9 cei mai buni producători de site-uri pentru întreprinderile mici: care este potrivit pentru tine?

cei mai buni producători de site-uri pentru afaceri miciA avea un site web este o modalitate excelentă de a-ți promova micile afaceri și de a ajunge la mai mulți clienți. Și mai bine, datorită constructorilor de site-uri drag-and-drop, puteți construi unul în același interval de timp pentru a pregăti o cină bună de Ziua Recunoștinței. Acest articol vă va ajuta să decideți exact ce constructor de site-uri pentru afaceri mici este potrivit pentru dvs..


In timp ce acolo’nu ‘marime universala’ opțiune, noi’Am reușit să găsim nouă dintre cei mai buni constructori de site-uri pentru întreprinderile mici, concentrându-ne cercetările pe următoarele domenii cheie, care credem că sunt deosebit de vitale pentru un site web de succes pentru întreprinderile mici: ușurința de utilizare, calitatea caracteristicilor, flexibilitatea proiectării, ajutor și suport, ca precum și valoare pentru bani.

Ca întotdeauna, noi’De asemenea, am luat în calcul scorul clienților noștri. Pentru a calcula acest scor, îi determinăm pe utilizatori reali să testeze fiecare constructor utilizându-l pentru a crea un site web pentru întreprinderi mici, urmând un scurt.

9 cei mai buni producători de site-uri pentru afaceri mici

 1. Wix – Cel mai bun constructor de site-uri web pentru întreprinderile mici.
 2. Squarespace – Cel mai bun pentru întreprinderile mici sau startup-urile în creștere rapidă.
 3. Weebly – Mare valoare pentru bani.
 4. GoDaddy – Cel mai bun pentru proprietarii de afaceri mici conștiente de timp.
 5. WordPress.com – Cel mai bun pentru site-uri web axate pe bloguri.
 6. Duda – Cele mai bune modele de șabloane, dar libertate creativă limitată.
 7. În mod izbitor – Cel mai bun pentru ajutor și suport și pentru construirea mai multor site-uri mici.
 8. Site123 – Cel mai ușor de utilizat.
 9. Jimdo Creator – Simplu, dar îi lipsește caracteristicile de calitate.

Wix este cel mai bun constructor de site-uri pentru întreprinderile mici – alegerea a peste 500 de șabloane specifice industriei, combinate cu o configurație super ușoară este o combinație câștigătoare. Squarespace are designuri frumoase și scalabilitate deosebită, în timp ce Weebly oferă o valoare imbatabilă pentru bani.

Noi’Vom analiza fiecare dintre acești nouă constructori mai detaliat, acoperind avantajele și avantajele cheie, împreună cu prețurile și multe altele.

Informatii suplimentare

 • Dacă știți că doriți să construiți un site web de comerț electronic și să vindeți produse, consultați site-ul nostru 5 cele mai bune programe de comerț electronic articol care se va ocupa în mod special cu cei mai buni constructori pentru a vă face să vindeți online
 • Comparați Cei mai buni producători de site-uri web în revizuirea noastră aprofundată
 • Decideți ce constructor de site-uri este cel mai potrivit pentru compania dvs. mică, comparând opțiunile noastre de top, cot la cot, în cadrul nostru Graficul de comparare a constructorilor de site-uri web

1

Wix

Cel mai bun constructor de site-uri web pentru întreprinderile mici

Wix este principalul nostru producător de site-uri pentru întreprinderile mici pentru ca’este puternic, simplu de utilizat și oferă o flexibilitate mare în întreaga creare a site-ului.

Puteți crea un site web pentru afacerea dvs. mică în câteva ore și puteți obține online foarte rapid și fără probleme.

daca tu’încerci să creezi conștientizarea brandului online și vrei să păstrezi lucrurile simple, Wix este cu siguranță constructorul pentru tine. Wix’funcționalitatea drag-and-drop înseamnă tu nu’nu aveți nevoie de abilități tehnice sau de proiectare pentru a construi un site web de afaceri mici și profesionist.

Avantaje dezavantaje# 1# 2
Constructorul său drag-and-drop oferă un control creativ excelent, fără a fi nevoie să știe să codezPoti’nu puteți schimba șabloanele odată ce un site este activ. Redesignările trebuie să fie de la sol
În testarea utilizatorului de către constructorul de site-uri web, Wix a fost cel mai probabil să le recomande constructorilorDeși un plus pentru mulți, cantitatea de personalizare disponibilă se poate simți copleșitoare din timp

Deci don’nu vă faceți griji dacă limbile de codare precum HTML sună ca o limbă străină pentru dvs. Ai castigat’nu trebuie să-l înțeleg pentru a construi un site web frumos folosind Wix.

S-ar putea să vă faceți griji că, deoarece Wix este atât de simplu să ridicați și să utilizați încât toate site-urile construite pe el să arate la fel.

Și doriți să construiți un site web pentru întreprinderi mici’s unic, don’tu?

Vestea bună este că obțineți o mare libertate cu Wix pentru a construi un site web de mici afaceri cu personalitate reală, deoarece Wix oferă peste 500 de șabloane proiectate profesional, care acoperă orice, de la artiști de machiaj până la mașini de epocă.

Șabloane de fotografie WixȘabloanele uimitoare ale Wix vă permit să creați un site web profesional pentru afaceri mici, fără a cheltui bani pentru un designer

Doar pentru că Wix este simplu de utilizat doesn’înseamnă că oferă funcționalități simple proprietarilor de afaceri online. Cu Wix puteți:

 • Adăugați formulare de contact și formulare de rezervare online pentru întâlniri (excelent dacă sunteți’ești un mic comerciant sau necesită rezervări ca un dentist).
 • Creați și trimiteți facturi și urmăriți plățile – cu toate acestea într-un singur loc, gestionarea finanțelor dvs. este ușoară.
 • Adăugați chestionare, sondaje și formulare de contact personalizate care vă permit să aflați ce cred clienții dvs..
 • Inserați fundaluri video (fără să atingeți codul) pentru a vă juca site-ul și oferiți-i acel factor WOW.

Wix are o versiune gratuită, dar dacă’sunt serios despre construirea unei afaceri online de succes ea’cu siguranță merită modernizat la un plan plătit pentru a profita de funcțiile premium. Planurile plătite variază de la 13 $ / lună la 49 dolari / lună (facturate anual), deci’e ușor să pornești de mici și să faci upgrade după cum ai nevoie.

Acestea fiind spuse, recomandăm primirea cel puțin a Planului nelimitat (17 dolari / lună) de la off, deoarece astfel’Vă voi putea solicita gratuit 300 de dolari în bonuri publicitare (100 USD cu Google Ads, Bing Ads și Listări locale). Acest lucru se aplică numai pentru site-urile care sunt noi pentru publicitatea plătită, dar este o modalitate excelentă de a utiliza aceste canale fără a vă face griji că vă pierdeți banii câștigați cu greu.

O nouă adăugare recentă la Wix a fost constructorul său ADI – reprezentând inteligența designului artificial. Wix ADI vă pune întrebări despre site-ul dvs. și generează un site web pe baza răspunsurilor dvs. Un site de afaceri pe deplin ar putea fi doar un scurt chestionar!

Și, pentru cei mai experimentați dintre dvs., există Wix Corvid, care vă permite să integrați codul personalizat în site-ul dvs. Wix. Aceasta’este cu totul opțional, dar minunat pentru a vedea Wix oferind performanțe complete.

De asemenea, ne place Wix, deoarece oferă asistență fantastică pentru clienți. Cand tu’reîncepând să construiți un site web pentru compania dvs. mică, orice ajutor pe care îl puteți obține poate face o diferență reală (știm din experiența noastră proprie construind site-uri web pentru afaceri mici).

Există butoane de ajutor peste tot pe site-ul Wix, deci, dacă’dacă aveți probleme în construirea unei anumite secțiuni a site-ului dvs. puteți face clic pe buton și pentru a găsi un răspuns specific la întrebarea dvs. Acest lucru este excelent, deoarece elimină o mulțime de frustrări atunci când îți creezi afacerea online și te permite să lucrezi prin orice blocaje rutiere..

Wix App Market are acum peste 200 de aplicații și servicii, care acoperă orice din sfaturile SEO care ajută site-ul dvs. să fie găsit online la instrumente de e-mail care vă extind baza de utilizator. Adăugările recente care ne plac includ Wix Video, care vă permite să adăugați videoclipuri cu un logo personalizat pe platforma dvs. și o actualizare la Wix SEO Wiz care vă permite să indexați site-ul dvs. pe Google, astfel încât căutătorii relevanți (clienții potențiali) să vă găsească site-ul..

În timp ce Wix’varietatea de șabloane este excelentă, puteți’nu aplicați un alt șablon odată ce’am ales unul. Acest lucru poate fi frustrant pentru a vă schimba șabloanele’Va trebui să reintroduceți din nou tot conținutul. Așadar, asigurați-vă că alegeți șablonul potrivit pentru prima dată!

In timp ce noi’Recomand un constructor de magazine de comerț electronic pur, cum ar fi Shopify dacă’cauți să vinzi produse pe site-ul web al companiei tale, Wix are instrumente de comerț electronic complet, care merită explorate dacă’sunteți deja fan Wix și căutați să vă dezvoltați oferta de comerț electronic.

După cum puteți vedea, acolo’sunt multe motive pentru care Wix este constructorul nostru de site-uri # 1 recomandat pentru întreprinderile mici. Dar don’nu ne luăm cuvântul pentru asta. Am vorbit cu Sara, fondatoarea Cloud Nine Knits, pentru a afla despre experiența ei de a folosi Wix pentru a-și construi site-ul web pentru afaceri mici.

REVIZUIREA UTILIZATORULUI: COUTELE NOUĂ

wix user review sara headshot

Sara’s Site-ul web Wix îi permite să gestioneze rezervările și să facă vânzări pentru afacerile sale de tricotat.

Inspirată de pasiunea ei pentru tricotat, Sara și-a început mica afacere, Cloud Nine Knits, să învețe oamenii din Marea Britanie cum să croșeteze și să brațeze tricotul folosind fire gigantice. Sara și-a creat site-ul pentru că avea nevoie de un loc online unde să poată gestiona rezervările pentru atelierele sale, precum și să vândă o mică selecție de produse tricotate manual..

Q&A cu Sara

Cum ați decis că Wix este cel mai bun constructor de site-uri pentru dvs.?

“După ce m-am luptat cu alt constructor de site-uri în trecut și m-am simțit limitat de șabloanele sale, am apelat la Wix din cauza afirmației sale de simplitate. Mi-a plăcut imediat editorul Wix, care mi-a dat rezultate profesionale cu cunoștințe de codificare zero.”

Cât de ușor a fost să vă construiți site-ul?

“Am găsit Wix super intuitiv. Am ales să am un pic de libertate de proiectare folosind Wix Editor (mai degrabă decât să folosesc un șablon), iar funcțiile de drag and drop au făcut atât de simplu să începi să construiești paginile. Mi-a plăcut cum puteam să parcurg aspectele și funcțiile de proiectare și să le văd actualizate pe ecran, până când am selectat în cele din urmă cea care mi-a plăcut cel mai bine. Aplicațiile Wix au făcut procesul de adăugare a funcționalității instantanee pe site-ul meu.”

“Recomand cu încredere Wix fiecărui proprietar de întreprinderi mici pe care îl întâlnesc, pentru ușurința de utilizare, funcțiile de afaceri centralizate și pentru comoditatea de a putea gestiona totul de pe telefonul meu.”

Cât a durat pentru a-ți crea site-ul?

“A fost nevoie de câteva ore pentru a obține paginile principale așa cum le doream eu. Aceasta a fost partea ușoară. Apoi, a mai fost nevoie de câteva zile de retușare și rescriere a propriului meu conținut – a fi un perfecționist poate dura mult timp!”

Ce’e o îmbunătățire a ta’d face la Wix?

“eu’mi-ar plăcea să existe o funcționalitate puțin mai mare în cadrul sistemului de rezervare: de exemplu, să pot oferi clienților mei opțiuni specifice, cum ar fi să le permit să-și aleagă culoarea firelor dintr-o listă de opțiuni înainte de atelier.”

Cum a beneficiat afacerea dvs. cu un site web?

“Este centrul central al afacerii mele. eu’Aș fi pierdut fără ea și afacerea mea cu atât mai puțin un succes! Îl folosesc pentru a lua toate rezervările, a vinde produse, a-mi gestiona comunitatea de clienți, a partaja tutoriale video, a trimite facturi și a gestiona plățile, a derula campanii de marketing prin email și a urmări vizitatorii site-ului în timp real. Iar partea cea mai minunată este că fac totul în cea mai mare parte din aplicația Wix de pe telefonul meu, oriunde mă aflu.”

Alte ghiduri utile

 • Wix Review – pentru o privire aprofundată la Wix
 • Wix Pricing Review – care plan este potrivit pentru dvs.?
 • Wix eCommerce Review – ar trebui să vinzi online cu Wix?
 • Cum se utilizează Wix – ghidul nostru pas cu pas ușor pentru realizarea unui site web Wix
 • Wix vs Weebly vs Squarespace – comparați primii noștri trei producători de site-uri

2

Squarespace

Cel mai bun pentru întreprinderile mici sau startup-urile în creștere rapidă

Întreprinderi mici cu planuri mari? Spațiul spațial este o alegere solidă.

Squarespace ar putea să nu fie la fel de simplu de utilizat ca Wix (constructorul de aruncări și picături), sau un specialist în comerț electronic (Shopify și BigCommerce), dar șabloanele sale frumos proiectate și calitatea fenomenală a imaginii o fac o ofertă cu adevărat unică.

Avantaje dezavantaje# 1# 2
Squarespace’Caracteristicile SEO sunt foarte puternice – perfecte dacă ești’încercați să găsiți site-ul dvs. în rezultatele căutăriiNu este la fel de ușor de utilizat ca unele dintre alternative. daca tu’revin confortabil cu tehnologie’Voi fi bine, dar dacă tu’nu e Wix, Weebly sau GoDaddy v-ar servi mai bine
Integrarea social media este excelentă. Tu’Vreau să vă dezvălui lumea despre afacerea dvs., iar o prezență perfectă a rețelelor de socializare simplifică acest lucruNici un magazin de aplicații – tu’bazându-ne pe caracteristicile încorporate (care sunt foarte bune), dar câștigate’Nu pot fi capabil să personalizați funcționalitatea mult dincolo de aceasta

Squarespace’Caracteristicile SEO sunt foarte puternice. Dacă SERP (pagina cu rezultatele motorului de căutare) dominarea este pe agenda dvs. – și pentru majoritatea întreprinderilor mici, ar trebui să fie – atunci’cu siguranță este o bază solidă pentru succes. Noi’Am trecut într-o grămadă de detalii despre exact ceea ce îl face bine – și cum să-l utilizăm la potențialul maxim – în recenzia noastră Squarespace SEO, așa că accesați mai multe informații.

Squarespace’șabloanele sunt șlefuite, iar liniile lor curate dau o atmosferă cu adevărat profesională. Cu Squarespace’imagini, clienții pot mări produsele și verifica detaliile de aproape (perfect dacă ești’reclama un produs precum instructorii). Vizualizarea rapidă permite utilizatorilor să citească produsul’informații s și adăugați-le în coș. Acest lucru este minunat pentru că tu’îl faceți cât mai simplu pentru un client să cumpere.

Spațiul este mult mai mult decât o față drăguță și’este surprinzător de ieftin.

daca tu’nu cauți să vinzi produse online, tu’am ales alegerea Plan personal (12 USD / lună) sau Plan de afaceri la 18 $ / lună (ambele facturate anual). Nu este de mirare care dintre noi’Ați recomanda pentru o afacere aici – veți obține o încărcare mai multe caracteristici analitice și de marketing cu planul de afaceri, astfel încât ideile sunt în valoare de 6 dolari în plus pe lună.

De fapt, puteți vinde și pe planul de afaceri, dar dacă aveți’suntem în primul rând o afacere de comerț electronic’Aș recomanda cu siguranță să mergi cel puțin Planul de comerț de bază (26 USD / lună, facturat anual). Din nou, plătind doar puțin, deblochezi o întreagă încărcare cu funcții valoroase, specifice comerțului electronic – în acest caz, integrând contabilitatea și imprimarea etichetelor, printre altele.

Îndreptați-vă spre Spațiu’pagina de prețuri pentru mai multe informații despre ce’sunt incluse în fiecare plan și nu uitați că puteți încerca orice plan gratuit timp de 14 zile. Cititorii de experti Web Builder pot beneficia, de asemenea, de 10% din planurile plătite cu ajutorul codului nostru exclusiv de ofertă.

Mai mult decât orice alt constructor, puteți face ca site-ul dvs. de afaceri mici să arate așa’S-a proiectat profesional fără a fi nevoie să te muți cu un cod singur. Funcțiile de dispunere, cum ar fi paginile de copertă – pagini cu defilare unică – pot face cu adevărat ca site-ul dvs. de afaceri mici să se distingă de mulțime.

Puteți instala mai multe șabloane pe un singur site web și puteți lucra simultan la mai multe modele.

Șabloane de fotografie pentru spațiiGama de șabloane frumoase a Squarespace înseamnă că îți poți arăta clienții fără să cunoști niciun cod sau să angajezi un designer profesionist

Squarespace oferă, de asemenea, facilități excelente pentru a crea un blog pentru a sprijini site-ul dvs. web (un mod genial de a adăuga personalitate afacerii dvs. și de a completa site-ul dvs. cu conținut cu adevărat unic) și vine cu câteva caracteristici cu adevărat de sertar:

 • Șabloane cu răspuns la dispozitivele mobile – conținutul se va redimensiona automat, astfel încât site-ul dvs. va arăta grozav indiferent de dispozitivul pe care îl utilizează clientul.
 • O mare varietate de opțiuni de styling – cu Squarespace tu’puteți să vă imprimați cu adevărat semnul pe site-ul dvs. personalizând cu ușurință designul dvs., de la fonturi și culori chiar până la lățimea barei laterale și imagini de fundal. Aceasta’De asemenea, este foarte simplu să comutați șabloanele paginii de copertă atunci când simțiți că site-ul dvs. are nevoie de o actualizare.
 • Mare control al site-ului – puteți adăuga funcții precum o bară de anunțuri (excelent dacă sunteți’aveți un produs nou, de exemplu) și o bară de informații mobile, care simplifică site-ul dvs. pentru vizitatorii de pe un mobil și afișează un meniu de comenzi rapide cu informații cheie precum detalii de contact și ore de deschidere.
 • Conectați-vă social – puteți integra site-ul Squarespace cu o raft de platforme de social media și chiar să trageți conținut de la anumite platforme direct pe pagina dvs..

in orice caz, Squarespace isn’este la fel de intuitiv ca Wix și se poate simți restrictiv – aceasta’nu este la fel de personalizabil și necesită mai mult timp pentru a te grăbi. Modificările aduse site-ului dvs. durează mai mult și Squarespace’șabloanele sunt mai limitate decât ceilalți construitori recomandați. daca tu’nu sunt un designer, Squarespace’editorul de stil poate fi un instrument dificil de abordat.

Alte ghiduri utile

 • Squarespace Review – pentru o revizuire detaliată a Squarespace
 • Squarespace Pricing Review – pentru o defalcare în profunzime a Squarespace’planurile de stabilire a prețurilor
 • Codul ofertei pentru spațiul spațiu – beneficiați de 10% din orice plan Squarespace cu codul nostru exclusiv de reduceri
 • Squarespace Ecommerce Review – aflați cum evaluăm Squarespace pentru comerțul electronic
 • Cum să folosiți Squarespace – ghidul nostru simplu cu nouă pași pentru crearea unui site web Squarespace
 • Wix vs Squarespace – care ar trebui să alegeți?

3

Weebly

Mare valoare pentru bani

Weebly este cel mai potrivit pentru tine’căutați cea mai simplă cale de a obține micile dvs. afaceri online și don’nu am nevoie de un site fantezist care să explodeze caracteristici – acesta’este un instrument excelent pentru a-ți scoate afacerea online din pământ cu bani foarte puțini (planurile încep de la doar 6 USD / lună, plătite anual).

Aceasta’De asemenea, este foarte ușor să efectuați modificări la imagini și copiere. Puteți construi cu adevărat un magazin cu aspect decent pe Weebly între micul dejun și prânz – de fapt probabil între brunch și prânz, dacă ar fi acceptabil să aveți ambele.

Avantaje dezavantaje# 1# 2
Rezultă foarte bine pentru o valoare pentru bani (4.1 / 5).Poti’nu restaurați site-urile web. Dacă vă răzgândiți pe un site șters, veți avea nevoie de ajutor din partea echipei Weebly
Weebly are un număr enorm de aplicații. Ce poate și poate site-ul dvs.’ceea ce face este în mod eficient în funcție de tineAplicațiile sunt grozave, dar ai nevoie de un plan premium pentru a le accesa majoritatea

Weebly’planurile plătite vin în mod vizibil mai ieftine decât concurenții mai mari, ceea ce înseamnă că pentru tine’Voi primi cu adevărat banii’merită prin actualizarea dincolo de planurile gratuite sau de bază plătite.

Pe planul gratuit, voi’Voi fi legat de un subdomeniu Weebly.com (numele site-ului dvs. care apare într-un browser’s bara de căutare, de exemplu cooltrainers.weebly.com). Deci, ca întotdeauna, dacă doriți să construiți un site de afaceri mici, cu aspect profesionist, vă recomandăm să vă înscrieți la unul dintre Weebly’planuri plătite foarte rezonabile. Acestea variază de la planul personal de 6 USD / lună, până la planul de performanță de 26 USD / lună, cu planul profesional (12 dolari) stând între ele. Vă recomandăm primăvara pentru planul Performance, deoarece oferă o mulțime de funcții de comerț electronic de care orice site de afaceri de succes va avea nevoie mai devreme decât mai târziu. De exemplu, acesta este singurul plan Weebly pe care puteți accepta plăți prin PayPal, care este metoda de plată preferată pentru mulți cumpărători. Planul de performanță vă oferă, de asemenea, acces la informații avansate de comerț electronic pentru a vă ridica magazinul.

Dar lasa’revin la cât de ușor este de utilizat Weebly – cu alte cuvinte, foarte usor.

Aspecte personalizabile, pre-proiectate, axate pe anumite industrii, înseamnă asta’e foarte ușor să te scufundezi și să începi să-ți construiești site-ul pentru afaceri mici În Weebly’modul de editare, modul în care vedeți site-ul dvs. este cum va apărea în direct. Acest lucru vă ajută să economisiți timp în timp ce donați’nu trebuie să treceți de la modul de editare la modul de previzualizare.

Teme tematice de afaceriConstructorii de site-uri web vă permit să creați pagini de pornire excelente pentru compania dvs. mică, cu bare de navigare de cea mai bună calitate

Toate acestea fac din Weebly o potrivire excelentă pentru întreprinderile mici care, poate, nu sunt donatoare’nu aveți nevoie de funcționalitate luxoasă și caută doar să vă prezentați produsele sau serviciile într-o manieră clară, simplă și accesibilă.

Weebly este destul de puternic în materie de audio și video, iar capacitatea de a adăuga HD Video în Pro Plan înseamnă că puteți adăuga o notă reală de glamour pe site-ul dvs. Aceasta’se îmbunătățește constant – dar rămâne în mod vizibil în spatele concurenților, cum ar fi Wix și Squarespace, atât din punct de vedere al funcțiilor, cât și al calității / varietății de proiectare (Weebly are 40 de șabloane, de exemplu – Wix are peste 500).

Dacă aveți un pic de cunoștințe despre HTML și CSS (fișiere de stil în cascadă – utilizate pentru a format aspectul paginilor web, de exemplu, dimensiuni de tabel și stiluri de text), sau cunoașteți pe cineva care vă poate ajuta, Weebly vă oferă acces la Editorul de cod, ceea ce înseamnă că puteți juca și face modificări care să ofere site-ului dvs. un sentiment cu adevărat unic.

Alte ghiduri utile

 • Weebly Review – 12 lucruri cheie pe care trebuie să le știi despre Weebly
 • Weebly Pricing Review – sunt planurile care merită cu adevărat?
 • Weebly Ecommerce Review – o privire detaliată la Weebly’Instrumente de vânzare online
 • Cum să folosiți Weebly – un ghid ușor de urmărit pentru construirea unui site Web Weebly
 • Weebly vs Squarespace – află care este cea mai potrivită pentru tine

4

Hai tăticu

Cel mai bun pentru proprietarii de afaceri mici conștiente de timp

GoDaddy este excelent pentru a obține rapid un site web pentru afaceri mici. Constructorul este ușor de utilizat și simplu prezentat, iar ceea ce îi lipsește din stil face din comoditate. Aceasta’este cel mai rapid produs pentru construirea unui site web, deci’este foarte convenabil pentru cei scurti la timp.

Avantaje dezavantaje# 1# 2
Superb dacă doriți să obțineți un site web de afaceri pe deplin funcțional, trăiți rapid.Nu este cea mai potrivită pentru mai multe industrii artistice. GoDaddy este un constructor cu margini destul de drepte.
Oferă funcționalitate avansată de comerț electronic, ceea ce vă permite să adăugați până la 5.000 de produse și să personalizați opțiunile de expediere chiar în constructor.

Selecția șabloanelor sale este excelentă și dacă treceți între ele, site-ul se reformatează automat. Aceasta este o caracteristică foarte utilă, ceva care distinge cu adevărat GoDaddy de un constructor precum Wix.

Șabloane GoDaddy pentru afaceri miciÎn loc să jonglezi cinci abonamente diferite pentru cinci servicii diferite, o atragere majoră a GoDaddy este că face un pic din toate.

Constructorul drag-and-drop este structurat și ușor de utilizat, deși nu are strălucire de constructori mai stilați. daca tu’nu sunt un tip creativ, GoDaddy’Inteligența de design artificial (ADI) poate genera un site întreg pentru tine după tine’am răspuns la câteva întrebări.

GoDaddy a intensificat recent funcțiile sale de comerț electronic și instrumentele de management. Puteți adăuga până la 5.000 de produse la inventarul dvs., iar metodele de livrare sunt încorporate. Există o mulțime de opțiuni de plată (carduri de credit și PayPal incluse, desigur).

Rămâne însă destul de rezonabil. Cel mai ieftin plan (planul de bază) costă doar 10 USD / lună (facturat anual). La celălalt capăt al scalei, planul de comerț electronic vă va stabili 25 USD / lună (facturat anual) și există două planuri care stau la mijloc. Toate planurile vin cu o încercare gratuită de o lună foarte generoasă.

În loc să jongleze cinci abonamente diferite pentru cinci servicii diferite, o atragere majoră a GoDaddy este că face un pic din toate. Puteți avea grijă de înregistrarea domeniului, de găzduire web și de construirea site-urilor web într-un singur loc.

Noțiunea de a intra online cu GoDaddy este fără efort’este oarecum limitativ în comparație cu constructorii ca Wix și Squarespace. Pentru obținerea micii dvs. afaceri online rapid și ușor, totuși, acolo’sunt puține platforme mai bune disponibile.

Alte ghiduri utile

 • Revizuirea constructorului de site web GoDaddy – obțineți detaliile complete pe GoDaddy’constructor de site-uri web
 • GoDaddy Ecommerce Review – este alegerea potrivită pentru vânzarea online?
 • Cum să construiți un site web pe GoDaddy – ghidul nostru ușor, pas cu pas, pentru a începe
 • Wix vs GoDaddy – o comparație în profunzime a doi construitori de site-uri populare

5

WordPress.com

Cel mai bun pentru bloguri site-uri web concentrate

WordPress.com este foarte mult ‘tot despre blog’. Dacă afacerea dvs. se bazează foarte mult pe bloguri – sau este, de fapt, un blog – atunci voi’am lovit aur cu acest constructor. Totuși, pentru orice altceva’Probabil că este prea limitativ.

Avantaje dezavantaje# 1# 2
Vine cu instrumente și caracteristici excelente de bloguri încorporateFoarte limitat pentru orice nu este’t un blog – gândiți-vă la șabloane rigide, funcții frustrante și un back-end-out
Prețuri super ieftine – planurile WordPress.com plătite încep de la doar 5 dolari pe lună (facturate anual)Pentru a efectua mai mult decât cea mai de bază personalizare, dumneavoastră’Am nevoie de cunoștințe de codificare

WordPress.com este creat pentru blogging și chiar putem’nu stresează suficient. Dacă afacerea dvs. mică este bazată pe blog, pregătiți-vă pentru o mulțime de funcții super utile, cum ar fi comentarii, etichete, like-uri, categorii și pentru ca postările dvs. să fie prezentate pe blog ‘Cititor’ pentru cititorii abonați să vizualizeze în fluxul lor.

Dacă afacerea dvs. nu este un blog, totuși, voi’Voi avea o perioadă grea. Dar hei, don’nu ne gândim doar la asta – ca parte a testării utilizatorilor, am oferit participanților o oră pentru a construi un site web pentru afaceri fictive ‘Shore Coffee House’ la un set scurt și i-a rugat să ne dea gândurile.

Un participant deosebit de frustrat folosind WordPress.com a spus:

“Am urât-o, chiar am urât-o. Chiar nu este’este ceașca mea.”

Și ceilalți participanți au fost’nici nu sunt deosebit de complimentare – au descoperit că lucrurile nu au fost decît’nu erau intuitive și nu au reușit’nu fac nicăieri aproape la fel de multe progrese în oră’mă așteptam. Aceasta’Nu este de mirare faptul că WordPress.com a fost bombardat destul de mult când a venit la scorul clienților, obținând cea mai mică (comună) notă a oricărui constructor testat (3.5 / 5). De asemenea, a obținut doar 2,4 / 5 pentru flexibilitatea proiectării; aceasta’este greu să îți faci propriile șabloane WordPress.com.

Deci, blog-ul deoparte, are WordPress.com vreo calitate de răscumpărare? Accesibilitatea sa este cu siguranță un plus uriaș – acolo’este disponibil un plan gratuit, iar cele plătite încep de la doar 5 USD pe lună (facturate anual). Cel mai ieftin plan – ‘Personal’ plan – vine de asemenea cu un domeniu personalizat și suport pentru chat live. Acea’este un pic corect pentru buck-ul tău.

daca tu’ești pacient și, de preferință, ai un pic de cunoștințe de codare, cu siguranță ai putea face ca WordPress.com să funcționeze pentru site-ul tău de afaceri – tu’pur și simplu nu-ți este ușor prin tine în niciun fel.

Alte ghiduri utile

 • Revizuire WordPress.com – descoperiți aspectele acestui constructor de bloguri
 • WordPress.com vs WordPress.org – înțelegeți diferența dintre platformele WordPress
 • Cele mai bune platforme de blogging – dacă aveți nevoie de un blog, alegeți din această listă

6

Duda

Cele mai bune modele de șabloane, dar libertate creativă limitată

Duda se plasează ca un constructor de site-uri pentru designeri web, dar don’nu las acest lucru să te lase deoparte. Aceasta’este de fapt super simplu pentru a crea un singur site pentru afacerea dvs., iar cel mai ieftin plan costă doar $ 14 / luna.

Avantaje dezavantaje# 1# 2
Peste 90 de șabloane bine concepute pentru a alegeNu este cea mai bună opțiune în ceea ce privește suportul SEO
Opțiunea de a crea călătorii personalizate, chiar și cu cel mai ieftin planOpțiunile de personalizare sunt destul de limitate – nu sunt minunate pentru cei care doresc multă libertate creativă

Deci, ce vă putem spune despre Duda? Ei bine, în primul rând, șabloanele sunt bune. Cum ar fi, foarte bine. Sigur, ei nu’toate au acel aspect modern, minimalist, pe care îl obțineți cu Squarespace, dar se simt într-un fel real – cum ar fi site-urile web pe care le utilizați cu plăcere în fiecare zi pentru afacerile de zi cu zi.

Acea’este motivul pentru care Duda iese în top pentru design pentru site-urile de afaceri mici, punctând 4,6 / 5, în timp ce Squarespace rămâne în continuare primul loc pentru portofoliu sau site-uri de fotografie – practic orice’s super imagine condusă.

Dar puținul care ne încântă cel mai mult pe Duda? Personalizate. Utilizator. călătoriile.

Deci Duda oferă în prezent două planuri – unul la 14 dolari / lună pentru construirea unui site, și unul la 74 USD / lună pentru agenții. Și chiar și în planul său cel mai ieftin, puteți schimba modul în care utilizatorii vă văd site-ul, în funcție de diverși factori.

De exemplu, dacă cineva vă vizitează site-ul pentru prima dată, puteți alege să afișați un videoclip despre serviciile dvs. Și dacă cineva îți vizitează site-ul dintr-o locație din apropiere, poți adăuga un buton pentru a-ți suna. Acest lucru este într-adevăr chestii inteligente pentru un constructor de site-uri și este ușor pentru oricine să-l configureze – trebuie doar să faceți clic ‘Personalize’ în partea dreaptă a tabloului de bord principal, apoi alegeți o ‘Regulă’. De asemenea, aici puteți crea ferestre pop-up și reclame banner.

Deci, unde se încadrează Duda? În primul rând, suportul SEO nu este’nu sunt chiar acolo. daca tu’bazându-mă pe găsirea pe Google’rezultatele căutării dvs., dvs.’Va trebui să citiți sfaturile SEO de bază pentru a vă ajuta să ajungeți acolo – nu’nu primiți instrucțiunile și ghidurile pe care le faceți cu unii alți constructori. Și în al doilea rând, în timp ce designurile sunt grozave, nu există’o tonă de aplicare pentru personalizare. Unora le place această abordare, dar dacă tu’după un proiect creativ, atunci acest lucru s-ar putea simți prea limitant.

Alte ghiduri utile

 • Duda Review – obțineți scăderea completă a Duda, inclusiv toate avantajele și contra

7

Impresionant

Cel mai bun pentru ajutor și suport și pentru construirea mai multor site-uri mici

Scor marcant destul de bine peste tot – utilizatorii noștri le-au plăcut la fel de mult ca și constructorii mai populari, inclusiv Squarespace și GoDaddy – dar deși’este o valoare bună, are unele dezavantaje grave.

Avantaje dezavantaje# 1# 2
Echipa de ajutor, proactivăPuteți crea site-uri de o singură pagină, adică’nu este o soluție scalabilă
Puteți crea două site-uri pe cel mai ieftin plan de 8 USD / lună și puteți vinde până la cinci produseLipsește calitatea și profunzimea constructorilor prezentate mai sus pe această listă

Lăsa’încep cu ceea ce ne place despre Strikingly. În primul rând: ofițerii de fericire. Da, ai auzit asta.

Nu numai că Strikingly duce acasă coroana pentru cea mai complet numită echipă de sprijin, dar se mândrește și cu cea mai activă. În diferite puncte de-a lungul călătoriei dvs. de creare a site-ului web, va apărea o mică casetă de chat care vă invită să discutați cu ofițerul dvs. de fericire – o opțiune care’este disponibil 24/7. Există, de asemenea, tot felul de videoclipuri utile de tutorial pe Strikingly’site-ul s. Aceasta’nu este de mirare că a marcat un impresionant 4.5 / 5!

Impresionant’planurile sunt foarte rezonabile. Un plan gratuit este disponibil, dar ca întotdeauna, vă recomandăm să mergeți Premium pentru acel aspect profesional. Planurile premium variază între 8 și 49 dolari pe lună (facturate anual) și puteți încerca toate planurile gratuit timp de 14 zile.

Pe cel mai ieftin plan plătit ( ‘Limitat’ planificați), puteți construi două site-uri, puteți vinde până la cinci produse și puteți baga un nume de domeniu gratuit pentru primul an – consultați, v-am spus’este accesibil!

Deci, cum se face’e pe locul șase? Problema principală pentru noi este că Strikingly vă permite doar să creați site-uri web cu o singură pagină. Legăturile de navigare în partea laterală sau în partea de sus trebuie doar să vă ducă la secțiuni mai jos în pagina inițială. Acea’este bine dacă trebuie doar să prezentați o imagine de ansamblu – Despre noi, Portofoliu, Contactați-ne – dar dacă doriți să dezvoltați cu adevărat site-ul dvs., acea pagină începe să devină foarte lungă. Aceasta’s-a gândit că persoana obișnuită defilează în jurul valorii de 22,7 metri pe telefonul lor în fiecare zi – dar probabil că au câștigat’nu va fi prea încântat dacă site-ul dvs. este responsabil pentru cea mai mare parte a acestuia.

Site-urile cu o pagină înseamnă că blogurile și categoriile de produse sunt în afara problemei. Așadar, în timp ce Strikingly are un preț rezonabil, acesta’nu este de fapt o valoare excelentă – notând doar 3,5 / 5 în cercetările noastre.

Deci, dacă trebuie să arătați a ‘aromă’ dintre unul sau două proiecte pe care le aveți din mers, Strikingly este o opțiune sigură și super ieftină. daca tu’după ceva ceva mai scalabil, uită-te la opțiuni în continuare.

Alte ghiduri utile

 • Strikingly Review – o recenzie detaliată a lui Strikingly’caracteristicile, prețurile și multe altele

8

Site123

Cel mai ușor de utilizat

Lăsa’Imaginați-vă că într-o noapte, The Bad Men a venit și a cerut să le construiți imediat un site web de afaceri – ‘imediat, sau altceva!’ În acest scenariu înspăimântător, Site123 ar putea fi doar constructorul dumneavoastră’d ajunge pentru.

Avantaje dezavantaje# 1# 2
Abordarea asistată de proiectare face ca acest constructor să fie rapid și ușor de utilizatModelele arată datate
O echipă excelentă de asistență de expert disponibilă prin chat-ul liveDacă doriți să aveți mai mult decât un site de bază, acesta începe să apară destul de repede

De ce am alege Site123 pentru a ne scoate din acest gem deosebit? Pentru ca’este grozav pentru ca un site să trăiască foarte ușor și destul de repede – atât timp cât tu’nu sunt prea prețios în legătură cu rezultatul final. Site123 are, de asemenea, o echipă minunată de asistență disponibilă prin chat-ul live.

Dar în timp ce Site123 poate fi foarte rapid de configurat, puteți’Nu neagă că rezultatul final arată super datat. Site123 are, de asemenea, un scor slab pentru funcții, venind pe ultimul loc cu 2,6 / 5. Deci, chiar dacă oferă un plan gratuit – cu singurul plan plătit care costă doar 10,80 USD pe lună – valoarea sa pentru scorul de bani este într-adevăr slabă, iarăși vine pe ultimul loc.

Unul dintre utilizatorii noștri s-a lovit cu adevărat de unghia de pe cap cu feedback-ul lor:

“Aceasta’s ok, dar dacă doriți să aveți mai mult decât un site web de bază, începe să apară destul de repede.”

Deci, dacă nu’nu suntem foarte siguri cu privire la toate lucrurile online – sau suntem într-o pasă la următorul nivel – noi’v-aș recomanda să optați pentru un alt constructor de site-uri ușor de utilizat, cum ar fi Wix, GoDaddy sau Duda.

Alte ghiduri utile

 • SITE123 Review – aflați totul despre acest constructor în recenzia noastră completă

9

Jimdo Creator

Simplu, dar îi lipsește caracteristicile de calitate

daca tu’am citit acest întreg articol (mulțumesc că rămâi cu noi!), apoi tu’Probabil că am observat că constructorii de site-uri pentru întreprinderile mici din partea de jos a listei noastre devin mai simpli – dar nu neapărat în bine. Jimdo este un astfel de constructor.

Avantaje dezavantaje# 1# 2
Cu un plan gratuit disponibil și planuri plătite începând de la doar 9 dolari / lună (facturate anual), Jimdo a obținut o valoare rezonabilă pentru valoarea-bani (3,2 / 5)Ajutor și asistență limitată – restricționate de planul dvs. și disponibile numai prin e-mail
Stranjenitor pentru a edita și aranja elemente, și în general, lipsit de o profunzime bună a caracteristicilor

Don’Nu ne înșelăm, Jimdo este mult mai bun decât mulți producători de site-uri de pe piață – și ar trebui să știm, noi’Am încercat peste 50 dintre ei – dar asta’este mai rău decât celelalte opt prezentate în această listă.

Jimdo este foarte simplu, da – dar în lumea constructorilor de site-uri de astăzi, asta’nu mai este nimic special. Marii jucători evoluează constant pentru a-și îmbunătăți ușurința de utilizare și profunzimea funcțiilor, în timp ce servicii precum Jimdo Creator rămân în urmă.

Atunci când a fost susținut de criteriile noastre de construire a site-urilor pentru afaceri mici, acesta a obținut o notă deosebit de slabă pentru flexibilitatea proiectării. Aceasta’e simplu să adaugi elemente – dar dacă încerci să le editezi după bunul plac, tu’Voi găsi procesul foarte frustrant într-adevăr. Arată destul de frumos, dar tu’am un control foarte mic.

Ajutor și asistență a fost un alt punct scăzut, iar Jimdo a marcat doar 1,7 / 5 în acest domeniu. Cu cel mai scump plan, tu’am garantat un răspuns în mai puțin de o oră. Cu toate acestea, pentru cei cu un plan mai ieftin, tu’te uiți la 1-2 zile lucrătoare – nu este ideal dacă ai o problemă serioasă. Tot ajutorul și asistența se realizează și prin e-mail, care în sine se simte mult mai puțin util (și modern) decât funcția de chat live, pe care cei mai mulți constructori o favorizează acum..

Totuși, Jimdo are anumite calități de răscumpărare. S-a menținut destul de bine în secțiunea valoare pentru bani, punctând 3.2 / 5. Acolo’s un plan gratuit, precum și cele plătite, de la planul Start, la doar 9 USD / lună, până la planul Unlimited, la 39 USD / lună (toate prețurile facturate anual). Deci, deși are limitele sale, oferă unul dintre cele mai ieftine planuri plătite în jur.

În total, Jimdo Creator nu este’încă nu există, dar asta’este pe drum. Și acolo’nu este rău când începeți planul gratuit pentru a vedea cum vă descurcați – puteți face upgrade cu ușurință la o dată ulterioară dacă vă place senzația, sau puteți trece la un alt constructor dacă nu’T.

Alte ghiduri utile

 • Recenzie Jimdo – află mai multe și vezi dacă Jimdo este potrivit pentru tine
 • Wix vs Weebly vs Squarespace vs Jimdo – comparația finală

Cum să alegeți un constructor de site-uri pentru afaceri mici

Înainte de a vă cufunda și a începe să vă construiți site-ul, acesta’este important să vă dați seama ce este important pentru micul dvs. business.

Constructorii de site-uri web sunt perfecte pentru artiști, proprietari de cafenele, proprietari de site-uri de comerț electronic, fotografi, scriitori, dealeri de artă, restaurante, planificatori de nunți, grădinari, electricieni, instalatori – lista este interminabilă.

Dar un instalator, de exemplu, va avea nevoi foarte diferite de un fotograf de nuntă.

Unul are nevoie de un formular de rezervare online a comenzii, în timp ce celălalt trebuie să adauge și să încarce imagini de cea mai bună calitate.

Întrebați-vă: cine sunteți clienții dvs.? Căutați să vă faceți publicitate pentru marca dvs.? Sau trebuie să iei rezervările online?

Prindeți un pic de hârtie și scrieți-vă ce obiective doriți să atingeți (luați rezervările online, de exemplu), ce vă prezintă’Aș dori ca site-ul dvs. web să includă (o pagină de blog sau un an ‘Despre noi’ secțiune) și cine este publicul dvs. țintă.

Ar putea fi, de asemenea, în valoare de a lua scurta noastră întrebare de 4 întrebări obțineți recomandări adaptate exact la ceea ce doriți pentru site-ul dvs. web.

test de constructor de site-uri web

Iată cinci factori pe care noi’Am pus împreună. ei’nu totul, dar ei’este un bun punct de plecare pentru a decide ce site-ul tău de afaceri mici trebuie să acorde prioritate (și ce constructor de site-uri ar putea fi cel mai bun pentru tine):

 1. Ușurință în utilizare
 2. Social media
 3. E-mail
 4. Imagini & Template-uri
 5. Ajutor & A sustine

1. Ușor de utilizat

Toți producătorii noștri de top pentru site-urile de afaceri mici sunt foarte user-friendly și vă poate ajuta să obțineți online chiar dacă nu donați’nu aveți un os tehnic în corp.

Pare bine?

De asemenea, toate oferă încercări gratuite, astfel încât să puteți experimenta și juca în jur pentru a afla ce constructor găsiți cel mai ușor de utilizat, fără a fi necesar să cheltuiți banii dvs..

Gândiți-vă la asta ca să încercați o mulțime de haine diferite înainte de a vă decide cu privire la ținuta potrivită pentru o petrecere.

Când testați fiecare constructor de site-uri, întrebați-vă:

 • Puteți adăuga imagini și șabloane ușor, fără să vă încurcați site-ul’s-a aranjat?
 • Vi se pare ușor să faceți modificări, cum ar fi actualizarea informațiilor de contact și adăugarea de produse noi?
 • Este posibil constructorul de site-uri să furnizeze caracteristicile de care aveți nevoie? De exemplu, dacă tu’reveniți un restaurant și doriți să luați rezervări online, puteți adăuga un formular de rezervare pe site-ul dvs.?
 • Schemele și șabloanele de culori sunt potrivite pentru afacerea dvs.? O firmă de contabilitate, de exemplu, va avea nevoie de scheme și culori diferite pentru un vânzător local de înghețată.

Vă putem indica în direcția celor mai buni producători de site-uri pentru afaceri mici, dar putem’Nu spun absolut care este cel mai bun pentru tine, deoarece multe dintre ele se referă la preferințele personale. Acea’de ce vă încurajăm să testați fiecare dintre creatorii de site-uri recomandate afară și vezi dacă funcționează pentru afacerea ta mică.

Amândoi Wix și Weebly oferă planuri de bază gratuite, dar daca tu’sunteți serios în legătură cu construirea unui site de afaceri pentru afaceri mici, vă sfătuim să vă înscrieți la un plan plătit pentru a accesa aplicații și funcții care vă vor ajuta magazinul să iasă în evidență.

Cu cât îl găsești mai ușor pe constructor să-l folosești, cu atât mai mult timp trebuie să te joci cu site-ul tău’s schema de culori și branding, scrieți descrieri ale produselor și imagini de sursă de cea mai bună calitate – toate lucrurile care vă vor face magazinul să iasă în evidență!

2. Integrare socială media

Site-urile de socializare precum Facebook, Pinterest, Instagram și Twitter pot fi o modalitate excelentă de a obține globii oculari pe site-ul dvs. de afaceri mici.

Social media este un mod important în care intenționați să generați vânzări sau să interacționați cu clienții?

Dacă răspunsul’da, atunci tu’Vreau un constructor de site-uri web care să se concentreze pe integrarea rețelelor de socializare (cu cât integrarea este mai bună, cu atât va fi mai ușor să vă promovați afacerea pe rețelele de socializare, fără să vă ocupați de ore).

Puteți integra site-ul dvs. Wix, de exemplu, gratuit cu Instagram, Facebook și Twitter; puteți adăuga, de asemenea, pe site-ul dvs. un buton pop-up ca Facebook. Toți constructorii noștri de site-uri web recomandate pentru întreprinderi mici vin cu diferite niveluri de integrare în social media profitați de încercările gratuite pentru a vă juca și a crea care dintre ele se potrivește cel mai bine pentru nevoile dvs. de social media.

Verificați dacă constructorul de site ales de dvs. vă va permite:

 • Adăugați pictograme care se conectează la paginile dvs. de socializare.
 • Trageți conținut din conturile de social media – cum ar fi un ‘tweet-ul zilei’ – pe site-ul tău.
 • Postează conținut de pe site-ul tău direct pe platformele tale sociale

3. Marketing prin e-mail

Marketingul prin e-mail este elementul de viață al multor întreprinderi mici.

Aceasta’este o modalitate fantastică de a vă conecta la un nivel cu adevărat personal cu clienții dvs. și dacă vă bazați pe trimiterea de e-mailuri (chiar și un număr mic) sau căutați să obțineți o adresă de e-mail de afaceri personale și să începeți să trimiteți e-mailuri, atunci’Vreau un constructor de site-uri care vă permite să vă gestionați căsuța poștală.

daca tu’Am construit deja o listă mare de e-mailuri sau intenționați să achiziționați rapid mulți abonați de e-mail, verificați ce instrumente oferă fiecare constructor de site-uri prin intermediul magazinului de aplicații pentru a vă ajuta să vă dimensionați e-mailul de marketing. Squarespace oferă integrare cu MailChimp – un instrument excelent de e-mail pe care îl avem’Am mai folosit înainte’sunt concepute pe aceleași principii de drag and drop ca și constructorii de site-uri web.

Puteți crea campanii de e-mail marcante, fără a fi nevoie să cunoașteți limbi de codare precum HTML (Hypertext Markup Language – folosit pentru a adăuga stiluri de caractere, precum italice și caractere aldine, și pentru a adăuga link-uri la text) și în scurt timp nu va fi trimis e-mailuri profesionale clienților dvs..

Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a stimula interesul pentru mica afacere (poate și tu)’aveți un eveniment în magazin despre care doriți să le amintiți oamenilor), adăugați credibilitate companiei dvs. și păstrați legătura cu clienții fideli.

Folosind email marketing, dumneavoastră’adaugi un alt sir la site-ul tau’s arcul.

4. Imagini și șabloane

Constructorii de site-uri web vin cu o serie de fotografii și modele de stocuri gratuite și plătite pentru a face site-ul tău să arate clar și elegant. Dar diferite site-uri au nevoi diferite de imagine, deci chiar dacă cei mai mari cinci producători de site-uri web’ șabloane și imagini acoperă aproape fiecare industrie’merită să verificați mai întâi că șabloanele și imaginile pe care le oferă răspund nevoilor specifice ale afacerii dvs..

De exemplu, dacă tu’ești o firmă de contabilitate, tu’o să aveți nevoie de șabloane care implică competență și să vină cu imagini profesionale precum lucrători în costume sau blocuri de birouri, corect?

Dacă afacerea dvs. se bazează foarte mult pe imagini (s-ar putea să fiți un fotograf sau un restaurant fantezist), atunci vă puteți orienta către un constructor care oferă cele mai frumoase și șlefuite imagini, cum ar fi Squarespace.

Cu cât puteți face aspectul mai bun al site-ului dvs. de afaceri, cu atât mai mulți clienți vă vor răsplăti cu angajament de marcă și dolari până în prezent.

5.Help & A sustine

Cand tu’lansând site-ul dvs. pentru afaceri mici, orice suport pe care îl primiți poate face o diferență reală.

Toți constructorii noștri recomandați oferă asistență excelentă prin e-mail, telefon și chat online, deci’nu te lăsa niciodată pe cont propriu când încerci să-ți faci site-ul de pe pământ.

În experiența noastră Wix’s Help Center oferă cea mai aprofundată colecție de tutoriale și videoclipuri care vă ajută să vă răspundeți la toate întrebările; Weebly’ghidurile și informațiile sunt încă foarte utile, dar nu la fel de concludente ca Wix’s sau Squarespace’sprijin.

Cu cât petreci mai puțin timp pentru a adăuga o caracteristică sau a schimba un element de styling, cu atât mai mult timp trebuie să te concentrezi asupra modului în care vei face site-ul tău unic și să atragă vizitatori..

Acesta este un constructor de site-uri web’Asistența clienților poate fi de neprețuit.

Asistența clienților de primă clasă poate fi ca și cum ai avea un ghid turistic într-o vacanță într-un oraș aglomerat: ei îți pot arăta calea potrivită, evidențiezi caracteristici interesante și te pot ajuta să îți organizezi timpul.

9 cei mai buni producători de site-uri pentru afaceri mici: gânduri finale

În trecut, ați putea fi îngrijorat că construirea unui site web ar fi prea scumpă (dvs.)’e o mică afacere, unde’banii care vin de la?) sau prea dificil (dvs.’nu sunteți expert în calculatoare, cum trebuie să construiți un site de la zero?).

Am luat în considerare toate aceste nevoi și preocupări comune ale întreprinderilor mici atunci când am evaluat acești construitori de site-uri web, iar unul dintre aceste nouă este o bază solidă pentru un site pentru afaceri mici.

Noi’ne-am uitat la nouă dintre cei mai buni producători de site-uri pentru afaceri mici…

 1. Wix – Cel mai bun constructor de site-uri web pentru întreprinderile mici.
 2. Squarespace – Cel mai bun pentru întreprinderile mici sau startup-urile în creștere rapidă.
 3. Weebly – Mare valoare pentru bani.
 4. GoDaddy – Cel mai bun pentru proprietarii de afaceri mici conștiente de timp.
 5. WordPress.com – Cel mai bun pentru site-uri web axate pe bloguri.
 6. Duda – Cele mai bune modele de șabloane, dar libertate creativă limitată.
 7. În mod izbitor – Cel mai bun pentru ajutor și suport și pentru construirea mai multor site-uri mici.
 8. Site123 – Cel mai ușor de utilizat.
 9. Jimdo Creator – Simplu, dar îi lipsește caracteristicile de calitate.

Fiecare dintre cei nouă construitori de site-uri web pentru afaceri mici recomandate înseamnă antreprenori ca și tine, fără a cheltui bani mulți, angajând dezvoltatori și designeri profesioniști.

Orice constructor alegeți, voi’Voi putea crea un site web funcțional și atrăgător care vă stabilește micile afaceri online, fără niciun know-how tehnic. În timp ce întreprinderile diferite au nevoi și priorități diferite, Wix este un pariu sigur pentru orice întreprindere mică, datorită selecției sale vaste de șabloane, configurației ușoare și raportului calitate / preț bun..

Dacă știți că funcția principală a site-ului dvs. de afaceri mici va fi de a vinde produse, atunci vă recomandăm să utilizați un specialist în comerț electronic, cum ar fi BigCommerce sau Shopify. În timp ce Wix, Squarespace și Weebly oferă platforme de comerț electronic, Shopify și BigCommerce au instrumentele pentru a vă duce magazinul la nivelul următor..

Utilizați încercările gratuite oferite pentru a găsi constructorul de site-uri web perfect pentru micul dvs. business. Odata ce tu’ați ales un constructor de site-uri pentru afacerea dvs. mică, vă recomandăm să citiți ghidul de mai jos ca următor pas.

Cum să construiți un site web de afaceri are informații pas cu pas despre piulițele și șuruburile pentru construirea site-ului dvs. de afaceri.

Întrebări frecvente

Acest articol a fost util?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map