7 cei mai buni producători de site-uri pentru muzicieni: Selecția noastră corectă

Tu’v-ați auzit sunetul, voi’Ți-ai arătat aspectul – dar dacă tu’ești muzician în ziua de azi’s ultra-digital world, that’este doar jumătate din poveste. Nailing performance-ul tău este esențial, dar nailing prezența ta online este la fel de critică și de a avea un site web’sunt mândru de asta este o parte uriașă din asta.


Până la urmă, lasă’Nu uitați câți artiști uriași au fost descoperiți online – 5 Seconds of Summer, Carly Rae Jepsen și Justin Beiber, pentru a numi câțiva. Se plătește ca lucrurile să fie corecte, dar asta nu’Adică trebuie să cheltuiți o avere în acest proces.

Constructorii de site-uri vă permit să creați site-uri web uimitoare pentru bani puțini, într-un timp foarte scurt, fără a face compromisuri asupra funcțiilor. Dar nu toți constructorii de site-uri au fost creați egali – și asta’în locul în care intrăm.

Acest articol vă va ajuta să sortați legendele din minunile cele mai lovite și să găsiți platforma care’Voi lucra pentru tine. Noi’Vă voi duce printre cele mai bune șapte site-uri web pentru a vă face remarcat sau a vă duce la nivelul următor.

Cei mai buni 7 producători de site-uri pentru muzicieni sunt:

 1. Wix – Cel mai bun constructor de site-uri web.
 2. Shopify – Cel mai bun pentru site-uri cu vânzări mari.
 3. Squarespace – Cel mai bun pentru modele ultra-cool.
 4. Weebly – Cel mai bun pentru muzicieni de evenimente.
 5. Bandzoogle – Cel mai bun constructor de site-uri specifice muzicii.
 6. Lipici muzical – Cel mai bun producător de site-uri de muzică gratuită.
 7. BandVista – Cel mai ușor de utilizat web-builder specific muzicii.

Wix a venit în topul cercetărilor noastre; flexibilitatea sa totală îl face o opțiune excelentă pentru industrii de toate tipurile. Shopify este cea mai puternică platformă de comerț electronic din jur, deci este ideal dacă intenționați să vindeți multă piață. Între timp, Squarespace oferă șabloane premiate.

Dar noi’Am prezentat fiecare dintre aceste șapte dintr-un motiv, așa că hai’sari direct la recenziile lor individuale.

Cele mai bune site-uri Web Builders pentru muzicieni: comparație dintre cap

Aici la Website Builder Expert, noi’m-am angajat să vă găsesc cea mai bună modalitate de a intra online. Acea’de ce realizăm cercetări ample asupra celor mai buni producători de site-uri de pe piață; cercetarea funcțiilor, compararea planurilor și efectuarea unei cantități imense de testare de către utilizatori cu ajutorul oamenilor la fel ca tine.

Acestea sunt cele șapte constructori de site-uri care oferă cea mai bună experiență atât pentru muzicieni în devenire, cât și pentru muzicieni consacrați. Acest tabel oferă o imagine de ansamblu a modului în care se compară caracteristicile lor – pentru a vedea recenziile complete, citiți mai departe.

Planul BuilderFree sau trial? Planurile fără anunțuri încep de la (/ lună) Numărul de șabloaneWix

Shopify

Squarespace

Weebly

Bandzoogle

Lipici muzical

BandVista

Plan gratuit$ 11500+
Proces gratuit (14 zile)$ de 2955
Proces gratuit (14 zile)$ de 1260+
Plan gratuit$ de 1250+
Proces gratuit (30 de zile)$ 8,29100+
Gratuit de utilizatLiber10
Proces gratuit (30 de zile)$ Pret: 9.95100+

Aceasta a fost o privire de ansamblu rapidă a modului în care se acumulează cei șapte constructori – acum, permiteți’arunc o privire la fiecare în detaliu.

1. Wix

Cel mai bun constructor de site-uri web

Aruncați o privire asupra performanței Wix în cercetarea noastră:

Wix pro și contra

Pro-uriContra
 • Plan gratuit
 • Tonuri de șabloane specifice muzicii oferite
 • Foarte ușor de utilizat
 • Poti’nu schimbați șablonul dvs. odată ce site-ul dvs. va fi activ
 • Alegerea se poate simți copleșitoare

Wix este, pur și simplu, cel mai bun constructor de site-uri de pe piață astăzi.

S-a remarcat în testarea utilizatorului nostru, iar funcționalitatea drag-and-drop este ușoară pentru începătorii completi.

Dar ușurința de utilizare, cu siguranță, nu’Nu vin în detrimentul caracteristicilor sau al designului – Wix’colecția extinsă de aplicații înseamnă că puteți obține site-ul dvs. căutând și funcționând exact cum doriți. Integrați-vă social media, adăugați galerii și configurați o listă de e-mail – toate cu un singur clic.

Dacă doriți să vindeți mărfuri sau albume direct prin intermediul site-ului, asta’e destul de ușor, de asemenea. Optați doar pentru planul de comerț electronic Wix, care costă 20 USD / lună (când facturați anual).

Șablonul lui Wix „Band Band”Cu Wix’s ‘Site-ul trupei’ șablon, puteți încorpora piese și videoclipuri direct pe site-ul dvs.

Wix poate fi cel mai bun constructor de site-uri în general, dar asta nu’Nu înseamnă că are refuz’T -Reglat fin aceasta’oferirea muzicienilor. O căutare rapidă a ‘grup’ în secțiunea șabloane trage o mulțime de șabloane concepute special cu artiștii muzicali în minte.

Șabloanele muzicale ale lui WixImagine condusă și de impact, Wix’șabloanele muzicale oferă plutonul perfect artiștilor noi și consacrați

Dar toate acestea trebuie să coste un pic, nu? Gresit!

Wix’dimensiunea lui îi permite să-și mențină prețurile într-adevăr scăzute. Acesta funcționează pe un ‘freemium’ model, astfel încât să puteți obține un site de pe sol fără a cheltui un cent – tu’Va trebui doar să faceți upgrade la un plan plătit pentru a scăpa de publicitatea Wix și automatizarea ‘wixsite’ în numele dvs. de domeniu.

Wix’cel mai ieftin plan plătit, planul Combo, costă doar 11 USD / lună atunci când este facturat anual. Setați-vă site-ul gratuit, apoi faceți upgrade la dvs.’ești sigur că’sunt multumit.

După cum puteți vedea, acolo’este o mulțime de motive pentru a striga despre Wix. Credem că’este o platformă excelentă pentru muzicienii care doresc să-și lanseze site-ul. Dar don’nu ne luăm cuvântul pentru asta. Am vorbit cu Ella, o jumătate din duo-ul nazist acustic & Ella, pentru a afla despre experiența ei de a folosi Wix pentru a crea site-ul trupei sale.

EXAMENUL UTILIZATORULUI: NAZ & ELLA

utilizatorul ella wix revizuiește cei mai buni producători de site-uri de muzicieni

Ella’s Site-ul web Wix îi permite să gestioneze rezervările concerte și să împărtășească muzica ei cu lumea întreagă.

Ella cântă la chitară și cântă vocală în trupa ei de indie-folk, Naz & Ella. Duo joacă concerte în și în jurul Londrei, inclusiv funcții la pub-uri și baruri, precum și evenimente corporate. Ella și-a dorit un loc online unde să-și poată promova muzica și a decis să facă singură un site web, așa cum pur și simplu nu a făcut-o’nu am bani pentru a angaja un designer web.

Q&A cu Ella

De ce ai vrut să construiești un site web?

“Am vrut să construim un site web pentru a avea un loc central în care să ne prezentăm muzica, videoclipurile, datele concertelor, presa și blogul nostru. Înainte de a construi un site web, era o durere să trimitem atât de multe legături sociale separate, dar acum pur și simplu trimitem pe site-ul nostru!”

De ce ai ales Wix pentru a-ți construi site-ul?

“Am ales Wix pentru a construi site-ul nostru web, așa cum auzisem de la alți muzicieni într-o poziție similară cu noi că’este o platformă bună, ușor de utilizat pentru construirea unui site web. De asemenea, ne-am uitat la recenzii și Wix părea corect pentru ceea ce căutam.”

Cât de ușor a fost să vă construiți site-ul?

“Am găsit Wix foarte ușor să ne construim site-ul. Aceasta’este foarte simplu și face o mulțime de lucrări pentru tine, cum ar fi furnizarea de șabloane pre-făcute și scheme de culori. De asemenea, ea’este destul de intuitiv, așa că nu’nu trebuie mult timp pentru a descoperi cum să o utilizați.”

“Ceea ce îmi place cel mai mult la Wix este ușurința și viteza cu care puteți crea un site atractiv, cu aspect profesional. Noi’Am folosit și funcțiile lor de blog și email marketing, care au ajutat cu adevărat să răspândească cuvântul despre noi.”

Ați găsit ceva dificil?

“În cea mai mare parte, Wix este simplu de utilizat, dar gama uriașă de opțiuni de editare se poate simți uneori copleșitoare. De exemplu, mi-a luat vârste să descopăr cum să fac modificări pe bara de instrumente și să ajung la funcția corectă de editare.”

Cum a beneficiat trupa dvs. de un site web?

“Dispunerea de un site web ne-a făcut să arătăm mult mai profesioniști atunci când trimitem prin e-mail persoane pentru a rezerva concerte și ne-a oferit o platformă pentru a împărtăși conținutul nostru și a crește conștientizarea muzicii noastre. Noi’De asemenea, am avut legătura cu oamenii care au găsit site-ul nostru în mod natural prin căutările Google.”

Crezi că Wix este o valoare bună pentru bani?

“Wix este o valoare bună pentru bani’este un cost destul de scăzut, iar în primul an ni s-a oferit o tranzacție care ne-a obligat să dorim să o folosim.”

2. Shopify

Cel mai bun pentru site-uri cu vânzări mari

Nu trebuie confundat cu platforma de streaming de muzică ‘Spotify’, Shopify este o platformă de comerț electronic mai degrabă decât un constructor de site-uri, dar funcționează într-un mod similar. Aruncați o privire la modul în care a funcționat față de alte platforme de comerț electronic:

Shopify pro și contra

Pro-uriContra
 • Vindeți ușor pe mai multe platforme
 • Serviciu excelent pentru clienți
 • Poate fi mai dificil să te apuci de la început
 • Încarcă o taxă de tranzacție în proporție de 0,5% – 2%, cu excepția cazului în care utilizați propriul gateway de plată, Shopify Payments

Dacă anticipați să vindeți o mulțime de mărfuri și albume prin intermediul site-ului dvs., vă recomandăm să gândiți comerțul primar. Și dacă tu’Reînțelegi comerțul în primul rând, Shopify este cel mai bun din afaceri.

Nu, asta’nu este la fel de ușor să ajungi la început cu Wix – dar Shopify este în cele din urmă proiectat pentru a face vânzarea online cât mai simplă. Aceasta’este o platformă puternică de comerț electronic, dotată cu o mulțime de funcții specifice comerțului electronic pentru a maximiza vânzările și a minimiza timpul de administrare.

statisticile magazinelor de comerț electronicCaracteristicile de vânzare ale Shopify sunt dovedite că stimulează performanța comerțului online.

Shopify’Printre caracteristicile de comerț e-commerce deosebite se numără:

 • Integrare multicanal – vindeți pe Amazon sau prin alte canale și gestionați toate stocurile prin Shopify.
 • Recuperarea coșului abandonat – trimite automat e-mailuri de urmat clienților care părăsesc site-ul dvs. web fără a cumpăra articolele din coș.
 • 100+ gateway-uri de plată – astfel încât clienții dvs. să poată verifica, oricum preferă.

Acolo’nu are un plan gratuit în ofertă cu Shopify, dar oferă o 1Încercare gratuită de 4 zile, astfel încât să vă puteți cufunda degetul în apele sale de comerț electronic înainte de a comite complet.

Shopify este construit pentru scalare; Shopify Basic costă doar 29 USD / lună, dar acest lucru poate ajunge până la 299 USD / lună pentru cele mai aglomerate magazine online.

Dezavantajul de a utiliza Shopify? Plătești o mică taxă de tranzacție pentru fiecare vânzare – dacă nu îți folosești propriul gateway de plată, Shopify Payments. Taxa este de 2% cu o ‘De bază’ planifică și scade la doar 0,5% cu cele mai scumpe ‘Avansat’ plan.

3. Spațiu

Cel mai bun pentru design-uri ultra-cool

Squarespace este ca copilul cool la școală – un sportiv cu talente populare și talentat, cu cele mai noi adidași:

Squarespace Pros și contra

Pro-uriContra
 • Șabloane cel mai bine proiectate pentru orice constructor de site-uri web noi’am testat
 • Caracteristici de înaltă calitate
 • Serviciu de asistență 24/7
 • Planuri mai avantajoase decât concurenții

Squarespace a fost creat pentru reclame. Designeri, artiști și muzicieni își cântă toate laudele.

Nu face asta’nu aveți ușurința de utilizare a Wix și nici puterea de comerț electronic a Shopify. Cu toate acestea, are o selecție curatată de șabloane care sunt incontestabile.

Squarespace indică patru dintre aceste șabloane ca fiind perfecte pentru cei din domeniul muzicii. Între ele, acoperă totul, de la integrarea Soundcloud până la funcționalitatea de comerț electronic pentru vânzarea albumelor și a mărfurilor. Practic, indiferent de ce etapă a carierei tale muzicale ai’re la, Squarespace v-a acoperit.

Șablonul „Wav” al SquarespaceSquarespace’sablonul „Wav” este un muzician minimalist’s vis

Și ce dacă’e captura? Squarespace isn’Este la fel de intuitiv ca și alte site-uri web drag-and-drop, cum ar fi Wix. Dar rămâi cu ea și tu’asigurați-vă că sunteți mulțumit de ceea ce creați.

Și dacă nu ești’t, acolo’nu este nevoie să vă faceți griji; Squarespace oferă tuturor clienților o probă gratuită de 14 zile, fără a fi nevoie de card de credit. Dacă alegeți să nu optați pentru un plan plătit în această etapă, site-ul dvs. este pur și simplu deconectat.

Squarespace’planurile sunt destul de accesibile, dar cu siguranță nu sunt cele mai mici din jur. Cel mai ieftin este planul personal, care este de doar 12 dolari / lună la facturarea anuală, sau 16 luni lună în lună.

Dacă doriți funcționalitatea comerțului electronic ca parte a site-ului Squarespace, dumneavoastră’consultați 26 USD / lună pentru planul de comerț electronic de bază sau 40 USD / lună pentru planul Advanced. Puteți vinde produse nelimitate cu ambele – veți primi doar funcții suplimentare cu planul Advanced.

4. Weebly

Cel mai bun pentru muzicieni de evenimente

După cum vedeți, Weebly punctează destul de bine peste tot. Citiți mai departe pentru a vedea de ce credem asta’este cel mai bun pentru trupe și artiști care joacă evenimente:

Pro și contra Weebly

Pro-uriContra
 • Cele mai bune caracteristici SEO ale oricărui constructor de site-uri noi’am testat
 • Cea mai mare selecție de aplicații
 • Nu cel mai intuitiv constructor
 • Poate sa’nu puteți restaura site-urile web (acest lucru trebuie făcut de echipa Weebly)

Weebly este un constructor decent de site-uri web, dar credem că face o alegere deosebit de bună pentru trupe și muzicieni care joacă evenimente, precum nunți și petreceri.

De ce’e asta, te întrebi? Ei bine, totul se rezumă la un mic lucru numit Search Engine Optimization (SEO). Acesta este practic cât de bine este site-ul dvs. ‘optimizat’ pentru a fi citit și clasificat – sau ‘crawlere’ – prin motoarele de căutare.

Dacă joci evenimente, tu’Voi ști valoarea cuvântului gurii. Dar don’nu subestimează și valoarea Google.

Faptul problemei este, dacă tu’ești o trupă de nuntă în Sacramento, vrei ca oamenii să te poată găsi prin googling ‘trupe de nuntă în Sacramento’.

Un site web puternic cu SEO puternic reprezintă cea mai bună șansă să apară pe pagina unu din Google’rezultatele căutării – ceea ce înseamnă mai mulți ochi pe site-ul dvs., mai multe urechi pe muzica dvs. și mai multe rezervări în calendarul dvs..

Ghid SEO Weeblydaca tu’refaceți un site Weebly, asigurați-vă că consultați ghidul său suprem pentru SEO pentru a vă asigura’stoarceți cea mai mare valoare din site-ul dvs.

Deci, în afară de mare SEO, ce’s Aducându-ne ciudat la masă? Destul de mult, de fapt. Are cel mai mare număr de aplicații disponibile ale oricărui constructor de site-uri pe care le-am testat și, deși poate scădea puțin în ușurința de utilizare, oferă o flexibilitate excelentă în proiectare și o valoare decentă pentru bani. Acolo’este, de asemenea, un plan gratuit, astfel încât să puteți ușor ‘încercați înainte de a cumpăra’.

În total, există trei planuri plătite, variind de la 6 – 26 $ pe lună (facturat anual). Deși cel mai ieftin plan poate fi tentant, cel mai bun plan pentru muzicieni este de fapt planul profesional de 12 dolari pe lună. Indicația este pe nume – acesta este cel mai bun plan pentru crearea unui site web de brand, profesionist, pentru a promova o afacere, un serviciu sau o trupă online!.

Planul Profesional este cel mai ieftin plan pentru a elimina reclame Weebly de pe site-ul dvs., care este unul dintre motivele principale pentru care îl recomandăm. Cu toate acestea, vine și cu un domeniu gratuit, spațiu de stocare nelimitat – perfect pentru încărcarea de videoclipuri, fotografii și clipuri audio – precum și un calculator de livrare pentru a facilita vânzarea pe site-ul dvs..

daca tu’vindeți multă piață și doriți să câștigați bani prin site-ul dvs., atunci planul de performanță este cea mai bună opțiune. Aceasta vine cu funcții avansate de comerț electronic, cum ar fi e-mailuri de căruță abandonate și reduceri la transport, pentru a vă ajuta să vă creșteți vânzările și să vă susțineți magazinul’creșterea s. Costă 26 dolari pe lună, dar’merită dacă tu’sunt serios despre vânzarea online.

5. Bandzoogle

Cel mai bun constructor de site-uri specific bandei

Bandzoogle’misiunea sa ‘abilități muzicienii să creeze site-uri web eficiente pentru muzica lor’ poate fi inspirator, dar lasă’s te descurc la barele de aramă: cum se compară Bandzoogle cu cei mai consacrați constructori de site-uri de pe piață?

Bandzoogle pro și contra

Pro-uriContra
 • Comerț electronic fără comisie disponibil cu fiecare plan
 • Analize avansate care vă ajută să vă identificați și să vă dezvoltați baza de fani
 • Preț rezonabil
 • Site-urile nu sunt’Este destul de la același standard (vizual sau tehnic) cu producătorii de site-uri mai mari, cum ar fi Wix și Squarespace

Bandzoogle este un constructor de site-uri construit de muzicieni, pentru muzicieni. Călătoria sa a început la sfârșitul anilor 90, când fondatorul și muzicianul Chris Vinson și-a construit propriul site web. Avansați rapid 20 de ani, iar Bandzoogle este acum considerat cel mai bun constructor specific muzicii de pe piață.

Bandzoogle este un constructor de site-uri drag-and-drop, ceea ce înseamnă că toate șabloanele sale sunt personalizabile, fără a fi nevoie să vă codificați singur. Este posibil să nu fie la fel de lustruit ca marile nume precum Wix și Squarespace, dar are câteva caracteristici utile:

 1. 100+ șabloane muzicale – Peste 100 de șabloane responsive mobile, toate concepute cu muzicieni.
 2. Integrare social media – Integrați cu ușurință YouTube, SoundCloud și alte social media. Fanii pot transmite melodii sau albume întregi direct de pe site-ul dvs..
 3. Comerț electronic fără comisioane – Vindeți muzică, bilete și mărfuri prin intermediul site-ului dvs. cu comisioane de comision de 0%.
 4. Găsiți-vă baza fanilor – Analiza avansată vă permite să vă găsiți cei mai mari fani. Datele muzicale detaliate vă arată exact ce sunt acestea’ascult și cât timp.

Deci, cât de mult vă va întoarce toate acestea? Cel mai ieftin plan Bandzoogle este planul Lite, care costă doar 8,29 USD / lună (facturat anual). Acest plan include toate caracteristicile cheie, inclusiv comerțul electronic, dar dumneavoastră’re-capped la 10 pagini și 10 piese.

Planul Pro este cel mai scump, venind cu un preț rezonabil de 16,63 USD / lună pentru pagini și piese nelimitate și abonați nelimitați pe lista dvs. de corespondență. Toate planurile vin cu o probă gratuită foarte mare de 30 de zile, astfel încât să îi puteți da bine înainte de a comite.

6. Adeziv muzical

Cel mai bun constructor de site-uri de muzică gratuită

Music Glue este singurul constructor de site-uri din această listă care vă va permite să creați un site web fără publicitate, precum și propriul nume de domeniu personalizat, complet gratuit.

Muzică Glue pro și contra

Pro-uriContra
 • Fără taxe pentru a utiliza Music Glue
 • Toate piesele vândute sau transmise în flux contează către graficele digitale și fizice
 • 10% comision la toate vânzările

Dar, așa cum spune vechea zicală (fel de), acolo’nu este un constructor de site-uri de muzică gratuită – deci ce’s prinderea?

Music Glue vă permite să configurați site-ul dvs. complet gratuit, dar are nevoie o comision de 10% din tot ceea ce vindeți. Deci, dacă nu’nu câștigați bani, nici ei – dar imediat ce o faceți, încep să facă multe.

Music Glue vine cu câteva caracteristici utile, inclusiv instrumente avansate de date și capacitatea de a configura precomenzi. Orice muzică transmisă sau vândută prin intermediul site-ului dvs. contează, de asemenea, atât în ​​graficele digitale, cât și pe cele fizice, ceea ce reprezintă un mare beneficiu.

Multe nume mari folosesc Music Glue: Iron Maiden, Cypress Hill și Goldfrapp, pentru a numi câteva. Don’nu ne înșelăm, site-urile lor arată grozav – dar putem’nu ajută să simtă că ar putea regreta alegerea lor inițială de constructor acum’am fost lovit de comisioanele de comision.

7. BandVista

Cel mai ușor de utilizat web-builder specific muzicii

Bandvista este o mare valoare, dar ea’s un pic datat.

BandVista pro și contra

Pro-uriContra
 • Utilizatorii laudă ușurința sa de utilizare
 • Planurile sunt bune
 • Șabloanele sunt toate foarte asemănătoare și arată datate

BandVista are toate aceleași instrumente ca și alte site-uri specifice muzicii, cum ar fi Bandzoogle, și chiar oferă o valoare mai bună: planul său cel mai ieftin, Silver, costă puțin peste un dolar mai mult decât Bandzoogle’s Lite plan – la 9,95 USD / lună – și pentru asta, primești de cinci ori numărul de piese, plus de zece ori numărul abonaților la newsletter.

Utilizatorii se laudă rapid cu BandVista’ușurința de utilizare și cu siguranță puteți obține un site web și funcționează foarte repede. Problema constă în selectarea șabloanelor; desenele sunt de modă veche, puțin aglomerate și toate destul de asemănătoare.

Selecția șablonului BandVistaBandVista’s proiecte don’nu fac mult pentru noi. Se simt doar un pic ‘tăticii de școală formează o trupă rock’.

Dacă vă place vibrația șabloanelor sale, mergeți mai departe. Dar pentru noi, vizual vorbind, oricare dintre ceilalți șase constructori de pe această listă face o treabă mai bună. Primele impresii contează și asta’de ce acest constructor vine în sfârșit – în ciuda pozitivelor sale.

Cele mai bune site-uri Web Builders pentru muzicieni: rezumat

Așa că acolo îl aveți: un tur de fluier al celor mai buni producători de site-uri pentru muzicienii de pe piață. Chiar daca tu’ești conștient de preț, bazat pe design. sau axat pe vânzări, sperăm că ai găsit-o pe cea potrivită pentru tine.

Cel puțin, sperăm că acest articol a dovedit că nu faci asta’nu trebuie să implicați un designer web pentru a vă face un site web’sunt mândru de: dacă constructorii de site-uri sunt suficient de buni pentru Iron Maiden, ei’sunt destul de bun pentru noi.

7 cei mai buni producători de site-uri pentru muzicieni: Recap

Aici’este o recapitulare rapidă a constructorilor de site-uri web’am acoperit și punctele lor de vânzare:

 1. Wix – Cel mai bun constructor de site-uri web
 2. Shopify – Cel mai bun pentru site-uri cu vânzări mari
 3. Squarespace – Cel mai bun pentru modele ultra-cool
 4. Weebly – Cel mai bun pentru muzicieni de evenimente
 5. Bandzoogle – Cel mai bun constructor de site-uri specifice muzicii
 6. Lipici muzical – Cel mai bun producător de site-uri de muzică gratuită
 7. BandVista – Cel mai ușor de utilizat web-builder specific muzicii

Platformele specifice muzicii noi’am acoperit au unele caracteristici cool. Acestea fiind spuse, credem în continuare că primele noastre trei oferă cea mai bună ofertă pentru muzicieni; Wix vă oferă o flexibilitate totală pentru a vă lăsa strălucirea creativității, Shopify are tot ce aveți nevoie pentru a vă extinde vânzarea online, iar Squarespace are cele mai frumoase șabloane în jur.

Și dacă tot poți’nu-ți crezi mintea, don’nu vă faceți griji! Toți constructorii de site-uri din această listă oferă fie un plan gratuit, fie un proces gratuit. Dă-i drumul și schimbă dacă nu’nu mă simt corect.

Ați încercat deja unul dintre acești constructori de site-uri? Am o întrebare pe care nu am avut-o’nu ai răspuns? Spuneți-ne în comentarii!

Cele mai bune site-uri Web Builders pentru muzicieni: întrebări frecvente

Ce zici de WordPress?

WordPress este un sistem de management de conținut foarte puternic. Dacă aveți timp și ceva experiență de codare, aceasta’este un mod solid de a-ți construi site-ul. Dar sincer, constructorii de site-uri sunt atât de avansate în aceste zile, încât există’nu reprezintă niciun avantaj real în utilizarea WordPress în termeni de funcții. Dacă doriți libertatea de personalizare, mergeți cu Wix; Acolo’nu e nimic ce poți’nu glisați și plasați și puteți adăuga chiar și propriul cod dacă plutesc barca.

Ce constructor de site-uri web este cel mai ușor de utilizat?

Wix a apărut de fapt în testarea utilizatorului nostru pentru ușurința în utilizare – vezi, ți-am spus că este cel mai bun echipaj! Întregul său mesaj este că oricine poate construi un site web și, în experiența noastră, îndeplinește pe deplin această promisiune.

Acest Ghid a fost util?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me