12 cei mai buni producători de site-uri web pentru artiști: imaginea mai mare

Cel mai bun constructor de site-uri artist


Aceasta’nu este un secret că cercetarea lucrurilor tehnice precum constructorii de site-uri se poate simți ca urmărind vopseaua uscată. Dar noi’Am făcut cercetarea și am găsit cele mai bune platforme pentru artiști, astfel încât să poți sări peste partea bună – hotărând pe cel mai bun constructor de site-uri pentru munca ta.

Nu sunteți sigur care sunt constructorii de site-uri web? Fără griji – noi’Voi face o schiță rapidă. Aceste platforme vă ajută să creați site-uri web în doar câteva ore, fără a utiliza niciun cod.

Constructorii de site-uri web sunt ideali pentru artiști, deoarece ei’Voi avea grijă de lucrurile tehnice, în timp ce vă concentrați să oferiți lucrărilor dvs. lumina reflectoarelor pe care o merită. Nu numai asta, dar majoritatea constructorilor de site-uri vă pot ajuta, de asemenea, să vă transformați proiectele în dolari.

După ce am cercetat cei mai buni producători de site-uri pentru artiști, noi’Am decis să le clasez în două categorii separate – cele care sunt cele mai bune simbolizeazã arta ta și cele pentru care sunt cele mai bune de vânzare arta ta.

Aceste clasamente sunt diferite de clasamentele noastre generale ale constructorilor de site-uri web, deoarece noi’Am acordat o greutate suplimentară factorilor care sunt cei mai importanți pentru artiști. Noi’am vorbit cu artiști adevărați care au trecut prin procesul de a intra online și împreună noi’Am ajuns la concluzia că accesibilitatea, designul și SEO sunt domeniile’prioritățile principale.

Cei mai buni producători de site-uri pentru prezentarea artelor sunt:

 1. Squarespace – Cel mai bun constructor de site-uri pentru artiști
 2. Weebly – Cel mai bun pentru accesibilitate
 3. Wix – Cel mai bun pentru suport SEO
 4. Duda – Cele mai bine proiectate șabloane
 5. Hai tăticu – Cel mai rapid mod de a construi un site web
 6. Impresionant – Cel mai bun pentru ajutor și suport
 7. WordPress.com – Cel mai bun pentru libertate creativă și personalizare

Cei mai buni producători de site-uri web pentru vânzarea de artă sunt:

 1. Shopify – Cea mai bună platformă globală de comerț electronic
 2. Wix Ecommerce – Cel mai bun constructor de site-uri web cu funcționalitate de comerț electronic
 3. BigCommerce – Cele mai bune funcții încorporate
 4. Comerțul spațial – Cel mai bun design
 5. Comerț electronic Weebly – Cea mai bună valoare pentru bani

Lista care contează mai mult pentru tine va depinde de ceea ce valorezi mai mult: un site care îți accentuează vizual munca grea sau un site care facilitează procesul de cumpărare. Ambele sunt obiective demne – citiți mai departe pentru a afla cum să le atingeți!

Dar mai întâi, dacă tu’deja te gândești că Squarespace ar putea fi platforma potrivită pentru tine, următorul pas este găsirea planului potrivit. Folosește-ne Selector de plan spațiu mai jos pentru a vedea care dintre voi vi se potrivește cel mai bine:

Cele mai bune site-uri de producători pentru artiști: Pentru a vă prezenta arta

Spațiul # 1

Cel mai bun constructor de site-uri pentru artiști

Squarespace ProsSquarespace Cons
 • Șabloanele spațiului spațial sunt considerate pe scară largă drept cele mai bune dintre cele mai bune pentru design, ceea ce reprezintă un avantaj pentru site-urile artistice în special
 • Natura drag-and-drop a șabloanelor Squarespace le face incredibil de ușor de formatat
 • Dezavantajul spațiului spațial’natura drag-and-drop are un control limitat asupra site-ului dvs.’s design – va fi uimitor, dar a câștigat’nu fi personal
 • Squarespace are un proces gratuit, astfel încât să puteți testa interfața, dar nu are un plan gratuit. Tu’Va trebui să trec la un plan plătit după două săptămâni pentru a beneficia de toate avantajele acestei platforme

Squarespace este cel mai cunoscut pentru șabloanele sale uimitoare, designul elegant și ușurința de utilizare. Cu alte cuvinte, toate prioritățile principale pentru un artist care caută să-și accentueze munca.

Squarespace este un constructor de site-uri drag-and-drop, ceea ce face un design ușor. Dar spre deosebire de unii alți constructori, puteți’nu târâi nimic oriunde. Șabloanele spațiului spațial sunt mai mult bazate pe secțiune, ceea ce durează puțin mai mult pentru a vă face confortabil.

Modelul drag-and-drop înseamnă că nu’nu aveți la fel de control asupra rezultatelor finale pe care le-ați face cu platforme mai avansate. Dar nu donăm’Nu contează acest lucru cu Squarespace, deoarece șabloanele pe care le oferă sunt unele dintre cele mai bune din jur. Poti’nu faci o alegere proastă, deoarece fiecare șablon original este uimitor – dar avem încredere în ochiul tău artistic să știe asta!

Spațiu nu face’nu aveți un plan gratuit, dar oferă o probă gratuită de 14 zile pentru ca dvs. să decideți exact ce plan’am nevoie. Dacă vrei doi centi noștri, planul personal (12 dolari / lună) este o alegere excelentă pentru site-urile personale mai mici și vine cu un domeniu personalizat și suport 24/7. Acea’este tot ce ai nevoie pentru a coborî de pe sol și poți face mereu upgrade!

pătratul spațiu cel mai bun pentru artiștiSquarespace are cele mai bine proiectate șabloane, care vă pot ajuta cu adevărat lucrările de artă să iasă în evidență de mulțime

# 2 Weebly

Cel mai bun pentru accesibilitate

Weebly ProsWeebly Cons
 • Weebly este un constructor de site-uri extrem de accesibil, ceea ce îl face un loc perfect pentru a începe pe web
 • Weebly este foarte ușor de utilizat – din nou, ideal pentru începători
 • Weebly are funcții SEO puternice, care vă vor ajuta site-ul să se plaseze pe motoarele de căutare și, în final, să vă ofere mai mulți vizitatori
 • Weebly’s design-urile site-ului nu sunt’nu este la fel de impresionant ca concurenții săi’ template-uri. Cu siguranță se poate’nu țineți o lumânare la Squarespace’s opțiuni de proiectare
 • Weebly are un plan gratuit, dar tu’Va trebui să faceți upgrade la un plan plătit pentru a putea face multe cu site-ul dvs.

Weebly vine pe locul doi pentru prezentarea artei datorită caracteristicilor sale puternice de optimizare a motoarelor de căutare (SEO). Aceste instrumente permit mai multor persoane să-ți găsească site-ul web, ajutându-ți site-ul să se ridice mai mult pe motoarele de căutare precum Google. Asta înseamnă ochi mai admiratori asupra lucrării tale!

Pentru a accesa instrumente mai puternice, cum ar fi pagini protejate prin parolă și stocare nelimitată, vă recomandăm să faceți upgrade la planul Profesional cu doar 12 dolari pe lună.

Deși Weebly’cel mai ieftin plan plătit costă 6 dolari / lună, vă recomandăm să faceți upgrade la planul profesional 12 USD / lună deoarece acesta este cel mai ieftin plan de a elimina reclamele de pe site-ul dvs. web. Acest lucru este de o importanță vitală pentru a fi luat în serios online – mai ales dacă ești’reexpunerea muncii către potențiali clienți!

Weebly’desenele nu sunt’nu este la fel de impresionant ca pe placul Squarespace sau Duda (pe care noi’Voi veni în scurt timp), dar este foarte ușor de utilizat și oferă un plan gratuit.

Pentru a vă arăta pur și simplu arta, puteți utiliza planul gratuit Weebly, dar, în ansamblu, nu oferim’Nu recomand să rămâneți prea mult timp din cauza cât de limitate sunt caracteristicile sale.

teme temerareWeebly este gratuit și ușor de utilizat, ceea ce îl face ideal pentru artiști cu un buget și o perioadă de timp strânsă

# 3 Wix

Cel mai bun pentru suport SEO

Wix ProsWix Cons
 • Wix oferă aceeași ușurință de utilizare prin drag-and-drop ca Squarespace și Weebly
 • Wix Art Store este o opțiune suplimentară pe site-ul dvs. care oferă un aspect frumos și funcții de vânzare ușoare pentru lucrarea dvs.
 • Wix oferă planuri gratuite destul de robuste
 • Poti’T schimbați șabloanele pe Wix, așa că, odată ce decideți un design, acolo’nu se întoarce
 • Wix vă oferă o mulțime de opțiuni și funcții pentru site-ul dvs., și vă poate dura mai mult pentru a obține online, decât cu unii constructori de site-uri mai simple, cum ar fi GoDaddy

Pe locul trei vine încă un constructor de site-uri drag-and-drop ușor de utilizat. De data aceasta, ea’s… Wix!

Wix’ușurința de utilizare o face o potrivire puternică pentru majoritatea site-urilor web, dar aceasta’este excelent pentru artiști, în special datorită magazinului Wix Art Store. Wix Art Store este un add-on care vă permite să vindeți lucrările dvs. de artă pe site-ul dvs. Wix, fără niciun fel de probleme de business.

S-ar putea să vă întrebați de ce noi’nu îl salvați pentru “de vânzare” lista mai târziu. Acea’s pentru că Wix Art Store îți subliniază lucrările de artă la fel de mult decât subliniază vânzările. Asta înseamnă că veți obține cea mai înaltă calitate a imaginii, vizionare mobilă și modele artistice – sau cu alte cuvinte, un site web cu inimă.

Wix oferă planuri gratuite, astfel încât să puteți construi o galerie de artă uimitoare fără costuri. Cu toate acestea, Wix are trei planuri plătite, care oferă mai mult spațiu de stocare și pagini nelimitate. Vă recomandăm să începeți pe Plan combo, care costă doar 13 USD / lună – puteți face upgrade cu ușurință mai târziu, dacă doriți să începeți să vindeți pe o parte.

wix cel mai bun constructor de site-uri pentru artiștiWix este cel mai bun constructor de site-uri pentru a vă prezenta arta; aceasta’este ușor de utilizat și oferă șabloane uimitoare

# 4 Duda

Șabloane cel mai bine proiectate

Duda ProsDuda Cons
 • Duda a fost construită pentru a fi o platformă creativă și asta se arată în șabloanele sale frumoase
 • Vine cu o serie de aplicații și widget-uri pentru a menține site-ul tău fresh și captivant
 • Duda’Procesul de proiectare este foarte ușor de utilizat
 • Duda este scump. După perioada de încercare gratuită de 14 zile, dumneavoastră’Va trebui să stabilesc un plan de cel puțin 14 USD / lună
 • Duda nu face’nu oferim multă orientare SEO

Luptă cu blocuri artistice? Duda te va ajuta să zbori prin perete. Aceasta este o platformă concepută pentru cei care posedă talent artistic, dar cărora le lipsește inspirația. daca tu’Duda vine pentru idei, Duda vine cu aplicații și widget-uri încorporate pentru a încuraja soluții alternative.

Duda are și niște șabloane minunate și’este foarte ușor de utilizat. A fost cel mai mare marcator al nostru în ceea ce privește flexibilitatea proiectării, marcând un impresionant 4,9 / 5. Cu toate acestea, toate acestea vin la un cost destul de mare – Duda este aproape de două ori mai scump decât Wix, în medie planuri de prețuri cuprinse între 14 și 74 dolari pe lună. Duda are o perioadă de încercare gratuită de 14 zile, dar după tine’o să trebuiască să se scoată.

duda homepageDuda are o mulțime de prompturi încorporate pentru a vă ajuta să depășiți blocurile creative atunci când proiectați site-ul dvs. web

# 5 GoDaddy

Cea mai rapidă modalitate de a construi un site web

GoDaddy ProsGoDaddy Cons
 • GoDaddy este extrem de ușor de utilizat, ceea ce nu numai că vă salvează o durere de cap, dar vă permite să accesați rapid online
 • Oferă asistență pentru clienți 24/7 – deci și dumneavoastră’sunt dublu ferit de durerile de cap!
 • Nu poate concura cu like-urile Squarespace sau Duda când vine vorba de design
 • Hai tăticu’Caracteristicile s-au terminat, dar ele’nu sunt la fel de strălucitoare și noi ca aplicațiile și widget-urile pe care le pot oferi concurenții săi

Cei mai mulți dintre noi apelăm la constructorii de site-uri web, deoarece ideea de a petrece ore întregi (sau, hai’s fie cinstit – zile) munca pe lucrurile tehnice noi înșine este un no-go. Dacă economisirea timpului este prioritatea dvs. numărul unu, atunci GoDaddy este la fel de bun ca acesta. Aceasta’e super ușor de utilizat, așa că acolo’nu este o investiție de timp pentru a-ți da seama și puteți obține online în câteva minute.

GoDaddy este, de asemenea, relativ ieftin, dar ceea ce câștigi în timp și bani pierzi în creativitate. Deoarece configurarea unui site cu GoDaddy este un proces atât de rapid și ușor, nu’la fel de mult am spus în proiectare. Asta înseamnă că ai câștigat’nu trebuie să vă personalizați site-ul pentru a se potrivi cu opera dvs. de artă și riscați să terminați cu un site care arată “simplu” în comparație cu alții.

GoDaddy nu face’nu oferă niciun plan gratuit de constructor de site-uri web, dar are o încercare gratuită de o lună. Dacă vă place ce vă’Am văzut după o lună, vă recomandăm să începeți cu GoDaddy’s Planul standard la 15 dolari / lună. Aceasta’nu este cel mai ieftin (acesta ar fi planul de bază la 10 USD / lună), dar include funcții SEO pe care nu le are planul de bază – ceea ce înseamnă că opera dvs. de artă are șanse mult mai bune de a fi găsit online!

godaddy cel mai bun pentru artisti exemplu de paginaȘabloanele GoDaddy fac rapid și ușor crearea unui site atractiv

# 6 Stăpânitor

Cel mai bun pentru ajutor și suport

Proaspăt proaspăt contra
 • Ajutor și sprijin excelent
 • Platforma de blog-uri încorporată, care este o modalitate excelentă de a menține vizitatorii site-ului dvs. implicați și în buclă
 • Flexibilitate foarte limitată a proiectării
 • Nu este la fel de scalabil ca cei mai mari producători de site-uri, precum Squarespace și Wix. daca tu’încerci să-ți crești site-ul în viitor, atunci Strikingly nu este pentru tine

Strigant este o altă platformă care prioritează viteza la editarea în profunzime, așa că ai câștigat’nu am mult control asupra rezultatului final, iar șablonul se poate simți puțin neobosit. Dar hei, cel puțin opera ta de artă va fura spectacolul.

Strigă excelent în ușurința de utilizare și asistență pentru clienți, care sunt atât elemente de valoare. În ceea ce privește designul și scalabilitatea, se poate’Nu concurați cu numele mai mari precum Squarespace și Wix, dar dacă sunteți’cauți o modalitate rapidă, accesibilă și ușoară de a intra online, apoi’este o alegere bună.

Strigant are un plan gratuit, astfel încât să puteți testa apele cu caracteristici precum blogging, pagina de contact și feedul social. Dacă întreceți planul gratuit, vă recomandăm să faceți upgrade la planul Limitat pentru doar 8 USD / lună, care include un nume de domeniu care va oferi site-ului dvs. un sentiment mult mai profesional.

frapant cel mai bun exemplu de pagini de artiștiEchipa Strikingly de asistență pentru clienți vă va ajuta să creați un site care … ați ghicit, izbind!

# 7 WordPress.com

Cel mai bun pentru libertate creativă și personalizare

Conturi ProsWordPress.com WordPress.com
 • Oferă un nivel incredibil de personalizat al designului
 • Are un plan gratuit pentru a vă începe
 • Poti’nu obțineți avantajele WordPress.com’personalizarea design-ului, dacă nu știți cum să codați-l’este o platformă mai avansată decât restul alegerilor noastre de top
 • WordPress.com nu este cea mai rapidă modalitate de a obține online. daca tu’căutați rapiditatea și ușurința de utilizare, voi’mai bine cu Strikingly sau GoDaddy

Ca platformă de construire a site-urilor web, WordPress.com excelează în personalizare, ceea ce reprezintă un plus important pentru artiștii cu design. Cu toate acestea’este cam opusul lui Strikingly și GoDaddy în asta’este excelent pentru design, dar slab pentru rapiditate și ușurință în utilizare.

Cea mai mare parte a WordPress’ Personalizarea designului necesită unele cunoștințe de cod, care necesită mult timp și dificil în cel mai rău caz. Cu toate acestea, dacă tu sunteți dornic să se aducă în partea tehnică, personalizarea rezultatului este o mare recompensă!

daca tu’revin la provocare, WordPress are un plan gratuit pentru a începe. Dacă vă simțiți confortabil cu WordPress după ce utilizați planul gratuit, vă recomandăm să faceți upgrade la planul personal pentru 4 USD / lună, facturat anual. Este livrat cu un domeniu personalizat și acces la suport 24/7 – care va veni la îndemână atunci când utilizați o astfel de platformă avansată!

exemple de pagină pentru cei mai buni artiști wordpress comDacă sunteți în plină provocare de a utiliza WordPress, atunci vă așteaptă opțiuni incredibile de design

Cele mai bune site-uri de producători pentru artiști: să vă vândă arta

Acum tu’aveți o galerie online pentru lucrările dvs. de artă, de ce să nu câștigați bani în plus din sângele, transpirația și lacrimile tale? Bine, asta poate fi ușor dramatic, dar acolo’nu face rău în a fi plătit pentru a face ceea ce iubești.

Tu’Probabil că am auzit de piețele online precum Etsy. Acestea sunt grozave pentru a-ți scoate lucrările de artă acolo, dar vei concura cu atâția alți artiști’ muncă. De asemenea, cu piețele online, artiștii care încep în carieră ar putea fi șocați de comisioanele mari, care pot ajunge până la 40% pe vânzare.

Cu toate acestea, cu un constructor de site-uri web, fiecare pereche de ochi este doar pe munca ta. În ceea ce privește costul, puteți plăti comisioane de tranzacție, dar acestea sunt de obicei doar în jur de 2% – nimic de genul’Voi face prea mult din bugetul dumneavoastră.

Aici intră constructorii de site-uri de comerț electronic. Acestea sunt special pentru a vă ajuta să vindeți articole online și să simplificați întregul proces, oferind toate instrumentele de care aveți nevoie într-un singur loc..

Platforme ca Shopify și BigCommerce se potrivesc proprietarilor de afaceri ambițioși care doresc să facă scară rapidă. Între timp, Wix și Squarespace sunt mai potrivite pentru magazinele mici care vând câteva piese de artă, pentru că se concentrează mai mult pe a face site-ul dvs. să arate bine decât să vă ajute compania să crească.

Acum lasa’intru în mai multe detalii despre fiecare constructor de comerț electronic…

# 1 Shopify

Cea mai bună platformă globală de comerț electronic

Shopify ProsShopify Cons
 • Vânzare cu mai multe canale pe Facebook și Instagram
 • Sistem de inventar strălucitor
 • Perioada limitată de încercare
 • Execută taxe de tranzacție pentru gateway-uri de plată alternative

Shopify este destinat vânzătorilor serioși. Aceasta’este o alegere excelentă dacă aveți o mulțime de articole diferite de vândut, și doriți ca întregul proces de vânzare să fie cât mai lin posibil. Pe scurt, acesta’este puternic și ușor de utilizat.

De asemenea, aveți acces la restante Serviciu de asistență 24/7, deci, dacă vreodată trebuie să faceți unele schimbări – sau vă aflați în probleme – puteți remedia lucrurile cu ușurință.

Cu Shopify’aplicația mobilă, puteți accepta plăți și gestiona galeria online în timp ce sunteți’reîncepeți – ideal pentru artistul modern.

Vânzarea lucrărilor dvs. pe Shopify este foarte ușoară, iar planul său cel mai mic de preț – costă 29,99 USD pe lună – s-ar potrivi celor mai multe ambiții artistice.

magazinează cel mai bun constructor de site-uri de comerț electronic pentru artiștiShopify este cea mai bună platformă de comerț electronic, deoarece’este ușor de utilizat și are instrumente de vânzare superbe

Comerț cu # 2 Wix

Cel mai bun constructor de site-uri web cu funcționalitate de comerț electronic

Wix Ecommerce ProsWix Ecommerce Cons
 • Foarte ușor de utilizat
 • Adăugați videoclipuri despre produse
 • Nici o funcție de recuperare a coșului abandonat
 • Nu se vinde mai multe canale

Îl iubim pe Wix pentru că’Este atât de flexibil și ușor de utilizat, iar funcțiile Wix Ecommerce nu sunt diferite. De asemenea, are o mulțime de excelenți ‘arte creative’ șabloane din care să alegeți, care vă pot ajuta să vă prezentați lucrările de artă în cea mai bună lumină posibilă.

După cum am menționat anterior, Wix Art Store este un pachet all-in-one pentru afișarea și vânzarea artei tale. Vine cu integrare social media, care permite clienților să vă vadă articolele pe canale precum Facebook și Pinterest și trimite notificări prin e-mail, astfel încât să puteți rămâne în fruntea comenzilor dvs. oriunde v-ați afla.

# 3 BigCommerce

Cele mai bune funcții încorporate

BigCommerce ProsBigCommerce Cons
 • Caracteristici fantastice SEO
 • Vânzare cu mai multe canale pe Facebook, Instagram și Pinterest
 • Editarea interfeței este dificil de utilizat la început

BigCommerce este pentru super serios vânzători. Această platformă se concentrează pe ajutând întreprinderile mari să crească și mai mult, și vă poate ajuta să proiectați un imperiu artistic datorită gamei sale impresionante de funcții încorporate.

Unele dintre cele mai bune caracteristici pentru artiști includ Vânzare cu mai multe canale, ceea ce înseamnă că puteți câștiga bani din canale precum Facebook sau Pinterest. Puteți gestiona foarte ușor procesul de expediere, în timp ce BigCommerce și-a îmbunătățit recent toate șabloanele pentru a face design-urile și mai atrăgătoare..

Cu planuri de prețuri similare pentru Shopify, vă recomandăm să începeți cu cel mai mic plan premium, care costă 27,95 USD pe lună.

pagina principală pentru bigcommerceBigCommerce vă poate ajuta galeria să se transforme într-o superstore de artă, datorită caracteristicilor sale integrate

# 4 Piața comerțului electronic

Cel mai bun pentru design

Squarespace ProsSquarespace Cons
 • Caracteristici de înaltă calitate
 • Șabloane cel mai bine proiectate
 • Lipsește numeroase opțiuni de plată
 • Nici un magazin de aplicații

Spațiul are o calitate reală în caracteristicile sale. Totuși, așa cum am spus mai devreme, aceasta’Este cel mai potrivit pentru artiștii care doresc să vândă câteva articole. daca tu’căutați să vindeți mai mult decât atât, voi’faceți mai bine cu Shopify sau BigCommerce.

Fără piață de aplicații, toate instrumentele de vânzare de care aveți nevoie pentru a vinde opera dvs. de artă sunt încorporate și sunt gata de plecare. Asta înseamnă că nu’nu trebuie să încurcați să căutați și să instalați plug-in-uri terțe, care pot atrage unii utilizatori. daca tu’încercați să vă gestionați galeria online într-un singur loc în timp ce luptați cu un program aglomerat, Squarespace este o soluție bună.

Una dintre cele mai bune funcții Squarespace vă oferă control asupra variante de produs. Acest lucru înseamnă că puteți vinde diferite culori sau variante de articole care au dimensiuni diferite, oferindu-vă multă flexibilitate.

# 5 Comerț electronic Weebly

Cea mai bună valoare pentru bani

Weebly ProsWeebly Cons
 • Ușor de folosit
 • Cea mai bună valoare pentru bani
 • Nu se pot actualiza nivelurile stocurilor
 • Nu se vinde mai multe canale

Tu stii Weebly este unul dintre cei mai ușor utilizatori de site-uri web, dar cum decurge în lumea comerțului electronic? Este bine, ahem, Weebly bine. Weebly vă permite să vindeți în planul său gratuit, despre care merită să vă strigați – asta’e destul de rar!

Acestea fiind spuse, nu donăm’Nu recomand să rămâneți prea mult timp pe planul gratuit (gândiți-l mai mult la o încercare lungă în loc de o soluție de vânzare pe termen lung) Puteți vinde pe toate Weebly’planuri, dar cea pe care vă recomandăm să o începeți este planul profesional de 12 $ / lună, ceea ce este cel mai bun pentru magazinele foarte mici.

daca tu’ești serios despre vânzare și vrei să-ți crești magazinul, ar trebui să alegeți planul de performanță de 26 USD / lună – are cele mai bune funcții de comerț electronic, inclusiv reduceri la transport, recenzii de articole și posibilitatea de a accepta plăți PayPal.

Weebly intră ca ‘cea mai bună valoare pentru bani’ bazat pe cercetarea noastră, care se potrivește cu artiștii stabiliți în numerar printre noi!

Noi’Am menționat deja instrumente SEO puternice obții cu Weebly, dar cum îți ajută galeria online?

Cele mai bune practici SEO sunt bune pentru site-ul dvs. web, deoarece aceasta’este ca și cum ai avea un semn cu adevărat atractiv, persuasiv și ușor de citit situat pe drumul magazinului tău. Îi apucă pe oameni’atenția și își înrăutățește curiozitatea – mai ales dacă sunt’Am căutat o galerie de artă.

Cum să alegeți un Web Builder

Există anumite lucruri de luat în considerare atunci când alegi un constructor de site-uri. Din fericire pentru tine, noi’Mai jos am câteva sfaturi utile…

 • Există o mulțime de flexibilitate în proiectare și este ușor să faci schimbări?
 • Puteți adăuga noi piese de artă?
 • Șabloanele lăsați-vă într-adevăr să strălucească articolele?
 • Planurile de preț se potrivesc bugetului dvs.?
 • Suportul pentru clienți este suficient de cuprinzător?

Don’Nu uitați că fiecare platformă oferă un plan gratuit sau o încercare gratuită, deci există’nu este nevoie să vă faceți griji pentru angajamentele cu cardul de credit.

9 Cele mai bune site-uri de producători pentru artiști: concluzie

În mod clar, constructorii de site-uri web au facilitat afișarea și vânzarea digitală a artei. Dar niciun constructor de site-uri nu este un jack al tuturor tranzacțiilor, așa că și tu’Va trebui totuși să alegeți una bazată pe priorități: platforme precum Wix și Squarespace excelează pentru a vă arăta lucrările de artă, în timp ce platformele de comerț electronic, cum ar fi Shopfiy și BigCommerce, sunt mai bine să le vândă. Tine minte:

Cei mai buni producători de site-uri pentru prezentarea artelor sunt:

 • Squarespace – Cel mai bun constructor de site-uri pentru artiști
 • Weebly – Cel mai bun pentru accesibilitate
 • Wix – Cel mai bun pentru suport SEO
 • Duda – Cele mai bine proiectate șabloane
 • Hai tăticu – Cel mai rapid mod de a construi un site web
 • Impresionant – Cel mai bun pentru ajutor și suport
 • WordPress.com – Cel mai bun pentru libertate creativă și personalizare

Cei mai buni producători de site-uri web pentru vânzarea de artă sunt:

 • Shopify – Cea mai bună platformă globală de comerț electronic
 • Wix Ecommerce – Cel mai bun constructor de site-uri web cu funcționalitate de comerț electronic
 • BigCommerce – Cele mai bune funcții încorporate
 • Comerțul spațial – Cel mai bun design
 • Comerț electronic Weebly – Cea mai bună valoare pentru bani

Acolo’este foarte mult din care să alegeți, dar cele mai multe dintre aceste platforme oferă planuri gratuite (și toate oferă încercări gratuite), așa că există o mulțime de opțiuni de testat de primă mână, fără a plăti un cent. Tu’sunt deja câțiva pași mai aproape de a vă împărtăși arta cu lumea – pe site-ul perfect pentru tu.

Urmatorul…

Odata ce tu’Ați găsit constructorul de site-uri perfect pentru prezentarea și chiar vânzarea artei dvs., consultați ghidul nostru în 9 pași Cum se face un portofoliu online pentru câteva sfaturi despre experți în crearea unui site web de portofoliu profesional.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map