7 cele mai bune platforme de comerț electronic | Construiește-ți magazinul astăzi

Vrei să câștigi bani online? Dacă da, tu’am venit la locul potrivit. Construirea unei afaceri online de succes începe cu alegerea celei mai bune platforme de comerț electronic pentru dvs., motiv pentru care acest articol va dezvălui cele mai bune șapte platforme de comerț electronic din jur.


Platformele de comerț electronic vă permit să vă construiți propriul magazin online fără abilități de codare, un buget fără fond sau o diplomă în design web. Acestea vin la pachet cu design-uri și caracteristici specifice comerțului electronic, pentru a vă înființa afacerea cât mai ușor – și de succes – posibil.

Există atât de multe platforme de comerț electronic disponibile, alegând una poate fi destul de confuză destul de repede – mai ales atunci când toți pretind că sunt cei mai buni. Don’nu-ți pierde timpul sau banii pe o platformă de comerț electronic de oa doua cotă. Noi’Am făcut cercetările și pot dezvălui acum cele mai bune șapte platforme de comerț electronic!

Cele mai bune platforme de comerț electronic: Top 7 dezvăluite

 1. Shopify – cea mai bună platformă de comerț online.
 2. Wix – valoare excelentă pentru bani.
 3. BigCommerce – cel mai bun pentru întreprinderile mari și cu creștere rapidă.
 4. Squarespace – cel mai bun pentru șabloane de înaltă calitate și vitrine estetice.
 5. Weebly – cel de urmărit.
 6. Volusion – caracteristici excelente de analiză.
 7. GoDaddy – cel mai bun pentru începători.

Shopify este cea mai bună alegere – aceasta’este puternic, dar ușor de utilizat. Wix este și mai prietenos pentru începători, dar are mai puține instrumente de vânzare. BigCommerce este ideal pentru magazinele cu creștere rapidă, în timp ce Squarespace are cele mai bune modele. Weebly, Volusion și GoDaddy sunt mai puțin bine rotunjite, dar au beneficii mari pentru afacerea potrivită.

Am efectuat sute de ore de cercetare și testare pentru a vă aduce această listă, astfel încât să vă puteți așeza și să vă bucurați de defalcarea noastră a celor șapte cele mai bune platforme de comerț electronic. Noi’Vă dezvăluie, de asemenea, care sunt cele mai bune platforme în funcție de industrie, pentru a vă oferi un low-down detaliat și pentru a vă ajuta să începeți cu cea potrivită.

daca tu’reîncepând, puteți vedea cum rata de top a platformelor de comerț electronic pe funcțiile cheie din graficul nostru de comparație de mai jos. Fiecare platformă din această listă are fie o probă gratuită, fie un plan gratuit, asa ca poti incerca inainte de a cumpara – noi’Am inclus link-uri, astfel încât să le puteți testa:

Comparați cele mai bune platforme de site web pentru comerț electronic

Pentru a selecta platformele de comerț electronic de care vă interesează cel mai mult, puteți adăuga și elimina coloane din graficul de mai jos, folosind butonul ‘închide’ icoane din primul rând. Dacă o anumită categorie de funcții nu este’te interesează, îl poți elimina din grafic pentru a-ți personaliza comparația. În felul acesta, tu’Voi găsi cea mai bună platformă de comerț electronic pentru dvs. în cel mai scurt timp!

Shopify Wix BigCommerce Squarespace Weebly Volusion Hai tăticu

 • Shopify 4.7 / 5
 • Mix 4.3 / 5
 • BigCommerce 4.2 / 5
 • Spațiu 4,2 / 5
 • Weebly 4.1 / 5
 • Volumul 3.9 / 5
 • GoDaddy 3.7 / 5

Actualizați Builderi logo shopify mic constructor de site-uri web Shopify logo-ul wix Wix logo-ul bigcommerce BigCommerce logo-ul spatiului patrat Squarespace weebly_logotype Weebly logo-ul volusion Volusion logo-ul godaddy Hai tăticu Evaluare generală (BECP) 4,7 / 5 4,3 / 5 4,2 / 5 4,2 / 5 4,1 / 5 3,9 / 5 3,7 / 5 Cel mai bun pentru premiu Cea mai bună platformă de comerț global All Value Of Great Value for Money Best Caracteristici incorporate Cele mai bine proiectate șabloane Cel care urmărește caracteristici excelente de analiză Mai ușor de utilizat 4 3.6 3.3 3.4 4 2.8 4.1 Caracteristici de vânzări Funcții de vânzare 4.7 2.6 4.5 3.5 2.6 4.4 2.9 Integrare multicanal Inventar 5 2 5 5 3 4 5 Opțiuni de plată Amazon Apple Pay Pătrat Dunga PayPal Caracteristicile site-ului Web Caracteristici ale site-ului web 4.1 4 4.1 3.6 4 3.5 2.1 Logare clienți Zona membrilor Protecție cu parolă SEO 4 5 5 3 4 4 4 Funcționalități de proiectare a proiectării 3.7 4 3.2 4.2 3.2 3.4 2.6 Flexibilitatea proiectării Asistență și asistență 4,1 4,7 3,2 3,5 3 3,8 3,3 Valoarea prețurilor pentru bani 3,5 4,5 3,7 4,4 4,5 3,7 3,4 probă gratuită 14 zile Trial Da 15 probă 14 probe 14 zile Da 14 zile încercare 30 zile Plan gratuit Plan de intrare (lunar)

 • $ de 29
 • $ 16,5 la
 • $ 29.95
 • $ de 18
 • $ 8
 • $ de 29
 • $ de 25

Scorul client Scorul clienților 4,7 4,5 3,2 4 4 2,5 4,1 Evaluare generală (BECP)

4.7 din 5

4.3 din 5

4,2 din 5

4,2 din 5

4.1 din 5

3.9 din 5

3.7 din 5

Vizita
Vizită Shopify
Vizită Wix
Vizită BigCommerce
Vizită spațiu
Vizită Weebly
Vizita Volusion
GoDaddy Vrei să afli mai multe? Vedeți recenzia noastră Shopify Vedeți recenzia noastră Wix Vedeți recenzia noastră BigCommerce Consultați recenzia Squarespace Vedeți recenzia noastră Weebly Vedeți recenzia noastră Volusion Vezi recenzia noastră GoDaddy Adăugați Ratingul general al constructorului (BECP) Ce este asta?

Această evaluare generală este un scor mediu al tuturor factorilor pe care îi utilizăm pentru a evalua platformele de comerț electronic.

De ce contează asta?

daca tu’reîncărcați, această vizualizare instantaneu este aici pentru a vă oferi un răspuns rapid la întrebare: ‘care este cea mai bună platformă de comerț electronic?’

Comparație face cumpărături 4.7 / 5 wix 4.3 / 5 bigcommerce 4.2 / 5 pătrat 4.2 / 5 weebly 4.1 / 5 volusion 3.9 / 5 godaddy 3.7 / 5 Închideți cel mai bun pentru premiu Ce este asta?

Verificați la ce caracteristici se potrivesc fiecare platformă de comerț electronic.

De ce contează asta?

Acest premiu arată în ce zonă fiecare platformă își depășește concurenții. daca tu’nu sunt sigur ce’căutați, acestea vă pot ajuta să vă orientați pe calea cea bună pentru a găsi constructorul perfect de site-uri de comerț electronic.

Comparație shopify Cea mai bună platformă de comerț electronic All-Around wix O valoare excelentă pentru bani bigcommerce Cele mai bune caracteristici încorporate pătrat spațiu Cel mai bine proiectat șabloane Weebly Cel care urmăriți voluptatea Great Analytics Caracteristici godaddy Cel mai ușor de utilizat Închide Ușor de utilizat Ce este asta?

Cât de intuitiv este de utilizat acest constructor?

De ce contează asta?

daca tu’nu sunteți prea priceput din punct de vedere tehnologic, puteți construi în continuare un magazin online! Știm că nu sunt mulți oameni’nu suntem prea încrezători pe computer și de aceea noi’am evaluat fiecare platformă de comerț electronic cu privire la cât de ușor este de utilizat. Aceasta înseamnă că puteți alege o platformă adecvată nivelului de abilități.

Comparație shopify 4/5 wix 3,6 / 5 bigcommerce 3,3 / 5 pătrat 3,4 / 5 weebly 4/5 volusion 2,8 / 5 godaddy 4,1 / 5 Închidere Caracteristici de vânzări Ce este asta?

Taxe pentru tranzacții, indiferent dacă puteți crea coduri promoționale și recuperarea coșului abandonat. Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile de vânzare pe care le-am luat în considerare pentru a vă oferi un scor combinat de cât de bine fiecare platformă’caracteristicile de vânzări sunt.

Comparație face cumpărături 4.7 / 5 wix 2.6 / 5 bigcommerce 4.5 / 5 pătrat 3.5 / 5 weebly 2.6 / 5 volusion 4.4 / 5 godaddy 2.9 / 5 Închidere multicanal Ce este asta?

Vă puteți vinde pe rețelele de socializare și pe alte piețe?

Comparație magazin Wix bigcommerce Squarespace Weebly Volusion Hai tăticu Inventarul închis Ce este asta?

Cum evaluăm fiecare platformă de comerț electronic’calitatea inventarului se bazează pe cantitatea de produse pe care le puteți vinde, pe capacitatea de a crea mai multe variante, dacă puteți importa produse în vrac, gestionarea stocurilor disponibile, indiferent dacă primiți rapoarte de venituri și dacă puteți vedea numărul de vizitatori.

Comparație shopify 5/5 wix 2/5 bigcommerce 5/5 square square 5/5 weebly 3/5 volusion 4/5 godaddy 5/5 Închideți Amazon Ce este asta?

Acceptă Amazon ca opțiune de plată?

Comparație magazin Wix bigcommerce Squarespace Weebly Volusion Hai tăticu Închideți Apple Pay Ce este asta?

Acceptă Apple Pay ca opțiune de plată?

Comparație magazin Wix bigcommerce Squarespace Weebly Volusion Hai tăticu Pătrat aproape Ce este asta?

Acceptă Square ca opțiune de plată?

Comparație magazin Wix bigcommerce Squarespace Weebly Volusion Hai tăticu Fereastra închisă Ce este asta?

Acceptă Stripe ca opțiune de plată?

Comparație magazin Wix bigcommerce Squarespace Weebly Volusion Hai tăticu Închideți PayPal Ce este asta?

Acceptă PayPal ca opțiune de plată?

Comparație magazin Wix bigcommerce Squarespace Weebly Volusion Hai tăticu Închideți caracteristicile site-ului web Ce este asta?

În această categorie de anchetă sunt incluse domenii precum funcțiile încorporate, spațiul de stocare, calitatea magazinului de aplicații și dacă platforma are capacitatea de a susține un blog.

Comparație shopify 4.1 / 5 wix 4/5 bigcommerce 4.1 / 5 pătrat 3.6 / 5 weebly 4/5 volusion 3.5 / 5 godaddy 2.1 / 5 Închideți Login client Ce este asta?

Au acces la client ca opțiune de securitate?

Comparație magazin Wix bigcommerce Squarespace Weebly Volusion Hai tăticu Închideți zona de membri Ce este asta?

Au o zonă de membri ca opțiune de securitate?

Comparație magazin Wix bigcommerce Squarespace Weebly Volusion Hai tăticu Închideți Protecția prin parolă Ce este asta?

Au o protecție de parolă ca opțiune de securitate?

Comparație magazin Wix bigcommerce Squarespace Weebly Volusion Hai tăticu Închideți SEO Ce este asta?

Optimizarea motoarelor de căutare este posibilitatea de a vă adapta magazinul online pentru a fi mai bine înțeles de motoarele de căutare și, prin urmare, de a vă îmbunătăți vizibilitatea online.

De ce contează asta?

Să ai o prezență online mai proeminentă este esențial pentru a obține mai mulți clienți la magazinul tău online și pentru a-ți stimula linia de jos!

Comparație shopify 4/5 wix 5/5 bigcommerce 5/5 pătrat 3/5 weebly 4/5 volusion 4/5 godaddy 4/5 Închidere funcționalități design Ce este asta?

Acesta a fost unul dintre domeniile de ansamblu pe care le-am investigat analizând brandingul și designul șabloanelor furnizate printre alte funcții. Toate aceste categorii au fost apoi combinate pentru a ne oferi o notă de ansamblu pentru design.

Comparație face cumpărături 3.7 / 5 wix 4/5 bigcommerce 3.2 / 5 pătrat 4.2 / 5 weebly 3.2 / 5 volusion 3.4 / 5 godaddy 2.6 / 5 Închideți flexibilitatea designului Ce este asta?

Puteți schimba tema / șablonul după ce site-ul dvs. a fost redat?

Comparație magazin Wix bigcommerce Squarespace Weebly Volusion Hai tăticu Închideți Ajutor și Asistență Ce este asta?

Scor pe numărul de modalități prin care puteți primi asistență de la furnizor. Furnizorul oferă un centru de ajutor, un sistem de bilete, un serviciu telefonic și un chat live? Și asistența de chat / telefon live este disponibilă 24/7.

De ce contează asta?

Nimanui nu-i place sa se blocheze, asa este’e liniștitor să știu acolo’s ajutor pe mână, dacă aveți nevoie. Serviciul 24/7 este deosebit de important, deoarece adaugă o notă personală și mijloace acolo’este întotdeauna cineva din jur să te ajute.

Comparație magazin 4,1 / 5 wix 4,7 / 5 bigcommerce 3,2 / 5 pătrat 3,5 / 5 weebly 3/5 volusion 3,8 / 5 godaddy 3,3 / 5 Valoare pentru bani Ce este asta?

Chiar primești tot ce e mai bun pentru buck? Am vrut să ne asigurăm că vă oferim informații oneste și reprezentative pentru a vedea dacă caracteristicile oferite de fiecare constructor merită cu adevărat prețul pe care îl plătiți.

Comparație magazin de 3,5 / 5 wix 4,5 / 5 bigcommerce 3,7 / 5 pătrat 4,4 / 5 weebly 4,5 / 5 voluție 3,7 / 5 godaddy 3,4 / 5 Închidere încercare gratuită Ce este asta?

Oferă un proces gratuit?

Comparație shopify Trial de 14 zile wix Da bigcommerce Trial 15 days Space pătrat 14 Day Trial weebly Da volusion 14 Day Trial godaddy 30 Day Trial Close Plan gratuit Ce este asta?

Oferă un plan gratuit?

Comparație magazin Wix bigcommerce Squarespace Weebly Volusion Hai tăticu Închideți planul de intrare (lunar) Ce este asta?

Cel mai ieftin plan disponibil pentru această platformă de comerț electronic.

De ce contează asta?

Dacă doriți să construiți un magazin online, dar nu’nu aveți un buget uriaș, probabil că planul de intrare al unei platforme de comerț electronic va merita să fie examinat.

Comparație magazin

 • $ de 29

Wix

 • $ 16,5 la

bigcommerce

 • $ 29.95

Squarespace

 • $ de 18

Weebly

 • $ 8

Volusion

 • $ de 29

Hai tăticu

 • $ de 25

Închideți scorul clienților Ce este asta?

Am explorat cât de probabil ar fi clienții din viața reală să recomande fiecare platformă de comerț electronic și cât de cunoscută este fiecare platformă care să vă ofere un rating general al scorului.

Comparație face cumpărături 4.7 / 5 wix 4.5 / 5 bigcommerce 3.2 / 5 pătrat 4/5 weebly 4/5 volusion 2.5 / 5 godaddy 4.1 / 5 Închide

Selectați până la constructori pentru a compara

Vedeți mai jos constructorii selectați

Anulați comparație

Glisați pentru a compara

Încă nu sunteți sigur care platformă de comerț electronic este cea mai potrivită pentru dvs.? Nicio problemă, luați-ne chestionarul cu 4 întrebări și găsiți-vă constructorul perfect!

Încă nu sunteți sigur care să folosiți? Recomandare personalizată

Care sunt cei mai buni producători de magazine online?

Ce zici de instrumente de comerț electronic mai avansate?

În acest articol, noi’Voi analiza constructorii de site-uri ușor de utilizat, care vă permit să creați și să rulați un magazin online. Utilizatorii avansați pot fi interesați de soluții de comerț electronic precum WordPress, pe care le puteți utiliza pentru a codifica un magazin online de la zero. Pentru a afla mai multe, citiți articolul nostru despre software-ul avansat de comerț electronic.

Informatii suplimentare

 • Consultați cei mai buni producători de site-uri de comerț electronic clasate cot la cot. Citiți recenzii, obțineți evaluări și comparați fiecare platformă pentru a găsi cea mai bună alegere pentru dvs.!

Cele mai bune recenzii pentru platforma de comerț electronic

# 1: Shopify

Cea mai bună platformă de comerț electronic integral.

Începeți să vindeți din 29,99 USD lunar.

# 2 – Wix

Mare valoare pentru bani.

Începeți să vindeți din 23 dolari pe lună.

# 3 – BigCommerce

Cel mai bun pentru întreprinderile mari și cu creștere rapidă.

Începeți să vindeți din 29,95 USD lunar.

Atenție! Obțineți până la trei luni gratuit cu BigCommerce

Am vrut doar să vă anunțăm că BigCommerce oferă în prezent trei luni libere când vă înscrieți la un nou plan. Du-te să-l vezi!

# 4 – Spațiu

Cel mai bun pentru șabloane de înaltă calitate și un magazin estetic.

Începeți să vindeți din 18 dolari pe lună.

# 5 – Weebly

Cel de urmărit.

Începeți să vindeți din 8 dolari pe lună.

# 6 – Volumul

Caracteristici excelente de analiză.

Începeți să vindeți din 29 dolari pe lună.

# 7 – GoDaddy

Cel mai bun pentru începători, foarte ușor de construit un magazin online.

Începeți să vindeți din 19,99 USD lunar.

Cea mai bună platformă de comerț electronic după produse, servicii și industrie

Utilizați secțiunile expandabile de mai jos pentru a alege produsul, serviciul sau industria dvs. și pentru a vedea ce platformă de comerț electronic vine în top.

Cea mai bună platformă de comerț electronic după funcții

Noi’sunt extrem de mândru de cercetările noastre. Aceasta’este ceea ce ne face să ieșim în evidență de concurență la evaluarea și revizuirea constructorilor de site-uri web și a platformelor de comerț electronic.

Pentru a continua să citești despre domeniile pe care le avem’am investigat, pentru a afla de ce contează și ce platforme au fost victorioase pentru fiecare categorie, faceți clic pe linkurile extensibile de mai jos:

Cea mai bună platformă de comerț electronic după scorul clienților

De ce contează

Acum, am spus la început că recenziile profesionale contează mai mult decât opiniile personale – dar asta’să nu spun că Bob de pe drum’opinia nu face’contează deloc! Departe de. Oamenii care au folosit sau au experimentat aceste platforme tind să ofere a doua opinie bună.

Cum testăm acest lucru

După testarea noastră ușoară de utilizare, ne-am așezat cu oamenii și i-am intervievat. Am vrut să le cunoaștem gândurile generale pe platformă. Poate că au început să fie complicat să înceapă, dar asta nu’Nu înseamnă că au crezut că platforma este inutilă.

Am întrebat cât de probabile sunt acestea’Ar trebui să recomand platforma pe care au testat-o ​​unui prieten, pe o scară de la unu la cinci. Ca și cu ușurința de utilizare, aceste scoruri au fost apoi mărite și au dat fiecărui constructor de site-uri de comerț electronic fie un sigiliu de aprobare, fie un semn de avertizare.

În afară de asta, am analizat cât de mare a fost compania (platformele mai mici pot fi mai vulnerabile la mers!). De asemenea, am luat în calcul scorurile noastre pentru valoare și experiență pentru utilizatori, oferindu-ne calificativul final al clienților.

Câștigător de categorie: Shopify

Publicul a vorbit: Shopify a ieșit cu cea mai înaltă recomandare. Aceasta’este, de asemenea, o companie masivă, de succes care’s-au ajutat peste jumătate de milion de comercianți să vândă online. Oh, și s-a terminat al doilea pentru ușurința în utilizare!

Citiți recenzia noastră detaliată Shopify aici.

Sau aflați ce plan de preț sunteți cel mai potrivit cu analiza noastră de prețuri Shopify.

Mai multe comparații cu platforme de comerț electronic

Ne străduim să decidem între doi producători de site-uri de comerț electronic e diferit? Nu te teme, noi’Te-am acoperit. Alături de toate recenziile noastre detaliate, avem, de asemenea, o serie întreagă de articole de comparație. Aceste două sau mai multe platforme unul față de celălalt și vă spun diferențele cheie.

Tipuri de platforme

Găzduit de sine stătător (Open Source)

Site-urile self-gazdate, cum ar fi WordPress.org, sunt locul în care plătiți pentru a vă pune site-ul online. Are un cost suplimentar, dar în cele din urmă dețineți propriul site web și puteți face personalizări după cum considerați de cuviință. Totuși, ar trebui să nu meargă ceva’Voi fi la dispoziția dvs. să o remediați.

Contra-găzduit de Cons-gazdă ProsSelf
 • Personalizare nelimitată
 • Mai multă funcționalitate și scalabilitate
 • Cost suplimentar
 • Tu’sunteți responsabil pentru orice probleme

Gazduit (Saas) (include pro și contra)

Site-urile găzduite sunt pachete toate în unul. ei’Am fost proiectat folosind producători de site-uri precum Shopify, BigCommerce și Wix. Costul găzduirii este inclus în taxa dvs. lunară, iar platforma va rezolva problemele care pot apărea. Tu nu’totuși nu dețineți spațiul dvs. de găzduire și puteți utiliza doar instrumentele furnizate de platforma în sine.

Gazduit ProsHosted Cons
 • Fără costuri suplimentare
 • Orice probleme sunt tratate pentru dumneavoastră
 • Limitat la platforma dvs.’capacitățile s
 • Se bazează pe platforma dvs. pentru a fi la curent

Mixt (CaaS) (include pro și contra)

Gazduirea mixtă este locul în care iei o platformă găzduită de sine și integrezi elemente ale platformelor găzduite. De exemplu, folosind Shopify’s plugin pentru WordPress. Aveți totuși flexibilitate totală în ceea ce privește site-ul dvs. web, dar aveți acces la unele dintre Shopify’s instrumente încorporate. Aceasta’este o mare casă la jumătatea drumului între găzduit de sine și găzduit.

Conturi mixte ProsMixed
 • Personalizare cu funcții încorporate
 • Se poate baza pe platforma găzduită pentru a-și actualiza caracteristicile
 • Scump ca tine’plătiți pentru self-hosting și plugin
 • Tu’sunt încă responsabil pentru orice probleme care pot apărea

Cât costă platformele de comerț electronic?

Costurile platformelor de comerț electronic variază foarte mult. Acolo’este un plan de prețuri pentru fiecare nevoie. Cu platforme specifice non-e-commerce, cum ar fi Wix, Weebly și Squarespace, puteți vinde cu prețul de până la 8 USD / lună. Desigur, dacă tu’ești o afacere la nivel de întreprindere care dorește să crească, tu’Voi dori unul dintre planurile de top Shopify sau Bigcommerce, la prețul de 299 USD / lună, respectiv 249,95 USD / lună..

Oricare dintre ei oferă planuri sau încercări gratuite?

Multe dintre cele mai bune platforme de comerț electronic oferă teste gratuite, care tind să dureze aproximativ 2 săptămâni. Shopify, BigCommerce, Squarespace și Volusion au toate încercări gratuite. Big Cartel este singura platformă care vă permite să vindeți online complet gratuit. Wix și Weebly au planuri gratuite, dar nu’nu include comerțul electronic.

Mai multe informații despre prețuri

Ce pot face platformele de comerț electronic pentru dvs.?

Deci, ce pot face cele mai bune platforme de comerț electronic pentru dvs.? Ei bine, ei’e un mod minunat de a vinde online și de a câștiga câțiva dolari în plus. Tu nu’nu trebuie să fiți un expert în proiectare și nu aveți’nu trebuie să știu codul!

Spuneți că doriți să câștigați bani online. Doriți să construiți un magazin pentru micul dvs. business sau să începeți să vindeți pe un simplu site de comerț electronic.

Te sună ca tine?

Tu’vindeți o mână de produse și începeți să adăugați câteva imagini și descrieri ale produselor. Vă conectați la un coș de cumpărături (un instrument web care permite magazinului dvs. să accepte plățile) și dvs.’repede!

În continuare îți promovezi magazinul folosind diferite tehnici de marketing și oamenii încep să viziteze. Tu’am descoperit că vizitatorii tăi adoră ceea ce ai de oferit și ei’își cheltuiesc banii! Tu’acum sunt în afaceri!

Pare interesant chiar?

Dar aici’e problema: dacă tu’nu ești atent, tu’Vă voi folosi tot timpul pentru a vă păstra magazinul în funcțiune. Va trebui să:

 • Gestionați-vă canalele de vânzări (inclusiv conturile de social media)
 • Creați un nou material de marketing
 • Răspundeți la (uneori supărat) e-mailuri de asistență
 • Gestionați inventarul de stocuri
 • Analizați-vă rapoartele de vânzări
 • Manevrați impozitele și faceți temele de hârtie

Aruncați totul împreună și ați câștigat’nu mai aveți timp să vă concentrați pe creșterea magazinului dvs. online (noi’am fost acolo și am făcut asta).

Don’nu lasă asta să fii tu.

Deci ce faci?

Aici vă poate ajuta o platformă de top de comerț electronic.

Fiecare dintre cele mai bune platforme de comerț electronic pe care le oferim în acest ghid vă va ajuta să construiți și să vă dezvoltați magazinul online.

Puteți alege între platformele de comerț specializat de comerț electronic, cum ar fi Shopify, și constructorii de site-uri web cu funcționalitate de comerț electronic, cum ar fi Wix și Weebly. Nu toți producătorii de site-uri web sunt excelente pentru comerțul electronic, motiv pentru care am făcut cercetările pentru a vă oferi cele mai bune pe piață.

ei’revendicați toate platformele de comerț electronic. Dar pe care îl alegeți depinde de nevoile dvs., de mărimea afacerii dvs. și de tipul magazinului pe care îl aveți’alerg.

Unii producători de site-uri de comerț electronic precum Wix sunt mai buni în general decât platformele specializate de comerț electronic precum Volusion. Deci’cel mai bine este să te gândești la câte produse ai’revendicați, cât de important este controlul dvs. creativ și cât de rapid crește afacerea dvs..

“O platformă bună de comerț electronic este ca un set Lego. Vei obține baza pe care să te bazezi, apoi poți adăuga noi funcții pentru a schimba aspectul, aspectul și funcționalitatea produsului tău. De asemenea, dacă decideți să nu mai doriți un bloc, îl puteți elimina. Simplu! Obțineți o mare flexibilitate pentru a construi și crește magazinul dorit.”

Cele mai bune platforme de comerț electronic vă permit să continuați să adăugați instrumente la magazinul dvs. online. Nu numai că acest lucru vă ajută afacerea să crească, dar vă eliberează timpul, astfel încât să vă puteți concentra asupra altor lucruri mai importante (atât personale, cât și profesionale).

Ce zici despre Returnări?

Don’nu vă faceți griji, noi’Te-am acoperit. Am creat o nouă infografie care prezintă idei unice asupra peisajului cu retururi, dezvăluind cei mai înfocați consumatori și care sunt produsele lor’cel mai probabil revin.

Rata de rentabilitate a comerțului electronic nu a fost niciodată mai mare, crescând cu 95% în ultimii cinci ani, în timp ce livrările de retur sunt estimate la afaceri de 550 miliarde USD până în 2020. Am vrut să investigăm această tendință în continuare și am asociat propria noastră cercetare cu datele de la Optoro ( o platformă de optimizare a returnărilor), UPS, Revers Logistics Association, PostNord și site-uri de comerț notate precum nasdaq.com și shopify.com.

Consultați infografia de mai jos pentru a afla mai multe despre returnările comerțului electronic și statisticile pe care trebuie să le cunoașteți pentru a vă dovedi în viitor compania.

statisticile de returnare a comerțului online Principalele noastre resurse pentru vânzătorii online ca tine:

Cum să construiți un magazin online – Ghidul nostru pas cu pas – vindeți-vă astăzi online cu ghidul nostru ușor de urmărit

Diagrama de comparare a producătorilor de magazine online – comparați platformele de comerț online din topul nostru

Comparați cel mai bun software de comerț electronic – alegeți cel mai potrivit pentru dvs. astăzi!

Cum îl alegi pe cel mai bun?

Cea mai bună diagramă de comparație a producătorilor de magazine online

Deci, cum să alegeți dintre cele mai bune șapte platforme noastre de comerț electronic? Pentru a găsi platforma potrivită, trebuie să vă gândiți la lucruri precum ușurința de utilizare, aplicații și extensii și cât de mult doriți să vă dezvoltați magazinul.

În această secțiune, noi’Voi acoperi ce ar trebui să țineți cont atunci când alegeți platforma dvs. de comerț electronic.

În primul rând, ne-am bazat alegerile pe propria noastră cercetare și experiență. După utilizarea mai multor platforme de comerț electronic, am constatat că modalitățile cheie prin care vă pot ajuta să conduceți magazinul online sunt:

 • Optimizare mobilă
 • Ușurință în utilizare
 • scalabilitate
 • Optiuni de plata
 • Aplicații și suplimente

Lăsa’intru într-un pic mai detaliat.

Optimizat pentru mobil

Câte dispozitive diferite puteți naviga pe internet în gospodărie?

daca tu’sunt ceva ca familia tipică, îmi imaginez câteva. Acest lucru este valabil și pentru potențialii dvs. clienți.

Cumpărăturile pe telefoanele mobile sunt mai populare ca niciodată. De fapt, până în 2021, telefonul mobil ar putea ajunge până la 72,9% din vânzările de comerț electronic – până la doar 11,6% în 2014.

Optimizarea mobilă este un mod fantezist de a descrie cât de bine se adaptează magazinul dvs. atunci când oamenii îl privesc pe diferite dispozitive (gândiți smartphone, tabletă, laptop) cu dimensiuni diferite de ecran.

Platformele de top de comerț electronic vă asigură că magazinul dvs. arată excelent, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizează clientul.

În plus, cei mai buni editori de platforme de comerț electronic fac ușor să vedeți cum arată magazinul dvs. pe diferite dispozitive. Puteți comuta între previzualizarea pe telefon și pe desktop cu un singur buton.

O platformă de top de comerț electronic va face chiar multe lucrări pentru tine. Temele (numite și șabloane) pe care le utilizați pentru a vă proiecta magazinul online sunt create pentru a arăta bine pe orice dispozitiv.

Temele Shopify, de exemplu, sunt, în general, optimizate pentru utilizare atât pe mobil cât și pe computer. În mod similar, Wix va reformata automat magazinul pentru a arăta bine pe dispozitivele mobile. Squarespace, Weebly și BigCommerce oferă și magazine prietenoase cu dispozitive mobile.

Cel mai bun lucru este că adăugarea acestor teme și previzualizarea site-ului dvs. pe mobil este ușor. Ceea ce ne conduce la…

Ușurință în utilizare

Chiar daca tu’abia începi să vinzi online sau să-ți faci afacerea cu cărămizi și mortar online pentru prima dată, ușurința de utilizare este totul.

Toate platformele noastre de comerț electronic de top sunt diferite, dar au un lucru crucial în comun: puteți obține online și puteți începe să vindeți fără să știți să codați.

Ce’este punctul de a avea un potențial de personalizare atotputernic dacă nu’nu știu cum să-l folosesc?

Cele mai bune tablouri de bord pentru platforma de comerț electronic sunt simple și intuitive. De asemenea, vin cu asistență excelentă pentru clienți și vrăjitori de configurare care vă ghidează prin construirea magazinului dvs. online.

A avea asistență de calitate este ca și cum ai angaja un mentor de afaceri cu normă întreagă. ei’revin în colțul tău toată ziua și te pot orienta în direcția corectă când lucrurile merg prost.

Noi’am evaluat cele mai bune platforme de comerț electronic cel puțin patru stele din cinci în graficul nostru de comparare a comerțului online. Tu nu’nu aveți nevoie de cunoștințe de codificare pentru a construi un magazin online elegant. Acest lucru nu este valabil pentru software-uri mai complexe de găzduire electronică, cum ar fi WordPress și Magento (dacă doriți să aflați mai multe despre aceste instrumente avansate, vizitați ghidul nostru despre cele mai bune programe de comerț electronic).

Dacă vi se pare dificil să creați și să gestionați magazinul online, acesta’o să vă coste timp și bani. Acest lucru se datorează faptului că va trebui să vă petreceți mult timp pentru a lucra cum să faceți lucrurile, sau o mulțime de bani pentru a angaja un designer pentru a face munca pentru dvs..

Din fericire, platformele de comerț electronic au fost concepute în minte. Acestea facilitează adăugarea funcțiilor, culorilor, fonturilor și funcționalității pe care le doriți în magazin.

ei’ești intuitiv de utilizat – asta înseamnă că proiectarea magazinului tău ar trebui să se simtă natural; doar indicați și faceți clic pe funcția pe care doriți să o adăugați, să o eliminați sau să o modificați.

Și partea cea mai bună?

Fiecare dintre platformele noastre de e-commerce de top oferă un proces gratuit. Tu nu’nu trebuie să ne luăm cuvântul pentru că ei’sunt ușor de utilizat. Asigurați-vă că utilizați platforma ușor, înainte de a vă angaja banii câștigați, înregistrându-vă la un proces gratuit.

scalabilitate

O platformă de comerț electronic nu face acest lucru’nu vă oferi doar ceea ce aveți nevoie acum – vă oferă ceea ce aveți nevoie pentru a conduce o afacere de succes pe termen lung. La urma urmei, pe măsură ce crești, vrei să vinzi mai multe produse către mai mulți clienți, nu? Trebuie să știți dacă:

 • Magazinul dvs. poate face față numărului suplimentar de cumpărători fără a încetini sau a se prăbuși
 • Aveți flexibilitatea de a face schimbări pe măsură ce obiectivele dvs. de afaceri se schimbă
 • Dacă puteți adăuga mai multe produse pe măsură ce vă extindeți gama
 • Puteți fi sigur că magazinul dvs. are certificatele de securitate potrivite pentru a vinde online.

Cele mai bune platforme de comerț electronic vă oferă toate acestea și multe altele. De exemplu, toate planurile Shopify sunt disponibile cu o lățime de bandă nelimitată (cantitatea de date pe care o poate gestiona magazinul dvs. înainte de ruperea acesteia), stocarea nelimitată de fișiere (astfel încât să puteți încărca cât mai multe imagini de produs de calitate doriți) și produse nelimitate…

Pe măsură ce magazinul tău crește, lucrurile te’Vreau să fie suplimente de lux, cum ar fi analize mai bune pentru clienții dvs. Platformele de comerț electronic oferă acest lucru prin oferirea unei serii de planuri care se adresează întreprinderilor de diferite dimensiuni. Cu cât magazinul dvs. devine mai mare, cu atât veți dori să vă gândiți la actualizarea la un plan mai avansat, care vine cu mai multe funcții.

Extensii și aplicații

Cele mai bune platforme de comerț electronic sunt precum cuțitele armatei elvețiene. Vă permit să îndepliniți toate funcțiile importante de a rula un magazin online din același loc.

Acestea fac acest lucru oferindu-vă acces la aplicații și extensii pe care le puteți adăuga în magazin.

Să ne explicăm într-un pic mai adânc.

Cele mai bune platforme de comerț electronic, cum ar fi Shopify și BigCommerce, au locuri de piață unde puteți alege și alege funcții suplimentare pentru “șurub pe” la magazinul dvs. online.

Există o serie de categorii de funcții pe care le puteți adăuga magazinului dvs. online, inclusiv:

 • Vânzări & Marketing
 • Transport / îndeplinire
 • Managementul inventarului / comenzii
 • Serviciu clienți
 • Contabilitate
 • Raportare / analize

Dacă doriți mai multe detalii cu privire la oricare dintre cele de mai sus, accesați recenziile noastre detaliate despre platformă

Gândiți-vă la aplicații ca la rezolvarea problemelor. Majoritatea platformelor de comerț electronic din acest ghid au toate un magazin care vă conectează la o listă cuprinzătoare de aplicații. Există doar unul dintre voi, deci selectarea unei platforme de comerț electronic solide care vă oferă instrumentele necesare dezvoltării afacerii dvs. este atât de importantă.

Optiuni de plata

Cele mai bune platforme de comerț electronic oferă o serie de opțiuni de plată, inclusiv:

 • PayPal
 • Visa sau card de debit
 • Card de credit
 • Amazon Pay
 • Apple Pay
 • Cryptocurrency (cum ar fi Bitcoin)

Aceasta’este vorba despre alegere.

Cu cât mai multe opțiuni puteți oferi cumpărătorilor dvs., cu atât aveți mai multe șanse de a face o vânzare.

Acum știți că modalitățile cheie prin care o platformă de comerț electronic vă poate ajuta să construiți și să creșteți un magazin online. Si tu’Am citit și lista noastră cu cele mai bune șapte platforme de comerț electronic. Deci acum’Ține de tine să decizi care se potrivește cel mai bine afacerii tale.

Acolo’nu este un răspuns magic că’este potrivit pentru toată lumea. Aceasta’Vei depinde de mărimea și creșterea afacerii tale, de nivelul tău de încredere în tehnologie, de cât de mult controlul creativ vrei sau de ce tipuri de produse ai’mă voi vinde. Platforma potrivită de comerț electronic poate fi chiar schimbată în timp, odată cu creșterea sau modificarea afacerii dvs..

Informatii suplimentare

 • Consultați graficul nostru de comparare a comerțului electronic și răsfoiți una dintre altele principalele platforme de comerț electronic

Concluzie

În acest ghid, noi’v-am prezentat cele mai bune șapte platforme de comerț electronic. Ai castigat’nu pierdeți timpul pe platformele inferioare – în schimb, voi’acum sunteți gata să alegeți o platformă de primă clasă pentru a vă construi magazinul online și a începe să vindeți online.

Lăsa’recapitulează repede.

7 cele mai bune platforme de comerț electronic: rezumat

 1. Shopify: Ușor de utilizat cu o gamă impresionantă de instrumente profesionale de vânzare.
 2. Wix: Un constructor de site-uri extrem de personalizabil, perfect pentru magazinele mici.
 3. BigCommerce: O platformă incredibil de scalabilă înghesuită cu funcții puternice.
 4. Squarespace: Modelele frumoase fac acest lucru perfect pentru a crea un magazin elegant.
 5. Weebly: Un constructor de site-uri web cu accent puternic pe antreprenori.
 6. Volusion: Deși popular, Volusion’cea mai mare forță este instrumentele sale de analiză.
 7. Hai tăticu: Cea mai ușoară și rapidă platformă de utilizat, dar nu are putere reală.

Este posibil să fi clasat aceste platforme de comerț electronic, dar adevărul este cel potrivit pentru care veți depinde de o serie de factori diferiți.

Sperăm că’v-am explicat cum platformele de comerț electronic vă ajută să vă dezvoltați magazinul online automatizând sarcini banale și eliberați-vă timpul pentru a vă concentra pe alte aspecte ale afacerii dvs. Aceasta’de ce să alegi cea mai bună platformă de comerț electronic – una care’este flexibil și are instrumentele potrivite – este într-adevăr important.

Shopify și BigCommerce, de exemplu, ambele au locuri de piață cuprinzătoare, unde puteți alege și alege aplicații gratuite și plătite pentru a adăuga mai multe funcționalități afacerii dvs. Sunt platforme atât de puternice de comerț electronic, deoarece au profunzimea de a crește odată cu afacerea ta.

Wix și Weebly, între timp, vă vor economisi o încărcătură de timp (și bani), deoarece acestea’sunt atât de ușor de utilizat. Tu’Voi putea să le ridic la fel de ușor ca pe o bicicletă.

La un moment dat, aceasta’este vorba despre câștigarea efectului adecvat pentru a vă extinde afacerea, fără să vă ocupați mai mult din timpul limitat. Aici platformele de comerț electronic vă pot oferi instrumentele potrivite pentru succes.

Tine minte, fiecare platformă din această listă vine cu un proces gratuit sau un plan gratuit, astfel încât să puteți încerca oricare dintre ele fără riscuri înainte de a lua decizia. Don’nu vă pierdeți – platforma dvs. perfectă de comerț electronic așteaptă, așa că săriți pe un proces gratuit astăzi pentru a începe!

Întrebări frecvente

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me