11 cei mai buni furnizori de găzduire PHP

Contents

Cum să alegeți cel mai bun furnizor de găzduire web PHP pentru site-ul dvs.

PHP este un limbaj de script popular din partea serverului, ceea ce înseamnă că codul PHP este rulat pe server, mai degrabă decât în ​​browser. Gazduirea PHP este scalabilă, personalizabilă și excelentă pentru crearea de pagini dinamice, cum ar fi coșurile de cumpărături sau ecrane de conectare.


Scripturile PHP pot fi interpretate doar pe un server cu PHP instalat, deci dacă doriți să vă bucurați de avantajele găzduirii PHP,’Va trebui să aleg o gazdă web care o acceptă.

Primii 11 furnizori PHP de găzduire

 1. Bluehost – cel mai bun furnizor de hosting PHP.
 2. HostGator – cel mai bun pentru uptime.
 3. In miscare – cel mai bun pentru găzduire sigură PHP.
 4. A2 Gazduire – cel mai bun pentru suportul de găzduire PHP.
 5. SiteGround – cel mai bun pentru funcțiile PHP.
 6. Hai tăticu – cel mai bun pentru autosuficiență.
 7. Hostinger – cel mai bun pentru accesibilitate.
 8. iPage – cel mai bun pentru actualizări PHP.
 9. DreamHost – cel mai bun pentru spațiu de depozitare.
 10. Motor WP – cel mai bun pentru scalabilitate.
 11. HostPapa – cel mai bun pentru îndrumare online.

Noi’Am efectuat cercetări ample asupra celor mai buni furnizori de hosting care acceptă PHP și am clasat pe fiecare furnizor’performanța într-o serie de domenii, de la uptime la serviciul pentru clienți. Sunteți gata să aruncați o privire mai atentă asupra ceea ce face ca fiecare furnizor să iasă în evidență? Lăsa’am început!

1

Bluehost

Cel mai bun furnizor de hosting PHP

Caracteristici cheie

Preț de pornire PHP: $ 2,95 / lună
Banii inapoi garantat? Da: 30 de zile
Uptime: 99,98%
Copii de rezervă gratuite? da

pagina de pornire bluehost

Bluehost acceptă versiunile PHP de la 7.0 la 7.3. Puteți personaliza versiunea dvs. cu ajutorul manipulatorilor PHP și puteți configura mediul folosind php.ini. Bluehost oferă, de asemenea, o varietate de caracteristici specifice PHP. Consultați prezentarea noastră generală despre Bluehost de mai jos:

Planuri și prețuri

Gazduire PHP pe Bluehost’s planuri comune începe de la 2,95 USD / lună și există patru planuri diferite de a alege. Cel mai ieftin este planul de bază, care include lățimea de bandă neschimbată și 50 GB stocare SSD. Planul Pro este cel mai prețios și include lățimea de bandă neschimbată, stocarea SSD nelimitată și o adresă IP dedicată.

Suport Bluehost

Bluehost’baza de cunoștințe are o serie de articole utile despre găzduirea PHP. Serviciile sale de ajutor și asistență generale sunt, de asemenea, robuste – puteți contacta echipa 24/7 prin telefon și chat live.

Bluehost Security

Bluehost include, de asemenea, măsuri de securitate extinse cu planurile sale, cum ar fi SSL gratuit, acces Secure Shell și protecția Spam Assassin. Desigur, există și funcții avansate de securitate pentru care puteți plăti în plus – dar în acest ghid, noi’Voi acoperi doar caracteristicile de securitate care sunt incluse cu fiecare furnizor’planurile.

Află mai multe

 • Citiți-ne Bluehost Review pentru mai multe informatii
 • Aflați mai multe despre costurile noastre Evaluarea prețurilor Bluehost

2

HostGator

Cel mai bun pentru uptime

Caracteristici cheie

Preț de pornire PHP: $ 2,75 / lună
Banii inapoi garantat? Da: 45 de zile
Uptime: 99,99%
Copii de rezervă gratuite? Da, săptămânal

Vizualizare pe pagina principală a hostgator-ului

HostGator oferă găzduire PHP pe planurile sale partajate, iar serverele sale sunt deja configurate cu setări standard PHP pe care administratorii HostGator au considerat-o cele mai optime. Cu toate acestea, puteți înlocui întotdeauna aceste setări implicite creând propriul fișier PHP.ini.

Planuri și prețuri

HostGator’s planuri comune sunt optimizate pentru găzduirea PHP, prețurile începând de la 2,75 USD / lună.

Planul Hatchling include un singur domeniu, lățimea de bandă neschimbată și un domeniu gratuit. Planul de afaceri include domenii nelimitate, lățime de bandă neschimbată, o adresă IP dedicată gratuită, instrumente SEO gratuite și un domeniu gratuit.

Asistență HostGator

HostGator oferă o bază extinsă de cunoștințe care poate fi căutată, precum cea a Bluehost, include o mulțime de informații despre găzduirea PHP. În plus, HostGator oferă 24/7 suport de chat și telefon live.

HostGator Security

Deci, ce zici de HostGator’măsuri de securitate? Fiecare plan oferă un certificat SSL gratuit, și mai bine, HostGator’centrele de date permit protecția împotriva inundațiilor pentru a preveni atacurile DDoS.

Află mai multe

 • Aflați mai multe despre acest furnizor de la site-ul nostru Revizuire HostGator
 • Obțineți o defalcare în profunzime a costurilor din partea noastră Revizuirea prețurilor HostGator

3

In miscare

Cel mai bun pentru găzduire sigură PHP

Caracteristici cheie

Preț de pornire PHP: $ = 6,39 / luna
Banii inapoi garantat? Da: 90 de zile
Uptime: 99,97%
Copii de rezervă gratuite? da

inmotion php acasă

In miscare’s Planurile PHP sunt consolidate de instrumentul suPHP, care execută scripturi PHP cu permisiunile proprietarilor lor. Cu alte cuvinte, caracteristicile suPHP vă asigură găzduirea web mai sigură.

InMotion oferă, de asemenea, o mulțime de alte caracteristici specifice, care nu sunt PHP, pe care noi’Voi explica sub “Planuri și prețuri.” Dar mai întâi, aruncă o privire la rezumatul nostru de imagini cu InMotion:

Planuri și prețuri

In miscare’s planuri comune începe de la 6,39 USD / lună. În plus, pentru a sprijini găzduirea PHP, fiecare plan include transferuri gratuite ale site-urilor, backupuri de date programate și unități SSD (free solid state-SSD).

Suport InMotion

InMotion oferă 24/7 telefon și suport pentru chat în direct, precum și o bază de cunoștințe care poate fi căutată în centrul de asistență cu peste 5.000 de articole.

Securitate InMotion

În ceea ce privește securitatea, InMotion include SSL gratuit, acces Secure Shell și protecție împotriva atacului DDoS. Acest furnizor include, de asemenea, protecție HotLink pentru a preveni lățimea de bandă furată.

Află mai multe

 • Aflați mai multe cu ajutorul nostru Revizuire InMotion
 • Vedeți modul în care gazdele PHP nr InMotion vs Bluehost comparație generală

4

A2 Gazduire

Cel mai bun pentru suportul de găzduire PHP

Caracteristici cheie

Preț de pornire PHP: $ 3,92 / lună
Banii inapoi garantat? Da: oricând
Uptime: 99,95%
Copii de rezervă gratuite? da

a2 php acasă

A2 Gazduire vă permite să alegeți între numeroasele versiuni de PHP oferite, ultima fiind PHP 7.4. Alte versiuni furnizate de A2 Hosting includ 7.0 până la 7.3. Verificați ce altceva poate face acest furnizor:

Planuri și prețuri

A2 Gazduire oferă găzduire web PHP pe toate cele trei planuri comune: Lite, Swift și Turbo. Planurile partajate încep de la 3,92 USD / lună. La cel mai ieftin capăt al acestui spectru, planul Lite este excelent pentru cei care abia încep, în timp ce planul Turbo rulează foarte repede și este excelent pentru site-urile cu o mulțime de fișiere și conținut.

Toate A2’Planurile partajate oferă stocare și transfer SSD nelimitate, migrație gratuită a site-ului și popularul panou de control cPanel.

Suport de găzduire A2

A2 Gazduire’Echipa de asistență a clienților – cunoscută și sub denumirea de Guru Crew – este disponibilă 24/7 prin telefon și chat live. De asemenea, puteți trimite bilete de e-mail cu solicitări de ajutor. A2 Gazduire’s un centru de cunoștințe căutabil este la fel de robust ca și al concurenților săi și puteți găsi o mulțime de articole pe teme legate de PHP..

A2 Gazduire securitate

A2 Gazduire a implementat, de asemenea, o inițiativă de securitate perpetuă pentru a menține site-urile sale în siguranță, care include:

 • Protecție HackScan
 • Firewall cu gazdă dublă
 • Întărirea serverului
 • Protecție împotriva atacului DDoS consolidat

Află mai multe

 • Citiți-ne Examinare gazduire A2 pentru a afla mai multe
 • Cat de mult cost pentru găzduirea unui site web? Noi’am defalcat bugetul general

5

SiteGround

Cel mai bun pentru funcțiile PHP

Caracteristici cheie

Preț de pornire PHP: $ 0.33 / luna
Banii inapoi garantat? Da: 30 de zile
Uptime: 99,98%
Copii de rezervă gratuite? da

siteground php acasă

SiteGround’s PHP hosting găzduiește de la un uimitor 33 de cenți pe lună, și pentru acest preț vă’Voi avea acces la versiunile 7.0 până la 7.4. SiteGround se mândrește cu execuțiile sale PHP extrem de sigure și actualizările automate ale PHP și, de asemenea, vă puteți simți bine cu acest furnizor dacă’Încercați să faceți ecologii: SiteGround oferă o potrivire de 100% energie regenerabilă pe planurile sale comune PHP.

Planuri și prețuri

SiteGround oferă găzduire PHP pe toate planuri comune. Planul StartUp este (clar) cel mai ieftin la 0,33 USD / lună, urmat de planul GrowBig la 5,95 USD / lună, iar în final planul GoGeek la 11,95 USD / lună..

Creșteți prețurile introductive: aceasta’nu este un secret în industria de gazduire cărora majoritatea furnizorilor le place să ofere prețuri mult mai mici în primul an. Dar ne-am dat seama’Vă reamintesc despre prețurile introductive temporare, din moment ce 0,33 USD / lună pare o afacere atât de bună. Este o afacere bună – trebuie doar să rețineți că planul StartUp crește până la 11,95 USD / lună la reînnoire! În mod similar, planul GoGeek sare de la 11,95 USD / lună la 34,95 USD / lună.

Toate SiteGround’Planurile partajate includ transferul de date neschimbat și domenii nelimitate și subparcate. În plus, defalcarea stocării SSD în planuri este de 10 GB pe StartUp, 20 GB pe Grow Big și 30 GB pe GoGeek.

Asistență SiteGround

În plus față de suportul pentru chat-uri live și telefon 24/7 și propria sa bază de cunoștințe, SiteGround oferă, de asemenea, tutoriale dedicate pentru diferite sarcini și instrumente, pentru a vă ajuta să vă duceți site-ul la nivelul următor..

Securitate SiteGround

SiteGround’Măsurile de securitate includ SSL gratuit și monitorizarea serverului 24/7. SiteGround rulează, de asemenea, un sistem de prevenire a intruziunilor, care poate identifica orice utilizator care încearcă să-și aplice parolele, apoi să dezactiveze rapid accesul la atacator’adresa IP.

Află mai multe

 • Al nostru SiteGround Review vă va oferi toate detaliile despre acest furnizor
 • Începeți să vă planificați bugetul complet SiteGround Evaluarea prețurilor

6

Hai tăticu

Cel mai bun pentru autosuficiență

Caracteristici cheie

Preț de pornire PHP: $ 3,99 / lună
Banii inapoi garantat? Nu
Uptime: 99,97%
Copii de rezervă gratuite? da

Vizualizare homepage godaddy hosting

GoDaddy oferă găzduire PHP – dar dacă ești’cauți ajutor și asistență dedicate, atunci este posibil să nu fie furnizorul pentru dvs. O căutare pentru “PHP” în centrul de cunoștințe GoDaddy întoarce 102 rezultate, dar există prea puține modalități de orientare directă. Asta a spus, dacă tu’ești un codificator autosuficient, s-ar putea să nu te superi!

Planuri și prețuri

Hai tăticu’s Linux planuri comune începe de la 3,99 USD / lună. Toate planurile includ instalații de aplicație cu un singur clic, stocare de baze de date MySQL de 1 GB și lățime de bandă neschimbată. Planul Ultimate este GoDaddy’este cel mai de pret plan partajat și include, de asemenea, puterea de procesare și memoria 2X, DNS premium premium și baze de date nelimitate.

Asistență GoDaddy

GoDaddy oferă un centru de cunoștințe căutabil și asistență telefonică 24/7, astfel încât un membru al echipei este întotdeauna disponibil pentru a vă ajuta. Hai tăticu’Funcția de chat live este disponibilă de luni-vineri între orele 5 și 18:00.

Securitate GoDaddy

Toate planurile GoDaddy includ, de asemenea, monitorizarea securității 24/7 și protecția DDoS pentru a preveni atacurile.

Află mai multe

 • Citiți-ne GoDaddy Hosting Review pentru mai multe informatii
 • Aflați mai multe cu ajutorul nostru Revizuirea prețurilor de gazduire GoDaddy

7

Hostinger

Cel mai bun pentru accesibilitate

Caracteristici cheie

Preț de pornire PHP: $ 0,99 / lună
Banii inapoi garantat? Da: 30 de zile
Uptime: 99,90%
Copii de rezervă gratuite? Da: săptămânal

hostinger php acasă

Hostinger’s Planurile PHP oferă integrare Git pentru implementarea aplicațiilor, controlul versiunii pentru a vă permite să comutați între versiunile PHP de la 5.2 la 7.4 și memoria cache din partea serverului pentru a crește viteza paginii. Aflați cum s-a arătat Hostinger în categoriile noastre de cercetare:

Planuri și prețuri

Hostinger oferă găzduire PHP pe toate planuri comune, care încep de la 0,99 USD / lună. Cel mai ieftin plan este planul PHP unic, care include lățimea de bandă de 100 GB și putere de procesare și memorie 1X. La celălalt capăt al spectrului, planul Business PHP include lățimea de bandă nelimitată, puterea și memoria de procesare 4X și backup-uri zilnice..

Asistență Hostinger

Lăsa’E clar mai întâi un lucru: Hostinger nu’nu oferă în prezent asistență telefonică. Acest lucru poate fi frustrant pentru unii, dar Hostinger’Asistența prin e-mail, biletele și chat-ul live 24/7 sunt suficiente pentru a compensa și apoi unele. Hostinger oferă, de asemenea, o bază de cunoștințe și o bibliotecă de tutoriale pe toate tipurile de subiecte, astfel încât să puteți învăța la propria dvs. comoditate.

Hostinger Security

Hostinger oferă un certificat SSL gratuit în planul său de afaceri PHP, dar cei din planurile comune și unice Premium vor trebui să achiziționeze separat un certificat SSL. Acestea fiind spuse, Hostinger’serverele s folosesc de asemenea module de securitate avansate, cum ar fi întărirea Suhosin PHP și protecția PHP open_basedir pentru a garanta un nivel ridicat de securitate.

Află mai multe

 • Citiți-ne Recenzie Hostinger pentru mai multe informatii
 • Consultați lista noastră generală Cele mai bune gazde web ieftine

8

iPage

Cel mai bun pentru actualizări PHP

Caracteristici cheie

Preț de pornire PHP: $ 1,99 / lună
Banii inapoi garantat? Da: 30 de zile
Uptime: 99,98%
Copii de rezervă gratuite? da

iPage

iPage vă permite să comutați cu ușurință între versiunile PHP, ceea ce vă ajută atunci când navigați în lumea noilor versiuni constante. De asemenea, iPage realizează automat actualizări PHP pentru comoditate. De asemenea, puteți modifica fișierul php.ini, pentru mai mult control asupra modului de rulare a codului PHP în contul dvs. iPage.

Planuri și prețuri

iPage este unic prin faptul că oferă un “marime universala” găzduire partajată planificați 1,99 USD / lună. În timp ce tu don’nu am mult de ales în materie, toate bazele unui plan de găzduire partajat sunt acoperite, inclusiv spațiu pe disc nelimitat, lățime de bandă scalabilă și un domeniu gratuit pentru primul an.

Asistență iPage

Echipa iPage este mereu în preajmă pentru a vă ajuta prin intermediul telefonului 24/7 și suportul chat-ului live, plus un sistem de ticketing și o bază de cunoștințe extinsă de căutare. Există doar 39 de rezultate pentru interogări de găzduire PHP în baza de cunoștințe iPage, dar dacă nu se pune întrebarea dvs.’Nu am răspuns acolo, puteți fi sigur că știți că echipa este la îndemână pentru a vă ajuta.

Securitate iPage

Planurile iPage vin cu monitorizare a rețelei 24/7, plus o suită de securitate îmbunătățită în valoare de 100 USD, fără costuri.

Află mai multe

 • Citiți-ne iPage Review pentru mai multe informatii
 • Vedeți cum sunt tarifele pentru iPage în clasamentul nostru 8 cele mai bune servicii de gazduire partajate

9

DreamHost

Cel mai bun pentru spațiu de depozitare

Caracteristici cheie

Preț de pornire PHP: $ 2,59 / lună
Banii inapoi garantat? Da: 97 de zile
Uptime: 99,95%
Copii de rezervă gratuite? da

Vizualizarea paginii de pornire dreamhost

DreamHost acceptă versiunile PHP 7.2, 7.3 și 7.4. În prezent, când adăugați un domeniu nou în panoul DreamHost, PHP 7.3 este selectat în mod implicit. DreamHost oferă găzduire PHP pe planurile sale comune.

Planuri și prețuri

DreamHost oferă două planuri comune: Partajat Starter pentru 2,59 USD / lună și Partajat nelimitat pentru 3,95 USD / lună. Ambele planuri includ un domeniu gratuit, trafic nelimitat și stocare SSD. Planul Shared Unlimited, ceva mai scump, oferă, de asemenea, adrese de e-mail nelimitate care se încheie cu @yourdomain.

Asistență DreamHost

DreamHost vă permite să trimiteți întrebări de asistență digitală și vă oferă apeluri de răspuns. Acestea fiind spuse, poți’nu sună DreamHost direct la telefon, ceea ce poate fi agitat pentru unii. Cu toate acestea, puteți totuși să primiți un răspuns peste telefon la întrebările dvs. dacă doriți’Așa ca unul. În plus, DreamHost oferă chat live de la 5:30 am până la 21:30 pm PST, bilete de e-mail 24/7 și o bază de cunoștințe care poate fi căutată.

DreamHost Security

DreamHost’Măsurile de securitate includ:

 • SSL gratuit
 • Eliminarea programelor malware
 • Confidențialitatea domeniului
 • Firewall-uri pentru aplicații web

Pe scurt, fiecare plan DreamHost lucrează din greu pentru a vă proteja site-ul de atacuri.

Află mai multe

 • Citiți-ne Recenzie DreamHost pentru mai multe informatii
 • Obțineți o defalcare completă a costurilor Evaluarea prețurilor DreamHost

10

Motor WP

Cel mai bun pentru scalabilitate

Caracteristici cheie

Preț de pornire PHP: $ 25.00 / luna
Banii inapoi garantat? Da: 30 de zile
Uptime: 99,98%
Copii de rezervă gratuite? da

motor wp

WP Engine este unic deoarece se adresează în mod special utilizatorilor WordPress și oferă scalabilitatea de care au nevoie mai multe site-uri comerciale. Nu există un plan real WP Engine adecvat pentru site-urile personale sau site-urile de afaceri foarte mici, dar pentru majoritatea site-urilor web și comerciale, WP Engine este un instrument excelent pentru stimularea creșterii.

Planuri și prețuri

WP Engine oferă trei Planuri de găzduire WordPress: StartUp (25,00 USD / lună), Creștere (95,83 USD / lună) și Scară (241,67 USD / lună). Planurile de creștere și scară sunt considerabil mai scumpe, și dacă’rețin un site web masiv, ei’merită luat în considerare.

Cu toate acestea, cei mai mulți dintre noi ne vom concentra pe planul StartUp mai ieftin. Aceasta poate găzdui până la 25.000 de vizite pe lună și include:

 • 10 GB spațiu de stocare local
 • 50 GB lățime de bandă lunară

Suport motor WP

Motor WP’s Solution Center oferă sfaturi educaționale pentru îmbunătățirea site-ului. WP Engine oferă asistență 24/7 prin telefon, e-mail și chat live, deși trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a putea accesa.

Securitatea motorului WP

Motor WP’Măsurile de securitate includ un firewall proprietar pentru a direcționa automat traficul bun împotriva rău sau rău, plus protecția la scriere pe disc pentru a împiedica codul rău intenționat să se încorporeze într-un site – ambele măsuri în profunzime pentru a menține site-ul dvs. în siguranță.

Află mai multe

 • Vezi-ne WP Engine Review pentru a afla mai multe
 • Începeți să faceți buget cu ajutorul nostru WP Motor Review Review Review

11

HostPapa

Cel mai bun pentru ghidare online

Caracteristici cheie

Preț de pornire PHP: $ 3,95 / lună
Banii inapoi garantat? Da: 30 de zile
Uptime: 99,98%
Copii de rezervă gratuite? da

hostpapa php acasă

HostPapa oferă servere optimizate PHP cu suport larg de baze de date. Mai bine, baza sa de cunoștințe digitale este acasă pentru o mulțime de tutoriale utile despre găzduirea PHP. Aruncați o privire asupra prezentării noastre generale despre HostPapa de mai jos:

Planuri și prețuri

HostPapa’s găzduire PHP partajată planurile încep de la 3,95 USD / lună și includ înregistrarea gratuită a domeniului și lățimea de bandă nemodificată. Cel mai ieftin plan este Planul Starter, care oferă 100 GB stocare SSD, în timp ce planurile Business și Business Pro oferă ambele spații de stocare SSD nelimitate..

Asistență HostPapa

HostPapa’baza de cunoștințe care poate căuta include o serie de articole pe subiecte PHP – și practic orice alt subiect, de asemenea. Baza de cunoștințe include și un forum al comunității, în care clienții se pot ajuta să se răspundă reciproc’întrebări. HostPapa oferă, de asemenea, suport de chat și telefon în direct 24 de ore din 24, astfel încât să puteți primi întrebările dvs. direct de către echipă.

Securitate HostPapa

În ceea ce privește securitatea, toate HostPapa’Planurile sunt bine echipate cu SSL gratuit, prevenirea atacurilor DDoS și firewall-ul pentru aplicații web ModSecurity.

Află mai multe

 • Citiți-ne Recenzie HostPapa pentru mai multe informatii
 • Consultați clasamentul nostru Cele mai bune furnizori de gazduire Linux

Cei mai buni furnizori de găzduire PHP: gânduri finale

Acolo’nu lipsesc opțiunile atunci când vine vorba de gazde web PHP puternice, dar decizia se rezumă la ceea ce apreciați cel mai mult la un furnizor. Pentru recapitulare, acestea sunt primele 11, împreună cu atributele lor de top:

Cei mai buni furnizori de hosting PHP

 1. Bluehost – cel mai bun furnizor de hosting PHP în ansamblu (2,95 USD / lună).
 2. HostGator – cel mai bun pentru uptime (2,75 USD / lună).
 3. In miscare – cel mai bun pentru găzduire sigură PHP (6,39 USD / lună).
 4. A2 Gazduire – cel mai bun pentru suportul de găzduire PHP (3,92 USD / lună).
 5. SiteGround – cel mai bun pentru funcțiile PHP (0,33 USD / lună).
 6. Hai tăticu – cel mai bun pentru autosuficiență (3,99 USD / lună).
 7. Hostinger – cel mai bun pentru accesibilitate (0,99 USD / lună).
 8. iPage – cel mai bun pentru actualizări PHP (1,99 USD / lună).
 9. DreamHost – cel mai bun pentru spațiu de stocare (2,59 USD / lună).
 10. Motor WP – cel mai bun pentru scalabilitate (25,00 USD / lună).
 11. HostPapa – cel mai bun pentru ghidare online (3,95 USD / lună).

Noi’Am ajuns la această concluzie după săptămâni de cercetare a celor mai buni furnizori de hosting și știm că oricare dintre aceste gazde web poate face o treabă excelentă. Dar ce cauți exact?

Dacă timpul de funcționare este prioritatea dvs., atunci vă recomandăm HostGator. Dacă apreciați accesibilitatea, atunci Hostinger’s prețurile sunt de top. Și dacă tu’sunt încă nedecis, atunci poți’nu greșesc Bluehost’s caracteristici bine rotunjite.

Întrebări frecvente

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me