10 cei mai buni producători de site-uri web gratuite în 2020

cei mai buni producători de site-uri gratuite


Acest ghid este destinat oricui dorește să creeze un site web gratuit, dar nu’Nu știu ce constructor de site-uri să aleagă. S-ar putea să vă gândiți că un constructor de site-uri gratuit sună prea bine pentru a fi adevărat. Ne-am gândit și noi, din când în când – dar acolo’este de fapt o calitate reală acolo.

Noi’Am sortat binele din rău folosind propriile noastre cercetări independente. De asemenea, îi facem pe oameni ca tine să testeze fiecare producător de site-uri gratuit și să ne ofere feedback-ul lor, pe care îl utilizăm pentru a evalua fiecare platformă pe factori precum ușurința de utilizare și designul șabloanelor.

În plus, noi’sunt întotdeauna sigur să te uiți la ‘Preț’ plătiți pentru acești construitori de site-uri gratuite sub forma unui compromis. Fie’publicitate neplăcută, nume de domeniu cu aspect dezordonat sau stocare restricționată, noi’Voi acoperi fiecare plan gratuit’s ‘contra’ în multe detalii, astfel încât să puteți lua o decizie în cunoștință de cauză.

10 cei mai buni producători de site-uri gratuite

Pe baza cercetărilor noastre, cele mai bune site-uri web gratuite sunt realizate cu:

 1. Wix – Cel mai bun constructor de site-uri web. Citiți recenzia
 2. Weebly – Ideal pentru întreprinderile mici. Citiți recenzia
 3. SITE123 – Asistență excelentă în proiectare. Citiți recenzia
 4. WordPress.com – Perfect pentru blogging. Citiți recenzia
 5. Impresionant – Realizat pentru site-uri simple. Citiți recenzia
 6. Jimdo – Micul producător de magazine online. Citiți recenzia
 7. Creator IM – Excelent pentru întreprinderile cu etichetă albă. Citiți recenzia
 8. Webnode – Instalare rapidă și ușoară. Citiți recenzia
 9. Mozello – Creați site-uri simple multilingve. Citiți recenzia
 10. SimpleSite – Mare redactor mobil. Citiți recenzia

Dintre acești producători de site-uri gratuite, noi’Am clasat Wix, Weebly și SITE123, ca primii trei din cauza câtorva factori importanți. Wix are un plan gratuit foarte generos, care este foarte ușor de utilizat – combină libertatea creativă cu tone de funcții. Weebly’s design-uri simple, elegante și instrumente la îndemână îl fac ideal pentru întreprinderile mici. SITE123 este foarte prietenos pentru începători, cu accent pe a vă ajuta să intrați online.

Până la sfârșitul acestui ghid, dumneavoastră’Voi avea o idee mult mai clară despre ce face un bun constructor de site-uri gratuit, care sunt cele mai bune platforme de utilizat și cum să îl alegeți pe cel potrivit pentru dvs..

Informatii suplimentare

 • Cum se potrivesc acești constructori unul lângă altul? Aflați în nostru Graficul de comparare a constructorilor de site-uri web.
 • Aruncă o privire la Cel mai ieftin producători de site-uri web dacă doriți un constructor low-cost.
 • Vrei doar ce e mai bun pentru site-ul tău? Revizuirea noastră cu privire la 10 cei mai buni producători de site-uri din 2019 vă oferă lista definitivă.

Wix

Cel mai bun constructor de site-uri web

Wix este de departe cel mai bun constructor de site-uri web gratuit pe piață astăzi.”

Ce ne place# 1# 2# 3# 4
Funcționalitate drag-and-drop ușor de utilizat
O gamă largă de șabloane
Majoritatea funcțiilor disponibile pe plan gratuit
Personalizare finală
Ce trebuie îmbunătățit# 1# 2# 3
Numele de domenii gratuite ale planului arată astfel: https://yourname.wixsite.com/yoursite – ei’nu ești cel mai captivant!
Anunțurile gratuite de tip plan sunt foarte vizibile
Poate sa’nu schimbați șablonul dvs. odată ce site-ul dvs. va fi activ

Cu Wix, puteți crea și publica site-ul dvs. fără să cheltuiți un cent. Tu nu’nu trebuie să faceți upgrade după un anumit timp – dacă aveți’prefer, puteți menține site-ul gratuit pentru totdeauna. Acest lucru îl face pe Wix’Planul gratuit este neobișnuit de generos pentru un constructor de site-uri și este motivul pentru care se află în topul listei noastre!

Wix a ieșit în top în testarea utilizatorilor noștri pentru ușurința în utilizare. Cu selecția sa de peste 500 de șabloane – majoritatea gratuite – și o gamă largă de instrumente și elemente, precum galerii, butoane și pictograme de social media, Wix creează un site web mai ușor ca niciodată.

Wix-free-site-ul anunțuri exempluMajoritatea șabloanelor Wix sunt disponibile pentru utilizatorii planului său gratuit – inclusiv acesta, ‘Fotografie peisagistică’

Veți găsi limitări la Wix’Planul gratuit este totuși. Pentru început, acolo’este un anunț banner pentru Wix care rămâne pe loc în timp ce defilați pe site. Aceasta’este destul de subtil, dar un pic intruziv.

De asemenea, puteți’nu folosiți un domeniu personal (denumit adresa personală a site-ului dvs. personal) Domeniul dvs. va urma formatul www.yourname.wixsite.com/yoursite. Deci, în loc de www.lucycarneyphotography.com, dumneavoastră’Voi fi blocat cu www.lucycarney5.wixsite.com/lcarneyphotography (dvs.)’am fost restricționat la 20 de caractere pentru ‘Site-ul tău’ parte a adresei dvs.).

Cu planul gratuit, spațiul de stocare și lățimea de bandă sunt ambele limitate la doar 500 MB. Acest lucru vă va împiedica să utilizați prea multe imagini sau videoclipuri pe site-ul dvs., precum și să vă limitați câți vizitatori puteți obține. De asemenea, puteți’nu vindeți produse prin Wix pe planul său gratuit.

Planuri premium începe de la 13 $ / lună. Pe baza cercetărilor noastre, Wix este cea mai bună valoare pentru constructor de site-uri de bani, deci dacă vreodată decideți să vă faceți upgrade’sunt în mâini bune!

Wix’cel mai popular plan plătit este planul său nelimitat, adresat antreprenorilor și freelancerilor. Pentru 17 $ / lună, elimină toate reclamele, vă permite să utilizați un domeniu personal și oferă lățime de bandă nelimitată – precum și 20x mai mult spațiu de stocare!

Weebly

Ideal pentru întreprinderile mici

Weebly este unul dintre cei mai ușor de utilizat producători de site-uri gratuite din jur, cu un plan minunat pentru întreprinderile mici.”

Ce ne place# 1# 2# 3
Un nume de domeniu gratuit, rezonabil: www.yoursite.weebly.com
Ușor de folosit
Promptări SEO bune – ideale pentru companiile care doresc să fie găsite prin Google
Ce trebuie îmbunătățit# 1# 2# 3
Caracteristici limitate pe plan gratuit
Nu la fel de multă libertate creativă ca Wix
Anunțul pop up din colț distrage destul de mult

Weebly are o similară ‘tragere și plasare’ editor la Wix, care este extrem de ușor de utilizat. Combinați această ușurință de utilizare cu instrumentele sale excelente SEO, plus o mulțime de spațiu pentru creștere pentru a vă extinde site-ul, iar Weebly iese în evidență drept cel mai bun constructor gratuit de site-uri pentru întreprinderile mici.

Obțineți o alegere decentă de șabloane din care să alegeți – deși nu sunt la fel de mulți ca Wix – care acoperă cele mai multe nișe, inclusiv afaceri, bloguri, evenimente și portofolii. Puteți obține cu ușurință un site cu aspect profesionist în direct în doar câteva ore.

Anunțuri gratuite pentru planuriCu un plan Weebly gratuit, dumneavoastră’Voi avea un mic anunț de prezentare în colțul site-ului dvs. Aceasta’este destul de subtil, deși atunci când derulați peste el, acesta ‘alunecă’ să semene cu imaginea de mai jos: Exemplu de anunț plan gratuitChiar daca tu’Aș prefera asta sau mai mare ‘lipicios’ anunțul (ca în cazul Wix) depinde de dvs.!

Șabloanele sunt de asemenea mobile, astfel încât site-ul dvs. gratuit va arăta bine pe orice dispozitiv, fără niciun fel de intrare de la dvs.! Cu peste 50% din traficul provenit de la dispozitive mobile, acesta’este important ca site-ul dvs. să fie complet optimizat.

Nu numai că veți găsi Weebly ușor de utilizat, dar întreaga platformă face construirea site-urilor web foarte rapidă și eficientă. Tabloul de bord al utilizatorului este clar, instrumentele sunt ușor de stăpânit, iar ghidurile de asistență sunt foarte utile.

Trebuie doar să petreci câteva ore într-o seară și tu’Voi fi gata să public site-ul dvs. pe web înainte de a vă culca. Pare bine, nu?

Versiunea gratuită este bună, dar dacă o iubești suficient, s-ar putea să vrei să te gândești la actualizare. Acest lucru este esențial pentru oricine dorește să vândă online trebuie să faceți upgrade pentru a debloca Weebly’Caracteristicile de comerț electronic.

Weebly este deosebit de impresionant atunci când vă înscrieți la Planul Pro (12 USD / lună), ceea ce vă va oferi stocare nelimitată si te lasa elimina anunțurile. Poti’nu vă bucurați de aceste caracteristici pe planul personal.

SITE123

Asistență excelentă în proiectare

“SITE123 este un constructor de site-uri simplu de utilizat, care se concentrează pe a vă ajuta să intrați online.”

Ce ne place# 1# 2# 3
Nu există reclame vizibile când aterizați pe site
Brilliant 24/7 ajutor și asistență prin chat live
Site123 alege un șablon pentru dvs., ceea ce îl face o opțiune bună pentru non-creativi
Ce trebuie îmbunătățit# 1# 2# 3
Numele de domeniu gratuit se încheie ‘.pe mine’, în loc de cel mai puternic ‘.com’
Putină libertate creatoare
Alegere limitată de șabloane de site-uri web, care arată datate în comparație cu concurenții’

Un dezavantaj imediat al SITE123 este că nu’nu îți ofer o alegere a șabloanelor. Așadar, spre deosebire de Wix, Weebly și alți producători de site-uri gratuite, care vă permit să alegeți un șablon care să vă îmbrace, cu SITE123 puteți’nu alegeți din diverse modele pre-populate.

În schimb, alegeți tipul de site web pe care îl doriți din 11 categorii diferite (inclusiv portofoliu, blog, muzică și CV), înainte de a fi prezentat cu un design web implicit. Tu’redați gratuit să editați acest lucru folosind platforma’s diferite instrumente, care sunt destul de ușor de abordat.

site 123 exemplu de site gratuitCând ați accesat prima dată pe site, nu sunt vizibile anunțuri SITE123 – un plus uriașExemplu de anunț site gratuit 123 siteCând începeți să derulați în jos pe site, apare un banner simplu

SITE123’Formatul de nume de domeniu gratuit este www.yoursite.site123.me. Finalul .me este mai puțin puternic decât o opțiune .com, dar altfel’e destul de rezonabil.

SITE123 vă oferă rapid online, oferă asistență decentă clienților prin chat live. Asta a spus’Cu siguranță nu este la fel de versatil sau modern ca alți constructori de site-uri gratuite din această listă.

Dar dacă doriți un proces simplu de creare a site-ului web, nu este posibil, atunci’merită încercat.

WordPress.com

Perfect pentru blogging

“Creată pentru blogging, această platformă gratuită are toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru blogul dvs., combinând instrumente puternice cu un design de constructor de site-uri simplificat.”

Proverbe WordPress.com# 1# 2# 3
Perfect pentru blogging
Cel mai bun format de nume de domeniu al oricărui plan gratuit
O gamă largă de șabloane gratuite
WordPress.com contra# 1# 2
Este posibil ca unele codări să fie necesare – nu foarte prietenoase pentru începători
Șabloanele și designurile sunt axate pe bloguri


WordPress.com este creat pentru blogging și arată. Funcțiile de blog extinse sunt încorporate automat, cum ar fi analitice, o funcție de căutare, comentarii, categorii de afișare, arhivare și multe altele.

WordPress.com are toată puterea fratelui său mare WordPress.org, dar cu designul simplificat al unui constructor de site-uri.

S-ar putea să-ți găsești în continuare un pic complicat de utilizat dacă nu faci asta’totuși nu am prea multe cunoștințe tehnice. Puteți obține fără a fi nevoie să codați, dar sunt șanse’Va trebui să știu elementele de bază pentru a beneficia la maxim de WordPress.com.

wordpress.com constructor de site-uri gratuit pentru bloguriWordPress.com este cel mai bun constructor de site-uri gratuit pentru blogging, cu caracteristicile sale puternice de blog și designul eficient.

Acestea fiind spuse, dacă tu’sunt destul de sigur de tehnologie, dar don’Nu vreau să plătești un ban pentru a-ți crea blogul, apoi WordPress.com este o alegere de top. Domeniul gratuit WordPress.com este, de asemenea, singurul care nu include numele constructorului – pentru site-ul de mai jos, numele nostru de domeniu era www.lucyskitchennightmares.food.blog (food.blog este atribuit automat pe baza ‘scop’ ai setat pentru site-ul tău).

Anunțuri gratuite pentru site-uri wordpress.comIată blogul alimentar pe care l-am creat. Este destul de simplu, după cum puteți vedea

Cu toate acestea, dacă nu ești’un blogger, s-ar putea să te lupți să îți personalizezi site-ul după bunul plac. Aici se încadrează WordPress.com – începe să se limiteze atunci când încercați să creați altceva decât un blog cu șabloanele sale.

Din această cauză, nu donăm’Recomandă WordPress.com celor care au nevoie de o afacere personalizată sau de un site personal.

Impresionant

Realizat pentru site-uri simple

“Un constructor gratuit ușor de utilizat, care creează site-uri web simple, elegante, cu o singură pagină și oferă o valoare excelentă pentru bani.”

Pro izbitor de pro# 1# 2# 3
Publicitate subtilă pe planul gratuit
24/7 asistență clienți din partea ‘ofițeri de fericire’ prin chat live
Posibilitatea de a vinde un produs pe plan gratuit
Contra lovitură# 1# 2# 3
Site-uri construite pe planul gratuit don’nu includeți un certificat SSL
Puteți crea site-uri de o singură pagină
Capacitate limitată de a edita șabloane, ceea ce înseamnă lipsa controlului creativ

Impresionant’Obiectivul principal este să vă obțineți online ieftin, ușor și rapid. Din această cauză, nu’nu aveți același nivel de control creativ ca unii dintre cei mai intuitivi construitori de site-uri, cum ar fi Wix.

Creați în mod surprinzător site-uri web cu o pagină cu un design pre-format la alegere. Spre deosebire de mulți alți producători de site-uri gratuite, puteți modifica șablonul de câte ori doriți odată ce site-ul dvs. este live.

exemplu izbitor de gratuitNu sunt vizibile reclame atunci când aterizați pe un site gratuit Strikingly, iar șabloanele sunt destul de eleganteExemplu gratuit de anunțuri pe sitePe măsură ce defilați puțin în jos pe pagină, acest mic anunț apare în partea de jos a ecranului

Cu Stricingly’Planul gratuit, puteți crea cât mai multe site-uri gratuite pe care doriți. Tu’Vă obține, de asemenea, o lățime de bandă lunară de 5 GB, asistență 24/7 pentru clienți și posibilitatea de a vinde un produs pe site prin funcția Magazin simplu.

Impresionant’Publicitatea este probabil cea mai subtilă a oricărui constructor de până acum, iar formatul numelui de domeniu – www.yoursite.strikingly.com – este deosebit de decent. De exemplu, pentru acest site, numele nostru de domeniu a fost www.lucyssupersidehustle.strikingly.com.

Dezavantajul este însă că – spre deosebire de toți constructorii enumerați mai sus – Impresionant’planul liber nu face’nu includeți un certificat SSL. Aceasta înseamnă că site-ul dvs. va fi indicat ca ‘Nu este sigur’ oricui încearcă să-l viziteze – nu e bine!

Din acest motiv, noi’Ați sugera să încercați Strikingly’Planul gratuit, apoi trecerea la ‘Limitat’ plan platit pentru doar 8 dolari pe luna o data’sunt fericit Tu’Vei primi un domeniu personalizat, de până la 50 GB lățime de bandă pe lună, și posibilitatea de a vinde până la cinci produse pe site-ul tău, ceea ce face o valoare foarte bună pentru bani.

Jimdo

Un bun ‘Pre-magazin’ Opțiune

“Jimdo este o alegere bună a constructorului de site-uri gratuit dacă doriți să configurați un magazin online și să vindeți prin intermediul site-ului dvs. la o dată ulterioară.”

Ce ne place# 1# 2# 3
Estetică drăguță
Încărcă cel mai puțin pentru a elimina reclamele de pe site-ul dvs.
Nu există reclame Jimdo sau pop-up, doar o notă în subsol
Ce trebuie îmbunătățit# 1# 2
Este dificil de utilizat funcționalitatea drag-and-drop
Lipsește designul și controlul creativ

Echipa din spatele lui Jimdo este foarte pasionată de a vă ajuta să construiți un site web gratuit, iar lucrurile sunt păstrate simple, astfel încât să puteți săriți direct. Acest lucru poate fi foarte util dacă’ești nou în lumea construirii site-urilor web.

daca tu’Am încercat totuși Wix și Weebly, tu’Îl voi găsi pe Jimdo puțin lipsit de comparație. Selecția șabloanelor este, de asemenea, mult mai limitată.

Inițiativele de la început înseamnă că poți să-ți creezi foarte rapid un site web și să eviți problema de a fi copleșit de alegere. Nu există niciun banner publicitar sau pop-up Jimdo cu planul gratuit, doar o notă minusculă în subsol.

exemplu de site gratuit jimdoAici’este un exemplu de site web simplu pe care l-am creat folosind Jimdoanunț de exemplu site gratuitO notă minusculă în subsol este singura cadou pe care tu’nu folosiți un plan plătit

Formatul numelui de domeniu este destul de standard: www.your-site.jimdosite.com. Pentru acest site, de exemplu, site-ul nostru era www.lucy-bakes.jimdosite.com.

În total, noi’Ați recomanda Jimdo dacă aveți nevoie de un site web ușor și rapid pentru a oferi un fundal pentru un magazin de Facebook online sau similar. Aceasta’e foarte ușor (și destul de ieftin) să îți actualizezi planul pentru a permite comerțul online prin site-ul propriu-zis, dacă alegi să faci asta mai târziu în linie.

Creator IM

Excelent pentru întreprinderile cu etichetă albă

“daca tu’încercați să creați un site web care să atragă atenția, cu o mulțime de imagini, atunci IM Creator ar putea fi pentru dvs..”

Ce ne place# 1# 2# 3
Șabloane atrăgătoare
Studenții, artiștii și ONG-urile pot solicita să utilizeze gratuit o temă premium, fără anunțuri
O gamă bună de caracteristici de bază
Ce trebuie îmbunătățit# 1# 2
Anunțuri mari pe plan gratuit (disponibile tuturor celorlalți) și un nume de domeniu neplăcut
Nicio funcție de comerț electronic

Creatorul de IM se concentrează pe a vă ajuta să creați un site gratuit FAST (și vreau să spun rapid!).

Studenții, artiștii, ONG-urile și organizațiile de caritate se pot solicita să utilizeze gratuit programul premium IM Creator completând acest formular. Echipa de îmbogățire a comunității va examina apoi aplicația dvs., în mod normal, în maxim 72 de ore. Dacă este aprobat, licența va fi adăugată la primul site pe care îl publicați și nu va fi publicitară. Tu’De asemenea, voi putea să vă conectați propriul nume de domeniu.

Șabloanele sunt pre-populate cu conținut pe care îl puteți schimba rapid cu propriul dvs. în ‘tragere și plasare’ editor. Acest lucru vă salvează munca de a trebui să construiți sau să proiectați ceva de la zero.

cel mai bun software gratuit pentru site-ul web creatorCreator IM’șabloanele simple simplifică schimbarea conținutului demo pentru dvs., economisind timp și efort!

daca tu’ești student, artist sau ONG, IM Creator oferă o modalitate generoasă de a accesa gratuit funcțiile premium, ceea ce o face o alegere excelentă. Dacă nu, s-ar putea să faceți mai bine să vă uitați la constructorii care apar mai sus pe această listă.

Webnode

Configurare rapidă și ușoară

“Webnode este o alegere populară a producătorului gratuit de site-uri web, cu peste 30 de milioane de utilizatori in jurul lumii.”

Ce ne place# 1# 2# 3
Accesați rapid online – poate dura doar 5 minute!
Fără banner Webnode sau reclame pop-up, doar o notă în subsol
Aproape nici o curbă de învățare
Ce trebuie îmbunătățit# 1# 2
Lipsa libertății creative
Nu este foarte flexibil designul șabloanelor

Aceasta’este foarte ușor de instalat cu Webnode. Întregul proces de construire a site-ului web poate fi realizat în aproximativ cinci minute – acum asta’e rapid!

Webnode’editorul este foarte ușor de utilizat, dar mult mai puțin flexibil decât alți constructori de site-uri gratuite, precum Weebly sau Wix. Aceasta’este aproape un editor drag-and-drop, dar nu destul.

Puteți muta elementele în jurul, dar acestea se vor conforma cu modele prestabilite. De exemplu, dacă mutați o imagine din mijlocul paginii spre dreapta, designul paginii se va schimba pentru a se acomoda, în loc să vă lăsați să vă lăsați să aruncați imaginea unde doriți. Se acordă foarte bine pentru a construi site-uri simple, minimaliste:

Exemplu de site web pentru noduriModelele moderne și minimaliste fac din Webnode o opțiune excelentă pentru un site de evenimente, cum ar fi o nuntă sau o petrecereExemplu de anunț gratuit de subsol al site-ului webBannerul de subsol subtil se îmbină bine cu site-ul’s estetic

Webnode este o alegere decentă a constructorului de site-uri gratuit, dacă puteți’nu vă alocați mult timp pentru a lucra la un design de șablon sau doriți un constructor cu o curbă de învățare practic zero – dar vă limitează potențialul creativ în comparație cu alți constructori din lista noastră.

Webnode este cu siguranță orientat către ‘eveniment’ site-uri web, cum ar fi petreceri sau nunți. Putem vedea apelul, iar în final, ne-a plăcut aspectul site-ului web creat.

Mozello

Creați site-uri multilingve simple

“Mozello este un constructor de site-uri de bază ușor de utilizat, care vă permite să creați site-uri multilingve complet gratuit.”

Ce ne place# 1# 2# 3
Creați site-uri multilingve gratuit
Comerțul electronic este activat pe planul gratuit
Cea mai subtilă publicitate a oricărui constructor de site-uri gratuit
Ce trebuie îmbunătățit# 1# 2# 3
Editor foarte limitat
Fără securitate SSL
Lipsa de flexibilitate și personalizare

Mozello este un constructor de site-uri ușor de utilizat și de bază. Are funcții simple, cum ar fi instrumente de blog și chiar funcții de comerț electronic. Puteți configura un magazin online pe planul gratuit și puteți vinde până la 10 produse.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre Mozello este că puteți crea site-uri web multilingve gratuit. Aceasta înseamnă că puteți ajunge la un public mai larg, făcând conținutul dvs. disponibil în alte limbi. Aceasta este o caracteristică rară care trebuie inclusă într-un plan gratuit, așa că Mozello merită cu siguranță acest strigăt.

exemplu de site gratuit de MozelloPosibilitatea de a crea versiuni ale paginilor dvs. în diferite limbi este foarte generoasă pentru un plan gratuit. Vezi cum noi’Am adăugat opțiuni în limba franceză și spaniolă pentru această pagină de pornire?Mozello anunt de exemplu site gratuitMozello’Publicitatea planului gratuit este subtilă – doar o mică notă text în subsol

Formatul numelui de domeniu este www.your-business.mozello.com. Pentru acest site, site-ul nostru este www.lucys-architects.mozello.com.

Cu aceste funcții, s-ar putea să vă întrebați de ce nu este Mozello’este mai mare în lista celor mai buni producători de site-uri gratuite. Dezavantajul principal al Mozello este editorul său limitat – acesta’este simplu și prietenos pentru începători, dar această simplitate se reflectă în caracteristicile și flexibilitatea sa.

Mozello nu face și el’nu include securitatea SSL, așa cum fac și alți constructori. Aceasta este criptarea care permite utilizatorilor și motoarelor de căutare să știe că site-ul dvs. web este sigur și de încredere. Aceasta’este foarte important să aveți dacă doriți ca site-ul dvs. să fie sigur pentru vizitatori și să fie luat în serios online.

SimpleSite

Mare redactor mobil

SimpleSite este una dintre cele mai vechi platforme din jur și vă permite să editați cu ușurință site-ul dvs. de pe mobil.

Ce ne place# 1# 2# 3
Foarte ușor de utilizat
Plan gratuit generos
Suporta editare prietenoasă pentru mobil în browserul mobil
Ce trebuie îmbunătățit# 1# 2# 3# 4
Fără certificat SSL inclus
Fără acces la integrări terțe
Asistență limitată pentru clienți
Editor învechit

SimpleSite este un deliciu mobil. Are un specialism cu adevărat impresionant – vă oferă posibilitatea de a crea un site web în aceeași măsură ca pe un desktop, dar de pe dispozitivul dvs. mobil.

Acest lucru îl face ideal pentru utilizatorii ocupați, care sunt mereu în mișcare.

exemplu de site gratuit gratuitSimpleSite este conceput în principal pentru cineva care dorește să promoveze un serviciu propriu, astfel încât să puteți vedea cum poate ajuta flexibilitatea oferită de editorul său mobil

Aceasta’Sunt concepute în principal pentru cineva care dorește să promoveze un serviciu de sine stătător, astfel încât să vedeți cum vă poate ajuta flexibilitatea oferită de editorul său mobil. Acolo’e doar unul mic ‘lipicios’ anunț și, din nou, o structură decentă de nume de domeniu: www.yoursite.simplesite.com (sau în cazul nostru, www.lucycarneydaycare.simplesite.com).

Cu toate acestea, există unele dezavantaje mari. Nu esti’nu puteți modifica versiunea mobilă a site-ului dvs. Web atunci când sunteți’lucrez de pe un desktop, în timp ce SimpleSite’Planurile premium sunt relativ scumpe în general, comparativ cu alți constructori de site-uri, dacă doriți să accesați mai multe funcții. Deși are un plan gratuit, opțiunile premium variază de la 9,99 USD la 28,95 USD pe lună.

Și la fel cu Strikingly și Mozello, SimpleSite’planul liber nu face’includeți un certificat SSL, lăsând site-ul dvs. expus – un mare dezavantaj în ochii noștri.

În total, SimpleSite se poate potrivi cu cineva permanent din mers sau fără acces la un computer sau laptop – dar în cele din urmă, acesta’este în ultimul loc dintr-un motiv.

Merită actualizat la un plan plătit?

Ca tine’Am văzut, în timp ce unii constructori de site-uri gratuite sunt destul de generoși, în general sunt destul de limitatori.

Crearea unui bine site-ul web poate fi gratuit, dar crearea unui Grozav unul poate fi super ieftin. Site-ul dvs. merită să puneți timp și bani pentru a face exact așa cum doriți.

Deși diferă în funcție de constructorul de site-uri web individual’Vă uităm, există o mulțime de funcții excelente pe care le puteți debloca pe aproape orice plan plătit. Printre cele principale se numără:

Elimina anunțurile

Pe planuri gratuite, constructorul site-ului dvs. va face publicitate pe site-ul dvs. Fie că este vorba de un banner subtil sau de un pop-up enervant, acest lucru vă poate strica imaginea profesională dacă’îți promovezi propria marcă sau conduci o afacere.

Pe planuri plătite, cum ar fi Wix’s Plan de combinare, aceste reclame sunt eliminate, lăsând site-ul dvs. web clar de orice distrageri. Acest lucru este similar cu utilizarea versiunii gratuite a Spotify în comparație cu a avea un cont Premium – puteți asculta muzică pe ambele, dar pe planul gratuit’re întrerupt cu reclame!

Conectați un domeniu personalizat

Pe un plan gratuit adresa site-ului dvs. web va arăta astfel: https://mysite.strikingly.com sau https://joebloggs.wixsite.com/mysite. Aceste adrese web pot fi lungi, confuze și dificil de găsit dacă’re-vizitator care caută site-ul dvs. online.

Un domeniu personalizat vă permite să alegeți o adresă mai personalizată, cum ar fi www.mysite.com, care este mult mai bună pentru promovarea unei mărci și pentru a fi găsit de către potențiali vizitatori pe site-ul dvs. web! Chiar dacă cumpărați un domeniu nou pentru site-ul dvs. sau aveți deja unul pe care doriți să-l transferați, va trebui să fiți pe un plan plătit pentru a vă conecta efectiv și a-l utiliza ca adresă pentru site-ul dvs. web. De obicei, puteți cumpăra și conecta domeniul dvs. personalizat la cea mai ieftină actualizare disponibilă, cum ar fi Weebly’s ‘Conectați’ planifică, așa’este o opțiune accesibilă.

Configurați un magazin online & Acceptați plăți

La unii constructori precum SITE123 și Strikingly, puteți crea un magazin online pe planul gratuit și puteți vinde unul sau două articole, dar pentru a vinde încă mai trebuie să faceți upgrade. Pe unii puteți crea un magazin, dar trebuie să fiți pe un plan plătit pentru a accepta efectiv plățile prin intermediul site-ului dvs. web (cum ar fi Wix). Alții au câștigat’nu vă las deloc să creați un magazin decât dacă sunteți’plătiți, cum ar fi Weebly.

Deci variază, dar un lucru rămâne același: pentru a avea un magazin online de succes și scalabil, va trebui să faceți upgrade la un plan plătit mai devreme sau mai târziu. Odata ce tu’reîncadrați pe un plan plătit, puteți debloca funcții, cum ar fi conectarea diferitelor tipuri de plată (de exemplu, PayPal, carduri de credit / debit etc.), scăpați de taxele de tranzacție, urmăriți și gestionați inventarul dvs.!

Obțineți stocare și lățime de bandă mărită (sau chiar nelimitată)

Este obișnuit ca spațiul de stocare și lățimea de bandă să fie limitate pe planuri gratuite. Suma pe care o obțineți crește adesea odată cu creșterea nivelurilor de prețuri, ceea ce vă permite să extindeți și să creșteți site-ul dvs. în ritmul propriu. O mulțime de producători de site-uri precum Wix vă vor oferi o lățime de bandă nelimitată și o stocare nelimitată!

Instrumente avansate de marketing

Marketingul este o parte masivă a promovării site-ului dvs. web – indiferent dacă’este propriul portofoliu, marcă sau afacere, doriți ca oamenii să vă găsească! În timp ce planurile gratuite au deseori instrumente de bază pentru marketing sau newsletter’vei plăti atunci vei avea acces la instrumente de marketing mult mai avansate, cum ar fi campaniile de e-mail și o analiză și statistici mai bune a site-ului. În acest fel puteți să vă adresați vizitatorilor dvs. și apoi să urmăriți cât de reușite au fost campaniile dvs. pentru a ajuta la răspândirea cuvântului!

Doar din aceste caracteristici’e ușor să vezi cum e’merită actualizat pentru a debloca cele mai bune pentru site-ul dvs. web. Și vestea bună este că a câștigat’nu te costă un braț și un picior! Majoritatea planurilor de bază pornesc de la aproximativ 5 dolari pe lună. Trecerea de la un plan gratuit la un plan de bază este un mod cu adevărat accesibil de a-ți crește site-ul și de a adăuga aceste funcții excelente pentru a-ți maximiza prezența online. Și dacă tu’sunteți dispus să faceți upgrade dincolo de un plan de bază, noile dvs. funcții vă vor plăti de zece ori. De exemplu, Weebly’s Planul Pro vine cu un calculator de transport pentru a îmbunătăți experiența de cumpărături, iar planul său de afaceri vă permite să automatizați “căruță abandonată” e-mailuri pentru a readuce clienții la final.

Cel mai bun constructor de site-uri gratuite: concluzie

Noi’v-am ghidat prin argumentele pro și contra a 10 construitori de site-uri gratuite, precum și avantajele actualizării la un plan plătit, atunci când este posibil. Tu’sunteți acum echipat cu tot ce aveți nevoie pentru a alege un constructor de site-uri și pentru a pune stiloul digital pe hârtie digitală.

Lăsa’au o recapitulare rapidă…

Cei mai buni 10 producători de site-uri gratuite sunt:

 1. Wix – Cel mai bun constructor de site-uri web.
 2. Weebly – Ideal pentru întreprinderile mici.
 3. SITE123 – Asistență excelentă în proiectare.
 4. WordPress.com – Perfect pentru blogging.
 5. Impresionant – Realizat pentru site-uri simple.
 6. Jimdo – Micul producător de magazine online.
 7. Creator IM – Excelent pentru întreprinderile cu etichetă albă.
 8. Webnode – Instalare rapidă și ușoară.
 9. Mozello – Creați site-uri simple multilingve.
 10. SimpleSite – Mare redactor mobil.

Lista noastră cu primii 10 producători de site-uri gratuite se clasează pe Wix drept cel mai bun constructor complet, cu tone de funcții gratuite. Weebly este ideal pentru întreprinderile mici, în timp ce WordPress.com este perfect pentru blogging.

Amintiți-vă doar că constructorii de site-uri gratuite limitează aproape întotdeauna caracteristicile și funcțiile care vă sunt disponibile – este posibil să fiți ok cu acest lucru acum, dar s-ar putea dovedi extrem de frustrant în continuare..

Vă recomandăm aproape întotdeauna abonarea la un plan premium.

Gândiți-vă la asta ca la o investiție. Plătești puțin în avans și obții beneficiile pe o perioadă mai lungă de timp. În plus, acesta’este o investiție care costă la fel de mult ca latgerul mare sau burgerul fast-food în fiecare lună!

Totuși, dacă nu ești’Nu sunt complet convins că atunci plătiți o taxă lunară pentru un cont premium vă recomandăm să profitați de încercările gratuite ale constructorilor de site-uri web.

Utilizarea acestor încercări este o modalitate excelentă de a testa diferiți creatori de site-uri și de a vedea care vi se potrivește cel mai bine – și puteți face acest lucru fără să vă coste un cent!

Întrebări frecvente

Informatii suplimentare

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map