6 cei mai buni constructori de site-uri bisericești

imagine prezentată cel mai bun constructor de site-uri bisericeștiCrearea unui site web pentru biserica dvs. nu ar trebui’nu dura 40 de zile și 40 de nopți – nu ești’nu aveți nevoie de tone de timp, de un buget nesfârșit sau de abilități tehnice divine pentru a vă aduce ideile la viață. În schimb, aveți nevoie doar de unul dintre acești șase construitori de site-uri bisericești.


Există multe motive pentru a construi un site web pentru biserica ta. Conectarea cu comunitatea și congregația, apelul la membrii mai tineri, făcând informația mai ușor disponibilă – lista continuă și continuă.

În afară de angajarea membrilor actuali, un site web ar putea fi deosebit de benefic pentru creșterea bisericii tale’urmează. Stiai asta 80% dintre vizitatorii noi uită-te la o biserică’site-ul web înainte de a intra chiar în clădire? Primele impresii contează, iar astăzi primele impresii provin de pe site-uri web.

Este posibil să nu aveți timp sau buget pentru a vă angaja toate orele de veghe pentru a construi un site web. Și asta’sunt bine! Constructorii de site-uri web oferă o soluție rapidă și ieftină – acestea sunt platforme online care vă ajută să vă creați propriul site, fără a avea nevoie de abilități tehnologice.

Există mulți producători de site-uri, dar cum alegeți cel mai bun din mulțime? Există ctitorii bisericii specifice, constructorii generali cu șabloane de biserică și alți constructori care doar nu sunt’nu este deloc corect.

Am vrut să sepărăm binele de rău și să-l eliminăm cu totul urâtul. Acea’de ce noi efectuate cu atenție cercetări aprofundate, testarea, analizarea și compararea rezultatelor noastre până când am putea spune cu încredere că acestea sunt cei mai buni constructori de site-uri bisericești de pe piață.

6 cei mai buni constructori de site-uri bisericești

 1. Wix – cel mai bun constructor de site-uri al bisericii
 2. Squarespace – cel mai bun pentru modele frumoase
 3. Weebly – cel mai bun pentru construirea unui buget
 4. Sharefaith – cel mai bun constructor de site-uri specifice bisericii
 5. Proiectări Minister – cel mai bun pentru servicii cu experiență pentru clienți
 6. Nucleu – cel mai bun pentru confortul all-in-one

Acest articol va compara acești construitori de site-uri bisericești, va preciza exact pentru fiecare dintre ele, pentru a explora caracteristicile și prețurile lor și multe altele. Pe scurt, noi’Te voi ajuta să decizi o dată pentru totdeauna care constructor este cea mai bună alegere pentru biserica ta.

Cel mai bun constructor de site-uri bisericești: comparație dintre cap

Pentru a găsi cei mai buni construitori de site-uri bisericești, am evaluat fiecare constructor’Caracteristicile s, au calculat valoarea pentru bani și și-au pus proiectele în pas. Tabelul de mai jos prezintă caracteristicile cheie, astfel încât să puteți alege constructorul care se potrivește cel mai mult nevoilor dvs..

Preț gratuit PlanStarter * SSL gratuit de domeniu gratuitWix

Squarespace

Weebly

Sharefaith

Proiectări Minister

Nucleu

&# 10004;&# 65039;$ 11&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;
&# 10060;$ de 12&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039;$ de 5&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;
&# 10060;$ de 45&# 10060;&# 10060;
&# 10060;$ de 20&# 10004;&# 65039;&# 10060;
&# 10060;$ 79&# 10060;&# 10004;&# 65039;

* Aceste prețuri reflectă cel mai ieftin plan, care include funcția de constructor de site-uri web. Unele platforme oferă și alte servicii la prețuri mai ieftine, dar prețul prezentat aici este cel mai ieftin’Voi plăti pentru a construi de fapt un site web.

În caz că tu’nu suntem siguri de unele dintre aceste caracteristici, noi’Voi arunca o privire rapidă la ceea ce înseamnă, înainte de a trece la mai multe detalii pe fiecare constructor.

 • domenii: Site-ul tău’numele de domeniu este adresa site-ului web care apare în bara de căutare – de exemplu, domeniul nostru este “www.websitebuilderexpert.com.” Astfel te găsesc oamenii și acționează ca parte a site-ului tău’identitatea s.
 • SSL (Secure Sockets Layer): sună tehnic, dar’este foarte important ca site-ul dvs. să aibă securitate SSL. Aceasta criptează informațiile care trec între utilizator și site-ul dvs. web (cum ar fi parolele și detaliile cardului), păstrând informațiile sensibile în siguranță împotriva scurgerilor sau a hackerilor. Aceasta’De asemenea, este foarte important pentru crearea încrederii și poziționarea bine în rezultatele căutării.

# 1. Wix

Cel mai bun constructor de site-uri al bisericii

Wix a ajuns în topul clasei în cercetările noastre, combinând ușurința de utilizare cu caracteristici profesionale și designuri uimitoare – și, cel mai important,’e super ușor de utilizat. Verificați clasamentele de mai jos!

Wix pro și contra

Avantaje dezavantaje
 • Extrem de ușor de utilizat
 • Modele uimitoare de șabloane
 • Poate sa’Nu schimbați șabloanele odată ce site-ul este live
 • Mai puțin spațiu de stocare decât unii concurenți

Wix este un cunoscut constructor de site-uri cu amatori, afaceri și chiar celebrități – tu’Probabil că am văzut reclamele la televizor. Aceasta’s. a construiți site-ul drag-and-drop, adică nu ar putea’nu va fi mai ușor de utilizat – pur și simplu trageți elemente precum imagini, casete de text și videoclipuri către oriunde doriți să le faceți pe pagina dvs. Aici’s un pic mai multe informații despre Wix’s editor drag and drop.

Wix nu este’este un constructor specializat pe site-ul bisericii, dar are biserică specifică și non-profit template-uri din care să alegi. Puteți adăuga donații, contacte și pagini cu evenimente, puteți partaja bloguri și chiar posta predici pe site-ul dvs..

Wix are un plan gratuit, dar să-ți folosești propriul nume de domeniu, tu’Va trebui să faceți upgrade la unul dintre Wix’s șapte planuri plătite. Cel mai ieftin este 11 dolari pe lună Combo plan, dar pentru resurse mai bune, vă recomandăm 14 dolari pe lună Plan nelimitat – acesta este încă bugetar, dar va permite mai mult trafic pe site-ul dvs..

șabloane site-ul bisericii wixWix are o varietate de șabloane diferite ale site-ului bisericii pentru a alege formularul. Acestea includ funcții încorporate și pagini pentru donație, înregistrări de predici, evenimente și multe altele.

# 2. Squarespace

Cel mai bun pentru modele frumoase

Spațiul spațiu poate’nu va fi bătut pentru design-uri uimitoare. Dar’nu este doar o față drăguță – aruncați o privire mai jos pentru a vedea cum a marcat în testarea noastră.

Squarespace Pros și contra

Avantaje dezavantaje
 • Desene de cea mai bună calitate de pe piață
 • Caracteristici de cea mai bună calitate a oricărui constructor
 • Planuri de preț relativ scumpe
 • Nu este la fel de prietenoasă pentru începători ca Wix

Squarespace îi urează utilizatorilor săi modele sofisticate de înaltă calitate, sofisticate. Dacă aveți imagini mari sau doriți un site cu aspect cu adevărat profesionist, Squarespace este cea mai bună alegere.

Aceasta’nu este la fel de prietenoasă pentru începători ca Wix, dar totuși don’nu aveți nevoie de abilități de codare sau tehnologie pentru a-l utiliza – doar puțin mai mult timp liber. Aceasta’s, de asemenea, mai scumpe, cu prețuri începând de la 12 dolari pe lună. Vă recomandăm să alegeți 18 $ pe lună Plan de afaceri, deoarece acest lucru vă permite să acceptați donații prin intermediul site-ului dvs. web.

În ceea ce privește designul, Squarespace nu face acest lucru’nu aveți șabloane specifice bisericii. În schimb, răsfoiți prin “Comunitate și non-profit” șabloane pentru a găsi potrivirea ta perfectă – recomandăm în mod special șablonul Clarkson!

Squarespace are caracteristici uimitor de înaltă calitate, toate fiind deja integrate. De exemplu, cu tema Clarkson, dumneavoastră’Voi găsi în mod automat pagini de donație, misiune și voluntariat.

Indiferent de tema pe care o alegi, poți avea încredere în tine’voi încheia cu a site profesionist, elegant și puternic pentru a vă angaja vizitatorii.

pătrat spațiu exemplu site webAcest site web al bisericii a fost construit folosind Squarespace și și-a personalizat șablonul ales pentru a crea un site web cu aspect unic și modern.

# 3. Weebly

Cel mai bun pentru construirea unui buget

Weebly este un constructor drag-and-drop cu funcții excelente, un magazin de aplicații mare și o gamă de prețuri. Aceasta’e fierbinte pe călcâi din Squarespace – consultați evaluările de mai jos pentru a vedea unde se află punctele sale forte.

Pro și contra Weebly

Avantaje dezavantaje
 • Prețuri de pornire foarte favorabile bugetului
 • Are cele mai bune funcții pentru a-ți dimensiona site-ul
 • Nu există șabloane specifice bisericii
 • Libertatea creativă limitată în comparație cu Wix

Weebly este perfect dacă vrei modele simple, elegante, și mai multă îndrumare creativă decât tine’iei cu Wix și Squarespace. Șabloanele sale sunt destul de structurate – puteți’nu puteți trage nimic oriunde puteți face cu Wix. Acest lucru ar fi frustrant pentru visătorii creativi dintre voi, dar dacă design-ul este cel mai rău coșmar al tău’e ceva de ușurare!

Găsirea șablonului tău perfect poate fi dificilă, așa cum există’nu are nicio funcție de căutare și nici o comunitate sau o categorie non-profit pentru a vă restrânge opțiunile. Dar cu o gamă destul de mică din care să alegeți, nu ar trebui’nu trebuie să descoperiți designul preferat.

Deoarece nu există șabloane adaptate, de asemenea, nu donați’nu obțineți funcții personalizate – voi’Va trebui să alegeți cu atenție tema dvs. pentru a obține pagini de donație încorporate, de exemplu. Din fericire, poți previzualizați tema dvs. și să aveți o idee pentru asta înainte de a comite și schimbă-ți tema chiar și după publicarea site-ului.

Weebly are un plan gratuit și trei planuri plătite, variind de la 6 $ la 26 $ pe lună. Nu donăm’Nu recomand să rămâi prea mult timp pe planul gratuit – are funcții limitate, nu’nu vă permite să conectați un domeniu personalizat și să afișați reclame pe site-ul dvs..

Pentru un site web profesional pentru biserica ta, ai nevoie de un plan plătit.

Vă recomandăm 12 dolari pe lună Plan profesional pentru ca’este cel mai ieftin plan de a elimina reclamele de pe site-ul dvs. web, care este esențial pentru a fi luat în serios online. De asemenea, deblocați funcții, cum ar fi un domeniu gratuit și spațiu de stocare nelimitat, care este ideal pentru încărcarea de materiale media, precum înregistrări predice sau videoclipuri comunitare.

Motivul pentru care donăm’Recomand 6 USD pe lună Planul personal se datorează faptului că afișează reclame pe site-ul dvs. și are spațiu limitat de stocare, cum ar fi planul gratuit. Planul Profesional îți oferă o șansă mult mai bună de a construi un site web de încredere și memorabil pentru biserica ta.

Weebly exemplu de site-ul bisericiiAcest site web al bisericii a fost construit folosind Weebly, folosind un design simplu și neclintit. Puteți vedea anunțul Weebly afișat pe site – acesta’nu este intruziv, dar poate fi eliminat prin modernizare.

# 4. Sharefaith

Cel mai bun constructor de site-uri specifice bisericii

Sharefaith este o platformă dedicată răspândirii Cuvântului lui Dumnezeu prin tehnologia de ultimă oră. Printre multe alte servicii ale sale, Sharefaith se mândrește cu propriul său constructor de site-uri bisericești, care a ajutat peste 8.000 de ministere creează propriile site-uri web – asta’este destul de impresionant!

Aveți avantajul de a cunoaște tot Sharefaith’temele vor fi potrivite pentru un site web al bisericii – it’este doar un caz de a alege unul care se potrivește bisericii și congregației tale. Modelele sunt destul de plăcute și elegante, dar poate sa’nu contestați spațiul în ceea ce privește designul.

Ca Wix, primiți o mulțime de funcții încorporate, cum ar fi secțiuni pentru a încărca și partaja predici și un editor drag-and-drop.

Dezavantajul Sharefaith este prețul său. Pentru a construi un site web’Am nevoie de ea “Web + media” pachet, care costă 45 USD pe lună (facturat anual). Aceasta include găzduirea gratuită, comutarea șabloanelor și o platformă de acordare și donații – toate acestea puteți obține cu Squarespace sau Weebly pentru o fracțiune din preț.

Sharefaith pro și contra

Avantaje dezavantaje
 • Gama de șabloane preambalate cu funcții personalizate
 • Oferă o varietate de alte servicii
 • Nu este la fel de ușor de utilizat ca alți constructori
 • Planuri premium relativ scumpe

Caracteristicile site-ului bisericii sharefaithSharefaith vine la pachet cu funcții adaptate pentru a ajuta site-ul bisericii dvs. să aibă succes.

# 5. Proiectări Minister

Cel mai bun pentru servicii cu experiență pentru clienți

Fiecare membru al echipei de la Ministerul Proiectelor are un fundal în slujirea bisericii, ceea ce înseamnă că veți primi un serviciu foarte adaptat orientat către nevoile dvs. specifice. Dar despre partea tehnologică a produsului său?

Proiectări Minister’ caracteristicile sunt destul de standard. Acestea includ instrumente de blog, podcast-uri și fundal video. Șabloanele sale sunt atrăgătoare, dacă nu chiar complet avantajoase din punct de vedere al designului. All-in-all, acolo’nu sunt nimic despre care să scriu acasă, dar multe caracteristici utile pentru a vă începe.

Înainte de a vă înscrie, asigurați-vă că’faceți o investiție fericită – Ministerul Proiectărilor este doar o opțiune viabilă dacă aveți 1.020 USD gata să plătească în avans. Plătiți 1.000 USD ca comision unic, apoi 20 $ pe lună pentru găzduire. Asta înseamnă că pentru tine’nu sunt blocat într-un contract, dar acest preț este destul de abrupt în comparație cu alți constructori.

Ministerul proiectează pro și contra

Avantaje dezavantaje
 • Servicii de înaltă calitate și cu experiență
 • Foarte user-friendly
 • Costuri avansate și costuri continue
 • Caracteristicile și designurile sale nu sunt nimic special

minister proiectează constructor de site-uri bisericeștiMinister Designs își folosește echipa’experiența de a conecta bisericile cu mai mulți oameni prin intermediul tehnologiei.

# 6. Nucleu

Cel mai bun pentru confortul all-in-one

Peste 1.000 de biserici deja folosesc Nucleus, dar ar trebui să vă alăturați acestora?

Nucleul promite să fie un hub-ul central pentru biserica ta, inspirație de acțiune din partea urmașilor tăi. Misiunea sa se învârte “Pasii urmatori” pentru a menține membri noi și existenți angajați și activi cu biserica ta.

În timp ce construirea unui hub central poate părea complicat, Nucleus îl face ușor pentru toată lumea instrumente de proiectare drag-and-drop și integrări de aplicații.

Cea mai bună parte despre Nucleus este de susținere și încurajare ajutor client – așteptați-vă mesaje, videoclipuri, ghiduri și o mulțime de interacțiuni în timp ce configurați site-ul dvs. web.

Cu toate acestea, toată această comoditate vine la un preț – pentru întregul pachet, Nucleus Complete, dumneavoastră’Am nevoie de o rezervă 125 USD pe lună. Constructorul site-ului pe propriile costuri 99 $ pe lună, așa că vă recomandăm cu siguranță să folosiți Nucleus’ 30 de zile de încercare gratuită mai întâi!

Nucleul se poate lăuda studii de caz de succes, și are anumite valori motivante în centrul său – dar dacă nu aveți un buget generos, instrumentele și designurile pe care le are în ofertă nu sunt’merită cu adevărat prețul.

Nucleu pro și contra

Avantaje dezavantaje
 • Încurajarea ajutorului și a sprijinului
 • Foarte prietenos pentru începători
 • Preturi scumpe
 • Mai puțină libertate creativă decât alți constructori

constructor de site-uri al bisericii nucleuluiNucleus promite un hub all-in-one pentru biserica și congregația dvs., pentru a îmbunătăți comunicarea și a încuraja mai mult “pasii urmatori.”

Cele mai bune site-uri de construire a bisericii: rezumat

Puteți construi un site web pentru biserica dvs. fără găleți de timp, un buget fără fund sau abilități tehnice incredibile. Tot ce ai nevoie este unul dintre cei mai mari șase construitori ai site-urilor bisericii noastre!

Chiar daca tu’sunteți la fel de confortabil cu tehnologia cum sunteți cu predicile duminicale, sau preferați să despachetați complexitatea Bibliei, mai degrabă decât misterele codificării, noi’Am găsit cei mai buni constructori pentru acest loc de muncă.

Când vine vorba de construirea și gestionarea site-ului dvs. web, constructorii de site-uri web sunt ieftine, rapide și, mai ales, ușor. Acest lucru le face perfecte dacă tu’reveniți la timp sau bani și trebuie să încadrați designul web într-un program deja ambalat.

Noi’Am analizat caracteristicile, proiectările, prețurile și ușurința de utilizare pentru fiecare constructor pentru a vă oferi cea mai bună idee despre care este potrivit pentru biserica dvs. În caz că tu’suferă de supraîncărcare de informații, aici’este o reînnoire rapidă a celor șase constructori și ce sunt ei’sunt cel mai bun pentru.

6 cei mai buni producători de site-uri ale Bisericii: Recapitulare

 1. Wix – cel mai bun constructor de site-uri web al bisericii
 2. Spațiu – cel mai bun pentru design-uri frumoase
 3. Weebly – cel mai bun pentru construirea unui buget
 4. Sharefaith – cel mai bun constructor de site-uri specifice bisericii
 5. Proiectări Minister – cel mai bun pentru serviciul clienți cu experiență
 6. Nucleus – cel mai bun pentru confortul all-in-one

Până acum, ar trebui să ai o idee destul de bună care dintre acești șase constructori este rockul tău’Voi construi site-ul bisericii dvs. peste. Indiferent dacă alegeți Wix sau Nucleus, aveți încredere în constructorul de site-uri și beneficiați de beneficiile pe care le poate aduce bisericii și adunării voastre!

Cele mai bune site-uri de construire a site-ului Bisericii: întrebări frecvente

Ce constructor de site-uri web este cel mai ușor de utilizat?

Wix, mâinile în jos! Acesta a acceptat ușurința de utilizare în timpul testării noastre, dovedindu-se a fi atât extrem de prietenoase pentru începători și personalizabile. Acest lucru este minunat, deoarece înseamnă că nu’nu trebuie să fac compromisuri pentru calitate doar pentru că poți’cod t!

Ce constructor de site-uri este cel mai potrivit pentru bugetele mici?

Atât Wix, cât și Weebly au planuri gratuite, astfel încât să puteți începe să vă construiți site-ul bisericii fără a vă despărți cu un singur cent. Vă recomandăm întotdeauna să faceți upgrade la un plan plătit pentru un site mai profesionist – Wix are cel mai ieftin preț de pornire fără anunțuri, la doar 11 USD pe lună..

Ceea ce este mai bine – un constructor general sau un constructor specific unei biserici?

Acest lucru depinde într-adevăr de nevoile dvs. – dacă apreciați designul, de exemplu, Squarespace este mai bun decât Sharefaith. Dacă doriți ajutor și sprijin foarte specific, atunci Minister Designs sau Nucleus va fi mai bun decât Wix sau Weebly.

Cum ar trebui să aleg cel mai bun domeniu pentru site-ul bisericii mele?

Aceasta’este cel mai bine să vă mențineți numele de domeniu scurt, relevant și ușor de reținut! Încercați să faceți ca domeniul dvs. să fie cât mai aproape de numele propriu al bisericii dvs. – de exemplu, Spiers Church poate avea un site web numit www.spireschurch.com.

Va trebui să găsesc găzduire pentru site-ul bisericii mele?

Nu! Gazduirea este inclusă în toți constructorii de site-uri web incluși în lista noastră, așa că nu’nu trebuie să vă faceți griji cu privire la găsirea propriului dvs. hosting sau să plătiți suplimentar pentru asta. Puteți doar să vă construiți site-ul, să vă așezați și să vă relaxați, știind asta’toate sunt gestionate pentru tine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me