7 cei mai buni furnizori de găzduire Node.js

Contents

Tot ce trebuie să știți despre cel mai bun gazduire server Node.js

Node.js este un mediu de server open source care rulează pe mai multe platforme diferite, de la Windows la Linux. Atracția Node.js este că permite dezvoltatorilor să utilizeze JavaScript pentru scripturile din server sau să ruleze scripturi pe server pentru a produce conținut dinamic al paginii web înainte ca pagina să fie trimisă utilizatorului’browserul web. Deoarece găzduirea Node.js elimină o mulțime de timp de așteptare, aceasta’este popular printre site-urile comerciale, concentrate pe afaceri.


daca tu’cauți o opțiune de găzduire rapidă și scalabilă pentru afacerea ta (sau orice tip de site), apoi tu’aveți dreptate să vă interesați Node.js! Acum, întrebarea este: ce furnizor de hosting Node.js să aleagă?

Noi’am efectuat o cercetare extinsă pe cei mai buni furnizori Node.js și am clasat în consecință cele mai bune platforme. Noi’Vom acoperi fiecare furnizor în profunzime și vom discuta, de asemenea, unele dintre alternativele care nu au făcut-o’Țineți cont și în cercetarea noastră. Dar lasa’încep cu crema culturii:

7 cei mai buni furnizori de găzduire Node.js

 1. Bluehost – Cel mai bun pentru găzduirea dedicată Node.js.
 2. HostGator – cel mai bun pentru configurarea ușoară a Node.js.
 3. In miscare – cel mai bun pentru ajutor și asistență Node.js.
 4. A2 Gazduire – cel mai bun pentru găzduire Node.js ieftine.
 5. Hostinger – cel mai bun pentru flexibilitate.
 6. DreamHost – cel mai bun pentru găzduirea VPS Node.js.
 7. HostPapa – cel mai bun pentru hostingul Node.js partajat.

Acum lasa’arunc o privire mai atentă la fiecare!

1

Bluehost

Cel mai bun pentru găzduirea dedicată Node.js

Caracteristici cheie

Node.js preț de pornire: 18,99 USD pe lună
Banii inapoi garantat? Da: 30 de zile
Uptime: 99,98%
Copii de rezervă gratuite? da
Domeniu gratuit? da
Spatiu pe disc: 30 GB – nelimitat

pagina de pornire bluehost

Deoarece găzduirea Node.js implică codare personalizată, dvs.’Am nevoie de un plan de găzduire cu acces la serverul root pentru a-l susține. Din acest motiv, majoritatea furnizorilor pe care noi’dezbatem doar oferta Node.js de găzduire pe site-ul lor VPS și planuri dedicate, Bluehost inclus. Dar înainte de a intra în specificul fiecărui plan, consultați rezumatul instantaneu al Bluehost de mai jos:

Planuri și prețuri

Gazduire VPS

Bluehost’s Planuri VPS variază de la 18,99-59,99 USD / lună și oferă capacități de stocare cuprinse între 30-120 GB. Lățimea de bandă variază între 1-3 TB. De asemenea, primiți o adresă IP în planul VPS standard și două adrese IP atât pentru planurile VPS îmbunătățite, cât și pentru cele finale. Bluehost’Ofertele VPS sunt puternice și oferă și un loc mai accesibil pentru a începe dacă vă cunosc’În cele din urmă, mi-ar plăcea să mă adaptezi la un plan dedicat.

Gazduire dedicata

Bluehost’s planuri dedicate variază între 79,99-119,99 USD / lună. Planurile dedicate sunt mai scumpe, deoarece toate serverele’resursele sunt, bine, dedicate site-ului dvs. Depozitare pe Bluehost’planurile dedicate variază de la 500 GB la 1 TB, iar lățimea de bandă variază de la 5-15 TB. Dacă doriți ca Node.js să sprijine un site de afaceri mai mare sau un magazin de comerț electronic, considerăm că Bluehost’planurile dedicate sunt în valoare de bani!

Securitate

daca tu’folosiți Node.js, dvs.’probabil că sunteți încântat să vă personalizați codul și să vă murdăriți mâinile când vine vorba de site-ul dvs. web. Acea’de ce noi’puneți fiecare furnizor de hosting’Caracteristicile de securitate sub lumina reflectoarelor aici – astfel încât să vă asigurați că munca grea este păstrată în siguranță!

Bluehost’Caracteristicile de securitate includ:

 • Certificat SSL gratuit
 • Acces securizat Shell
 • Protecție împotriva Spam Assassin

Ca orice furnizor de hosting, Bluehost oferă, de asemenea, opțiuni avansate de securitate pentru care puteți plăti în plus – dar dacă este cazul’nu e treaba ta, credem că tu’Voi fi bine îngrijit cu Bluehost’s, de asemenea, măsuri de securitate gratuite.

Află mai multe

 • Aflați mai multe despre acest furnizor de top din cadrul nostru Bluehost Review
 • Dacă doriți mai multe detalii pe Bluehost’s planuri de preț, consultați-ne în profunzime Evaluarea prețurilor Bluehost

2

HostGator

Cel mai bun pentru configurarea ușoară a Node.js

Caracteristici cheie

Node.js preț de pornire: 29,95 USD pe lună
Banii inapoi garantat? Da: 45 de zile
Uptime: 99,99%
Copii de rezervă gratuite? Da, săptămânal
Domeniu gratuit? Nu
Spatiu pe disc: 120 GB – Nelimitat

hostgator cel mai bun furnizor general de gazdă pe blog

Când vă înscrieți la un VPS sau un plan dedicat, HostGator poate instala module Node.js în numele dvs. Puteți solicita acest lucru prin telefon sau chat live, și HostGator’echipa de sprijin o va lua de acolo.

Planuri și prețuri

Gazduire VPS

HostGator’s Planuri VPS variază între 29,95 și 49,95 USD / lună. Caracteristicile incluse variază de la:

 • 120-240 GB spațiu pe disc
 • 1,5-3 TB lățime de bandă
 • 2-8 GB RAM

HostGator folosește de asemenea mai mulți furnizori de lățime de bandă pentru a asigura fiabilitatea maximă a serverului.

Gazduire dedicata

HostGator’s planuri dedicate variază între 89,98-139,99 USD / lună. Cel mai ieftin plan dedicat vă oferă 8 GB RAM și lățime de bandă neschimbată, ceea ce este ideal pentru site-urile care generează mult trafic.

Atenție! HostGator este unul dintre cei mai rari furnizori care oferă găzduire dedicată atât pentru servere Linux cât și pentru Windows. Dar daca tu’căutați un plan dedicat cu hostingul Node.js, rețineți că voi’va trebui să aleg o Linux plan dedicat. Majoritatea planurilor de găzduire rulează pe serverele Linux pentru a începe, așa că don’nu-l transpir!

Securitate

La fel ca majoritatea furnizorilor, HostGator include un certificat SSL gratuit cu fiecare plan. Și mai bine, HostGator’centrele de date permit protecția împotriva inundațiilor pentru a vă proteja serverul împotriva atacurilor DDoS.

Dacă doriți să parcurgeți kilometrul suplimentar, puteți plăti și HostGator’s Complementul de securitate SiteLock, care începe de la 1,99 USD / lună. Securitatea SiteLock scanează site-ul dvs. pentru a găsi cod dăunător (sau orice altceva care nu face asta)’t aparțin) și oferă eliminarea automată a programelor malware ca răspuns.

Află mai multe

 • Găsiți o defalcare completă a HostGator’Caracteristicile și serviciile noastre Revizuire HostGator
 • Dacă doriți să aflați mai multe despre opțiunile dvs. de prețuri, consultați în profunzime Revizuirea prețurilor HostGator

3

In miscare

Cel mai bun pentru ajutor și asistență Node.js

Caracteristici cheie

Pret de inceput: 29,99 USD pe lună
Banii inapoi garantat? Da: 90 de zile
Uptime: 99,97%
Copii de rezervă gratuite? da
Domeniu gratuit? da
Spatiu pe disc: Nelimitat

planuri de imobilizare vps

Poate fi greu să găsești informații de încredere despre începerea cu hostingul Node.js și, întrucât totul se rezumă la codarea personalizată, acolo’nu este un jurnal definitiv. În timp ce niciunul dintre furnizori noi’ve cercetated are o bază de cunoștințe specifice doar pentru hostingul node.js, InMotion’Echipa de suport s-a asigurat să răspundă la toate întrebările pe care le primesc pe subiect cu informații utile.

Planuri și prețuri

Gazduire VPS

In miscare’s Planuri VPS variază între 22,59 și 54,99 USD / lună. Caracteristicile incluse variază de la:

 • Depozitare 75-260 GB
 • 4-6 lățime de bandă TB
 • 4-8 GB RAM

In miscare’s Planurile VPS vin, de asemenea, cu migrații gratuite ale site-ului și acces securizat prin e-mail de pe orice dispozitiv.

Gazduire dedicata

In miscare’s planuri dedicate de găzduire variază între 115,69 și 529,49 USD / lună. Acea’este o gamă mai largă decât majoritatea furnizorilor pe care noi’Voi acoperi și înseamnă că acolo’este destul loc extindeți-vă site-ul dacă ai nevoie să! In miscare’cel mai ieftin plan dedicat include SSD de 500 GB, transfer de date de 6 TB și 5 adrese IP gratuite.

Securitate

Pe lângă SSL gratuit, InMotion oferă site-ul dvs. web cu acces Secure Shell și protecție HotLink. Protecția HotLink blochează accesul la alte site-uri web care conectează rapid la conținutul dvs., împiedicând utilizatorii să vă fure lățimea de bandă.

Protecția împotriva atacului DDoS este, de asemenea, oferită gratuit prin intermediul companiei de securitate a rețelei Corero, în timp ce InMotion acceptă și e-mailul cu Filtrare Spam în timp real.

Află mai multe

 • Al nostru Revizuire InMotion Hosting vă va spune mai multe despre ce are acest furnizor

4

A2 Gazduire

Cel mai bun pentru găzduire Node.js ieftine

Caracteristici cheie

Node.js preț de pornire: 3,70 USD pe lună
Banii inapoi garantat? Da: oricând
Uptime: 99,95%
Copii de rezervă gratuite? da
Domeniu gratuit? Nu
Spatiu pe disc: Nelimitat

pagina de pornire a2 nod js

Deoarece majoritatea furnizorilor de găzduire pot găzdui doar Node.js hosting pe VPS și servere dedicate, prețurile de pornire până acum au fost tipice pentru acele tipuri de planuri. Dar A2 Hosting oferă Node.js pe două dintre planurile sale partajate, ceea ce îl face o soluție mai accesibilă. Acestea fiind spuse, un server comun a câștigat’nu vă oferă același nivel de control pe care îl poate avea un VPS sau un server dedicat.

Planuri și prețuri

Gazduire partajata

A2 Hosting oferă Node.js pe două dintre cele trei sale planuri comune: planul Swift și planul Turbo. Planul Swift începe de la 3,70 USD / lună și include stocare SSD nelimitată, conturi de e-mail nelimitate și site-uri web nelimitate.

Planul Turbo pornește de la 7,03 USD / lună și include toate cele de mai sus, plus o viteză sporită (de aici “turbo”) și mai puțini utilizatori pe același server.

Este posibil să fi observat că caracteristicile noi’Am discutat aici arată diferit de caracteristicile oferite de alte gazde Node.js – unde sunt mențiunile RAM și lățimea de bandă? Ei bine, pentru că A2’s Gazduirea Node.js se face pe serverele sale partajate, veți avea mai puțin de spus cu exactitate cât de multă resursă este alocată site-ului dvs. specific. Din păcate, acesta este schimbul de valoare pentru bani al unui plan de găzduire partajat.

Securitate

Dacă securitatea este prioritatea dvs. numărul unu, atunci puteți’nu greșesc cu A2 Hosting. Este în-house Inițiativa securității perpetue merge deasupra și nu numai pentru a vă păstra site-ul în siguranță și include:

 • Protecție HackScan
 • Firewall cu gazdă dublă
 • Întărirea serverului
 • Protecție împotriva atacului DDoS consolidat

Și tot acest suport vine gratuit cu un plan de găzduire A2!

Află mai multe

Tu știi asta’e ieftin, și îl știi’e sigur. Al nostru Examinare gazduire A2 vă va spune totul!

5

Hostinger

Cel mai bun pentru flexibilitate

Caracteristici cheie

Pret de inceput: 3,95 USD pe lună
Banii inapoi garantat? Da: 30 de zile
Uptime: 99,90%
Copii de rezervă gratuite? Da: săptămânal
Domeniu gratuit? Nu
Spatiu pe disc: 20-160 GB

Vizualizare pagină de pornire hostinger

Hostinger acceptă doar găzduirea Node.js pe planurile sale VPS și, cu șase planuri VPS diferite din care să alegeți, voi’Voi putea să vă adaptați planul la nevoile site-ului dvs. specific. În loc de două sau trei opțiuni, când vine vorba de funcții, tu’Voi putea alege între șase sume diferite de stocare, memorie și lățime de bandă după cum considerați de cuviință. Singurul dezavantaj al acestei personalizări este că Hostinger nu face’nu oferă găzduire dedicată, deci dacă anticipezi multă creștere pe site-ul tău’este aproape de viitor, atunci aceasta nu este’este cea mai scalabilă opțiune.

Planuri și prețuri

Gazduire VPS

Hostinger’sase diferite Planuri VPS sunt etichetate după cantitatea de putere a unității centrale de procesare (CPU) dată serverului, după cum urmează:

 • 1 vCPU
 • 2 vCPU
 • 3 vCPU
 • 4 vCPU
 • 6 vCPU
 • 8 vCPU

Pe aceste șase planuri, caracteristicile variază de la:

 • 1-8 GB memorie
 • 20-160 GB stocare
 • Lățime de bandă de 1.000-8.000 GB

După cum vedeți, ați câștigat’Nu puteți fi nevoit să vă conformați unui plan cu resurse ceva mai mult sau mai puțin decât aveți nevoie!

Securitate

Hostinger diferă de concurenții săi în acest sens nu face’nu oferiți un certificat SSL gratuit pe planurile VPS. Tu’Va trebui să plătesc un cost suplimentar pentru securitatea SSL, ceea ce poate fi frustrant. Dar rețineți că SSL-ul gratuit pe care îl vedeți oferit în altă parte este o versiune foarte de bază, iar dumneavoastră’tot trebuie să plătesc suplimentar pentru a obține avansat Securitate SSL de la aproape orice furnizor.

Află mai multe

 • Citiți-ne Recenzie Hostinger pentru mai multe informatii

6

DreamHost

Cel mai bun pentru găzduirea VPS Node.js

Caracteristici cheie

Pret de inceput: 10,00 USD pe lună
Banii inapoi garantat? Da: 97 de zile
Uptime: 99,95%
Copii de rezervă gratuite? da
Domeniu gratuit? da
Spatiu pe disc: 30 GB – nelimitat

Vizualizarea paginii de pornire dreamhost

DreamHost oferă Node.js hosting pe VPS și planurile sale dedicate. Funcțiile incluse pe serverele sale VPS sunt mai robuste decât majoritatea concurenților: fiecare plan VHH DreamHost oferă trafic nelimitat, ceea ce înseamnă că DreamHost nu face asta’nu urmăriți lățimea de bandă sau traficul, așa că ați câștigat’nu trebuie să vă faceți griji cu privire la taxele de băuturi.

Planuri și prețuri

Gazduire VPS

DreamHost oferă patru diferite Planuri VPS, variind între 10-80 $ / lună. În afară de traficul nelimitat, cel mai ieftin plan VPS include și:

 • 30 GB stocare SSD
 • 1 GB RAM
 • E-mail nelimitat

Dacă ar fi să te adaptezi la planul Enterprise VPS la 80 USD / lună, tu’primiți un e-mail nelimitat, plus 240 GB stocare SSD și 8 GB RAM.

Gazduire dedicata

DreamHost oferă două planuri dedicate: Standard și Îmbunătățit. Planul standard începe de la 149 USD / lună și include:

 • Procesor cu 4 nuclee
 • 4 GB RAM
 • 1 TB HDD

Pe de altă parte, planul îmbunătățit începe de la 279 USD / lună și include:

 • Procesor cu 12 nuclee
 • 16 GB RAM
 • HDD 2 TB

Securitate

Planurile DreamHost includ certificatul SSL gratuit pe care noi’ne așteptăm, plus următoarele funcții gratuite:

 • Eliminarea programelor malware
 • Confidențialitatea domeniului
 • firewall de aplicație web mod_security pentru apache
 • firewall aplicație web lua-resty-waf pentru nginx

Firewall-urile aplicațiilor web filtrează, monitorizează și blochează traficul către și dintr-o aplicație web și vă protejează serverul de atacuri.

Află mai multe

 • Vezi-ne Recenzie DreamHost pentru mai multe informatii
 • Citiți-ne Evaluarea prețurilor DreamHost pentru o defalcare a acestui furnizor’costurile

7

HostPapa

Cel mai bun pentru hostingul Node.js partajat

Caracteristici cheie

Pret de inceput: 3,95 USD pe lună
Banii inapoi garantat? Da: 30 de zile
Uptime: 99,90%
Copii de rezervă gratuite? Da: săptămânal
Domeniu gratuit? Nu
Spatiu pe disc: 100 GB – nelimitat

hostpapa nod nod js homepage

HostPapa este un alt furnizor rar care oferă Node.js de găzduire pe planuri partajate. HostPapa face un echilibru bun între personalizare că trebuie să vă scrieți propriul cod Node.js și ușurință în utilizare că tu’Așteptam de la un server partajat.

Planuri și prețuri

Gazduire partajata

HostPapa oferă trei planuri comune care sunt optimizate pentru Node.js – Starter, Business și Business Pro – care variază între 3.95-12.95 USD / lună. Numele planului însumează perfect pentru fiecare plan cel mai bine: începători, întreprinderi mici și mijlocii. daca tu’re-găzduiești un site web pentru o afacere mare sau un magazin de comerț electronic, însă’Voi fi mai bine să alegeți un furnizor de hosting Node.js cu VPS și opțiuni dedicate.

Planul Starter este cel mai ieftin la 3,95 USD / lună și include înregistrarea gratuită a domeniului, stocare SSD de 100 GB și lățime de bandă neschimbată.

Securitate

HostPapa oferă găzduire partajată puternică pe toate cele trei planuri ale sale, dar ea’nu până când faceți upgrade la Business Pro pentru a obține banii’valoreaza din punct de vedere al securitatii. În timp ce toate cele trei planuri partajate includ prevenirea atacului DDoS, ModSecurity și SSL, Plan de afaceri Pro oferă și:

 • Protecția confidențialității domeniului
 • Certificat SSL Premium WildCard
 • Detectare siteLock

daca tu’Aș dori să utilizați aceste caracteristici cu buletine în planurile partajate Starter sau Business, voi’va trebui să plătesc taxe suplimentare.

Află mai multe

 • Aflați mai multe cu ajutorul nostru complet Recenzie HostPapa

Oricine acceptă gazduirea Node.js?

După săptămâni de cercetare, noi’am stabilit că furnizorii clasificați mai sus sunt cei mai buni pentru găzduirea serverului Node.js. Dar sunt mai mulți furnizori de hosting Node.js decât doar cei șapte enumerați aici. Câțiva furnizori populari nu au reușit’nu prea facem tăierea – și noi’Voi explica de ce.

AWS

aws nod nod js hosting

Amazon Web Services, sau AWS, este o platformă cloud care se găzduiește pe spațiul virtual, mai degrabă decât pe un server fizic. Pentru o mulțime de oameni, găzduirea în cloud este atractivă pentru că nu’nu trebuie să plătiți pentru sume fixe de resurse în momentul achiziției – în schimb, trebuie să plătiți doar pentru spațiul de stocare pe care efectiv îl utilizați.

Acestea fiind spuse, AWS este o filială a Amazon, nu o companie de găzduire web născută și de rasă. Din acest motiv, considerăm că majoritatea proprietarilor de site-uri web vor fi mai bine îngrijiți cu un furnizor de găzduire consacrat.

Azur

nod azur js hosting

Azure este un alt serviciu de cloud computing, acesta creat de Microsoft. Serviciul este optimizat pentru găzduirea Node.js, cu instrumente precum Visual Studio Code pentru a vă ajuta să implementați codul Node.js în Azure.

Azur nu a făcut’Nu faceți lista noastră cu cei mai mulți 7 furnizori de hosting Node.js, deoarece în timp ce’e încărcat cu funcții, sale ușurință în utilizare nu este la egalitate cu concurenții. Pentru a utiliza Azure pentru Node.js hosting, dumneavoastră’Va trebui, de asemenea, să vă simțiți confortabil cu o mulțime de alte instrumente Microsoft, care pot deveni rapid o sarcină mai mare decât ați negociat.

Node.js nu ceea ce tu’caut?

Consultați clasamentul nostru Cele mai bune gazde PHP in schimb.

Cele mai bune furnizori de găzduire Node.js: gânduri finale

În acest moment, știți ce gazde Node.js trebuie să ia în considerare și pe care să le îndepărtați. Pentru a recapata, acesta este clasamentul cu care am venit în cercetarea noastră:

7 cei mai buni furnizori de găzduire Node.js

 1. Bluehost – Cel mai bun pentru găzduirea dedicată Node.js.
 2. HostGator – cel mai bun pentru configurarea ușoară a Node.js.
 3. In miscare – cel mai bun pentru ajutor și asistență Node.js.
 4. A2 Gazduire – cel mai bun pentru găzduire Node.js ieftine.
 5. Hostinger – cel mai bun pentru flexibilitate.
 6. DreamHost – cel mai bun pentru găzduirea VPS Node.js.
 7. HostPapa – cel mai bun pentru hostingul Node.js partajat.

Toate aceste gazde web vor face o treabă bună pentru site-ul dvs. Dar pentru a alege gazda care va face o treabă excelentă, ia în considerare ceea ce prețuiești cel mai mult. Dacă aveți planuri mari pentru site-ul dvs. și știți că voi’În cele din urmă, va trebui să vă extindeți, apoi puteți avea încredere în Bluehost’s planuri dedicate. daca tu’caută să economisesc cât mai mulți bani A2 Gazduire castigat’nu sparge banca. Totul se reduce la prioritățile tale!

Întrebări frecvente

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me