9 cei mai buni furnizori de servere Linux

Gazduirea Linux este termenul dat oricărui furnizor de hosting care utilizează sistemul de operare Linux pe serverul său. Veștile bune? Acea’este aproape fiecare furnizor!


Și o veste și mai bună? Noi’Am petrecut multe ore comparând și contrastând ce’s-au oferit de la fiecare dintre acești furnizori. După analizarea cu atenție a unei varietăți uriașe de factori, de la uptime și la chat-ul live live până la lățimea de bandă și suplimente neplăcute,’reușim să vă aducem recomandările noastre de cercetare pentru cel mai bun furnizor de hosting Linux, adaptat tipului de găzduire’cauta:

9 cei mai buni furnizori de servere Linux

 1. Bluehost – Cel mai bun furnizor global de găzduire Linux
 2. HostGator – Cel mai bun pentru uptime
 3. In miscare – Cel mai bun pentru planurile de găzduire partajate și VPS
 4. A2 Gazduire – Cel mai bun pentru găzduire în cloud
 5. SiteGround – De încredere, cu ajutor și sprijin bun
 6. Hai tăticu – O mulțime de avantaje și caracteristici suplimentare
 7. iPage – Planuri ieftine, dar în detrimentul vitezei
 8. DreamHost – Sarcini de depozitare; excelent pentru site-urile media-grele
 9. Hostinger – Caracteristici decupate, dar prețuri reduse ieftine

Noi’Voi examina punctele forte și punctele slabe ale fiecărui furnizor de mai jos, precum și acoperirea planurilor și a prețurilor oferite. Asta înseamnă că asta a câștigat’nu va fi un articol scurt – acolo’este o mulțime de furnizori prin care puteți parcurge – până la urmă, dar dacă știți deja ce tip de găzduire aveți nevoie, vă recomandăm să săriți direct în această opțiune.

Rezistați! Ar trebui să folosesc cu siguranță gazduire Linux?

Probabil! daca tu’va trebui să utilizați baze de date MS-SQL, ASP.NET sau .NET Core pe site-ul dvs. web, dvs.’în schimb, am nevoie de găzduire Windows. Dar dacă nu (sau dacă tu’nu sunteți sigur ce înseamnă acești termeni), gazduirea Linux va funcționa excelent pentru dvs. Aceasta’în general sunt considerate mai ușor de utilizat decât Windows hosting, acesta’este mult mai versatil și vă oferă o gamă mai largă de furnizori.

De asemenea, luați în considerare verificarea:

Diagrama de comparare a găzduirilor web – Pentru o prezentare laterală a principalelor gazde web de pe piață astăzi.

Chestionarul nostru de găzduire de potrivire – Pentru a fi direcționat către furnizorul dvs. de găzduire ideal pe baza răspunsurilor dvs. la câteva întrebări rapide.

Cum să găzduiești un site web – Ghidul nostru fără prostii pentru a obține cu succes site-ul tău.

1. Bluehost

Cel mai bun furnizor de gazduire Linux

Bluehost este un furnizor extraordinar de servicii de hosting și, în special, fură spectacolul când vine vorba de găzduirea de site-uri web WordPress. Consultați punctele sale forte și punctele slabe, conform cercetărilor noastre:

Preț lunar de pornire

Garanție Uptime

Caracteristici cheie

Numele de domeniu inclus?

Banii inapoi garantat?

Copii de rezervă gratuite?

Ajutor și asistență 24/7?

$ 3,95
99,98%
Instalează WordPress cu un singur clic, actualizări automate de software
da
30 de zile
Gratuit cu unele planuri, poate fi adăugat la altele pentru 2,99 USD / lună
Da, prin telefon și chat live

Ce ne place la Bluehost

Iată avantajele cheie ale alegerii Bluehost:

 1. O mulțime de funcții excelente specifice WordPress. Instalați WordPress cu un singur clic și automatizați actualizările de pluginuri / software.
 2. Garanție puternică de funcționare. Ține cont propriu de HostGator.
 3. Preturi mici. Nu este cel mai ieftin din această listă, dar unele dintre cele mai bune valori.
 4. WordPress-a recomandat. Bluehost este recomandat în mod expres de WordPress și este din 2005. Cu adevărat laudă!
 5. Ajutor și sprijin excelent prin chat live, telefon și e-mail. Cineva’sunt la dispoziție 24/7 și putem face valabilitate pentru faptul că ei știu de fapt lucrurile lor.

Ce s-ar putea îmbunătăți

Unde a pierdut puncte Bluehost?

 1. Trebuie să vă înscrieți cel puțin un an. Acest lucru se simte ca un angajament destul de mare atunci când majoritatea furnizorilor permit contracte lunare de rulare, dar tu’am încă plasa de siguranță a unei garanții de returnare a banilor timp de 30 de zile.
 2. SSL gratuit oferit doar cu planul Pro și mai sus. Majoritatea furnizorilor includ acest lucru gratuit ca standard.
 3. Extras nedorit la finalizare. Aveți grijă să debifați orice accesorii nedorite atunci când vă înscrieți la Bluehost, ca tine’Voi fi automat înscris pentru unii de care nu aveți nevoie.
 4. Nici un transfer gratuit de site. Acolo’este un ghid detaliat pentru a face acest lucru singur în centrul de cunoștințe Bluehost, sau altfel puteți plăti 149,99 USD pentru Bluehost pentru a-l muta pentru dvs..

2. HostGator

Cel mai bun pentru uptime

HostGator este un furnizor de hosting de calitate care garantează cea mai bună funcționare a oricui pe piață. Verificați cât de bine a marcat peste bord:

Preț lunar de pornire

Garanție Uptime

Caracteristici cheie

Numele de domeniu inclus?

Banii inapoi garantat?

Copii de rezervă gratuite?

Ajutor și asistență 24/7?

$ 2,75
99,99%
Certificat SSL, lățime de bandă nelimitată, software de marketing prin e-mail
Da, timp de un an cu orice plan anual
45 de zile
Nu
Da, prin telefon și chat live

Ce ne place la HostGator

Acolo’este foarte mult ceea ce ne place de HostGator – a obținut 4.6 / 5 în cercetarea noastră dintr-un motiv!

 1. O gamă variată de tipuri și planuri de găzduire Linux. Pe măsură ce site-ul dvs. web se schimbă și evoluează, acesta îl crește’e bine să știi că ai mult spațiu de crescut.
 2. Cea mai bună garanție de funcționare a oricărui furnizor, promiță 99,99%. Aceasta înseamnă – cel puțin în teorie – că un site găzduit prin HostGator ar trebui să fie funcțional și să funcționeze pentru perioada maximă posibilă (niciun furnizor nu poate garanta un timp de funcționare 100%). Dacă HostGator nu se încadrează în această promisiune, se va întâmpla’Îți voi oferi o lună gratis.
 3. Certificate SSL gratuite (esențiale pentru păstrarea securității site-ului dvs.) și un nume de domeniu gratuit cu planuri anuale – perfect dacă tu’reîncepeți un site nou. Am fost deosebit de impresionați de bogăția de funcții disponibile pe HostGator’s planuri comune.
 4. Suport excelent, cu ajutor la îndemână 24/7 prin chat și telefon live. Baza de cunoștințe HostGator este, de asemenea, o resursă foarte utilă și ușor de căutat, ceea ce înseamnă că puteți răspunde adesea propriilor întrebări.
 5. Transfer gratuit de site – desi’merită să verificați dublu acest lucru se aplică planului dumneavoastră’mă înscriu cu.
 6. Cele mai bune planuri dedicate de găzduire. Dacă aveți deja un site mare care necesită găzduire dedicată, HostGator este cea mai bună alegere, potrivit cercetărilor noastre.
 7. Cel mai ecologic furnizor de hosting din această listă. Gazduirea web este una dintre cele mai grave industrii poluante, dar HostGator se angajează să-și reducă impactul asupra mediului, compensând amprenta de carbon cu 130%.

Ce s-ar putea îmbunătăți

Ce a împiedicat HostGator să marcheze un 5/5 perfect?

 1. Transparența prețurilor. HostGator nu este’Nu este foarte transparent despre cât va costa planul dvs. după încheierea perioadei inițiale de promovare. Majoritatea furnizorilor oferă un prim preț scăzut ca stimulent, dar majoritatea sunt mai clare cu privire la ceea ce vă puteți aștepta să plătiți odată’s-a terminat.
 2. Planurile nu sunt’este cel mai ieftin, deși considerăm că sunt o valoare bună din cauza a tot ceea ce vine inclus.

3. InMotion

Cel mai bun pentru găzduire partajată și VPS

În timp ce HostGator a primit titlul de cel mai bun furnizor global de găzduire Linux, InMotion ne-a impresionat cu adevărat cu planurile sale de găzduire Linux și VPS Linux. Aceasta’este o opțiune excelentă pentru site-uri web destul de mici sau noi:

Preț lunar de pornire

Garanție Uptime

Caracteristici cheie

Numele de domeniu inclus?

Banii inapoi garantat?

Copii de rezervă gratuite?

Ajutor și asistență 24/7?

$ 2,95
99,97%
Planuri generoase de găzduire partajate / VPS, certificat SSL gratuit
da
90 de zile
da
Da, prin telefon și chat live

Ce ne place la InMotion

In miscare’Planurile de găzduire partajate și VPS sunt bogate în caracteristici și accesibile. Iată cele mai importante elemente:

 1. Spațiu de disc și lățime de bandă nelimitată, chiar și pe cel mai ieftin plan partajat. Acest lucru este extrem de generos și nu este o ofertă oferită de mulți furnizori.
 2. Personalul expert. Fiecare membru al personalului de asistență al InMotion primește 160 de ore de instruire, astfel încât pot aborda întrebări mai complexe.
 3. Copii de rezervă gratuite, SSL gratuit și un domeniu gratuit cu toate planurile. Din nou, acestea sunt câteva planuri super generoase și vă vor menține costurile suplimentare într-adevăr reduse.
 4. Garanție de returnare de 90 de zile. Acest lucru înseamnă că puteți încerca InMotion o perioadă decentă de timp, fără să vă faceți griji că nu veți fi conectat la un furnizor care nu’ți se potrivesc.
 5. Transferuri gratuite de site. Adresați-vă site-ul gratuit la InMotion gratuit.

Ce s-ar putea îmbunătăți

InMotion are dezavantaje majore?

 1. Garanție medie de funcționare. La 99,97%, aceasta’e greu de rău – doar mai mic decât al altor furnizori de top.
 2. Planurile dedicate sunt costisitoare. Aceasta nu este’nu este o problemă dacă’nu căutăm încă acest tip de găzduire, ci ceva la care să mă gândesc pentru viitor.

4. Gazduire A2

Cel mai bun pentru găzduire în cloud

În timp ce A2 Gazduire ne-a impresionat cu planurile și opțiunile sale de găzduire în cloud, aceasta a scăzut în principal din punct de vedere valoric:

Preț lunar de pornire

Garanție Uptime

Caracteristici cheie

Numele de domeniu inclus?

Banii inapoi garantat?

Copii de rezervă gratuite?

Ajutor și asistență 24/7?

$ 5,99
99,97%
Email gratuit Office 365, nume de domeniu gratuit, certificat SSL gratuit
Nu
Nu este oferit
da
Da, doar prin telefon

Ce ne place despre A2 Hosting

A2 Gazduirea poate fi pe locul patru, dar are o specialitate clară: cloud Linux hosting.

 1. Cel mai bun furnizor de cloud hosting. A2 are o combinație câștigătoare de găzduire în cloud, cu o memorie RAM mai mare și mai multe procesoare decât următorii patru furnizori, precum și acces root și prețuri de pornire accesibile (de la 5 USD / lună). A2 Gazduire’planurile de cloud sunt ideale pentru scalarea site-ului.
 2. În orice moment, garanție de returnare a banilor. A2 Gazduire este atât de încrezător în serviciu’oferind că vă permite să solicitați o sumă pro-rata de bani înapoi în orice moment. Aceasta’este singurul furnizor care oferă acest lucru!
 3. Transfer gratuit de site. A2 Gazduire va migra site-ul dvs. către sistemul său de la cel actual al furnizorului dvs. fără taxă – un plus uriaș dacă’caut sa comut.

Ce s-ar putea îmbunătăți

A2 Hosting îl scoate din parc atunci când vine vorba de servicii pentru clienți și caracteristici și are avantajul util al transferurilor gratuite ale site-ului. Deci, cum nu este’este mai sus pe listă?

 1. Garanție redusă. 99,95% este mai mic decât aproape orice alt furnizor din această listă, iar A2 nu’nu vă oferă un mod pentru a vă măsura timpul de funcționare. Cu toate acestea, vă va rambursa 5% din taxa lunară pentru fiecare oră pe care site-ul dvs. este scăzut.
 2. Niciun nume de domeniu inclus. Nu este o problemă dacă aveți deja una, desigur, dar înseamnă că plătiți un nume de domeniu dacă nu dați’T. Așteptați-vă că aceasta va fi între 10 și 20 $ pe an.

5. SiteGround

Gazduire Linux de incredere, cu ajutor si suport bun

SiteGround este o pereche de mâini sigure în lumea de găzduire web, dar nu și un flyer mare. Verificați cum s-a desfășurat în cercetarea noastră:

Preț lunar de pornire

Garanție Uptime

Caracteristici cheie

Numele de domeniu inclus?

Banii inapoi garantat?

Copii de rezervă gratuite?

Ajutor și asistență 24/7?

$ 3,95
99,98%
Să criptăm și să certificăm SSL gratuit pentru o securitate suplimentară
Nu
30 de zile
da
Da, prin telefon și chat live

Ce ne place despre SiteGround

Iată principalele avantaje ale alegerii SiteGround:

 1. SiteGround este important pentru securitate. Securitatea este o prioritate pentru toți furnizorii de găzduire, dar SiteGround duce cu adevărat acest lucru la nivelul următor; tu’Voi primi un certificat SSL de auto-reînnoire automată și un permis’s Criptați integrarea, plus SiteGround vă va monitoriza serverul în mod constant (la fiecare 0,5 secunde) pentru a primi atacuri rău intenționate.
 2. Tonuri de funcții prietenoase pentru WordPress. Acestea includ Smart Staging WordPress pentru testarea dezvoltărilor site-ului, pluginul Starter WordPress pentru începători, un plugin Migrator SiteGround pentru transferuri ușoare de site și actualizări automate de software standard.
 3. Copii de rezervă gratuite zilnice, completați cu un buton din panoul de control pentru a restabili versiunile mai vechi ale site-ului dvs. cu un singur clic.

Ce s-ar putea îmbunătăți

SiteGround are o mulțime de argumente pro și unul dintre cele mai importante:

 1. SiteGround este o opțiune scumpă. În timp ce prețul inițial de mai sus este doar un pas mai ușor față de planurile mai ieftine din jur, puteți vedea din tabelul de mai jos că acest lucru se ridică rapid. Am examinat cititorii noștri cu privire la cele mai importante considerente atunci când alegem un furnizor de găzduire și un masiv de 55% a declarat prețuri – deci aceasta este o lovitură destul de mare pentru un furnizor altfel bun..

6. GoDaddy

O mulțime de avantaje și caracteristici suplimentare

GoDaddy este un jack online al tuturor tranzacțiilor și este furnizorul de hosting de care cititorii noștri au auzit cel mai probabil. Dar cum s-a desfășurat sub microscopul WBE?

Preț lunar de pornire

Garanție Uptime

Caracteristici cheie

Numele de domeniu inclus?

Banii inapoi garantat?

Copii de rezervă gratuite?

Ajutor și asistență 24/7?

$ 5,99
99,97%
Email gratuit Office 365, nume de domeniu gratuit, certificat SSL gratuit
Nu
Nu este oferit
da
Da, doar prin telefon

Ce ne place la GoDaddy

Hai tăticu’dimensiunea și prezența aduc câteva avantaje cheie:

 1. O mulțime de gratuit-uri utile. Deoarece GoDaddy are o mulțime de servicii online sub umbrela sa’este într-o poziție excelentă pentru a arunca freebies la îndemână, precum e-mailul gratuit Office 365 și un certificat SSL (ambele pentru primul an), copii de rezervă gratuite și un nume de domeniu gratuit.
 2. Are un mare constructor de site-uri web. Acest lucru înseamnă că puteți trece la utilizarea acestui lucru dacă ruta auto-găzduire se dovedește prea mult timp.

Ce s-ar putea îmbunătăți

Acolo’Cu toate acestea, cu siguranță este loc pentru îmbunătățiri. Iată două domenii pe care noi’ai identificat:

 1. Fără garanție de înapoiere. GoDaddy este singurul furnizor care nu oferă acest lucru ca standard timp de cel puțin câteva zile.
 2. Nu există chat live 24/7. Aceasta este disponibilă în timpul zilei, dar nu în afara orelor de serviciu. Cititorii noștri ne-au spus că chat-ul live a fost modalitatea lor preferată de a contacta un furnizor, așa că aceasta este un pic lovitură.

7. iPage

Planuri Linux ieftine, dar în detrimentul vitezei

iPage’planurile ieftine au un apel evident. Cu toate acestea, cercetările noastre au descoperit că, deși pot fi o valoare bună pentru bani, acestea se încadrează în câteva domenii-cheie:

Preț lunar de pornire

Garanție Uptime

Caracteristici cheie

Numele de domeniu inclus?

Banii inapoi garantat?

Copii de rezervă gratuite?

Ajutor și asistență 24/7?

$ 1,99
99,94%
Structura simplă a prețurilor, suport bun
da
30 de zile
Nu – 100 de dolari de fiecare dată
Da, prin telefon și chat live

Ce ne place la iPage

iPage are câteva avantaje convingătoare.

 1. Preturi mici! Cum ar fi, foarte scăzut. Dacă îți place o afacere, nu te mai uita.
 2. Suport puternic. N-ai vrea’nu așteptați asistența clienților 24/7 prin telefon și chat live la aceste prețuri, dar iPage livrează.
 3. Gazduire partajată de bună calitate. Acolo’este un singur plan comun – dar începe de la 1,99 USD, se reînnoiește la 7,99 USD și poate susține până la 500 000 de vizite lunare. Grozav!

Ce s-ar putea îmbunătăți

Tu’Voi compromite cu câțiva factori cu iPage – cât de mult vor depinde aceste fazuri de nevoile personale.

 1. Garanție redusă. Așadar, în teorie, un site găzduit cu iPage va experimenta cel mai mult timp inactiv al oricărui furnizor. Din nou, acest lucru se reduce doar la câteva ore pe an – indiferent dacă acest lucru este sau nu pentru site-ul dvs. va depinde de domeniul dvs..
 2. Copiile de rezervă vă vor costa – multe! 100 de dolari de fiecare dată, pentru a fi mai precis.
 3. Viteze lente. iPage’planurile nu sunt’t foarte puternic, ceea ce se va traduce la viteze mai mici de încărcare a paginii (și un potențial impact negativ asupra clasamentelor).

8. DreamHost

O mulțime de spații de stocare – excelent pentru site-urile media-grele

DreamHost’Planurile sunt generoase cu stocarea, dar, în calitate de furnizor, se încadrează în câteva domenii cheie – și anume ajutor și sprijin:

Preț lunar de pornire

Garanție Uptime

Caracteristici cheie

Numele de domeniu inclus?

Banii inapoi garantat?

Copii de rezervă gratuite?

Ajutor și asistență 24/7?

$ 2,59
99,95%
Prețuri constant reduse, multă stocare
da
97 zile
da
Nu este oferit

Ce ne place la DreamHost

Iată cele mai importante momente ale DreamHost’s găzduire Linux.

 1. Cel mai ieftin preț de găzduire partajat. În timp ce unii furnizori’ prețuri într-adevăr majorat odată ce’sunt în afara perioadei de promovare, DreamHost’cel mai ieftin plan partajat crește la doar 4,95 USD / lună – cel mai mic dintre toți furnizorii prezentați aici.
 2. Depozitare generoasă. În toate tipurile de găzduire, DreamHost’Planurile oferă în mod regulat cea mai mare stocare.

Ce s-ar putea îmbunătăți

Și acum, luminile joase.

 1. Fără ajutor și asistență prin telefon sau chat live, niciodată. Puteți solicita asistență printr-un sistem de ticketing, dar altfel sunt lăsați să vă protejați – nu ceva noi’Recomand, mai ales pentru cei noi la găzduire.
 2. DreamHost nu face’nu folosiți cPanel. cPanel este tabloul de bord de găzduire standard din industrie și este ușor de abordat. DreamHost își folosește propriul panou, ceea ce va însemna acolo’este o ușoară curbă de învățare dacă vă alăturați după ce ați găzduit anterior site-ul în altă parte.

9. Hostinger

Caracteristici decupate, dar prețuri reduse foarte ieftine

Hostinger este un exemplu clasic de furnizor în care vă aflați ‘obține ceea ce plătești’. Da, prețul pe care îl plătiți este foarte mic – dar serviciul vă oferă’reveni este destul de dezbrăcat, care a câștigat’nu va fi pentru toți:

Preț lunar de pornire

Garanție Uptime

Caracteristici cheie

Numele de domeniu inclus?

Banii inapoi garantat?

Copii de rezervă gratuite?

Ajutor și asistență 24/7?

$ 1,95
99,91%
Prețuri constant reduse, multă stocare
Cu câteva planuri
30 de zile
da
Nu este oferit

Ce ne place la Hostinger

Iată Hostinger’principalele avantaje:

 1. Prețuri promoționale foarte mici. Hostinger oferă cea mai ieftină modalitate de a vă găzdui site-ul dvs. web, cu prețuri promoționale de jos. Aceasta’Este demn de remarcat, însă, că cel mai ieftin plan se reînnoiește la același preț cu echivalentul planurilor GoDaddy, Bluehost și InMotion (7,99 USD) odată ce promoția va fi încheiată.
 2. Copii de rezervă gratuite. Zilnic pentru planurile Premium și de afaceri (și mai sus) și săptămânal altfel.

Ce s-ar putea îmbunătăți

Există câteva zone cruciale pe care Hostinger ar trebui să le abordeze pentru a concura pentru primul loc:

 1. Fără ajutor și asistență prin chat live sau prin telefon. Ca și DreamHost, un sistem de ticketing este singura dvs. opțiune.
 2. Cea mai rea garanție de funcționare. Promițând doar 99,91%, aceasta este cea mai mică garanție de către orice furnizor, deși oferă o rambursare de 5% a facturii dvs. lunare dacă uptime scade sub 99,9%.
 3. Nu există planuri dedicate de găzduire. Asta înseamnă acolo’este un plafon de sticlă pentru site-ul dvs.’creșterea prin Hostinger.

Cele mai bune furnizori de gazduire Linux: rezumat

Vă mulțumim pentru a rămâne cu noi, deoarece am analizat cei mai buni furnizori de gazduire web Linux! Chiar daca tu’ești un începător care caută mai mult sprijin sau un profesionist experimentat care caută ceva bogat în caracteristici, te sperăm’ți-ai găsit furnizorul ideal. Lăsa’recapitulăm din nou alegerile noastre:

9 cei mai buni furnizori de servere Linux

 1. Bluehost – Cel mai bun furnizor global de găzduire Linux
 2. HostGator – Cel mai bun pentru uptime
 3. In miscare – Cel mai bun pentru planurile de găzduire partajate și VPS
 4. A2 Gazduire – Cel mai bun pentru găzduire în cloud
 5. SiteGround – De încredere, cu ajutor și sprijin bun
 6. Hai tăticu – O mulțime de avantaje și caracteristici suplimentare
 7. iPage – Planuri ieftine, dar în detrimentul vitezei
 8. DreamHost – Sarcini de depozitare; excelent pentru site-urile media-grele
 9. Hostinger – Caracteristici decupate, dar prețuri reduse ieftine

Bluehost este cel mai bun furnizor global de hosting Linux, cu o selecție excelentă de planuri pentru toate tipurile de hosting. Dacă aveți îndoieli, încercați Bluehost.

daca tu’re-găzduiești un site mic sau știi deja că ai nevoie de gazduire partajată sau VPS, mergi cu InMotion. Tu’Voi primi mult suport, un transfer gratuit al site-ului (dacă este nevoie) și, în general, un serviciu de mare valoare.

daca tu’reîncercați un site cu trafic ridicat și vă păstrați timpul de funcționare cât mai mare este prioritatea principală, aruncați o privire la HostGator.

Dacă principala ta preocupare este menținerea costurilor cât mai scăzute, uitați-vă la iPage, DreamHost și Hostinger – deși de multe ori doar un dolar este în joc, nu’Vă recomand să săriți direct pentru acești furnizori fără să verificați primii trei.

Și dacă există’este orice am avut’nu ești acoperit, sau tu’Aș dori să ajutăm cu o recomandare personală, vă rugăm să ne informați în comentarii – noi’mi-ar plăcea să aud de la tine!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me