5 cele mai bune platforme de comerț electronic: Vânzare și scalare online

Contents

Platforme de comerț electronic: soluția potrivită pentru dvs.?

Buna treaba! Afacerea dvs. a ajuns la nivelul întreprinderii. Chiar daca tu’reprocesează 5.000 de vânzări pe minut sau operează mai multe mărci, tu’Voi avea nevoie de o platformă de comerț electronic care să poată face față unei cereri atât de mari, oferind soluții puternice și scalabile care au câștigat’înclinați-vă sub încărcarea dvs. imensă de solicitări de tranzacții.


De ce să vă plictisiți să folosiți o platformă de comerț electronic? Ei bine, folosind un ‘regulat’ platforma de comerț electronic ar fi ca și cum ai găzdui Super Bowl în grădina din spate – ai câștigat’nu am suficient spațiu sau facilități pentru a funcționa fără probleme. În termeni de site-uri web, magazinul dvs. online ar curge în jos – ceea ce ar fi dezastruos pentru marca dvs..

Ne cunoaștem drumul în jurul unui constructor de site-uri de comerț electronic, astfel încât puteți avea încredere în noi pentru a vă oferi informații corecte, corecte și utile. Folosind cunoștințele noastre de specialitate, noi’Am ales astăzi cinci dintre cele mai bune platforme de comerț electronic. Vezi lista noastră definitivă de mai jos…

Cele mai bune platforme de comerț electronic sunt:

 1. Shopify Plus: Cea mai bună platformă de comerț electronic global
 2. BigCommerce Enterprise: Cel mai bun pentru viteza de bord
 3. Comerț Magento: Cel mai bun pentru dezvoltatorii web Pro
 4. WooCommerce pentru Enterprise: Cea mai bună opțiune cu costuri reduse
 5. Salesforce Commerce Cloud: Cel mai bun pentru afaceri internaționale

Din cercetările noastre, am constatat că Shopify Plus este cea mai bună soluție pentru întreprinderi, BigCommerce Enterprise finalizând un clasament apropiat cu o gamă uimitoare de funcții încorporate. Pentru mai multe detalii pe fiecare platformă’s prețuri, caracteristici, avantaje și contra, citiți mai departe.

1

Shopify Plus

Cea mai bună platformă globală de comerț electronic

La o privire

 • Prețuri: Minim 2.000 USD / lună
 • Cerințe pentru întreprindere: n / A
 • Puteri în prezent: GymShark, NY Times, The Economist
 • Fapt rapid: Folosit de peste 7.000 de mărci în 175 de țări

Pro Shopify Plus

Shopify Plus ocupă un loc de top pentru un motiv. Vezi Shopify’s la care se adauga mai jos pentru a vedea de ce:

 • Rapid și ușor de început: Shopify este o platformă de comerț electronic complet găzduită, așa că nu’nu trebuie să vă faceți griji pentru codificarea site-ului dvs.’suportă sau gestionează lățimea de bandă.
 • Gama extinsă de pluginuri: Alegeți din peste 1.500 de aplicații pentru a vă integra cu magazinul dvs. online, contribuind la îmbunătățirea performanței site-ului dvs. web în toate domeniile comerțului online.
 • Cost-eficiente: Shopify Plus rămâne o opțiune mult mai ieftină decât angajarea unei agenții de dezvoltare web și ai acces la asistență clienți excelentă, 24/7.
 • Procesați 10.000 tranzacții pe minut: Shopify Plus îți va păstra magazinul în funcțiune fără cârlig în timpul vârfurilor de vânzări.

Contra Shopify Plus

Din păcate, nicio platformă de comerț electronic nu este perfectă. Citiți aspectele negative ale Shopify Plus aici:

 • Creativitate limitată: În timp ce puteți personaliza codul prin intermediul aplicațiilor, puteți’nu puteți crea modele personalizate de la zero, cum puteți pe Magento sau WooCommerce. Totuși, acesta este cazul tuturor platformelor găzduite, nu numai Shopify.
 • Costurile pluginului pot adăuga: În ciuda Shopify’costuri de abonament relativ reduse, este posibil să fie nevoie să cheltuiți mai mult pe pluginuri terțe decât pe BigCommerce, care oferă instrumente mult mai integrate.

Shopify Plus: Caracteristici cheie

10 teme gratuite și 59 de plată

Asigurați-vă că designul vitrinei dvs. reflectă cu exactitate afacerea dvs. puternică cu 69 de șabloane realizate profesional.

Plata magazinului

Utilizați Shopify’aplicația s, anterior Shopify Pay, pentru a permite clienților să își salveze informațiile de expediere și facturare pentru a accelera procesul de efectuare a plăților și pentru a îmbunătăți rata de conversie cu 18%.

Gestionează până la 10 magazine simultan

Utilizați Shopify’instrumente strălucitoare pentru a crește dintr-un singur loc toate diferitele magazine online care cuprind activitatea dvs. de întreprindere.

Academia Shopify Plus

Mențineți-ți afacerea funcțională fără probleme cu asistență strălucită pentru clienți, plus acces la Academia Shopify Plus, oferind instruire autoguidată dedicată dezvoltării afacerii dvs..

shopify plus cele mai bune platforme de comerț electronicShopify Plus oferă o platformă excepțional de puternică pentru afacerea dvs., rămânând foarte simplu de utilizat

Informatii suplimentare:

 • Review Shopify: Citiți recenzia noastră aprofundată
 • Shopify vs WooCommerce vs BigCommerce: Ce platformă câștigă bătălia de triple amenințări?
 • Shopify vs Shopify Plus: Care sunt principalele diferențe?
 • Shopify vs WooCommerce: Care este potrivit pentru afacerea dvs.?

2

BigCommerce Enterprise

Cel mai bun pentru viteza de bord

La o privire

 • Prețuri: Cotațiile sunt de obicei între 500 și 15.000 USD pe lună
 • Cerințe pentru întreprindere: Venituri anuale de peste 1 milion USD
 • În prezent puteri: Skullcandy, Ben & Jerry’s, Motorola
 • Fapt rapid: Fondată în 2009 și cu sediul în Austin, Texas

BigCommerce Enterprise: Pro

După cum sugerează și numele, BigCommerce este unul dintre cei mai mari hitters din jocul de întreprindere. Aici’de ce:

 • Rapid la bord: 95% dintre comercianții BigCommerce Enterprise au fost înființați în patru luni sau mai puțin, cu timp de configurare cu 50% mai rapid decât majoritatea concurenților.
 • Serviciu clienți 24/7: Tu’Voi primi asistență non-stop prin e-mail, chat live și telefon. Tu’De asemenea, voi avea acces la asistență prioritară printr-un agent de asistență tehnică senior, care vă poate răspunde la apel în termen de 30 de secunde
 • Caracteristici încorporate: Spre deosebire de Shopify Plus și de încrederea sa pe aplicații, BigCommerce Enterprise oferă tot ceea ce ai nevoie pentru scalarea întreprinderii încorporate, economisindu-te aproximativ $ 5,800- $ 30.000 de+ pe an în costurile de abonare la aplicații în comparație cu Shopify Plus.
 • 99,98% uptime: BigCommerce câștigat’nu permiteți ca site-ul dvs. să se prăbușească chiar și în momentele cele mai aglomerate. Platforma va trata, de asemenea, toate actualizările și problemele de depanare pentru dvs., fără a fi nevoie să ridicați un deget.

BigCommerce Enterprise: Contra

Ca toate platformele, există câteva aspecte reduse ale BigCommerce Enterprise, pe care le puteți vedea mai jos:

 • Taxe PayPal: Nu există nicio reducere a taxelor de tranzacție atunci când vindeți produse prin PayPal’gateway de plată din planul BigCommerce Enterprise, adică dvs.’Vei plăti aceeași sumă de comisioane de tranzacție PayPal ca și pe BigCommerce’s ‘De bază’ plan.
 • Limitat la funcțiile încorporate: În timp ce funcțiile încorporate sunt excepțional de puternice, voi’nu puteți personaliza și personaliza magazinul dvs. cât puteți cu Shopify și pe piața sa vastă de aplicații.

BigCommerce Enterprise: Caracteristici cheie

Mare fan al funcțiilor încorporate? Atunci tu’Îmi place BigCommerce’Oferte:

Funcția de căutare a produselor

Creați filtre de căutare de produse și personalizați experiența utilizatorului cu sugestii (bazate pe utilizator’limba, locația și istoricul achizițiilor) pentru a îmbunătăți șansa de a face o vânzare.

400 de apeluri API pe secundă

BigCommerce Enterprise acceptă 400 de apeluri API pe secundă (în comparație cu Shopify Plus)’ 10), ceea ce înseamnă că puteți sincroniza cataloage mari de produse în câteva minute decât în ​​câteva ore.

250+ metode de plată locale

Cu BigCommerce Enterprise, vă puteți vinde produsele în orice colț al lumii, prin intermediul platformei’capacitatea de a accepta peste 250 de tipuri de plată în peste 100 de țări.

Securitate cu mai multe straturi

Păstrează-ți magazinul online în siguranță cu securitate cu mai multe straturi și protecție pentru refuzul distribuit (DDoS), ajutând la prevenirea hackerilor să-ți perturbe serviciile de găzduire pentru a opri utilizatorii să utilizeze site-ul tău.

Organizare locală

Vizualizați toate modificările de design web în timp real înainte de a publica actualizările dvs., indiferent dacă’reactualizați desktopul sau site-ul mobil.

platforme de comerț electronic pentru întreprinderi mariBigCommerce Enterprise promite prețuri mai mici decât Magento și Shopify Plus

Informatii suplimentare:

 • BigCommerce vs Magento: Cine câștigă marea bătălie?
 • BigCommerce vs WooCommerce: Cum se compară?
 • BigCommerce vs Shopify: Ce titan câștigă ciocnirea?

3

Comerț Magento

Cel mai bun pentru dezvoltatorii web Pro

La o privire

 • Prețuri: Taxe de licențiere de la 1.988 USD / lună, pe deasupra cheltuielilor de găzduire, nume de domeniu și dezvoltare a site-ului, care pot costa oriunde între 100 de lire sterline și 1 milion USD în funcție de proiect..
 • Cerințe pentru întreprindere: Alegeți cotații pe baza cifrei de afaceri anuale
 • În prezent puteri: Paul Smith, Barbour, HP
 • Fapt rapid: Achiziționat de Adobe în 2018 pentru 1,68 miliarde de dolari

Comerț Magento: Pro

Magento Commerce este o platformă găzduită de sine stătător, ceea ce înseamnă că aveți o libertate creativă totală – cu condiția să aveți know-how-ul de codare!

 • integrările: Magento Commerce se mândrește cu o alegere inegalabilă de integrări, oferind un control creativ extins.
 • Caracteristici avansate: Magento Commerce a fost creat pentru utilizatorii cu experiență de dezvoltare web, oferind funcții de comerț electronic extrem de flexibile și complexe.
 • Comunitate mare de dezvoltatori: Ca platformă de găzduire de sine stătătoare, nu există o echipă dedicată de asistență Magento. În schimb, are cea mai mare comunitate de dezvoltatori din industria comerțului electronic, oferind suport pentru problemele dvs. și răspunsuri la întrebările dvs..

Comerț Magento: contra

Pe flipside, platformele self-gazduite oferă puțin în calea asistenței și vă pot surprinde cu costuri ascunse:

 • Costuri ascunse: Spre deosebire de Shopify sau BigCommerce, dvs.’sunteți obligat să cumpărați propriile dvs. hosting, nume de domeniu și certificate de securitate. De asemenea, Magento vă va percepe afacerea între 1.000 și 5.000 USD în cazul în care se constată vulnerabilități în codul dvs. în timpul verificărilor de securitate.
 • Migrații costisitoare: Magazinul dvs. online va suferi migrații costisitoare și consumatoare de timp o dată la câțiva ani. De exemplu, Magento a migrat recent la Magento 2 Commerce.
 • Incetineste cu scara: Multe întreprinderi care gestionează o mulțime de tranzacții și date despre clienți s-au plâns de bug-uri și viteze de încărcare lentă atunci când modernizarea.

Caracteristici cheie Magento Commerce

Achiziție instantanee

Clienții dvs. pot utiliza informațiile de plată și expediere stocate anterior pentru a omite pașii de finalizare, creând un proces mai rapid și mai ușor – în special pentru utilizatorii de telefonie mobilă.

Sugestii de produs

Setați reguli automate pentru a determina care dintre produsele dvs. vor fi sugerate anumitor clienți, indiferent dacă doriți să sugerați produse conexe sau opțiuni mai scumpe, pentru a ajuta la creșterea vânzărilor.

Generator de pagini

Magento a introdus recent funcții de design drag-and-drop (ca tine)’găsiți pe Shopify sau BigCommerce) pentru site-ul dvs.’s front-end, ceea ce înseamnă că vă puteți reface conținutul vizual cu ușurință. Cu toate acestea, tu’va trebui totuși să vă codificați backend-ul.

soluții de comerț electronic pentru întreprinderi magentoMagento Commerce oferă o libertate de design inegalabilă, dar numai dacă dețineți abilități de dezvoltare web 4

WooCommerce pentru Enterprise

Cea mai bună opțiune cu costuri reduse

La o privire

 • Prețuri: Ca un plugin open-source, acesta’e liber să instalezi, dar tu’Va trebui să îl adăugați la un site WordPress existent – care vine cu costurile proprii de configurare.
 • Cerințe pentru întreprindere: n / A
 • În prezent, puteri: Weber NZ, CoolBlueWeb, OutPut
 • Fapt rapid: WordPress rulează 28% din site-urile web din întreaga lume

WooCommerce pentru Enterprise: Pro

Cu WooCommerce, dumneavoastră’lucrez cu un brand de încredere în WordPress. Iată câteva dintre cele mai mari căpușe care fac ca WooCommerce să bifeze:

 • Flexibilitate: Ca un plugin WordPress (similar cu o aplicație), WooCommerce poate fi instalat și utilizat pentru a susține orice parte a magazinului dvs. online, indiferent dacă’este întreaga coloană vertebrală sau pur și simplu o componentă cheie a structurii dvs. de conținut.
 • Teme ieftine: WooCommerce are 18 teme interne, care încep de la doar 39 USD, pe care le puteți personaliza pentru inima voastră’continut s (daca stiti sa codati).
 • Cod de securitate: WooCommerce este auditat de experți lider în domeniul codificării din industrie pentru a se asigura că respectă cele mai bune practici și menține standarde ridicate de codificare, menținând magazinul companiei în mâini sigure.

WooCommerce pentru Enterprise: contra

Arătați-vă pe dezavantajele WooCommerce pentru Enterprise. Pentru început, se poate’nu potriviți Magento Commerce pentru libertatea creativă sau Shopify Plus pentru o ușurință de utilizare:

 • Lipsă de suport: Spre deosebire de Shopify sau BigCommerce, nu există o echipă de asistență dedicată pe care să se bazeze pentru a vă ajuta cu problemele dvs. În schimb, tu’Va trebui să consultați alți dezvoltatori web, care necesită mult mai mult timp și este mai scump.
 • Ușurință în utilizare: La fel ca toate platformele găzduite de sine, WooCommerce este dificil de utilizat dacă nu faci acest lucru’nu am capacitatea tehnică. Dacă nu’nu avem experiență de codare, atunci noi’d recomand să utilizați software găzduit, cum ar fi Shopify sau BigCommerce.
 • Costuri ascunse: În timp ce pluginul WooCommerce este gratuit de instalat, dumneavoastră’Va trebui să plătesc pentru un furnizor de hosting, un nume de domeniu, securitate SSL, teme, aplicații și alte resurse, cum ar fi asistența dezvoltatorilor web.

WooCommerce pentru Enterprise: Caracteristici cheie

WooCommerce este un plugin de comerț electronic care vă poate transforma site-ul într-un magazin online puternic. Cu toate acestea, nu face asta’nu dețineți cât mai multe caracteristici încorporate’l-am găsi pe un găzduit complet, ‘gata-out-the-box’ platformă precum BigCommerce. Mai jos sunt cele mai bune caracteristici găsite pe WooCommerce pentru Enterprise:

Rambursări cu un singur clic

Oferirea clienților dvs. șansa de a primi bani înapoi instantaneu va îmbunătăți experiența generală a utilizatorului și ar trebui să încurajeze vânzările repetate.

Personalizare nelimitată

Ceea ce WooCommerce nu are caracteristici, compensează capacitățile sale de codificare nelimitate. Puteți personaliza totul de la pagina de pornire direct la pagina de checkout, pentru a vă asigura că magazinul dvs. online reflectă cu exactitate marca dvs. unică.

soluții de comerț electronic pentru întreprinderiWooCommerce este mai dificil de utilizat decât Shopify Plus, dar mai puțin complicat decât Magento Commerce Cel mai bun Gazduire WooCommerce: Care gazdă are cel mai mult pentru WooCommerce?

WooCommerce Alternative: Ce mai este acolo?

5

Salesforce Commerce Cloud

Cel mai bun pentru afaceri internaționale

La o privire

 • Prețuri: Plătești 1-2% din vânzările tale
 • Cerințe pentru întreprindere: Deține peste 5 magazine online
 • În prezent puteri: Adidas, GoPro, L’Oreal
 • Fapt rapid: Fost cunoscut sub numele de Demandware

Salesforce Commerce Cloud: Pro

Bazat în Cloud (adică bazat în întregime pe internet fără niciun hardware), Salesforce Commerce Cloud este infinit scalabil. Dacă vă place sunetul acestei platforme’cei mai mari profesioniști, atunci Forța de vânzări poate fi cu tine:

 • Software-ul Salesforce: Puteți integra cu ușurință magazinul dvs. de comerț electronic cu Salesforce’s alte software CRM bazat pe cloud (managementul relațiilor cu clienții) pentru a crea coerență în întreaga companie.
 • Excelent pentru brandurile internaționale: Gestionați mai multe aparate de magazin dintr-un back-end, acceptând în același timp diferite tipuri de monedă și utilizând eficient limbi diferite pe fiecare magazin.
 • Relații Clienți: Spre deosebire de Magento sau WooCommerce, puteți beneficia de asistență completă 24/7, în timp ce echipa de suport Salesforce Commerce Cloud se va ocupa de toate actualizările de bază ale sistemului dvs..

Salesforce Commerce Cloud: contra

Există unele căptușeli nu atât de argintate pentru Salesforce Commerce Cloud, și anume în costul ridicat de proprietate și lipsa instrumentelor de proiectare intuitive:

 • Inflexibil: Aceasta’nu este cea mai intuitivă platformă de utilizat, așa că veți lupta să construiți un magazin eficient, cu aspect profesional, dacă nu faceți acest lucru’nu am experiență de dezvoltare web.
 • Scump: Pentru ca tu’plătiți un procent din vânzările dvs. pentru a utiliza Salesforce Commerce Cloud, veți reduce mai adânc marja de profit cu cât mai mulți bani câștigă afacerea dvs. în fiecare an. Așadar, dacă afacerea dvs. generează 20 milioane $ – 500 milioane USD în fiecare an, puteți ajunge să cheltuiți 200.000 USD + pe an pentru Salesforce!

Salesforce Commerce Cloud: Caracteristici cheie

Vânzarea canalului Omni

Cu Salesforce Commerce Cloud, puteți gestiona (și vinde produse din) magazinul dvs. online, canalele de social media, site-ul mobil și magazinul de cărămidă și mortar, toate într-un singur loc..

Rapoarte de date ale clienților

Această platformă va colecta date și informații despre comportamentul de cumpărături al clienților dvs. folosind propriul motor de personalizare, numit Einstein, și utilizați aceste date pentru a personaliza utilizatorul’s experiență de cumpărături – contribuind la îmbunătățirea conversiilor și la creșterea vânzărilor.

platforme de vânzare comerț cloud de vânzări în comerțSalesforce Commerce Cloud oferă o integrare ușoară cu alte software excelente Salesforce CRM

Cum să alegeți o platformă de comerț electronic de comerț

Tu’Am ajuns până acum în construirea întreprinderii dvs., deci trebuie să vă asigurați că alegeți platforma de comerț electronic care se potrivește cel mai bine nevoilor și ambițiilor dvs. Mai jos sunt câteva dintre cele mai importante caracteristici, fapte și printuri fine pe care ar trebui să le aveți în vedere atunci când alegeți o platformă de comerț electronic…

Ora la bord

În calitate de proprietar de comerț electronic, doriți să vă faceți afacerea online și să funcționeze cât mai repede posibil. Platforme complet găzduite precum Shopify Plus și BigCommerce Enterprise sunt ‘gata de plecare’ pachete, oferind tot ce ai nevoie pentru a-ți dezvolta întreprinderea, totul într-un singur loc. Cu aceste platforme, nu’nu trebuie să mă gândesc la codare, găzduire, lățime de bandă sau orice altă tactică de dezvoltare web.

Vindeți întreprinderilor sau consumatorilor?

Unele platforme au instrumente care sunt mai potrivite pentru vânzarea I.T. software pe scară largă pentru întreprinderile din întreaga lume, în timp ce alte platforme de comerț electronic vor avea caracteristici special concepute pentru vânzarea de produse de vânzare cu amănuntul individuale, precum îmbrăcăminte sport sau parfum. Shopify Plus și BigCommerce Enterprise bifează ambele casete pentru clienți, oferind toate instrumentele pe care le aveți’ar trebui sa vand B2B si B2C (business to business si business to consumer).

Cost total

Pentru a obține cele mai precise informații despre prețuri, dumneavoastră’Va trebui să solicitați ofertele de la fiecare platformă, ceea ce este foarte simplu de făcut. Cu toate acestea, odată ce tu’Ați comparat citate personalizate de pe platformele de comerț electronic de afaceri selectate, dvs.’Va trebui să căutați mai departe decât costurile abonamentului. Platforma aleasă va suporta costuri suplimentare pentru servicii precum găzduire web, suport IT, nume de domeniu și pluginuri?

Consultați alte echipe din afacerea dvs.

Soluția de comerț electronic pe care o alegeți va afecta toate domeniile activității dvs., așa că asigurați-vă că consultați alte departamente pentru a alege soluția care beneficiază toată lumea. De exemplu, echipa ta de marketing va avea opinii asupra platformei’caracteristicile de personalizare, în timp ce departamentul dvs. IT vă poate întreba cum s-ar integra software-ul cu propriile sisteme de calculator.

Cele mai bune platforme de comerț electronic: Rezumat

Noi’Ați ales cinci dintre cele mai bune soluții de comerț electronic pentru a vă economisi ore întregi de căutare, defilare, clic și apelare. Funcționarea unei întreprinderi necesită destul timp, nu-i așa?

Acum că tu’Am ajuns la rezumatul nostru minunat, ar trebui să aveți o idee care platformă este cea mai bună pentru afacerea dvs. Lăsa’recapitulăm rapid lista noastră….

Cele mai bune platforme de comerț electronic sunt:

 1. Shopify Plus: Cea mai bună platformă de comerț electronic global
 2. BigCommerce Enterprise: Cel mai bun pentru viteza de bord
 3. Comerț Magento: Cel mai bun pentru dezvoltatorii web Pro
 4. WooCommerce pentru Enterprise: Cea mai bună opțiune cu costuri reduse
 5. Salesforce Commerce Cloud: Cel mai bun pentru afaceri internaționale

În timp ce ei’suntem toate platformele excelente, noi’d recomand Shopify Plus pentru întreprinderile de toate dimensiunile. Cu Shopify, dumneavoastră’investește în instrumentele, securitatea și flexibilitatea liderului global în comerț electronic. Poate’Nu pot fi potrivite pentru ușurința de utilizare. Tot ce a avut în vedere, aceasta’nu este de mirare că Shopify Plus are în prezent peste 7.000 de companii mari în 175 de țări.

BigCommerce Enterprise se apropie, însă, de o gamă mai impresionantă de funcții încorporate decât Shopify Plus. Un alt nume de comerț gospodăresc, BigCommerce oferă asistență strălucită pentru clienți cu instrumente de vânzare la scară de întreprindere pentru a se potrivi.

Indiferent de platforma pe care o alegeți, voi’Voi lucra cu un brand de încredere, cu ani de experiență în lumea comerțului electronic.

Totuși, din păcate’acum este timpul să vă spun la revedere și mult noroc – așteptăm cu nerăbdare să vă vedeți întreprinderea în fruntea ei online în curând!

Cele mai bune platforme de comerț electronic: Întrebări frecvente

Ce este comerțul electronic al întreprinderilor?

Un sistem de comerț electronic este o platformă online care’s-au găzduit de sine stătător (de exemplu, Magento Commerce) sau la fața locului (de exemplu, Shopify Plus), care pot permite întreprinderilor de comerț electronic de dimensiuni întreprinderi să se extindă și să vândă online. De obicei, o afacere de comerț electronic procesează mii de comenzi pe minut prin multiple magazine online.

Care este cea mai bună platformă de comerț electronic?

Combinând ușurința de utilizare cu cele mai fine instrumente de vânzare de pe piață și capacitatea de a procesa peste 10.000 de comenzi pe minut, Shopify Plus este cea mai bună platformă de comerț electronic de pe piață, sprijinind în prezent peste 7.000 de marci mari din 175 de țări..

Cum aleg o platformă de comerț electronic?

Nu numai că trebuie să luați în considerare prețurile, dar, de asemenea, trebuie să apreciați că platformele care sunt găzduite de sine stătătoare, cum ar fi Magento Commerce, necesită un nivel ridicat de cunoștințe de codificare. Între timp, sunt activate platformele complet găzduite precum Shopify Plus oricine pentru a construi rapid și ușor un magazin de întreprinderi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me