8 cei mai buni furnizori de site-uri web pentru fotografi

Contents

Comparația noastră completă de găzduire a site-ului web pentru fotografii

Alegerea unei gazde web se poate simți stresant – la urma urmei, găzduirea este ceea ce determină factori precum spațiul de stocare și viteza site-ului. Acea’de ce noi’Am efectuat cercetări ample asupra celor mai buni furnizori de găzduire de site-uri de fotografie, acordând o atenție deosebită factorilor precum stocarea, copiile de rezervă și prețurile – toate acestea contribuind la determinarea succesului unui site web de fotografie..


În acest clasament, discutăm modul în care fiecare furnizor’s impartit și VPS planurile se execută în termeni de găzduire de fotografie. Mulți dintre furnizorii menționați aici oferă și ei nor și / sau dedicat hosting, care sunt două tipuri diferite, dar la fel de scalabile. Noi’Am decis, totuși, să ne concentrăm pe găzduirea partajată și VPS, deoarece aceste tipuri sunt ideale pentru cele mai mici site-uri web pentru fotografii.

Cel mai bun hosting pentru fotografi

 1. Bluehost – cel mai bun furnizor pentru site-uri de fotografie.
 2. HostGator – cel mai bun pentru spațiu de depozitare.
 3. In miscare – cel mai bun raport calitate / preț.
 4. A2 Gazduire – cel mai bun pentru cei care doresc să vândă online.
 5. SiteGround – cel mai bun pentru fiabilitate.
 6. DreamHost – cel mai bun pentru recuperare și recuperare.
 7. Hostinger – cel mai bun pentru a oferi găzduire ieftină.
 8. Gazduire GoDaddy – cel mai bun pentru funcții suplimentare.

Fără alte detalii, aici’e o privire mai atentă la fiecare furnizor.

1

Bluehost

Cel mai bun furnizor pentru toate site-urile de fotografie.

Caracteristici cheie

Pret de inceput: 2,95 USD pe lună

Banii inapoi garantat? Da: 30 de zile

Uptime: 99,98%

Copii de rezervă gratuite? da

Instalarea WordPress cu un singur clic? da

Domeniu gratuit? da

Spatiu pe disc: 50 GB – Nelimitat

vizualizare pe pagina de pornire bluehost

Bluehost este cel mai bun furnizor global de găzduire de fotografii, deoarece oferă toate fronturile importante: Bluehost’timpul de funcționare, asistența clienților și valoarea pentru bani sunt excelente. Aceasta’este de asemenea furnizor de gazduire numarul unu recomandat de WordPress, Deci, dacă site-ul dvs. este (sau va fi) construit pe WordPress, Bluehost este la fel de bun pe cât îl primește. Aruncați o privire asupra performanței în cercetarea noastră:

Planuri și prețuri

Ajutor si sustinere

Bluehost obține 5 puncte perfecte din 5 în cercetarea noastră pentru ajutor și asistență, datorită în mare parte telefonului său 24/7 și serviciilor de chat live. Să ai ajutor și asistență 24/7 este un lucru – indiferent dacă’orice bun este altul. Când am testat Bluehost’Am discutat live cu noi înșine, am constatat că echipa de asistență a pus întrebări utile de urmărire și părea că a investit cu adevărat în conversație.

Află mai multe

 • Vă interesează Bluehost? Aflați mai multe despre acest furnizor la prețuri accesibile, bogat în funcții Bluehost Review
 • Dacă doriți mai multe detalii pe Bluehost’s planuri de preț, consultați-ne în profunzime Evaluarea prețurilor Bluehost

2

HostGator

Cel mai bun pentru spațiu de depozitare.

Caracteristici cheie

Pret de inceput: 2,75 USD pe lună

Banii inapoi garantat? Da: 45 de zile

Uptime: 99,99%

Copii de rezervă gratuite? Nu

Instalarea WordPress cu un singur clic? da

Domeniu gratuit? Nu

Spatiu pe disc: Nelimitat

Vizualizare pe pagina principală a hostgator

Deși nu este la fel de bine rotunjit ca Bluehost, HostGator excelează în multe domenii. HostGator’Capacitățile de stocare le câștigă, în special, un loc secund puternic pentru găzduirea site-urilor fotografice. În calitate de proprietar sau de curând proprietar al unui site web de fotografie, dumneavoastră’Vreau un furnizor care să poată gestiona un volum mare de imagini de înaltă calitate. HostGator este la îndemână la sarcină și puteți vedea cum se tarifează în alte zone de mai jos:

Planuri și prețuri

Ajutor si sustinere

HostGator oferă 24/7 suport de chat și telefon live, dar am fost cel mai impresionat de baza sa de cunoștințe.

captură de ecran de bază de cunoștințe hostgator

HostGator’s baza de cunoștințe căutată vă oferă acces instantaneu la tone de informații utile, pe fiecare subiect, de la securitatea site-ului web la găzduirea Windows.

Află mai multe

 • Găsiți o defalcare completă a HostGator’caracteristicile și serviciile din Revizuirea HostGator
 • Dacă doriți să aflați mai multe despre opțiunile dvs. de prețuri, consultați în profunzime Revizuirea prețurilor HostGator

3

In miscare

Cea mai bună valoare pentru bani.

Caracteristici cheie

Pret de inceput: 2,95 USD pe lună

Banii inapoi garantat? Da: 90 de zile

Uptime: 99,97%

Copii de rezervă gratuite? da

Instalarea WordPress cu un singur clic? da

Domeniu gratuit? da

Spatiu pe disc: Nelimitat

captură de ecran a paginii de pornire inmotion

In miscare’Prețurile partajate și de găzduire sunt scăzute în mod competitiv și totuși reușește să obții un 5/5 perfect pentru caracteristici, așa că ai câștigat’nu sacrifici nicio calitate aici! Garanția sa de returnare de 90 de zile este, de asemenea, mult mai lungă decât standardul industriei de o lună. Vezi mai jos rezumatul nostru rapid la InMotion:

Planuri și prețuri

Ajutor si sustinere

Ca și Bluehost și HostGator, InMotion oferă 24/7 telefon și suport pentru chat în direct, așa că ai câștigat’nu trebuie să vă faceți griji pentru a fi lăsat în întuneric dacă site-ul dvs. are vreodată o problemă.

pagina de asistență la detenție

În plus, InMotion’s Centrul de asistență oferă tone de articole utile, toate scrise de angajații InMotion, astfel încât să puteți accesa informații aprofundate în termeni proprii.

Află mai multe

Cântărește acest furnizor’atuurile și punctele slabe cu ale noastre Revizuire InMotion Hosting

4

A2 Gazduire

Cel mai bun pentru cei care doresc să vândă online.

Caracteristici cheie

Pret de inceput: 3,92 USD pe lună

Banii inapoi garantat? Da: oricând

Uptime: 99,95%

Copii de rezervă gratuite? Da – pe anumite planuri

Instalarea WordPress cu un singur clic? da

Domeniu gratuit? Nu

Spatiu pe disc: Nelimitat

Vizualizare a2 homepage a2

A2 Gazduire’s măsuri de securitate robuste îl fac opțiunea perfectă dacă’încearcă să-și vândă fotografiile online, deoarece clienții se vor simți în siguranță că își trimit informațiile de plată pe site-ul dvs. În plus față de certificatul standard SSL gratuit, A2 are și o inițiativă de securitate perpetuală internă, care include protecție HackScan gratuită, întărirea serverului și protecție împotriva atacului distribuit de Denial of Service (DDoS) și consolidat.

Puteți vedea cum funcționează A2 Hosting în alte domenii de mai jos:

Planuri și prețuri

Ajutor si sustinere

Guru Crew, ca A2 Hosting’Echipa de asistență pentru clienți dorește să fie apelată, este disponibilă 24/7 prin telefon și chat live. A2 oferă, de asemenea, o bază de cunoștințe căutabile și bilete de e-mail, deci’Voi avea multe opțiuni pentru ajutor și asistență.

Află mai multe

daca tu’mă întreb despre A2’pro și contra, aflați mai multe cu ajutorul nostru Examinare gazduire A2

5

SiteGround

Cel mai bun pentru fiabilitate.

Caracteristici cheie

Pret de inceput: 3,95 USD pe lună

Banii inapoi garantat? Da: 30 de zile

Uptime: 99,98%

Copii de rezervă gratuite? da

Instalarea WordPress cu un singur clic? da

Domeniu gratuit? Nu

Spatiu pe disc: 10 GB – 30 GB

Vizualizare site homepage

SiteGround este excelent pentru găzduirea site-urilor de fotografie, deoarece’este de încredere și ușor de utilizat. Backupurile zilnice gratuite, automate și actualizările automate ale WordPress sunt doar câteva dintre numeroasele moduri în care SiteGround are spatele. Acestea fiind spuse, acest furnizor nu este’este cel mai scalabil acolo. daca tu’căutați să găzduiți un site mare sau aveți nevoie de mult spațiu de stocare, dvs.’mai bine căutați în altă parte.

Planuri și prețuri

Ajutor si sustinere

pagina de sprijin pentru site-uri

SiteGround oferă o bază de cunoștințe organizată, în plus tutoriale dedicate pentru diferite instrumente precum WordPress și Magento. În plus față de baza de cunoștințe, puteți contacta echipa SiteGround prin intermediul telefonului 24/7 și asistența chat live.

Află mai multe

 • Citiți-ne SiteGround Review pentru mai multe informatii

6

DreamHost

Cel mai bun pentru copii de rezervă și recuperare.

Caracteristici cheie

Pret de inceput: 2,59 USD pe lună

Banii inapoi garantat? Da: 97 de zile

Uptime: 99,95%

Copii de rezervă gratuite? da

Instalarea WordPress cu un singur clic? da

Domeniu gratuit? da

Spatiu pe disc: 50 GB – Nelimitat

Vizualizarea paginii de pornire dreamhost

Dacă decideți să vă găzduiți site-ul cu DreamHost, puteți fi sigur că fotografiile dvs. fabuloase vor fi pe mâini bune. DreamHost oferă backupuri zilnice gratuite pe toate planurile sale, astfel încât, dacă aveți nevoie de un hosting VPS partajat sau VPS, fișierele dvs. vor fi în siguranță. Aruncați o privire la restul DreamHost’Caracteristicile de mai jos:

Planuri și prețuri

Ajutor si sustinere

DreamHost este de încredere, adică tu’Probabil că nu va trebui să contactez echipa de asistență la 3 dimineața pentru o problemă neașteptată. Acestea fiind spuse, acest furnizor’s ajutor și sprijin doar pot’Nu concurați cu ceilalți furnizori de top. În timp ce DreamHost’Echipa de asistență oferă apelspate ca răspuns la întrebări, poti’Contactați DreamHost direct la telefon, ceea ce reprezintă un dezavantaj major.

pagina de suport dreamhost

Dacă nu’Țineți cont de lipsa disponibilității 24/7, apoi de restul DreamHost’Caracteristicile de asistență vor compensa cu siguranță. Chat-ul live este disponibil de la 17:30. până la 9:30 p.m. PST, deși timpii de așteptare pot fi lungi la orele de vârf. Baza de cunoștințe oferă o lume a informațiilor la îndemână. Puteți trimite, de asemenea, bilete de asistență prin email în orice moment.

Află mai multe

 • Doriți să aflați mai multe despre DreamHost înainte de a lua o decizie? Consultați revizuirea DreamHost pentru mai multe informații
 • Puteți citi, de asemenea, în profunzime Evaluarea prețurilor DreamHost pentru o defalcare a DreamHost’accesibilitatea

7

Hostinger

Cel mai bun pentru a oferi găzduire ieftină.

Caracteristici cheie

Pret de inceput: 0,99 USD / lună

Banii inapoi garantat? Da: 30 de zile

Uptime: 99,90%

Copii de rezervă gratuite? Da: săptămânal

Instalarea WordPress cu un singur clic? da

Domeniu gratuit? Nu

Spatiu pe disc: 10 GB – 160 GB

Vizualizare pagină de pornire hostinger

Poate ai observat că Hostinger’Planurile partajate încep de la prețul introductiv neobișnuit de mic de 0,99 USD / lună și’nu e glumă! Acolo’este foarte mult să-ți placă acest furnizor de hosting ieftin, dar ține cont de faptul că ai câștigat’nu veți obține același volum de funcții ca și în cazul altor furnizori mai scumpi. Aruncați o privire la imaginea noastră de Hostinger de mai jos:

Planuri și prețuri

Ajutor si sustinere

Hostinger oferă chat în direct 24/7, o bază de cunoștințe, asistență prin e-mail și bilete expediate.

baza de date tutoriale de hostinger

Hostinger oferă, de asemenea, o bibliotecă de tutoriale pe tone de subiecte, de la achiziționarea unui nume de domeniu până la pornirea unui blog. Singura slăbiciune a lui Hostinger’serviciul clienților este acela nu există asistență telefonică. Hostinger intenționează să extragă asistența telefonică în 2020, dar de acum, chat-ul live 24/7 este următorul lucru.

Află mai multe

 • Ești curios de Hostinger? Aflați mai multe despre acest furnizor european cu ajutorul nostru Recenzie Hostinger

8

Gazduire GoDaddy

Cel mai bun pentru funcții suplimentare.

Caracteristici cheie

Pret de inceput: 5,99 USD pe lună

Banii inapoi garantat? Nu

Uptime: 99,97%

Copii de rezervă gratuite? da

Instalarea WordPress cu un singur clic? da

Domeniu gratuit? da

Spatiu pe disc: 100 GB – nelimitat

Vizualizare homepage godaddy hosting

GoDaddy Hosting este puțin mai scump decât concurenții săi de top, dar acești câțiva dolari în plus vă oferă câteva funcții fantastice de găzduire. Chiar și cel mai de bază plan partajat este mai bine echipat decât al concurenților săi.

Planuri și prețuri

Ajutor si sustinere

Gazduire GoDaddy’Centrul de cunoștințe și asistența telefonică 24/7 sunt resurse excelente, iar funcția de chat live este disponibilă de luni-vineri între orele 17:00 și 18:00 MST.

Dacă aveți o problemă când chat-ul live nu este disponibil, puteți apela întotdeauna asistență telefonică. Dar don’nu scrieți avantajele bazei de cunoștințe căutabile! Șansele sunt, vă poate ajuta să găsiți un răspuns detaliat la cele mai multe probleme cu doar câteva clicuri.

Află mai multe

 • Completul nostru GoDaddy Hosting Review vă va spune tot ce trebuie să știți despre acest furnizor
 • Dacă doriți mai multe informații despre cost, noi’l-am defalcat în noi Revizuirea prețurilor de gazduire GoDaddy

Cel mai bun gazduitor de site-uri pentru fotografi: rezumat

Cu privire de ansamblu în acest clasament, dumneavoastră’Voi putea lua o decizie în cunoștință de cauză despre cel mai bun furnizor de găzduire web pentru site-ul dvs. de fotografie. Pentru recapitulare, aceștia sunt furnizorii de top în ordine:

Cel mai bun gazduire pentru fotografi

 1. Bluehost – cel mai bun furnizor pentru site-uri de fotografie, de la 2,95 USD / lună.
 2. HostGator – cel mai bun pentru spațiu de depozitare, de la 2,75 USD / lună.
 3. In miscare – Cel mai bun raport calitate / preț, de la 2,95 USD / lună.
 4. A2 Gazduire – cel mai bun pentru cei care doresc să vândă online, de la 3,92 USD / lună.
 5. SiteGround – cel mai bun pentru fiabilitate, de la 3,95 USD / lună.
 6. DreamHost – cel mai bun pentru recuperare și recuperare, de la 2,59 USD / lună.
 7. Hostinger – cel mai bun pentru a oferi găzduire ieftină, de la 0,99 USD / lună.
 8. Gazduire GoDaddy – cel mai bun pentru funcții suplimentare, de la 5,99 USD / lună.

Aceasta’este cel mai bine să alegeți pe baza factorilor pe care îi prețuiți cel mai mult. Dacă doriți cea mai mare bătaie pentru buck, In miscare’s prețurile mici și caracteristicile robuste vor duce la bun sfârșit munca. Dacă doriți stocare maximă pentru fotografiile dvs. de înaltă calitate, atunci HostGator sigur că va impresiona.

Poate sa’nu decideți ceea ce apreciați cel mai mult? Bluehost este totul în jur, poate’soluție de găzduire a fotografiei t-go-wrong. Lățimea sa de bandă nemodificată, asistența excelentă a clienților și prețurile accesibile sunt doar câțiva dintre factorii care o împing în topul listei noastre.

Cel mai bun gazduitor de site-uri pentru fotografi: întrebări frecvente

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me