13 Cel mai bun Gazduire WordPress ieftin: De la 2,95 USD / lună

logo-ul de revizuire wordpress


Căutați cei mai buni furnizori de găzduire WordPress ieftine? Tu’re la locul potrivit. Noi’Am primele 13 opțiuni pentru tine chiar aici.

Înainte de a începe, noi’mă voi cufunda în unele detalii. Există două tipuri de găzduire WordPress, pe care noi’Voi explica mai jos…

Gazduire WordPress partajata înseamnă distribuirea unui server cu alte site-uri web. În timp ce distribuirea este grijă, înseamnă că resursele dvs. de găzduire sunt limitate și acolo’nu prea are loc pentru creștere. Aceasta’s pentru site-uri web mici, cu o pagină, cum ar fi blogurile.

Găzduire WordPress gestionată este un pic diferit. Acesta este locul în care toate lucrurile tehnice – cred că securitatea SSL, backup-urile și actualizările software – sunt îngrijite de furnizorul de găzduire. Aceasta’s pentru site-uri web mai mari care se așteaptă la un trafic mai mare.

WordPress este un CMS popular (Sistem de gestionare a conținutului) și, astfel, este surprinzător că există o mulțime de furnizori de găzduire WordPress. Cu atâta concurență, acolo’nu este neapărat nevoie să plătim cotele.

Noi’am efectuat ample cercetări care să te ajute să găsești nu doar cele mai ieftine, ci și cea mai bună opțiune de găzduire pentru tine..

Lăsa’vă oferă o previzualizare rapidă a celor mai buni furnizori de hosting wordpress ieftine:

Contents

6 cele mai bune planuri ieftine de gazduire WordPress partajate:

 1. Bluehost – 2,95 USD / lună.
 2. Dreamhost – 4,95 USD / lună.
 3. iPage – 7,49 USD / lună.
 4. A2 Gazduire – 7,99 USD / lună.
 5. HostPapa – 8,99 USD / lună.
 6. HostGator – 14,95 USD / lună.

7 cele mai bune planuri ieftine de găzduire WordPress:

 1. In miscare – 8,99 USD / lună.
 2. Gazduire GoDaddy – 9,99 USD / lună.
 3. SiteGround – 11,95 USD / lună.
 4. Dreamhost – 19,95 USD / lună.
 5. A2 Gazduire – 24,46 USD / lună.
 6. Bluehost – 29,99 USD / lună.
 7. WPEngine – 35,00 USD / lună.

Acum știi ce’vine, ea’este timpul să apăsați…

6 cele mai bune gazduire WordPress partajate ieftine

Cu hostingul WordPress partajat, partajați un server cu alte site-uri WordPress. Aceasta’este cel mai accesibil tip de găzduire, dar va funcționa doar pentru site-uri web mai mici.

Acestea sunt cele mai ieftine planuri de hosting WordPress partajate pe piață:

# 1 Bluehost – 2,95 USD / lună

Cel mai bun gazdă WordPress All-Around

La același preț cu mocha dvs. de cafenea lunară, Bluehost’s Planul Basic Shared vă oferă câteva caracteristici excelente. Cel mai bine, Bluehost este recomandat chiar de WordPress, care spune totul cu adevărat.

Clienții noi pot primi hosting WordPress partajat de la doar 2,95 USD / lună cu Bluehost (în mod normal 7,99 USD)

Deci ce obțineți pentru planul Bluehost de 2,95 USD / lună?

 • Instalarea WordPress cu un singur clic
 • Certificat SSL gratuit
 • Domeniul site-ului gratuit
 • 50 GB stocare
 • Suport 24/7 prin telefon & chat live

Toate din Bluehost’s Planurile de găzduire WordPress vin cu un Garanție de returnare de 30 de zile, deci daca tu’nu sunteți complet mulțumit de serviciul primit’Voi primi o rambursare completă.

În planul cel mai mic beneficiați de spațiu de stocare de 50 GB, asistență telefonică 24/7 pentru a remedia problemele non-stop, un domeniu gratuit și un timp de utilizare impresionant de 99,98%. Aceasta’numărul unu dintr-un motiv!

# 2 Dreamhost – 4,95 USD / lună

Cel mai bun pentru spațiu de depozitare

Cu o garanție de returnare de 97 de zile, ați câștigat’nu am coșmaruri pentru a se angaja în Dreamhost. De fapt, a ajuns în topul valorii noastre de găzduire WordPress pentru testarea banilor, cu celălalt plan comun care costă doar 10,95 USD / lună.

Deci, ce obțineți cu planul Dreamhost de 4,95 USD / lună?

 • Numele de domeniu gratuit
 • Certificat SSL gratuit
 • Lățime de bandă nelimitată
 • WordPress preinstalat

În ambele planuri obțineți spațiu de stocare nelimitat, backupuri gratuite și 99,95% uptime. Cu toate acestea, asistența sa pentru clienți este departe de un vis. Nu există asistență telefonică, iar opțiunea de chat live este limitată.

Sigur, asta’este o valoare excelentă pentru bani, dar dacă aveți nevoie de o plasă de siguranță pentru asistență pentru clienți, ar trebui să mergeți în altă parte.

# 3 iPage – 7,49 USD / lună

Cel mai bun pentru planuri ieftine, dar cu costul vitezei

După cum puteți vedea, iPage este ieftin. Dar este vesel? Cu alte cuvinte, merită prețurile mici?

Ce obții cu iPage’s 7,49 USD / plan lunar?

 • Depozitare nelimitată
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Domeniu gratuit pentru un an

Dar la ce ar putea îmbunătăți iPage? În primul rând, credem că ar putea îmbunătăți timpul de funcționare de 99,94%. Acest lucru poate părea ridicat, dar în comparație cu HostGator și Bluehost, acesta’este mult mai multe ore de oprire pe an. De asemenea, puteți găzdui un singur site Web simultan.

Întorcând pagina pe capcanele sale, iPage oferă, de fapt, câteva caracteristici decente pe planul său cel mai mic, cum ar fi un domeniu gratuit, actualizări automate de pluginuri, suport de chat live 24/7 și spațiu de stocare nelimitat. Ai putea face mult mai rău!

# 4 A2 Gazduire – 7,99 USD / lună

Cel mai bun pentru serviciul clienți

Cu patru planuri partajate de prețuri de hosting WordPress dintre care să alegeți, A2 Hosting are cea mai mare alegere. Cu toate acestea, îi lipsește câteva caracteristici cheie în toate planurile, cum ar fi domeniile gratuite și actualizările de pluginuri și are a doua cea mai mică garanție de funcționare de 99,95%..

Ce obțineți cu A2 Hosting’s plan 7,99 USD / luna?

 • În orice moment, garanție de returnare a banilor
 • Migrarea site-ului gratuit și ușor de către un expert
 • 25 de conturi de e-mail
 • Certificat SSL gratuit

A2 Gazduire are unele dintre cele mai bune opțiuni de asistență pentru clienți pentru a vă aduce de la A la B fără un cârlig. Pe lângă planurile de rezervă gratuite pe toate planurile, acesta are un centru de cunoștințe, telefon 24/7 și suport pentru chat în direct și eliberează bilete.

# 5 HostPapa – 8,99 USD / lună

Cel mai bun pentru găzduirea a două site-uri web

Este posibil ca HostPapa să ajungă pe ultimul loc în clasamentul nostru general, dar are câteva funcții de răscumpărare, inclusiv un domeniu gratuit și actualizări de software pentru toate planurile de găzduire partajate.

Ce obțineți cu HostPapa’s 8,99 USD / plan lunar?

 • Gazduiește două wesbites
 • Înregistrare de domeniu gratuită
 • 100 de conturi de e-mail
 • Lățime de bandă neschimbată

Dar cel mai mare avantaj al HostPapa este opțiunea de a găzdui două site-uri web pe planul său de pornire (fiecare alt furnizor din această listă vă restricționează doar un site web).

Asistența pentru clienți este cuprinzătoare, de asemenea, care oferă chat live și telefon, 24/7, și un centru de cunoștințe utile.

# 6 HostGator – 14,95 USD / lună

Cel mai bun furnizor general de găzduire

Știm ce tu’te gandesti; de ce nu’este cel mai bun furnizor de hosting din partea de sus a listei noastre? HostGator ar putea fi campioana generală, dar’nu este cel mai ieftin pentru găzduirea WordPress. De fapt, are cel mai scump plan de intrare.

Simplu, HostGator este nemaipomenit în toate celelalte departamente. Are cel mai bun timp de funcționare (99,99%) și oferă copii de rezervă gratuite, lățime de bandă nemodificată și domenii gratuite pe toate planurile de preț. Ce’este mai mult, oferă asistență excelentă pentru clienți în permanență prin telefon și chat live. În total, noi’Aș argumenta cu siguranță că’merită banii în plus.

Ce obțineți cu HostGator’s 14,95 $ / plan lunar?

 • Lățime de bandă suficientă pentru a susține până la 100,00 vizite pe lună
 • Copii de rezervă de 1 GB
 • Certificat SSL gratuit
 • Numele de domeniu gratuit

7 Cel mai bun Gazduire WordPress Gestionat ieftin

Găzduirea WordPress administrată este cea mai bună pentru site-urile cu trafic ridicat. Toate lucrurile tehnice, precum securitatea și actualizările, sunt îngrijite pentru tine.

Există multe opțiuni administrate de găzduire WordPress, dar aici sunt cele mai ieftine opțiuni de pe piață:

# 1 InMotion – 8,99 USD / lună

Cel mai bun pentru funcții

Pe primul loc pe lista noastră, InMotion a marcat excelent în testarea funcțiilor noastre WordPress Managed. Are o impresionantă șase planuri de a alege, așa că’e foarte flexibil.

Ce obțineți cu planul InMotion de 8,99 USD / lună?

 • Domeniu gratuit
 • Conturi de e-mail nelimitate
 • Copii de rezervă gratuite
 • Actualizări automate de software și plugin
 • Certificat SSL

Deși are o durată de utilizare relativ slabă de 99,97%, InMotion este o valoare excelentă pentru bani. Planul său WP-2000S costă doar 19,99 USD / lună, sprijinind 50.000 de vizitatori lunari ai site-ului web și 80 GB stocare.

De asemenea, are unele dintre cele mai cuprinzătoare opțiuni de asistență pentru clienți în jur, cu chat-ul în direct 24/7 și ajutor telefonic.

# 2 GoDaddy Hosting – 9,99 USD / lună

Cel mai bun pentru funcții suplimentare

GoDaddy a ajuns de fapt ultima dată în analiza noastră de găzduire WordPress, dar pentru 10 $ / lună’nu este o opțiune proastă în general. De asemenea, cu un timp de funcționare de 99,97% și un suport client foarte bun, dumneavoastră’Am o pereche sigură de mâini de găzduire în GoDaddy.

Ce obțineți cu Planul de găzduire GoDaddy de 9,99 USD / lună?

 • 10 GB stocare
 • Un site web
 • Domeniu gratuit
 • Actualizări software
 • Copii de rezervă gratuite

Există patru planuri gestionate de găzduire din care să alegeți, iar GoDaddy este unul dintre cele mai mari nume din lumea site-urilor web, deci voi’am garantat un nivel bun de servicii.

# 3 SiteGround – 11,95 USD / lună

Cel mai bun pentru fiabilitate

Recomandat de WordPress și cunoscut pentru fiabilitatea sa, SiteGround este un pariu sigur și te va lăsa să te simți frumos și întemeiat. Știi exact ce’Vei obține cu SiteGround – 99.98% uptime, backupuri zilnice gratuite, actualizări automate de software și SSL gratuit.

Ce obțineți cu planul SiteGround de 11,95 USD / lună?

 • 10 GB stocare
 • Un site web
 • Certificat SSL
 • Potrivit pentru până la 10.000 de vizite lunare
 • Copii de rezervă gratuite zilnice

Dacă vă confruntați cu probleme de găzduire, puteți primi ajutor în permanență prin chat live, telefon, centru de cunoștințe și bilete.

# 4 Dreamhost – 19,95 USD / lună

Cel mai bun pentru păstrarea lucrurilor simple

WordPress oferă, de asemenea, kudos lui Dreamhost. Ca SiteGround și Bluehost, acesta’este recomandat oficial de gigantul CMS, astfel încât să știți că funcțiile de găzduire vă vor ajuta site-ul dvs. web să funcționeze ca un vis.

În ciuda perioadei de funcționare relativ scăzute (99,95%), Dreamhost are o gamă cu adevărat impresionantă de instrumente pe planul său cel mai mic de preț..

Ce obțineți cu planul Dreamhost de 19,95 USD / lună?

 • Domeniu gratuit
 • Actualizări automate de software
 • 30 GB stocare
 • Certificat SSL
 • Un site web

Sigur, asta’nu este cel mai bun furnizor de hosting acolo, dar este’este recomandat de WordPress dintr-un motiv. Caracteristicile sale specifice WordPress vă vor ajuta site-ul dvs. WordPress să funcționeze fără probleme, dar alte site-uri ar trebui să se uite în altă parte.

# 5 A2 Gazduire – 24,46 USD / lună

Cel mai bun pentru serviciul clienți

În al doilea rând doar pentru Bluehost în testarea noastră, A2 Gazduire este unul dintre cei mai buni furnizori pentru site-ul dvs. WordPress. Singurul pierde puncte pentru uptime slabe de 99,95%.

Ce obțineți cu planul de găzduire A2 de 24,46 USD / lună?

 • Copii de rezervă gratuite
 • Transfer gratuit de site
 • 10 GB stocare
 • Certificat SSL
 • Etaparea site-ului (testare)
 • Actualizari automate

Pentru liniștea ta sufletească, A2 Gazduire’Planurile vin cu o garanție de returnare a banilor oricând, așa că don’nu vă faceți griji să vă răzgândiți.

# 6 Bluehost – 29,99 USD / lună

Cel mai bun gazdă WordPress All-Around

Tu’mi-ar fi greu să găsești o gazdă mai bună pentru site-ul tău WordPress. Bluehost este liderul pachetului, dar vine la un preț mai mare. Merită banii în plus? Lăsa’aflu…

Ce obțineți cu planul Bluehost de 29,99 USD / lună?

 • Depozitare nelimitată
 • Domenii și subdomenii nelimitate
 • Certificat SSL
 • Copii de rezervă gratuite
 • Instalare instantanee WordPress
 • Fără limită de trafic
 • Actualizări automate WordPress

Cu toate aceste caracteristici din planul cu cel mai mic preț, ați câștigat’nu mă simt albastru cu privire la site-ul dvs. WordPress. Ce’mai mult, primiți 100 de teme gratuite ale site-ului WordPress dintre care puteți alege și veți primi asistență pentru chat și telefon în direct 24/7.

Clienții noi pot primi găzduire WordPress administrată de la doar 19,95 USD / lună cu Bluehost (în mod normal 29,99 USD).

Toate din Bluehost’planurile de găzduire vin cu un Garanție de returnare de 30 de zile, deci daca tu’nu sunteți complet mulțumit de serviciul primit’Voi primi o rambursare completă.

# 7 WPEngine – 35,00 USD / lună

Cel mai bun pentru întreprinderile mari

De asemenea, evaluăm WPEngine pentru ajutor și asistență. S-a comportat bine în cercetarea noastră în general, dar’este ultima pe listă deoarece reprezintă o valoare slabă pentru bani.

Oferind patru planuri de prețuri de găzduire gestionate, cel mai ridicat nivel este de 290 USD / lună. Cu toate acestea, acest plan se adresează întreprinderilor mai mari care așteaptă până la 400.000 de vizite lunare.

Ce obțineți cu planul WPEngine de 35,00 USD / lună?

 • 10 GB stocare
 • Lățime de bandă de 50 GB
 • Certificat SSL
 • 35+ șabloane StudioPress
 • Actualizări software de bază

Încheierea lucrurilor la un nivel ridicat, WPEngine oferă un sprijin dintre cele mai bune. Are un centru de resurse pentru toate întrebările dvs., un centru de soluții cu articole utile și chat-ul live și asistență telefonică 24/7.

Cel mai bun hosting ieftin WordPress: concluzie

Acest articol v-a arătat cele mai bune 13 opțiuni ieftine de găzduire WordPress. Datorită cercetării noastre aprofundate, ar trebui să aveți o idee bună despre ce furnizor să alegeți. Dar acum este timpul pentru o recapitulare rapidă…

6 cele mai bune planuri ieftine de gazduire WordPress partajate: Recapitulare

 1. Bluehost – 2,95 USD / lună.
 2. Dreamhost – 4,95 USD / lună.
 3. iPage – 7,49 USD / lună.
 4. A2 Gazduire – 7,99 USD / lună.
 5. HostPapa – 8,99 USD / lună.
 6. HostGator – 14,95 USD / lună.

7 cele mai bune planuri ieftine de găzduire WordPress: Recapitulare

 1. In miscare – 8,99 USD / lună.
 2. Gazduire GoDaddy – 9,99 USD / lună.
 3. SiteGround – 11,95 USD / lună.
 4. Dreamhost – 19,95 USD / lună.
 5. A2 Gazduire – 24,46 USD / lună.
 6. Bluehost – 29,99 USD / lună.
 7. WPEngine – 35,00 USD / lună.

Cu toate acestea, ca majoritatea lucrurilor din viață, nu mai ieftin’nu înseamnă neapărat cel mai bun. Prețurile mici pot părea atractive, dar caracteristicile sunt de obicei orice.

Uită-te la Bluehost – ea’este a doua cea mai scumpă opțiune de găzduire WordPress gestionată, dar ea’este ușor alegerea de top. Ei spun că obțineți ceea ce plătiți și, precum cele de la Bluehost, A2 Hosting și InMotion,’plătesc pentru cele mai bune.

Întrebări frecvente

Care este cel mai bun furnizor de hosting pentru WordPress?

WordPress recomandă trei furnizori de hosting:

 1. Bluehost
 2. Dreamhost
 3. SiteGround

Acestea vin cu caracteristici specifice WordPress și astfel sunt potrivite perfect pentru găzduirea site-urilor WordPress. Cu toate acestea, HostGator este cel mai bun furnizor global de găzduire de pe piață, la fel’merită să le încercați și ei.

Ar trebui să folosesc găzduire partajată?

Depinde de dimensiunea site-ului dvs. web. Gazduirea partajată înseamnă pentru tine’revendicați serverul cu mai multe site-uri web, astfel încât resursele dvs. sunt limitate. Aceasta înseamnă că’nu sunt potrivite pentru nimic mai mult decât un singur site web, noi’Recomand cu încredere VPS, Managed sau Cloud hosting.

WordPress include găzduire?

Gazduirea web vine ca parte a pachetului cu WordPress.com, deci totul este sortat pentru tine, precum securitatea site-ului și numele de domeniu. Cu toate acestea, cu WordPress.org vi se solicită să vă faceți sursa de găzduire web, și trebuie să codificați site-ul web singur.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me