reușești.

Informatii suplimentare

 • Citiți integral Review Shopify pentru a afla dacă ar putea fi constructorul perfect de comerț electronic pentru mica afacere.

# 4 Weebly

Cel de urmărit

Gama de prețuri: 6 – 26 USD pe lună (facturate anual)

Pro Weebly Cons Weebly Cons
Foarte ușor de utilizat – Weebly este prietenoasă pentru începători, așa că nu’nu aveți nevoie de mult timp liber (sau de abilități tehnologice). Nu se poate vinde pe mai multe canale – acest lucru este frustrant mai ales dacă ai deja un magazin Facebook sau Etsy, de exemplu.
Prețuri scăzute – Weebly este favorabil bugetului, cu prețuri de pornire în special notabile. Nu se poate personaliza pagina de checkout – designul paginii dvs. de checkout este important, dar Weebly vă limitează libertatea creativă.

Cei mai mulți proprietari de întreprinderi mici trebuie să fie atenți la costurile ascunse. Din fericire, Weebly este foarte favorabil bugetului, cu unele dintre cele mai mici prețuri pentru începutul comerțului online. Puteți chiar să vindeți produse pe Weebly’s plan gratuit de comerț electronic, care este o caracteristică uriașă de oferit fără costuri. În plus, Weebly este foarte ușor de utilizat.

Deși puteți vinde pe planul gratuit, dacă’suntem serioși în ceea ce privește vânzarea, atunci am recomandat Planul profesional pentru magazine mici sau Planul de performanță, care este cel mai bun plan pentru comerț electronic.

Planul profesional de 12 dolari pe lună este cel mai ieftin plan pentru a elimina reclame Weebly de pe site-ul dvs. și vine, de asemenea, cu un calculator de expediere, domeniu gratuit și spațiu de stocare nelimitat. Asta a spus, Planul de performanță de 26 USD pe lună este cel mai bun pentru magazinele online – obțineți totul, de la e-mailuri de căruță abandonate la reduceri la transport și informații avansate de comerț electronic.

Weebly are și unele caracteristici suplimentare strălucitoare, în special în blogurile și paginile sale protejate prin parolă. Dezavantajul? Poti’nu vindeți pe Facebook, Instagram sau Pinterest. Cu toate acestea, în general, Weebly este o pereche de mâini sigure pentru mica afacere.

În timpul testării, Weebly ne-a suportat cu ofertele sale de comerț electronic la scară mai mare, motiv pentru care îl recomandăm pentru întreprinderile mici vând doar câteva produse – Pune pur și simplu, pur și simplu nu’nu am la fel de mult de oferit ca Wix sau Squarespace.

Cu toate acestea, de când Square a preluat Weebly, funcțiile sale de vânzări s-au îmbunătățit masiv – această preluare este de a mulțumi pentru Weebly’noul plan gratuit de comerț electronic și, de asemenea, avansarea uriașă a funcțiilor sale de vânzare. Planul de performanță este un exemplu strălucitor al modului în care Weebly a urcat recent asupra mărcii de comerț electronic, ceea ce îl face să fie unul de urmărit!

Bine de stiut… Noi’am etichetat Weebly ca “cel de urmărit” pentru ca’prezintă semne de adaptare a platformei sale către proprietarii de întreprinderi mici’ are nevoie. De exemplu, are un calculator fiscal automat și o aplicație mobilă, astfel încât să îți poți gestiona afacerea din mers. Cu toate acestea, mai are un drum lung înainte de a fi la curent cu cei mai mari trei producători de comerț electronic.

În cercetarea noastră, Weebly a obținut un scor înalt din punct de vedere al raportului calitate / preț și puteți vedea de ce. Puteți vinde gratuit, iar planul său de comerț electronic cel mai ieftin începe de la doar 6 USD pe lună (facturat anual.)

magazin online WeeblyWeebly este cea mai bună valoare pentru platforma de comerț cu bani, ideală pentru orice afacere mică

Informatii suplimentare

 • Citiți integral Weebly Ecommerce Review.
 • Cum se potriveste Weebly cu Shopify? Faceți clic aici pentru a afla.

# 5 BigCommerce

Cel mai bun pentru vânzarea multicanal

Gama de prețuri: 29,95 USD – 249,95 USD pe lună

Psssst! Obțineți până la trei luni gratuit cu BigCommerce

Am vrut doar să vă anunțăm că BigCommerce oferă în prezent trei luni libere când vă înscrieți la un nou plan. Du-te să-l vezi!

Pro BigCommerce BigCommerce Cons
Tone de integrări multicanal – puteți vinde pe mai multe platforme diferite. Dificil de utilizat – BigCommerce nu este foarte potrivit pentru începători, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de mai mult timp pentru a vă trăi magazinul.
Ideal pentru scalarea afacerii dvs. – BigCommerce este o platformă extrem de scalabilă, care vă ajută afacerea să crească. Advanced înseamnă avansat – caracteristicile BigCommerce sunt impresionante, dar este necesară o curbă de învățare pentru a le configura.

BigCommerce are cele mai încorporate caracteristici ale oricărui constructor de comerț electronic, adică’este mai puțin bazat pe aplicații decât platforme precum Shopify. Acest lucru vă poate ajuta să vă reduceți costurile, dar înseamnă că BigCommerce este cel mai scalabil producător de comerț electronic de pe piață. Deci daca tu’Am vise mari pentru micul tău business, aceasta este cea mai bună alegere pentru tine!

BigCommerce de asemenea vă permite să vindeți pe o varietate de canale, inclusiv eBay, Amazon, Square, Instagram, Facebook și Pinterest. Acest lucru vă permite să vă extindeți magazinul’atinge, păstrând costurile reduse.

Principala abordare cu BigCommerce este că multe dintre instrumentele sale sunt orientate spre a ajuta întreprinderile să crească rapid și să sprijine magazinele mari. daca tu’nu te uiți la scară, atunci tu’te voi găsi’plătești pentru funcțiile pe care nu le faci’nu aveți nevoie pentru mica afacere.

Din acest motiv BigCommerce a obținut o notă excepțională pentru valoarea-bani în cercetarea noastră. De asemenea, a scăzut în testarea noastră ușoară de utilizare din cauza terminologiei complexe pe care le folosește. Acest lucru face mai puțin decât ideal pentru o afacere mică care dorește să intre online rapid, și cu o problemă minimă.

Cu toate acestea, BigCommerce a primit, în mod sigur, scoruri ridicate pentru funcțiile sale de vânzare și are instrumente SEO excelente pentru a ajuta afacerea dvs. să fie găsită prin Google.

Dacă doriți să construiți cu BigCommerce, dvs.’Aveți trei planuri de comerț electronic din care să alegeți – cel mai ieftin începe de la 29,95 USD pe lună.

Per total, BigCommerce este ideal dacă doriți câteva instrumente avansate sub centura pe măsură ce îți crești mica afacere. Aceasta’este fără îndoială un puternic constructor de comerț electronic, dar pentru majoritatea magazinelor mici, se află în mijlocul pachetului.

Bigcommerce comerț mic comerț electronicBigCommerce se adresează în special companiilor mari și cu creștere rapidă, dar are instrumente utile și pentru magazinele mai mici.

Informatii suplimentare

 • Sunetul BigCommerce este atrăgător? Vezi completul nostru BigCommerce Review pentru a vedea dacă îți bifează toate cutiile.

# 6 Square

Cel mai bun pentru a combina vânzarea online și offline

Gama de prețuri: 0 $ – 72 USD pe lună

Pătrat Pro Square Square Cons
Planul gratuit înseamnă că puteți construi și vinde fără să vă înscrieți la un abonament Constructorul de magazine real este alimentat de Weebly și vine cu aceleași limitări în personalizare ca Weebly
Inteligența de design artificial face ca Square să fie foarte rapid și ușor de utilizat Comercianții mai mari vor depăși Piața’caracteristicile s

Square este un gigant de procesare a plăților care a cumpărat Weebly – popularul constructor de site-uri – în 2018. Rezultatul este noul constructor de magazine Square, care combină Square’Caracteristici cu Weebly’s platforma de construcție.

Primul lucru care trebuie spus despre acest nou copil din bloc este că, în ansamblu, acesta’Sunt destul de asemănătoare cu Weebly. Vă înscrieți prin Square și obțineți funcții suplimentare, dar dumneavoastră’încă folosesc Weebly’software de construire pentru a crea de fapt magazinul dvs..

Aceasta este o veste deosebit de bună pentru începători, deoarece Weebly este foarte simplu de utilizat și a primit un scor impresionant de mare de satisfacție a clienților în cercetarea noastră. Cu toate acestea, vine și cu Weebly’limitări, cum ar fi lipsa integrării multicanale și a opțiunilor de personalizare limitate.

Square folosește Artificial Design Intelligence (ADI) pentru a vă crea un magazin care’sunt adaptate nevoilor tale. Aceasta este aceeași metodă folosită de producători precum GoDaddy, punând întrebări despre magazinul dvs. pentru a crea un aspect personalizat pentru site-ul dvs. web.

Deci, de ce să folosiți Square în loc de Weebly? Bine, Square vine cu funcții și integrări suplimentare pe care Weebly nu le face’T, cum ar fi urmărirea comportamentului clienților și crearea facturilor personalizate.

De asemenea, folosește tehnologia AI pentru a vă ajuta să urmați cele mai bune practici atunci când adăugați produse, care a fost o caracteristică care a ieșit cu adevărat în evidență atunci când am testat Square’s constructor de magazine. De exemplu, poate identifica produsele și vă poate sugera numele categoriei, economisind timp.

Din cauza acestor caracteristici, recomandăm Square pentru vânzătorii care au deja un magazin de cărămidă și mortar și caută să-și extindă afacerile online. Acest lucru este valabil mai ales dacă’reutilizați deja Square ca sistem POS, deoarece această combinație face super ușor sincronizarea magazinelor dvs. fizice și digitale.

Unul dintre cele mai evidente lucruri despre care să strigăm cu Square este faptul are un plan gratuit pentru a vinde mai departe – o ofertă foarte rară care nu este’este disponibil cu majoritatea producătorilor de comerț electronic. Square are patru planuri, de la 0 USD la 72 USD pe lună (facturate anual).

constructor pătrat de comerț electronicSquare este un procesor de plăți în primul rând, dar constructorul său de magazine are câteva caracteristici de vânzare destul de frumoase pentru a ajuta întreprinderile să intre online.

Volumul # 7

Mai mult decât ai nevoie, dar excelent pentru creștere

Gama de prețuri: 29 USD – 299 USD pe lună

Volusion Pros Volusion Cons
Acceptă numeroase gateway-uri de plată – alegeți dintre diferite opțiuni care să se potrivească afacerii dvs.. Foarte dificil de folosit – tu’Va trebui să petrec ceva timp construindu-vă magazinul cu Volusion.
Rapoarte interesante despre date – aflați ce aveți’te descurci bine, urmărind cu ușurință site-ul tău’s performanță. Nici o ofertă de nișă reală – Volusion este un mijloc foarte mare al platformei rutiere, fără un punct de vânzare unic.

Volusion nu oferă iluzii atunci când vine vorba de rapoarte de date. Tot ce ai nevoie pentru urmărirea site-ului tău’performanța și progresul sunt la un loc – aceasta’este un iubitor de date’s vis.

Acest lucru îl face ideal pentru a-ți dezvolta afacerea într-un ritm potrivit. Volusion’instrumentele de date vă permit să măsurați cât de reușite sunt paginile dvs., astfel încât să vă puteți ajusta site-ul pentru a vă îmbunătăți vânzările.

În cercetarea noastră, Volusion a marcat slab pentru caracteristicile site-ului său – principala problemă este că Volusion nu face asta’nu oferiți instrumente de blogging. Blogging-ul poate juca un rol important în creșterea întreprinderilor mici, astfel încât acesta este un dezavantaj major.

În cazul în care Volusion a marcat bine a fost caracteristicile sale de vânzări – într-adevăr, se potrivea de fapt BigCommerce’scoruri. Acestea fiind spuse, pentru majoritatea întreprinderilor mici, multe dintre aceste caracteristici vor fi exagerate.

Cu toate acestea, dacă doriți să vă dezvoltați afacerea, Volusion este un loc decent pentru a începe.

Volusion’costurile cele mai ieftine ale planului de preț 29 dolari pe lună. Acea’este corect – costă la fel ca Shopify! Totuși, dintre cei doi, tu’Vei obține o valoare mai bună pentru banii tăi cu Shopify.

pagina de start volusionVolusion oferă analize superbe, care vă ajută să vă gestionați site-ul’progresează mai ușor

Informatii suplimentare

 • Citiți integral Revista Volusion aici.

# 8 GoDaddy

Cel mai ușor de utilizat

Interval de preț: 19,99 USD pe lună (facturat anual)

Pro GoDaddy Pro GoDaddy Cons
Cel mai rapid și ușor de construit – GoDaddy folosește ADI pentru a face construirea magazinului dvs. cât mai simplu posibil. Unele caracteristici nu au calitate – GoDaddy nu face’nu am cele mai bune caracteristici în jur.
Suportă mai multe industrii decât concurenții săi – indiferent dacă’ești fotograf, scriitor sau călător câine, GoDaddy’Te-am acoperit. Control creativ limitat – ceea ce câștigi în viteză, pierzi în libertatea creativă.

GoDaddy folosește GoCentral ADI (Informații artificiale de proiectare) pentru a-ți construi magazinul online în câteva minute. Dacă doriți ca afacerea dvs. să se dezvolte rapid și să funcționeze online, faceți-o’nu este un creier.

Sigur, unele funcții ar putea fi mai puternice – în special când vine vorba de blogging – dar pentru un site simplu, fără probleme, GoDaddy este perfect.

Dovada este chiar acolo, alb-negru – utilizatorii noștri au acordat GoDaddy cel mai mare ‘ușurință în utilizare’ punctaj în cercetarea noastră. Deci chiar dacă tu’ești un tehnofob total, tu’Voi găsi GoDaddy o briză cu care să se construiască.

Acestea fiind spuse, ușurința de utilizare a fost singura zonă pe care GoDaddy a strălucit cu adevărat – în altă parte a fost destul de medie. De exemplu, în timp ce GoDaddy’s ADI vă ajută să vă proiectați site-ul, nivelul real de control creativ este’nu este grozav.

Totuși, ceea ce pierzi în libertatea creativă, tu mai mult decât te machiezi în timp – poti’nu bate GoDaddy pentru viteză.

GoDaddy vă poate oferi un site web in cateva minute, și pentru mai puțin de 20 USD pe lună. Are doar un singur plan de comerț electronic – planul de preț al magazinului online numit în mod corespunzător, care costă 19,99 USD pe lună, (facturat anual). Aceasta include și un proces generos de o lună, de asemenea.

Godaddy constructor de magazine onlineGoDaddy este ideal pentru proprietarii de afaceri mici care doresc să se conecteze rapid online

Informatii suplimentare

 • Vezi completul nostru GoDaddy Ecommerce Review pentru mai multe informatii.

# 9 carte 3d

Mai complicat decât el’merită

Gama de prețuri: 19 $ – 229 USD pe lună

3dcart Pro 3dcart Cons
Sistem excelent de inventar – puteți urmări ușor produsele și vânzările. Cel mai puțin probabil să fie recomandat de utilizatori – în testarea noastră, 3dcart a obținut cel mai mic punctaj al clienților.
Proiectare flexibilă – puteți schimba tema în orice moment. Nicio aplicație mobilă – poți’nu-ți merge magazinul din mers.

3dcart este opus Squarespace. Se bazează pe instrumente puternice și funcții de inventar, concentrându-se mai puțin pe creativitate și design. Fără o aplicație mobilă, puteți’nu editați site-ul dvs. din mers, dar 3dcart vine cu o gamă surprinzător de bună de instrumente de vânzare încorporate. Acest lucru vă va salva, de asemenea, cumpărarea de tone de aplicații, care poate vedea costurile crescând rapid.

3dcart a venit în spatele Volusion pentru funcțiile sale de vânzări din clasamentul nostru de cercetare. Acestea fiind spuse, vine cu un mare sistem de inventar, și o mulțime de control al managementului în backend. De asemenea, reformatează site-ul dvs. pentru dvs. atunci când schimbați teme, câștigând puncte în categoria de design.

Cu toate acestea, 3dcart a căzut când l-am pus la încercare. Utilizatorii noștri care au încercat-o au oferit cel mai mic punctaj al clienților, ceea ce făcea din oamenii de afaceri din comerțul mic de afaceri au fost cel puțin probabil să recomande.

3dcart’cel mai ieftin plan este 19 dolari pe lună, care este mai mică decât Shopify’s cel mai mic plan de preț. Deci, dacă doriți câteva instrumente excelente la un cost mai mic, 3dcart ar putea fi pentru dvs..

Pagina de pornire 3dcart3dcart vă permite să construiți un inventar puternic cu unele dintre cele mai bune instrumente încorporate de pe piață

Informatii suplimentare

 • Vezi-ne 3dcart Ecommerce Review pentru mai multe detalii.

# 10 Cartel mare

Gratuit pentru a vinde, dar foarte restrictiv

Gama de prețuri: 0 $ – 29,99 USD pe lună

Pro Big Cartel Cons Big Cartel
Are un plan gratuit – Big Cartel este unul dintre singurii producători de comerț electronic din lista noastră care vă permite să vindeți gratuit. Foarte dificil de utilizat – veți avea nevoie de câteva abilități de codare pentru a beneficia la maxim de carteluri mari.
Perfect pentru vânzarea la scară mică – Big Cartel este conceput mai ales pentru produse unice și piese de artă. Desene slabe – Cartel mare’temele sunt foarte de bază și oferă personalizare foarte limitată.

Cartel mare’principalul punct de vânzare este că puteți construi, publica și chiar vinde fără a fi nevoiți să plătim un cent. Acea’e destul de rar. Cu majoritatea celorlalți producători de site-uri de comerț electronic, trebuie să fiți pe un plan plătit pentru a vinde prin intermediul site-ului dvs., dar Big Cartel rupe acest model.

Cu toate acestea, fraza “primesti ceea ce platesti” izvorăște în minte, deoarece Big Cartel este un constructor de comerț electronic extrem de de bază. Aceasta a ajuns ultima în cinci din cele șapte dintre categoriile noastre de cercetare, ceea ce a fost cel mai prost constructor pentru:

 • Funcțiile site-ului web – de exemplu, Big Cartel nu face asta’nu am instrumente de blog încorporate.
 • Caracteristici de vânzări – aceasta’lipsește caracteristici importante; de exemplu, acesta’nu este compatibil cu PCI și există’nu este recuperată cărucior abandonat.
 • Proiecta – Acolo’este doar o mică selecție de teme, niciuna dintre acestea nu oferă zoom produs, videoclipuri despre produse sau logare clienți. Personalizare foarte limitată!
 • Ajutor si sustinere – primiți ajutor doar prin asistență prin e-mail de luni până vineri sau prin intermediul Centrului de ajutor.
 • Ușurință în utilizare – Cartel mare pare simplu de început, dar devine rapid frustrant, dacă nu știi cum să faci cod.

Deci, Big Cartel vine ferm pe ultimul loc. Însă niciun constructor nu este rău, iar Big Cartel are propriile sale beneficii care îi câștigă un loc în lista noastră cu cei mai buni producători de comerț electronic pentru întreprinderile mici.

daca tu’reîncep mic și don’Nu te gândești să rămâi așa, Big Cartel este construit pentru tine.

Aceasta’este conceput pentru a ajuta artiștii, creatorii și reclamele să își vândă produsele online, în sensul acestuia’este ideal pentru vânzarea unui număr mic de articole unice. Poti’t produse de încărcare în vrac, deci fiți pregătiți să adăugați fiecare separat!

Puteți fi sigur că Big Cartel nu este’nu o să vă copleșesc cu tone de caracteristici pe care nu le oferiți’nu aveți nevoie, făcând ușoară menținerea micii dvs. afaceri gestionabile.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre Big Cartel este acela planuri de prețuri accesibile. Acestea sunt foarte favorabile bugetului, oferind o valoare mai bună pentru bani decât majoritatea celorlalți constructori – inclusiv Shopify!

Cartel mare’planul gratuit vă permite să vindeți până la cinci produse, și vine cu caracteristici foarte de bază. Cel mai ieftin cost plătit 9,99 USD pe lună, deblochează tot Big Carel’caracteristici s, și vă permite să vindeți până la 25 de produse. Puteți actualiza sau downgrade oricând.

comerț cu cartele mici comerț electronicCartel mare este perfect pentru a-ți menține afacerile și cheltuielile mici, dar are unele dezavantaje majore de care ar trebui să fii conștient înainte de a te înscrie.

Informatii suplimentare

 • Citiți integral Big Cartel Ecommerce Review pentru mai multe detalii.

Cel mai bun producător de site-uri de comerț electronic pentru întreprinderile mici: recapitulare

Există multe opțiuni de constructor de site-uri pentru afacerea dvs. mică. Acești constructori vă permit să creați un magazin online minunat pentru un cost relativ redus, care vă ajută să ieșiți din pământ și în lumea comerțului online.

De recapitulat, cei mai buni 10 producători de site-uri de comerț electronic pentru întreprinderile mici sunt:

 1. Wix – cel mai bun constructor general de site-uri de comerț electronic pentru întreprinderile mici
 2. Squarespace – cel mai bun pentru controlul creativ
 3. Shopify – cel mai bun pentru caracteristicile specifice vânzărilor
 4. Weebly – cel de urmărit
 5. BigCommerce – cel mai bun pentru vânzarea multicanal
 6. Pătrat – cel mai bun pentru a combina vânzarea online și offline
 7. Volusion – mai mult decât ai nevoie, dar excelent pentru creștere
 8. Hai tăticu – cel mai ușor de utilizat
 9. 3dcart – mai complicat decât el’merită
 10. BigCartel – liber de vândut, dar foarte restrictiv

Această listă cu 10 este o soluție excelentă pentru întreprinderile mici care doresc să înceapă online. Cu toate acestea, pe măsură ce magazinul dvs. crește, la fel și site-ul dvs. web’nevoile s.

Dacă magazinul tău crește rapid – și sperăm că va fi posibil – ar putea să vrei să iei în considerare trecerea la o platformă mare pentru afaceri, cum este BigCommerce, care este ideală pentru magazinele de comerț electronic în creștere rapidă.

Pentru majoritatea întreprinderilor mici, vă recomandăm una dintre primele noastre trei. Ar trebui să utilizați:

 • Wix dacă doriți să beneficiați la maxim de buget – sau dacă’ești un începător care dorește o libertate creativă totală asupra site-ului tău’s design.
 • Squarespace dacă doriți un șablon elegant, modern pentru a vă baza magazinul’s-a proiectat pe, tone de control creativ și toate funcțiile dvs. încorporate.
 • Shopify daca tu’sunteți serios în legătură cu vânzarea și doriți instrumente puternice și o gamă nesfârșită de aplicații care să vă ajute să vă conduceți afacerea.

Dacă nu aveți nevoi foarte specifice, nu donăm’nu recomand Cartel mare sau 3dcart – ei’sunt potrivite pentru unele întreprinderi mici, dar majoritatea le va considera restrictive și consumă mult timp.

Deocamdată, vă recomandăm să încercați unul dintre ceilalți constructori enumerați mai sus pentru mica afacere. Don’Nu uitați că fiecare platformă oferă fie un plan gratuit, fie un proces gratuit, astfel încât să puteți începe să construiți bazele viitorului vostru imperiu de comerț electronic fără costuri personale.

Întrebări frecvente

Care este cea mai bună platformă de comerț electronic?

Shopify este cea mai bună platformă globală de comerț electronic de pe piață’este ușor de utilizat, oferă cele mai bune instrumente de vânzare și oferă cel mai complet suport pentru clienți. Pentru întreprinderile mai mici, Wix este o opțiune excelentă. Vă permite să construiți un magazin și să vindeți câteva produse cu ușurință.

Ar trebui să folosesc BigCommerce sau Shopify?

BigCommerce este pentru întreprinderile în creștere rapidă care doresc să se extindă masiv. Are cele mai bune caracteristici încorporate ale oricărei platforme, dar acesta’este destul de dificil de lucrat, deoarece folosește un limbaj complicat. Shopify este mai bun pentru întreprinderile mai mici. Aceasta’este mult mai ușor de utilizat decât BigCommerce, ajutându-vă să construiți rapid un magazin.

Care este cel mai ieftin constructor de site-uri de comerț electronic?

Weebly este cel mai bun constructor de site-uri de comerț electronic, cu planuri de prețuri specifice comerțului electronic care încep de la doar 6 USD pe lună. Acest lucru este ideal pentru întreprinderile mici care se ocupă de bugetul lor. De asemenea, Weebly vă permite să vindeți gratuit, deși’eșec limitat. BigCartel vă permite, de asemenea, să vindeți online gratuit, dar nu se potrivește cu Weebly pentru instrumentele și funcțiile de comerț electronic.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me